עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by PhP dUdE,

אהלן קצת נמאס לי מהZ2 ואני רוצה לעבור למשהו יותר טוב... רציתי לדעת מה דעתכם על המצלמה הנ"ל והאם אתם ממליצים על מצלמה אחרת באותו תקציב?(3500-4000 ש"ח) תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  2. Started by shimon16,

שלום, ברצוני לקנות מצלמה דיגטלית חדשה ואני מתאר לעצמי שחוץ מהנתונים היבשים בסופו של דבר יש דגמים שמומלצים יותר ופחות. לכן אני שואל פה בפורום ולא סתם משווה בין הנתונים. ראיתי שתי דגמים עיקריים canon a540 ב900 ש"ח ו- fuji a600+נרתיק+מטען ו4 בטריות וכרטיס של 256 ב1100 ש"ח בלי קשר לחבילה מי מהן יותר טובה, ואם יש אפשרות להמליץ על אחרות באותו הסכום בערך תודה מראש

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  3. שלום אנשים לפני מספר חודשים קניתי את המצלמה שייחלתי לה הרבה זמן CANON A95 שרכשתי ב CAMERA 4LESS חודשיים המלצה שירתה אותי נאמנה עד שחבר טוב שלי איבד לי אותה , כמובן כמו כל חבר טוב הוא קנה לי מצלמה חדשה במקומה אבל הוא רכש אותה בארה"ב הבעיה שלי עם המצלמה היא שאני לא יכול לשמור את ההגדרות שאני מגדיר את המצבים השוני כגון P AV TV M וכדומה , במצלמה הישנה הגדרתי את המצבים השונים ל צורות צילום ששימשו אותי כגון שחור לבן VIVID צמצם מהיר צמצם איטי , אבל במצלמה החדשה ברגע שאני מגדיר מצב מסוים למשל אם אני מגדיר את P לצלם בשחור לבן , אוטומטית כל שאר המצבים הופכים לשחור לבן למרות שלפני זה AV היה מוגדר VIVID . נא עזרתכם

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  4. Started by bio_stdnt,

זמן חשיפה 1/160 צמצם f8.0 ISO 400 מרחק מיקוד 85mm קצת פוטושופ בשביל הרקע [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  5. Started by jfkk,

שלום עקב נסיעת הבת לדרום אמריקה . יש לי מטען סוללות בבית . האם המטען יוכל לעבוד גם בדרום אמריקה . שאלה שניה .. אחרי טעינת הבטריות והכנסה הבטריות למצלמה . אחרי מספר דקות .יש הודעה שהבטריה ריקה .האם הבעיה היא במצלמה. מקווה שזה הפורום הנכון תודה

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  6. שלום לכולם אספתי כאן רשימה של כמה דגמים שהומלצו פה בעבר, של מצלמות קומפקטיות. הייתי שמח אם הייתם עושים לי סדר. לאיזה מצלמה לא כדאי להתקרב ? לאיזה מצלמה התמונות לא יוצאות מספיק טוב ? איזה מצלמה שווה את מחירה ? אני מחפש מצלמה שנכנסת לכיס הג'ינס (כל אלו שברשימה עונות על כך ? ) בנוסף, מישהו יודע האם כולן נמכרות בדיוטי פרי ? אני טס ביום שני ורוצה לקנות בשדה. המצלמות הן : Canon SD880 Canon SD980 Canon SD1400 Panasonic TZ7/ZS3 Panasonic TZ8/ZS5 Panasonic TZ10/ZS7 Panasonic ZR3/ZX3 Fuji F70

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by Joli,

אני רוצה להעשות קורס צילום בתור תחביב כרגע (אולי יותר מאוחר נשתמש בזה כהכנסה..) מישהוא מכיר מקום טוב וזול באזור ירושלים?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by dsane,

צילמתי עם המצלמה שלי ולמרות שמספר התמונות שנותרו לצלם קטן מאלו שהיו אמורות אם הכרטיס היה ריק אני לא מצליח לצפות בתמונות לא במצלמה ולא במחשב. יש דרך להציל את התמונות הללו ולשחזרם?

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  9. Started by udi_bram,

אני מתלבט בין כמה אפשרויות. העדשות צריכות להיות בתקציב של עד כ-400$ בB&H ולהתאים לקנון XSi. קודם כל חשבתי על שתי אפשרויות: האחת לקנות את עדשת הקיט ולהוסיף לה עוד עדשה קבועה מהירה, והשנייה היא לוותר על הקיט ולקנות אחת איכותית יותר עם טווח רחב יותר. מה עדיף? אני לא מצלם ציפורים או דברים מאוד מרחוק ולכן לא חשוב לי טלה גדול. לעומת זאת, חשוב לי שהעדשה תהיה רחבה ותתפקד טוב גם בתנאי תאורה חלשים. ועכשיו לאפשרויות: אם אני בוחר באפשרות הראשונה, אז ביחד עם הקיט חשבתי על העדשות הבאות: sigma 50 2.8 DG Macro - 300$ canon 50 1.8 II - 115$ (האמת שעליה חשבתי בעיקר בגלל המחיר) canon 50 1.4 USM - 400$ canon 35 f/2 - 300$ sigma 28 1.8 DG Macro - 380$ tokina 35 2.8 DX Macro - 400$ וכל אחת…

• 2 תגובות
    • 959 צפיות
  10. 1. מה זה הכרטיס הזה של firewire? מהו עושה ולמה הוא משמש? 2. מה זה כרטיס לכידת ווידאו? אילו חיבורים יש לו? 3. מה ההבדל בינהם? ומה יותר טוב אם אני רוצה להעביר וודיאו למחשב ולערוך אותו? 4. האם הם צריכים אחד את השני על מנת להעביר ווידאו למחשב? בבקשה תענו לי, כי זה ממש דחוף...

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  11. Started by Noam0101,

אני צריך מצלמה קומפקטית באיזור ה-150-200$ (בנוסף נקנה כרטיס זכרון כלשהו אבל כרגע התקציב הוא רק למצלמה). הקנייה היא בארה"ב. אני מוותר על השאלון כי אין כאן שום צרכים מיוחדים (ובטח שלא תוכניות לקנות פלאש חיצוני או חצובה). ההעדפה היא לאיכות תמונה על פני גודל ומשקל. ראיתי שהמבחר הוא די גדול ואני לא יודע מהן האופציות המובילות בתקציב. אשמח לעזרתכם בבחירת המצלמה.

• 2 תגובות
    • 953 צפיות
  12. Started by olegr,

עבור קאנון400D אורך מוקד סביבות 17-50(עדשה ראשית) F2.8 קבוע עד3000ש"ח תודה

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  13. אלו לא התמונות כפי שהן יצאו מהמצלמה. התמונות עברו מעט עיבוד על מנת "למתוח" את הטווח הדינמי שלהן ולשפר את הניגודיות, זאת על חשבון הפרטים אורך המוקד הוא 49.2 מ"מ שמקביל ל-300 מ"מ במצלמת 35 מ"מ. לציין שבסך הכל אני מאוד מרוצה מהמצלמה. אמנם קניתי אותה בעיקר בגלל הוידאו אבל היא מוציאה תמונות סטילס לא רעות בכלל אם לא מתעקשים לעשות pixel-peeping ושומרים על ISO נמוך ככל הניתן (מ-400 ומעלה כבר לא נחמד).

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. ואם אפשר גם לינק מאיפה אפשר לקנות אותה תודה

• 2 תגובות
    • 881 צפיות
  15. Started by com,

"5200\5600" זה הדגם של המצלמה? או שיש 5200, ויש 5600, וזה שתי דגמים נפרדים עם הבדלים בנהם? הכוונה כמובן למצלמת פוגי.. קצת מבלבל. תודה!

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  16. Started by someone,

של רחבת הכותל ליתר דיוק, מה אתם אומרים? (לא שיניתי את הקודם כי זה די היה הורס את האפקט.. )

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  17. Started by Cr4ck,

קניתי אתמול את canon a70 במחיר של 1299 במכירה קבוצתית. המצלמה כביכול "מחודשת" מה אומר העניין הזה? האם היא פחות טובה? מזה בכלל מחודשת? אני מבין שבחנויות כמו שקם אלקטריק ואופיס דיפוט המצלמה הנ"ל לא מחודשת אבל המחיר מדבר בעד עצמו -1900- שקל. מול 1300 שקל? האם באמת המצלמה הלא מחודשת שווה השקעה של עוד 600 שקל? 0_ם עוד שאלה בcamera4less מוכרים מצלמות "מחודשות"? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by shlomom,

המטרה לשלוח תמונות להדפסה. הפורמט הדיגיטלי הוא בד"כ 3/4 בעוד התמונות הם 2/3 ולכן כמובן צריך לחתוך. אני מבין שאם שולחים לפיתוח תמונה 3/4 אז הם חותכים אוטומטית באיזושהי צורה. לאחר ביצוע crop ל 2/3, אם רוצים להכין מסגרת (Photoshop, Pain shop) אז היא שוב משנה את היחס. יש פתרון איך להכין/להוסיף מסגרת לתמונה ולשמור על היחס 2/3? יש הצעות, המלצות?

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  19. מצאתי דף שתיארתי לעצמי שתעריכו (: http://digital-photography-school.com/blog/diy-flash-and-lighting-hacks-for-digital-photographers/

• 2 תגובות
    • 895 צפיות
  20. Started by galav1,

בתקציב של עד 800 שקל: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=468991 או שעדיפים עלייה canon a550/560?

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  21. Started by eran1,

שלום לכולם אני מחפש מצלמה בסביבות המחיר 1500 ש"ח. אני נמצא כרגע באילת וראיתי את ה- S1 של קנון ב- 1500 ש"ח, המצלמה מחודשת אבל יש שלוש שנים אחריות. מישהו יודע אם זה עד כדי כך מסוכן או שאפשר לסמוך על זה? ואני ישמח לשמוע על עוד המלצות שלכם. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  22. יש לי קסיו S600 ואני מצלם בבית. רק כשאני מצלם החוצה אז הISO יורד ל 100 או משהו כזה.

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  23. Started by dbx22,

1.אתם ממליצים על המצלמה הזאת? 2.בשביל מה נחוץ המסך המסתובב? בשביל מה הוא מסתובב? תודה!

• 2 תגובות
    • 985 צפיות
  24. Started by approx,

אולי התמונה לא משהו אבל משהו בא מושך אותי כזה

25. בקצרה, אני צריך מצלמה קומפקטית וקטנה שתתן את התוצאות הטובות ביותר האפשריות במגבלות הטכנולוגיה, הכסף והגודל הפיזי שלה. מהר מאוד הבנתי שה-RX100 של סוני היא הטובה ביותר שאפשר, ועכשיו יצאה לה גרסא שלישית. אז למה אני בכל זאת פותח את הדיון? 1. אולי יצא משהו חדש לאחרונה שיכול להתחרות בסוני בצורה לא רעה בכלל... 2. אולי יש משהו שהוא Best VFM (התמורה הטובה ביותר לכסף) ששווה לשקול.. 3.הסוני מאוד יקרה. בארץ ראיתי אותה במחירים של אלפים רבים ומחו"ל אני מעדיף לא לקנות - אול ייתפס במכס, אין אחריות וכו'. אשמח לדעות בעניין. כעיקרון השימושים הם חובבניים בלבד. אני פעם בשנה טס לחול ורוצה שיצאו תמונות טובות יותר ממה שיוצאות לי עם ה-LG G2 שלי

• 2 תגובות
    • 3.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.