עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. שאלוהים יעזור לי... צילמתי לבת דודה שלי את ההצעת נישואים ובטעות עשיתי פורמט (דרך המצלמה) לכרטיס זיכרון... היא תהרוג אותי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני חייב למצוא דרך לשחזר את התמונות והסרטונים שהיו שם.... עדיין לא צילמתי על הכרטיס מאז הפירמוט כי הבנתי שאם אעשה זאת, התמונות החדשות יתפסו את המקום של התמונות שמחקתי וזה יחסל כל סיכוי לשחזור, אז בינתיים אני לא נוגע במצלמה. אני חייב עזרה בשחזור התמונות... המצלמה שאיתה אני עובד היא Fuji FinePix S6500 והכרטיס זיכרון הוא מסוג כל מי שיכול לתרום לי בעניין שיבורך![br]פורסם בתאריך: 23.01.2007 בשעה 23:12:34 *עדכון*:אז ככה ניסיתי לשחזר עם התכנה Digital Photo Recovery או בקיצור DPR אבל אני נתקל בבעיה... אני מפעיל את התכנ…

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  2. Started by approx,

מה אומרים ?

• 6 תגובות
    • 808 צפיות
  3. Started by Black_Citadel,

בשעה טובה הזמנתי עם חבר שנסע לסין PENTAX K100D SUPER ופלאש של SUNPAK AUTO 383 SUPER לPENTAX יש גם מקום רשמי בארץ שהאחריות משם תקפה עליו פה ? אם לא, אז לאיפה אני יכול לגשת במקרה של תקלה ? תודה

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  4. תהנו [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  5. אהלן, אני תוהה מתי צריך ומתי לא להשתמש בפונקציה הזאתי.אשמח לשמוע מכם! בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 808 צפיות
  6. Started by Guarding angel,

היי יש אפשרות להביא את המצלמה הזאת ב800ש"ח לערך עם 4 שנות אחריות מבית 4H זו מתנה לאבא של חברה שלי. למי שמכיר את המצלמה אשמח להסבר אשמח גם לדעת את ההבדלים בין Pentax K100D לבין Pentax K110D כי כנראה אני הולך לכיוון הDSLR אני "צלם" מתחיל אבל ראיתי תמונות שעשו עם המצלמות הללו והם ממש משגעות בדיוק שלהן. אלא אם כן יש המלצות עד 2000ש"ח

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  7. Started by Satlan,

אהלן, ביקרתי בחנויות בת"א וראיתי 2 תיקים שמצאו חן בעיניי, אחד זה זה- http://products.lowepro.com/product/Micro-Trekker-200,1963,14.htm והשני זה זה- http://www.kata-bags.com/product.asp?p_Id=437&Version=Photo אני לא מומחה של חברות תיקי צילום. והייתי מבקש את המלצתכם מה לקחת, מבחינתי הם מתאימים לצרכים שלי בידיוק, השאלה אם למישהו יש ניסיון. בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  8. Started by arad gonen,

שלום לכולם אני נוסע בעוד כמה שבועות לארצות הברית ואני רוצה לקנות מצלמה לתיעוד הטיול. ראיתי באתר של "באג דיוטיפרי" מצלמה של TOSHIBA דגם: CAMILIO S10 ב-200$. כתוב שהיא מצלמת ב HD ורזולוציית הצילום גבוהה H.264 והמצלמה שומרת על כרטיסי זיכרון... (SD) האם המצלמה הזאת טובה וכדאית לקנייה? (מכל הבחינות ,מחיר וכו'...) מחכה לתשובה ברק גונן.

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  9. Started by benor,

הערות , יתקבלו בברכה .

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  10. ניסיתי שנה לעלות אותן בצורה נורמאלית, מצטער על החוסר נוחות זה מה יש... בתמונות אתם יכולים לראות: 1. האגם המלאכותי בתורכיה 2. מפלי קורשונלו 3. המלון Limak Lara שנמצא באנטליה http://img136.imagevenue.com/img.php?image=61248_T_022_122_322lo.jpg http://img143.imagevenue.com/img.php?image=61243_T_021_122_645lo.jpg [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 807 צפיות
  11. קיבלתי במתנה מצלמה דיגטלית מדגם DS3661, כל מה שרציתי לעשות זה להפוך אותה למצלמת רשת ולהגדיר אותה במחשב. אבל אני לא מוצא דרייברים, כשאני מחבר אותה למחשב עם מערכת הפעלה XP + SP2 רק נוסף לי כונן נוסף של הכרטיס זיכרון. עשיתי חיפוש קטן וגליתי משהו מוזר המצלמה משווקת תחת כמה שמות לדוג': על המצלמה שלי רשום dgcam DS3661, בדיוק דגם זהה ראיתי עם שם מותג Aosta DS3661. האם למישהו יש דיסק התקנה או דרייברים עבור מצלמה זו ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  12. Started by sherlock1212,

יש לי את המצלמה canon a75 ומשום מה אני לא יכול להשתמש בכל האפשרויות לדוגמא באפשרןת auto אי אפשר לצלם כלומר אני יכול להכנס למצב אבל שאני לוחץ על הכפתור של הצילום זה פשוט לא מגיב לאומת זאת באפשרות ווידיו זה לא עושה בעיות. מה אפשר לעשות? :s05: ד"א נגמרה האחריות :-\

• 6 תגובות
    • 807 צפיות
  13. עדיף אפילו פחות אני צריך שתחזיק מעמד להרבה זמן עם אחריות והכל תודה מראש

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  14. Started by yuraxp,

שלום רב,חשבתי לקנות מצלמה דיגיטלית ראשונה עד עכשיו היה פילם,הדרישות לי הם בעצם עד מחיר 1K והרבה תשלומים (משכורת צבאית) לכן לא רוצה משהו יקר ושיקח הרבה מהשכורת,כמו כן שתיהיה ידידותית למשתמש וכמובן תצלם טוב (וידיאו לא חשוב לי). ב10 שעות שנתנו לי חופשה מה האבט"ש מצאתי את זה" http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1FCcaa560d מה שטוב שזה בא עם זיכרון,נרתיק ו קורא זיכרונות כך שזה חוסך לי כסף,השאלה שלי האם האיכות שלה טובה? והמפרט? כי אני לא מבין אם הזום שיש לה נחשב לגדול,מה זה טווח רגישות,כמו כן יש גם את זאת http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=DVX745 מה דעתכם והאם יש לכם הצעות יותר טובות?

15. Started by iem,

רציתי לעמוד טיפה על ההבדלים בין שתי המצלמות: Panasonic TZ4K Panasonic TZ5K ההבדל ביניהם במחיר הוא 60$ אז רציתי לדעת אם זה שווה את הכסף... המטרה היא צילום עבור טיולים בחו"ל וחשוב לי מאוד הזום האופטי. תודה [br]פורסם בתאריך: 3.07.2008 בשעה 23:50:22 מקפיץ אני ממש חייב תשובה דחופה :-[...............אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי את ההבדלים המהותיים והאם הם משנים עבור צרכיי... תודה ! :-)

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  16. שלום לכולם, אני חובב צילומים קטן וחשבתי לפנק את עצמי במצלמה חביבה כדי שאחותי לא תוכל להשתלט לי יותר על המצלמה המשפחתית.. תוכלו בבקשה להמליץ לי על מצלמה בתקציב של כ-1,500 ש"ח? תודה רבה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 807 צפיות
  17. Started by eliezer,

בקשו ממני לקנות בארה"ב מצלמת וידאו DVD בסביבות $250, וכל חיי צלמתי רק במצלמות סטילס. אין לי מושג במצלמות וידאו ועד היום אפילו לא ידעתי שקיים גם מדיה DVD במצלמות וידאו. אנא עזרו בנקודות הבאות: - אני קורא שה- DVDs במצלמות האלה הוא בקוטר 8 ס"מ, (3 אינטש). זה גודל לא סטנדרטי, נכון? האם ניתן לנגן אותו במנגן DVD ביתי סטנדרטי או במחשב אישי? - אם יש לי בבית מלאי DVD לצריבה עבור המחשב האישי, האם הם למעשה לא מתאימים? האם קיימת מצלמת DVD שמקליטה ל- DVD בגודל סטנדרטי? - אמאזון מפרסמים את סוני DCR-DVD650 שמתאים מבחינת המחיר וה- user review, אך כל הנעלמים שציינתי לעיל מפחידים אותי. תודה עבור העזרה.

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  18. Started by KoM,

• 7 תגובות
    • 806 צפיות
  19. Started by musari,

ראיתי מצלמה למחירה בעיתון והיה רשום " צילום תמונות סטילס על גביי כרטיס זיכרון SD "

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  20. Dpreview לוקחים את הנסיכה החדשה, בעלת חיישן 35מ"מ לנסיעת מבחן הכוללת גם מס' דגימות להמחשה. שווה להעיף מבט. http://www.dpreview.com/articles/canoneos5d

• 6 תגובות
    • 806 צפיות
  21. Started by Snufkin,

וטיפלה יותר קרוב....

• 9 תגובות
    • 806 צפיות
  22. Started by blitsi,

אוקע אז בטעות אפשר להגיד מצאתי מצלמה ..תמונות למטה.. אז ככה...האם פילים רגילים יתאימו אילה פלוס מישהו יכול להעלות תמונה כדי להראות איזו איכות אפשר להשיג עם המצלמה? תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  23. אני רוצה לקנות מצלמה שימושים - יומיומיים צילומים רגילים של המשפחה בטיולים משפחתיים חשוב לי מואד שבתמונות לא יהיו מרוחות כמו במצלמות דיגיטליות שהיו לי כי לפעמים אני מצלם בלילה ואז התמונה נמרחת וזה מבאס ואני מצלם לפעמים שאני לא מיצב (היד זזה) ואז התמונה גם נמרחת אז מי שמכיר שימליץ אם לפי דעתכם יש משהו יותר טוב אשמח להצעות S200 Nikon 7MP NikonCoolPix S550 OLYMPUS דקה X835 OLYMPUS דקה X855 והנה תשובות ל"שאלון לקניית מצלמה דיגיטלית קומפקטית" * מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? - עד ה-900 שקל לא צריך להיות משהו מפוצץ *אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? מתכון לצלם משפחה וחברים בטיולים שזה באור יום אבל גם ב…

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  24. Started by psychuil,

אשמח לדעתכם.

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  25. לא אוהב את הגישה השיווקית של לייקה, את היומרנות והפלצנות וכמובן את התמחור ההזוי. אני במיוחד לא אוהב את התמחור ההזוי, משום שהוא מרחיק מידי ומידי חובבים רבים אחרים מצלמות בנויות היטב שתאווה לצלם איתם ועדיין מהוות בחירה מעולה לצילומי רחוב וכמובן נותנות גישה לאוסף אדיר של עדשות מצוינות משנות ה-50 ואילך. לייקה נכנסו לעולם הדיגיטלי באופן לא מוצלח ובאיחור מאוד לא אלגנטי. ה-M8 הייתה פשוט לא לעניין, העיצוב הכללי היה נכון (המשך מדויק ומוצלח של הקו המנחה מאז ה-M3, למעט ה-M5 המגודלת), אבל האלקטרוניקה ממש לא. קרופ X1.3 במצלמה שאמורה להצטיין בזוויות הרחבות שלה וממש לא מיועדת לטלה-פוטו? איכות תמונה בינונית בלייקה? פשלות שונות ומשונות בקושחה (שרק חלקן תוקנו ב-M8.2)?. ה-M9 אמורה להיות ה-M…

• 0 תגובות
    • 806 צפיות

דיונים חדשים בפורומים