צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
התנסות ראשונה עם העצמית החדשה שלי (Canon EF 70-200\4L IS) צילמתי כמה אדניות פרחים שנתקלתי בהן [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת.... אם אפשר גם לקבל הסבר קצר על כל המלצה וכמובן נושא האחריות והמכס אם מישהו יודע. תודה רבה!!
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
מעובדת מאוד אבל אני אוהב את התוצאה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
-
המצלמה היא קנון 5D טווח בסביבות ה24-105 (עדיפות לצד הצר) חובה מB&H בסביבות ה400$ תודה
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
http://www.imaging-resource.com/PRODS/F100FD/F100FDA.HTM נראה שהיא קצת איטית, הפלאש לא מי יודע כמה, קצת SOFTNESS בקצוות והסוללה.. אנחנו כבר יודעים שהיא לא משהו. הסיכום שלהם: Fuji F100fd Conclusion Pro: * Small, compact size * Amazing resolution * Good 28mm wide-angle to mid-telephoto of 140mm equivalent 5x zoom * Excellent corner-to-corner lens sharpness * Only moderate chromatic aberration considering the high resolution and wide-angle * Good Macro mode with good detail * Face Detection recognizes moving and still faces, at any angle * Good selection of useful preset shooting modes * Very good color * Generally good exposure * Dual image stabiliza…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אין לי ממש הרבה ידע במצלמות אבל אני מעוניין במצלמה שהכי משתלמש היום עם כמה שיותר נתונים טובים למחיר כזה... יש דבר כזה? ראיתי את הדגם הזה של פוג'י Fuji Finepix S1000fd שווה משהו? http://www.video.org.il/Product.aspx?ProductID=2012 תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
זמן חשיפה 1/160 צמצם f8.0 ISO 400 מרחק מיקוד 85mm קצת פוטושופ בשביל הרקע [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אז יש לי מצלמה של פוג'י F40 ואחותי חזרה מהוואי עם תמונות סוףףףףףףףףף הדרך ואני בא לחבר למחשב ואז מה שקורה זה שפשוט המחשב נכבה לי ממש נכבה, אני מחבר את המצלמה עם הכבל שלה למחשב,ואז המחשב נכבה כאילו ניתקתי אותו מהחשמל,משהו מוזר ואם אני משאיר את המצלמה מחוברת למחשב אז אי אפשר להדליק את המחשב,רק אם אני מנתק אותה אפשר להדליק כאילו זה גורם אולי לקצר או משהו כזה אם אני מחבר את המצלמה למחשב,אולי סתם הכבל דפוק? וניסיתי בכמה כניסות USB וזה עדיין אותה הבעיה מה הפיתרון?
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שתי מצלמות מדהימות לכל אחת היתרונות וחסרונות שלה.. אם יש בידכם ידע על אחת או יותר ממצלמות אלו בבקשה רישמו תגובתכם שנדע אחת ולתמיד מה הפייבוריטית... טנקס
-
- 2 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי מחפש מצלמה P&S בסביבות ה- 600 ש"ח (ניתן לחרוג גג עד 700). המצלמה צריכה לדעת להוציא תמונות טובות במצב אוטומטי מלא (הוא לא מבין כלום בצילום). בקיצור, מצלמה בסגנון כל ה- A6X0 וכו'. כמו כן, המצלמה צריכה להיות זמינה בחנויות בארץ. תודה מראש, מודי69.
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
המאפיינים דיי דומים.. ןהמחירים דיי קרובים לשתיהן יש את אותו חיישן 1/1.6 של פוג'י. ההבדלים שמצאתי מסתכמים ב- ל-F40 +יש זיהוי פנים +סוללה ליטיום נטענת ל-A900 +זום X4 +סוללות AA רגילות יש משהו שאני מפספס? אם זה כל ההבדל יש סיבה לא ללכת דווקא על ה-A900?
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום לכולם אחרי שניסיתי לבדוק לבד איזו מצלמה לקנות וטבעתי בים המידע, החלטתי לפנות אליכם לייעוץ, אשמח אם תעזרו לי עפ"י הפרמטרים הבאים: * תקציב למצלמה (בלבד, בלי ציוד נלווה) בסביבות 1000 ש"ח, אבל תחת הנימוק המתאים אין לי בעיה להעלות\להוריד כמה מאות שקלים * הנושאים לצילום יהיו בעיקר מחיי היום יום (צבא, ים, טיולים וכאלו) אבל אני ארצה גם לצלם במקומות חשוכים יותר כמו פאבים מועדונים וסתם בחוץ בלילה * אין לי צורך באיזו חצובה או פלאש חיצוני אבל כמו שאמרתי מקודם, אני ארצה לצלם תחת תנאים של אור חלש * בנוגע לפיתוח התמונות, כמובן שהן יהיו בגודל סטנדרטי, כזה שנכנס לכל אלבום, אבל יכול להיות מצב שרוצים להגדיל תמונה, גם לגודל סטנדרטי של הגדלה, לא מוכרים לי הגדלים השונים * הבנתי …
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
לאור הבטחתי לדורון ולמרות שהבנתי שהוא הולך בסוף על DSLR, אני מעלה מספר תמונות לתועלת הכלל. להלן קישור לאלבום פומבי בפיקסה. מצטער שחסר ISO200 בתמונות הסכינים, התמונה יצאה מעט מטושטשת. תמונות הסכינים צולמו מעל חצובת כיס קטנה במרחק קטן עם מיקוד במצב מאקרו עם תאורה מעורבת של אור יום מהחלון ונורת ניאון, ללא מבזק. אורך מוקד מינימלי, מפתח צמצם f/2.8 (מירבי). הסכינים הן ד"א, מהקרובה לרחוקה, סכין שף של וויקטורינוקס מסדרת פיברוקס באורך 22 ס"מ, סכין סנטוקו של מאק מסדרת סופריור באורך 16 ס"מ, וסכין פירוק צרפתית מחושלת של ל'אנקלום. http://picasaweb.google.com/fungiman/F40fdSamples# אני אעלה תמונות נוספות בהמשך...
-
- 2 תגובות
- 957 צפיות
-
-
http://img338.imageshack.us/my.php?image=imgp3168xv4.jpg 8)
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
המצלמה היא לטובת חברה שלי, שמעצבת חלונות ראווה, ככה שהיא צריכה לצלם תמונות במרחק קרוב ואולי עם זום גדול. כמו כן, עדיף שהמסך שלה יהיה גדול ככל האפשר ושתהיה נוחה לשימוש. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם אני מעוניין לפתח כמה תמונות לבית ולמשרד, ראיתי תמונות על קאנבאס וזה מאוד מצא חן בעיני, הבעיה היחידה היא שכל תמונה עולה יחסית הרבה כסף. אם אני אפתח 3-4 תמונות לא קטנות זה יעולה כנראה יותר מ-1000 שקל.... ובעצם אני לא ממש יודע איך זה יראה אח"כ... יש למישהו איזשהו ניסיון עם העניין? המלצות לפיתוח על משהו אחר?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש לקנות מצלמה חדשה לשימוש כללי. רצוי עד 1500 ש"ח, אבל אם יהיה ממש כדאי ביחס לתמורה אפשר גם קצת יותר, בתנאי שהיא לא ענקית וכבדה. אין לי צרכים מיוחדים, המטרה היא בעיקר לצלם בטיולים ובחו"ל, ובגלל זה ההעדפה שהמצלמה לא תהיה גדולה מידי. אין לי כוונה להשתמש בחצובה או לצרף ציוד נוסף כמו פלאש חיצוני וכו'. יהיה נחמד אם יהיה מסך מסתובב ומייצב תמונה. הנה כמה דגמים שנראים לי (תרגישו חופשי לכוון אותי גם למקומות אחרים): קנון S5 - מאוד נראית לי. אבל אפילו לא מוכרים אותה יותר ב-B&H למשל. יש דגם שכבר מחליף אותה? פנסוניק FZ18 (האם הFZ28 שווה את הקפיצה במחיר?) ניקון P80 אולימפוס SP570 (גם קצת יותר יקרה מהאחרות, וגם הזכרון יותר יקר) פנסוניק TZ5 בדקת…
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
קניתי את המצלמה הנ"ל ורשום שהיא מתוצרת סין זה תקין? עוד מישהו כמוני?!
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום לכולם. אחותי טסה בעוד שבוע לעבוד בחו"ל והיא רוצה מצלמה פשוטה וטובה שתהיה לה שם. מצלמה ראשונה שלה. התקציב שלה הוא סביב ה600 שקל. אודה לכם אם תתנו לי המלצות המון תודה
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מצלמה TZ5 וזיכרון II 8G SCHC ברצוני לפרמט את הכרטיס זיכרון לפורמט NTFS על מנת לעבוד עם קבצים גדולים. האם הצלמה תצליח לעבוד עם הכרטיס בתצורה הזאת? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום...הייתי רוצה לדעת מה אתם חושבים על רכישת ציוד צילום שהוא יד שניה... אני רוצה לרכוש מצלמת דמוי SLR ואני דיי סגור על ה Fujifilm Finepix S6500/6000 הבעיה שכנראה שהפסיקו להביא אותה לארץ...החנות היחידה שמביאה אותם בזאפ כנראה מפסיקה לקבל את המצלמה הזאת. האם כדי לקנות מצלמה יד שניה? או שיש יותר מידי סיכון בקניה כזאת? עוד שאלה...אם המצלמה שאני רוכש מבן אדם כל שהוא עדיין באחריות ונמצאת על שמו...האחריות תקפה לעוד שנה וחצי...האם האחריות תהיה שימושית גם בשבילי? הייתי רוצה לשמוע דעות בנושא... תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
-
אחרי חיפושים בEBAY מצאתי אצל בן אדם אחד מהונג קונג (יותר נכון חנות איביי) http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=380067146516&_trksid=p3907.m32&_trkparms=tab%3DWatching http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=380067484530&_trksid=p3907.m32&_trkparms=tab%3DWatching לפי הדרוג הוא בסדר גמור והוא גם שולח לארץ , בגדול הכול נראה טוב אבל אף פעם לא הזמנתי מEBAY (יש לי חשבון בPAYPAL ו EBAY) יש למישהו ניסיון עם זה ? ולאיפה המשלוח מגיע? למכ"ס, אליי הבייתה , לסניף דואר הקרוב?
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-