צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
-
האם הכרטיס הזה http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=7782 יהיה מהיר ואמין מספיק? קניתי TZ6 והיא בדרך... למצלמה השניה שלי, FZ7, משודך כרטיס של סאנדיסק ULTRA II והוא סבבה. זה יתן ביצועים דומים? המלצה לתיק זול וטוב ל TZ6 ואולי גם מגן מסך יתקבלו בברכה תודה
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
אהלן, אני תוהה מתי צריך ומתי לא להשתמש בפונקציה הזאתי.אשמח לשמוע מכם! בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 853 צפיות
-
-
לא משהו מיוחד כל כך [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני משתמש שלא מבין בכלל במצלמות, עד עכשיו הייתה לי מצלמת 3 מגה פיקסל קצת בעייתית ונראה לי פשוט שהגיע הזמן לעבור אני מצטער שאני לא ממלא את השאלון, אני פשוט לא יודע מה לענות בו (חוצמזה שאני לא מבין חלק מהמושגים :-\) הדבר העיקרי שאני רוצה שתדעו זה שאני צריך מצלמה לא לשימוש מטורף מדי, בעיקר טיולים אולי גם קצת משפחה. רוצה מצלמה קומפקטית, לא SLR או דמוי SLR במחיר סביר, אני לא אומר מחיר כי אני רוצה לקחת מצלמה לפי הצרכים שלי ולא לפי המחיר. מצלמה פשוטה עם בטריה לא חלשה מדי ושלא יהיה זמן מוגזם מדי בין תמונה לתמונה... תודה למי שיכול לעזור ולהציע הצעות!
-
- 8 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אחרי הת'רד הקודם של Canon 70-300 IS USM נגד Canon 70-200 4L USM קניתי את הCanon 70-200 4L USM ואני חייב להגיד שזאת עדשה מאוד איכותית ושווה כל שקל ! ממש חדה, ויש לה צבעים נהדרים. עכשיו יש לי התלבטות נוספת, Tamron 17-50 הגרסא ללא IS (יותר חדה) או Sigma 17-70 הגרסא ללא IS הראשונה הטמרון עולה 1900 ש"ח והסיגמא אוכל להשיג ב1000 ש"ח יד 2 במצב מעולה ! מה אתם חושבים ? ואם על הדרך אוכל לקבל הצעה לעדשת מאקרו בסגנון של Canon 60mm או Tamron 90mm של עד 2000 ש"ח תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 852 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 852 צפיות
-
-
-
שלום, רציתי לדעת לפני שאני רוכש מצלמה, כנראה שאת ה- TZ5, כמה חשובה המהירות של כרטיס ה- SD? במיוחד כאשר מצלמים סרטים ב- HD באיכות 720P ? האם שווה לי להשקיע בכרטיס EXTREME III? או מספיק גם ULTRA II? ובמידה ואני רוצה לצלם הרבה קליפים יחיסית האם כדאי כבר 8 ג'יגה או ש-4 יספיקו? כמה דקות נכנסות בג'יגה בצילום קליפים מהסוג הזה? תודה
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
-
האם משהו מסריח פה? חוץ מהעובדה שהם הכניסו בטוח את הריבייט פנימה. http://www.bestpricecameras.com/prodetails.aspx?prodid=702774&display=2 נערך: ושמחירי הכרטיסים והאביזרים שם יקרים בצורה מהממת.
-
- 6 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מצלמה של CANON אבל החנות שקרובה לבית שלי אינה מוכרת עם אחריות של "קרט" אלה של MDK האם יש לי מה לחשוש ? מה כוללת האחריות שלהם, מישהוא מכיר ? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
לא אוהב את הגישה השיווקית של לייקה, את היומרנות והפלצנות וכמובן את התמחור ההזוי. אני במיוחד לא אוהב את התמחור ההזוי, משום שהוא מרחיק מידי ומידי חובבים רבים אחרים מצלמות בנויות היטב שתאווה לצלם איתם ועדיין מהוות בחירה מעולה לצילומי רחוב וכמובן נותנות גישה לאוסף אדיר של עדשות מצוינות משנות ה-50 ואילך. לייקה נכנסו לעולם הדיגיטלי באופן לא מוצלח ובאיחור מאוד לא אלגנטי. ה-M8 הייתה פשוט לא לעניין, העיצוב הכללי היה נכון (המשך מדויק ומוצלח של הקו המנחה מאז ה-M3, למעט ה-M5 המגודלת), אבל האלקטרוניקה ממש לא. קרופ X1.3 במצלמה שאמורה להצטיין בזוויות הרחבות שלה וממש לא מיועדת לטלה-פוטו? איכות תמונה בינונית בלייקה? פשלות שונות ומשונות בקושחה (שרק חלקן תוקנו ב-M8.2)?. ה-M9 אמורה להיות ה-M…
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אני מחפש בימים אלו מצלמה דיגיטלית קומפקטית שתשרת אותי. הסכום הוא כ 900שקל, למצלמה וסוללות חיצוניות במידת הצורך. אין צורך בפלאש חיצוני, או יכולת הדפסת תמונות או כל דבר כזה או אחר.. קיימת נטייה מסוימת למצלמות של קנון, עקב מעבד ה DIGIC3 ששמעתי עליו דברים טובים. חשוב לי: -מהירות תגובה בין צילום לצילום -פוקוס ידני (לא חורץ גורל, אם כי במידת האפשרות אני מעדיף) -מייצב תמונה -איכות צילום - שלא יהיו פינות מעוותות, גוונים שונים ומשונים, עיגולים בוהקים על התמונה וכד' -כדאי סוללות חיצוניות כדי להרוויח זמן שימוש ארוך יותר -יכולת לצלם גם בחדרים סגורים שאינם מוארים היטב, ללא חצובה ופלאש -ראיתי שיש מצלמות שמאפשרות פוקוס על מספר נקודות במסך - נשמע טוב. בינתיים ראיתי את הקנון a590is, שעונה…
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש לאמא שלי מצלמה איכותית , ושתיהיה כמה שיותר קטנה ודקה בלי להתפשר יותר מידי על איכות.. כמובן אני לא מחפש פה מצלמה מקצועית , אבל שאיכות התמונה שלה תיהיה טובה + שתיהיה קלה לשימוש ובטריה שמספיקה לשימוש ארוך.. זה פחות או יותר מה שאני חושב שצריך , תרשו לעצמכם להוסיף עוד קרטריונים שנראים לכם חשובים..
-
- 6 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אני מדבר על הרזולוציה הכי גבוהה 640X480 המצלמה מאפשרת לי לצלם רק חצי דקה , למה רק חצי דקה ? ואם יש לי כרטיס של 512 מגה למה אני לא יכול להקליט יותר ? אני לא מדבר על שעות אבל לפחות נגיד... 10 דקות ? אין אפשרות לשנות את זה ? 2. ראיתי כרטיס זיכרון של קינגסטון 512 מגה ב 220~ שהוא היה יחסית זול ... עכשיו אני יודע שהם נחשבים לחברה מאוד טובה לפחות בתחום המחשבים אבל איך הם במצלמות ? שווה ללכת עליהם ? או על משהו יותר איכותי... שמעתי גם שיש הבדלים במהירות בין הכרטיסים איך הכרטיס הזה בקשר לזה ? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אני צריך מצלמה קומפקטית חדשה, תמיד המליצו פה על הF40 של פוג'י שהייתה עולה איזה 700 שקל בזמנו, מה היום המקבילה שלה בטווח מחירים הזה ? תודה רבה דרישות: אותן דרישות שהיו לאנשים אשר קנו את הF40 - עובי, איכות תמונה, וצילום וידאו ברמה טובה מאוד. חשבתי על הA590 של קאנון, הבעיה שהיא לא "SLIM"ית ושטוחה, כזאת שמתחלקת לכיס של הג'ינס בקלות (כמו הF40), והצילום וידאו שלה לא משהו, אבל יש אותה ב510 שקל בוואלה, שזה אחלה מחיר. חשבתי גם על הF50, אבל 800 שקל זה כבד מדי.
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
יש לי minolta Z2 ויש שם 2 אפשרויות מאוד דומות (אני לא מצאתי הבדלים) גם continuos וגם progressive מאפשרות לי לצלם כמה תמונות ברצף (באותה לחיצה) אז מה ההבדל ביניהם?
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
צולם ע"י W800, זהו סוג מיוחד של קקטוס שיש לסבתא שלי בחצר אני יודע הכותרת לא מתאימה כל כך לתמונה,אפשר הצעות? ;D
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
DSLR עם מסך מפרקי וכמובן Live View נראה כי טכנולוגיית ה-live view תהא דבר בסיסי במצלמות אשר יורכבו כיום ובעתיד, נקווה שגם מתישהו יתאפשר צילום וידאו בdSLR ואז באמת תהיה קפיצת מדרגה http://www.dpreview.com/news/0708/07083011panasonicL10.asp http://www.dpreview.com/previews/panasonicdmcl10/
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
היי לפני כשנה בערך אם אני זוכר נכון, אמא שלי קנתה מצלמה דיגיטלית samsung digimax 370 דרך העבודה (מין מבצעי עובדים כאלה). עכשיו באופן כללי המצלמה סבירה, ומשום שדרישות הצרכן הן מינימליות (אמא...) אנחנו מרוצים מהמצלמה באופן כללי. הבעייתיות נובעת מדבר אחד בלבד, אורך חיי סוללה. בלי הרבה ידע מוקדם לגבי מצלמות דיגיטליות, נראה לי מוזר שתוך פחות מ 20 דקות המצלמה נכבית משום שנגמרו הסוללות (נטענות, 1500A). מנסיונכם, זה משהו שהוא הגיוני? יש פתרון מלבד להחליף לסוללות עוצמתיות יותר? (נטענות/לא נטענות?) או שאולי זה משהו בדגם של המצלמה? (מנסיוני, בכל "מתנות העובדים לחגים" האלה מספקים מוצרים יחסית גרועים) תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
אהלן, ביקרתי בחנויות בת"א וראיתי 2 תיקים שמצאו חן בעיניי, אחד זה זה- http://products.lowepro.com/product/Micro-Trekker-200,1963,14.htm והשני זה זה- http://www.kata-bags.com/product.asp?p_Id=437&Version=Photo אני לא מומחה של חברות תיקי צילום. והייתי מבקש את המלצתכם מה לקחת, מבחינתי הם מתאימים לצרכים שלי בידיוק, השאלה אם למישהו יש ניסיון. בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
בקרוב אני טס לחו"ל ואני מחפש מצלמה טובה ואיכותית שגם ישמעו טוב גם יראו טוב ושגם הזום שלה יהיה גדול.. אהה וחשוב שהיא תיהיה קטנה. זו מצלמה שאני די בונה עליה עכשיו.. http://www.usa.canon.com/consumer/controller?act=ModelInfoAct&fcategoryid=145&modelid=18335 הבעיה שזאת מצלמה די יקרה.. אם למישהו יש המלצה למצלמה יותר איכותית במחיר סביר אני אשמח לשמוע. אם אפשר גם סרטון הדגמה של האיכות זה יהיה מעולה תודה..
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-