צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
האם יש מצלמה טובה יותר או מומלצת מהפוג'י S5600 במסגרת התקציב שלה (הפוג'י עולה קצת יותר מ1000)? האם הקודאק, אולימפוס/כל האחרות במחיר דומה (עד 1400 בערך) טובות יותר או פחות? אני שואל כי קראתי המלצות בקטגוריה הזאת, במסגרת התקציב הזה על הפוג'י הנ"ל, שהיא הטובה ביותר, אז אפשר מעט ייעוץ לפני רכישה?
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אני מצטער אם אני לא השתמשתי במושג הנכון, אבל אני רוצה לדעת אילו מלצמות dslr (דגמים) משתמשות היום בהברגה האחידה שאולימפוס ומספר חברות נסוספות השיקו?
-
- 6 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מצלמת וידאו חדשה, אשמח אם תוכלו לתת לי קישורים לסקירות ו\או השוואות בין מצלמות חדשות כולל המלצות וכל מה שיכול לעזור.. תודה
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
-
-
שלום, אח שלי מחפש מצלמות וידאו מקצועיות, מכיוון שהידע שלי בתחום הזה שווה לתחת אני צריך ממכם קצת מידע. כמה ~ תעלה מצלמת וידאו מקצועית (שמשמת תחנות טלויזיה)? האם יש מצלמות וידאו מקצועיות אשר מסוגלות לצלם ישירות לתוך דיסק קשיח/פלאש במקום לקלטת? באיזה פורמט כדי להחזיק את הסרטים לאחר עריכה?
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
מעיון באתר השוואת מצלמות עולה כי סדרת מצלמות הוידאו של קנון נקראת בחו"ל Optura כאן, לעומת זאת, הדגם מתחיל באותיות MV ואילו שם המותג (Optura) לא מוזכר כלל. מהו הדגם הזה ה Optura? ואיך ניתן להשוותו לדגמים המשווקים בארץ והמתחילים באותיות MV לדוגמא: MV850i.
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני שוק להביא מצלמת וידיאו HD מחו"ל וראיתי שעדיין קיימת אבחנה בין PAL ל-SECAM. יש לזה איזו שהיא משמעות ב-HD? עוד שאלה - האם ניתן להציג סרטי HD במסכי CRT רגילים או שצריך להמיר אותם ל-SD?
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום, אני שוקל לקנות מצלמה חדשה. הדגם הספציפי שחשבתי עליו הוא Canon PowerShot SX210 IS, וראיתי שבו (ובדגמים דומים של יצרנים אחרים) אין עינית. האם זה משמעותי? (המצלמה מיועדת גם לצילומים בחוץ) (אני יודע שבמצלמה הנוכחית שלי כמעט לא ניתן להשתמש במסך באור שמש - אבל מדובר במצלמה ישנה, ואני מניח שהמסכים החדשים קצת יותר מוצלחים) האם יש דגם דומה הכולל עינית? אופיר
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
קיימות מצלמות טובות יותר מ A710 עד 1500 ש"ח ? (קומפקטית, מצלמה בלבד בלי ערכות כוללות כרטיסי זכרון סולללות וכו'..)
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
ברצוני לקנות מצלמה חדשה ואני רוצה להבין מה ההבדל בין הדגמים הללו? DSCHX5 , לבין DSC H55 ,והעדפה שלי בגדול היא ל DSCHX5 והאים במחיר שלה של 1300 יש דגם או חברה אחרת יותר איכותית. בתודה, :-\
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מצאתי היום בבית Canon EOS 650 ישנה שלנו ,האם כדאי להישתמש בה סתם לכיף ? או שזו מצלמה שכבר לא שווה שימוש היום ? אגב ,היום ,איך הולך התהליך של העברת תמונות מפיל לדיגיטלי ,וכמה זה עולה ?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, בקרוב אני טס לרומא ואין לי מצלמה נורמאלית כדי לצלם,אז חשבתי לקנו בדיוטי פרי (ברומא יעלה לי הרבה יותר). מישהו היה בדיוטי פרי לאחרונה ויכול לתת המלצות למצלמה סבירה בסביבות 200 דולר? תודה רבה! עריכה: אני חושב שיש להם יותר מצלמות מבאתר (נראה לי ) אבל מצאתי את המצלמה הזו : http://www.sakaldutyfree.co.il/product.asp?pId=764&mId=1&cId=22&sId=41 איך היא ? האמת לא מצאתי אותה בזאפ (רק דגם קודם שלה ) נ.ב אוליי כדאי לקנות משהו לא בדיוטי פרי ? יש מציאות בזאפ?
-
- 1 תגובה
- 4.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מקווה שתוכלו לעזור לי למצוא מצלמה שמתאימה בשבילי זה התוכנות העיקריות שאני מחפש: * מצלמה עם זום אופטי מ 6X - 10X . * מצלמה קומפקטית קטנה שתכנס לכיס (בלי עדשות גדולות שבולטות). * מ- 4 - 10 מגה פיקסל. * עד 2000 ש"ח עם אחריות ואבזירים. מצאתי כמה מצלמות שאולי תוכלו להמליץ לי: 1) Nikon Coolpix S10 - בא עם בטריה ליתיום מזה אני הכי מפחד בשטח. 2) Panasonic DMCLZ5 - בא עם בטריה ליתיום גם. 3) Nikon CoolPix S4 - עם 2 בטריות AA. מה דעתכם...????
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. יש לי Eos 888 וחשבתי לעצמי, איזה נחמד היה אם היא הייתה דיגיטלית. ואז נזכרתי בEos 303. היא טובה? מה היתרונות והחסרונות של מצלמות רפלקס? ומה עדיף יותר? רפלקס או קומפקטיות?
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המצלמות הדיגיטליות של קודאק שהתחלילו למכור (או לפרסם) עכשיו בישראל? ובמיוחד על בדגמים C330 Z700 וZ730 ומה זה עדשה של שניידר ??? אני צריך תשובה דחוף כי דוד שלי טס מחר לחול ואני רוצה לבקש ממנו להביא לי את אחת המצלמות ותודה מראש
-
- 6 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אני צריך מצלמה חדשה לאחר שה canon a75 נגנבה תקציב עד 1500 אני רוצה לדעתי דמוי slr עם זום גדול ומייצב תמונה טוב מאוד חשבתי כבר על ה olympus 510uz
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
1. מה התקציב שעומד לרשותך ? עד 4000 פלוס מינוס, עדיף שיהיה כולל הכל (עדשה, פילטים, תיק, כרטיס זיכון). 2. מה רמת הידע שלך ? מתכוונת לעשות קורס צילום בקרוב, בנתיים לומדת מהאינטרנט 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ? יש לי את CANON POWERSHOT SX10 שקנו לי לפני כמה שנים. שיחקתי איתה, ניסיתי את הפונקציות שיש לה, ועכשו בא לי להתקדם. 4. אילו נושאים אתה מעוניין לצלם, ובאילו תנאי תאורה? בנתיים בעיקר טיולים אנשים וכאלה. אח"כ נראה 5. האם אתה מתכוון להדפיס את תמונותיך לגדלים גדולים? כן. אם תהיה תמונה ממש טובה לפתח אותה ולתלות בסלון ;D 6. מהו טווח אורך המוקד בעדשות הנחוץ לך ? חשבתי לקנות את המצלמה הזאת ביחד עם 18-135 מ"מ. אבל לא סגורה על כלו…
-
- 21 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי, לאחרונה התחלתי לעסוק במודליג והתרשמי מההבדל שבין תמונה במצלמה מקצועית לרגילה... אני מעוניינת להשתדרג קצת מהמצלמה הדיגיטלית הישנה שלי למשהו יותר איכותי, אך שאיו דורש ידע מיוחד בצילום ("תמונות יפות לפייסבוק" מה שנקרה)... קיבלתי המלצה על מצלמות מירורלס אב יש מבחר גדול והייתי שמחה לשמוע המלצות יותר ספציפיות. אני צריכה מצלמה שנכנסת בתיק רגיל, שאינה דורשת הרבה התעסקות ובמחיר שלא יעור הרבה את ה-1000 ש"ח... אשמח המלצות :) תודה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, לאחרונה התחלתי לעסוק במודליג והתרשמי מההבדל שבין תמונה במצלמה מקצועית לרגילה... אני מעוניינת להשתדרג קצת מהמצלמה הדיגיטלית הישנה שלי למשהו יותר איכותי, אך שאיו דורש ידע מיוחד בצילום ("תמונות יפות לפייסבוק" מה שנקרה)... קיבלתי המלצה על מצלמות מירורלס אב יש מבחר גדול והייתי שמחה לשמוע המלצות יותר ספציפיות. אני צריכה מצלמה שנכנסת בתיק רגיל, שאינה דורשת הרבה התעסקות ובמחיר שלא יעבור הרבה את ה-1000 ש"ח... אשמח המלצות תודה.
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה , אחותי נוסעת לדרום אמריקה לשנה והיא מחפשת מצלמה איכותית לקחת איתה .. מצלמה באיזור ה 4מגה פיקסל , אפשר לחרוג פחות או יותר לא עקרוני ביותר ... כמה דברים חשובים , בטריות AA , זום גדול ואיכותי , עדיפות למבנה מצלמה בסגנון של ה S5000 ואיכות תמונה מעולה ככל האפשר תודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היא עולה 700 ש"ח באה עם 16 MB זכרון ואם רוצים לקנות בנוסף עוד 120 MB צריך להוסיף 211 ש"ח שווה לקנות אותה או לא ? מישהו מכיר בכלל את החברה הזאת? חיפשתי מצאתי בגוגל http://www.gadgethub.co.uk/shop/detail.asp?ProductGroupID=11859# איך היא נראת לכם? בתודה אמיר
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אמא שלי נסעה לחו"ל וקנתה מצלמת cannon קטנה קטנה 4.0MP, מישהו יודע אולי על מה אני מדבר, כי זה מסקרן אותי (עוד לא ראיתי אותה)... תודה מראש, אוטפיר
-
- 6 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום לכולם אני ממש מתלבט בין שתי מצלמות אלו: canon mv900 http://www.canon.co.il/_Products/Item.asp?ArticleID=686&CategoryID=53 או sonyDCR-HC26E http://mdk.pionet.com/default.asp?catid={8EAD9C02-4427-4B7A-A66F-25EDB8C31A7C}&details_type=1&itemid={AAB1F468-B287-474C-96F0-83DE8A4D369A} אני רוצה לקנות מצלמה שלא תעלה יותר מ2200 שקל מכיוון שאני פעם בשנה בערך משתמש בה ואני נוסע לתאילנד עוד שבוע ואני רוצה לקנות על מנת שאני אוכל לצלם שם... אני חובבן ולא יותר מזה, מה שאני רוצה זה וידאו יפה שאני אוכל להכניס אותו למחשב, להפוך אותו לAVI ואז לראות בDVD. יש לי עוד שאלה קטנה, למה צריך USB? למה הוא משמש? והאם אני צריך כרטיס מיוחד על מנת שאני אוכל לחבר את המצלמה למחשב? תודה
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום, השאלה פשוטה, תשובה, אם יש, בודאי מורכבת וקשה. קיבלתי במתנה מצלמת canon powershotsx610 hs. אינני יודע כיצד מחלצים ממנה את התמונות שצילמתי :mad: מישהו התנסה בחוויה הזו ויכול לעזור לי? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחר שמכרתי את ה-450D שלי אני מחפש מחליפה. חשבתי בגדול על ה-550D+עדשה 17-70 של סיגמה עם צמצם של 2.8-4,או עם הטמרון 18-50 וצמצם של 2.8. אשמח אם מישהו שמבין יותר ממני יוכל לעזור לי בנושא. 1.תקציב 4K. 2.רמת הידע היא בינונית. 3.הייתה לי 450D כשנתיים,בעיקר הזום ותאורה חשוכה. 4.מכל הסוגים.בעיקר צילומי טבע אבל גם הופעות וצילומים "חשוכים" יחסית. 5.לא.שימוש בייתי בעיקר. 6.אני חושב ש17-70 זה מעולה אבל אני אסתפק גם ב18-50 אם ההבדלים משמעותיים. 7.כן הגודל חשוב למדי(בעיקר לא גדולה כמו ה40D וכגון) 8.לא 9.לא 10.לא 11.לא 12.יהיה נחמד אם יהיה בה ווידאו HD.לא חובה. תודה!
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-