צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
-
דרישות: 1) קומפקטית 2) עדשה שמתחילה ב28 3) מאקרו איכותי
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום! אני מחפשת מצלמה דיגיטלית וידידותית.. היא למטרות "לא מקצועיות" אבל חשוב שהתוצר יהיה איכותי! 8 מגה פיקסל לפחות, זום אופטי X5 וממשק ידידותי ראיתי את הדגם של Olympus mju840 מבחינת נתונים יבשים היא נשמעת לי סבבה.. אשמח להמלצות נוספות ולחוות דעת על הדגם הזה שבוע נעים ותודה ליאת
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
מספר צילומים על ידי MOUNT מיוחד לאופניים מעשה ידי חבר שלי, יוצא מטורף, חבל שלא הבאתי את האולימפוס הרצינית והסתפקתי רק במצלמת הטיולים
-
- 14 תגובות
- 811 צפיות
-
-
-
תודה על כלום ..ממש גועלי מצידכם כבר שבוע וחצי אני מחכה לתשובה ולא עונים כבר התרד ניצפה 35 פעמים ואף אחד לא הועיל בטובו לנסות לעזור ממש בושה מצידכם לא ציפיתי ליחס כזה בעיקר לא מה"מבינים " שפה..וזה כולל תאחראי פה..אכזבת אותי..באמת מה אני אמור לקבל תשובה בשנה הבאה מה לקנות ..בכל מקרה גם ללא העזרה שלכם הסתדרתי פניתי לפורום יותר מיקצועי בתחום ואפילו קיבלתי תשובות רציניות ואיכותיות לגבי השאלות שלי כבר לאחר כרבע שעה..מראה על מקצועיות ונכונות לעזור בכל מקרה אתם פשוט א-כ-ז-ב-ה ושבי אל תמחק ..תשא בתוצאות ..
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/digitalcameras/showdoc.aspx?i=2323 יש למישהו פה עוד לינקים לאתרים שמסבירים איך לצלם כל מני דברים..
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
לא משהו מיוחד כל כך [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 811 צפיות
-
-
צולם אתמול, במהלך האביך, באור יום מלא. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 810 צפיות
-
-
-
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
הנה, מה אתם אומרים? MINOLTA Z2 (אני יודע שזה לא ממש חד אבל תתחשבו בזה שזה הראשון שלי...)
-
- 5 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אני יודע שזה תקציב מצומצם אבל אני צריך משהו דיי איכותי (אם קיים) שיצלם באיכות סבירה,יש חייה כזו?
-
- 7 תגובות
- 810 צפיות
-
-
מגיחה קצרה שעשיתי היום לירושלים לאחר השחרור... [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 810 צפיות
-
-
תמונה שצילמתי באחד הטיולים שלי לאורך שובר הגלים בהרצליה עם ידידה (: [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום ביום שישי לאחר התלבטות רבה רכשתי לעצמי F30 זה לא שאני אומר שאני לא מרוצה מהמצלמה, דווקא כן, היא אחלה מצלמה. פשוט ציפיתי ליותר. כל הנתונים שהיו רשומים על הנייר אכן קיימים, אבל.. ישנם מגבלות. כשאני מצלם במצב אוטומטי, אני לא יכול לשנות את ה WB. צילמתי כמה תמונות בלילה עם חברים והם יצאו בגוון כתמתם.. אני לא יכול לשלוט כמעט כל כלום במצב אוטומטי, בגללז ה מן הסתם קוריאם לו מצב אוטומטי.. אבל קצת שליטה על ה WB לא הייתה מזיקה. אי אפשר לשלוט על מהירות התריס וגם על גודל הצמצם... זאת הייתה נפילה בשבילי. חשבתי שאני אוכל לשלוט על שתיהם, אבל לא. או זה או זה. או שאני שולט על מהירות התריס/מהירות הצמצם. כאן אני יכול לשלוט גם עם ה ISO, על ה WB, על מיקום הפוקוס מדידת האור.. כמעט …
-
- 8 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אני מחפש מצלמה לטיול גג עד יום חמישי הקרוב ב"ה. אפילו יש שניה במצב טוב אשמח, להחליף אם מישהו שמעוניין ברדיו דיסק(קלריון) חדש לחלוטין עם אחריות באריזה (היה בשימוש אולי 4-5 חודשים). מי שמעוניין יפנה לאיסי. 238938234
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום לכולם. ביום שישי ראיתי פרח יפה ואחלתתי לצלם אותו במאקרו זה מה שיצא. מקבל כל תגובה אפשרית......זה עוזר לי להתפתח.
-
- 6 תגובות
- 809 צפיות
-
-
השמתמשתי ב OLYMPUS SP-550 (חדשה) וראיתי שבזמן שאני משנה את הזום או לוחץ חצי לחיצה בשביל לפקס את התמונה יש קווים מוזרים כאלה על המסך, זה אומר שהמצלמה פגומה או שזה בעיה בדגם הספציפי הזה (לא ראיתי שזה הוזכר בביקורות או משהו כזה)?
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
שלום, לאחר התלבטויות החלטתי שהמצלמה הדיגיטלית הראשונה של תהיה ה FUJI F30/31. נשאלת עכשיו השאלה איזו מבין השתיים לקנות, כי יש הבדלים מסוימים, כך נראה, בהתמודדות עם הרעש בISO גבוה: הF30 מנקה קצת יותר אבל מאבדת פרטים ונוטה למשהו יותר פסטלי, בעוד הF31 קצת יותר "מלוכלכת" מבחינה זו אבל שומרת יותר פרטים ומציגה אפילו ב3200 תמונה שהיא עדיין די ברורה עם גירעון שאני די מסמפט בעצם... יש גם נטיה בF31 לתת-חשיפה, במנוגד לF30. העניין של "זיהוי הפרצופים" לא נראה לי משמעותי. ייתכן שהעניין של השוליים הסגולים פחות בעייתי בF31... את הF31 אפשר לרכוש בCAMERA4LESS ב1500 (ונראה לי ש של OLYMPUS TYPE H יתאימו לא?) , אבל לא מדובר שם בכלל על אחריות...?! בכל החנויות האחרות זה 300 יותר אבל עם אחריו…
-
- 5 תגובות
- 809 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני הולך לקנות בקרוב את המצלמה הדיגיטלית הראשונה שלי (אחרי עידנים שלמים עם פילם) עכשיו, אני חדש לגמרי בכל עולם המצלמות הדיגיטליות, בכל מפרטי המצלמות יש מונחים שאין לי מושג מה משמעותם...כמו- האם המספר בתכונה מסוימת גבוה יותר זה טוב יותר? וכו' רציתי שתעזרו לי לפרש כמה תכונות/פרמטרים במפרטי המצלמות כדי שאני להבין טוב יותר בבחירה של מצלמה איכותית: 1. ה MEGA PIXEL - האם הMP באמת כזה חשוב באיכות התמונה של המצלמה? הבנתי שזה האורךXהגובה של התמונה אבל האם ככל שיש יותר זה יותר טוב? למצלמה שיש 7MP סה"כ, אז אם אני השתמש ב 7/7 הMP שיש לה ,האם איכות/חדות התמונה תיהיה יותר טובה מאשר שימוש רק ב 4-5MP מתוך ה-7 שיש למצלמה? 2. ה-ISO: מה משמעות הפרמטר ה ISO? : ראיתי ש…
-
- 7 תגובות
- 809 צפיות
-
-
כבר פתחתי תרד בנושא אבל לאחר בדיקה של צרכי ואי מתן מענה בדיון הקודם אני צריך המלצה לנגן. הדרישות: נפח גדול לפחות 60GB זמן סוללה ארוך, לפחות 30 שעות איכות סאונד גבוהה המתחרה החזק כרגע הוא האייפוד קלסיק שמגיע בתקציב הזה בנפח של 120GB ועם זמןן סוללה של 36 שעות ע"פ נתוני יצרן כמובן. על נוחות התפעול אין מה להרחיב, השאלה אם יש מתחרים שנותנים תמורה ואיכות גבוהים יותר בתקציב הנ"ל. שוב אני מזכיר דרוש נפח גדול לכן אני פוסל את רוב נגני הטאצ' מבוססי זיכרון הפלאז ופונה לנגני הההרדיסק. פורסם בטעות בפורום הנ"ל, מנהלים בבקשה להעביר תודה.
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מצלמה בסכום של עד 1400 שקל בערך. הסכום הוא למצלמה נטו כי כרטיס זיכרון ג'יגה,נרתיק וסוללות מביאים לי בשבוע הבא מחו"ל. אני מעוניין במצלמה קומפקטית (לא עם זום ארוך),שיהיו בה אפשרויות ידניות כי אני רוצה להתחיל וללמוד (אני חדש בנושא). חשוב לי שתמליצו לי על המצלמה הכי איכותית מבחינת חדות,איכות תמונה וכו' בסכום הנ"ל. תודה.
-
- 6 תגובות
- 809 צפיות
-
-
יש לי S9000 ואני רוצה להתחיל לצלם ב-RAW. האם אני מקבל איזשהי תוכנה לעיבוד עם הפורמט הנ"ל כי שמעתי שצריך לעבד אותו והאם יש איזשהו מדריך לזה ובכלל האם זה כדאי לצלם בפורמט הזה והאם יש איזשהו הבדל באיכות ?
-
- 4 תגובות
- 809 צפיות
-