עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by bio_stdnt,

זמן חשיפה 1/160 צמצם f8.0 ISO 400 מרחק מיקוד 85mm קצת פוטושופ בשביל הרקע [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 884 צפיות
  2. קניתי לא מזמן מצלמה ואיתו זיכרון SD במהירות 60* , איך אני יכול לדעת שלא עבדו עלי :s05: על הזכרון אין פרטים חוץ מהנפח(512mb) והפירמה(sagatek)- גם לא על האריזה . תודה.

• 0 תגובות
    • 884 צפיות
  3. Started by ofir_bl,

שלום לכולם, קניתי מצלמה של CANON G10, יש לי כרגע כרטיס זכרון פשוט של 1GB, אני בקרוב טס לניו זילנד ולכן אני רוצה לקנות כרטיס 8GB. חשבתי אם אני קונה כבר להשקיע על משהו טוב, השאלה שלי היא כזאת, אם למצלמה כמו ה G10 יש צורך בכרטיס של SANDISK EXTREAM 3 או שאפשר ללכת על SANDISK ULTRA 2, הבדלי המחירים בין הכרטיסים הם מהותיים, השאלה אם בפועל אני ארגיש שה EXTREAM III מתפקד יותר טוב, אם כן אני אלך עליו אך איני רוצה לבזבז כסף סתם מהתלהבות תודה אופיר

• 1 תגובה
    • 884 צפיות
  4. Started by sagi5,

http://www.flickr.com/photos/26831876@N00/ אז מה אתם חושבים?

• 5 תגובות
    • 884 צפיות
  5. Started by Wideblade,

היי (: החלטתי שאין לי הרבה תמונות מהחיים שלי... ויש הרבה רגעים שאני רוצה לצלם ולהזכר בהם אחורה מתישהו.. אז אני מחפש מצלמה טובה כדי לצלם ארועים (בלילה) ונוף. חשבתי בהתחלה על דמויית SLR, שהיא טובה לנוף וכד', אבל ממש לא נוחה כשאתה רוצה לצלם את החבר'ה וסתם להסתובב.. # מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? עד 1300 בערך # אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? ארועים בבר (לילה), נוף (יום) # האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). פלאש טוב חשוב # האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצי…

• 0 תגובות
    • 884 צפיות
  6. Started by KoM,

• 6 תגובות
    • 884 צפיות
  7. Started by KoM,

מזכרת מהירדן הגועש...

• 8 תגובות
    • 884 צפיות
  8. Started by GiZmo,

היי. לאחרונה הגעתי למסקנה שהידע שלי בצילום הוא נמוך ביותר.. רציתי לצלם איזו תמונת נוף, ואז החלטתי לעשות זאת במצב ידני, אז העברתי לM ו..אין לי מושג בגרוש מה זה ISO, זמן חשיפה אני עוד יודע אבל מה זה ה F ? עד היום השתמשתי במצב האוטומטי או החצי אוטומטי, ואני ממש רוצה לדעת להוציא מהמצלמה את המקסימום.. אז אם למישהו יש מדריכים (לא משהו ניובי מדי) שמסביר על זמני החשיפה, ה ISO וה F ומתי עדיף להגביר אותם או להנמיך. תודה

• 2 תגובות
    • 884 צפיות
  9. Started by axon,

טיפים לפוקוס בלילה שהאוטופוקוס מסרב לציית ? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 884 צפיות
  10. כולם מכירים בית הספר לאמנות,צילום,קולנוע - מנשר. מה אתם חושבים על הסרט בערוץ 2 על מנשר ? http://www.keshet-tv.com/VideoPage.aspx?MediaID=42914&SourceID=23 תקציר : אבי תורג`מן סיים את לימודי הבימוי וההפקה באוניברסיטה הפתוחה, אבל בבית הספר "מנשר" לאמנות סירבו לקבלו כי הוא חירש. מביה"ב נכתב: "קבלתו תמנע מהסטודנטים האחרים להתקדם, וגם להם יש זכויות" דעתכם חשובה

• 1 תגובה
    • 884 צפיות
  11. Started by T-Flash,

שלום עוד ניסיון נחמד ל HDR בתוך מבנה... יצא טוב לדעתי...

• 9 תגובות
    • 884 צפיות
  12. Started by R0tem1,

צולם בצפת בליל הסדר חבל שלא הייתה לי חצובה, יפה שם בעיר העתיקה full size: http://img463.imageshack.us/img463/93/dscf0024vb2.jpg

• 4 תגובות
    • 883 צפיות
  13. Started by T-Flash,

שלום דיי הגזמתם! כבר איזה חודש בלי מאקרו אחד אפילו! תמונות שצימתי היום... מזמן לא היו מאקרואים של צמחים... וחבל :-\ כי לא כולם כל כך משעממים מה דעתכם על התמונות? העריכות היחידות הם הקטנה, הוספת מסגרת וסינון רעשים (המצלמה שלי לא יכולה לצלם כלום בלי רעשים ). תהנו! יום טוב לכוללללםם!!! :xyxthumbs:

• 11 תגובות
    • 883 צפיות
  14. Started by Overkiller,

בוקר טוב! אני מחפש מצלמת דמוי SLR . אני מתכוון לצלם הרבה דברים - נוף, אנשים, אוביקטים נייחים. לא מתכוון להשתמש בפלאש חיצוני. אני לא מתכוון להשתמש בחצובה. לא מתכוון לצלם ספציפית באור חלש יש ברשות הוריי Minolta Dimage 7i והיא בערך מה שאני מחפש מבחינת נוחות צילום - זום זז באופן ידני (ולא כפתור ששולט עליו) גודל המצלמה והפרקטיות שלה. אני לא מתכוון להדפיס תמונות ממדפסת, אבל כן ארצה לשים תמונות כטפט על המסך. טווח עדשה: כמה שיותר גדולה ורחבה - ככה טוב יותר לא אתפשר על מצלמת כיס, אני רוצה מצלמה בגודל מלא. אני לא נעול על יצרן מסויים, אבל בטווח המחירים הנ"ל בדקתי באינטרנט את כל הFUJI למיניהם; הם נראו לי מתאימים. ואין לי פשוט מושג מה ההבדלים בין הדגמים שלהם S1000FD לבין S2000HD או 57…

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  15. טוב אני מחפש מצלמה דיגיטלית עכשיו המליצו לי בכללי על החברה CANON עכשיו על איזה דגם אתם ממליצים אני מחפש משהו טוב איכותי אבל לא באיזה 5 6 אלף אלה משהו טוב ב1500 18000 או שאם יש לכם איזה המלצה למצלמה אחרת אני מוכן לשמוע שאלה שניה שלי היא האם יש הבדל בין 6 מיליון פיסקול במצלמה לבין 3 מיליון פיסקול אבל כיאילו הבדל ממש מוחשי משהו רציני כזה שנראה לעין תודה לכול העוזרים

• 1 תגובה
    • 883 צפיות
  16. מנפלאות ה-8MP, CROP הזוי...

• 10 תגובות
    • 883 צפיות
  17. Started by OutRaGe,

הכותרת אומרת הכל תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 883 צפיות
  18. שלום לכולם, מכרתי לאחרונה את ה CANON S70 המצויינת ששימשה אותי נאמנה ב-4 שנים האחרונות, כעת עלי למצוא תחלופה ראויה, איני מחפש מצלמת SLR מטורפת אך חשוב לי לקנות משהו חובבני ברמה גבוהה ושיתן לי תמונות טובות, באשר לשאלון: מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? עד 2300 ש"ח - רוצה כרטיס 4GB וסוללה אחת מספיקה אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? רוב הצילום יהיה בחוץ, אני מטייל הרבה, מצלם נופים ופעילויות חוץ בעיקר, אני טס השנה לניו זילנד וחשוב לי לחזור עם תמונות ראויות! האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). לא בטו…

• 5 תגובות
    • 883 צפיות
  19. יש לי את המצלמה S6500, עם כרטיס FUJI 2GB. הייתי היום בהופעה של מגהדת', וצילמתי קרוב ל-600 תמונות עם שני סרטונים קצרים, ומתוכם מחקתי בטעות תמונה אחת שאני רוצה לשחזר. השאלה היא, אפשרי לשחזר תמונה שנמחקה, עם תוכנות מתאימות, בלי קורא כרטיסים? כי המחשב לא מזהה את הכרטיס זיכרון באופן ישיר... עריכה: צילמתי במצב לילה אני חושב, שמצלם שתי תמונות ברציפות, אחת מוארת והשנייה לא. אני מחקתי את התמונה המוארת, ונשארה הגרסה השרופה והפחות חדה. אפשר אולי לסדר אותה בפוטושופ, אם השחזור לא מצליח?

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  20. Started by KoM,

צולם עם המצלמה המעפנה יותר...

• 8 תגובות
    • 883 צפיות
  21. Started by aleXtazi,

שלום !!!!! אני צריך המלצה למצלמה שהכי כדאי לקנות בסכום הזה 1800 שקל (בישביל חבר)

22. Started by et_gershon,

שלום, קיבלתי מצלמה חדשה היום ווהייתי רוצה לקבל עלייה ביקורות עם אפשר או הסבר בבקשה על פונקציות מיוחדות וכל מיני כאלה המצלמה היא olympus מדגם fe-140 6.0 מגה פיקסל הנה תמונות שלה: http://img.clubic.com/photo/015E000000220687.jpg http://www.digitalcamerareview.com/assets/5385.jpg בתודה איתי.

• 5 תגובות
    • 883 צפיות
  23. מעוניין לקבל המלצה על מצלמת דיגיטלית עד 1000 ש"ח אך ורק של Canon ו 8 מגה פיקסל ומעלה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  24. Started by eli33,

צולם עם K800I אשמח אם תוכלו לתת לי טיפים לצילום פרחים מקרוב ..חוץ מכמובן לצלם במצב מאקרו(בין היתר מאיזה מרחק לצלם במאקרו וכו') צילמתי עוד מה תמונות של עוד כמה פרחים.. אבל הם יצאו גרועות זאתי יצאה הכי טובה..לכן אני מבקש את הטיפים שלכם .. תודה

• 6 תגובות
    • 883 צפיות
  25. מעוניין במצלמה מסוג טוב ... בריזולוציה טובה תנאי תשלום טובים ואחריות לשנה לפחות חנויות מהארץ או אתרים מארץ

• 1 תגובה
    • 882 צפיות

דיונים חדשים בפורומים