עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. היי אנשים, אני מחפש מצלמה לדרום אמריקה בסביבות ה1000 ש"ח. כמו כל שאר האנשים שפירסמו הודעות, גם לי חשוב כמות תמונות שניתן לצלם בטעינה יחידה, עדשה רחבה (לא חובה), shot-to-shot יחסית נמוך וגם עדיפות לצילום בחושך. הבעיה היא ממה שראיתי לא מצאתי מצלמה שכוללת את כל הפרטים הנ"ל. בינתיים התמקדתי בשני דגמים: * canon 850is * fuji f100 אשמח אם תוכלו לעזור.

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  2. Started by MODY69,

שלום, חבר שלי מחפש מצלמה P&S בסביבות ה- 600 ש"ח (ניתן לחרוג גג עד 700). המצלמה צריכה לדעת להוציא תמונות טובות במצב אוטומטי מלא (הוא לא מבין כלום בצילום). בקיצור, מצלמה בסגנון כל ה- A6X0 וכו'. כמו כן, המצלמה צריכה להיות זמינה בחנויות בארץ. תודה מראש, מודי69.

• 2 תגובות
    • 883 צפיות
  3. Started by m_r_,

שלום, אני נוסעת אוטוטו לטיול ארוך במזרח ומחפשת מצלמה ששוקלת מעט הכי איכותית שיש. (כבר די אובדת עצות...) יש לציין כי אני חובבת צילום וברשותי מצלמת slr אך אינני רוצה לסחוב את המצלמה איתי (בטרקים יהיה קצת קשה עם המשקל שלה..) חשוב לי שהמצלמה תהיה איכותית (כמה שאפשר), אני לא נעולה על הקומפקטיות, רק חשוב לי שהיא תהיה לא כבדה מידי נאמר שעד 500 גרם בערך עם הסוללות. שיהיה לה זום לפחות 7x, מהירות התגובה שלה חשובה לי, שהסוללה שלה לא תגמר מהר ועדיף שתעבוד על סוללות AA (למקרה שלא יהיה איפה להטעין את הסוללות, את ה AA ניתן להשיג בהרבה מקומות) התקציב שלי הוא (בערך) 2000 ש"ח. תודה רבה,מעין.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by D-M-X,

אני מתלבט בין מספר מצלמות קומפקטיות: canon a520 canon s410 casio z55 casio z40 olympus mju400 מה מאלה הכי טובה? למישהו הצעה אחרת עד 2000 ש"ח?

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. הדרישות - בעיקר לצלם את החבר'ה, אבל גם לצורך טיול גדול מתוכנן. אין לבחורה ידע בצילום או בטכנולוגיה לכן המצלמה צריכה מצבים אוטומטיים טובים. זמן תגובה מזערי ויכולת צילום בתנאי תאורה לקויים יהיה בונוס חביב וכנ"ל זווית צילום רחבה (לטיולים ולחללים סגורים).

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Bara24,

שלום, אני מחפש מצלמה קומפקטית לטיול בניו-זילנד משמע מצלמה שיכולה לתפוס את הנופים והטבע בצורה הכי טובה שאפשר במסגרת התקציב. חשוב לי שיהיה לה: 1. יכולת לצילום ווידאו. 2. גוף וסוללה חזקים. 3. אחיזה נוחה. 4. רמת הידע שלי בצילום נמוכה...לכן הייתי רוצה לקנות אותה מראש על מנת להתנסות לפני הטיול. התקציב שלי הוא בסביבות ה-1000 שקל גמיש. חב'רה אני ממש זקוק לעזרה במהירות האפשרית, תודה לכם מראש.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. לאחר שדאגתי לעצמי למצלמה, הגיעה הזמן לשדך לאחי אחת. אני מחפש מצלמה קומפקטית או דמוי DSLR שתפיק תמונות טובות עם פלאש, משום שלילדים אלו אין כוח לחכות לעמוד בשקט לשניה ותמונות ללא פלאש יוצאות מרוחות. בנוסף אשמח אם המצלמה תצלם וידיאו באיכות טובה, ושאיכות התמונה הכללית תהיה מספיק טובה לפיתוח תמונות. אז בואו נסכם, הדרישות העיקריות מן המצלמה הן: 1. איכות תמונה מספקת לפיתוח תמונות (לפעמים גם גדולות יותר מן הממוצע) 2. איכות וידיאו מספקת אז אני מתלבט בין הדגמים הבאים: פוג'י: F40 S5700 קנון: כל סדרת הPS מה לדעתכם כדאי? אשמח לתשובה מהירה, אני רוצה לרכוש לו את זה ליום ההולדת הקרב. תודה

• 5 תגובות
    • 977 צפיות
  8. Started by ejal,

שלום. מדובר במצלמה שבקישור המצורף. אשמח לחוות דעת ו.או להמלצותשונות במסגרת מחיר דומה. http://www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/5591978/Trail/searchtext%3ESAMSUNG+L313.htm תודה מראש וחג שמח.

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  9. שלום לכולם, החלטתי סוף סוף לקנות מצלמה במקום ה A710 שנאבדה לי מזמן. חשוב לי צילום בתנאי אור חלשים ומצב צילום ידני, כל השאר פחות קריטי. חשבתי על ה F100FD אבל אין לה מצב ידני אז אשמח להצעות אחרות, למרות שלא אפסול אותה לחלוטין אם היא באמת איכותית. * מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? סביבות ה 1300 ש"ח * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? אנשים ונופים גם בתנאי תאורה חלשים. * האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). מתכוון לצלם דיי הרבה ללא פלאש. * האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, הע…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by noambaum,

שלום לכולם! אחותי מחפשת מצלמה דיגיטלית קומפקטית,עד 1500 ש"ח (עדיף פחות),ציוד הקפי לא דרוש. דגשים:מסך גדול יחסית,זום אופטי 3-4,אמינות,איכות צילום גבוהה ללילה. מחכה להמלצות שלכם נועם נ.ב. עברתי איתה בזאפ וקראנו חוות דעת על כל מיני מצלמות אבל זה רק בילבל אותנו יותר :s05:

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by nim901,

אבא שלי טס ביום שלישי ואני מחפש מצלמה, משהו באיזור מחיר של הA720, עד 250 דולר יש משהו שכדאי? או ללכת על הA720 ? השימושים הם בעיקר צילום רגיל ווידיאו, לא משהו בשמיים.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by dany_my,

- קודם כל יש לי שאלה, מה החסרונות בלהביא מצלמה מחו"ל? (להביא בעצמי במזוודה) אני מחפש לקנות מצלמה קומפקטית (עדיף שתוכל להיכנס לכיס) שתצלם באיכות טובה בעיקר לשם: אני בן 18, אני אוהב לצלם, אך לא באופן מקצועי, אלא בעיקר באירועים, טיולים וכו'... שיקולים: -איכות צילום -עמידות המצלמה -גודל המצלמה -זום -מהירות צילום הסתכלתי באינטרנט על מספר דגמים (שבארץ עולים עד 2000 ש"ח/ בח"ול עולים עד 300-350 דולר-עדיף פחות כמובן) וצימצמתי לשלוש אפשרויות שאהבתי: -פנסוניק TZ7-ZS3 (יתרון- צילום איכותי וזום טוב חיסרון- גודל) -פנסוניק TS1 (יתרון- עמידה + מצלמת מתחת למים! יחסית קטנה חיסרון- אני לא יודע עד כמה איכות הצילום שלה טובה + זום לא גדול) -סוני TX1 (יתרון- גודל (קטנה מאוד!) חיסרון- לא ראיתי א…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. Started by kidardas,

היי, אני מחפש מצלמה פשוטה יחסית בתקציב של עד 400 שקל. מצאתי את Fuji FinePix AX250 ב400, היא נראת לי טובה יחסית. מה דעתכם? יש לכם המלצות אחרות? תודה, עמית

• 0 תגובות
    • 955 צפיות
  14. Started by genia,

אהלן,אחרי עוד פעם שבה ההורים לא הסתדרו עם הפנסוניק החלטתי שנמאס לי ואני קונה להם משהו חדש התקציב דל - 500 ש"ח הדרישות- סוללה נטענת,זום אופטי של לפחות 4X(בעידפות לכמה שיותר) כרטיס זכרון SD,מסך של לפחחות 2.7 וזהו,כל השאר לא כ"כ משנה (בעיקר כמות המגה פיקסלים) מיועד לצילומים כללים בטיולים,בדיוק לאנשים הלא טכניים שצריכים P&S .. תודה. (ואל תציעו לי את הTZ8 - יקרה מידי)

• 0 תגובות
    • 882 צפיות
  15. Started by Alonc,

שלום, אני מחפש מצלמה קומפקטית לטיול עד 600-700 ש"ח,אין לי דרישות מיוחדות מלבד מהירות הצילום,זמן התגובה שלוקח למצלמה לצלם לאחר הלחיצה על כפתור הצילום ראיתי את המצלמה הזו: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=787988 איך היא? האם יש המלצות נוספות? תודה

• 0 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. אני מחפש מצלמה קומפקטית עם דגש על איכות תמונה עד 700 ש"ח. לפי שאלון: אני מתכוון לצלם בכל מצב תאורה, בתאורה חלשה אני אשתמש בפלאש. חשוב שיהיה מייצב תמונה כי אני לא הולך להשתמש בחצובה או משהו ואני לא רוצה תמונות מטושטשות. עדשה רחבה יכולה להיות נחמדה, אולי גם צילום פנורמה. מצב M מלא זה חשוב מאוד, צילום AUTO טוב ולא מטושטש גם מאוד חשוב (בCANON A510 הקודמת שהייתה לי,היה מצב תנועה שאיתו היה אפשר לצלם במהירות והתמונות היו יוצאות טוב). ** עוד שאלה קטנה - KODAK Z712 תתאים לצרכים שלי? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelID=587098&

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  17. Started by eran57,

שלום לכולם מישהו יכול להמליץ לי על מצלמה דיגיטלית קומפקטית קטנה שיש בה גם את רוב הפרמטרים של מצלמה מיקצועית מה שחשוב לי שהיא תהיה קטנה,המחיר לא חשוב לי

• 20 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. מחפש מצלמה קומפקטית לבתי בכיתה ד'. כמובן שהשימוש הראשוני יהיה בעיקר P&S. תכונות רצויות: - יכולת וידיאו סבירה. עדיפות רבה ביותר לתפריטים בעברית (רק אולימפוס?). עדיפות ליכולת צילום INDOOR סבירה. עדיפות לעינית אופטית . תקציב 500 עד 1,200ש"ח.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by ART89,

שלום אני מחפש מצלמה קומפקטית רחבה (רצוי 28MM) המטרה שלי זה לצלם כשאני יוצא לבלות עם חברים ולרוב זה בערב ככה שאין תאורה טובה לכן חשוב לי שתוכל לצלם בחושך כמו כן חשוב לי שתיהיה קומפקטית ונוח להסתובב איתה בקשר לזום האופטי אני מניח יספק אותי3X.4X קראתי דיי הרבה היום על מצלמות וראיתי הרבה טובות של CANON והיה פשוט חבל שהם הורגות סוללת. אין לי משהו נגדם פשוט אני מחפש משהו שלא יהרוג אותם מהר מידיי. וגם חשבתי על מייצב בעדשה ככה שלא ימרחו לי התמונות זה הכל נירא לי. התקציב הוא .1000 תודה רבה לכל המגיבים.

• 7 תגובות
    • 878 צפיות
  20. Started by nir1,

שלום אני חדש בפורום, ההורים שלי החליטו לקנות מצלמה חדשה, חובה שהמצלמה תיהיה קומפקטית ושתוציא צילומים טובים בלי הרבה התעסקות. המצלמה בעיקר לטיולים לצילומי נוף ואנשים באור יום אבל גם קצת לצילומים באור חלש. המליצו לי על פוג'י f31 וקנוןa640 קראתי ביקורות ועדיין לא הגעתי להחלטה בבקשה תעזרו לי. איזה מצלמה יותר טובה? האם יש משהו אחר בתקציב הזה? במה הפוג'י יותר טובה או פחות טובה מהקנון וההפך?אה ועוד משהו... אחותי רוצה רק סוני היא אומרת שהיא הכי טובה, ניסיתי להסביר לה על מצלמות אחרות אבל היא מתעקשת האם יש מצלמה טובה של סוני בתקציב הזה שמשתווה לפוג'י ולקנון?אני ינסה להסביר לה שוב למרות שהיא בכלל לא מקשיבה לי. תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 963 צפיות
  21. לאחר שהניקון הקטנה שלי (3100) ששירתה נאמנות קרוב ל7 שנים שבקה חיים. אני יוצא לטיול לדרום אמריקה לכמה חודשים והייתי מעוניין במצלמה שתתן לי את אותו המענה רק בשידרוג טכנולוגי. לאחר סקירה בDPREVIEW ו CAMERALABS ועוד כמה אתרים, נראה שיש כמה מגמות למה שאני דורש וכמו שנדרש מלאתי את השאלון בהרחבה למטה. להגדרתי ולצורך הצילומי שלי- הצילום נועד לתעד חוויות, ולא להיות הגורם המרכזי של החוויה, מה שמצריך אותי לא להתבאס בתמונות מפטיבל בריו ב3 לפנות בוקר עם תמונות מטושטשות וצהובות או כאילו עכשיו עשו עלי אמבוש מהשב"כ עם פנסי קסנון שמאירים על הראש. ידוע לי המגבלה של מה שאני דורש לבין הטכנולוגיה שניתן לדחוס ואין לי בעיה להתפשר וכמובן הכאב בלאבד מצלמה שעולה קרוב לבודי יד שניה של SLR או למצלמה…

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  22. שלום. טוב, על השאלון הזה עבדו קשה והוא מאוד ממצא, נראה לי שאני אתחיל ישר איתו: * מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? אני מניח שמשהו בסביבות ה-1500. למרות שגם ראיתי מצלמות ב-800 שמצאו חן בעניי (W150 של סוני). * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? השימוש העיקרי של המצלמה יהיה בעיקר בטולים. לכן, אני אצלם ערים, נופים, ואנשים. מקרו זה דבר שלא חשוב לי בגרוש! מה שכן חשוב לי, זה שתהיה תמונה רחבה (אני לא מדבר על יחס 16:9..). * האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). התמונות יהיו בעיקר באור יום, אם כי סביר…

• 24 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. חשוב שהיא תצלם בהופעות באיכות סבירה+.(גם וידאו) שלא יהיו מריחות. חשבתי על TZ5/7/10 של פנאסוניק. איך הן בהופעות?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. לא מזמן יצאה ביקורת אוהדת מאוד ל-LX3 של פנסוניק שבאה עם עדשה רחבה של 24 מ"מ.. נתקלתי עכשיו בתאם הזה: Panasonic DMW-LW46 46mm 0.75x Wide Angle Lens הוא אמור לתת לה אורך מוקד מקביל ל-18 מ"מ שזה היסטרי למצלמה קומפקטית.. אז - 1. זה שווה את בכלל או שזה עבודה בעיניים?? (הכוונה אם זה סתם לא משפיע או שזה אפקטיבי כמו עדשה אולטרה רחבה במצלמת SLR) 2. שווה להשקיע על זה עוד 120 דולר? נ.ב. -אורן, מצפה לתגובתך

25. איך ניתן לצלם במצלמה קטנה ללא מיצב תמונה או חצובה,תמונה שלא תצא מטושטש , יש טיפיםן ? :

• 2 תגובות
    • 583 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.