עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by approx,

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  2. Started by דודי הסטלן,

התפלאתי שאף אחד עדיין לא צילם את הקשת שהופיעה אתמול למספר דקות בת"א, אומנם תפסתי את הקשת אבל זה היה צילום גרוע אוטומטי מתוך הבית והאיכות לא משהו. בכל זאת אני יראה לכם את התמונה ויזמין את מי שצילם להראות לנו את הקשת מכל מיני זוויות ואיכויות. הבהרתי טיפה את התמונה שתהיה פחות או יותר ברורה לעין...

• 4 תגובות
    • 865 צפיות
  3. Started by benor,

• 6 תגובות
    • 865 צפיות
  4. Started by Gil28,

כמה שיותר קומפקטית, עדיפות לסוללת ליתיום כרטיס זיכרון לפחות גיגה

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  5. לא אוהב את הגישה השיווקית של לייקה, את היומרנות והפלצנות וכמובן את התמחור ההזוי. אני במיוחד לא אוהב את התמחור ההזוי, משום שהוא מרחיק מידי ומידי חובבים רבים אחרים מצלמות בנויות היטב שתאווה לצלם איתם ועדיין מהוות בחירה מעולה לצילומי רחוב וכמובן נותנות גישה לאוסף אדיר של עדשות מצוינות משנות ה-50 ואילך. לייקה נכנסו לעולם הדיגיטלי באופן לא מוצלח ובאיחור מאוד לא אלגנטי. ה-M8 הייתה פשוט לא לעניין, העיצוב הכללי היה נכון (המשך מדויק ומוצלח של הקו המנחה מאז ה-M3, למעט ה-M5 המגודלת), אבל האלקטרוניקה ממש לא. קרופ X1.3 במצלמה שאמורה להצטיין בזוויות הרחבות שלה וממש לא מיועדת לטלה-פוטו? איכות תמונה בינונית בלייקה? פשלות שונות ומשונות בקושחה (שרק חלקן תוקנו ב-M8.2)?. ה-M9 אמורה להיות ה-M…

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  6. Started by yuvalg,

אם הבנתי נכון - "תצוגה חיה" היא למעשה התצוגה של התמונה הדיגיטלית כפי שהיא מתקבלת על חיישן המצלמה בזמן אמת. (להבדיל מהתצוגה עיינית רפלקס שמראה את מה שהעדשה "רואה" - אך לא בהכרח כיצד תראה התמונה הסופית). ניתן לראות את התצוגה החיה או במסך LCD או דרך עיינית EVF. אם הבנתי נכון, אחד היתרונות של התצוגה החיה הינה שלמעשה ניתן להתרשם (במסך טוב) לא רק מהקומפוזיציה אלא ממש מהתמונה עצמה כפי שתראה בפועל (בעיקר בהיבטים של תאורה/WB). כמו כן, התצוגה החיה הופיעה עד היום בעיקר במצלמות קופמקטיות. (זו למעשה התצוגה שאני רואה על המסך/עיינית של ה-GX100).

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  7. אני מדבר על הרזולוציה הכי גבוהה 640X480 המצלמה מאפשרת לי לצלם רק חצי דקה , למה רק חצי דקה ? ואם יש לי כרטיס של 512 מגה למה אני לא יכול להקליט יותר ? אני לא מדבר על שעות אבל לפחות נגיד... 10 דקות ? אין אפשרות לשנות את זה ? 2. ראיתי כרטיס זיכרון של קינגסטון 512 מגה ב 220~ שהוא היה יחסית זול ... עכשיו אני יודע שהם נחשבים לחברה מאוד טובה לפחות בתחום המחשבים אבל איך הם במצלמות ? שווה ללכת עליהם ? או על משהו יותר איכותי... שמעתי גם שיש הבדלים במהירות בין הכרטיסים איך הכרטיס הזה בקשר לזה ? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 865 צפיות
  8. Started by tascam,

האים ל Canon PowerShot SD850 IS/ IXUS950 יש גם עדשה רחבה ? האים היא עדיפה על SD800 ?

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  9. Started by fungiman,

עדשה מיושנת, צמצם פתוח עד הסוף המר (1.4) ותוצאה רכה כמו חמאה ביום קיץ חם. אמנם סתם צילום ניסיון, אבל התמונה הזאת (האיכויות שלה, פחות הקומפוזיציה הממש לא מושלמת, אני מודה בזה כבר מראש) פרטה לי על מיתרים נוסטלגיים. חרטא או שטבלאות MTF הן לא הכל? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  10. Started by NoamH,

יש המון אתרי העלאת תמונות ברשת המצעים אפשרויות רבות להעלאת תמונות, המדריך הבא יסביר את מה שצריך כל גולש פשוט באינטרנט לדעת - העלאת'>http://www.siz.co.il/"]העלאת תמונות ואיך להציג בפורום. שלב 1: נכנסים לאתר העלאת התמונות מסויים (יש עוד אתרים רבים, למדריך הזה בחרתי באתר siz או בעברית סיז) קישור: www.siz.co.il שלב 2: כאשר אתם בעמוד הראשי אתם לוחצים על Browse.../עיון... תמונה 1: http://www.siz.co.il/my.php?file=ywmt4zum0ywz.gif *בוחרים מהמחשב את הקובץ/תמונה שאתם מעונינים להעלות. ---ניתן להעלות מספר תמונות בבת אחת על ידי לחיצה על הוסף תמונה או פשוט 5+ שיוסיף לכם 5 תיבות בבת אחת בלי ללחוץ על הכפתור תמונה 2: http://www.siz.co.il/my.php?file=mzr5hnaetdmz.gif **תא…

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  11. Started by KoM,

• 4 תגובות
    • 864 צפיות
  12. תהנו [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  13. Started by slim_shady,

הנה, מה אתם אומרים? MINOLTA Z2 (אני יודע שזה לא ממש חד אבל תתחשבו בזה שזה הראשון שלי...)

• 5 תגובות
    • 864 צפיות
  14. Started by R0tem1,

השאלה הראשונה היא מהו מחיר סביר לK10d בת 10 חודשים ו6000 קליקים, אני חשבתי על 2700. בהנחה שזה פחות או יותר המחיר שאני אקבל עליה, יהיה לי את הכסף לK20d בערך בעוד חודש. השאלה האמיתית היא מה הם היתרונות שלה על הK10 והאם הם שווים השקעה של בערך 2500 ש"ח. יתרונות: 4.2 מגה פיקסלים נוספים אפשרות להוציא תמונות עם הרבה פחות רעש, זה אולי מה שהכי חסר לי בK10 ISO 6400, למרות שהוא מתחיל ב200 פילטרים חדשים כגון פילטר HDR תצוגה חיה כולל זום חיישן שמגלה אבק מצב צילום מיוחד של 21 תמונות בשניה ויתרון שלא קשור למצלמה הוא שאני אקבל אחריות של שנתיים של קרט. מכיוון שהבעיה העיקרית שלי עם המצלמה היא בתנאי תאורה גרועים (בערך חצי מזמן השימוש במצלמה) חשבתי על אפשרות אחרת והיא: 1.לשלוח את הפלאש שלי S…

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  15. שאלוהים יעזור לי... צילמתי לבת דודה שלי את ההצעת נישואים ובטעות עשיתי פורמט (דרך המצלמה) לכרטיס זיכרון... היא תהרוג אותי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני חייב למצוא דרך לשחזר את התמונות והסרטונים שהיו שם.... עדיין לא צילמתי על הכרטיס מאז הפירמוט כי הבנתי שאם אעשה זאת, התמונות החדשות יתפסו את המקום של התמונות שמחקתי וזה יחסל כל סיכוי לשחזור, אז בינתיים אני לא נוגע במצלמה. אני חייב עזרה בשחזור התמונות... המצלמה שאיתה אני עובד היא Fuji FinePix S6500 והכרטיס זיכרון הוא מסוג כל מי שיכול לתרום לי בעניין שיבורך![br]פורסם בתאריך: 23.01.2007 בשעה 23:12:34 *עדכון*:אז ככה ניסיתי לשחזר עם התכנה Digital Photo Recovery או בקיצור DPR אבל אני נתקל בבעיה... אני מפעיל את התכנ…

• 4 תגובות
    • 864 צפיות
  16. אהלן, אני תוהה מתי צריך ומתי לא להשתמש בפונקציה הזאתי.אשמח לשמוע מכם! בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 864 צפיות
  17. לחברה שלי יש יום הולדת בסוף החודש הבא וחשבתי על לקנות לה מצלמה דיגטלית. יש מצלמות טובות בסכום של 700-1000 שקל?

• 5 תגובות
    • 863 צפיות
  18. Started by zoman,

• 4 תגובות
    • 863 צפיות
  19. Started by lmlm,

צולם ע"י W800, זהו סוג מיוחד של קקטוס שיש לסבתא שלי בחצר אני יודע הכותרת לא מתאימה כל כך לתמונה,אפשר הצעות? ;D

20. Started by iem,

רציתי לעמוד טיפה על ההבדלים בין שתי המצלמות: Panasonic TZ4K Panasonic TZ5K ההבדל ביניהם במחיר הוא 60$ אז רציתי לדעת אם זה שווה את הכסף... המטרה היא צילום עבור טיולים בחו"ל וחשוב לי מאוד הזום האופטי. תודה [br]פורסם בתאריך: 3.07.2008 בשעה 23:50:22 מקפיץ אני ממש חייב תשובה דחופה :-[...............אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי את ההבדלים המהותיים והאם הם משנים עבור צרכיי... תודה ! :-)

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  21. Started by urinka,

לפני תקופה של בערך שבוע קניתי לי מצלמה חדשה s9500 והשבוע (כמו כל החודש האחרון) היתי בעזה והנה אחת התמונות שצלמתי וזו הפעם הראשונה שהתמונה יוצאת בדיוק כמו שאני רציתי שהיא תצא נראה לי שזה יותר מזל אבל תנו לי להתלהב

• 5 תגובות
    • 863 צפיות
  22. שלום, לא מזמן התלבטתי איזו מצלמה לקנות, והמלצתם לי על F11. הלכתי לחנות והמליצו לי שם על Panasonic Lumix DMC-FX9. רציתי לדעת איזו מצלמה יותר טובה. לפי: http://www.dpreview.com/reviews/compare_post.asp?method=sidebyside&cameras=fuji_finepixf11%2Cpanasonic_dmcfx9&show=all ההבדלים העיקריים הם: יחס מימדי התמונה, החיישן וגודלו, חשיפה, כרטיס הזיכרון(מה יותר טוב, או SD?) ומספר הפיסקלים בLCD. האם כדאי ללכת על הפנסוניק או על הפוגי? האם ניתן לראות השוואות בין תמונות שכל מצלמה צילמה? תודה.

• 6 תגובות
    • 863 צפיות
  23. Started by zniibidl,

שתיהן ב-1200 ש"ח האולימפוס מגיעה עם כרטיס זיכרון 128 מגה ואפשרות לעוד כרטיס כזה ב-50 ש"ח אחריות 3 שנים לשתיהן מי מהן לוקחת?

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  24. Started by JohnClark,

אהלן, החלטתי לפני חודש לקנות Panasonic ZR-1, אבל מאז אני מחכה שהיא תגיע למלאי ב-MDK. אני לא ממש רוצה לקנות אותה במקום אחר שלא נותן אחריות של יורוקום. יש לכם במקרה המלצה לחנות שכן יש בה את המצלמה ואפשר לסמוך על האחריות שלהם? אם לא, אני אשמח להצעות למצלמות אחרות באותה הרמה בערך, בתקציב דומה (1000 ש"ח), עם עדיפות לאחריות של היבואן או של חנות אמינה. תודה רבה, יואב

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  25. לאחר קניית מצלמה צריך גם לקנות כרטיס זיכרון טוב. אני מתלבט בין מספר דגמים, כולם 2gb: OCZ x150 - 115 nis PQI x150 - 160 nis Transcend x150 - 190 nis SanDisk x133 - 160 nis כפי שאתם רואים כל החברות למעט SanDisk עובדות במהירות 150. בעיקרון אני מעדיף לקנות זיכרון יותר מהיר כמובן, אבל הבנתי שהזכרונות של SanDisk הם הכי אמינים ורוב האנשים משום מה מעדיפים לקנות אותם למצלמות הדיגיטליות שלהם. בכל זאת אני מרגיש לא טוב עם עצמי שבאותו מחיר אני קונה זיכרון יותר איטי. בנוסף אני מכיר את OCZ ו PQI והם חברות טובות בעלות שם ומייצרות כרטיסי זיכרון מעולים למחשב. מה לעשות? האם המצלמה שלי Canon SD1000 או בכלל מצלמה אחרת (אני חושב בתור השקעה לעתיד) תוכל לנצל מהירות 150? האם להשאר עם SanDisk או ל…

• 4 תגובות
    • 863 צפיות

דיונים חדשים בפורומים