עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by R0tem1,

דרישות: 1) קומפקטית 2) עדשה שמתחילה ב28 3) מאקרו איכותי

• 4 תגובות
    • 885 צפיות
  2. Started by PyroGhost,

תמונה שצולמה אתמול תוך כדי טיול קל שערכתי בשוק הכרמל עם המצלמה (: אשמח לתגובות, תודה מראש לכל המגיבים, יוסי.

• 4 תגובות
    • 885 צפיות
  3. המצלמה מיועדת לאחותי אני רוצה שיהיה לה אפשרות לצלם ב1080P ומספיק שטח אכסון -כי זאת מצלמה שיכולה לשרת אותם גם 10 שנים במקרה שתחזיק לא צריך דברים מיוחדים כי הם לא צלמים מקצועים ואני לא רוצה לקנות סתם לפי מפרטים כי אני לא מבין גדול בתחום בתודה לעוזרים -קרירין

• 0 תגובות
    • 884 צפיות
  4. אני מקווה שזה הפורום הנכון (מתייחס גם למצלומות וידאו דיגיטליות) רכשתי לפני חודש מצלמת וידאו דיגיטלית של סוני בעלת 40 GB של דיסק קשיח - DSR 35 (מחליפה את 32) חזרתי מטיול בקנדה , וכמה דברים הפתיעו אותי - כל קטע צילום מופיע כסרטון בפני עצמו , לא ניתן לצפות בסרטים כסרט אחד ארוך. הסרטים הם בפורמט MPEG , וגם אני לא בטוח שהם הכי איכותיים שניתן... מה ניתן לעשות ?

• 2 תגובות
    • 884 צפיות
  5. Started by PyroGhost,

תמונה שצילמתי באחד הטיולים שלי לאורך שובר הגלים בהרצליה עם ידידה (: [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 884 צפיות
  6. כמו שכתבתי התקציב הוא עד 1500 אני מחפש מצלמה שתשרת אותי בטיול השמושים יהיו בעיקר צילום אנשים,נופים וכו... חושב לי המקרו נגיד למלא את התומנה בפרח או אפילו משהו יותר קטן חשוב לי שהאשטר לאג יהיה נומך ככל האפשר וכמובן חושב לי מאוד אולי זה הנתון הכי חושב שהתמונות יצאו באיכות גבוהה מאוד

• 4 תגובות
    • 884 צפיות
  7. Started by KoM,

• 10 תגובות
    • 884 צפיות
  8. Started by aleXtazi,

היי לכולם , אתם בטח זוכרים אותי מלפני הרבה זמן הייתי מפרסם תמונות שצילמתי . לא הייתי הרבה זמן ואפשר להגיד חזרתי מקווה שיש פעילות בפורום עדיין EXIF: Camera: Nikon D80 Exposure: 0.001 sec (1/800) Aperture: f/4.5 Focal Length: 24 mm ISO Speed: 100 Exposure Bias: 0 EV Flash: No Flash התמונה צולמה ממטוס למי ששואל . תגובות , הערות , הצעות לשיפור בפעם הבאה יתקבלו בשמחה אלכס

• 3 תגובות
    • 884 צפיות
  9. Started by eliav-peretz,

שלום, קיבלתי מצלמה Canon A610 ואני צלם מתחיל. צילמתי שתי תמונות תגידו לי אם הם טובות ואם יש עצות לשיפור.. אם כן איך? http://img510.imageshack.us/img510/1298/img00561wg.jpg http://img506.imageshack.us/img506/9540/img00789mz.jpg

• 9 תגובות
    • 884 צפיות
  10. שלום לכולם. קראתי \ שמעתי באיזשהו מקום שבארץ מפתחים תמונות דיגיטליות עד 6 מגה. אם אני אשלח לפיתוח תמונה של 8 מגה, האם בחנות "יקטינו" אותה לפני הפיתוח או שלא יוכלו לפתח בכלל ? שאלות נוספת לגבי גודל תמונה: במצלמות הדיגיטליות יש אפשרות צילום של 3:2 (כמו במצלמת פילם) ו-4:3 (כמו במסכי מחשב). אם אני מצלם את אותה תמונה ב-2 האפשרויות, האם אחת התמונות "תחתך" ע"מ להתאים את עצמה לפורמט השני או שפשוט התמונה תצולם במלואה כאשר ב"אופציית הפילם" התמונה תהיה יותר פנורמית וב"אופציית מסך המחשב" היא תהיה יותר גבוהה ? שאלה אחרונה : האם חנות הצילום יכולה לפתח את 2 סוגי התמונות או שהיא מוגבלת לאופציית 3:2 ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  11. Started by gshhar,

יש לי הזדמנות דרך חבר מחו"ל להביא אחת חדשה (זה חד פעמי כי זה לא המחיר שלה) ב-1500 ש"ח. האם כדאי לי ? ראיתי שאמרו פה שהעיצוב של הכפתורים לא משהו אבל אני ראיתי אותה ושיחקתי איתה פה ושם וזה לא מפריע לי אז השאלה היא איך היא מבחינת איכות של מצלמה ?

• 5 תגובות
    • 883 צפיות
  12. Started by yakir8,

שלום אני מחפש מצלמה דיגטלית ב1000 שקל תודה מראש

• 3 תגובות
    • 883 צפיות
  13. אז מחיפוש פה בפורום וברחבי הרשת צמצמתי את האפשרויות לשני דגמים: ה Panasonic TZ5 שממש מומלצת פה בפורום ובכלל. וה Canon SX110IS שלא ממש מצאתי התייחסות אליה בפורום וגם ברשת, כנראה בגלל שהיא די חדשה, אבל ממה שכן מצאתי נראה כאילו היא מתחרה ראויה. שניהם די דומים מבחינת המפרט והמחיר.. ולכן אני מבקש את עזרתכם בהכרעה תודה מראש וסופ"ש נעים לכולם.

• 1 תגובה
    • 883 צפיות
  14. איזה מצלמה עדיפה מבין ה5 הבאים מבחינת ביצועים תמונות ומחיר בתודה מראש לכל העונים. Samsung-ES55-Digital-Camera-Optical http://www.amazon.co.uk/Samsung-ES55-Digital-Camera-Optical/dp/B001UE8AXY/ref=sr_1_16?ie=UTF8&s=electronics&qid=1264429616&sr=1-16 Canon-Powershot-A480 http://www.amazon.co.uk/Canon-Powershot-A480-Digital-Camera/dp/B001PO5WMQ/ref=sr_1_13?ie=UTF8&s=electronics&qid=1264429616&sr=1-13 Samsung-ES55- http://www.amazon.co.uk/Samsung-ES55-Digital-Camera-Optical/dp/B001UE8AYI/ref=sr_1_19?ie=UTF8&s=electronics&qid=1264429616&sr=1-19 Fujifilm-FinePix-A170 http://www.amazon.co.uk/Fujifilm-FinePix-A170-Digital-Camera/dp/B002GKC5M8/…

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  15. Started by KoM,

• 11 תגובות
    • 883 צפיות
  16. Started by over,

Shot with PENTAX K100D at 2007-07-25

• 5 תגובות
    • 882 צפיות
  17. שלום יש לי מצלמה FINEPIX S5700 יש לי ביעה להעביר סרט בגודל של GB1.9 מהמצלמה למחשב כל פעם שאני מנסה להעביר המחשב לא מגיב במשך דקה ואז אני רואה קובץ בגודל של 0 "הועתק" להעתיק שאר הדברים כמו תמונות וסרט של 300MB אין בעיה יש לי מערכת הפעלה windows xp home מעודכן ל - SP3 מישהו יודע מה הבעיה ואיך פותרים אותה תודה

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  18. Started by adam_godin,

400mm החזקה ידנית ואחת שנשארת מספיק זמן במקום. :) [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  19. Started by adam_godin,

בשניה תנאי תאורה מזעזעים שלחו אותי לכמעט שעה מול המחשב.. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 882 צפיות
  20. Started by shuy,

לאחר עריכה מחודשת אחרי הביקורות. (הנושא המצולם הוא דיסק קשיח). שימו לב, לא התכוונתי להציג אבסטרקט בתמונה הזו, אם כן הקורפ היה יותר הדוק. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 882 צפיות
  21. יש לי מצלמה מסוג 500-E אולימפוס ,במצלמות אולימפוס יש בעיה של מבחר מצומצם של עדשות יחסית ,וגם העדשות שקימות מחירן יחסית גבוהה ,שמעתי כי יש מתאמי עדשות ,שבעזרתן ניתן לחבר עדשה של למשל ניקון למצלמת אולימפוס (תקנו אותי אם אני טועה :s05:) ,למצלמה שלי יש מספר מתאמי עדשה בשוק ,כיצד אני מתאם בין המתאמים לבין העדשה שבה אני מעונין ,אני מקווה ששאלתי הארוכה ברורה מספיק. מישהו :'( ,האם אף אחד לא יודע ..... :-\

• 0 תגובות
    • 882 צפיות
  22. Started by eli33,

באמת שאני לא ממש יודע כמה להוציא על מצלמה טובה אבל אני משער לפי כמה מצלמות שראיתי שזה מחיר סביר. המצלמה תשמש אותי לצילומים רגילים בבית ובחוץ. אני רוצה שיהיה לה נתונים שאני אוכל לצלם ב"אוטומטי" בצורה טובה, אבל גם בהמשך שאני אוכל להתעסק ידנית עם הפונקציות שלה ולצלם בצורה יותר מקצועית. יש הצעות? תודה מראש. עריכה: איך המצלמה הזאתי? >> http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=469625

• 7 תגובות
    • 882 צפיות
  23. Started by Noaring,

קראתי בכל הפורומים, להלן הנקודות שעדיין לא כ"כ ברורות : אני רוכש מסרטה של קנון בארצות הברית, דרך Amazon, ומביא אותה לארץ, כמובן שבארץ אין למסרטה אחריות, ולכן אני ארכוש ביטוח MACK בעלות של כ 330 ש"ח ל 4 שנים. 1. האם יש מעבדות נוספות בארץ שיש להם הסדר עם MACK פרט לבית הצילום, ארליך וטלרם ? 2. האם יש הבדל בין המעבדות ? (הבנתי שלחלק יש הסכם ישיר מול MACK, שמפשט את הבירוקרטיה) 3. מה קורה אם רכשתי ביטוח MACK אבל המעבדה בארץ לא יכולה לטפל ? הם שולחים לחו"ל הלוך חזור על חשבונם ? 4. קראתי ש MACK נכנסת לתוקף בתום השנה הראשונה של אחריות היצרן, אבל בארץ אין אחריות יצרן, ולכן ביטוח MACK אמור להיות בתוקף מהרגע שהפעלתי אותו (30 יום מהרכישה). האם MACK יכולים לטעון שלמוצר יש אחריות…

• 4 תגובות
    • 882 צפיות
  24. Started by davidcohen,

שלום! אני מחפשת מצלמה דיגיטלית וידידותית.. היא למטרות "לא מקצועיות" אבל חשוב שהתוצר יהיה איכותי! 8 מגה פיקסל לפחות, זום אופטי X5 וממשק ידידותי ראיתי את הדגם של Olympus mju840 מבחינת נתונים יבשים היא נשמעת לי סבבה.. אשמח להמלצות נוספות ולחוות דעת על הדגם הזה שבוע נעים ותודה ליאת

• 0 תגובות
    • 882 צפיות
  25. Started by T-Flash,

2 גרסאות... לשיפותכם.

• 12 תגובות
    • 882 צפיות

דיונים חדשים בפורומים