צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
מצאתי בבית איזו מצלמה ישנה של Kodak ורציתי לדעת אם היא שווה משהו או שזה סתם משהו שלא שווה כלום. Kodak 400 EKTRALITE. יוצרה בגרמניה. כתוב REOMAR 24mm אני מניח שזה היצרן של העדשה אולי.. וזה המידע שהצלחתי למצוא.. Ektralite 400 (1981) Built-in flash. The camera has a built-in cover that turns into a handle. Made in Germany המצלמה במצב מצוין, לא יודע אם בכלל נעשה בה שימוש אי פעם, ונראית כאילו הרגע הוציאו מהקופסא. אז אשמח לדעת אם יש בשביל מה לשמור אותה או שאפשר פשוט להשליך לפח. חג שמח, עודד.
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום הנכון (מתייחס גם למצלומות וידאו דיגיטליות) רכשתי לפני חודש מצלמת וידאו דיגיטלית של סוני בעלת 40 GB של דיסק קשיח - DSR 35 (מחליפה את 32) חזרתי מטיול בקנדה , וכמה דברים הפתיעו אותי - כל קטע צילום מופיע כסרטון בפני עצמו , לא ניתן לצפות בסרטים כסרט אחד ארוך. הסרטים הם בפורמט MPEG , וגם אני לא בטוח שהם הכי איכותיים שניתן... מה ניתן לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
היי בשעה טובה קיבלתי את הS9000 לפני יומיים מצלמה מרשימה מאוד אבל כן היא קצת כבדה והחוסר במייצב מאוד מורגש חוץ מזה הכל בסדר כמה שאלות: 1)האם באמת כדאי לצלם על האיכות הכי טובה (9M באיכות הגבוהה) או שמספיק גם פחות? פשוט על כרטיס של גיגה נכנס רק בערך 200+ תמונות (חשוב לציין שאני לא מדפיס את התמונות) 2)המצלמה לא באה עם חוברת בעברית ורציתי לדעת איפה אני מוצא הוראות בעברית כי ריבוי הפונקציות מתחיל לבלבל אותי 3)מה השיטות הכי טובות למנוע רעידות בתמונה ועל איזה הגדרות? 4)אני מחפש חצובת שולחן (קטנה) איכותית וחזקה. על איזה חברות אתם ממליצים או דגם ספציפי? תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 843 צפיות
-
-
מצורפות 3 תמונות, מישהו יכול להגיד לי מה ההבדלים שהואהיא רואה בהם, מה לדעתו הטובה ביותר, ומה פשר ההבדל? (אין עריכה ממשית בפוטושופ) http://www.dex.co.il/nodes/t/22488/file_0_original.jpg http://www.dex.co.il/nodes/t/22488/file_1_original.jpg http://www.dex.co.il/nodes/t/22488/file_2_original.jpg הגודל חשוב כאן לדעתי, לכן לא הקטנתי יותר ושמתי בעמוד
-
- 6 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום אני זקוק למצלמה דיגיטלית קומפקטית עדיפות למסך גדול שתיהנה במחיר של 1200 שקל וגם 1300 שקל התקבל ... המצלמה מיועדת לאחותי הקטנה (בת 15) ובעיקר לצילום בני אדם וכו'. אשמח לקבל תשובה עוד היום, עידו.
-
- 7 תגובות
- 843 צפיות
-
-
המאפיינים דיי דומים.. ןהמחירים דיי קרובים לשתיהן יש את אותו חיישן 1/1.6 של פוג'י. ההבדלים שמצאתי מסתכמים ב- ל-F40 +יש זיהוי פנים +סוללה ליטיום נטענת ל-A900 +זום X4 +סוללות AA רגילות יש משהו שאני מפספס? אם זה כל ההבדל יש סיבה לא ללכת דווקא על ה-A900?
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! אחרי שנה... חזרתי מדרום אמריקה!! אני עכשיו בשלב הראשון של פיתוח אלבום תמונות ודיסקים של סלייד שואו והייתי רוצה לקבל תשובות למספר שאלות: 1. מישהו יודע איך עושים ROTATE לסרט? יש לי כמה סרטים שצילמתי עם המצלמה הפוכה או מאונכת... 2. המלצה לתוכנה טובה ליצירת דיסקים של סלייד שואו ל DVD. 3. איך נחשב הפיתוח הדיגיטלי בארץ? האם יש רמות פיתוח, ניירות צילום, והבדלים בין חנויות הצילום? מישהו מכיר חנות צילום מומלצת בראשון לציון? בינתיים זהו זה, בקרוב בוודאי יהיו עוד שאלות, תודה לכל מי שמשיב!
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
בשניה תנאי תאורה מזעזעים שלחו אותי לכמעט שעה מול המחשב.. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
הציעו לי באחת החנויות לקנות אותה ב1000 ש"ח שנראה לי כמחיר טוב האם היא מומלצת לדעתכם ? כמו כן חיפשתי את הCANON A60 וFUJI A210 ולא מצאתי בשום חנות בראשון. מישהו יודע איפה אפשר למצוא אותם באזור לצורך התרשמות ? בעקרון אני מחפש מצלמה בתקציב של 800 ש"ח והלכתי לפי המלצתכם.
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
סוף סוף קיבלתי את המצלמה ותודה רבה לכל העוזרים P: הבעיה כזאת אני בוחר באפשרויות של המצלמה לצילום הכי טוב הכוונה איכות צילום הכי טובה (לא RAW) וגודל תמונה הכי גדול (ויש לי כרטיס 4GB) והוא אומר לי שכל תמונה תהיה בערך 7MB וגם אפשר לחשב הוא מאפשר לי לצלם בכרטיס ריק רק 520 ומשהו תמונות ז"א באמת 7MB +- לכל תמונה. אבל אחרי שאני מצלם ומעביר למחשב המחשב מראה שהתמונות יוצאות רק בין 3.5MB ל4MB מישהו יכול לעזור? תודה רבה וחג שמייח .
-
- 5 תגובות
- 843 צפיות
-
-
הייי אנשים אני לא יודע אם זה כזה קשור לפה אבל.... בכול מיקרה יש לי קולפיקס 4300 ואמרו לי שאפשר לחבר אותה כמצלמת אינטרנט אז אם מישו יודע איך בבקשה ועוד דבר מישו יודע אם יצא לה עידכון תוכנה חיפשתי אצל ניקון אבל לא מצאתי ואפשר גם להסביר קצת על הסיכונים שיש בעידכון תוכנה של המצלמה בתודה עידו
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר התלבטויות רבות בין הF100fd לTZ5 החלטתי ללכת לחנות ולראות את המצלמות ולהחליט במקום מה לקנות. המוכר בחנות אמר לי ששתיהן מצלמות טובות, אבל אולי כדאי לי לחכות כי יש מצלמה שאמורה להגיע Nikon CoolPix s60 שהיא עם מסך מגע ונתונים מאוד טובים לפי המפרט שיש להם בחנות. מה דעתכם? מישהו מכיר ? תודה
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
מה מומלץ בטווח מחירים זה? בעיקר צילום יום יהיו גם צילומיי לילה ,לצורך טיול כפי שכבר ציינתי בעבר רק העליתי את הסכום קניה. מעדיף לקנות מבאג אם תוכלו לתת לי המלצה מהאתר שלהם, תודה. http://www.bug.co.il/ כרגע דיי נעלו על ה a1000is אבל אשמח לשמוע עוד המלצות http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6822&perur=2&t=34&c=484 אהה וחשוב לי שתהיה לה יכולת וידאו טובה!
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
היי, חשבנו במשפחה לקנות לאבא ליומולדת מצלמת ווידאו שתשמש אותנו לשימושים משפחתיים (טיולים\ארועים). אף פעם לא הייתה לנו מצלמת ווידאו, ואני לא כל כך יודע מה אני צריך לחפש ומה הם הסטנדרטים. אני מחפש מצלמה בסביבות המחיר של 1000 שקל + - . רק מצלמה סבירה, שתצלם באיכות נורמלית, שתחזיק טוב, שתיהיה פשוטה לתפעול ועם קיבולת זיכרון מספיק גבוהה. תודה! (ד"א, אם זה המקום הלא נכון אשמח אם תוכלו להעביר את זה לפורום המתאים). עדכון: לא משנה. כבר קנינו את ה- Samsung F33.
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
צולם (למרבה ההפתעה) עם nokia n95 בשוק בעיר העתיקה בירושלים
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש תוכנה שתכוץלי את התמונות שאני מוציא המצמה היחסית חדשה שלי casio qv-r51 שהיא ד'א מצלמה מעולה עם איכות ממש טובה! הבעה שהתמונות כל תמונה שוקלת 400KB ואני רוצה לשוח לבן דוד שלי בצרפת באימייל את כל התמונות מהסדר יש תוכנה שתעשה את זה מהר? (לא פוטושופ) תוכנה שאני פשוט יכניס לה את כל הקבצים ילחץ סטארט וזה יכווץ לי אותם בתודה, שי
-
- 8 תגובות
- 843 צפיות
-
-
היי חבר'ה היום קניתי את המצלמה הנ"ל וההתרשמות הראשונית ממנה היא טובה אבל התחלתי לצלם ולהגיד את האמת התאכזבתי מאד מאיכות התמונות שיצאו לי ממנה. עכשיו כרגע המצלמה עומדת על AUTO, אבל ניסיתי לשחק קצת עם ההגדרות הידניות שלא הניבו תוצאות טובות מהAUTO. האיכות עומדת על 6M N, ז"א NORMAL. עוד לא ניסיתי FINE, אבל עם כרטיס של 2GB אני מקבל הערכה שיכנסו בערך 680 תמונות, מה שאומר גודל תמונה מטורף. הנה כמה דוגמאות של הטשטוש\גרעינות\מריחה (אם אפשר לקרוא לזה מריחה) שאני מקבל בתמונות: *אני יודע שבתמונה השניה לא מופיע תצוגה מקדימה, אבל התמונה בלינק עובדת. הנה עוד תמונה, שיצאה קצת יותר טוב, אבל עדיין לא ממש לטעמי. מה יכול לגרום לזה? אני עושה משהו לא נכון? משהו מוגדר לא נכון? כל ש…
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
-
-
קראתי בכל הפורומים, להלן הנקודות שעדיין לא כ"כ ברורות : אני רוכש מסרטה של קנון בארצות הברית, דרך Amazon, ומביא אותה לארץ, כמובן שבארץ אין למסרטה אחריות, ולכן אני ארכוש ביטוח MACK בעלות של כ 330 ש"ח ל 4 שנים. 1. האם יש מעבדות נוספות בארץ שיש להם הסדר עם MACK פרט לבית הצילום, ארליך וטלרם ? 2. האם יש הבדל בין המעבדות ? (הבנתי שלחלק יש הסכם ישיר מול MACK, שמפשט את הבירוקרטיה) 3. מה קורה אם רכשתי ביטוח MACK אבל המעבדה בארץ לא יכולה לטפל ? הם שולחים לחו"ל הלוך חזור על חשבונם ? 4. קראתי ש MACK נכנסת לתוקף בתום השנה הראשונה של אחריות היצרן, אבל בארץ אין אחריות יצרן, ולכן ביטוח MACK אמור להיות בתוקף מהרגע שהפעלתי אותו (30 יום מהרכישה). האם MACK יכולים לטעון שלמוצר יש אחריות…
-
- 4 תגובות
- 842 צפיות
-
-
קאנון החליטו לחדש את ה S3 IS והכריזו על ה S5 http://www.dpreview.com/news/0705/07050703canons5is.asp לא שיפורים מדהימים יחסית ל S3 , התושבת לפלאש היא אולי התוספת המענינת ביותר. ובאותה הזדמנות גם על ה SD850 IS http://www.dpreview.com/news/0705/07050702canonsd850is.asp
-
- 6 תגובות
- 842 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות את המצלמה הזו מתצוגה (אני אבדוק טוב טוב שהיא עובדת ועושה את כל העבודה כמו שצריך, אם אתם יודעים מה אני חייב לבדוק במהלך הבדיקה אשמח אם תאמרו. ובכלל מה אתם אומרים על הדיל הזה האם הוא כדאי? :-\
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
תמונה שצילמתי... אני צלם חובבן וסתם מצלם... מעוניין ללמוד אך לא בטוח איך http://img164.imageshack.us/img164/8690/bulbap6.jpg ללא אור שמש, בחדר עם נורת... 75 וואט (בתמונה)
-
- 6 תגובות
- 842 צפיות
-
-
יש לי חבר שמשתמש במצלמה שלו להעביר קבצים ממחשב למחשב והכל... אצלי ה XP נותן רק אופציה של תמונות - איך אני יכול לשנות את זה ככה שאוכל לאכסן גם מידע במצלמה ? תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
טוב, תמונה חביבה שצילמתי היום, אני לא סגור על השם שלה, אם למישהו יש הצעות יותר טובות אני אשמח לשמוע. בכללי אני יודע שטחנו גם את נושא השמיים כמו את המאקרו של הפרחים, אבל בכל זאת העליתי אותה בשביל לקבל ביקורת כללית ובשביל לקבל הצעות לשיפור / ייעול אם יש כאלה. צולם היום, עם הS9000 (: ] תודה מראש לכל המגיבים, יוסי.
-
- 7 תגובות
- 841 צפיות
-