צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם לאחר שביליתי קצת בארצות הברית עם המצלמה הלא בידיוק משוכללת שלי (באמת שאתם לא רוצים לדעת מה יש לי) החלטתי שזהו. לצלם - אני לא יודע. מצלמה - יש לי, אבל ממש מעפנה. רצון - יש והמון. חשבתי לעצמי למה לא להוסיף לעצמי עוד תחביב נוסף בחיים שניקרא: צילום! התחלתי לאסוף כל מיני אתרים (גם מכאן) וליקרוא קצת על צילום (לצערי עדיין לא יצא לי יותר מידי כך שהידע שלי הוא ממש נמוך. הוא במילים אחרות אני בור מאוד במה שקשור למצלמות). חשבתי להתחיל עם קניית מצלמת SLR ואז הבנתי שלכרגע זה ביזבוז של כסף מאחר ואין לי מושג גם ככה בצילום. חשבתי להתחיל יותר עם מצלמה דיגיטלית קומפקטית בסגנון : PowerShot S5 IS. הבנתי שאפשר גם להוסיף לה קצת עדשות פשוטות (ככה הבנתי אז בבקשה לא להתקיף אות…
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שאלה שנראית לי די מטומטמת...אבל האם אפשר להשתמש במצלמה Canon A85 PowerShot כמצלמת אינטרנט? אם כן, אז איך?
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
-
אחי הקטן נגע לי בעדשה עם האצבע ונהיה עליה כתם קל, עם מה אני מנקה את זה ? (אין לי שום נוזל ייעודי לזה או כל דבר אחר) תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום לכולם אחותי רוצה לקנות מצלמה חדשה. היא מתעניינת כרגע בדגם canon EOS 1000D והיא מעוננינת לשמוע עליו חוות דעת \ המלצות לדברים יותר טובים במסגרת התקציב של 3 אלף שקל. אם אפשר קצת ייעוץ ועזרה אני אשמח. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
לאולימפוס חיבור עדשות מסוג - 4/3 System Lens Mount ועדשות החדשות של פנסוניק חיבור מיקרו 4/3 שאמור עם מתאם להתאים ל-4/3 רגיל השאלה שלי אם הפוקוס האוטומטי יעבוד והעדשה בעצם תהיה מותאמת לחלוטין לכל מצלמת 4/3 רגילה או שלא.. הרעיון הוא לקנות E620 ולהוסיף לה את העדשה הרחבה החדשה שהוציאה פנסוניק (ה-7-14) יעבוד? וסתם עוד שאלה שמעניינת אותי.. איך תגיב עדשה עם מייצב למצלמה עם מייצב פנימי? זה יכול ליצור בעיה או שהן יתפקדו סבבה ביחד עם שני המייצבים?
-
- 2 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שמתי לב שעיבוד תמונה ב-noiseware גורם לאיבוד נתוני ה-EXIF. האם יש דרך להמנע מכך או להוסיף את הנותנים אח"כ? כן שמתי לב שלאחר עיבוד התמונה בתוכנה נפח התמונה קטן ב-75% לערך. האם ניתן להימנע מאיבוד המידע הנ"ל?
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
איך אני עושה שיהיה פוקוס במקום מסויים לדוגמא פרח והרקע יהיה מטושטש או כמו שעשו פה בפורום http://www.hwzone.co.il/community/index.php?action=dlattach;topic=128872.0;id=52335;image ויש לי עוד שאלה יש לי אפשרות במצלמה שיש שם כאלה אותיותP, A, S, M מה היא עושה? יש לי Minolta Dimage 7i תודה מראש אלכס
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני מחפש לקנות מצלמה חדשה לשימוש כללי. רצוי עד 1500 ש"ח, אבל אם יהיה ממש כדאי ביחס לתמורה אפשר גם קצת יותר, בתנאי שהיא לא ענקית וכבדה. אין לי צרכים מיוחדים, המטרה היא בעיקר לצלם בטיולים ובחו"ל, ובגלל זה ההעדפה שהמצלמה לא תהיה גדולה מידי. אין לי כוונה להשתמש בחצובה או לצרף ציוד נוסף כמו פלאש חיצוני וכו'. יהיה נחמד אם יהיה מסך מסתובב ומייצב תמונה. הנה כמה דגמים שנראים לי (תרגישו חופשי לכוון אותי גם למקומות אחרים): קנון S5 - מאוד נראית לי. אבל אפילו לא מוכרים אותה יותר ב-B&H למשל. יש דגם שכבר מחליף אותה? פנסוניק FZ18 (האם הFZ28 שווה את הקפיצה במחיר?) ניקון P80 אולימפוס SP570 (גם קצת יותר יקרה מהאחרות, וגם הזכרון יותר יקר) פנסוניק TZ5 בדקת…
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
לא עבר אף עריכה אם מישהו יכול לערוך את זה יהיה יותר מעניין אני לא יודע איך לערוך נורמלי או בכלל כי אין לי שום תוכנה לערוך איתה כרגע
-
- 2 תגובות
- 944 צפיות
-
-
במקום בבטרית ה lithiom שמצורפת?
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
היי חברים, מחר בשעה טובה ומוצלחת אקנה צעצוע חדש ב CAMERA4LESS (שיש להם נוהל מוזר של הזמנה מראש ותיאום טלפוני טרם הגעה לחנות). הבעייה שאני תכננתי לקנות את ה- S1 שמוצעת שם במחיר דיי נחמד כוול כרטיס זכרון ומטען (2358 ש"ח). אך אבוי !!!! היא אזלה במלאי, מה היא עצתכם ? לחכות או לצאת עם CANON A95 דנדשה ? ההבדל באיכות החישנים משמעותי ? 1/1.8 בa95 לעומת 1/2.7 ב S1 ..... עצתכם חשובה ביותר! ואגב 3 מגה פיקסל מספקים אותי.
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום לפני שנתיים כמעט קניתי מצלמה FinePix A 303 Zoom באופיס דיפו ב 1200 ש"ח האחריות הייתה לשנה . פתאום בזמן האחרון היא התחילה להבהב במצב צילום (כמו גלים כאלו שעולים ויורדים במסך) ולא במצב צפיה בתמונות או הגדרות למינהם. לפעמים זה בא ולפעמים זה הלך ובכמה ימים האחרונים המסך במצב צילום הפך מההבהוב הזה לשחור מלא (ניראה לי איזה בעיה עם העין שם) וזהו כאשר אני מצלם אני מקבל תמונות עם מסך שחור, בלי קשר למסך כי גם שאני מחבר את המצלמה למחשב ורואה את התמונות כל התמונות פשוט שחורות. מה אתם אומרים ? יש מצב לסדר את זה ? מה הבעיה ? קישור לעמוד המצלמה באתר פוג'י ישראל. http://www.fujifilm.co.il/site/showProductInfo.asp?product_Id=173 תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
FLASH מוסתר בתוך גוף המצלמה וקופץ אוטומטית כשצריך אבל לא חוזר למקומו בצורה אוטומטית, זאת אומרת אחרי הצילום צריך ללחוץ ידנית על המכסה שלו כדי שירד חזרה לגוף המצלמה. זה אמור להיות ככה או שזו תקלה שהוא לא חוזר בעצמו למקומו לאחר הצילום?
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום חברים קודם כל אני לא צלם מקצועי, אני מצלם די הרבה בסופי שבוע וזה הפך לסוג של תחביב בשבילי, כרגע אני מצלם עם Nikon D70s ויש לי בבית די הרבה ציוד של ניקון כולל מספר עדשות באיכות גבוהה מאוד של SIGMA רציתי לקנות מצלמה לטיול שאני הולך לעשות ועדין לא החלטתי אם ללכת על DSLR או מצלמה קומקטית ועוצמתית בכל מקרה התקציב שלי זה עד 4-4.5 אלף שקל כולל עדשה אחת איכותית (במקרה וזה DSLR) והצרכים שלי זה: לפחות 13 מגה פיקסל מצלמה כמה שיותר קטנה-וקלה איכות כמה שיותר גבוהה צילום מהיר והסרטה של סרטי HD ההתלבטות שלי בינתיים זה בין שני אלה, למרות שאני לא ממש מבין וסתם נדלקתי עליהם. http://www.dpreview.com/reviews/specs/Canon/canon_eos500d.asp http://www.dpreview.com/reviews/specs/Panasonic…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
DSLR עם מסך מפרקי וכמובן Live View נראה כי טכנולוגיית ה-live view תהא דבר בסיסי במצלמות אשר יורכבו כיום ובעתיד, נקווה שגם מתישהו יתאפשר צילום וידאו בdSLR ואז באמת תהיה קפיצת מדרגה http://www.dpreview.com/news/0708/07083011panasonicL10.asp http://www.dpreview.com/previews/panasonicdmcl10/
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
תודה
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
ניסיתי לצלם פנורמה, אבל האיזון אור והאיזון לבן מפריע, והתמונות לא יוצאות אחידות. איך אני מבטל את זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום.. בcanon s3 יש אופציה ללחיצה ממושכת על המקרו שנותנת את הסופר מקרו... מישהו מוכן להפנות או להסביר בקצרה על ההבדלים ביניהם? תודה מראש.. אבי
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
ברשותי קובץ תמונה מסוג JPG בנפח של 200kb אך אני מעוניין להקטינו לנפח של 63kb לכל היותר, וזאת ללא פגיעה כלל באיכות התמונה !!! האם ניתן? ואם כן באיזו תוכנה ?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מצלמת SONY DCRHC46E ואני רוצה להעיבר סרט שעשיתי למחשב ואני לא מצליח להעביר אותו מבלי שלא יהיו כאלו מריחות ועוד הפרעות.... מישהו יכול להסביר לי פעם אחת איך עושים את זה ואיזה פורמט הכי טוב ואיזה תוכנה הכי טובה שלא תמרח לי את הסרט כי ישר מהקלטת רואים מצוין אבל ברגע שאני מעביר אני רואה מריחות... תודה רבה!!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולכם! אוקיי, הרבה זמן שאני מחפש מצלמה טובה. אני מתלבט בין Canon PowerShot A520 לבין Canon PowerShot A85 התקציב שלי הוא עד 1000 ומשהו שקל (100 200 שקל יותר לא נורא) אם יש משהו יותר טוב בתקציב הזה אני ישמח לשמוע אההה, שהיה איכות טובה, צילום מהיר וזהו אני חושב? : אממ יש עוד תגידו אני לא מבין בבזה!! טוב תודה רבה למי שיעזור!! :-*
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם אני מעוניין לפתח כמה תמונות לבית ולמשרד, ראיתי תמונות על קאנבאס וזה מאוד מצא חן בעיני, הבעיה היחידה היא שכל תמונה עולה יחסית הרבה כסף. אם אני אפתח 3-4 תמונות לא קטנות זה יעולה כנראה יותר מ-1000 שקל.... ובעצם אני לא ממש יודע איך זה יראה אח"כ... יש למישהו איזשהו ניסיון עם העניין? המלצות לפיתוח על משהו אחר?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לציבור הקוראים, צרבתי לא מעט דיסקים של DVD-R על די.וי.די. מסויים ולא עשיתי להם finalize דרכו. כרגע כשיש לי צורך להשתמש בחומר שיש בדיסקים, המחשב לא קורא אותם מהסיבה הפשוטה שהfinalize לא בוצע. עכשיו איפה הקאץ אתם בטח שואלים.. הדי.וי.די. התקלקל ועלות התיקון שלו היא מעל 600 שקל. אני צריך פיתרון וחיפשתי כבר לא מעט. הגיון בריא אומר לי שאני צריך לבצע finalize דרך המחשב, חיפשתי והתכונות שנוגעות בדבר שמצאתי נמצאות בקישור הבא: http://en.softonic.com/s/finalize-dvd-disc-free-download אם תוכלו להצביע לי על תוכנה שתפתור לי את הבעיה, אם בקישור שהבאתי, או אם לא, או בכלל למצוא לי פיתרון אני אשמח מאוד. המטרה היא שאני אצליח לקרוא את הדיסקים שצרבתי במחשב או בכל מכשיר אחר שאחפוץ…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-