עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. * מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון?250$ * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? * האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). * האם אתה משתמש כיום במצלמה דיגיטלית אחרת? אם כן, מה חסר לך בה? יש לי ניקון COOLPIX 4300 מצלמה סבבה אבל יש לה תגובה איטית והסוללה שלה חלשה מאוד לא מספיקה לי לצלם מעל 50 תמונות וסוללה חדשה מקורית עולה 350-400 ש"ח בארץ ואני מעדיף במקום זה לקנות מצלמה חדשה יותר טובה * כמה מהותייים לך המשקל והגודל של המצלמה? האם תתפשר על תכונות או על איכות תמונה עבור מצלמה שנכנסת לכיס? האם מצלמה ע…

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  2. אהלן, אני תוהה מתי צריך ומתי לא להשתמש בפונקציה הזאתי.אשמח לשמוע מכם! בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 833 צפיות
  3. Started by PyroGhost,

תמונה שצולמה אתמול תוך כדי טיול קל שערכתי בשוק הכרמל עם המצלמה (: אשמח לתגובות, תודה מראש לכל המגיבים, יוסי.

• 4 תגובות
    • 833 צפיות
  4. שלום, אני מעוניין ברכישת מצלמה דיגיטלית קומפקטית והתקציב עומד על כ-700 ש"ח- לא כולל אביזרים. להלן התשובות לשאלון: *אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? אני מעוניין לרכוש מצלמה לצורך תיעוד במסע בית ספרי בפולין. אני מעריך שברוב הסיורים תנאי התאורה לא יהיו אופטימליים-אני יודע שהעננות בחלק משעות היום עלולה לפגוע באיכות התמונות. *האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). מכיוון שאני צלם גרוע, סביר להניח שארבה להשתמש בפלאש שלא לצורך. *האם יש לך נכנות לצלם באור חלש עם חצובה?... לא *האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני?... …

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  5. Started by sgt_flippy,

האם יש מצלמות קומפקטיות שמגיעות ליכולת של מצלמה רפלקס מקצועית?

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  6. Started by zoman,

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  7. Started by bio_stdnt,

פרצופים משתאים לנוכח מופע אקרובטי של רקדן ברייקדאנס במדרחוב בן יהודה בירושלים [attachment deleted by admin]

8. Started by i_D_A_n,

מה אתם אומרים על המצלמה ? מה המחיר שלה בארץ?

9. מחפש ישום שיבצע העתקת שם הקובץ של כל התמונות ל- caption באופן אוטומטי

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  10. Started by yuvalg,

מבקש המלצה למבזק ל-40D. נועד לשימוש חובבני/חובבני מתקדם בצילומי פנים וחוץ. מה הפרמטרים שיש לבדוק? התקציב כרגע לא סגור אבל אשמח למוצר במחיר סביר שנותן תמורה טובה למחיר (אני יכול להביא מארה"ב).

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  11. Started by overload,

מצטער אבל אין סיפורים היום .

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  12. היי לכולם, ראיתי שיש עליה ביקורות טובות מבחינת סטילס ווידאו (הווידאו חשוב לי וראיתי שהיא מצלמת ב 30 FPS ב 640X480) מה אתם אומרים? שווה משהו?

• 6 תגובות
    • 832 צפיות
  13. יש לי צורך לצלם כמות גדולה של טקסט(טקסט שחור על גבי נייר לבן). הסיבה לכך,היא שהסורק שלי התקלקל וממילא הטרחה והזמן הכרוך בצילום טקסט באמצעות סורק הופכים את המשימה ללא פרקטית(כל פעם יש צורך להכניס דפים מתחת למכסה הסורק ולחכות שהמנוע החשמלי יניע את ראש הסורק לאורך הדף המצולם ובסוף חייבים הרי להוציא את הדף ולהכניס דף חדש על מנת להמשיך בסריקת יתרת הדפים). אני לא מצפה לתוצאה מושלמת,מספיק לי שאני אוכל להדפיס את הדפים שצילמתי ושהתוצאה תהיה סבירה מספיק שתאפשר קריאה. אני לא מבין יותר מדי בצילום ולמעשה עד כה לא התעמקתי יותר ב-MANUALL והסתפקתי במצב "הצילום האוטומטי" שהפיק ברוב המקרים תוצאות מספקות בהחלט. ממה שאני כן יודע,הבנתי שעליי לנקוט במספר צעדים כדלהלן: 1.להעביר את המצלמה למצב …

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  14. לאחר קניית מצלמה צריך גם לקנות כרטיס זיכרון טוב. אני מתלבט בין מספר דגמים, כולם 2gb: OCZ x150 - 115 nis PQI x150 - 160 nis Transcend x150 - 190 nis SanDisk x133 - 160 nis כפי שאתם רואים כל החברות למעט SanDisk עובדות במהירות 150. בעיקרון אני מעדיף לקנות זיכרון יותר מהיר כמובן, אבל הבנתי שהזכרונות של SanDisk הם הכי אמינים ורוב האנשים משום מה מעדיפים לקנות אותם למצלמות הדיגיטליות שלהם. בכל זאת אני מרגיש לא טוב עם עצמי שבאותו מחיר אני קונה זיכרון יותר איטי. בנוסף אני מכיר את OCZ ו PQI והם חברות טובות בעלות שם ומייצרות כרטיסי זיכרון מעולים למחשב. מה לעשות? האם המצלמה שלי Canon SD1000 או בכלל מצלמה אחרת (אני חושב בתור השקעה לעתיד) תוכל לנצל מהירות 150? האם להשאר עם SanDisk או ל…

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  15. שלום לכולם, אני הולך לקנות בקרוב את המצלמה הדיגיטלית הראשונה שלי (אחרי עידנים שלמים עם פילם) עכשיו, אני חדש לגמרי בכל עולם המצלמות הדיגיטליות, בכל מפרטי המצלמות יש מונחים שאין לי מושג מה משמעותם...כמו- האם המספר בתכונה מסוימת גבוה יותר זה טוב יותר? וכו' רציתי שתעזרו לי לפרש כמה תכונות/פרמטרים במפרטי המצלמות כדי שאני להבין טוב יותר בבחירה של מצלמה איכותית: 1. ה MEGA PIXEL - האם הMP באמת כזה חשוב באיכות התמונה של המצלמה? הבנתי שזה האורךXהגובה של התמונה אבל האם ככל שיש יותר זה יותר טוב? למצלמה שיש 7MP סה"כ, אז אם אני השתמש ב 7/7 הMP שיש לה ,האם איכות/חדות התמונה תיהיה יותר טובה מאשר שימוש רק ב 4-5MP מתוך ה-7 שיש למצלמה? 2. ה-ISO: מה משמעות הפרמטר ה ISO? : ראיתי ש…

• 7 תגובות
    • 831 צפיות
  16. עדיף אפילו פחות אני צריך שתחזיק מעמד להרבה זמן עם אחריות והכל תודה מראש

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  17. Started by someone,

תמונה מהכותל.. התלבטות קטנה מי מהן עדיפה, מה דעתכם? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  18. Started by Yuron,

שלום לכולם. ביום שישי ראיתי פרח יפה ואחלתתי לצלם אותו במאקרו זה מה שיצא. מקבל כל תגובה אפשרית......זה עוזר לי להתפתח.

• 6 תגובות
    • 831 צפיות
  19. Started by JohnClark,

אהלן, החלטתי לפני חודש לקנות Panasonic ZR-1, אבל מאז אני מחכה שהיא תגיע למלאי ב-MDK. אני לא ממש רוצה לקנות אותה במקום אחר שלא נותן אחריות של יורוקום. יש לכם במקרה המלצה לחנות שכן יש בה את המצלמה ואפשר לסמוך על האחריות שלהם? אם לא, אני אשמח להצעות למצלמות אחרות באותה הרמה בערך, בתקציב דומה (1000 ש"ח), עם עדיפות לאחריות של היבואן או של חנות אמינה. תודה רבה, יואב

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  20. יש לי אחריות של מאק, אבל אף חברה לא מתקנת את המצלמות של ריקו. יש לי ריקו R6. נתתי אותה לתיקון לטלרם שהודיעו שהם לא יכולים לתקן אותה (לא בגלל שאי אפשר לתקן אותה, אלא בגלל שאין להם חלקים או ידע איך לתקן מצלמות כאלו). פניתי לעוד ספק שירות של מאק (ארליך) וגם הם אמרו שהם לא יכולים לתקן אותה בגלל שאין להם מאיפה להביא חלקים או משהו. בכל אופן , מאק אישרו לי לשלוח את המצלמה לכל מעבדה בארץ (גם מי שלא עובד איתם) ולקבל מהם הערכה לתיקון. עכשיו השאלה שלי היא למי כבר אפשר לשלוח ??? מי מתעסק עם המצלמות האלו ? היבואן של ריקו בארץ (פוג'י) אומרים שהם לא מיבאים את המצלמה הזו ולכן לא מתקנים. למישהו יש הצעות? (האפשרות הבאה שלי היא לשלוח את המצלמה לחו"ל אבל אני ממש לא רוצה לעשות את זה). …

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  21. שאני מפתח תמונה דיגיטלית דואגים לחתוך לי מהתמונה קצוות עליונים ותחתונים, אני מחפש תוכנה שתחתוך לי לפי בחירה שלי, למשל לחתוך יותר למטה וטיפה מלמעלה במקום בצורה שווה, אשמח לעזרה בזה..

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  22. Started by Black_Citadel,

אני צריך מצלמה קומפקטית חדשה, תמיד המליצו פה על הF40 של פוג'י שהייתה עולה איזה 700 שקל בזמנו, מה היום המקבילה שלה בטווח מחירים הזה ? תודה רבה דרישות: אותן דרישות שהיו לאנשים אשר קנו את הF40 - עובי, איכות תמונה, וצילום וידאו ברמה טובה מאוד. חשבתי על הA590 של קאנון, הבעיה שהיא לא "SLIM"ית ושטוחה, כזאת שמתחלקת לכיס של הג'ינס בקלות (כמו הF40), והצילום וידאו שלה לא משהו, אבל יש אותה ב510 שקל בוואלה, שזה אחלה מחיר. חשבתי גם על הF50, אבל 800 שקל זה כבד מדי.

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  23. Started by dsane,

צולם אתמול, במהלך האביך, באור יום מלא. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 831 צפיות
  24. Started by Lost Spirit,

סוף סוף הגיעה ה400D, כעת נותר לצלם 8) מהי דעתכם? הערות? הארות? מקומות לשיפור?

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  25. Started by eli33,

צולם עם K800I אשמח אם תוכלו לתת לי טיפים לצילום פרחים מקרוב ..חוץ מכמובן לצלם במצב מאקרו(בין היתר מאיזה מרחק לצלם במאקרו וכו') צילמתי עוד מה תמונות של עוד כמה פרחים.. אבל הם יצאו גרועות זאתי יצאה הכי טובה..לכן אני מבקש את הטיפים שלכם .. תודה

• 6 תגובות
    • 831 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.