עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. ראיתי את CANON ה A620 ו ה A700 אני לא יודע מה לבחור... נראה לי שעדיף A700 מבחינת ה ISO וגודל המסך.... יש כלכך הרבה מצלמות שאני לא יודע מה לבחור. אתם יכולים להמליץ לי על משהו טוב במחיר הזה...אפשר כל חברה אני פשות חשבתי על CANON כי זה מה שאני מכיר.. אני בן אדם פרפקציוניסט..... אני חייב שהכל יהיה מושלם אז אני מעדיף איכות תמונה. תודה ויום טוב!

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. איך היא בכלליות, והאם ניתן להשיגה בארץ כרגע. אם לא, אז איך אפשר לקנות אותה בחו"ל? דרך איזו חברה אתם ממליצים לעשות את זה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  3. Started by HeaT-SinK,

מה אתם חושבים. תנתחו :*) [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 753 צפיות
  4. Started by Mr.Pepo,

השימושים של המצלמה הם צילומי טיולים ותמונות לפייסבוק בעיקר, שום שימוש מקצועי what-so-ever. מבחינת דרישות, איכות מעל לכל. מקום שני הקומפקטיות של המצלמה. אשמח לכמה המלצות מכיוון שהידע שלי בתחום שואף לצערי לאפס

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Green,

היי היתי שמח להתיחסות למצלמות האלו שעל הניר נראות מענינות שלכל אחד מהם יש גימיק שנראה מעניין מאוד.. או המלצות שונות מחברי הפורום Panasonic Lumix DMC-FX500 עדשה שמתחילה ב25 Olympus Stylus 1030 SW עמידה למים ואלימות קלה Fujifilm FinePix F100fd חישן ענק שאר המצלמות לא בולטות בתכונות מיוחדות (כולל הקנון הפנסוניק והסוני) מה שחשוב לי זה: עדשה רחבה (טלה בכלל לא משנה) מיצב זה חשוב (אבל לא חובה) איכות תמונה כמובן (בלי משחק במחשב מצידי, בלי RAW וכל הדברים למקצוענים ) וידיו איכותי זה נחמד (אבל לא חובה) צילום ב16:9 זה כם אופציה טובה בשבילי מכיוון שאני לא מדפיס כלום אלה רק רואה את התמונות על המחשב במסך HD וכמובן שתהיה קטנה וקומפקטית כמה שאפשר נראה לי זה מספיק פרטים תודה

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  6. Started by fungiman,

מצטער אבל הייתי חייב... תערוכת פוטוקינה השנה הייתה עסיסית במיוחד - אפילו החברות הקטנות יחסית באו בהכרזות מרשימות - פנטקס עם שני גופים חדשים ושתי עדשות חדשות. סיגמא עם ה-SD1 המאוד מבטיחה (תצא לשוק במהלך 2011), פוג'י עם ה-X100. לייקה לא חברה מאוד גדולה אבל עם היסטוריה מאוד מפוארת - חוץ מקודאק אין לאף חברה גדולה היסטוריה כמו שלה. נכון לעכשיו יש ללייקה מס' דגמים ספורים - דגם ה-S2 שהיא מצלמת רפלקס עם חיישן גדול (מוגדרת כ-MF), ה-M9 שהיא מצלמת rangefinder דיגיטלית והיורשת האחרונה לסדרת ה-M המהוללת של לייקה, ה-X1 שהיא מצלמה קומפקטית עם חיישן APS-C וה-D-LUX שהיא בעצם LX5 מקושטת ויקרה. לחברת לייקה היו השנה שתי הכרזות חשובות -- ה-M9 בגרסת טיטניום וה-M9 בגרסת נימן-מרקוס. האם מדובר בש…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. חשוב שיהיה מסך מפרקי. יש את זה רק בקנון לא? תודה רבה לעונים!

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  8. Started by ofershap,

אחרי מחקר מקיף שעשיתי החלטתי ללכת על CANON A70 אבל לפני זה יש לי כמה שאלות: 1.האם יש הבדל גדול בינה לבין הA80(אני יודע שיש יותר מגה פיקסל,אבל האם זה באמת ישנה לי?,אני לא צלם מקצועי)? 2.מה הכוונה כשכותבים 'מחודשת'? 3.מוכרים אותה בסביבות ה1300 ש"ח,שווה? או שכדאי לחכות? 4.אשמח לקבל עוד המלצות. נ.ב. אם לא הבנתם אני צלם חובב, לא צריך מצלמה מקצועית רק כזאת שתהיה פשוטה ותוציא תמונות באיכות טובה. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by K0sTa,

http://www.tamlil2100.co.il/product.asp?pID=1685 מעניין כמה לוקחת כל תמונה והיא לא קצת יקרה ?

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by creek,

תמונה שיצאה טוב במיוחד מהנסיעה שלי לשוויץ: זה צולם עם canon powershot a85, אין לי ידע בצילום, כאילו ממש כלום, הכל מצולם ב-"auto" לא תיקנתי ולא נגעתי בתמונה מאז שצילמתי אותה. יש עוד תמונות טובות, אולי אני יוסיף בהמשך

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by עידוע,

רק מחר יש לי הזמנות להיות באילת לקנות מצלמה דיגיטלית..התקציב שלי הוא בסביבות האלפיים....אך גם יותר זול יותר טוב חשבתי על המצלמה של סוני ה-Sony Price : $ 349.95 Add to cart for lower price Shipping Cost > Cybershot DSC-P93, 5.0 Megapixel, 3x Optical/2x Digital Zoom, Point-and-shoot, Digital Camera Mfr # DSCP93 B&H # SODSCP93 Availability : In Stock מה אתם אומרים? יש משהו יותר מזאתי?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. יש איזו תוכנה שמאפשרת להעביר מוידאו לוידאו בזמן אמת (משהו כמו העברת ערוצים בטלויזה)? הכוונה היא שמרצה בכנס יוכל להציג וידאו שונים ולעבור מאחד לשני בלחיצת כפתור

• 0 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. Started by Tbox27,

שלום לכולם , אני צריך המלצה למלצמה דיגיטלית עד איזור ה 800 שקל , אם אפשר שהאיכות של התמונות תיהיה גבוהה ( ככל שניתן במסגרת המחיר הנמוך יחסית .. \-: ) . תודה מראש , תומר

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by dsane,

. [attachment deleted by admin]

15. אהלן , ברצוני לקנות מצלמת אינטרנט פשוטה בין 100-150 שקלים (טיפה יותר גם בסדר ) אני לא מבין בתחום הזה ואודה מאוד אם תסבירו לי קצת על מה צריך לשאול את המוכר כשאני אבוא לקנות את המצלמה , לינקים יתקבלו בברכה גם כן . תודה מראש =] בבקשה תנסו לענות לי כמה שיותר מהר אני מעונין לקנות מצלמת אינטרנט כבר היום .

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  16. טוב אז ככה לפני חצי שנה פתחתי דיון דומה אבל אז מצלמות HD ביתיות עלו הרבה יותר לאחרונה ראיתי מצלמות FHD ב2000 שקל אבל אין לי מושג איך הן בפועל סך הכל לא מחפש משהו מיקצועי אלה קומפקטי עם מספיק אכסון תקציב עד 3000 שקל

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  17. Started by idani1983,

אני נמצא בארה"ב ומחפש מצלמה דיגטלית(רצוי כיס) עד 280 דולר אין לי העדפה לחברה מסוימתץ תודה

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  18. Started by Kayfun4ik,

שלום אני חושק במצלמה שאין בה GPS מובנה, אבל מצד שני אני כן רוצה לסנכרן את התמונות למיקום והזמן. בעבודה מישהו סיפר לי שניתן לקנות מכשיר GPS נפרד ובעזרת תוכנה לסנכרן אותו עם התמונות (כמובן בתנאי שלפני זה מסנכרנים את המצלמה לפי השעון של ה GPS) האם מישהו מכיר מכשיר כזה, כמה הוא עולה? מה השם המקצועי/יעודי של מכשיר כזה?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by Milford Cubicle,

מצאתי את זה בשיטוט קצר באמזון, לאור העובדה שיש לי שם כ-100 דולר לבזבוזים.. http://www.amazon.com/Lensbaby-Pentax-Mount-Camera-LB2PK/dp/B000GAOFAA/ref=sr_1_9?ie=UTF8&s=photo&qid=1222698743&sr=1-9 לא הבנתי בעצם מה זה.. עדשה? משהו שמתלבש על העדשה ומוסיף לה אפשרויות צמצם? יש למישהו מושג מה זה ואיך זה עובד?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. אני רוצה לקנות את הסט שלי מארה"ב.. אני מחפש מאיפה יהיה הכי זול לקנות.. לא צריך שיהיה משלוח לארץ, משלוח בארה"ב יספיק. בקיצור.. אני מכיר שני אתרים עיקריים שאפשר להביא מהם : eBay Amazon אתם מכירים עוד ? אולי יש חנויות שמתמחות רק בזה ?? אשמח לקבל תשובה בהקדם האפשרי.. שבת שלום, מתן.

21. Started by לילי,

למצלמת CANON A-75 אילו סוללות נטענות רצוי לקנות? איזה כוח עדיף 2000 2100 2300. ומה עדיף מטען מהיר של שעה או שזה לא בריא לסוללה. שאלה נוספת- שמעתי שקשה להתקין אותה למחשב ולהוציא תמונות דרך המחשב . האם זה נכון?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Inertia,

שלום לכולם אני מחפש כרגע מצלמת וידאו דיגיטלית, הבעיה היא שאני זקוק למעט רקע על כל האופציות שקיימות כדי שיהיה לי מאיפה להתחיל. אם מישהו יכול לתת פה קישור למקום שנותן איזה סקיהר או משהו כזה על המוסים, הפורמטים וכל מה שצריך לדעת לפני שקונים אני אשמח לשמוע. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  23. סוף סוף חזרתי לצילום, רציתי להציג לכם סט תמונות קצרצר של בחורה נחמדה, להנאתכם (אני מקווה)! ואחרונה חביבה..

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. שלום ותודה בראש למי שמייעץ וישרוף מזמנו על קריאת הברבורים שלי הסיפור:אני מתלבט כבר זמן רב בנוגע לקנית מצלמה משפחתית קומפקטית (האידיאל היה להכנס לתחום ה SLR בגלל איכות התמונה אבל אני משער שבגלל גודל הציוד יעשה בו פחות שימוש) ולאחר שהמצלמה הישנה שבקה חיים והתנסויות שונות במצלמות שונות הגעתי למסקנה שחשובה לי ביותר איכות הצילום בכל סוגי התאורה וכן מהירות הצילום (חשוב לי מאוד בצילום הילדים) כאשר זום גדול מאוד מפתה אבל התרשמתי שהוא יפגע בדרישות האחרות שלי התקציב: הוגבל בעקרון לאזור ה1000 ש"ח. ההתלבטות: היא האם לרכוש מצלמה כדוגמת SD4000 שהתרשמתי שיש לה איכות תמונה במגוון מצבי צילום והיא מהווה מעין "S95 לעניים"... לבין מצלמות כגון sx130 או SX210 שנותנות זום גדול יותר. האם אני יח…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by ran07,

אני לא ממש מבין במצלמות אני מעוניין לצלם נופים ארועים שיהיה טוב בתנאי אור וחושך האם שווה להוסיף עוד קצת או להפך ולקנות מצלמה אחרת תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.