צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי תקציב של כ1000 ש"ח, ואני מחפש מצלמה סבירה-טובה בהתאם. המטרה שלי לצלם תמונות משפחתיות ושל חברים, וגם נופים בטיולים מידי פעם, האם יש לכם המלצת? אני מתלבט בין 2 אילו שמצאתי. ותהיתי גם אם אני זקוק ליותר מזום אופטי 3 ?(עבור צרכים אלו) אשמח לקבל תגובות עליהן. תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מתלבט בין שתי המצלמות וזה די דחוף! תודה למי שיכול לעזור! אם אפשר לציין חסרונות ויתרונות זה יעזור!
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
היי, אני טסה לטיול במרכז אמריקה והחלטתי להתחדש במצלמה קטנה ואיכותית, כמובן עד כמה שאפשר במצלמות קומפקטיות. אני רוצה תמונות עם צבעים חיים וחדים שייראו ים, שיירו גרגירי חול, שייראו כל עלה ועלה בנוף, שמי שמסתכל בתמונות ירגיש שהוא שם... לאחר קצת שיעורי בית באתרי צילום הגעתי ל-2 תוצאות: canon s95 canon sx230 hs (וכמובן אשמח להצעות נוספות) דרך אגב אני מעדיפה שיהיה למצלמה גם מצב צילום ידני מלא, תקציב 1500-2000. צד שני אני רוצה את האיכות המקסימלית במצב אוטומטי כדי שמתי שאחרים יצלמו אותי - גם אני אצא באיכות המירבית :-) ההתלבטות היא - האם באמת ה-s95 עדיפה משמעותית באיכות התמונות שלה על ה-sx230 עד כדי כך ששווה לוותר על זום אופטי גדול? תודה רבה לעונים!! עדי
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
[shadow=red,left]שלום לכם...[/shadow] לאחרונה חשבתי לקנות מצלמה דיגיטילת ואני מתלבטת בין קנון A95 לבין סוני T3 הסוני ניראת לי מאוד נוחה וקומפקטית וגם התכונות שלה ניראות לי מצוינות. לעומת זאת אני ראיתי תמונות של הקנון והן ניראות לי אחלה.. כיום יש להורים שלי קנון S400 שהיא גם טובה וקומפקטית. יש לכם אולי המלצות למצלמות טובות אחרות (עדיף סוני\קנון) בתקציב של עד 2500 ש"ח (את הסוני ראיתי ב- 2200) :s05:
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שמעו אני לא יודע מי מבינכם היה באזיור רמת גן ז'בוטינסקי ביום שלישי ערב יום העצמאות אבל מופע הלייזרים שבניין מזרחי הגבוהה נתן היה פשוט מפחיד, הוא פשוט ירה לייזרים ללא סוף לכל כיוון גם על הכביש ועל המכוניות וזה נראה ממש כמו מתקפה. זה לא כך כך מצחיק שאתה חוטף בתוך האוטו קרן לייזר עצומה הנה קצת תמונות להמחשה באדיבות ה-W800 שלי... הנה עוד כמה תמונות מאותו הערב עדיין מהפלאפון...
-
- 9 תגובות
- 746 צפיות
-
-
היי כותרת http://www.ebay.ca/itm/5-1080P-HD-Car-Rear-View-Mirror-DVR-Dual-Lens-Camera-GPS-Navigation-WIFI-U6CA-/121831541157
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
זמן חשיפה 1/160 צמצם f8.0 ISO 400 מרחק מיקוד 85mm קצת פוטושופ בשביל הרקע [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
פעם קיבלתי מצלמה (פתחתי חשבון בנק...חח) ונאבד לי הדיסק של ההתקנה..ואין לי מושג איך אני יכול להעביר תמונות מהמצלמה למחשב..!!! למישהו יש איזושהי דרך?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נפל לי אתמול המגן שמש של העדשה (Lens Hood)... אין לי מושג איך זה קרה אבל אפילו לא שמתי לב, כנראה הוא פשוט לא היה מחובר כמו שצריך ואני משער שכשהידקתי אותו לא עשיתי זאת עד הסוף...אז הוא פשוט נפל מאיפה אני משיג אחד חדש שיתאים למצלמה שלי? מצלמה Fuji S6000/6500 כל רעיון יתקבל בברכה
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
נגמר הגז אז בחרתי לנצל את שאריות הלהבה לבחון את עדשת המאקרו החדשה על ה D100 (אחח אם היא רק יכלה לכתוב קבצי RAW במהירות נורמלית לכרטיס ) * EXIF זמין בתמונה, בלחיצה ניתן לקבל את התמונה ב 1920X1200.
-
- 4 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אלודה מפרסמת אחריות לשנתיים למוצריה, עם אפשרות החלפה של אחד תמורת אחד (או שווה ערך), בשנה הראשונה. http://www.aloda.co.il/ALODA-2YW.htm הלכתי היום לשם לבדוק בעיה שקיימת אצלי (המצלמה לא תמיד נדלקת בלחיצה הראשונה על כפתור ON), אחרי כ-4 חודשים מהקנייה. תגובתו המעניינת של איש השרות שעמד מולי היתה: ... נגמר לנו המלאי של הדגם הזה במחסן, מדובר בדגם ישן של אולימפוס וכו'... אחרי שהתעצבנתי מעט (מדובר במצלמה שאולימפוס החלה לייצר לפני פחות משנתיים, עד כמה שאני יודע, ואין סיבה שהדגם כבר יתיישן), שאלתי אותו מה לגבי זה שחנויות עדיין מוכרות מצלמה זו במחיר מלא, אז הוא ענה שמה שהן מוכרות זה משופץ\מתוקן ולא חדש שנקנה מאלודה, או מצלמות מיובאות ולא דרך אלודה. אז כאן מתעוררת בעיה של חוסר אמינו…
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
-
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המצלמה נפלה לי, ולא נגיד שזאת הייתה נפילה קשה, בכלל לא! אחרי שהיא נפלה היא לא רוצה להדלק, אין לי מושג מה הבעיה. אז לפני שאני פונה לאחריות (קודם צריך לעבור דרך אבא שלי = עדיף שלא :-X ) אני רוצה לדעת אם יש למישהו הצעות למה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש ואם זה עוזר למישהו, המצלמה היא של HP דגם Photosmart 850
-
- 5 תגובות
- 909 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
-
-
חושב לקחת את ה D80 שלי איתי ואולי אפילו לקנות את ה 70-300 שחלמתי עליה ... אמרו לי משהו על ביטוח ? מישהו מכיר את הסיפור עם ביטוחים של מצלמות לחול ? ומה אני עושה עם כרטיסי זכרון ותמונות ?
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
-
לא הייתי בפורום הרבה זמן אני נמצא בקנדה, קניתי לעצמי מחשב נייד פה ככה שאפשר סוף סוף לחזור לקהילה!! יצא לי לבקר בארה"ב בעיר שניקראת MOAB נסעתי לשם לעשות קצת אופני הרים אחד המקומות היפים לעשות אופני הרים שם! תמונה משם Camera: Nikon D80 Exposure: 0.001 sec (1/1250) Aperture: f/3.5 Focal Length: 18 mm ISO Speed: 100 Exposure Bias: 0 EV Flash: No Flash תגובות
-
- 6 תגובות
- 993 צפיות
-
-
-
כה כמו שTaZoK* אמר אם נוף כזה מהבית זה פשע אז רצתי לתת לכם להיתבונן בכמה תמנות אופק ונוף (שאני יותר אוהב לצלם) דרך אגב הכול צולם החלונות ביתי .... מצטער זה הרבה תמונות .... שימו לב איך תפסתי גולש רוח מצטער על חוט הזה שעובר שם בעמצא לא באשמתי
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-