עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by overload,

אני והאולימפוס מתנדנדים בשמש. .

• 11 תגובות
    • 951 צפיות
  2. שלום לכולם.. אני מעוניין לרכוש מצלמת וידאו, והידע שלי בנושא לא נרחב כל כך. התקציב שלי הוא עד 3000 ש"ח, רצוי באיזור ה2000 ש"ח. אשמח גם לדעת אילו תכונות חשובות ואיך לבדוק אותן בכדי לדעת האם מצלמה היא כדאית.. בתודה, אודי.

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  3. Started by benor,

מעניין אותי לדעת, איזה סוג של צילומים אתם אוהבים. אני אתחיל: טבע ונוף, מאקרו, אמנותי, לילה.

• 7 תגובות
    • 640 צפיות
  4. Started by benor,

הוסר מרשות הרבים.

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by T-Flash,

שלום אנסה אותכם בסוג חדש של תמונות... התמונות צולמו בים המלח. Minolta Dimage 7 מה דעתכם?

• 6 תגובות
    • 889 צפיות
  6. Started by KoM,

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by benor,

מעניין אותי לדעת, איזה סוג של צילומים אתם אוהבים. אני אתחיל: טבע ונוף, מאקרו, אמנותי, לילה. נ.ב מישהו יודע איך פותחים סקר?

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  8. Started by Chevy,

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by benor,

כמעט בלתי אפשרי לצלם עם העדשה ההופכית. קבלתי תוצאות בלי פוקוס אבל עדיין אהבתי את התוצאה. עכביש: תמונה 1 בלי ההעדשה צילום ממרחק 5 ס"מ. עכביש 2: צילום ממרחק 2 - 3 ס"מ עם העדשה ההופכית. [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by overload,

• 7 תגובות
    • 704 צפיות
  11. Started by T-Flash,

שלום עוד ניסיון נחמד ל HDR בתוך מבנה... יצא טוב לדעתי...

• 9 תגובות
    • 830 צפיות
  12. Started by KoM,

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Chevy,

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  14. Started by PyroGhost,

טוב בעקבות התמונה הזאת שפירסמתי :http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=175434.0 והתגובות שקיבלתי עליה החלטתי לצלם שוב את המקום, לנסות לתפוס זוויות שונות במקצת, הרי לכם 3 ניסיונות בינתיים : הערות, הארות וכל תגובה יתקבלו בברכה, תודה מראש לכל המגיבים, יוסי.

• 5 תגובות
    • 854 צפיות
  15. Started by overload,

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by ALÞHA,

שלום אשמח לתגובות!

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. סתם תמונה שצילמתי דיי מיזמן...קצת לא ממש יצא בפוקוס אבל לפחות משהו השם שנתתי לא ממש מתאים אז תמליצו על משהו.. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  18. טוב, החלטתי לעשות קצת (הרבה) עבודה שחורה בשבילכם ולהעלות את מיטב התמונות שלי מהתערוכה לפה, אני אפרסם אותן בסטים של 5 תמונות בערך בכל סט... פתחתי ת'רד נוסף לתמונות האלה כי פה התמונות יהיו כלליות יותר ולא 'אומנותיות' כמו שניסיתי בת'רד הקודם ( שגם אותו אני אעדכן, יש לי עוד כמה תמונות לשם שיהיו מוכונת בקרוב ) מקווה שתהנו הSLR : הקליאו האהובה עליכם : אם אהבתם - ספרו לי , אם לא - עדיין תספרו לי ;D צפו לעידכונים בהמשך היום, יוסי.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by KoM,

האם בקרוב ככה יראו פיסות החוף האחרונות שישארו ? תפיסה משעשעת לדעתי...

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by KoM,

הקשר בין התמונות רופף אבל קיים... בבקשה בלי הערות מתחכמות על איכות התמונה ולמה אין פוקוס, מן הסתם זה בכלל לא הכיוון באף אחת מהתמונות... התמונות הם חלק מסדרה דיי ענקית...

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by benor,

פה פעור אני אראה לך מי כאן הבוס מחכים לשופט קובעים את החוקים

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  22. Started by stingeR-,

תמונה של ידידה שלי שצילמתי לפני כחצי שנה בערך ורק עכשיו חשבתי על לפרסם אותה.. פרופיל נקי של בחורה יפיפיה [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 941 צפיות
  23. לאחרונה אני שם לב שהרבה מאד משתמשים מגיבים בכך שהם מצטטים את דברי המשתמשים האחרים בתוך תיאור התמונה או דעה זו או אחרת. זה ממש לא מקובל עליי, אמנם אכן ייתכן ולשני משתמשים או יותר יש את אותה דעה אבל כמובן שאפשר לכתוב אותה בצורה אחרת ולא פשוט לצטט אותה. אני אעקוב אחרי הודעות מסוג זה החל מהיום, הודעות בסגנון יימחקו למרות הכוונה הטובה שבדבר. תודה על ההבנה וצילום מהנה לכולם. אחראי פורום צילום דיגיטלי, דני בקרמן. אני משאיר את הדיון פתוח, הודעות ספאם לא קשורות יימחקו.

• 36 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by Rhx,

שלום,כשהייתי בצפון בגליל המערבי צילמתי תמונה שלפי דעתי נחמדה(הייתי שם אצל קרובים בביקור,מקום מדהים),והייתי רוצה לדעת מה דעתכם. כמובן שאני לא יודע לערוך,אם הייתי יודע הייתי עורך אותה. רק רציתי לשאול,אני רואה פה אנשים שכותבים את הכתב הזה בתמונה שהם צילמו,כאילו את הניק שלהם איך הם בדיוק עושים את זה?(יש לי PhotoshopCS9) בקיצור,לתמונה. נ.ב התמונה צולמה הישר מתוך המרפסת של הבית. *צולם עם W800i. התמונה יותר מדי גדולה,רציתי לשאול איך אפשר להקטין בעזרת פוטושופ?ובכלל נגיד לעשות מסגרת. [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 694 צפיות
  25. Started by overload,

אביב הגיע פסח בא. הארץ, בשיא יופיה. (חלק מהתמונות גדולות מדי בשביל להציג פה, אז תסלחו על הקישור)

• 6 תגובות
    • 721 צפיות

דיונים חדשים בפורומים