צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
-
-
-
-
אסרו עלינו במפורש ליצור כל סוג של קשר או לצלם את ה"ימ"מ\SWAT הפולני ששמר עלינו במסע לפולין. את התמונה הזאת הגנבתי כשהסתתרתי מאחורי חבר שלי והסתרתי את המצלמה עם התיק שלו ;D. [ ] הבהרה: למרות שמדובר בלוחם ביחידת הימ"ם החוק לגבי צילום לא חל עליו, הוא בסך הכל מאבטח. אמרו לנו לא לצלם אותם בכל מקרה, כי יש כאלה שבאמת אסור. OK?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בת 3 חודשים :eek2: http://img222.imageshack.us/my.php?image=dsc024784kp.jpg
-
- 9 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אני מיתכוון ליקנות אותה מחר בארך....ושמעתי עלייה דברים טובים.......... אבל מעוניין לישמוע מה דעתכם עלייה.....המחיר שלה הוא 1399 ש"ח. תודה!
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
ומי אמר שצריך לצאת למסע לפולין בשביל להוציא תמונות עם קונוטציות לשואה? תחנת הרכבת בהרצליה, בזמן שחיכיתי אתמול לרכבת... תודה לכל המגיבים, יוסי.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב הרבה זמן לא העליתי תמונות, הגיע הזמן להכניס לפה כמה סטים חדשים שלי (: צולם עם הS9000 ( כמו תמיד... ) במסע קצר שעשיתי עם חבר וידידה לחוף הים בהרצליה.. אשמח לתגובות וביקורות, תודה מראש לכל המגיבים, יוסי.
-
- 5 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אני די זזתי מתי שצילמתי,אבל בכל זאת יצא סביר. נכון שהוא חמוד??? ;D רציתי לעשות לו "קוצי מוצי" אבל הוא התחיל לעשות לי את הרעשים האלו שחתולים עושים שהם מתעצבנים,אז וויתרתי :'(
-
- 24 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
זהו המשך לסט הקודם מהים.. בדרך לים עברנו בכמה מקומות, צילמתי בכל הזדמנות שהייתה לי, הרי לכם חלק מהתוצאות : ותמונה שאני לא סגור על השם שלה, אבל נכון לעכשיו היא קיבלה ממני את השם : Memories From The Past, אם למישהו יש הצעות אחרות אני אשמח לשמוע ( באנגלית רצוי ). תודה מראש לכל המגיבים, יוסי.
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום לכולם לדעתי יש לי בעית עומק שדה במצלמה שלי... למשל התמונה הזאת צולמה עם עומק של F8: שני הפרחים שלא בפוקוס, נמצאים ממש 2 ס'מ מתחת לפרחים שבפוקוס... או התמונה הזאת צולמה עם עומק של F9.5: גם כאן, אותו הסיפור... אותו הדבר קורה כשאני רוצה שהרקע לא יהיה בפוקוס - אני שם עומק של F2.5... אבל קורה שהרקע ברור... אני רואה תמונות שהרקע שלהם ממש מתושתש... מה דעתכם? יש לי בעיה במצלמה?
-
- 5 תגובות
- 887 צפיות
-
-
-
-
-
מה בעצם קובע את איכות התמונה?? כמה שיותר מגה פיסקל ?? לא ככ נראה לי,כי יש לי לדוגמא (אין לי משהו אחר כדי להמחיש) מכשיר סלולארי,עם 1.3mpx ... ועוד אחד אחר עם 1.3mpx ובשני האיכות היא פשוט מדהימה ,רואים יותר חלק,וברור יותר,התמונות טובות יותר. בקיצור,גורם לי לחשוב שחדות ואיכות תמונה (בלי קשר לרזולוציה),זה לא התפקיד של כמות \גודל המה שזה לא יהיה (מגה פיסקל).
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
-
http://www.flickr.com/photos/90345949@N00/ התמונות נוף כפרי זה מברכסטגאדן והעיר זה סלצבורג
-
- 24 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
איזה אתרי צילום טובים יש (ברמה של הפורום פה) שיש בהם פורום ותחרויות צילום? (אם אני עובר על חוקי הפורום אז אני מצטער מראשו תמחקו את הנושא)
-
- 7 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אני מתלבט בין FZ 20 ל- FZ 30 של פנסוניק : מה דעתכם ? א. ה-30 יקרה יותר בכ-500 ש"ח, אבל אני מבין שהיא נוחה יותר לשימוש (זום ופוקוס ידני, ועוד...) השאלה היא אם הנוחות הזו והביצועים שלה, לעומת ה-20, שווים את ההפרש ? ב. ואיך הקאנון S2 IS בהשוואה אליהן ? (במחיר היא זולה מה- FZ 20 בכ-500 ש"ח). אשמח מאד לקבל תגובות ממי שמכיר את המצלמות הנ"ל.
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
-
http://img89.imageshack.us/my.php?image=dsc007283jn.jpg אני לא מצליח לעלות תמונות לאתר
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
סט ראשון של המשתמש matan18 במצלמת הריפלקס-דיגיטלית החדשה, צולם בעדשת הקיט במצבי צילום PRE-SET המותאמים לסוג הצילום. [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 975 צפיות
-