צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
סוס כפות ברומניה. חשבתי לעשות בשחור לבן גדי להעביר את המסר יותר טוב אבל איכשהו הניגודיות בין הסבל של הסוס לציבעוניות נראתה לי יותר מטרידה לעין [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
שלום! אבא שלי קיבל הצעה לקנות את המצלמה casio qvr51 ב-1450 ש"ח כולל 128 MB ונרתיק איכותי למלמה, בגלל שהוא קונה מהיבואן הראשי, וכאילו דרך החברה שלו או משהו כזה אז לפי מה שהבנתצי זה יוצא זילזול... רציתי לדעת עם זה שווה? בזאם היה רק את QVR61 ו QVR40 שזה דגם יותר מתקםד ודגם אחד פחות מתקדם אז חישפתי באתר השוואות אחר קצת פחות מוכר והכי זול שמצאתי היה ב-1595ש"ח ורק עם 32 MB זכרון (http://www.bazman.co.il/fourth_level.jsp?parentCatId=134&orderBy=3&catId=134&prodId=52_qvr51) הנה פרטים על המצלמה http://www.pixmania.co.uk/uk/uk/41425/p/Price--Casio--QVR51.html# אז מה אתם אומרים?<
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אני לא חובב צילום, אין לי צורך בשיטות צילום שונות ומבחינתי מצלמת הפילם הפשוטה שיש לי שעלתה 100 ש"ח והדבר הכי משוכלל שיש בה זה פלאש אוטומטי מספיקה לצרכים שלי. אני רוצה לקנות דיגיטלית כדי לחסוך את החלק של הפיתוח והסריקה - אני עובר לניו- יורק ואני ארצה לצלם הרבה ולשלוח תמונות באימייל, וגם מסך ה-LCD שמראה בדיוק מה אני מצלם יהיה לי מאוד נוח. אשמח לקבל המלצות למצלמות שקל לתפעל ולא צריך להתחיל לחשוב על כיוון התאורה, לשחק עם זמן החשיפה וכל מיני פונקציות אחרות (לא אכפת לי שהדברים האלה יהיו קיימים, אני פשוט לא רוצה להיות חייב להתעסק איתם). אני מעדיף מצלמה שיכולה לעבוד עם סוללות נטענות רגילות, ושמחיר כרטיסי הזכרון לא יהיה גבוה מדי. אני רואה שכולם ממליצים על המצלמות של CANON, אבל מצד…
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
-
-
- 5 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שבוע הבא חבר שלי ואני טסים לנפאל שם הוא רוצה לקנות מלצה. איזה מצלמה אני יכול להמליץ לו לקנות? הוא מעוניין במצלמה דיגיטלים פשוטה שלא תצרוך ידע מוקדם או מיומנות בצילום. הסכום שהוא מעוניין להשקיע זה עד 1000 ש"ח. מה כדאי לו לקחת.
-
- 4 תגובות
- 862 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן מצלמה ואיתו זיכרון SD במהירות 60* , איך אני יכול לדעת שלא עבדו עלי :s05: על הזכרון אין פרטים חוץ מהנפח(512mb) והפירמה(sagatek)- גם לא על האריזה . תודה.
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
-
-
מאקרו ראשון שלי,עבר עריכת צבעים בפוטושופ, וגם עשיתי לתמונה Radial Blur חלש שמוסיף קצת לפי דעתי...
-
- 4 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מצלמה של CANON G10, יש לי כרגע כרטיס זכרון פשוט של 1GB, אני בקרוב טס לניו זילנד ולכן אני רוצה לקנות כרטיס 8GB. חשבתי אם אני קונה כבר להשקיע על משהו טוב, השאלה שלי היא כזאת, אם למצלמה כמו ה G10 יש צורך בכרטיס של SANDISK EXTREAM 3 או שאפשר ללכת על SANDISK ULTRA 2, הבדלי המחירים בין הכרטיסים הם מהותיים, השאלה אם בפועל אני ארגיש שה EXTREAM III מתפקד יותר טוב, אם כן אני אלך עליו אך איני רוצה לבזבז כסף סתם מהתלהבות תודה אופיר
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מצלמה וכבר איזה חודש יש לי התלבטות כבדה בין מספר מצלמות. Sony DSC T-200 CASIO Exilim EX-V7 \ V8 Panasonic Lumix DMC-TZ4 \TZ5 Ricoh Caplio R7 אני לא מבין גדול בצילום ומחפש מצלמה קומפקטית שתכנס בקלות לכיס ושאוכל לקחת אותה לכל מקום בנוחות ושתוציא לי צילומים איכותיים עד כמה שאפשר למצלמה מהסוג הזה. חשוב לי שהמצלמה תצלם טוב בתנאים ביתיים, ושתהיה בעלת זום אופטי טוב (לפחות X5). הדבר הנוסף שמהווה פקטור בבחירת המצלמה הוא עניין של צילום הוידאו... מאוד חשוב לי צילום וידאו באיכות הכי טובה שאפשר במצלמות מהסוג הזה. אני הולך לצלם הרבה וידאו בתוך הבית(תינוקות), ככה שחייב שיהיה אפשרות של זום במהלך הצילום ועדיפות לפורמט וגודל קובץ כמה שיותר קטן וצילום וידאו באיכות הכי טובה שא…
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
הבנתי שיש כל מיני סוגים של כרטיסים והכרטיסים של סאן דיסק הם הכי טובים...מה שמתאים למצלמה שלי זה ..זכרון של 256 מגה של סאן דיסק עולה 430 חעומת זכרון אחר שמצאתי באינטרנט במחיר של 280: http://www.camera4less.co.il/product.asp?pID=133&cID=64 השאלה שלי היא על מה אתם ממליצים...גם מבחינת המחיר וגם מבחינת האיכות של הכרטיסים...מה ההבדל בין הכרטיס היקר לכרטיס הזול...תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אז הלכתי היום עם אבא שלי ועם שלושת המצלמות שלי , וצילמנו , המון , והנה כמה מהדברים שצילמנו....(זה רק מעט , הרוב בפילם...) : המרינה בהרצליה והסביבה(ליד המסגד שם) : יאכטות המדרגות לים ולסיום , בקבוק בירה באמצע שומקום...
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
-
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה אני מתלבט בין מצלומות דיגיטיליות מסוג canon 720is המוצעת למכירה בסכום של 900 שח או FujiFilm FinePix S700 המוצעת בסכום של 800 שח השאלה שלי היא מה עדיפה מבין השתיים והאם המחיר של הcanon באמת שווה או שאין משהו שמצדיק את המחיר הזה והאם יש מצלמותיותר טובות לצורכי צילום חובבני וחשוב שהמצלמה תהיה עמידה לתנאים קשים (למרות שבכל מקרה יהיה לה תיק מגן..) והאם ענין הבטריות אמור להשפיע היות והקנון צורכת רק 2 בטריות והפוג'י צורכת 4 האם זה משנה..... בכל אופן אשמח לעזרה מכל אחד שיכול לעזור....
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-
-
-
אני מחפש אתר פשוט וחינמי שאני יכול להעלות אליו אלבומים של תמונות ולשלב טקסט קצר שמתאר כל אלבום וגם כל תמונה בכל אלבום ואלבום. לדוגמא אני רוצה להעלות תמונות נבחרות מהאלבום של הצילומים שעשיתי בזמן הטיול לברזיל.(ובהמשך אלבומים נוספים של מדינות נוספות בהם טיילתי) אני רוצה שיתאפשר לי לתת שם לאלבום לצרף אליו טקסט קצר שמתאר את מסלול הטיול , ובנוסף אני רוצה להוסיף טקסט קצר לכל תמונה באלבום . אני רוצה להגביל את הצפייה רק לאותם אנשים שאני אתן להם סיסמא שתאפשר להם לצפות באלבומים (צפייה בלבד ,ללא שום אפשרות לבצע שום שינויים כמו מחיקה של התמונות או הוספת תמונות אחרות). אני מעוניין שאותם חברים יוכלו להוריד אליהם את התמונות ולהדפיסם. ברור שאין לי שום כוונה לתת את שם המשתמש והסיסמא שלי ש…
-
- 7 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום לפני כמה שעות רכשתי באינטרנט את המצלמה: canon powershot a80 בנתונים כתוב שהיא צריכה 4 סוללות של AA , לא הזמנתי אותה עם בטריות משום שאמרו לי שכדאי לי להשקיע קצת בסוללות ולקנות לפלות 2300 עם מטען מיוחד... מישהו יכול להסביר לי מזה אומר? מזה מיוחד? אפה אני מוצא כאלו ומה עלותן? תודה מראש! t d
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-
-
גיא עולמי – אוצרות, תערוכות ואירועי צילום מפיק תערוכת צילום כמחווה לעיר ללא הפסקה, תל-אביב החוגגת 101 שנים בשיתוף עם פורטל תל-אביב TLVCT ו SWIFT מדפיסים פנטזיות קול קורא לצלמים להשתתפות בתערוכה: TLVCT תל-אביב של פעם, של היום, של הלילה, מזיעה בחום, רטובה בגשם, אנושית, מלאת עשן או במנוחה רגעית נדירה, בתנופה של בנייה, ברגעי חגיגה, בפקקי התנועה, בחוף הים, מצפון לדרום וחוצה איילון, בקיצור: תל-אביב 365 ימים בשנה סביב השעון בכל מובן של המילה מעוניינים להשתתף ? הפרטים המלאים באתר: www.tlvct.co.il מועד אחרון לשליחת עבודות: 25/02/2010 http://www.tlvct.co.il http://www.swift.co.il http://www.guy-olami.co.il [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אני צריך מצלמה חדשה לאחר שה canon a75 נגנבה תקציב עד 1500 אני רוצה לדעתי דמוי slr עם זום גדול ומייצב תמונה טוב מאוד חשבתי כבר על ה olympus 510uz
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המצלמות הדיגיטליות של קודאק שהתחלילו למכור (או לפרסם) עכשיו בישראל? ובמיוחד על בדגמים C330 Z700 וZ730 ומה זה עדשה של שניידר ??? אני צריך תשובה דחוף כי דוד שלי טס מחר לחול ואני רוצה לבקש ממנו להביא לי את אחת המצלמות ותודה מראש
-
- 6 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מצלמה בסכום של עד 1400 שקל בערך. הסכום הוא למצלמה נטו כי כרטיס זיכרון ג'יגה,נרתיק וסוללות מביאים לי בשבוע הבא מחו"ל. אני מעוניין במצלמה קומפקטית (לא עם זום ארוך),שיהיו בה אפשרויות ידניות כי אני רוצה להתחיל וללמוד (אני חדש בנושא). חשוב לי שתמליצו לי על המצלמה הכי איכותית מבחינת חדות,איכות תמונה וכו' בסכום הנ"ל. תודה.
-
- 6 תגובות
- 861 צפיות
-
-
טיפים לפוקוס בלילה שהאוטופוקוס מסרב לציית ? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 861 צפיות
-
-
כמו שנאמר panasonic lumix dmc-lz2 לצערי עברו הקטנה(מבאס),ועברו עריכה קלה בפוטושופ. החתול נמצא בתוך כד.
-
- 7 תגובות
- 861 צפיות
-