צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
אני מקווה שזה הפורום הנכון (מתייחס גם למצלומות וידאו דיגיטליות) רכשתי לפני חודש מצלמת וידאו דיגיטלית של סוני בעלת 40 GB של דיסק קשיח - DSR 35 (מחליפה את 32) חזרתי מטיול בקנדה , וכמה דברים הפתיעו אותי - כל קטע צילום מופיע כסרטון בפני עצמו , לא ניתן לצפות בסרטים כסרט אחד ארוך. הסרטים הם בפורמט MPEG , וגם אני לא בטוח שהם הכי איכותיים שניתן... מה ניתן לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
צולם (למרבה ההפתעה) עם nokia n95 בשוק בעיר העתיקה בירושלים
-
- 4 תגובות
- 819 צפיות
-
-
המאפיינים דיי דומים.. ןהמחירים דיי קרובים לשתיהן יש את אותו חיישן 1/1.6 של פוג'י. ההבדלים שמצאתי מסתכמים ב- ל-F40 +יש זיהוי פנים +סוללה ליטיום נטענת ל-A900 +זום X4 +סוללות AA רגילות יש משהו שאני מפספס? אם זה כל ההבדל יש סיבה לא ללכת דווקא על ה-A900?
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אני מחפש מצלמת point and shot.חבר שלי יהיה בארה"ב בשבועיים הקרובים אז זאת הזדמנות טובה שהוא יביא לי אחת כזאת. התקציב שלי הוא עד 400 דולר. המצלמה תשמש אותי בעיקר בטיול המתוכנן שלי לדרום אמריקה, הרבה צילומי נוף, חופים, זריחות ושקיעות. אני לא מחפש יותר מדי דברים מתקדמים, אני חושב שרוב הזמן אני אצלם על מצב אוטומטי, רוב הזמן אלו יהיו צילומי יום ואני לא חושב שאני כמעט אצלם בלילה אבל אם כבר אז שהפלאש יעשה את העבודה כמו שצריך. למרות שרוב התמונות יצולמו על אוטומט, אני בכל זאת רוצה אפשרות להתעסק עם כל האפשרויות כי בכל מקרה כדאי ללמוד מה המצלמה מסוגלת לעשות. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות לעצמי מצלמה טובה עם עדשה טובה, כאשר התקציב נע בין 3000 ל3500 ש"ח. מצלם בעיקר נופים, דיוקני פנים, אנשים וחיות קטנות (: המלצות, מישהו ?
-
- 3 תגובות
- 818 צפיות
-
-
סוף סוף קיבלתי את המצלמה ותודה רבה לכל העוזרים P: הבעיה כזאת אני בוחר באפשרויות של המצלמה לצילום הכי טוב הכוונה איכות צילום הכי טובה (לא RAW) וגודל תמונה הכי גדול (ויש לי כרטיס 4GB) והוא אומר לי שכל תמונה תהיה בערך 7MB וגם אפשר לחשב הוא מאפשר לי לצלם בכרטיס ריק רק 520 ומשהו תמונות ז"א באמת 7MB +- לכל תמונה. אבל אחרי שאני מצלם ומעביר למחשב המחשב מראה שהתמונות יוצאות רק בין 3.5MB ל4MB מישהו יכול לעזור? תודה רבה וחג שמייח .
-
- 5 תגובות
- 818 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על מצלמה שאני יכול לחבר לפאלם. מכיוון שאני לא מבין בדברים האלה אני גם לא יודע מה התקציב שאני צריך לאחת טובה אז פשוט תביאו כאלה שלא עולות יקר מדי
-
- 0 תגובות
- 818 צפיות
-
-
היי. לאחרונה הגעתי למסקנה שהידע שלי בצילום הוא נמוך ביותר.. רציתי לצלם איזו תמונת נוף, ואז החלטתי לעשות זאת במצב ידני, אז העברתי לM ו..אין לי מושג בגרוש מה זה ISO, זמן חשיפה אני עוד יודע אבל מה זה ה F ? עד היום השתמשתי במצב האוטומטי או החצי אוטומטי, ואני ממש רוצה לדעת להוציא מהמצלמה את המקסימום.. אז אם למישהו יש מדריכים (לא משהו ניובי מדי) שמסביר על זמני החשיפה, ה ISO וה F ומתי עדיף להגביר אותם או להנמיך. תודה
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שווה 1800 שקל? יש משהו עדיף בתקציב הזה? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח. אני מחפשמצלמה דיגיטאלית טובה, עם וידאו סביר ובמחיר של 1000-1500 ש"ח. חשבתי על סוני DCSC60, מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 818 צפיות
-
-
התפלאתי שאף אחד עדיין לא צילם את הקשת שהופיעה אתמול למספר דקות בת"א, אומנם תפסתי את הקשת אבל זה היה צילום גרוע אוטומטי מתוך הבית והאיכות לא משהו. בכל זאת אני יראה לכם את התמונה ויזמין את מי שצילם להראות לנו את הקשת מכל מיני זוויות ואיכויות. הבהרתי טיפה את התמונה שתהיה פחות או יותר ברורה לעין...
-
- 4 תגובות
- 818 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות את המצלמה הזו מתצוגה (אני אבדוק טוב טוב שהיא עובדת ועושה את כל העבודה כמו שצריך, אם אתם יודעים מה אני חייב לבדוק במהלך הבדיקה אשמח אם תאמרו. ובכלל מה אתם אומרים על הדיל הזה האם הוא כדאי? :-\
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אני פותח את הת'רד הזה כי הקודם עסק בנושא אחר של אחריות בינלאומית. אז ככה,אחרי שאבדה המצלמה הקודמת שלנו הגיע הזמן לקנות חדשה. אבא שלי נוסע שבוע הבא לאמריקה אז במקרה שהוא יקנה שם התקציב שלנו הוא 330$(לא לחרוג בבקשה) במקרה ונחליט לקנות בארץ אז התקציב הוא 1400 ש"ח(גם פה לא לחרוג בבקשה) אבקש המצלמה לדגם אחד בתקציב בחו"ל ודגם אחד בתקציב בארץ דרישות: המצלמה תשמש לטיולים של המשפחה ולכל מה שעושים עם מצלמה משפחתית רצוי שיהיה בה זום גדול,לפחות 10 עם זאת,שלא תהיה כבדה מדי ואני חושב שמשהט כמו הS5(משקל של 550 גרם) זה די הגבול העליון,לכן אין אפשרות למשהו כמו S6500 לא מעוניין לקנות יד שנייה מסך 2.5" זה די הסטנדרט נראה לי כרגע כל הצילומים יהיו די בצורת P&S ככה שחשוב שהמצלמה…
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני נוסע לסין בקרוב לטיול תרמילאים, כדי למזער את ההיסחבות החלטתי לרכוש עדשת חופשה בודדת ולקחת אותה ואולי עוד פריים אחת. המצלמה היא samsung gx10 והאופציות שהעלתי נכון לעכשיו על דעתי הן השתיים הבאות http://www.bhphotovideo.com/c/product/373749-REG/Sigma_777109_18_200mm_f_3_5_6_3_DC_Lens.html http://www.bhphotovideo.com/c/product/363592-REG/Tamron_AF014P700_18_200mm_f_3_5_6_3_XR_Di_II.html למישהו יש המלצה על איזו מהשניים לרכוש? נכון לעכשיו יש לי את הקיט tamroon 70-300 ועדשת פנטקס 50mm f 1.7. תודה על ההמלצה.
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
מצורפות 3 תמונות, מישהו יכול להגיד לי מה ההבדלים שהואהיא רואה בהם, מה לדעתו הטובה ביותר, ומה פשר ההבדל? (אין עריכה ממשית בפוטושופ) http://www.dex.co.il/nodes/t/22488/file_0_original.jpg http://www.dex.co.il/nodes/t/22488/file_1_original.jpg http://www.dex.co.il/nodes/t/22488/file_2_original.jpg הגודל חשוב כאן לדעתי, לכן לא הקטנתי יותר ושמתי בעמוד
-
- 6 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אני מדבר על הרזולוציה הכי גבוהה 640X480 המצלמה מאפשרת לי לצלם רק חצי דקה , למה רק חצי דקה ? ואם יש לי כרטיס של 512 מגה למה אני לא יכול להקליט יותר ? אני לא מדבר על שעות אבל לפחות נגיד... 10 דקות ? אין אפשרות לשנות את זה ? 2. ראיתי כרטיס זיכרון של קינגסטון 512 מגה ב 220~ שהוא היה יחסית זול ... עכשיו אני יודע שהם נחשבים לחברה מאוד טובה לפחות בתחום המחשבים אבל איך הם במצלמות ? שווה ללכת עליהם ? או על משהו יותר איכותי... שמעתי גם שיש הבדלים במהירות בין הכרטיסים איך הכרטיס הזה בקשר לזה ? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין ברכישת מצלמה דיגיטלית קומפקטית והתקציב עומד על כ-700 ש"ח- לא כולל אביזרים. להלן התשובות לשאלון: *אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? אני מעוניין לרכוש מצלמה לצורך תיעוד במסע בית ספרי בפולין. אני מעריך שברוב הסיורים תנאי התאורה לא יהיו אופטימליים-אני יודע שהעננות בחלק משעות היום עלולה לפגוע באיכות התמונות. *האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). מכיוון שאני צלם גרוע, סביר להניח שארבה להשתמש בפלאש שלא לצורך. *האם יש לך נכנות לצלם באור חלש עם חצובה?... לא *האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני?... …
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
http://cid-3593a9f67021d9c7.skydrive.live.com/self.aspx/%D7%A0%D7%9E%D7%9C%20%D7%AA%D7%9C%20%D7%90%D7%91%D7%99%D7%91/CIMG3739.jpg (סה"כ 8 תמונות) תגובות יתקבלו בברכה
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
האים ל Canon PowerShot SD850 IS/ IXUS950 יש גם עדשה רחבה ? האים היא עדיפה על SD800 ?
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
חלק ראשון מכיכר רביו ב27/3 מצטער מראש על כמות התמונות [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 816 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר התלבטויות רבות בין הF100fd לTZ5 החלטתי ללכת לחנות ולראות את המצלמות ולהחליט במקום מה לקנות. המוכר בחנות אמר לי ששתיהן מצלמות טובות, אבל אולי כדאי לי לחכות כי יש מצלמה שאמורה להגיע Nikon CoolPix s60 שהיא עם מסך מגע ונתונים מאוד טובים לפי המפרט שיש להם בחנות. מה דעתכם? מישהו מכיר ? תודה
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
אהלן. העלתי שתי תמונות, קומפוזיציה זהה, אותם נתונים, רק שהצמצם שונה. 5.6 ו- 4. הפלאש ישיר, וישנם הבדלים בין התמונות. צולם ב-AV, עם פלאש EF-530 Super במצב PTTL. הינה השתי תמונות המלאות - http://www.yousendit.com/download/WnBRY05xU1AzS3BMWEE9PQ אשמח לחוות דעתכם אם זה מציב תקין או לא. בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 816 צפיות
-