עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by sagi5,

איטליה שוויץ ומכבי

• 11 תגובות
    • 954 צפיות
  2. שווה את ההשקעה ?

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  3. Started by Xl77,

אני מתלבט כרגע בין קניית 2 מצלמות וידאו: Sony-DCR-SR35E http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=692002 ו Panasonic-SDRH40 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=681601 אני קונה היום בערב אז אני צריך ייעוץ בהקדם

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  4. Started by pringles,

צילמתי סירטונים ומחקתי אותם אז איך אני יכול להחזיר אותם מהמחשב לכרטיס זיכרון יש לי A75 ואין לי קוראי כרטיס זיכרון

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by TrancEnergY,

יש לי התלבטות מאוד קשה בין שתי מצלמות: - sony DSC-H9 (חשבתי עליה מכיוון שראיתי תמונות שחבר צילם בחו"ל ב H1 ומאוד התרשמתי ממש כמו גלויות) - sony DSC-T100 (חשבתי עליה מכיוון שנתנו עליה ביקורות ממש טובות בזאפ) אני מודע לכך שהם לא באותה הקטגוריה. עניין המשקל או הנוחות לא מעניינים אותי הדבר היחידי נטו שנעניין אותי הוא התמונה באיזה משני הדגמים התמונה איכותית וטובה יותר. על מה אתם ממליצים לי ללכת ואשמח לשמוע גם את השיקולים שהביאה אותכם לבחור בה. כמו כן אשמח לשמוע את היתרונות והחסרונות של כל אחת.

• 3 תגובות
    • 878 צפיות
  6. Started by שי הלוחש לטכנולוגיה,

כמה תמונות שצילמתי הבוקר, יותר ניסיתי ליצור קומפוזיציה מעניינת מאשר התמקדתי מהבחינה הטכנית על הצילום - אין ספק שהתמונות חובבניות, עדיין אני לא שולט במצלמה כאמור - פעם ראשונה שאני מצלם איתה, מחוץ לבית. התמונות כפי שאתם רואים, ככה הם צולמו בדיוק, אין שום עריכה למעט הקטנת התמונות + הוספת מסגרת/חתימה. אשמח לשמוע תגובות! עריכה: העלתי את התמונות במקור לאתר אחר והעברתי לפה, כנראה הגודל טיפה "OVER", הם חצויות במעט באתר כאן . #1: #2: #3: #4: #5: #6:

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by roy_BB,

יש לי מצלמה דיגיטלית של חברת CANON עם כרטיס זיכרון מסוג SD מחקתי סרטון שהיה על הכרטיס בטעות.. יש אפשרות לשחזר אותו איכשהו כמו שאפשר לשחזר משהו שנמחק מסל מחזור? תודה

• 5 תגובות
    • 853 צפיות
  8. שלום, אני צריך המלצה למצלמה דיגיטאלית עד 2000 ש"ח. אני לא צריך כרטיס זכרון וסוללות+מטען,רק מצלמה. תודה

• 11 תגובות
    • 797 צפיות
  9. Started by ALÞHA,

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אני מחפש כבר הרבה זמן מצלמת DSLR טובה יש לי חבר שיכל להביא לי אחת מניו יורק עד עכשיו חשבתי לכיוון של פנטאקס K10D אבל הבנתי שאין במלאי , לפחות ב H&B אני מחפש אלטרנטיבה טובה במחיר של 700$ +- המצלמה לצילומי נוף אנשים וספורט תודה מראש

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  11. Started by Alexkmr,

יש לי דילמה מטורפת בנוגעל קניית חצובה. התקציב שלי התחיל עם 500 ש"ח, ונאמר לי בפורום DSPOT שחצובה בסכום כזה היא "זבל". הציעו לי לרכוש את הדיל הנ"ל: http://www.erlich.co.il//Filemanager/ProductPics/student_flyer.jpg מה אתם אומרים בנושא? אמרו לי גם שכדאי לי לקחת ראש חצובה אחר (808RC4).

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. צריך לקנות מצלמה דיגיטלית קומפקטית בהקדם. מחר אני יורד לאילת. אלו ה3 המובחרים שמצאתי עד המחיר של 850 ש"ח, איזה לקחת? מצלמה קומפקטית FUJIFILM F60 FD - מחיר: 700 ש"ח בקאמרה אילת. מצלמה קומפקטית Kodak EasyShare Z915 - מחיר: 700 ש"ח בבאג מחשבים. מצלמה קומפקטית Canon PowerShot SX120 IS - מחיר: 900 ש"ח בקאמרה אילת. השימושים פשוטים, צילום אנשים, לא נופים ולא זוויות. מומלץ שהמצלמה תיהיה ברמה של הפוג'י דמוי SLR שלי S3500 המיושנת. הJ120 למשל של פוג'י לא באותה רמה (למרות יותר מגה פיקסל, וזה מעיד שאיכות העדשה והצמצם חשובים יותר).

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by ben060,

אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית על מה צריך לשים דגש לפני שקונים? איזה חנויות מומלצות לשם כך? מה הטווח מחירים של מצלמה ממוצעת? חשוב לי שאיכות השמע תהיה טובה ושיהיה אפשר לצלם בה אם אפשר.

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  14. Started by slim_shady,

הנה עוד תמונות שדוד שלי צילם: הלימון זה מהעץ שבחצר: תמונה בהשוואה לקופסת סיגריות תמונה בהשוואה לחצי שקל וזה העכביש שמצאנו על הארון שהתחבא בתוך מגבת ישנה: (זה לא יצא משהו כי עשינו את זה מהר כי פחדנו שהוא יברח...) העכביש על הקורים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. יש דבר כזה?

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  16. יש לי שאלה בקשר למצלמה דיגיטלית: יש בה אפשרות לצלם גם גמו מצלמה רגילה כאילו לא על הזיכרון אלה על החוט הזה שקונים בחנויות (שכחתי איך קוראים לו =) נקרה לו סרט צילום בנתיים עד שיתקנו אותי) אם כן: אם אני מתכוון לצלם רוב הזמן רק על סרט הצילום אז עדיף לקחת דיגיטלית או רגילה? בנובע מהשאלה שלמעלה ^^ מישהוא יכול להמליץ לי על מצלמה בתקציב של עד 400-500 ש"ח? תודה רבה

• 8 תגובות
    • 783 צפיות
  17. Started by dd7,

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=375577 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=18642 האם אפשר עליהם ביקורות\סקירות בעברית? או השוואות.. תודה

• 9 תגובות
    • 712 צפיות
  18. Started by Triple-z,

שלום, אני יוצא אוטוטו לטיול גדול של חצי שנה בערך ומתלבט קצת איזה מהמצלמות עדיפה לטיול, אני יודע ששניהן לא עם זום גדול וכו שיכל להיות אופטימלי לטיול אבל אני לא מחפש חדשה אז אל תציעו גם המצלמות הם: 1. Canon PowerShot S400 2. Canon PowerShot A510 עכשיו הראשונה היא יותר קטנה, יש לי אותה הרבה זמן ואני יותר מכיר וסומך עליה והיא יותר מגה פיקסל, לשניה יש יותר זום אופטי והיא על בטריות רגילות (שזה יתרון בטיול) אבל היא יותר גדולה, ואני חושש מקצב הפעולה שלה בין תמונה לתמונה וזמן טעינת הפלאש וכו וגם מזה שהיא פחות במגה פיקסל. מה אתם אומרים?

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by id3232,

שלום אני ממש לא מבין במצלמות אבל אני צריך המלצה למצלמה הכי טובה שאני יכול למצוא בתקציב של כ800 שקל ומטה. המצלמה לשימוש ביתי ולא מקצועי. עדיפות לחברה מוכרת וכו'.... תודה רבה

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  20. Started by amisha,

יש לי זיכרונות של 128/64/8 מגה מהמצלמה הישנה ואני מעוניין להשתמש בהם במצלמה הבאה שלי יש לכם המלצה למיניהם ? אני לא הולך לדפוק תמונות על ימין ועל שמאל ואני צלם חובבן אפילו אבל אני צריך מצלמה באיכות גבוהה שמגיבה מהר מאוד ללחיצה על הלחצן לצילום ושלא תבלע סוללות מסך - ממש לא חובה גודל - לא קובע!!!!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by aaviran,

שלום, לאחרונה פרצו לביתנו וגנבו את האולימפוס c-700 uz המתיישנת שלנו, וכעת אנחנו מחפשים מצלמה חדשה. התקציב הוא 1500-2000 ש"ח. הסתכלנו בינתיים על 4 דגמים: Olympus SP-510 UZ Canon Powershot S2 Canon Powershot S3 Fuji FinePix S5600 הדרישות שלנו מהמצלמה הן כמובן איכות תמונה טובה, וזום אופטי גבוה (10 ומעלה). איזו מצלמה מומלצת ביותר?

• 7 תגובות
    • 671 צפיות
  22. שלום - אני רוחש מצלמה בקרוב, וצריך שיהיה בבלעותי לנסיעה (בעוד כ-שבוע) לפחות בטרייה ספר, ולכן למי שמוכן תמורת רווח לא עצום למכור לי את שלו (שעוד לא ממש ישנה) ולהזמין לעצמו חדשה ולהמתין, זה יהיה אדיר. יובל

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by someone,

אז קניתי את המצלמה לא מזמן, ובגלל שהיה די גשום בחוץ רוב הזמן יש לי 3 תמונות מאקרו שצילמתי בבית בינתיים: http://briefcase.walla.co.il/data/t/o/m/e/r/y/o/n/a/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200309161752404964/200511090035004366/IMG_0037.jpg http://briefcase.walla.co.il/data/t/o/m/e/r/y/o/n/a/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200309161752404964/200511090038415780/IMG_0032.jpg http://briefcase.walla.co.il/data/t/o/m/e/r/y/o/n/a/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200309161752404964/200511132309333013/IMG_0021.jpg תגובות, הארות והערות יתקבלו בברכה..

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום. ברשותי מסרטת סוני מדגם DigitalHandycam DCR-PC100E, יחסית ישנה. את כל ההסרטות אנחנו שומרים על קלטות, אבל לעומת האפשרויות האחרות לשמירה וגיבויים זה רחוק מאידיאלי. אני מעוניין להעביר את קבצי הוידאו למחשב, לגבות \ לערוך, ואז לשמור. ראיתי שיש במסרטה כניסת S-Video. לכרטיס מסך שלי יש יציאה כזו, ולי יש כבל. חיברתי בין שניהם אבל לא קרה כלום מה אני צריך לדעת ולעשות בשביל להתחיל להוזיז דברים? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. היי יש אפשרות לראות את מד האור גם באפשרות של AV או TV במצלמת CANON G12? האפשרות הזו קימת רק המצב M ידני לגמריי . רוני

• 0 תגובות
    • 784 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.