עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. נניח צילמתי קטע סתם(אולי מצחיק) ואני רוצה להלביש על הפרצוף של הבנאדם איזה משהו כדי שלא יזהו אותו, יש תוכנה שמאפשרת את זה? וגם אם יש אפשרות כמו בתוכניות דייטים בטלוויזיה ששמים כל מיני כתוביות בקטעים מסוימים?

2. כבר הרבה זמן מתלבט, פשוט לא יודע מה לבחור מבין ההצע הענק. הדרישות שלי: רזולוציה: לפחות 5 מ"פ זום: לפחות X4 (רצוי עם עדשה רחבה 28 מ"מ, אבל לא חובה), עדיפות לזום קטלני של X10 איכות תמונה: חשוב לי מאוד צבעים אמיתיים, חדות ומעט רעש גודל: שתכנס לכיס (אני מבין שבדרישות שלי אין ממש קומפקטיות קטנטנות אבל לא רוצה להסתובב עם "לבנה"). משקל 230 גרם (כולל בטריה) מקסימום. וידאו: רצוי לא Quicktime, שיהיה אפשר לעשות ZOOM תןך כדי הקלטה, לפחות 640 על 480. רצוי עם רמקול מובנה פוקוס: מקרו קטן, אוטו-פוקוס טוב ומהיר, מייצב תמונה כרטיס זיכרון: SD כמו כן מאוד רצוי מהירות צמצם מינימלית של 1/1000 ומקסימלית כמה שיותר (10 שניות נגיד), וגם ISO גבוה יבוא טוב. בקיצור בטח הבנתם שאני רוצה את …

• 7 תגובות
    • 853 צפיות
  3. אני מצטער אם אני לא השתמשתי במושג הנכון, אבל אני רוצה לדעת אילו מלצמות dslr (דגמים) משתמשות היום בהברגה האחידה שאולימפוס ומספר חברות נסוספות השיקו?

• 6 תגובות
    • 853 צפיות
  4. Started by Access Denied,

המאפיינים דיי דומים.. ןהמחירים דיי קרובים לשתיהן יש את אותו חיישן 1/1.6 של פוג'י. ההבדלים שמצאתי מסתכמים ב- ל-F40 +יש זיהוי פנים +סוללה ליטיום נטענת ל-A900 +זום X4 +סוללות AA רגילות יש משהו שאני מפספס? אם זה כל ההבדל יש סיבה לא ללכת דווקא על ה-A900?

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  5. Started by bullman,

הציעו לי באחת החנויות לקנות אותה ב1000 ש"ח שנראה לי כמחיר טוב האם היא מומלצת לדעתכם ? כמו כן חיפשתי את הCANON A60 וFUJI A210 ולא מצאתי בשום חנות בראשון. מישהו יודע איפה אפשר למצוא אותם באזור לצורך התרשמות ? בעקרון אני מחפש מצלמה בתקציב של 800 ש"ח והלכתי לפי המלצתכם.

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  6. אז ככה, התקציב של המצלמה הוא עד 2000 שקל (רף גבוה). אני טס לעבוד בעגלות בחו"ל , בתקווה גם לטייל קצת. עד היום הייתי רק עם מצלמות גדולות יחסית, וזה מה שאני מכיר בעיקר, והפעם בגלל שיש צורך שהמצלמה תהיה עלי כל הזמן, בכיס, אני מחפש קומפקטית. הנושאים של הצילום יהיו מאוד מגוונים, החל מהעבודה בתוך הקניון, בתוך הדירה, ברחובות, ועד נופים כאשר אני אטייל, אז אני הדבר הכי חשוב זה איכות תמונה מקסימלית ALL AROUND, חשוב גם בתנאי תאורה נמוכים. לא יהיה שימוש בשום אביזרים חיצוניים כמו חצובה או פלאש. בנוגע להדפסת תמונות, גם לא סביר שיהיו, מקסימום גודל רגיל. עוד דברים חשובים, מצב M מלא חובה, זום גדול חשוב, ואני לא נתקלתי בקומפקטית עם יכולת RAW, ככה שכנראה זה לא רלוונטי ממש. אני יןדע שזה מלא …

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  7. היי מעוניין במצלמה דיגיטלית קומפקטית שתהיה דקה בעלת זום X3 ומעלה עדשות "איכותיות" (שניידר,קארל זיץ,לייקה,סיגמה,לומיקס) כרטיס זיכרון סוללת ליטיום עינית אופטית כמובן שהתמונות יצאו באמת באיכות ובמיעוט רעש בתמונה. שמתי עין על Sony DSCW150 Sony DSCW120 Canon IXUS85/SD770/IXYD25 Kodak Easyshare M753 אשמח לדעת מה דעתכם בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  8. Started by Coca Cola,

מה בדיוק ההבדלים ביניהם?

• 7 תגובות
    • 853 צפיות
  9. שלום, בעיקרון התוכנית בסוף היא לקנות את ה D40 עם עדשה שכרגע לא ברור מה היא, העניין שכרגע המצלמה הזו היא הרבה מעבר לתקציב. ולכן השאלה אם יש מצלמה בטווח המחיר שלמעלה שתהיה כמו מצלמת התלמדות לקראת מצלמה מקצועית יותר. לפני כחצי שנה המלצתם בפורום בטוח הזה בעיקר על ה F30-31.. משהו השתנה בחצי השנה האחרונה?

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  10. Started by Dumbass,

נערך בהתאם P: צילומים של חבר, אני רק שמתי אותם פה. תהנו

• 8 תגובות
    • 853 צפיות
  11. שלום! אני מחפש תוכנה שתכוץלי את התמונות שאני מוציא המצמה היחסית חדשה שלי casio qv-r51 שהיא ד'א מצלמה מעולה עם איכות ממש טובה! הבעה שהתמונות כל תמונה שוקלת 400KB ואני רוצה לשוח לבן דוד שלי בצרפת באימייל את כל התמונות מהסדר יש תוכנה שתעשה את זה מהר? (לא פוטושופ) תוכנה שאני פשוט יכניס לה את כל הקבצים ילחץ סטארט וזה יכווץ לי אותם בתודה, שי

• 8 תגובות
    • 853 צפיות
  12. Started by PyroGhost,

טוב, תמונה חביבה שצילמתי היום, אני לא סגור על השם שלה, אם למישהו יש הצעות יותר טובות אני אשמח לשמוע. בכללי אני יודע שטחנו גם את נושא השמיים כמו את המאקרו של הפרחים, אבל בכל זאת העליתי אותה בשביל לקבל ביקורת כללית ובשביל לקבל הצעות לשיפור / ייעול אם יש כאלה. צולם היום, עם הS9000 (: ] תודה מראש לכל המגיבים, יוסי.

• 7 תגובות
    • 852 צפיות
  13. שווה 1800 שקל? יש משהו עדיף בתקציב הזה? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  14. אני דיי סגור על הדגם הזה של קנון. רציתי לדעת אם זו בחירה נכונה ואם במחיר שלה יש משהו יותר טוב (קיבלתי הצעה של המצלמה וכרטיס זיכרון 1GB ב1250ש"ח)? תודה מראש אור.

• 5 תגובות
    • 852 צפיות
  15. Started by someone,

מצורפות 3 תמונות, מישהו יכול להגיד לי מה ההבדלים שהואהיא רואה בהם, מה לדעתו הטובה ביותר, ומה פשר ההבדל? (אין עריכה ממשית בפוטושופ) http://www.dex.co.il/nodes/t/22488/file_0_original.jpg http://www.dex.co.il/nodes/t/22488/file_1_original.jpg http://www.dex.co.il/nodes/t/22488/file_2_original.jpg הגודל חשוב כאן לדעתי, לכן לא הקטנתי יותר ושמתי בעמוד

16. שלום לכולם!!! אחרי שנה... חזרתי מדרום אמריקה!! אני עכשיו בשלב הראשון של פיתוח אלבום תמונות ודיסקים של סלייד שואו והייתי רוצה לקבל תשובות למספר שאלות: 1. מישהו יודע איך עושים ROTATE לסרט? יש לי כמה סרטים שצילמתי עם המצלמה הפוכה או מאונכת... 2. המלצה לתוכנה טובה ליצירת דיסקים של סלייד שואו ל DVD. 3. איך נחשב הפיתוח הדיגיטלי בארץ? האם יש רמות פיתוח, ניירות צילום, והבדלים בין חנויות הצילום? מישהו מכיר חנות צילום מומלצת בראשון לציון? בינתיים זהו זה, בקרוב בוודאי יהיו עוד שאלות, תודה לכל מי שמשיב!

• 0 תגובות
    • 852 צפיות
  17. Started by Kurt,

ניסיון ראשון ואחרון שלי בתור צלם Point & Shoot חח (הא אני יודע גם מאקרו)

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  18. היי, חשבנו במשפחה לקנות לאבא ליומולדת מצלמת ווידאו שתשמש אותנו לשימושים משפחתיים (טיולים\ארועים). אף פעם לא הייתה לנו מצלמת ווידאו, ואני לא כל כך יודע מה אני צריך לחפש ומה הם הסטנדרטים. אני מחפש מצלמה בסביבות המחיר של 1000 שקל + - . רק מצלמה סבירה, שתצלם באיכות נורמלית, שתחזיק טוב, שתיהיה פשוטה לתפעול ועם קיבולת זיכרון מספיק גבוהה. תודה! (ד"א, אם זה המקום הלא נכון אשמח אם תוכלו להעביר את זה לפורום המתאים). עדכון: לא משנה. כבר קנינו את ה- Samsung F33.

• 0 תגובות
    • 852 צפיות
  19. סוג, יצרן, נפח ואיך המצלמה בכלל?

• 8 תגובות
    • 852 צפיות
  20. איזה מצלמה עדיפה מבין ה5 הבאים מבחינת ביצועים תמונות ומחיר בתודה מראש לכל העונים. Samsung-ES55-Digital-Camera-Optical http://www.amazon.co.uk/Samsung-ES55-Digital-Camera-Optical/dp/B001UE8AXY/ref=sr_1_16?ie=UTF8&s=electronics&qid=1264429616&sr=1-16 Canon-Powershot-A480 http://www.amazon.co.uk/Canon-Powershot-A480-Digital-Camera/dp/B001PO5WMQ/ref=sr_1_13?ie=UTF8&s=electronics&qid=1264429616&sr=1-13 Samsung-ES55- http://www.amazon.co.uk/Samsung-ES55-Digital-Camera-Optical/dp/B001UE8AYI/ref=sr_1_19?ie=UTF8&s=electronics&qid=1264429616&sr=1-19 Fujifilm-FinePix-A170 http://www.amazon.co.uk/Fujifilm-FinePix-A170-Digital-Camera/dp/B002GKC5M8/…

• 0 תגובות
    • 852 צפיות
  21. Started by Stanly,

יש לי אפשרות לקנות את המצלמה הזו מתצוגה (אני אבדוק טוב טוב שהיא עובדת ועושה את כל העבודה כמו שצריך, אם אתם יודעים מה אני חייב לבדוק במהלך הבדיקה אשמח אם תאמרו. ובכלל מה אתם אומרים על הדיל הזה האם הוא כדאי? :-\

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  22. Started by b3ta0,

תמונה שצילמתי... אני צלם חובבן וסתם מצלם... מעוניין ללמוד אך לא בטוח איך http://img164.imageshack.us/img164/8690/bulbap6.jpg ללא אור שמש, בחדר עם נורת... 75 וואט (בתמונה)

• 6 תגובות
    • 852 צפיות
  23. Started by DXter,

אבא שלי חזר מחו"ל עם מצלמת וידאו חדשה...היותי הבן אדם הכי טכנולוגי במשפחה אני כמובן למדתי אותה והכל....עוד לא ניסיתי אותה לגמרי (הקלטה...סתם לשחק איתה שיחקתי) ויש מלא פונקציות שאני לא בטוח מה עושות כי אני לא מבין כל כך אבל זה לא קשור חח אני אכוון לאוטומטי... המצלמה היא sony handycam DCR-HC26E לפי מה שאני מבין למצלמה הזאת אין זיכרון פנימי בכלל מכיוון שכל פעם שאני מנסה להקליט משהו זה אומר לי NO CASSETTE INSERTED (משהו בסגנון...) - המצלמה עובדת של מיני קלטות כאלה (mini cassete) והשאלה הראשונה שלי היא: מה קורה אם אני רוצה להקליט 2 סרטי וידאו בשתי "קבצים" נפרדים? או לחלק סרט אחד ארוך לשני קבצים-מה שניתן לעשות במצלמה דיגיטלית עם זיכרון פנימי - מה קורה עם תמונות סטילס? זה כאילו …

• 4 תגובות
    • 852 צפיות
  24. Started by idofr,

צולם (למרבה ההפתעה) עם nokia n95 בשוק בעיר העתיקה בירושלים

• 4 תגובות
    • 852 צפיות
  25. Started by eli_a2006,

דוד שלי הביא לי מצלמה מחו"ל כמתנה המצלמה כמו שאמרתי nikon coolpix 2000 עכשיו אני רוצה לדעת איך היא ולמה היא נחשבת איכותית פחות איכותית וכו' תודה לכל העוזרים אלי

• 7 תגובות
    • 851 צפיות

דיונים חדשים בפורומים