עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by GRiM,

יצא טוב לדעתי, מה דעתכם? ;D [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  2. Started by ALÞHA,

• 8 תגובות
    • 851 צפיות
  3. Started by someone,

תמונה מהכותל.. התלבטות קטנה מי מהן עדיפה, מה דעתכם? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  4. Started by DimaX,

היי! הנה התמונות... האבסטרקט לא יצא לי משהו משהו יש לכם טיפים לצילומי אבסטרקטים למיניהם? :-\ תודה [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 851 צפיות
  5. Started by yuvalg,

אם הבנתי נכון - "תצוגה חיה" היא למעשה התצוגה של התמונה הדיגיטלית כפי שהיא מתקבלת על חיישן המצלמה בזמן אמת. (להבדיל מהתצוגה עיינית רפלקס שמראה את מה שהעדשה "רואה" - אך לא בהכרח כיצד תראה התמונה הסופית). ניתן לראות את התצוגה החיה או במסך LCD או דרך עיינית EVF. אם הבנתי נכון, אחד היתרונות של התצוגה החיה הינה שלמעשה ניתן להתרשם (במסך טוב) לא רק מהקומפוזיציה אלא ממש מהתמונה עצמה כפי שתראה בפועל (בעיקר בהיבטים של תאורה/WB). כמו כן, התצוגה החיה הופיעה עד היום בעיקר במצלמות קופמקטיות. (זו למעשה התצוגה שאני רואה על המסך/עיינית של ה-GX100).

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  6. Started by Armageddon26,

אני צריך מצלמת וידאו טובה. אני מתכוון לקנות אותה בדיוטי-פרי או שאפשר גם בקנדה (לשם אני טס). כמובן אפשר גם בארץ אם זה באמת שווה את זה. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  7. Started by Lost Spirit,

סוף סוף הגיעה ה400D, כעת נותר לצלם 8) מהי דעתכם? הערות? הארות? מקומות לשיפור?

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  8. Started by blitsi,

אוקע אז בטעות אפשר להגיד מצאתי מצלמה ..תמונות למטה.. אז ככה...האם פילים רגילים יתאימו אילה פלוס מישהו יכול להעלות תמונה כדי להראות איזו איכות אפשר להשיג עם המצלמה? תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  9. שלום, אני מחפש תוכנה לצפיה בתמונות ממצלמה דיגיטלית, שכאשר אני נמצא עם הסמן של העכבר מעל תמונה מסוימת (כ0.5 שנ'), אז התמונה מוגדלת אוטומטית במין חלון POP-UP, ללא צורך בקליק על העכבר. ראיתי תכונה כזאת ב-ACDSEE PRO 2, אבל אני מחפש תוכנה פחות כבדה. תודה

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  10. Started by NoamH,

יש המון אתרי העלאת תמונות ברשת המצעים אפשרויות רבות להעלאת תמונות, המדריך הבא יסביר את מה שצריך כל גולש פשוט באינטרנט לדעת - העלאת'>http://www.siz.co.il/"]העלאת תמונות ואיך להציג בפורום. שלב 1: נכנסים לאתר העלאת התמונות מסויים (יש עוד אתרים רבים, למדריך הזה בחרתי באתר siz או בעברית סיז) קישור: www.siz.co.il שלב 2: כאשר אתם בעמוד הראשי אתם לוחצים על Browse.../עיון... תמונה 1: http://www.siz.co.il/my.php?file=ywmt4zum0ywz.gif *בוחרים מהמחשב את הקובץ/תמונה שאתם מעונינים להעלות. ---ניתן להעלות מספר תמונות בבת אחת על ידי לחיצה על הוסף תמונה או פשוט 5+ שיוסיף לכם 5 תיבות בבת אחת בלי ללחוץ על הכפתור תמונה 2: http://www.siz.co.il/my.php?file=mzr5hnaetdmz.gif **תא…

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  11. Started by overload,

.

• 9 תגובות
    • 850 צפיות
  12. Started by slim_shady,

הנה, מה אתם אומרים? MINOLTA Z2 (אני יודע שזה לא ממש חד אבל תתחשבו בזה שזה הראשון שלי...)

• 5 תגובות
    • 850 צפיות
  13. Started by R0tem1,

השאלה הראשונה היא מהו מחיר סביר לK10d בת 10 חודשים ו6000 קליקים, אני חשבתי על 2700. בהנחה שזה פחות או יותר המחיר שאני אקבל עליה, יהיה לי את הכסף לK20d בערך בעוד חודש. השאלה האמיתית היא מה הם היתרונות שלה על הK10 והאם הם שווים השקעה של בערך 2500 ש"ח. יתרונות: 4.2 מגה פיקסלים נוספים אפשרות להוציא תמונות עם הרבה פחות רעש, זה אולי מה שהכי חסר לי בK10 ISO 6400, למרות שהוא מתחיל ב200 פילטרים חדשים כגון פילטר HDR תצוגה חיה כולל זום חיישן שמגלה אבק מצב צילום מיוחד של 21 תמונות בשניה ויתרון שלא קשור למצלמה הוא שאני אקבל אחריות של שנתיים של קרט. מכיוון שהבעיה העיקרית שלי עם המצלמה היא בתנאי תאורה גרועים (בערך חצי מזמן השימוש במצלמה) חשבתי על אפשרות אחרת והיא: 1.לשלוח את הפלאש שלי S…

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  14. אני יודע שזה תקציב מצומצם אבל אני צריך משהו דיי איכותי (אם קיים) שיצלם באיכות סבירה,יש חייה כזו?

• 7 תגובות
    • 850 צפיות
  15. Started by JohnClark,

אהלן, החלטתי לפני חודש לקנות Panasonic ZR-1, אבל מאז אני מחכה שהיא תגיע למלאי ב-MDK. אני לא ממש רוצה לקנות אותה במקום אחר שלא נותן אחריות של יורוקום. יש לכם במקרה המלצה לחנות שכן יש בה את המצלמה ואפשר לסמוך על האחריות שלהם? אם לא, אני אשמח להצעות למצלמות אחרות באותה הרמה בערך, בתקציב דומה (1000 ש"ח), עם עדיפות לאחריות של היבואן או של חנות אמינה. תודה רבה, יואב

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  16. Started by Black_Citadel,

בשעה טובה הזמנתי עם חבר שנסע לסין PENTAX K100D SUPER ופלאש של SUNPAK AUTO 383 SUPER לPENTAX יש גם מקום רשמי בארץ שהאחריות משם תקפה עליו פה ? אם לא, אז לאיפה אני יכול לגשת במקרה של תקלה ? תודה

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  17. ניסיתי שנה לעלות אותן בצורה נורמאלית, מצטער על החוסר נוחות זה מה יש... בתמונות אתם יכולים לראות: 1. האגם המלאכותי בתורכיה 2. מפלי קורשונלו 3. המלון Limak Lara שנמצא באנטליה http://img136.imagevenue.com/img.php?image=61248_T_022_122_322lo.jpg http://img143.imagevenue.com/img.php?image=61243_T_021_122_645lo.jpg [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 850 צפיות
  18. Started by arcShift,

אהלן מעוניין לקנות מצלמה לקראת הגיוס, לצורך צילומי נוף, חבר'ה, חוויות וכו'. אני כנארה אקנה מחודשת בתקציה של 1000 שקל פחות או יותר. התמקדתי בשני הדגמים הללו Canon A610 / A530. א. האם שווה להשקיע עוד כמה שקלים ולקנות A610 או שמספיק לי A530 ? ב. מה ההבדלים הבולטים בין שני הדגמים? ג. ישנם עוד דגמים שיכולים לעניין אותי ?(לאו דווקא של Canon ?). תודה,

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  19. שלום אני מעוניין להביא מצלמה מחן"ל חשבתי על ה A510 של CANON ורציתי לדעת על אתר להזמנה או יותר נכון לברר מחירים בארה"ב

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  20. Started by i_D_A_n,

מה אתם אומרים על המצלמה ? מה המחיר שלה בארץ?

21. Started by Judas Iscariot,

שלומות, אבי נמצא כעת בארה"ב ואחותי הגדולה מעוניינת לרכוש לעצמה מצלמה חדשה דנדשה לאחר שהקודמת כבר ישנה עד מאוד. התקציב המקסימלי הינו 400$, כמובן שפחות מכך יהיה נפלא. דרישות: המצלמה היא קודם כל מצלמת סטילס, אם יש וידיאו כמו שצריך אז נפלא, אבל המצלמה צריכה להיות סטילס. זמן בטריה ארוך. ניווט נוח. איכות תמונה טובה(כאילו דה?) במיקרו ובמאקרו. אמממ... זהו ^^ (אני לא מבין בזה כ"כ כפי שאתם רואים ^^) תודה מראש לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 849 צפיות
  22. שאלוהים יעזור לי... צילמתי לבת דודה שלי את ההצעת נישואים ובטעות עשיתי פורמט (דרך המצלמה) לכרטיס זיכרון... היא תהרוג אותי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני חייב למצוא דרך לשחזר את התמונות והסרטונים שהיו שם.... עדיין לא צילמתי על הכרטיס מאז הפירמוט כי הבנתי שאם אעשה זאת, התמונות החדשות יתפסו את המקום של התמונות שמחקתי וזה יחסל כל סיכוי לשחזור, אז בינתיים אני לא נוגע במצלמה. אני חייב עזרה בשחזור התמונות... המצלמה שאיתה אני עובד היא Fuji FinePix S6500 והכרטיס זיכרון הוא מסוג כל מי שיכול לתרום לי בעניין שיבורך![br]פורסם בתאריך: 23.01.2007 בשעה 23:12:34 *עדכון*:אז ככה ניסיתי לשחזר עם התכנה Digital Photo Recovery או בקיצור DPR אבל אני נתקל בבעיה... אני מפעיל את התכנ…

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  23. Started by zniibidl,

שתיהן ב-1200 ש"ח האולימפוס מגיעה עם כרטיס זיכרון 128 מגה ואפשרות לעוד כרטיס כזה ב-50 ש"ח אחריות 3 שנים לשתיהן מי מהן לוקחת?

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  24. Started by Clint Eastwood,

רכשתי לפני כחודש +- F31. חבר שלי שהתרשם רוצה עכשיו גם לקנות אותה. כפי שאתם יודעים דיי קשה עד בלתי אפשרי למצוא אותה ומי שיודע היכן אשמח אם הוא ישתף אותי. אני מצאתי באיזה אתר בריטי ב140£. השאלה היא אם האתר הזה לא מפוקפק מדי... זה הקישור: http://www.digistor.co.uk/?lid=6964 מישהו מכיר את האתר? בכל מקרה במידה ואני לא אקנה משם (...) מה לקנות? F30/40/45/47? מצלמה אחרת? יש המצלה כלשהי? המחיר נע בסביבות ה 1000-1400 תודה על העזרה

25. Started by ALÞHA,

• 5 תגובות
    • 849 צפיות

דיונים חדשים בפורומים