צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
היי, ובכן הגיע הזמן לקניית דיגיטלית חדשה. בשבוע האחרון קראתי לא מעט ביקורות על מצלמות, כמו כן חיפשתי לא מעט בפורום אך עקב דעות חלוקות אני מבקש את עזרתכם. התקציב שלי נע מ1100 ל1800 ש"ח, תלוי בסוג המצלמה שאבחר. השימושים העיקריים שלי הם טיולים, משפחה וכו', אך אני גם אוהב לצלם בתור תחביב: נופים, מאקרו, שקיעות... המצלמה שיש לי כרגע היא HP M407, והיא אינה מספיקה לשימושים שלי. ההתלבטות העיקרית שלי האם לקנות מצלמה קומפקטית, Canon A620, או מצלמה גדולה יותר, זום גדול (למרות שאני בספק אם אשתמש בזום המקסימלי לעיתים קרובות), אך בעיקר איכות טובה יותר. השאלה שלי היא האם יש שוני גדול בין האיכות של הצילום במצלמה בסגנון הA620 לבין מצלמה בסגנון הS2? האם הA620 תספיק לי לצילום נופים, …
-
- 6 תגובות
- 848 צפיות
-
-
טוב אז ככה לפני חצי שנה פתחתי דיון דומה אבל אז מצלמות HD ביתיות עלו הרבה יותר לאחרונה ראיתי מצלמות FHD ב2000 שקל אבל אין לי מושג איך הן בפועל סך הכל לא מחפש משהו מיקצועי אלה קומפקטי עם מספיק אכסון תקציב עד 3000 שקל
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שם המצלמה הואFINEPIX5600 ואם יש הצעות יותר טובות (איני בררן)
-
- 7 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום !!!!! אני צריך המלצה למצלמה שהכי כדאי לקנות בסכום הזה 1800 שקל (בישביל חבר)
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
יש לי היום olymus c-5050 שהיא מצלמה מעולה אני חייב לציין!! אבל בגלל שהתחלתי להתלהב מקטע של צילום חשבתי לשדרג למשהו בכיוון של DSLR....אבל אני לא בטוח אם השיפור יהיה שווה תהשקעה חשבתי על הcanon eos 300D או הcanon eos 350D- שההבדל בינהם נראה לי בעיקר במחיר....הכל מקרה אני רוצה לדעת בעיקר אם יש טעם לשדרג ואם כן איזה דגמים מומלצים במחירים של עד 900$ בארה"ב...
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מצלמה קומפקטית זולה שתשמש בתור מצלמה משנית. מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? עד 700 שקלים. יש ברשותי כבר סוללות AA. כרגע יש ברשותי כרטיס אחד, יהיה נחמד אם אוכל להשתמש בו אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה? תמונות משפחה וחברים, כנראה שחלקן יהיו בתנאים חשוכים האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? לא. זה לא קריטי מדי לאבד צבעים לטובת הפלאש האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לא האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לא. האם יש בכלל קומפקטיות שיכולות לתפעל פלאש חיצוני? האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)? זה יהיה נחמד אם החיישן יוכל להתמודד עם אור חלש, אבל זה לא הכרחי האם אתה משתמש כיום במ…
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אני עדין מחפש מצלמה (]ירסמתי כאן כמה נושאים ) וראיתי מצלמה של סוני (Sony DSCH10) שיש לה גם HD , אבל אני לא יודע מה האיכויות שלה . אני רוצה לדעת אם היא שווה ומה הביקורות עלייה , והאם היא עדיפה על האולימפוס SP 560-UZ ???
-
- 6 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אין לי חוברת אין לי כלום אז אין לי מושג ... בבקשה תגידו לי על הגדרות שכדאי לעשות במצלמה
-
- 5 תגובות
- 847 צפיות
-
-
הפעם לא תמונות מיוחדות כל כך, סתם תמונות מטיול שעשיתי לאחרונה, צולם עם פלאפון W800I... בלי חצובה מן הסתם ועם חתולים עצבניים במיוחד שלא עמדו כל כך
-
- 9 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום אני שוקל לקנות מצלמה דיגיטלית בטווח מחירים שבין 500 עד 800 הדרישות הם: צילום תמונות בחושך באיכות בנונית עד גבוה צילום וידאו עם קול גודל המצלמה לא משנה גודל הזיכרון אם אפשר שהייה גדול הנה הדגמים ואם ישנם עוד דגמים שאולי פיספתי ואתם מכירים שהם הרבה יותר טובים מאלו שהצגתי כאן תוכלו להגיד לי . PowerShot A550וCanonו DSCS650וSonyו Coolpix L10וNikonו תודה לכולם על העזרה !
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
ביקשו ממני המלצה למצלמת אינטרנט עד 130 ש"ח כולל משלוח... (אם אפשר אז גם תתנו לינקים בבקשה...)
-
- 8 תגובות
- 846 צפיות
-
-
יש לי הזדמנות דרך חבר מחו"ל להביא אחת חדשה (זה חד פעמי כי זה לא המחיר שלה) ב-1500 ש"ח. האם כדאי לי ? ראיתי שאמרו פה שהעיצוב של הכפתורים לא משהו אבל אני ראיתי אותה ושיחקתי איתה פה ושם וזה לא מפריע לי אז השאלה היא איך היא מבחינת איכות של מצלמה ?
-
- 5 תגובות
- 846 צפיות
-
-
זקוק למשהו פשוט, עדיף עם גודל מסך סביר. תודה
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מצלמה בסכום של עד 1400 שקל בערך. הסכום הוא למצלמה נטו כי כרטיס זיכרון ג'יגה,נרתיק וסוללות מביאים לי בשבוע הבא מחו"ל. אני מעוניין במצלמה קומפקטית (לא עם זום ארוך),שיהיו בה אפשרויות ידניות כי אני רוצה להתחיל וללמוד (אני חדש בנושא). חשוב לי שתמליצו לי על המצלמה הכי איכותית מבחינת חדות,איכות תמונה וכו' בסכום הנ"ל. תודה.
-
- 6 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מצלמה Canon A610 ואני צלם מתחיל. צילמתי שתי תמונות תגידו לי אם הם טובות ואם יש עצות לשיפור.. אם כן איך? http://img510.imageshack.us/img510/1298/img00561wg.jpg http://img506.imageshack.us/img506/9540/img00789mz.jpg
-
- 9 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אבא שלי הזמין אותו מאיזה מבצע של מפעל הפייס. אני לא מבין גדול במצלמות, אז אין לי מושג כמה טוב הוא.... מה דעתכם? תודה
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
המצלמה מיועדת לאחותי אני רוצה שיהיה לה אפשרות לצלם ב1080P ומספיק שטח אכסון -כי זאת מצלמה שיכולה לשרת אותם גם 10 שנים במקרה שתחזיק לא צריך דברים מיוחדים כי הם לא צלמים מקצועים ואני לא רוצה לקנות סתם לפי מפרטים כי אני לא מבין גדול בתחום בתודה לעוזרים -קרירין
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 845 צפיות
-
-
מעוניין במצלמה מסוג טוב ... בריזולוציה טובה תנאי תשלום טובים ואחריות לשנה לפחות חנויות מהארץ או אתרים מארץ
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/digitalcameras/showdoc.aspx?i=2323 יש למישהו פה עוד לינקים לאתרים שמסבירים איך לצלם כל מני דברים..
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
כבר הרבה זמן מתלבט, פשוט לא יודע מה לבחור מבין ההצע הענק. הדרישות שלי: רזולוציה: לפחות 5 מ"פ זום: לפחות X4 (רצוי עם עדשה רחבה 28 מ"מ, אבל לא חובה), עדיפות לזום קטלני של X10 איכות תמונה: חשוב לי מאוד צבעים אמיתיים, חדות ומעט רעש גודל: שתכנס לכיס (אני מבין שבדרישות שלי אין ממש קומפקטיות קטנטנות אבל לא רוצה להסתובב עם "לבנה"). משקל 230 גרם (כולל בטריה) מקסימום. וידאו: רצוי לא Quicktime, שיהיה אפשר לעשות ZOOM תןך כדי הקלטה, לפחות 640 על 480. רצוי עם רמקול מובנה פוקוס: מקרו קטן, אוטו-פוקוס טוב ומהיר, מייצב תמונה כרטיס זיכרון: SD כמו כן מאוד רצוי מהירות צמצם מינימלית של 1/1000 ומקסימלית כמה שיותר (10 שניות נגיד), וגם ISO גבוה יבוא טוב. בקיצור בטח הבנתם שאני רוצה את …
-
- 7 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום לכולם! אז ככה אני הבעלים הגאה של המצלמה הנ"ל.עד כאן הכול טוב. אבל הבעיה שהמצלמה מגיעה עם ספר בעברית אומנם אך הוא לא מפרט כלום על המצלמה. אפילו לחבר שלי שיש לו את ה- Z1 יש יותר פירוט בספר שהוא קיבל באנגלית!! יש לציין שקניתי מהיבואן "דלתה פילם" ולא מיבואן פרללי שלחתי להם אי מייל אך הם מתעלמים!!! מה לעשות ? איך להשיג את הספר?
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אני דיי סגור על הדגם הזה של קנון. רציתי לדעת אם זו בחירה נכונה ואם במחיר שלה יש משהו יותר טוב (קיבלתי הצעה של המצלמה וכרטיס זיכרון 1GB ב1250ש"ח)? תודה מראש אור.
-
- 5 תגובות
- 845 צפיות
-
-
הי, לפני השאלון, קצת הקדמה.. רוצה להבין קצת יותר בצילום, ללמוד וליישם.. הייתה ברשותי מצלמה ( לפני שנים רבות- Nikon fm10 אם אני זוכר נכון את הדגם ), ידנית וניסיתי קצת ללמוד, אפילו מאד נהנתי ולפעמים גם הצלחתי ,אבל מה ש"שבר" אותי היה הצורך לפתח כל הזמן את התמונות. עד שזה היה קורה, כבר שכחתי מה צילמתי, או מה רציתי לצלם... מניח שהיום הבעיה הזו כבר מאחורינו... עדיין לא מכיר את התחום הדיגיטלי, מחפש דמוי SLR, מצלמה חצי מקצועית, אם ניתן לקרוא לזה כך... חושש לקפוץ למים וללכת ישר על SLR אודה מראש לכך תגובה, כיוון, רעיון דגם או כל סוג של השגה... * מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? אפשר לחרוג אבל מעדיף שלא.. 2000-3000 * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - ב…
-
- 4 תגובות
- 845 צפיות
-