צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
אני מקווה שזה הפורום הנכון (מתייחס גם למצלומות וידאו דיגיטליות) רכשתי לפני חודש מצלמת וידאו דיגיטלית של סוני בעלת 40 GB של דיסק קשיח - DSR 35 (מחליפה את 32) חזרתי מטיול בקנדה , וכמה דברים הפתיעו אותי - כל קטע צילום מופיע כסרטון בפני עצמו , לא ניתן לצפות בסרטים כסרט אחד ארוך. הסרטים הם בפורמט MPEG , וגם אני לא בטוח שהם הכי איכותיים שניתן... מה ניתן לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
זה היה הניסוי הראשון שלי לפני יותר מחצי שנה....(המים קצת עם ליכלוך לקחתי את הקערה הראשונה שמצאתי וזה מה שיצא)
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום חברים, רציתי לשמוע מה דעתכם על רכישה של מצלמה מחודשת/מתצוגה. כמובן שהמחיר נמוך משמעותית מחדשה, אך הייתי מעוניין לשמוע מה נסיונכם עם מצלמות אלו. תודה.
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
טוב, אז הייתי בתערוכה כדי לצלם כמה בייבס, זה מה שנקלט בעדשה. לשאר התמונות
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
-
תמונה שצולמה על האי רוזוולט,שנמצא בין מנהטן ללונג אילנד. הצעות לשיפור יתקבלו בברכה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום! פעם ראיתי שמישהו פה נדמה לי זה היה Chevy או kom לא זוכר, נתן לינק לפלאג אין לדפדפן שתיהיה אפשרות לקרוא את הEXIF בלי להוריד את התמונה... בחיפוש לא מצאתי כלום. מישה יכול לתת לי בבקשה את הקישור הזה?
-
- 2 תגובות
- 961 צפיות
-
-
מעובדת מאוד אבל אני אוהב את התוצאה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
המצלמה היא לטובת חברה שלי, שמעצבת חלונות ראווה, ככה שהיא צריכה לצלם תמונות במרחק קרוב ואולי עם זום גדול. כמו כן, עדיף שהמסך שלה יהיה גדול ככל האפשר ושתהיה נוחה לשימוש. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
איזה סוגי כרטסי SD יש , עד כמה מגה בייט יש להם , ומה המחירים. בתודה רן
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חשבתי על הפוג'י S6500 אבל אם יש לכם להציע משהו ''יותר טוב'' אשמח לשמוע בעיקרון אני רוצה מצלמה איכותית מאוד שיודעת גם לצלם וידיאו נורמאלי...
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום יש לי מצלמה FINEPIX S5700 יש לי ביעה להעביר סרט בגודל של GB1.9 מהמצלמה למחשב כל פעם שאני מנסה להעביר המחשב לא מגיב במשך דקה ואז אני רואה קובץ בגודל של 0 "הועתק" להעתיק שאר הדברים כמו תמונות וסרט של 300MB אין בעיה יש לי מערכת הפעלה windows xp home מעודכן ל - SP3 מישהו יודע מה הבעיה ואיך פותרים אותה תודה
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
נכון .. מסכים באמת זה כך. לא תמיד טוב יוצאים ממנו. ראה דוגמה אחרונה סיפרו המדהים שכתב קררין שלנו. אני מניח שלא כולם מספיק בוגרים לדבר כזה גדול http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=413745.0.. (אגב אני לא יותר טוב אני זקן יותר וטיפש יותר) [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום, שמי אלכס ויש לי חיים קלים מדי. לכן אני צריך להקשות על עצמי ולצלם פנורומות עם כמה חשיפות לכל פריים(לHDR). צילמתי אחת לא מזמן בטיול בצפון, ופריים אחד יצא עקום עקב תזוזה זעירה של החצובה. בכדי לתקן את זה, תקעתי את כל התמונות ביחד לפריים אחד של עריכה כשכל תמונה היא שכבה(layer) אחרת, ואחרי שסידרתי את הכל הוצאתי את זה בחזרה ל4 פריימים שונים של עריכה ושמרתי ל4 קבצי TIFF שונים. עכשיו כשאני מנסה להפוך את זה לHDR, התוכנה אומרת שלי שאין שום הבדל בחשיפה כשאני יודע בבירור שיש. מסתבר שהבעיה היא בקבצי הEXIF שכולם אומרים שה EVA הוא על 0.00 . את ההפרשים בEVA של התמונות אני יודע, אבל אין לי דרך להכניס את זה לתמונות שכבר "סונכרנו" ביניהן. מישהו עורך EXIF שעובד עם קבצי TIFF? הפכתי את כ…
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אהלן!!!!!!!! אני לא מצליח לפתוח את קבצי ה Raw מהפוג'י שלי (הקבצים הם בעלי סיומת raf) אשמח לקבל עזרה תודה רבה!!!!
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
טוב ככה אין לי שמץ של מושג בצילום אז הם כולם על AUTO כנ"ל גם בפוטושופ ההקטנה ממש פגעה באיכות אז אם מישהו יכול להמליץ לי על איזשהי דרך טובה להקטין אני ישמח טוב קצת מידע על התמונות הראשונה זה מחזיק מפתחות שלי דווקא התמונה בגדול די חדה וממש אהבתי בה איך שהצבע של הבודהה משפיע על הבד השניה זה צילמתי די הרבה תמונות עד שיצא לי שהטבעת של פייס תיצא חדה השאר מטושטשות ( חברה ששכחה את הטבעות ) השלישית זה קקטוס אצלי אני תכף יפרסם עוד איזה תמונה שתיים שלו כל אלה מקרו האחרונה עם האקדח זה הצו ראשון שלי עם ביבי גאן ----> תחשבו על זה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אוקיי היום האולימפוס C310 שלי התפגרה. ובהתרעה מוקדמת הקצבתי לכך סכום עד 800 שח לצורך קניה של מצלמה חדשה וקצת טובה יותר מהקודמת-כשהדרישות העיקריות הן: 1.מסך גדול[2.0 ומעלה] 2.רזולוציה של 4MP תספק אותי בהחלט[לא הולך להדפיס פוסטרים למגדל באיילון]. 3.זום אופטי של מינימום 3X כאשר השאיפה היא ל4X[שוב על זה ניתן להתפשר לטובת תכונהבולטת אחרת]. 4.שאיפה למצלמה בעלת גודל קטן מימדים,וכך גם המישקל. 5.וכמובן מצלמה איכותית בעלת תמונות איכותיות עם פונקציות בסיסיות למשתמש הממוצע ובלי יותר מדיי אופציות של גימיקים שאני לא אשתמש ורק יגרעו לי מלהפיק את המירב מן המצלמה. 6.צילום וידאו עם קול בפורמט חסכוני MPGE באיכות קול ושמע טובים. אילו היו6 תכונות הבסיס אשר אני מחפש במצלמה החדשה שלי. א…
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
לאחרונה רחשתי מצמה דיגיטלית G7 של קנון אתמול גיליתי שיש לי פיקסל מת במסך במיקום מרכזי שניראה רק בתנאי תאורה מסויימים ולא קבוע והוא מאיר בצבע אדום. עדיין לא עברו 14 יום מהרכישה האים היבואן שהינו פרללי (לא קרט) אמור להחליף לי את המצלמה ? זה מאוד מאוד מעצבן אותי ! אני רכשתי מצלמה ח-ד-ש-ה ולא מחודשת. דן
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
:'( :'( :'( צילמתי אתמול והכל היה בסדר, היום עשיתי עוד כלמיני נסיונות עם הצמצם וחשיפות בתנאים שונים, ולאחר שהעליתי את התמונות למחשב גיליתי את הדבר הזה, מן נקודה מרוחה כזאת בכל התמונות. א"כ שמתי לב לזה במצלמה וכאשר אני עושה זום הנקודה קטנה, ונהיית יותר ממוקדת וכאשר אני חוזר בחזרה היא נהיית יותר גדולה ודיי קשה להבחין בה בלי הזום. חשבתי שזה אולי לכלוך או איזה כתם או משהו (למרות שהקפדתי ששום דבר לא יגע בעדשה, ותמיד סגרתי אותה כשלא השתמשתי) אז לקחתי את המטלית הזאת שמנקים איתה את המשקפיים, ובעדינות רבה ניגבתי, אך עדיין ה"כתם" הזה נשאר שם, ניסיתי טיפה יותר חזק ועדיין אין שום הבדל, אני מפחד לשרוט את העדשה אז לא אנסה יותר חזק. מישהו אולי יודע מה זה ?? המצלמה חדשה וזה לא נראה…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך מעלים תמונות לאתר לצורך חוות דעת? באיזה גודל ואיכות מומלץ? או האם יש סטיקי שכבר הסביר זאת? תודה
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אז ככה, התקציב באזור ה-2500 ש''ח. המטרה: 9 לאוגוסט אני טס לניו זילנד לתקופה לא מוגבלת, בעיקר לטייל ואחרי מספר חודשים להתחיל לעבוד שם וכרגע אני לא רואה את עצמי חוזר בקרוב, אז המטרה היא טיול ארוך, מאוד חשוב לי הווידאו כי אני מתכנן VIDEOLOG מאסיבי! אני צריך עדשה ALL AROUND עשיתי קצת חושבים ועם הזמן החלפת עדשות תהפוך למטרד לכן אני חושב על ללכת על עדשה 18-200 או -250. על הכוונת: 1) Canon EF-S 18-200mm 1:3.5-5.6 IS - 2400NIS 2) Sigma 18-250mm F3.5-.5.6 DC OS HSM For Canon - 2000NIS 3) Tamron 18-270mm F/3.5-6.3 Di II VC PZD For Canon - 2700NIS כמובן שהמחירים הם בקירוב. ממה שיצא לי להבין, הCANON נחשבת הטובה משלושתם, הסיג…
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אישתי לוחצת עלי לרכוש מצלמת וידאו, כדי להתחיל לתעד את ימי ההולדת של המשפחה :-) התקציב שלנו הוא עד 5,000 ש"ח מקסימום, ומכיוון שאני התעקשתי על מסך Full HD, כעת אנחנו רוצים למקסם את הפוטנציאל ולרכוש מצלמה תואמת (FULL HD) אין צורך במצלמה מקצועית, מכיוון שזה רק לשימושים פנימיים של המשפחה, אבל כן חשוב שזו תהיה מצלמה טובה ושתשמור את הנתונים על דיסק קשיח, מכיוון שמהניסיון שלנו עם מצלמות העבר, הקלטות נעלמות לנו בין הידיים עם הזמן :-) להמלצתכם אודה ! אשמח לספק פרטים נוספים במידה ושכחתי משהו.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עוד קומפקטית חדשה יש סיכוי שהיא תהיה מוצלחת יותר מקומפקטיות אחרות בגודלה? http://www.fujifilm.com/products/digital_cameras/z/finepix_z200fd/index.html
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
מישהו מוכר אותה ב-480 ש"ח, בלי כרטיס זיכרון, לא מודשת ועם אחריות לעוד שנתיים. מצלמה ראשונה שלי, מעוניין בצילום רגיל של משפחה, חברים, שכונה וכו'. אולי מדי פעם צילום מיקרו וכאלה בשביל הכיף. אתם ממליצים לי לקנות אותה?
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אהלן לפניי יציאה לטיול בניו זילנד ואוסטרליה :-) רוצה להתחדש במצלמה קומפקטית טובה ואיכותית אני גם הייתי רוצה שהיא תתמוך בצילום וידאו עם SOUND אם זה אפשרי באיכות טובה. אשמח לשמוע המלצות..
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-