צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אני מחפש מצלמה קומפקטית זולה שתשמש בתור מצלמה משנית. מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? עד 700 שקלים. יש ברשותי כבר סוללות AA. כרגע יש ברשותי כרטיס אחד, יהיה נחמד אם אוכל להשתמש בו אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה? תמונות משפחה וחברים, כנראה שחלקן יהיו בתנאים חשוכים האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? לא. זה לא קריטי מדי לאבד צבעים לטובת הפלאש האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לא האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לא. האם יש בכלל קומפקטיות שיכולות לתפעל פלאש חיצוני? האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)? זה יהיה נחמד אם החיישן יוכל להתמודד עם אור חלש, אבל זה לא הכרחי האם אתה משתמש כיום במ…
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
נקדים ונגיד שכולן צולמו בקנון 400D עם עדשת קיט 18-55 זו הראשונה Exposure: 0.002 sec 1/640 Aperture: f/6.3 Focal Length: 55 mm ISO Speed: 400 Exposure Bias: 0/3 EV Flash: Flash did not fire בתמונה הזו רציתי לדעת איך אני גורם לאפקט כזה שבו רק המכונית בפוקוס וכל השאר כאילו נמתח ככה לתת אפקט של מהירות? זו השנייה Exposure: 0.001 sec 1/800 Aperture: f/10 Focal Length: 27 mm ISO Speed: 400 Exposure Bias: 0/3 EV Flash: Flash did not fire כאן כאשר צילמתי את הרכב באוויר השמש הייתה בדיוק בקו העליון של התמונה ממש באמצע בהאפקט שקיוויתי לקבל הוא קרני שמש כאלו שירדו מהשמיים אבל בפועל שרפתי אותה לגמרי מה עשיתי לא נכון? עוד כמה תמונות שעשיתי ניתן לראות פה …
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
-
HDR עם עצמים נעים..... ושתיים של מרקמים.. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אליפות קנדו שלו שנערכה היום בוינגייט. ביקורת עצמית: חשיפה גרועה, מיקום גרוע, חוסר חדות. קצת על קנדו: http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A7%D7%A0%D7%93%D7%95
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את אחת מאלה בקרוב (מארה"ב) ועוד לא הגעתי להחלטה. לא מצאתי הרבה חומר על הריקו פרט לכמה ציונים די טובים באתרים שמסקרים מצלמות, לעומת זאת יש די הרבה ביקורות גם בארץ על ה A630 חיוביות מאוד. מה שהמשאיר את הנושא להכרעתכם הוא שנדהמתי מהאיכות תמונה של הריקו, הזום, העדשה העדיפה, כמות הרעש(?), ומצד שני לקנון שם טוב, הוא נמכר בארץ ו... זהו בערך. עוד דבר שרציתי לדעת זה האם הריקו נמכרת בארץ? והאם יש ביקורות/ הערות שלכם שיצביעו לי קצת יותר טוב על החסרונות של הריקו (ואני מאמין שיש ). תודה ;D
-
- 9 תגובות
- 894 צפיות
-
-
-
דוד שלי מארה"ב שלח לי דרך סבא וסבתא שלי מצלמה דיגיטלית של ניקן עכשיו זה בלי חוברות ובלי כלום ובלי מטען או שנאי של המצלמה אין לי מושג עדין איזה דגם זה כי אני יראה אותה רק בעוד שבועיים בערך כי סבא וסבתא שלי חוזרים יום ראשון ואני בצבא.. האם אני יכול להשיג למצלמה שנאי או מטען בארץ ועם מישהו מכיר תמצלמות של ניקון איך היא והאם צריך בכלל? בתודה גדולה אלכס.
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
מישהו יודע עד איזה נפח זיכרון היא תומכת? ולאלה שרוצים לשאול אז כן... חיפשתי בחוברת ולא מצאתי תשובה וגם באתר אין תשובה מדויקת יש תשבוה עקיפה... בFAQ יש שאלה לגבי כל נפח זיכרון, כמה תמונות יכנסו בו בכל רזולוציה וזה מגיע עד 512 אבל זכרו לי שאפשר ג'יגה מישהו יכול לאמת את זה מניסיון או מידע אישי?
-
- 11 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מצלמה וכבר איזה חודש יש לי התלבטות כבדה בין מספר מצלמות. Sony DSC T-200 CASIO Exilim EX-V7 \ V8 Panasonic Lumix DMC-TZ4 \TZ5 Ricoh Caplio R7 אני לא מבין גדול בצילום ומחפש מצלמה קומפקטית שתכנס בקלות לכיס ושאוכל לקחת אותה לכל מקום בנוחות ושתוציא לי צילומים איכותיים עד כמה שאפשר למצלמה מהסוג הזה. חשוב לי שהמצלמה תצלם טוב בתנאים ביתיים, ושתהיה בעלת זום אופטי טוב (לפחות X5). הדבר הנוסף שמהווה פקטור בבחירת המצלמה הוא עניין של צילום הוידאו... מאוד חשוב לי צילום וידאו באיכות הכי טובה שאפשר במצלמות מהסוג הזה. אני הולך לצלם הרבה וידאו בתוך הבית(תינוקות), ככה שחייב שיהיה אפשרות של זום במהלך הצילום ועדיפות לפורמט וגודל קובץ כמה שיותר קטן וצילום וידאו באיכות הכי טובה שא…
-
- 3 תגובות
- 894 צפיות
-
-
-
-
חוץ מהמחיר כמובן. http://zap.co.il/model.asp?model_id=12911 והאם היום שווה יותר לקנות 512MB? http://zap.co.il/model.asp?model_id=12928
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
שלום,אני מתכנן לקנות מצלמה עם 5 מגה פיקסל ומעלה,שתהייה קלה לפעולות, נוחה ובעלת תמונות איכותיות הוידאו לא חשוב בכלל,רק התמונות זה מה שחשוב באמת תודה ויום טוב
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מצלמה דיגטלית. אני לא צריך תמצלמה הכי מקצועית בעולם משום שאני מתחיל. המליצו לי על Canon A75. מישהו יכול להמליץ לי על מצלמה אחרת למתחיל או לתת ביקורת על המצלמה הזאת? תודה מראש, Exe
-
- 4 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שבוע הבא חבר שלי ואני טסים לנפאל שם הוא רוצה לקנות מלצה. איזה מצלמה אני יכול להמליץ לו לקנות? הוא מעוניין במצלמה דיגיטלים פשוטה שלא תצרוך ידע מוקדם או מיומנות בצילום. הסכום שהוא מעוניין להשקיע זה עד 1000 ש"ח. מה כדאי לו לקחת.
-
- 4 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום דיי הגזמתם! כבר איזה חודש בלי מאקרו אחד אפילו! תמונות שצימתי היום... מזמן לא היו מאקרואים של צמחים... וחבל :-\ כי לא כולם כל כך משעממים מה דעתכם על התמונות? העריכות היחידות הם הקטנה, הוספת מסגרת וסינון רעשים (המצלמה שלי לא יכולה לצלם כלום בלי רעשים ). תהנו! יום טוב לכוללללםם!!! :xyxthumbs:
-
- 11 תגובות
- 893 צפיות
-
-
בוקר אנשים! יש לי מצלמת HP Photo Smart 720 (נא לא להביע את דעתכם בנושא המצלמה, עשו את זה בערך בכל חנות צילום שנכנסתי אליה היום... תודה) לפני כמה ימים, אחרי כמעט שנתיים וחצי שלוש של עבודה מצויינת המצלמה עשתה טיפה בלאגנים במסך, לא עשתה פוקוס, הריצה מעין גלי צבע על המסך (כאילו המסך הוא אקולייזר) הייתה מוסיפה צבעים ועוד המון דברים בסגנון ניסיתי להחליף בטריות, לתת לה להירגע (להוציא את הבטריות ולהכניס אחרי שעה כדי שזה יאפס את הזיכרון שלה לתאריך וכאלה, חשבתי אולי משהו נתקע), סגרתי והפעלתי, חיברתי למחשב וניסיתי לאפס ממנו (מה שלא מצאתי איך עושים) השורה התחתונה, המצלמה לא פעילה כרגע... חבל לי לאבד אותה כי כמה שהיא ישנה היא ממש טובה, יש בה צ'יפ של 256 מגה שזה מצויין ועוד המון ה…
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
היי (: החלטתי שאין לי הרבה תמונות מהחיים שלי... ויש הרבה רגעים שאני רוצה לצלם ולהזכר בהם אחורה מתישהו.. אז אני מחפש מצלמה טובה כדי לצלם ארועים (בלילה) ונוף. חשבתי בהתחלה על דמויית SLR, שהיא טובה לנוף וכד', אבל ממש לא נוחה כשאתה רוצה לצלם את החבר'ה וסתם להסתובב.. # מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? עד 1300 בערך # אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? ארועים בבר (לילה), נוף (יום) # האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). פלאש טוב חשוב # האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצי…
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
היי. לאחרונה הגעתי למסקנה שהידע שלי בצילום הוא נמוך ביותר.. רציתי לצלם איזו תמונת נוף, ואז החלטתי לעשות זאת במצב ידני, אז העברתי לM ו..אין לי מושג בגרוש מה זה ISO, זמן חשיפה אני עוד יודע אבל מה זה ה F ? עד היום השתמשתי במצב האוטומטי או החצי אוטומטי, ואני ממש רוצה לדעת להוציא מהמצלמה את המקסימום.. אז אם למישהו יש מדריכים (לא משהו ניובי מדי) שמסביר על זמני החשיפה, ה ISO וה F ומתי עדיף להגביר אותם או להנמיך. תודה
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
-
-
האם משהו מסריח פה? חוץ מהעובדה שהם הכניסו בטוח את הריבייט פנימה. http://www.bestpricecameras.com/prodetails.aspx?prodid=702774&display=2 נערך: ושמחירי הכרטיסים והאביזרים שם יקרים בצורה מהממת.
-
- 6 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום לכולם, מכרתי לאחרונה את ה CANON S70 המצויינת ששימשה אותי נאמנה ב-4 שנים האחרונות, כעת עלי למצוא תחלופה ראויה, איני מחפש מצלמת SLR מטורפת אך חשוב לי לקנות משהו חובבני ברמה גבוהה ושיתן לי תמונות טובות, באשר לשאלון: מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? עד 2300 ש"ח - רוצה כרטיס 4GB וסוללה אחת מספיקה אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? רוב הצילום יהיה בחוץ, אני מטייל הרבה, מצלם נופים ופעילויות חוץ בעיקר, אני טס השנה לניו זילנד וחשוב לי לחזור עם תמונות ראויות! האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). לא בטו…
-
- 5 תגובות
- 893 צפיות
-
-
-
מעבר תמונות מקנון Power Shot S 70 ל Iriver H320 נכשל למרות שתופעל לפי החוברת....אנא עזרתכם...תודה
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
כולם מכירים בית הספר לאמנות,צילום,קולנוע - מנשר. מה אתם חושבים על הסרט בערוץ 2 על מנשר ? http://www.keshet-tv.com/VideoPage.aspx?MediaID=42914&SourceID=23 תקציר : אבי תורג`מן סיים את לימודי הבימוי וההפקה באוניברסיטה הפתוחה, אבל בבית הספר "מנשר" לאמנות סירבו לקבלו כי הוא חירש. מביה"ב נכתב: "קבלתו תמנע מהסטודנטים האחרים להתקדם, וגם להם יש זכויות" דעתכם חשובה
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-