עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by R0tem1,

דרישות: 1) קומפקטית 2) עדשה שמתחילה ב28 3) מאקרו איכותי

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  2. Started by Dexterous,

בקרוב אני טס לחו"ל ואני מחפש מצלמה טובה ואיכותית שגם ישמעו טוב גם יראו טוב ושגם הזום שלה יהיה גדול.. אהה וחשוב שהיא תיהיה קטנה. זו מצלמה שאני די בונה עליה עכשיו.. http://www.usa.canon.com/consumer/controller?act=ModelInfoAct&fcategoryid=145&modelid=18335 הבעיה שזאת מצלמה די יקרה.. אם למישהו יש המלצה למצלמה יותר איכותית במחיר סביר אני אשמח לשמוע. אם אפשר גם סרטון הדגמה של האיכות זה יהיה מעולה תודה..

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  3. כמו שכתבתי התקציב הוא עד 1500 אני מחפש מצלמה שתשרת אותי בטיול השמושים יהיו בעיקר צילום אנשים,נופים וכו... חושב לי המקרו נגיד למלא את התומנה בפרח או אפילו משהו יותר קטן חשוב לי שהאשטר לאג יהיה נומך ככל האפשר וכמובן חושב לי מאוד אולי זה הנתון הכי חושב שהתמונות יצאו באיכות גבוהה מאוד

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  4. Started by ALÞHA,

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  5. Started by itaysp,

שלום ביום שישי לאחר התלבטות רבה רכשתי לעצמי F30 זה לא שאני אומר שאני לא מרוצה מהמצלמה, דווקא כן, היא אחלה מצלמה. פשוט ציפיתי ליותר. כל הנתונים שהיו רשומים על הנייר אכן קיימים, אבל.. ישנם מגבלות. כשאני מצלם במצב אוטומטי, אני לא יכול לשנות את ה WB. צילמתי כמה תמונות בלילה עם חברים והם יצאו בגוון כתמתם.. אני לא יכול לשלוט כמעט כל כלום במצב אוטומטי, בגללז ה מן הסתם קוריאם לו מצב אוטומטי.. אבל קצת שליטה על ה WB לא הייתה מזיקה. אי אפשר לשלוט על מהירות התריס וגם על גודל הצמצם... זאת הייתה נפילה בשבילי. חשבתי שאני אוכל לשלוט על שתיהם, אבל לא. או זה או זה. או שאני שולט על מהירות התריס/מהירות הצמצם. כאן אני יכול לשלוט גם עם ה ISO, על ה WB, על מיקום הפוקוס מדידת האור.. כמעט …

• 8 תגובות
    • 824 צפיות
  6. היי לכולם, ראיתי שיש עליה ביקורות טובות מבחינת סטילס ווידאו (הווידאו חשוב לי וראיתי שהיא מצלמת ב 30 FPS ב 640X480) מה אתם אומרים? שווה משהו?

• 6 תגובות
    • 824 צפיות
  7. Started by aleXtazi,

היי לכולם , אתם בטח זוכרים אותי מלפני הרבה זמן הייתי מפרסם תמונות שצילמתי . לא הייתי הרבה זמן ואפשר להגיד חזרתי מקווה שיש פעילות בפורום עדיין EXIF: Camera: Nikon D80 Exposure: 0.001 sec (1/800) Aperture: f/4.5 Focal Length: 24 mm ISO Speed: 100 Exposure Bias: 0 EV Flash: No Flash התמונה צולמה ממטוס למי ששואל . תגובות , הערות , הצעות לשיפור בפעם הבאה יתקבלו בשמחה אלכס

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  8. Started by Armageddon26,

אני צריך מצלמת וידאו טובה. אני מתכוון לקנות אותה בדיוטי-פרי או שאפשר גם בקנדה (לשם אני טס). כמובן אפשר גם בארץ אם זה באמת שווה את זה. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  9. Started by Black_Citadel,

אני צריך מצלמה קומפקטית חדשה, תמיד המליצו פה על הF40 של פוג'י שהייתה עולה איזה 700 שקל בזמנו, מה היום המקבילה שלה בטווח מחירים הזה ? תודה רבה דרישות: אותן דרישות שהיו לאנשים אשר קנו את הF40 - עובי, איכות תמונה, וצילום וידאו ברמה טובה מאוד. חשבתי על הA590 של קאנון, הבעיה שהיא לא "SLIM"ית ושטוחה, כזאת שמתחלקת לכיס של הג'ינס בקלות (כמו הF40), והצילום וידאו שלה לא משהו, אבל יש אותה ב510 שקל בוואלה, שזה אחלה מחיר. חשבתי גם על הF50, אבל 800 שקל זה כבד מדי.

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  10. Started by arcShift,

אהלן מעוניין לקנות מצלמה לקראת הגיוס, לצורך צילומי נוף, חבר'ה, חוויות וכו'. אני כנארה אקנה מחודשת בתקציה של 1000 שקל פחות או יותר. התמקדתי בשני הדגמים הללו Canon A610 / A530. א. האם שווה להשקיע עוד כמה שקלים ולקנות A610 או שמספיק לי A530 ? ב. מה ההבדלים הבולטים בין שני הדגמים? ג. ישנם עוד דגמים שיכולים לעניין אותי ?(לאו דווקא של Canon ?). תודה,

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  11. Started by sgt_flippy,

האם יש מצלמות קומפקטיות שמגיעות ליכולת של מצלמה רפלקס מקצועית?

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  12. Started by Bypass,

שלום, לאחר התלבטויות החלטתי שהמצלמה הדיגיטלית הראשונה של תהיה ה FUJI F30/31. נשאלת עכשיו השאלה איזו מבין השתיים לקנות, כי יש הבדלים מסוימים, כך נראה, בהתמודדות עם הרעש בISO גבוה: הF30 מנקה קצת יותר אבל מאבדת פרטים ונוטה למשהו יותר פסטלי, בעוד הF31 קצת יותר "מלוכלכת" מבחינה זו אבל שומרת יותר פרטים ומציגה אפילו ב3200 תמונה שהיא עדיין די ברורה עם גירעון שאני די מסמפט בעצם... יש גם נטיה בF31 לתת-חשיפה, במנוגד לF30. העניין של "זיהוי הפרצופים" לא נראה לי משמעותי. ייתכן שהעניין של השוליים הסגולים פחות בעייתי בF31... את הF31 אפשר לרכוש בCAMERA4LESS ב1500 (ונראה לי ש של OLYMPUS TYPE H יתאימו לא?) , אבל לא מדובר שם בכלל על אחריות...?! בכל החנויות האחרות זה 300 יותר אבל עם אחריו…

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  13. Started by benor,

הערות , יתקבלו בברכה .

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  14. Started by sherlock1212,

יש לי את המצלמה canon a75 ומשום מה אני לא יכול להשתמש בכל האפשרויות לדוגמא באפשרןת auto אי אפשר לצלם כלומר אני יכול להכנס למצב אבל שאני לוחץ על הכפתור של הצילום זה פשוט לא מגיב לאומת זאת באפשרות ווידיו זה לא עושה בעיות. מה אפשר לעשות? :s05: ד"א נגמרה האחריות :-\

• 6 תגובות
    • 823 צפיות
  15. Started by Judas Iscariot,

שלומות, אבי נמצא כעת בארה"ב ואחותי הגדולה מעוניינת לרכוש לעצמה מצלמה חדשה דנדשה לאחר שהקודמת כבר ישנה עד מאוד. התקציב המקסימלי הינו 400$, כמובן שפחות מכך יהיה נפלא. דרישות: המצלמה היא קודם כל מצלמת סטילס, אם יש וידיאו כמו שצריך אז נפלא, אבל המצלמה צריכה להיות סטילס. זמן בטריה ארוך. ניווט נוח. איכות תמונה טובה(כאילו דה?) במיקרו ובמאקרו. אמממ... זהו ^^ (אני לא מבין בזה כ"כ כפי שאתם רואים ^^) תודה מראש לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 823 צפיות
  16. Started by ALÞHA,

• 8 תגובות
    • 823 צפיות
  17. השאלה בכותרת! בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 823 צפיות
  18. Started by benor,

לא משהו מיוחד כל כך [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 823 צפיות
  19. שאני מפתח תמונה דיגיטלית דואגים לחתוך לי מהתמונה קצוות עליונים ותחתונים, אני מחפש תוכנה שתחתוך לי לפי בחירה שלי, למשל לחתוך יותר למטה וטיפה מלמעלה במקום בצורה שווה, אשמח לעזרה בזה..

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  20. Started by zoman,

• 4 תגובות
    • 822 צפיות
  21. Started by bio_stdnt,

פרצופים משתאים לנוכח מופע אקרובטי של רקדן ברייקדאנס במדרחוב בן יהודה בירושלים [attachment deleted by admin]

22. Started by i_D_A_n,

מה אתם אומרים על המצלמה ? מה המחיר שלה בארץ?

23. תהנו [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  24. Started by overload,

.

• 9 תגובות
    • 822 צפיות
  25. היי. איזה מצלמה מבין השתיים תיתן איכות תמונה יותר גבוה (בהסתכלות על הצמצם, זום, עדשה, וכו'...) A710IS או 720IS. לא יצא עדיין ל720 ביקורות וסקירות כך שאני לא יודע מי תיתן איכות תמונה (לרוב במצב אוטו' יותר טובה). תודה מראש למגיבים!

• 4 תגובות
    • 822 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.