עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. שלום! אבא שלי קיבל הצעה לקנות את המצלמה casio qvr51 ב-1450 ש"ח כולל 128 MB ונרתיק איכותי למלמה, בגלל שהוא קונה מהיבואן הראשי, וכאילו דרך החברה שלו או משהו כזה אז לפי מה שהבנתצי זה יוצא זילזול... רציתי לדעת עם זה שווה? בזאם היה רק את QVR61 ו QVR40 שזה דגם יותר מתקםד ודגם אחד פחות מתקדם אז חישפתי באתר השוואות אחר קצת פחות מוכר והכי זול שמצאתי היה ב-1595ש"ח ורק עם 32 MB זכרון (http://www.bazman.co.il/fourth_level.jsp?parentCatId=134&orderBy=3&catId=134&prodId=52_qvr51) הנה פרטים על המצלמה http://www.pixmania.co.uk/uk/uk/41425/p/Price--Casio--QVR51.html# אז מה אתם אומרים?<

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  2. Started by KoM,

הפעם לא תמונות מיוחדות כל כך, סתם תמונות מטיול שעשיתי לאחרונה, צולם עם פלאפון W800I... בלי חצובה מן הסתם ועם חתולים עצבניים במיוחד שלא עמדו כל כך

• 9 תגובות
    • 836 צפיות
  3. אני מצטער אם אני לא השתמשתי במושג הנכון, אבל אני רוצה לדעת אילו מלצמות dslr (דגמים) משתמשות היום בהברגה האחידה שאולימפוס ומספר חברות נסוספות השיקו?

• 6 תגובות
    • 836 צפיות
  4. בוקר אנשים! יש לי מצלמת HP Photo Smart 720 (נא לא להביע את דעתכם בנושא המצלמה, עשו את זה בערך בכל חנות צילום שנכנסתי אליה היום... תודה) לפני כמה ימים, אחרי כמעט שנתיים וחצי שלוש של עבודה מצויינת המצלמה עשתה טיפה בלאגנים במסך, לא עשתה פוקוס, הריצה מעין גלי צבע על המסך (כאילו המסך הוא אקולייזר) הייתה מוסיפה צבעים ועוד המון דברים בסגנון ניסיתי להחליף בטריות, לתת לה להירגע (להוציא את הבטריות ולהכניס אחרי שעה כדי שזה יאפס את הזיכרון שלה לתאריך וכאלה, חשבתי אולי משהו נתקע), סגרתי והפעלתי, חיברתי למחשב וניסיתי לאפס ממנו (מה שלא מצאתי איך עושים) השורה התחתונה, המצלמה לא פעילה כרגע... חבל לי לאבד אותה כי כמה שהיא ישנה היא ממש טובה, יש בה צ'יפ של 256 מגה שזה מצויין ועוד המון ה…

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  5. Started by gshhar,

יש לי הזדמנות דרך חבר מחו"ל להביא אחת חדשה (זה חד פעמי כי זה לא המחיר שלה) ב-1500 ש"ח. האם כדאי לי ? ראיתי שאמרו פה שהעיצוב של הכפתורים לא משהו אבל אני ראיתי אותה ושיחקתי איתה פה ושם וזה לא מפריע לי אז השאלה היא איך היא מבחינת איכות של מצלמה ?

• 5 תגובות
    • 836 צפיות
  6. יש לי מצלמה מסוג 500-E אולימפוס ,במצלמות אולימפוס יש בעיה של מבחר מצומצם של עדשות יחסית ,וגם העדשות שקימות מחירן יחסית גבוהה ,שמעתי כי יש מתאמי עדשות ,שבעזרתן ניתן לחבר עדשה של למשל ניקון למצלמת אולימפוס (תקנו אותי אם אני טועה :s05:) ,למצלמה שלי יש מספר מתאמי עדשה בשוק ,כיצד אני מתאם בין המתאמים לבין העדשה שבה אני מעונין ,אני מקווה ששאלתי הארוכה ברורה מספיק. מישהו :'( ,האם אף אחד לא יודע ..... :-\

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  7. Started by GiZmo,

היי. לאחרונה הגעתי למסקנה שהידע שלי בצילום הוא נמוך ביותר.. רציתי לצלם איזו תמונת נוף, ואז החלטתי לעשות זאת במצב ידני, אז העברתי לM ו..אין לי מושג בגרוש מה זה ISO, זמן חשיפה אני עוד יודע אבל מה זה ה F ? עד היום השתמשתי במצב האוטומטי או החצי אוטומטי, ואני ממש רוצה לדעת להוציא מהמצלמה את המקסימום.. אז אם למישהו יש מדריכים (לא משהו ניובי מדי) שמסביר על זמני החשיפה, ה ISO וה F ומתי עדיף להגביר אותם או להנמיך. תודה

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  8. אני מנחש שאם פיתחתם תמונות מהמצלמה הדיגיטלית שלכם אתם מבינים מה אמורים להיות המחירים (שיראה טוב). אני לא ילך לחאפרים שמדפיסים על נייר לבן. לפי מה שאני זוכר, הסטנדרט היה 80 שקל למאה תמונות קרי 80 אג' לתמונה.

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  9. Started by The-StiG,

אני עדין מחפש מצלמה (]ירסמתי כאן כמה נושאים ) וראיתי מצלמה של סוני (Sony DSCH10) שיש לה גם HD , אבל אני לא יודע מה האיכויות שלה . אני רוצה לדעת אם היא שווה ומה הביקורות עלייה , והאם היא עדיפה על האולימפוס SP 560-UZ ???

• 6 תגובות
    • 836 צפיות
  10. Started by adam_godin,

HDR עם עצמים נעים..... ושתיים של מרקמים.. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  11. Started by Nemesis,

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  12. Started by Dumbass,

נערך בהתאם P: צילומים של חבר, אני רק שמתי אותם פה. תהנו

• 8 תגובות
    • 836 צפיות
  13. אין לי חוברת אין לי כלום אז אין לי מושג ... בבקשה תגידו לי על הגדרות שכדאי לעשות במצלמה

• 5 תגובות
    • 836 צפיות
  14. המצלמה מיועדת לאחותי אני רוצה שיהיה לה אפשרות לצלם ב1080P ומספיק שטח אכסון -כי זאת מצלמה שיכולה לשרת אותם גם 10 שנים במקרה שתחזיק לא צריך דברים מיוחדים כי הם לא צלמים מקצועים ואני לא רוצה לקנות סתם לפי מפרטים כי אני לא מבין גדול בתחום בתודה לעוזרים -קרירין

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  15. אני מקווה שזה הפורום הנכון (מתייחס גם למצלומות וידאו דיגיטליות) רכשתי לפני חודש מצלמת וידאו דיגיטלית של סוני בעלת 40 GB של דיסק קשיח - DSR 35 (מחליפה את 32) חזרתי מטיול בקנדה , וכמה דברים הפתיעו אותי - כל קטע צילום מופיע כסרטון בפני עצמו , לא ניתן לצפות בסרטים כסרט אחד ארוך. הסרטים הם בפורמט MPEG , וגם אני לא בטוח שהם הכי איכותיים שניתן... מה ניתן לעשות ?

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  16. Started by CobraBoy,

שלום אני שוקל לקנות מצלמה דיגיטלית בטווח מחירים שבין 500 עד 800 הדרישות הם: צילום תמונות בחושך באיכות בנונית עד גבוה צילום וידאו עם קול גודל המצלמה לא משנה גודל הזיכרון אם אפשר שהייה גדול הנה הדגמים ואם ישנם עוד דגמים שאולי פיספתי ואתם מכירים שהם הרבה יותר טובים מאלו שהצגתי כאן תוכלו להגיד לי . PowerShot A550וCanonו DSCS650וSonyו Coolpix L10וNikonו תודה לכולם על העזרה !

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  17. אני דיי סגור על הדגם הזה של קנון. רציתי לדעת אם זו בחירה נכונה ואם במחיר שלה יש משהו יותר טוב (קיבלתי הצעה של המצלמה וכרטיס זיכרון 1GB ב1250ש"ח)? תודה מראש אור.

• 5 תגובות
    • 835 צפיות
  18. Started by Noaring,

קראתי בכל הפורומים, להלן הנקודות שעדיין לא כ"כ ברורות : אני רוכש מסרטה של קנון בארצות הברית, דרך Amazon, ומביא אותה לארץ, כמובן שבארץ אין למסרטה אחריות, ולכן אני ארכוש ביטוח MACK בעלות של כ 330 ש"ח ל 4 שנים. 1. האם יש מעבדות נוספות בארץ שיש להם הסדר עם MACK פרט לבית הצילום, ארליך וטלרם ? 2. האם יש הבדל בין המעבדות ? (הבנתי שלחלק יש הסכם ישיר מול MACK, שמפשט את הבירוקרטיה) 3. מה קורה אם רכשתי ביטוח MACK אבל המעבדה בארץ לא יכולה לטפל ? הם שולחים לחו"ל הלוך חזור על חשבונם ? 4. קראתי ש MACK נכנסת לתוקף בתום השנה הראשונה של אחריות היצרן, אבל בארץ אין אחריות יצרן, ולכן ביטוח MACK אמור להיות בתוקף מהרגע שהפעלתי אותו (30 יום מהרכישה). האם MACK יכולים לטעון שלמוצר יש אחריות…

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  19. Started by GAL_FX,

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  20. Started by Maxx,

"פירסום" ראשון של תמונות, מחכה לתגובות [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 835 צפיות
  21. היי, חשבנו במשפחה לקנות לאבא ליומולדת מצלמת ווידאו שתשמש אותנו לשימושים משפחתיים (טיולים\ארועים). אף פעם לא הייתה לנו מצלמת ווידאו, ואני לא כל כך יודע מה אני צריך לחפש ומה הם הסטנדרטים. אני מחפש מצלמה בסביבות המחיר של 1000 שקל + - . רק מצלמה סבירה, שתצלם באיכות נורמלית, שתחזיק טוב, שתיהיה פשוטה לתפעול ועם קיבולת זיכרון מספיק גבוהה. תודה! (ד"א, אם זה המקום הלא נכון אשמח אם תוכלו להעביר את זה לפורום המתאים). עדכון: לא משנה. כבר קנינו את ה- Samsung F33.

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  22. סוג, יצרן, נפח ואיך המצלמה בכלל?

• 8 תגובות
    • 835 צפיות
  23. יש לי את המצלמה S6500, עם כרטיס FUJI 2GB. הייתי היום בהופעה של מגהדת', וצילמתי קרוב ל-600 תמונות עם שני סרטונים קצרים, ומתוכם מחקתי בטעות תמונה אחת שאני רוצה לשחזר. השאלה היא, אפשרי לשחזר תמונה שנמחקה, עם תוכנות מתאימות, בלי קורא כרטיסים? כי המחשב לא מזהה את הכרטיס זיכרון באופן ישיר... עריכה: צילמתי במצב לילה אני חושב, שמצלם שתי תמונות ברציפות, אחת מוארת והשנייה לא. אני מחקתי את התמונה המוארת, ונשארה הגרסה השרופה והפחות חדה. אפשר אולי לסדר אותה בפוטושופ, אם השחזור לא מצליח?

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  24. שלום, בעיקרון התוכנית בסוף היא לקנות את ה D40 עם עדשה שכרגע לא ברור מה היא, העניין שכרגע המצלמה הזו היא הרבה מעבר לתקציב. ולכן השאלה אם יש מצלמה בטווח המחיר שלמעלה שתהיה כמו מצלמת התלמדות לקראת מצלמה מקצועית יותר. לפני כחצי שנה המלצתם בפורום בטוח הזה בעיקר על ה F30-31.. משהו השתנה בחצי השנה האחרונה?

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  25. Started by DXter,

אבא שלי חזר מחו"ל עם מצלמת וידאו חדשה...היותי הבן אדם הכי טכנולוגי במשפחה אני כמובן למדתי אותה והכל....עוד לא ניסיתי אותה לגמרי (הקלטה...סתם לשחק איתה שיחקתי) ויש מלא פונקציות שאני לא בטוח מה עושות כי אני לא מבין כל כך אבל זה לא קשור חח אני אכוון לאוטומטי... המצלמה היא sony handycam DCR-HC26E לפי מה שאני מבין למצלמה הזאת אין זיכרון פנימי בכלל מכיוון שכל פעם שאני מנסה להקליט משהו זה אומר לי NO CASSETTE INSERTED (משהו בסגנון...) - המצלמה עובדת של מיני קלטות כאלה (mini cassete) והשאלה הראשונה שלי היא: מה קורה אם אני רוצה להקליט 2 סרטי וידאו בשתי "קבצים" נפרדים? או לחלק סרט אחד ארוך לשני קבצים-מה שניתן לעשות במצלמה דיגיטלית עם זיכרון פנימי - מה קורה עם תמונות סטילס? זה כאילו …

• 4 תגובות
    • 835 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.