צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
-
שלום אני מעונין לקנות מצלמה דיגיטלית ב1600 שקל בערך אני צריך שיהיה לה זום יחסית נורמלי כמו במצלמות עם הפילים 75 או 80 אני לא יודע איך מחשבים את זה במצלמות הדיגיטליות ויש את הפרט הכי חשוב אני צריך שהיא תתחבר לאיריבר H320 כדי להעביר תמונות תמליצו לי בבקשה על מצלמות עם הפרטים האלה תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
יש ברשותי FUJI FINEPIX F10 ואני לא מוצא אפשרות להדביק תאריך לתמונה ! מישהו יודע אם זה בכלל אפשרי ? תודה !
-
- 7 תגובות
- 744 צפיות
-
-
רעיון שצץ בעקבות פירסום הפאזל של -nVIDIA-. אז הנה הגירסא שלי נעלמו עם הזמן... Canon A610 1/40 F/3.5 ISO 100
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3231519,00.html
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קבלו תמונה שצילמתי אתמול ממטוס כשחזרתי לארץ....לא תמונה מקצועית או משהו אבל התלהבתי ממנה מאוד
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
קצת התלהבתי מכל השינו הזה בפורום... הרבה תמונות חדשות, רעיונות מרשימים! התמונה הבאה צולמה על ידי ברוסיה... מצלמה MINOLTA DIMAGE 7. התמונה עברה המרה לשחור לבן + תוספת גרעון. אשמח לתגובות והצעות לצילום ועריכה...
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
-
-
-
טוב, הסיפור שמאחורי : אתמול הלכתי עם חברה שלי לצפות במופע בגרויות שהרימה מגמת המחול בתיכון שלי ( אחת החברות שלה והרבה בנות מהשכבה שלי הופיעו ), כמובן לקחתי איתי את המצלמה, אחרי תידרוך קל מכמה אנשים על איך כדאי לצלם התחלתי לנסות עד שיצא משהו יפה. הרי לכם 3 תמונות יפות שיצאו, כולן צולמו בISO 800 ולכן הרעש הקל. תודה רבה לדני בקרמן ( Chevy ) על העזרה עם העריכה ( למרות שהוא רק הקטין ומסגר ). התמונות : Down To The Ground Captured Revival תודה מראש לכל המגיבים, יוסי.
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
-
ב"ה שלום חברים יקרים זכיתי במכרז בוואלה שופס הנה http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1885071 לקחתי את המצלמה ב 1200 שח עם 3 שנים אחריות ועם 24 תשלומים שזה כל חודש 50 שח האם המצלמה שווה את זה ? ראיתי שבכל מקום היא עולה 1500 שח !!! או שכדאי לחכות ל FX-01 החדשה שתגיע לארץ ? אם כן כמה היא תעלה בטח יותר מ 2000 שח לא ? מחכה לתשובה חברים והרבה תודה :-*
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
לפני שבועיים לא הייתי חושב להעלות סדרה כזאת לכאן, אבל עכשיו ננסה... מי יודע... אשמח לתגובות בוגרות, בלי דברים כמו התמונות לא בפוקוס בבקשה...
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מצלמה עד 1000-1500 איכותית קלה לתפעול אני לא מבין כלום במצלמות דיגיטליות אז מה כדי לפי התקציב ? תודה
-
- 5 תגובות
- 721 צפיות
-
-
חבר'ה, שימו לב איך הפכתם את הפורום הזה לאחד הפורומים הפעילים מבחינת תמונות! פעם, בין כל השאלות הטכניות על המצלמות והשאלות של "צריך מצלמה ב5 ש"ח" היה קשה למצוא 2-3 תמונות בעמוד. שימו לב מה התמונה כרגע בפורום! מכל העמוד הראשון יש רק שאלה אחת, וכל השאר, כן כן, תמונות שלכם! קידמתם את הפורום הזה בעזרת דני בצורה מדהימה, גם התגובות, העצות הענייניות, העריכות, פשוט פורום מקצועי! ח"ח לכולם ותמשיכו ככה! :yelclap: :xyxthumbs:
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אתמול בערב התארגנו כמה אנשים מפורום צילום של האוניברסיטה ופשטו עליה בשעה שמונה, התוצאות שלי לפניכם. אני יודע שיש לא מעט מקום לתיקונים אבל לצערי הפוטושופ שלי מסרב לעלות כי המחשב קצת גוסס (הגיע הזמן לפורמט, אבל זה סיפור אחר...) תהנו. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
זה היה הניסוי הראשון שלי לפני יותר מחצי שנה....(המים קצת עם ליכלוך לקחתי את הקערה הראשונה שמצאתי וזה מה שיצא)
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-