צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
צולם במחנה יואב, לפני 5 שנים, בהפוגה קטנה באמצע אימון.. [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קראתי שבהרבה דגמי קנון אין תאריכון, מישהו יודע לגבי הS1 ולגבי הA610 ?
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום, יש לי מס' קלטות וידאו רגילות וכן מס' רב של קלטות וידאו 8 מ"מ של מצלמה אנלוגית ואני מעוניין להעביר אותם ל- DVD . לבי הקלטות ווידאו הרגילות אני חייב אולפן/צלם או שירותי מקצוען בתחום כי אצלי בבית אין אפילו מכשיר וידאו. אבל מה לגבי קלטות 8 מ"מ מדובר בכ- 20-30 קלטות , להעביר אותם ל- DVD נראה לי יהיה יקר מאוד. מהם הדרכים היעילות וטובות להמיר אותם ? האם ישנו מכשיר ששווה לקנות לעשות זאת ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
היי אני רואה שכל הפורום ממליץ על ה A80... אבל ל A75 יש כמה שידורגים כמו פוקוס יותר טוב ומסך יותר גדול אך היא 3 מגה פיקסל עכשיו אני לא מחפש לצלם תמונות ב 4 פיקסל אני חושב שאפילו 2 זה מספיק.. אז כדאי לקחת את ה A75 או עדיין את ה A80? תודה
-
- 22 תגובות
- 3k צפיות
-
-
http://img338.imageshack.us/my.php?image=imgp3168xv4.jpg 8)
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
לפני כמה ימים היא עבדה מצויין (כאילו המחשב זיהה אותה והורדתי עליו תמונות מהמצלמה) אבל פתאום שאני מחבר אותה לUSB לא קורה כלום והמצלמה מופיעה לי ב"לא יודע" במנהל ההתקנים אחרי שהיא תמיד הופיע בהתקני הדמיה! משהו מוזר! יכול ליהיות שלפני כמה ימים אחרי שראיתי פעם אחרונה תמונות התקנתי עידכון אוטומטי של ווינדווז אולי זה דפק את זה! אין לי מושג מה קרה בבקה תעזרו לי. אפילו התקנתי את הדרייבר (לא חייב בכלל) ובתוכנה הוא כותב לי שהוא לא מזהה את המצלמה... בקיצר אני לא יכול להוריד תמונות מהמצלמה למחשב. :-\ מצלמה דיגיטלית של קנון: CANON PS A70 תודה גיל
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תודה מראש לעונים בין העונים הראשונים יוגרל פרס
-
- 3 תגובות
- 925 צפיות
-
-
הניסיון, כפי שאתם רואים לא צלח..... יש לי Canon S1IS ורציתי לדעת אם אפשר לצלם איתה את מה שרציתי... ניסיתי לצלם במצב ידני, כי זה המצב היחידי שמאפשר לך להתפקס על דברים מהסיגנון הזה..... אני יודע שהמצלמה הזאת לא הכי טובה לצילומים בסיגנון מאקרו, אבל אני אשמח להצעות... כמו כן, אני יודע שמרחק הפיקוס המינימלי למצלמה, הוא 10 ס"מ. מאיפה אני מודד את 10 הס"מ האלה? מסוף העדשה? מגוף המצלמה? מהצד האחורי של המצלמה?
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
http://reviews.cnet.com/digital-cameras/canon-powershot-sd870-is/4507-6501_7-32471274.html?tag=specs חבר שלי קנה אותה בתאילנד ושיחקתי איתה היא מדהימה ממש, והסתכלתי על הספסיפיקציה שלה והרשים אותי. גם העדשת 28 ממ שלה בונוס רציני. הזמנתי בעקרון f31fd מחול אבל התקשרו והוידיעו שאין להם....מבאסים. התייאשתי מה 31fd בקיצור, ושקלתי לקנות את זו. מישהו גם התנסה איתה? היא דיי חדשה
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
-
מצלמה מ-ד-ה-י-מ-ה. הנה כמה מהנתונים המרשימים שלה, מול ה-A80 של קאנון ששייכת לאותה רמת רזולוציה (4 מ"פ) ולאותה רמת מחיר (פחות מ-1600 ש"ח 1000 ש"ח, בהשוואת המחירים של שתי המצלמות דרך היבואנים הרשמיים). גודל: 10x2.5x5.5 מול 10x6.5x3.2 (הריקו נכנסת בקלות לכיס חולצה והנפח הכולל שלה הוא פחות מחצי מזה של הקנון) עדשה: 28-135mm (מול 35-105mm בקאנון) פוקוס מינימלי: 1 ס"מ (מול 5 ס"מ) זמן תגובה כולל אוטופוקס: 0.05 שניה (בקאנון בין 0.75 ל-0.96 שניה - פי 15 יותר איטי) סוללות: AA או פאק ליתיום (בקאנון AA בלבד) זמן הדלקה: 0.8 שניה (מול 2.6 שניות - פי 3 יותר איטי) תכונות ייחודיות: מצב טקסט, צילום אינטרוולים, טייפ מנהלים, הזזה חופשית של מיקום חיישן האוטופוקוס במקרו (שימושי כשהמצלמה על חצוב…
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
כבר 6 וחצי שנים יש לי את ה Fuji FinePix 4700zoom ואבא שלי החליט שהגיע הזמן להחליף מצלמה(ואני מסכים). אני מחפש מצלמה קומפקטית, שאני ייקח איתי כמעט לכל מקום. אני קצת מבין בצילום אז אני מצלמה עם מצב צילום ידני עם הכי הרבה אפשרויות. התקציב זה עד 1700 שקל וזה לא כולל בטריות(יש לי הרבה AA נטענות) ולא כולל כרטיס זיכרון(יש לי sd 512). בהתחלה רציתי לקחת את הA610 אבל אבא שלי שאל אותי על הA620 אז רציתי לדעת אם ה2MP עושים הבדל ואם יש לכם המלצה על מצלמה אחרת עד 1700 שקל. תודה!!
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום. רכשתי את הפוג'י S5600 לפני כמה חודשים וצילמתי מאז כמה מאות של תמונות. מה שאני מחפש זו תוכנה ידידותית וקלה לשימוש שתתקן תמונות שלא יצאו טוב (חשיפה נמוכה או גבוהה מידיי וכו). ראיתי את ההמלצה בלינק שלמטה אך אני מחפש תוכנה שתומלץ פה מניסיון אישי - אין מניעה שזו תהיה תוכנה בתשלום: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3367236,00.html
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
את Sony NEX 6 החלטתי לקנות בין היתר בגלל שקראתי על אפליקציות שדי התלהבתי מהן, כמו Time-lapse ושלט רחוק מהטלפון... אחרי שקיבלתי אותה גיליתי להפתעתי שהאפליקציות אינן ניתנות להורדה / רכישה בישראל. את אפליקציית השלט הרחוק החינמית הצלחתי בסופו של דבר להתקין אחרי שרשמתי כתובת בארה"ב, אבל האפליקצייה של Time-lapse עולה $10 ואני לא יכולה לקנות אותה כי סוני דורשים כרטיס אשראי עם כתובת בארה"ב או באחת המדינות האחרות שהם עובדים איתן (ישראל, כאמור, לא אחת מהן ). מישהו נתקל בזה? יש מה לעשות (חוץ מלפתוח חשבון בנק בחו"ל)?
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מחפש מצלמה בגבול ה 2000 שקל ה A95 נשמעת סבבה אבל חשבתי יותר לכיוון של ה Canon IXUS S500 שהגודל שלה ממש עושה לי טוב... אני לא רוצה זום מטורף הקומפקטיות הרבה יותר חשובה לי וכמובן איכות התמונה. מעל 3 מגה ורצוי שיהיה סאונד בוידאו. בכלל כל IXUS נראות לי נחמדות, אני ישמח אם מישהו ימליץ על אחת מועדפת. כמובן שכמה שיותר זול יותר טוב...
-
- 6 תגובות
- 793 צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
למשהו יש תשובה חד משמעית איזה מצלמה בעלת 5 מגה-פיקסל וזום ענק של בין 10 ל-12 (אופטי) יותר טובה: (ההשוואה מתייחסת רק למצלמות הזמינות כרגע בשוק ולא לדוגמה ל-IS2 של קנון שיוצאת רק עוד חודש בקירוב) Z5 של קוניקה מינולטה DMC-FZ5 של פנסוניק DMC-FZ20 של פנסוניק Cyber-shot DSC-H1 של סוני השוואה של המצלמות אחת מול השנייה ביקורת על ה- Z5 ביקורת על ה- DMC-FZ5 ביקורת על ה- DMC-FZ20 ביקורת על ה- Cyber-shot DSC-H1
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש גם סיפור מאחורי התמונה הזאת. הבית שאתם מסתכלים עליו היה שייך לשכנה שלי שנפטרה, אחרי שהיא נפטרה הילדים רבו על מי יקח את הבית, לאחר שלא מצאו פיתרון השיח הזה הופיע וחסם את הכניסה לבית... סיפור אמיתי... נ.ב. כמו ששמתם לב, יש פה בעיה קלה של פוקוס (או שאני היחיד שרואה את זה), אם יש לכם טיפים על איך להתמקד על אובייקט שכזה אני אודה לכם מאוד, כי ניסיתי לצלם את זה המון וזאת התמונה הכי טובה שיצאה לי... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
כאמור, כנראה שאני אקנה את ה.Z5 המצלמה היא בשביל אחי, הוא מצלם בעיקר נוף, "צילומי תיירות" (מבנים),גופים בתנועה (דגש על מטוסים - סיבה עיקרית לזום הגבוה) ולפעמים מקרו. זה מה שהרכבתי ב"Camera4less" האם זה אתר אמין ? סוללות GP 2400mAh 120 SanDisk Secure Digital (SD)1G Ultra II 494 ¤ Minolta Dimage Z5 2153 ¤ סה"כ 2767 ¤ -מה עם אחריות? -האם יש אלטרנטיבה יותר טובה\ מומלצת באותו טווח מחירים? -אחי דורש את הדגם הכסוף האם זה אפשרי באתר הזה?
-
- 33 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אתמול נודע לי שבחודשים האחרונים , הפירמות הרציניות כמו sony ,sanyo ,jvc הוציאו לשוק מצלמות וידיאו כף יד ,שמקליטות על דיסק קשיח מיניאטורי או על זיכרונות sd , ושיכולות צילום ה-stills שלהן משופרת בהרבה, מהדגמים הקודמים ,כך שעבור המשתמש הפרטי גם איכות ה-stills וגם איכות הוידיאו שלהן טובה ומספיקה לחלוטין לצרכים ביתיים , כך שלמעשה אין כבר צורך אמיתי לקנות 2 מכשירים ניפרדים ,אחד לוידיאו והשני ל-stills ,מפני שהיום , בניגוד למה שהיה בעבר , בתוספת מחיר לא גדולה ,ניתן לרכוש מכשיר אחד שעושה את 2 הפעולות בצורה טובהמבלי להיתפשר יותר מידיי על התוצאה הסופית . האם אתם סבורים שאכן , מצלמות ה- mpeg4 החדשות הללו , יכולות באמת להוות כבר היום , תחליף הולם למצלמות stills יעודיות ? (הער…
-
- 7 תגובות
- 771 צפיות
-
-
האם הן עדיפות על מצלמות דיגיטליות רגילות (בהתעלם משיקול התקציב) ובאילו סוגי צילום יש להן יתרון בולט?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי את המצלמה S6500, עם כרטיס FUJI 2GB. הייתי היום בהופעה של מגהדת', וצילמתי קרוב ל-600 תמונות עם שני סרטונים קצרים, ומתוכם מחקתי בטעות תמונה אחת שאני רוצה לשחזר. השאלה היא, אפשרי לשחזר תמונה שנמחקה, עם תוכנות מתאימות, בלי קורא כרטיסים? כי המחשב לא מזהה את הכרטיס זיכרון באופן ישיר... עריכה: צילמתי במצב לילה אני חושב, שמצלם שתי תמונות ברציפות, אחת מוארת והשנייה לא. אני מחקתי את התמונה המוארת, ונשארה הגרסה השרופה והפחות חדה. אפשר אולי לסדר אותה בפוטושופ, אם השחזור לא מצליח?
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-