צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
-
ניסיתי לצלם פנורמה, אבל האיזון אור והאיזון לבן מפריע, והתמונות לא יוצאות אחידות. איך אני מבטל את זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הסט שלי מארה"ב.. אני מחפש מאיפה יהיה הכי זול לקנות.. לא צריך שיהיה משלוח לארץ, משלוח בארה"ב יספיק. בקיצור.. אני מכיר שני אתרים עיקריים שאפשר להביא מהם : eBay Amazon אתם מכירים עוד ? אולי יש חנויות שמתמחות רק בזה ?? אשמח לקבל תשובה בהקדם האפשרי.. שבת שלום, מתן.
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום! אני צלם מתחיל ורציתי לקנות מצלמה איכותית עד 250$ מארה"ב רציתי לדעת איזה מצלמה הכי איכותית אתם יכולים להציע לי עד טווח המחיר הזה שתעשה את העבודה כמו שצריך ויהיה בה כל מה שצריך ממצלמה איכותית איכות תמונה!,הסרת עיניים אדומות וכו' וכו' כשהדגש העיקרי הוא על איכות התמונה(כלומר תמונה שיראו בה את הפרטים הקטנים ביותר כבולטים) תודה
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא בטוח ש-HW זה הפורום הכי מתאים לשאלות כאלה, אבל אני אשמח אם תעזרו או תכוונו אותי לפורום אחר(אנגלית או עיברית) שעוסק בעניינים כאלה. אני מחפש מצלמת אבטחה חיצונית שתצלם את הכניסה לבית והחניה. הדרישות מהמצלמה: - חיצונית - עדיפות לאלחוטית עם ממשק אינטרנט - צילום בלילה.. אני מניח שצריך בישביל זה מצלמת IR.. בעקרון יש מנורת רחוב, אבל אני לא בטוח אם זה מספיק כדי להוציא תמונה שהיא לא מגורענת. - מצלמה כדורית כזאת שיכולה לזוז + עדשה רחבה עם זום.. האמת שהאפשרות לזוז פחות חשוב אם העדשה רחבה. - אפשרות לשמור גיבויים עדכניים של השבוע/שבועיים האחרונים למי שיש נסיון קצת ויכול לעזור או לתת טיפים אני אשמח, אור.
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
מצאתי בבית איזו מצלמה ישנה של Kodak ורציתי לדעת אם היא שווה משהו או שזה סתם משהו שלא שווה כלום. Kodak 400 EKTRALITE. יוצרה בגרמניה. כתוב REOMAR 24mm אני מניח שזה היצרן של העדשה אולי.. וזה המידע שהצלחתי למצוא.. Ektralite 400 (1981) Built-in flash. The camera has a built-in cover that turns into a handle. Made in Germany המצלמה במצב מצוין, לא יודע אם בכלל נעשה בה שימוש אי פעם, ונראית כאילו הרגע הוציאו מהקופסא. אז אשמח לדעת אם יש בשביל מה לשמור אותה או שאפשר פשוט להשליך לפח. חג שמח, עודד.
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אני משתמש ב Fuji Finepix F10 ושוקל האם לא הגיע הזמן להחליף... הייתי שמח, למשל, לצלם בבית ללא פלאש אבל הגרעון של התמונה מפריע לי. השאלה האם הגרעון הזה נפתר במצלמות החדשות יותר? התרשמתי מה TZ5. במיוחד מהעובדה המפתיעה שהיא מצלמת וידאו באיכות HD. האם זה אומר שאוכל לוותר על מצלמת ה Mini Dv הישנה שלי? אני לא אוהב להשתמש בזום בד"כ ואני מעדיף עדשה רחבה. ואז ראיתי את ה LX3. השאלה, האם היא באמת שווה את התוספת של ה 1000 ש"ח. במיוחד, לאור העובדה שקצב רענון הוידאו ב HD קטן בה ל 24 fps? תודה למשיבים וחג שמח!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה למסגר אותה. עד איזה גודל אני אוכל להדפיס את התמונה מבלי לאבד איכות ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום לכולם חברה שלי רוצה לקנות מצלמה קומפקטית בסביבות ה 800 ש"ח אני והיא לא מבינים בצילום אז אמרתי נתייעץ פה :-) אין לי מושג איזה פרמתרים חשובים לה חוץ מזה שהיא אמרה לי שהיא רוצה 8-9 מגהפיקסל שתהיה קטנה ושיהיה לה זום אופטי סבבה. אני מניח שחשוב גם ממשק נוח ואין שום צורך בכלל בתמיכה בעיברית. ממבט שתחי בזאפ זה מה שקפץ לי לעין MJU840וOlympus איך היא לדוגמה?
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
מחפש לקנות מצלמה פשוטה לסבתא שלי שכרגע משתמשת במצלמת פילים פשוטה. היות והיכולת הטכנולוגית של סבתי אינה גבוהה במיוחד, לא יהיה שימוש בפונקציות מעבר למצב אוט', עם/בלי פלאש ועוד כמה דברים בסיסיים. לכן לדעתי חשוב שהמצלמה תצלם טוב במצב אוט', מסך גדול ופשטות שימוש. היות ואיני מתמצא ממש בתחום אבקש המלצות לדגמים עד 500 ש"ח, 800 ש"ח ו-1000 ש"ח, ואשמח אם תוכלו לפרט בקצרה על ההבדלים בינהם. תודה.
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום,אני מתכנן לקנות מצלמה עם 5 מגה פיקסל ומעלה,שתהייה קלה לפעולות, נוחה ובעלת תמונות איכותיות הוידאו לא חשוב בכלל,רק התמונות זה מה שחשוב באמת תודה ויום טוב
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום יש לי את המצלמה הזאת: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=409615 ונאבד לי הכבל של ה-USB ושאלתי חנויות ואין להם יש לכם מוסג מאיפה אני יכול להשיג??
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
יש לי מצלמה של דיגיטל קונספטס digital concepts מדגם 89379-Z כול הדרייבים שמצאתי הם בתשלום ואני גם לא מוצא את האתר של החברה שבו אני יוכל להוריד את הדרייבר למצלמה כדי להישתמש בה במחשב עוד בעיה יש במצלמה.. זה שהיא שוחטת בטריות אני שם 3 בטריות עולות 5 שקל הדקות האלה אחרי 2-3 דקות נגמרות הבטריותץ אני מכבה אותה מדליק הוא נותן עוד כמה שניות וככה עד שהבטיות שובקות באמת אם אני ישים אנרג'......... או דור... או חברה של בטריה טובה שעולה 30 שקל לרבעיה היא לא תשחוט ככה? או שעדיין זה לא משנה .. המצלמה היא 3.1 תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אני לא ממש מבין במצלמות אני מעוניין לצלם נופים ארועים שיהיה טוב בתנאי אור וחושך האם שווה להוסיף עוד קצת או להפך ולקנות מצלמה אחרת תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני בשלבים של רכישת מצלמה דיגיטלית (canon s3 - אם זה מעניין מישהו...) ןאני נתקלת הרבה במושג "מחודשת". האם מישהו יכול להסביר לי מה המשמעות של מחודשת? מה הסיכונים, אם ישנם בכלל? מה הכדאיות? בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
-
שלום, אני רוצה לקנות זיכרון 1-2GB, אבל אני לא יודע מה כדאי... המצלמה תומכת בסוגי הזכרון הבאים: SD / SDHC / MMC. מה ההבדל ביניהם? מה יותר טוב? תודה ושבת שלום
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
צריך את המצלמה הכי טובה במחיר הזה... לא חייב את כל ה1500 אפשר גם פחות אבל לא יותר...
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
בשעה טובה רכשתי Canon S3 IS. אני יודע שהיא תומכת בכרטיסים של עד 8GB-מישהו יכול לאשר? יש לי 2 שאלות: 1. יש דבר כזה "כרטיס מקורי של קאנון"? (כמו למשל שכל יצרן מדפסת מוכר גם דיו מקורי שלו). ואם כן אז צריך להעדיף דבר כזה? 2. ראיתי שיש דבר כזה שנקרא "קורא כרטיסים". חייב? אי אפשר פשוט לעשות "גזור/הדבק" מהמצלמה למחשב? שבת שלום.
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
"5200\5600" זה הדגם של המצלמה? או שיש 5200, ויש 5600, וזה שתי דגמים נפרדים עם הבדלים בנהם? הכוונה כמובן למצלמת פוגי.. קצת מבלבל. תודה!
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
המטרה לשלוח תמונות להדפסה. הפורמט הדיגיטלי הוא בד"כ 3/4 בעוד התמונות הם 2/3 ולכן כמובן צריך לחתוך. אני מבין שאם שולחים לפיתוח תמונה 3/4 אז הם חותכים אוטומטית באיזושהי צורה. לאחר ביצוע crop ל 2/3, אם רוצים להכין מסגרת (Photoshop, Pain shop) אז היא שוב משנה את היחס. יש פתרון איך להכין/להוסיף מסגרת לתמונה ולשמור על היחס 2/3? יש הצעות, המלצות?
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אני נוסע בעוד כחודש למסע של 8 ימים בפולין והכרטיס ג'יגה מספיק רק ל250~ תמונות אני יודע שאפשר להוריד איכות אבל השאלה שלי אם אפשרי להעביר את התמונות ישירות מהמצלמה (או דרך חלק נוסף שצריך לקנות) לאייפוד או לנגן MP3 אם חיבור USB רגיל?? תודה
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום לכם אני צריך יעוץ למצלמה המצלמה לקרוב משפחה ... הוא צריך מצלמה טובה לצילום סטילס איזה מצלמה אחי מומלצת במחיר הנ"ל תודה .....
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום הזמנתי את המצלמה מהאתר camera4less בקיצור אני זקוק ל: נרתיק - עד 70 ש"ח איכותי כרטיס זיכרון- 1 ג'יגה, האם הוא חייב להיות של החברה? פתוח להצעות תודה
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
יש לי מצלמה olympus c-50 קניתי כרטיס זיכרון חדש.. 1GB.. וזה עושה לי שגיאה.. לפני זה היה לנו 32MB.. קנינו היום 1GB.. (כרטיס ) וכשאני מפעיל.. זה עושה לי כזה.. card setup.. ויש לי שתי אפשרויות.. Power off ו- format אני עושה פורמט.. ואחרי זה כשאני כבר בא במצב לצלם.. זה כותב לי על המסך "card error!" מה הבעיה? =\
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-