צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
מחפש ישום שיבצע העתקת שם הקובץ של כל התמונות ל- caption באופן אוטומטי
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שאלוהים יעזור לי... צילמתי לבת דודה שלי את ההצעת נישואים ובטעות עשיתי פורמט (דרך המצלמה) לכרטיס זיכרון... היא תהרוג אותי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני חייב למצוא דרך לשחזר את התמונות והסרטונים שהיו שם.... עדיין לא צילמתי על הכרטיס מאז הפירמוט כי הבנתי שאם אעשה זאת, התמונות החדשות יתפסו את המקום של התמונות שמחקתי וזה יחסל כל סיכוי לשחזור, אז בינתיים אני לא נוגע במצלמה. אני חייב עזרה בשחזור התמונות... המצלמה שאיתה אני עובד היא Fuji FinePix S6500 והכרטיס זיכרון הוא מסוג כל מי שיכול לתרום לי בעניין שיבורך![br]פורסם בתאריך: 23.01.2007 בשעה 23:12:34 *עדכון*:אז ככה ניסיתי לשחזר עם התכנה Digital Photo Recovery או בקיצור DPR אבל אני נתקל בבעיה... אני מפעיל את התכנ…
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-
-
מספר צילומים על ידי MOUNT מיוחד לאופניים מעשה ידי חבר שלי, יוצא מטורף, חבל שלא הבאתי את האולימפוס הרצינית והסתפקתי רק במצלמת הטיולים
-
- 14 תגובות
- 822 צפיות
-
-
מבקש המלצה למבזק ל-40D. נועד לשימוש חובבני/חובבני מתקדם בצילומי פנים וחוץ. מה הפרמטרים שיש לבדוק? התקציב כרגע לא סגור אבל אשמח למוצר במחיר סביר שנותן תמורה טובה למחיר (אני יכול להביא מארה"ב).
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
Dpreview לוקחים את הנסיכה החדשה, בעלת חיישן 35מ"מ לנסיעת מבחן הכוללת גם מס' דגימות להמחשה. שווה להעיף מבט. http://www.dpreview.com/articles/canoneos5d
-
- 6 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אהלן, החלטתי לפני חודש לקנות Panasonic ZR-1, אבל מאז אני מחכה שהיא תגיע למלאי ב-MDK. אני לא ממש רוצה לקנות אותה במקום אחר שלא נותן אחריות של יורוקום. יש לכם במקרה המלצה לחנות שכן יש בה את המצלמה ואפשר לסמוך על האחריות שלהם? אם לא, אני אשמח להצעות למצלמות אחרות באותה הרמה בערך, בתקציב דומה (1000 ש"ח), עם עדיפות לאחריות של היבואן או של חנות אמינה. תודה רבה, יואב
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אני יודע שזה תקציב מצומצם אבל אני צריך משהו דיי איכותי (אם קיים) שיצלם באיכות סבירה,יש חייה כזו?
-
- 7 תגובות
- 821 צפיות
-
-
תמונה מהכותל.. התלבטות קטנה מי מהן עדיפה, מה דעתכם? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
-
תודה על כלום ..ממש גועלי מצידכם כבר שבוע וחצי אני מחכה לתשובה ולא עונים כבר התרד ניצפה 35 פעמים ואף אחד לא הועיל בטובו לנסות לעזור ממש בושה מצידכם לא ציפיתי ליחס כזה בעיקר לא מה"מבינים " שפה..וזה כולל תאחראי פה..אכזבת אותי..באמת מה אני אמור לקבל תשובה בשנה הבאה מה לקנות ..בכל מקרה גם ללא העזרה שלכם הסתדרתי פניתי לפורום יותר מיקצועי בתחום ואפילו קיבלתי תשובות רציניות ואיכותיות לגבי השאלות שלי כבר לאחר כרבע שעה..מראה על מקצועיות ונכונות לעזור בכל מקרה אתם פשוט א-כ-ז-ב-ה ושבי אל תמחק ..תשא בתוצאות ..
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
היי יש אפשרות להביא את המצלמה הזאת ב800ש"ח לערך עם 4 שנות אחריות מבית 4H זו מתנה לאבא של חברה שלי. למי שמכיר את המצלמה אשמח להסבר אשמח גם לדעת את ההבדלים בין Pentax K100D לבין Pentax K110D כי כנראה אני הולך לכיוון הDSLR אני "צלם" מתחיל אבל ראיתי תמונות שעשו עם המצלמות הללו והם ממש משגעות בדיוק שלהן. אלא אם כן יש המלצות עד 2000ש"ח
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום רב,חשבתי לקנות מצלמה דיגיטלית ראשונה עד עכשיו היה פילם,הדרישות לי הם בעצם עד מחיר 1K והרבה תשלומים (משכורת צבאית) לכן לא רוצה משהו יקר ושיקח הרבה מהשכורת,כמו כן שתיהיה ידידותית למשתמש וכמובן תצלם טוב (וידיאו לא חשוב לי). ב10 שעות שנתנו לי חופשה מה האבט"ש מצאתי את זה" http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1FCcaa560d מה שטוב שזה בא עם זיכרון,נרתיק ו קורא זיכרונות כך שזה חוסך לי כסף,השאלה שלי האם האיכות שלה טובה? והמפרט? כי אני לא מבין אם הזום שיש לה נחשב לגדול,מה זה טווח רגישות,כמו כן יש גם את זאת http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=DVX745 מה דעתכם והאם יש לכם הצעות יותר טובות?
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
צולם אתמול, במהלך האביך, באור יום מלא. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 821 צפיות
-
-
im wondering what camcorder to buy... my budget is about $700 i need big screen if it can take stills in a good quality it's a plus high-end camcorder i thought of buying this one: http://www.shopping.com/xPF-Sony_Sony_DCR_HC85_MiniDV_Handycam_Camcorder_DCR_HC85 http://www.sonystyle.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/en/-/USD/SY_DisplayProductInformation-Start?ProductSKU=DCRHC85&Dept=dcc_DICamcorders&CategoryName=dcc_DICamcorders_MiniDVHandycamCamcorders (the same one, 2 different websites) i can get it in $700 if you can recommand me about a different one, that would be wonderfull i dont have to waste of all of my budget :-P oh... and only (!!!) …
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אהלן, ביקרתי בחנויות בת"א וראיתי 2 תיקים שמצאו חן בעיניי, אחד זה זה- http://products.lowepro.com/product/Micro-Trekker-200,1963,14.htm והשני זה זה- http://www.kata-bags.com/product.asp?p_Id=437&Version=Photo אני לא מומחה של חברות תיקי צילום. והייתי מבקש את המלצתכם מה לקחת, מבחינתי הם מתאימים לצרכים שלי בידיוק, השאלה אם למישהו יש ניסיון. בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מצלמה דיגטלית ב1000 שקל תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
ראיתי מצלמה למחירה בעיתון והיה רשום " צילום תמונות סטילס על גביי כרטיס זיכרון SD "
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
כמה שיותר קומפקטית, עדיפות לסוללת ליתיום כרטיס זיכרון לפחות גיגה
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
שלום לכולם. ביום שישי ראיתי פרח יפה ואחלתתי לצלם אותו במאקרו זה מה שיצא. מקבל כל תגובה אפשרית......זה עוזר לי להתפתח.
-
- 6 תגובות
- 820 צפיות
-
-
תמונה שצולמה אתמול תוך כדי טיול קל שערכתי בשוק הכרמל עם המצלמה (: אשמח לתגובות, תודה מראש לכל המגיבים, יוסי.
-
-
כבר פתחתי תרד בנושא אבל לאחר בדיקה של צרכי ואי מתן מענה בדיון הקודם אני צריך המלצה לנגן. הדרישות: נפח גדול לפחות 60GB זמן סוללה ארוך, לפחות 30 שעות איכות סאונד גבוהה המתחרה החזק כרגע הוא האייפוד קלסיק שמגיע בתקציב הזה בנפח של 120GB ועם זמןן סוללה של 36 שעות ע"פ נתוני יצרן כמובן. על נוחות התפעול אין מה להרחיב, השאלה אם יש מתחרים שנותנים תמורה ואיכות גבוהים יותר בתקציב הנ"ל. שוב אני מזכיר דרוש נפח גדול לכן אני פוסל את רוב נגני הטאצ' מבוססי זיכרון הפלאז ופונה לנגני הההרדיסק. פורסם בטעות בפורום הנ"ל, מנהלים בבקשה להעביר תודה.
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום לכולם אני נוסע בעוד כמה שבועות לארצות הברית ואני רוצה לקנות מצלמה לתיעוד הטיול. ראיתי באתר של "באג דיוטיפרי" מצלמה של TOSHIBA דגם: CAMILIO S10 ב-200$. כתוב שהיא מצלמת ב HD ורזולוציית הצילום גבוהה H.264 והמצלמה שומרת על כרטיסי זיכרון... (SD) האם המצלמה הזאת טובה וכדאית לקנייה? (מכל הבחינות ,מחיר וכו'...) מחכה לתשובה ברק גונן.
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני הולך לקנות בקרוב את המצלמה הדיגיטלית הראשונה שלי (אחרי עידנים שלמים עם פילם) עכשיו, אני חדש לגמרי בכל עולם המצלמות הדיגיטליות, בכל מפרטי המצלמות יש מונחים שאין לי מושג מה משמעותם...כמו- האם המספר בתכונה מסוימת גבוה יותר זה טוב יותר? וכו' רציתי שתעזרו לי לפרש כמה תכונות/פרמטרים במפרטי המצלמות כדי שאני להבין טוב יותר בבחירה של מצלמה איכותית: 1. ה MEGA PIXEL - האם הMP באמת כזה חשוב באיכות התמונה של המצלמה? הבנתי שזה האורךXהגובה של התמונה אבל האם ככל שיש יותר זה יותר טוב? למצלמה שיש 7MP סה"כ, אז אם אני השתמש ב 7/7 הMP שיש לה ,האם איכות/חדות התמונה תיהיה יותר טובה מאשר שימוש רק ב 4-5MP מתוך ה-7 שיש למצלמה? 2. ה-ISO: מה משמעות הפרמטר ה ISO? : ראיתי ש…
-
- 7 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אני מחפש מצלמה לטיול גג עד יום חמישי הקרוב ב"ה. אפילו יש שניה במצב טוב אשמח, להחליף אם מישהו שמעוניין ברדיו דיסק(קלריון) חדש לחלוטין עם אחריות באריזה (היה בשימוש אולי 4-5 חודשים). מי שמעוניין יפנה לאיסי. 238938234
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-