עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. אני יודע שזה תקציב מצומצם אבל אני צריך משהו דיי איכותי (אם קיים) שיצלם באיכות סבירה,יש חייה כזו?

• 7 תגובות
    • 843 צפיות
  2. מחפש ישום שיבצע העתקת שם הקובץ של כל התמונות ל- caption באופן אוטומטי

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  3. אהלן חברים, אני טס עוד חודש ורציתי לדעת אם יש מצלמות מומלצות בפחות מ-900 שקל. כל המצלמות המומלצות שראיתי באתרים לא יורדות מה-1000 שקל. תודה

• 4 תגובות
    • 843 צפיות
  4. * מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון?250$ * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? * האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). * האם אתה משתמש כיום במצלמה דיגיטלית אחרת? אם כן, מה חסר לך בה? יש לי ניקון COOLPIX 4300 מצלמה סבבה אבל יש לה תגובה איטית והסוללה שלה חלשה מאוד לא מספיקה לי לצלם מעל 50 תמונות וסוללה חדשה מקורית עולה 350-400 ש"ח בארץ ואני מעדיף במקום זה לקנות מצלמה חדשה יותר טובה * כמה מהותייים לך המשקל והגודל של המצלמה? האם תתפשר על תכונות או על איכות תמונה עבור מצלמה שנכנסת לכיס? האם מצלמה ע…

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  5. Started by Black_Citadel,

אני צריך מצלמה קומפקטית חדשה, תמיד המליצו פה על הF40 של פוג'י שהייתה עולה איזה 700 שקל בזמנו, מה היום המקבילה שלה בטווח מחירים הזה ? תודה רבה דרישות: אותן דרישות שהיו לאנשים אשר קנו את הF40 - עובי, איכות תמונה, וצילום וידאו ברמה טובה מאוד. חשבתי על הA590 של קאנון, הבעיה שהיא לא "SLIM"ית ושטוחה, כזאת שמתחלקת לכיס של הג'ינס בקלות (כמו הF40), והצילום וידאו שלה לא משהו, אבל יש אותה ב510 שקל בוואלה, שזה אחלה מחיר. חשבתי גם על הF50, אבל 800 שקל זה כבד מדי.

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  6. Started by Danix60,

אחרי הת'רד הקודם של Canon 70-300 IS USM נגד Canon 70-200 4L USM קניתי את הCanon 70-200 4L USM ואני חייב להגיד שזאת עדשה מאוד איכותית ושווה כל שקל ! ממש חדה, ויש לה צבעים נהדרים. עכשיו יש לי התלבטות נוספת, Tamron 17-50 הגרסא ללא IS (יותר חדה) או Sigma 17-70 הגרסא ללא IS הראשונה הטמרון עולה 1900 ש"ח והסיגמא אוכל להשיג ב1000 ש"ח יד 2 במצב מעולה ! מה אתם חושבים ? ואם על הדרך אוכל לקבל הצעה לעדשת מאקרו בסגנון של Canon 60mm או Tamron 90mm של עד 2000 ש"ח תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  7. Started by psychuil,

אשמח לדעתכם.

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  8. Started by JohnClark,

אהלן, החלטתי לפני חודש לקנות Panasonic ZR-1, אבל מאז אני מחכה שהיא תגיע למלאי ב-MDK. אני לא ממש רוצה לקנות אותה במקום אחר שלא נותן אחריות של יורוקום. יש לכם במקרה המלצה לחנות שכן יש בה את המצלמה ואפשר לסמוך על האחריות שלהם? אם לא, אני אשמח להצעות למצלמות אחרות באותה הרמה בערך, בתקציב דומה (1000 ש"ח), עם עדיפות לאחריות של היבואן או של חנות אמינה. תודה רבה, יואב

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  9. Started by Black_Citadel,

בשעה טובה הזמנתי עם חבר שנסע לסין PENTAX K100D SUPER ופלאש של SUNPAK AUTO 383 SUPER לPENTAX יש גם מקום רשמי בארץ שהאחריות משם תקפה עליו פה ? אם לא, אז לאיפה אני יכול לגשת במקרה של תקלה ? תודה

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  10. Started by blitsi,

אוקע אז בטעות אפשר להגיד מצאתי מצלמה ..תמונות למטה.. אז ככה...האם פילים רגילים יתאימו אילה פלוס מישהו יכול להעלות תמונה כדי להראות איזו איכות אפשר להשיג עם המצלמה? תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  11. Started by zoman,

• 4 תגובות
    • 841 צפיות
  12. Started by IAF.ofek,

תמונה שצילמתי על חוף ים כינרת, EXIF מצורף רזולציה מלאה http://i.pbase.com/v3/25/603925/1/51320050.DSC01438.JPG מוקטנת

• 6 תגובות
    • 841 צפיות
  13. Started by urinka,

לפני תקופה של בערך שבוע קניתי לי מצלמה חדשה s9500 והשבוע (כמו כל החודש האחרון) היתי בעזה והנה אחת התמונות שצלמתי וזו הפעם הראשונה שהתמונה יוצאת בדיוק כמו שאני רציתי שהיא תצא נראה לי שזה יותר מזל אבל תנו לי להתלהב

• 5 תגובות
    • 841 צפיות
  14. Started by sherlock1212,

יש לי את המצלמה canon a75 ומשום מה אני לא יכול להשתמש בכל האפשרויות לדוגמא באפשרןת auto אי אפשר לצלם כלומר אני יכול להכנס למצב אבל שאני לוחץ על הכפתור של הצילום זה פשוט לא מגיב לאומת זאת באפשרות ווידיו זה לא עושה בעיות. מה אפשר לעשות? :s05: ד"א נגמרה האחריות :-\

• 6 תגובות
    • 841 צפיות
  15. Started by yuvalg,

מבקש המלצה למבזק ל-40D. נועד לשימוש חובבני/חובבני מתקדם בצילומי פנים וחוץ. מה הפרמטרים שיש לבדוק? התקציב כרגע לא סגור אבל אשמח למוצר במחיר סביר שנותן תמורה טובה למחיר (אני יכול להביא מארה"ב).

• 1 תגובה
    • 841 צפיות
  16. Started by someone,

תמונה מהכותל.. התלבטות קטנה מי מהן עדיפה, מה דעתכם? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  17. Started by overload,

מצטער אבל אין סיפורים היום .

• 4 תגובות
    • 841 צפיות
  18. תודה על כלום ..ממש גועלי מצידכם כבר שבוע וחצי אני מחכה לתשובה ולא עונים כבר התרד ניצפה 35 פעמים ואף אחד לא הועיל בטובו לנסות לעזור ממש בושה מצידכם לא ציפיתי ליחס כזה בעיקר לא מה"מבינים " שפה..וזה כולל תאחראי פה..אכזבת אותי..באמת מה אני אמור לקבל תשובה בשנה הבאה מה לקנות ..בכל מקרה גם ללא העזרה שלכם הסתדרתי פניתי לפורום יותר מיקצועי בתחום ואפילו קיבלתי תשובות רציניות ואיכותיות לגבי השאלות שלי כבר לאחר כרבע שעה..מראה על מקצועיות ונכונות לעזור בכל מקרה אתם פשוט א-כ-ז-ב-ה ושבי אל תמחק ..תשא בתוצאות ..

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  19. לא אוהב את הגישה השיווקית של לייקה, את היומרנות והפלצנות וכמובן את התמחור ההזוי. אני במיוחד לא אוהב את התמחור ההזוי, משום שהוא מרחיק מידי ומידי חובבים רבים אחרים מצלמות בנויות היטב שתאווה לצלם איתם ועדיין מהוות בחירה מעולה לצילומי רחוב וכמובן נותנות גישה לאוסף אדיר של עדשות מצוינות משנות ה-50 ואילך. לייקה נכנסו לעולם הדיגיטלי באופן לא מוצלח ובאיחור מאוד לא אלגנטי. ה-M8 הייתה פשוט לא לעניין, העיצוב הכללי היה נכון (המשך מדויק ומוצלח של הקו המנחה מאז ה-M3, למעט ה-M5 המגודלת), אבל האלקטרוניקה ממש לא. קרופ X1.3 במצלמה שאמורה להצטיין בזוויות הרחבות שלה וממש לא מיועדת לטלה-פוטו? איכות תמונה בינונית בלייקה? פשלות שונות ומשונות בקושחה (שרק חלקן תוקנו ב-M8.2)?. ה-M9 אמורה להיות ה-M…

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  20. יש לי צורך לצלם כמות גדולה של טקסט(טקסט שחור על גבי נייר לבן). הסיבה לכך,היא שהסורק שלי התקלקל וממילא הטרחה והזמן הכרוך בצילום טקסט באמצעות סורק הופכים את המשימה ללא פרקטית(כל פעם יש צורך להכניס דפים מתחת למכסה הסורק ולחכות שהמנוע החשמלי יניע את ראש הסורק לאורך הדף המצולם ובסוף חייבים הרי להוציא את הדף ולהכניס דף חדש על מנת להמשיך בסריקת יתרת הדפים). אני לא מצפה לתוצאה מושלמת,מספיק לי שאני אוכל להדפיס את הדפים שצילמתי ושהתוצאה תהיה סבירה מספיק שתאפשר קריאה. אני לא מבין יותר מדי בצילום ולמעשה עד כה לא התעמקתי יותר ב-MANUALL והסתפקתי במצב "הצילום האוטומטי" שהפיק ברוב המקרים תוצאות מספקות בהחלט. ממה שאני כן יודע,הבנתי שעליי לנקוט במספר צעדים כדלהלן: 1.להעביר את המצלמה למצב …

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  21. Started by yuvalg,

אם הבנתי נכון - "תצוגה חיה" היא למעשה התצוגה של התמונה הדיגיטלית כפי שהיא מתקבלת על חיישן המצלמה בזמן אמת. (להבדיל מהתצוגה עיינית רפלקס שמראה את מה שהעדשה "רואה" - אך לא בהכרח כיצד תראה התמונה הסופית). ניתן לראות את התצוגה החיה או במסך LCD או דרך עיינית EVF. אם הבנתי נכון, אחד היתרונות של התצוגה החיה הינה שלמעשה ניתן להתרשם (במסך טוב) לא רק מהקומפוזיציה אלא ממש מהתמונה עצמה כפי שתראה בפועל (בעיקר בהיבטים של תאורה/WB). כמו כן, התצוגה החיה הופיעה עד היום בעיקר במצלמות קופמקטיות. (זו למעשה התצוגה שאני רואה על המסך/עיינית של ה-GX100).

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  22. שלום, אני מעוניין ברכישת מצלמה דיגיטלית קומפקטית והתקציב עומד על כ-700 ש"ח- לא כולל אביזרים. להלן התשובות לשאלון: *אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? אני מעוניין לרכוש מצלמה לצורך תיעוד במסע בית ספרי בפולין. אני מעריך שברוב הסיורים תנאי התאורה לא יהיו אופטימליים-אני יודע שהעננות בחלק משעות היום עלולה לפגוע באיכות התמונות. *האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). מכיוון שאני צלם גרוע, סביר להניח שארבה להשתמש בפלאש שלא לצורך. *האם יש לך נכנות לצלם באור חלש עם חצובה?... לא *האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני?... …

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  23. Started by Lost Spirit,

סוף סוף הגיעה ה400D, כעת נותר לצלם 8) מהי דעתכם? הערות? הארות? מקומות לשיפור?

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  24. Started by eli33,

צולם עם K800I אשמח אם תוכלו לתת לי טיפים לצילום פרחים מקרוב ..חוץ מכמובן לצלם במצב מאקרו(בין היתר מאיזה מרחק לצלם במאקרו וכו') צילמתי עוד מה תמונות של עוד כמה פרחים.. אבל הם יצאו גרועות זאתי יצאה הכי טובה..לכן אני מבקש את הטיפים שלכם .. תודה

• 6 תגובות
    • 841 צפיות
  25. ניתן לחרוג למקסימום 1050! , אפילו לא 1060! , הגג שבגג זה 1050 , בכללי התקציב היה אמור להיות 800 אבל הוא עלה ל1000.... אפשר גם משומשות...

• 2 תגובות
    • 840 צפיות

דיונים חדשים בפורומים