צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני צריך עזרה אני מתלבט בין מצלומות דיגיטיליות מסוג canon 720is המוצעת למכירה בסכום של 900 שח או FujiFilm FinePix S700 המוצעת בסכום של 800 שח השאלה שלי היא מה עדיפה מבין השתיים והאם המחיר של הcanon באמת שווה או שאין משהו שמצדיק את המחיר הזה והאם יש מצלמותיותר טובות לצורכי צילום חובבני וחשוב שהמצלמה תהיה עמידה לתנאים קשים (למרות שבכל מקרה יהיה לה תיק מגן..) והאם ענין הבטריות אמור להשפיע היות והקנון צורכת רק 2 בטריות והפוג'י צורכת 4 האם זה משנה..... בכל אופן אשמח לעזרה מכל אחד שיכול לעזור....
-
- 1 תגובה
- 880 צפיות
-
-
-
הפעם לא תמונות מיוחדות כל כך, סתם תמונות מטיול שעשיתי לאחרונה, צולם עם פלאפון W800I... בלי חצובה מן הסתם ועם חתולים עצבניים במיוחד שלא עמדו כל כך
-
- 9 תגובות
- 879 צפיות
-
-
כבר הרבה זמן מתלבט, פשוט לא יודע מה לבחור מבין ההצע הענק. הדרישות שלי: רזולוציה: לפחות 5 מ"פ זום: לפחות X4 (רצוי עם עדשה רחבה 28 מ"מ, אבל לא חובה), עדיפות לזום קטלני של X10 איכות תמונה: חשוב לי מאוד צבעים אמיתיים, חדות ומעט רעש גודל: שתכנס לכיס (אני מבין שבדרישות שלי אין ממש קומפקטיות קטנטנות אבל לא רוצה להסתובב עם "לבנה"). משקל 230 גרם (כולל בטריה) מקסימום. וידאו: רצוי לא Quicktime, שיהיה אפשר לעשות ZOOM תןך כדי הקלטה, לפחות 640 על 480. רצוי עם רמקול מובנה פוקוס: מקרו קטן, אוטו-פוקוס טוב ומהיר, מייצב תמונה כרטיס זיכרון: SD כמו כן מאוד רצוי מהירות צמצם מינימלית של 1/1000 ומקסימלית כמה שיותר (10 שניות נגיד), וגם ISO גבוה יבוא טוב. בקיצור בטח הבנתם שאני רוצה את …
-
- 7 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום עקב נסיעת הבת לדרום אמריקה . יש לי מטען סוללות בבית . האם המטען יוכל לעבוד גם בדרום אמריקה . שאלה שניה .. אחרי טעינת הבטריות והכנסה הבטריות למצלמה . אחרי מספר דקות .יש הודעה שהבטריה ריקה .האם הבעיה היא במצלמה. מקווה שזה הפורום הנכון תודה
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אני צריך מצלמה חדשה לאחר שה canon a75 נגנבה תקציב עד 1500 אני רוצה לדעתי דמוי slr עם זום גדול ומייצב תמונה טוב מאוד חשבתי כבר על ה olympus 510uz
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-
-
מה מומלץ בטווח מחירים זה? בעיקר צילום יום יהיו גם צילומיי לילה ,לצורך טיול כפי שכבר ציינתי בעבר רק העליתי את הסכום קניה. מעדיף לקנות מבאג אם תוכלו לתת לי המלצה מהאתר שלהם, תודה. http://www.bug.co.il/ כרגע דיי נעלו על ה a1000is אבל אשמח לשמוע עוד המלצות http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6822&perur=2&t=34&c=484 אהה וחשוב לי שתהיה לה יכולת וידאו טובה!
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
היום החליק לי התיק ובו המצלמה מהיד מגובה די נמוך, המצלמה הייתה בתוך שתי שכבות של חומר מרופד בכל זאת הזכוכית שמגינה על העינית נסדקה. משום מה בכלל לא שמים לב לזה כשמצלמים כנראה בגלל שהעין מתמקדת מעבר אבל אני בכל זאת רוצה להחליף אותה. קיימת סכנה בלשלוח אותה לתיקון? אם לא אז מה המקום הטוב ביותר?
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
היי, ובכן הגיע הזמן לקניית דיגיטלית חדשה. בשבוע האחרון קראתי לא מעט ביקורות על מצלמות, כמו כן חיפשתי לא מעט בפורום אך עקב דעות חלוקות אני מבקש את עזרתכם. התקציב שלי נע מ1100 ל1800 ש"ח, תלוי בסוג המצלמה שאבחר. השימושים העיקריים שלי הם טיולים, משפחה וכו', אך אני גם אוהב לצלם בתור תחביב: נופים, מאקרו, שקיעות... המצלמה שיש לי כרגע היא HP M407, והיא אינה מספיקה לשימושים שלי. ההתלבטות העיקרית שלי האם לקנות מצלמה קומפקטית, Canon A620, או מצלמה גדולה יותר, זום גדול (למרות שאני בספק אם אשתמש בזום המקסימלי לעיתים קרובות), אך בעיקר איכות טובה יותר. השאלה שלי היא האם יש שוני גדול בין האיכות של הצילום במצלמה בסגנון הA620 לבין מצלמה בסגנון הS2? האם הA620 תספיק לי לצילום נופים, …
-
- 6 תגובות
- 879 צפיות
-
-
היי כולם, אחרי שנהרסה לי מצלמת ה-FineFix שלי, החלטתי שהגיע הזמן למצלמה חדשה, והפעם החלטתי שהקומפקטיות חשובה לי - אין טעם במצלמה טובה אם אתה לא יכול לקחת אותה איתך לטיולים ובילויים עם החברים בצורה פרקטית. אחרי שקראתי פה הודעות והמלצות ואף מספר ביקורות ב-dpreview, צימצמתי את הבחירה שלי לשתי מצלמות של פנסוניק ה-Z7 וה-DMC-TS1. ברור לי שההבדל המרכזי הוא שהאחרונה עמידה למים. אבל אני לא בטוח עד כמה העמידות הזאת שווה והאם השוני באיכות התמונה שונה משמעותית בין המצלצות. ברור לי שזה גם עניין הרבה של העדפה אישית - אבל למרות זאת, אני מעוניין לשמוע את דעתכם בנושא. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-
-
canon a620 או sony dsc-p200 אני מתלבט בין שתי המצלמות האלה... לפני קניה אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי מה יותר עדיף! חשוב לי זמן תגובה, וצילום בתנאי תאורה קשים תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-
-
מצאתי בבית איזו מצלמה ישנה של Kodak ורציתי לדעת אם היא שווה משהו או שזה סתם משהו שלא שווה כלום. Kodak 400 EKTRALITE. יוצרה בגרמניה. כתוב REOMAR 24mm אני מניח שזה היצרן של העדשה אולי.. וזה המידע שהצלחתי למצוא.. Ektralite 400 (1981) Built-in flash. The camera has a built-in cover that turns into a handle. Made in Germany המצלמה במצב מצוין, לא יודע אם בכלל נעשה בה שימוש אי פעם, ונראית כאילו הרגע הוציאו מהקופסא. אז אשמח לדעת אם יש בשביל מה לשמור אותה או שאפשר פשוט להשליך לפח. חג שמח, עודד.
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אני מחפש אתר פשוט וחינמי שאני יכול להעלות אליו אלבומים של תמונות ולשלב טקסט קצר שמתאר כל אלבום וגם כל תמונה בכל אלבום ואלבום. לדוגמא אני רוצה להעלות תמונות נבחרות מהאלבום של הצילומים שעשיתי בזמן הטיול לברזיל.(ובהמשך אלבומים נוספים של מדינות נוספות בהם טיילתי) אני רוצה שיתאפשר לי לתת שם לאלבום לצרף אליו טקסט קצר שמתאר את מסלול הטיול , ובנוסף אני רוצה להוסיף טקסט קצר לכל תמונה באלבום . אני רוצה להגביל את הצפייה רק לאותם אנשים שאני אתן להם סיסמא שתאפשר להם לצפות באלבומים (צפייה בלבד ,ללא שום אפשרות לבצע שום שינויים כמו מחיקה של התמונות או הוספת תמונות אחרות). אני מעוניין שאותם חברים יוכלו להוריד אליהם את התמונות ולהדפיסם. ברור שאין לי שום כוונה לתת את שם המשתמש והסיסמא שלי ש…
-
- 7 תגובות
- 879 צפיות
-
-
1) חבלן שהגיע לבדוק חפץ חשוד, בסוף זה היה שקית של סופר. אין לי מושג למה הWB היה על אור חם 2) סתם כמה אנשים 3) החשיפה הייתה טיפה ארוכה מדיי אבל עדין יצאה תמונה יפה 4) מתוך החלון בחדר, תראו את ההרים 5) שקיעה בנסיעה חזור
-
- 9 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום אני שוקל לקנות מצלמה דיגיטלית בטווח מחירים שבין 500 עד 800 הדרישות הם: צילום תמונות בחושך באיכות בנונית עד גבוה צילום וידאו עם קול גודל המצלמה לא משנה גודל הזיכרון אם אפשר שהייה גדול הנה הדגמים ואם ישנם עוד דגמים שאולי פיספתי ואתם מכירים שהם הרבה יותר טובים מאלו שהצגתי כאן תוכלו להגיד לי . PowerShot A550וCanonו DSCS650וSonyו Coolpix L10וNikonו תודה לכולם על העזרה !
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי היום מצלמת סוני אלפא 350 מארה"ב אני מחפש מדריך למשתמש בעברית. תודה חזי
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
האם אני יכול להשתמש במצלמה דיגיטלית כדי לעשות שיחות וידאו באינטרנט????
-
- 4 תגובות
- 878 צפיות
-
-
צילמתי עם הפלא החדש מה אומרים? לא לשכוח שזה עם מצלמה של פלא ולא משהו מקצועי
-
- 7 תגובות
- 878 צפיות
-
-
לדוגמא: ראיתי כמה וכמה פעמים צלמים משתמשים בזה, אניל א בטוח אבל אני חושב שזה נועד לסינון השמש :-\ מישהו יכול להסביר לי על זה יותר? תודה, רומן.
-
- 6 תגובות
- 878 צפיות
-
-
יש לי חבר שמשתמש במצלמה שלו להעביר קבצים ממחשב למחשב והכל... אצלי ה XP נותן רק אופציה של תמונות - איך אני יכול לשנות את זה ככה שאוכל לאכסן גם מידע במצלמה ? תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
חשבתי על ה-SONY DSC-V3. מה אתם אומרים יש עוד המלצות ובכלל הייתי רוצה שסבירו לי משהו,למה לפעמים אני רואה מצלמה עם למשל 3 מגה פיקסל שעולה יותר ממצלמה עם 5 מגה פיקסל. אה ועם אפשר הסבר על מצלמות דיגיטליות (איזה אתר שמסביר טוב איך לקנות ומה חשוב - אם אפשר אז בעברית).
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
יש לי היום olymus c-5050 שהיא מצלמה מעולה אני חייב לציין!! אבל בגלל שהתחלתי להתלהב מקטע של צילום חשבתי לשדרג למשהו בכיוון של DSLR....אבל אני לא בטוח אם השיפור יהיה שווה תהשקעה חשבתי על הcanon eos 300D או הcanon eos 350D- שההבדל בינהם נראה לי בעיקר במחיר....הכל מקרה אני רוצה לדעת בעיקר אם יש טעם לשדרג ואם כן איזה דגמים מומלצים במחירים של עד 900$ בארה"ב...
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 877 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אחרי שצ'אבי הסביר פה בפורום על עדשות מאקרו DIY שלו הסתקרנתי וחשבתי לנסות,חיפשתי בבית משהו דומה ,ומצאתי סוג של עדשה מגדילה,שאולי מוכרת לחלק מכם משעורי מדעים ביסודי בהתבוננות באובייקטים קטנים: http://img162.imageshack.us/img162/9010/img1596es2jd.jpg ניסיתי אותה על ה-A520 שלי,הצמדתי אותה לעדשה,היא בערך באותו קוטר (העדשה טיפה יותר גדולה),אין מגע בינהם והעדשה לא יכולה להשרט כפי שחשבתי,יצאתי לחצר לנסות אותה,יוצא עומק שדה מצויין,מה שבנתיים אני מנסה לעשות זה להסיר את החלק השקוף ,שקצת יוצר צל (גרם לי להוריד את מהירות התריס) ומפריע בצילום. תוצאה - ISO 100 1/50 f/2.6 http://img506.imageshack.us/img506/1885/img1594es3og.jpg
-
- 9 תגובות
- 877 צפיות
-