צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
יש אצלי בבסיס בשקם מצלמה דיגיתלית 6 מגע פיקסל ב300 שקל!!!!! צילמתי תמונה ואם מישהוא יכול לעזור לי בלגלות מה החברה והדגם כדי לדעת מה הקאץ'. התמונה מצורפת [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 670 צפיות
-
-
סתם היה לי משעמם אתמול אז צילמתי את הירח פעם ראשונה שאני מנסה לצלם את זה [attachment deleted by admin]
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עד 2500 גג. עכשיו אין לי מושג בזה בכלל אז עם אפשר גם פרטים מה צריך לחפש במצחמה נורמלית במחיר הנקוב... תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אז מה לדעתכם יותר טוב? האולימפוס או הקנון? אני רוצה לקנות כמה שיותר מהר... אשמח לשמוע המלצות נוספות על עוד מצלמות ... תודה
-
- 6 תגובות
- 649 צפיות
-
-
רעיון שעלה לי, אשמח לתגובות. תודה מראש לכל המגיבים, יוסי.
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
- 10 תגובות
- 827 צפיות
-
-
תמונה מיום שבת האחרון, תגובות יתקבלו בברכה תודה מראש לכל המגיבים, יוסי.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תחילת שבוע הבא אני מתגייס, קובי (KoM) יהיה "עוזר-אחראי-פורום" בחודשים הראשונים עד שאני אתאקלם בצורה שלמה בצבא והוא יפקח וינהל בצורה מלאה את פורום צילום. אני מקווה לשם שינוי שגם חברי פורום צילום יתבגרו ולא יעשו שטויות וחיים קשים לקובי אני אבקר בסופ"שים, כך שלא לעשות בלאגן. תהנו, תצלמו ותתקדמו - אחראי פורום צילום שלכם, דני.
-
- 36 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית, שתשמש בעיקר לצילום מטוסים, אך לא רק, במחיר של עד 3000 ש"ח. אני משער שאני אצטרך זום אופטי גדול, בשביל המטוסים... תודה על העזרה...
-
- 5 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום, לפני כחצי שנה החלטתי שאני צריך סופסוף מצלמה דיגיטאלית, רציתי אחת שתהיה קומפקטית שאני תמיד יוכל להיות איתה בכיס ולשלוף כשאני רוצה, קניתי בזמנו את הcannon a85 , שהיא סבבה תכלס (זה גם מה שנכנס לי לתקציב בזמנו) אבל היא בטח שלא נכנסת לי לכיס . בקיצור החלטתי לקנות מצלמה אחרת, אחת שתהיה באמת קומפקטית וקטנה, שאני יוכל לקחת אותה לכל מקום בלי להרגיש כל כך, עוד משהו שנורא הפריע לי בcanon a85 זה שהמסך שלה כל כך קטן שבאמת קשה לראות במקום אם התמונה שצילמת יצאה כמו שצריך, לכן גם מסך גדול נורא חשוב לי. בנוסף צילום מהיר שדי יסר לי בcanon. התקציב שלי הוא בסביבות ה1600 ש"ח (מה לעשות...) לפני כמה זמן ראיתי אצל חבר מצלמה של סוני, נורא דקה (קומפקטית) שהמסך שלה באמת שהיה עצום. אם אני לא ט…
-
- 25 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יצאתי היום לפארק הוד-השרון (4 עונות) ויצא לי פה ושם לצלם קצת תמונות.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הייתי אתמול בלילה בחוף הצוק, יצא לי לצלם קצת תמונות. המצלמה הונחה על משהו, לא השתמשתי בחצובה. ומעט לפני השקיעה כשהירח האיר מלמעלה - ואבסטרקט קטן לסוף - לא שמתי EXIF אבל אם מישהו מעוניין.. :
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
מספר צילומים על ידי MOUNT מיוחד לאופניים מעשה ידי חבר שלי, יוצא מטורף, חבל שלא הבאתי את האולימפוס הרצינית והסתפקתי רק במצלמת הטיולים
-
- 14 תגובות
- 807 צפיות
-
-
היי יש פה למישהו את המצלמה הזו? יש לי הזדמנות להביא אותה דרך חבר אבל אני לא בטוח(אני קנון בכל מה שקשור לצילום...) תודה
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
-
-
שלום, אני מחפש מצלמת סטילס לאחותי. אין ממש צורך בהגדרות ידניות, שתהיה קומפקטית, ללא עדשה צרה מדי, ושמשתמשת בבטריות AA. התקציב הוא בסביבות ה-1000 ש"ח לא כולל אביזרים. חשבתי על ה-A530/610, אבל אשמח לשמוע עוד המלצות, אולי למצלמות קטנות יותר. תודה מראש
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, ניתנה לי אפשרות לקבל מצלמה מהרשימה למטה ללא עלות מצדי. לכן לא חשוב כאן המחיר אלא האיכות ומגוון האפשרויות נטו ! אני מאוד חדש בתחום אבל הולך להפוך את זה לתחביב קבוע. עפ"י המלצה של חבר עלו הדגמים האלו : FUJI S9500 , OLYMPUS E-300, MINOLTA Z6. אבל אני מעדיף לשמוע דעה יותר מקצועית מכם FUJI A345 4.1MP ZoX3 XD16m FUJI A210 3.24MP ZoX3 ReFurbished FUJI A350 5.2MP ZoX3 XD16m FUJI A460 5.1MP ZoX3 XD16m FUJI A500 5.1MP ZoX3 XD16m FUJI S9500 9.2MP ZoX10 FUJI S5600 5.1MP ZoX10 FUJI S7000 6MP ZoX6 KODAK C300 3.2M ZDx5 KODAK C340 5M ZOx3 KODAK EasyShare V530 5MP ZOX3 KODAK EasyShare V550 5MP ZOX3 KODAK Z740 5.0Mp ZOx10 OLYMPUS FE-110 5M ZoX2.8 + XD256…
-
- 9 תגובות
- 704 צפיות
-
-
לפני חצי שנה עברנו דירה, זה נראה לי כאילו עברו שנים כבר, מצד שני התמונה הזאת גרמה לי להרגיש כאילו זה היה אתמול. לפני שעזבנו צילמתי את התמונה הזאת. ערכתי אותה היום.
-
- 10 תגובות
- 835 צפיות
-
-
מה דעתכם? העריכה מוסיפה לתמונה אומנות או העריכה סתם מיותרת? לתמונה הקודמת עם החתול יום טוב
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-