עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by natan805,

ראיתי באיזה מקום שמשהו המליץ בלילה לשנות הגדרות iso ואז הוא יתמוך ב3200iso אני לא כזה הבנתי אבל משהו שקשור להגדרות של המצלמה שתצלם טוב בלילה .אם יש למשהו מושג בהגדרות מומלצות ללילה אשמח לשמוע. ואם אפשר הסבר על התוכנה שבמצלמה is שלא הבנתי מה היא עושה ואיך משתמשים איתה

• 0 תגובות
    • 874 צפיות
  2. Started by adam_godin,

בשניה תנאי תאורה מזעזעים שלחו אותי לכמעט שעה מול המחשב.. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 874 צפיות
  3. סוג, יצרן, נפח ואיך המצלמה בכלל?

• 8 תגובות
    • 874 צפיות
  4. מה עדיפה , המחיר _1200 ש"ח של ה - F100) אינו בעייתי כל כך אני אמא שלני ילדים שובבים שרוצה ואוהבת לצלם אותם המון , אבל שניהם אינם אוהבים להצטלם, משמע אני זקוקה למצלמה עם זמן תגובה מהיא מאד. כיום יש ברשותי את ה - FUJI ד5500 , אבל היא ענקית וכבדה ומסורבלת מידי לטעמי , מה גם שזמן התגובה שלה איטי . אודה לתשובה מהירה

• 6 תגובות
    • 874 צפיות
  5. Started by b3ta0,

תמונה שצילמתי... אני צלם חובבן וסתם מצלם... מעוניין ללמוד אך לא בטוח איך http://img164.imageshack.us/img164/8690/bulbap6.jpg ללא אור שמש, בחדר עם נורת... 75 וואט (בתמונה)

• 6 תגובות
    • 874 צפיות
  6. אין לי חוברת אין לי כלום אז אין לי מושג ... בבקשה תגידו לי על הגדרות שכדאי לעשות במצלמה

• 5 תגובות
    • 874 צפיות
  7. Started by icebreak,

http://www.anandtech.com/digitalcameras/showdoc.aspx?i=2323 יש למישהו פה עוד לינקים לאתרים שמסבירים איך לצלם כל מני דברים..

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  8. Started by noambaum,

שלום לכולם! אז ככה אני הבעלים הגאה של המצלמה הנ"ל.עד כאן הכול טוב. אבל הבעיה שהמצלמה מגיעה עם ספר בעברית אומנם אך הוא לא מפרט כלום על המצלמה. אפילו לחבר שלי שיש לו את ה- Z1 יש יותר פירוט בספר שהוא קיבל באנגלית!! יש לציין שקניתי מהיבואן "דלתה פילם" ולא מיבואן פרללי שלחתי להם אי מייל אך הם מתעלמים!!! מה לעשות ? איך להשיג את הספר?

• 3 תגובות
    • 873 צפיות
  9. Started by R0tem1,

דרישות: 1) קומפקטית 2) עדשה שמתחילה ב28 3) מאקרו איכותי

• 4 תגובות
    • 873 צפיות
  10. שלום לכולם!!! אחרי שנה... חזרתי מדרום אמריקה!! אני עכשיו בשלב הראשון של פיתוח אלבום תמונות ודיסקים של סלייד שואו והייתי רוצה לקבל תשובות למספר שאלות: 1. מישהו יודע איך עושים ROTATE לסרט? יש לי כמה סרטים שצילמתי עם המצלמה הפוכה או מאונכת... 2. המלצה לתוכנה טובה ליצירת דיסקים של סלייד שואו ל DVD. 3. איך נחשב הפיתוח הדיגיטלי בארץ? האם יש רמות פיתוח, ניירות צילום, והבדלים בין חנויות הצילום? מישהו מכיר חנות צילום מומלצת בראשון לציון? בינתיים זהו זה, בקרוב בוודאי יהיו עוד שאלות, תודה לכל מי שמשיב!

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  11. יש לי מצלמה מסוג 500-E אולימפוס ,במצלמות אולימפוס יש בעיה של מבחר מצומצם של עדשות יחסית ,וגם העדשות שקימות מחירן יחסית גבוהה ,שמעתי כי יש מתאמי עדשות ,שבעזרתן ניתן לחבר עדשה של למשל ניקון למצלמת אולימפוס (תקנו אותי אם אני טועה :s05:) ,למצלמה שלי יש מספר מתאמי עדשה בשוק ,כיצד אני מתאם בין המתאמים לבין העדשה שבה אני מעונין ,אני מקווה ששאלתי הארוכה ברורה מספיק. מישהו :'( ,האם אף אחד לא יודע ..... :-\

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  12. Started by N N C,

סבא שלי קנה מצלמה כזאת ויש לה חיבור USB אך כאשר ניסיתי לחבר אותה למחשב לא קרה כלום, המחשב אפילו לא התריע על חיבור התקן חדש... מישהו יודע במקרה איך להתקין אותה ?

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  13. Started by eli33,

באמת שאני לא ממש יודע כמה להוציא על מצלמה טובה אבל אני משער לפי כמה מצלמות שראיתי שזה מחיר סביר. המצלמה תשמש אותי לצילומים רגילים בבית ובחוץ. אני רוצה שיהיה לה נתונים שאני אוכל לצלם ב"אוטומטי" בצורה טובה, אבל גם בהמשך שאני אוכל להתעסק ידנית עם הפונקציות שלה ולצלם בצורה יותר מקצועית. יש הצעות? תודה מראש. עריכה: איך המצלמה הזאתי? >> http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=469625

• 7 תגובות
    • 873 צפיות
  14. Started by davidcohen,

שלום! אני מחפשת מצלמה דיגיטלית וידידותית.. היא למטרות "לא מקצועיות" אבל חשוב שהתוצר יהיה איכותי! 8 מגה פיקסל לפחות, זום אופטי X5 וממשק ידידותי ראיתי את הדגם של Olympus mju840 מבחינת נתונים יבשים היא נשמעת לי סבבה.. אשמח להמלצות נוספות ולחוות דעת על הדגם הזה שבוע נעים ותודה ליאת

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  15. כמו שכתבתי התקציב הוא עד 1500 אני מחפש מצלמה שתשרת אותי בטיול השמושים יהיו בעיקר צילום אנשים,נופים וכו... חושב לי המקרו נגיד למלא את התומנה בפרח או אפילו משהו יותר קטן חשוב לי שהאשטר לאג יהיה נומך ככל האפשר וכמובן חושב לי מאוד אולי זה הנתון הכי חושב שהתמונות יצאו באיכות גבוהה מאוד

• 4 תגובות
    • 873 צפיות
  16. Started by ozba77,

שלום לכולם, לאחר התלבטויות רבות בין הF100fd לTZ5 החלטתי ללכת לחנות ולראות את המצלמות ולהחליט במקום מה לקנות. המוכר בחנות אמר לי ששתיהן מצלמות טובות, אבל אולי כדאי לי לחכות כי יש מצלמה שאמורה להגיע Nikon CoolPix s60 שהיא עם מסך מגע ונתונים מאוד טובים לפי המפרט שיש להם בחנות. מה דעתכם? מישהו מכיר ? תודה

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  17. Started by The-StiG,

אני עדין מחפש מצלמה (]ירסמתי כאן כמה נושאים ) וראיתי מצלמה של סוני (Sony DSCH10) שיש לה גם HD , אבל אני לא יודע מה האיכויות שלה . אני רוצה לדעת אם היא שווה ומה הביקורות עלייה , והאם היא עדיפה על האולימפוס SP 560-UZ ???

• 6 תגובות
    • 873 צפיות
  18. Started by ALÞHA,

• 5 תגובות
    • 873 צפיות
  19. Started by PyroGhost,

תמונה שצולמה אתמול תוך כדי טיול קל שערכתי בשוק הכרמל עם המצלמה (: אשמח לתגובות, תודה מראש לכל המגיבים, יוסי.

• 4 תגובות
    • 873 צפיות
  20. Started by dvorite,

מעבר תמונות מקנון Power Shot S 70 ל Iriver H320 נכשל למרות שתופעל לפי החוברת....אנא עזרתכם...תודה

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  21. Started by eliav-peretz,

שלום, קיבלתי מצלמה Canon A610 ואני צלם מתחיל. צילמתי שתי תמונות תגידו לי אם הם טובות ואם יש עצות לשיפור.. אם כן איך? http://img510.imageshack.us/img510/1298/img00561wg.jpg http://img506.imageshack.us/img506/9540/img00789mz.jpg

• 9 תגובות
    • 873 צפיות
  22. שלום! אני מחפש תוכנה שתכוץלי את התמונות שאני מוציא המצמה היחסית חדשה שלי casio qv-r51 שהיא ד'א מצלמה מעולה עם איכות ממש טובה! הבעה שהתמונות כל תמונה שוקלת 400KB ואני רוצה לשוח לבן דוד שלי בצרפת באימייל את כל התמונות מהסדר יש תוכנה שתעשה את זה מהר? (לא פוטושופ) תוכנה שאני פשוט יכניס לה את כל הקבצים ילחץ סטארט וזה יכווץ לי אותם בתודה, שי

• 8 תגובות
    • 873 צפיות
  23. Started by KoM,

• 11 תגובות
    • 873 צפיות
  24. Started by over,

Shot with PENTAX K100D at 2007-07-25

• 5 תגובות
    • 872 צפיות
  25. Started by Green,

היי בשעה טובה קיבלתי את הS9000 לפני יומיים מצלמה מרשימה מאוד אבל כן היא קצת כבדה והחוסר במייצב מאוד מורגש חוץ מזה הכל בסדר כמה שאלות: 1)האם באמת כדאי לצלם על האיכות הכי טובה (9M באיכות הגבוהה) או שמספיק גם פחות? פשוט על כרטיס של גיגה נכנס רק בערך 200+ תמונות (חשוב לציין שאני לא מדפיס את התמונות) 2)המצלמה לא באה עם חוברת בעברית ורציתי לדעת איפה אני מוצא הוראות בעברית כי ריבוי הפונקציות מתחיל לבלבל אותי 3)מה השיטות הכי טובות למנוע רעידות בתמונה ועל איזה הגדרות? 4)אני מחפש חצובת שולחן (קטנה) איכותית וחזקה. על איזה חברות אתם ממליצים או דגם ספציפי? תודה רבה

• 10 תגובות
    • 872 צפיות

דיונים חדשים בפורומים