צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם אני מחפש מצלמה קומקפטית דיגיטאלית עד 1000 שח מכיוון שנשבר לי המסך במצלמה הישנה CANON A540 מצלמה שהיתי מאוד מרוצה יחזיקה מעמד משהו כמו 2.5וחצי יש פשוט מבחר ענקי עכשיו וקצת קשה להחליט כמה פיקסלים? ZOOM לפחות 5אופטי דיגיטאלי לא משנה לשימוש ביתי\טיולים\חול וכו' עוד משהו חשוב שיהיה אפשר לצלם וידיו עם קול באיכות טובה יחסית למחיר תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
צילומי HDR בלילה, טכניקת צילום בשלושה חשיפות שונות, ממש יפה מה אתם אומרים? ;D ;D ;D ;D http://www.kishkush.co.il/content/view/932/36
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום לכולם! המצלמה היקרה של אמי הלכה לעולמה, והחלטנו לקנות מצלמה דיגיטלית... אני לא ממש מבין במצלמות דיגיטליות, אבל אני מחפש מצלמה איכותית עד כמה שאפשר בתקציב של 2000 ש"ח +-, ושאוכל לצלם איתה תמונות איכותיות שיודפסו על דפיA4. כמו כן חשוב לי שתהיה קטנה כל האפשר, ותהיה בה סוללת ליתיום נטענת, וכמו שהבנתי, כרטיסי הזיכרון שמגיעים עם המצלמות ממש לא מספיקים, אז אודה לכם אם תמליצו לי על כרטיס זיכרון בנפח של 256\128מגה. אני אוהב לצלם בעיקר בעיקר נוף, אז אודה אם תוכלו להמליץ לי על מצלמה שתעשה את העבודה במסגרת התקציב הזה. תודה לעוזרים! אני מצטער אם אני לא אגיב מיד, כי כרגע המחשב שלי לא בבית, ולא תמיד אני מצליח להשיג נגישות למחשב...
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שמעתי שיש כמה מצלמות נסבלות בתחום הזה,אני מחפש משהו דיי איכותי ולא מצלמת 6 מגה פיקסל ב-400 שקל חחח. משהו שיכל להפתיע זה לתמונות משפחתיות וכ'ו תודה מראש (500 שקל )
-
- 7 תגובות
- 780 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מצמלמה קומפקטית, הייתה לי עד לא מזמן את ה F31fd שלצערי אבדה (סיפור ארוך). אני מחפש מחליפה ראויה, המחיר פחות משנה, חשוב לי בעיקר: 1. 28MM 2. יכולת צילום ב ISO גבוה 3. מייצב תמונה. 4. זמן סוללה. 5. גודל (עדיפות לקטנות יותר) בקיצור, אני מחפש את הקומפקטית המושלמת שמתי עיני על שלושת הדגמים שבכותרת, הבנתי שפתרו את בעיית ה"פס הוורוד" בפוג'י , ככה שאני בעיקר מתלבט בינה לבין ה FX500. הבעיה היא שאני בדר"כ נסמך על ההשוואות ב DPREVIEW, והם בדקו רק את ה TZ5 ורציתי לדעת האם מישהו התנסה או יודע משהו על ה FX500 ? ראיתי שיש פה מישהו עם ה F100fd, ואני מקווה שאולי יש מישהו גם עם ה FX500 שיכול לתת דוגמאות ולחוות דיעה. אם למישהו יש מידע נוסף על המצלמות האלו, א…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המצלמה זהה בגודלה ל פנטקס k10d. תודה מראש על העזרה! אני מחפש את הנרתיק הקטן ביותר שיענה על הדרישות הללו.
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות בקרוב DSLR, כרגע מה שהכי מושך אותי זה ה Canon EOS 450d. יש לי בבית שתי עדשות של קנון - אחת מהקיט של ה-EOS300 המקורית (פילם!) 28-80 ואחת 75-300 USM, קצת יותר רצינית. האם אני יכול להסתמך על העדשות האלה או שהתוצאות יהיו ממש גרועות? אני לא מקצועי, לא מתכוון לצלם ברזולוציה הגבוהה ביותר כמעט אף פעם. מן הסתם הייתי מעדיף לקנות רק גוף בכ-3200 ש"ח ולא קיט שעולה מעל 4000. כמו כן בביקורות לא ממש מרוצים מהעדשה של הקיט - אז אם מה שיש לי לא מתאים כבר עדיף ללכת על עדשה אמיתית, כלומר עוד כ-2000 שקל... תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
-
איך המצלמה הזאת ? http://www.photogalnet.co.il/default.asp?catid={A2E4AE13-5FD8-11D8-AE0D-00105AAB0C96}&details_type=1&itemid={59F382A6-F3D7-467D-9077-AAA266B00A9A} מגה פיקסל:5 גודל מסך:2.5 אינץ' סוג סנסור:Ccd רזולוציה מקסימלית:1944X2592 אסא:אוטו, 100-400 זום (רחב):38mm זום :114mm זום אופטי:x3 זום דיגיטלי:x4 מייצב תמונה:לא פוקוס ידני:כן פוקוס אוטומטי: כן מרחק מיקוד:50cm וידאו: 640X480 כרטיס זיכרון: MsDuo , MsDuoPro זיכרון פנימי: -- כרטיס זיכרון בחבילה:32mb סוללות: Np-fe1 משקל:134g
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
אני מחפש מצלמה בתקציב של עד 1200 ש"ח שתופעל על סוללות AA ותהיה קטנה מספיק כדי שיהיה נוח להכניס אותה לכיס של מכנסיים צבאיים. אשמח להצעות. שנה טובה ומתוקה.
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות שבוע הבא מצלמה,התקציב עומד על 3000 ש"ח ואני לא יודע מה לבחור. האופציות הם: - דבר ראשון חשבתי לקחת מצלמה רפלקס כמו d40 חדשה, או 300D מחודשת, עם עדשה 18-55, ויצא לי כל הסיפור בסביבות 3000 ש"ח, אבל מחודשת לא כל כך רוצה, כי אני משקיע, אז רוצים חדש, וd40, הבנתי שיש הרבה דברים שאין בה,וצריכים לקנות עדשות מיוחדות,וגם הבנתי שעדשות 18-55, זה עדשות רגילות עם תווך די מצומצם,ואם רוצים עדשת זום אז צריכים לשים עוד סכום מכובד, לכן זה יחרוג בהרבה את רף 3000 ש"ח, ולכן נראה לי שהעניין של מצלמות אלו קצת צולע, וגם אין לי שום נסיון עם מצלמות כאילו, למרות שאם יהיה לי, אז הייתי לומד בכיף. - מצד שני אני יכול לקנות דיגיטלית בין הטובות בסכום הזה, ולא לחשוב יותר מדי ואני …
-
- 6 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום, אני שוקל לקנות מצלמה חדשה. הדגם הספציפי שחשבתי עליו הוא Canon PowerShot SX210 IS, וראיתי שבו (ובדגמים דומים של יצרנים אחרים) אין עינית. האם זה משמעותי? (המצלמה מיועדת גם לצילומים בחוץ) (אני יודע שבמצלמה הנוכחית שלי כמעט לא ניתן להשתמש במסך באור שמש - אבל מדובר במצלמה ישנה, ואני מניח שהמסכים החדשים קצת יותר מוצלחים) האם יש דגם דומה הכולל עינית? אופיר
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, להורים שלי יש מצלמת פילים ישנה ומתפרקת. לפני כמה ימים הם קיבלו פרסומת למצלמה דיגיטלית של קודק(C713) ב470 שקל ונדלקו. ומכיוון שהם כבר מזמן שקלו להחליף מצלמה הם החליטו לקנות מצלמה דיגיטלית. נכנסתי לZAP שמתי את טווח המחירים מתחת ל500 שקל וקיבלתי רשימה דיי מכובדת של מותגים ומצלמות שעל הנייר ניראות בסדר גמור. השאלה שלי היא כזו, האם 500 שקל זה לא זול מדיי בשביל מצלמה לשימוש רגיל להורים שלי שרוצים אותה בשביל צילום תמונות סטנדרטי לחלוטין(אין להם דרישות מיוחדות והם פשוט רוצים מצלמה שתעשה את העבודה)? ואם אפשר אני השמח לשמוע חוות דעת על דגמים וחברות מומלצות. * אני באופן אישי משתמש בקנון מאוד עתיקה מצלמה של 3.2 מגה והיא דיי עושה את העבודה(ויצא לי לקנות כמה וכמה מצלמות של קנון).…
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אז ככה.. אני התחלתי ללמוד צילום בשנה שעברה, אז כבר סיימתי שנה קורס.. שנה הבאה יש לי עוד קורס.. בשנה הקודמת למדנו על פילים שחור לבן, ומצלמות מכניות.. אני מחפש מצלמה טובה, שאני יוכל לחבר למחשב.. כי בשנה הבאה אני רוצה ללמוד צילום עם עריכות.. דרך אגב אני לומד במוסררה בירושלים, למי שרוצה לדעת, וזה דרך בצפר. את העדשה אני צריך שתיהיה טובה לצילומי נוף רחבים, וגם שתתאים לפורטפוליו, ולצילומי סטודיו.. (אני הולך להשתמש בה הרבה) אני מאמין שאני אצטרך לקנות כמה עדשות, אבל לבינתיים, אני אקנה אחת.. תקציב : אני לא יודע מה המחירים אז קשה לי לרשום תקציב.. תעזרו לי בזה.. כמו ששמתם לב אני דיי מתחיל, אבל אני מתכוון להמשיך בזה.. ושנה הבאה אחרי שאני מסיים שנתיים עבודה, יש לי עבודה כצלם אירועים. ב…
-
- 28 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום,הנה תמונת מאקרו שצילמתי בגינה שלי,עם חצובה. יש EXIF למעוניינים,יצא לא רע למצלמה יחסית דיי אוטומטית (ניסיתי לשלוט ידנית במה שאפשרי), עבר תיקוני צבע קלים,וחידוד,חוץ מזה הכל אורגינלי להמדרין. נגזר מ-3.2 מגה פיקסל (האמת שבגודל המקורי זה היה נראה יותר טוב) אשמח לתגובות (בעיקר בונות) http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/f/o/x/m/d/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200501051942139917/200510071507417083/DSC01240_medium.jpg עריכה - ראיתי ש-1024X768 גדול מידי לדף פורום,
-
- 10 תגובות
- 940 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
הינה תיראו http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=1265&aff=zap מול http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=1265&aff=zap 1. איזו מצלמה לדעתכם יותר מהירה ביין תמונה לתמונה 2. ניראה לי שאיכות הצילום בפוג'י טובה יותר - האם זה נכון לדעתכם( מה הפארמטר) 3. האם כדאי לשדרג ל1G זיכרון או מספיק 512 ? 3. בכלל קשה לי להחליט על מה ללכת - מיכל הבחינות...של עמידות שירות איכות ובכלל חוץ מיזה איך החנות הזו ? קאמרה פור לס....? זה לא חשוד שזה כזה זול אצלהם? - אולי הם מחדשים / או קונים מחודשות למישהו יש ניסיון איתם? הרבה הרבה תודה - מזל שיש כזה פורום איכותי
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אני משתמש ב Fuji Finepix F10 ושוקל האם לא הגיע הזמן להחליף... הייתי שמח, למשל, לצלם בבית ללא פלאש אבל הגרעון של התמונה מפריע לי. השאלה האם הגרעון הזה נפתר במצלמות החדשות יותר? התרשמתי מה TZ5. במיוחד מהעובדה המפתיעה שהיא מצלמת וידאו באיכות HD. האם זה אומר שאוכל לוותר על מצלמת ה Mini Dv הישנה שלי? אני לא אוהב להשתמש בזום בד"כ ואני מעדיף עדשה רחבה. ואז ראיתי את ה LX3. השאלה, האם היא באמת שווה את התוספת של ה 1000 ש"ח. במיוחד, לאור העובדה שקצב רענון הוידאו ב HD קטן בה ל 24 fps? תודה למשיבים וחג שמח!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת אם אני יכול לקנות מצלמת וידאו דיגיטלית שתומכת בפאל + כרטיס firewire או מצלמת וידאו אנלוגית + מתאם למחשב או כרטיס טלוויזיה בתקציב של עד 2100 ש"ח אפשר טיפה לחרוג מהתקציב. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מצלמה לצילום נופים ומאקרו, בתנאי תאורה לא אידאליים (כולל לילה). הדרישות הן זום X10 לפחות, 7Mpix לפחות, מייצב תמונה בסיסי כלשהו. אני מחפש את המצלמה שתתן לי תמונה עם הכי פחות רעש ולא תעוות צבעים גם בזום מקסימאלי וגם בתאורה לא טובה נכון לעכשו אני מתלבט בין- http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=788086 - ניקון. אי אפשר לטעות יותר מידי... http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=752219- אהבתי את התמונות שלה, זוכר שהחברה הייתה טובה לפני עשור, לא יודע מה קורה איתם היום. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=736933- תמונה לא רעה בכלל, עונה על הדרישות והכי זולה מכולם- לא בטוח שההבדל בינה לבין המצלמות האחרות שווה את ההפרש (300~400 ש"ח יותר). השאלה לגביה זה …
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בתקציב של עד 1200ש"ח ואפילו פחות. התקציב אינו יכול להמתח בשום אופן כבר מתחתי אותו למקסימום שאני מוכן לשלם, בהתחלה חשבתי על לקחת A60 מחודש ואני עדיין שוקל אפשרות זו, במקרה הזה יש הפרש מחיר דיי גבוה בין מחודש לחדש, האם כדאי לקנות מחודש במידה ויש הפרש מחיר גבוה? אבל השאלה החשובה ביותר זה האם יש אלטרנטיבות יותר טובות מהA75 במחיר הזה?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אשכרה פעם שלישית גלידה. קרט וUPS זה שילוב שאני לא ממליץ לאף אחד. בכל מקרה, העברתי למצב bracketing וצילמתי, וכשהוצאתי תמונת לא היו שלושות. מה אני עושה לא בסיידר?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-