עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by WarMachine,

אני מחפש מצלמת point and shot.חבר שלי יהיה בארה"ב בשבועיים הקרובים אז זאת הזדמנות טובה שהוא יביא לי אחת כזאת. התקציב שלי הוא עד 400 דולר. המצלמה תשמש אותי בעיקר בטיול המתוכנן שלי לדרום אמריקה, הרבה צילומי נוף, חופים, זריחות ושקיעות. אני לא מחפש יותר מדי דברים מתקדמים, אני חושב שרוב הזמן אני אצלם על מצב אוטומטי, רוב הזמן אלו יהיו צילומי יום ואני לא חושב שאני כמעט אצלם בלילה אבל אם כבר אז שהפלאש יעשה את העבודה כמו שצריך. למרות שרוב התמונות יצולמו על אוטומט, אני בכל זאת רוצה אפשרות להתעסק עם כל האפשרויות כי בכל מקרה כדאי ללמוד מה המצלמה מסוגלת לעשות. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  2. Started by ALÞHA,

3. Started by Satlan,

אהלן, הדימיון כולו שלכם.

• 7 תגובות
    • 876 צפיות
  4. שלום לכולם, ערב טוב, ברשותי מצלמה דיגיטלית שרכשתי בהמלצתכם לפני שנה+ , דגם Caplio G3 של חברת Ricoh. אני מרוצה מהמצלמה ולא מזמן גיליתי שאם מצלמים באופציית "Sport" ובוחרים באופציה של רצף תמונות בתוך תמונה אחת: יש אופציה במצלמה שמפרידה את התמונות בעצם ומאפשרת לי לצפות בתמונה הגדולה, המחולקת, כסרט נע! כשאני מעביר את התמונה למחשב, אני מקבל תמונה גדולה עם ריבועים, כמו בתמונה המצורפת. השאלה שלי היא, כיצד ניתן לפצל את התמונות לרצף תמונות? תודה רבה, אורן.

• 6 תגובות
    • 876 צפיות
  5. אהלן, ברשותי הציוד הבא K200D 50-135 f/2,8 EF530 Super היום צילמתי הופעה. ושמתי לב לקטע מוזר. הפלאש, כאשר הוא מוקפץ (רגיל, 60 מעלות), התמונות יוצאות חשוכות. אני מצלם עם הפרטים הבאים: מצב ידני במצלמה: ISO 400 f/2.8 1\60 מצב PTTL בפלאש. כאילו האור לא מגיע לבמה. חשוב לציים שאני מצלם ממרחק של 6-8 מטר מהמקור. התקרה בגובה של 4 מטר. ואז שמתי לב לתופעה מוזרה ברגע שאני מלביש על הראש של הפלאש את הדבר המחוספס הזה, שהופך את הזום של הפלאש ל-17MM, פתאום התמונות יוצאות מוארות כמו שצריך. אני לא מצליח להבין למה בלי הדבר הזה, התמונות יוצאות חשוכות. יש למישהו הסבר ? בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 876 צפיות
  6. נקדים ונגיד שכולן צולמו בקנון 400D עם עדשת קיט 18-55 זו הראשונה Exposure: 0.002 sec 1/640 Aperture: f/6.3 Focal Length: 55 mm ISO Speed: 400 Exposure Bias: 0/3 EV Flash: Flash did not fire בתמונה הזו רציתי לדעת איך אני גורם לאפקט כזה שבו רק המכונית בפוקוס וכל השאר כאילו נמתח ככה לתת אפקט של מהירות? זו השנייה Exposure: 0.001 sec 1/800 Aperture: f/10 Focal Length: 27 mm ISO Speed: 400 Exposure Bias: 0/3 EV Flash: Flash did not fire כאן כאשר צילמתי את הרכב באוויר השמש הייתה בדיוק בקו העליון של התמונה ממש באמצע בהאפקט שקיוויתי לקבל הוא קרני שמש כאלו שירדו מהשמיים אבל בפועל שרפתי אותה לגמרי מה עשיתי לא נכון? עוד כמה תמונות שעשיתי ניתן לראות פה …

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  7. יש מכירה קבוצתית, המחיר ממש זול השאלה האם המצלמה הזאת טובה בכלל ? http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=4092770

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  8. ^ תודה

• 7 תגובות
    • 876 צפיות
  9. Started by aleXtazi,

לא פירסמתי מיזמן אז יש קצת חומר חדש . התחלתי להתעניין בכל מה שקשור לפלאשים אלחוטי אז זה ניסיון הראשון שלי. אסבי 26 ב 1/16 כח מצד ימין שלי. מקווה שאהבתם

• 0 תגובות
    • 876 צפיות
  10. Started by dsane,

כל תגובה תתקבל בברכה [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 876 צפיות
  11. המעבר מ P&S ל DSLR עשוי להיות קצת פשוט יותר לחלק מקהל היעד החובבני, אשר מעוניין להתקדם לעולם ה DSLR ועדיין להינות מתצוגה "חיה" של הפריים המיוחל, בדיוק כפי שהורגל אליו במצלמת ה P&S הדיגטלית. גימיק חביב שכבר קיים במס' מאוד מועט של מצלמות DSLR, שמיועדות לקהל יעד קצת יותר תובעני, כדוגמת ה Canon EOS 20Da המותאמת בעיקר לצילומי אסטרו-פוטוגרפיה. http://www.dpreview.com/articles/olympuse330

• 8 תגובות
    • 876 צפיות
  12. Started by Exe,

אני מעוניין לקנות מצלמה דיגטלית. אני לא צריך תמצלמה הכי מקצועית בעולם משום שאני מתחיל. המליצו לי על Canon A75. מישהו יכול להמליץ לי על מצלמה אחרת למתחיל או לתת ביקורת על המצלמה הזאת? תודה מראש, Exe

• 4 תגובות
    • 875 צפיות
  13. Started by D-M-X,

מישהו יודע עד איזה נפח זיכרון היא תומכת? ולאלה שרוצים לשאול אז כן... חיפשתי בחוברת ולא מצאתי תשובה וגם באתר אין תשובה מדויקת יש תשבוה עקיפה... בFAQ יש שאלה לגבי כל נפח זיכרון, כמה תמונות יכנסו בו בכל רזולוציה וזה מגיע עד 512 אבל זכרו לי שאפשר ג'יגה מישהו יכול לאמת את זה מניסיון או מידע אישי?

• 11 תגובות
    • 875 צפיות
  14. Started by adam_godin,

חשבתי על Olympus SP-550UZ המצלמה לצרכי חובב + אחד הפיצ'רים הנחמדים שיש למצלמה הזו זה זום X18 אופטי ויש עליה ביקורות די טובות השאלה שלי היא כמה אפשר להתקדם עם מצלה במחירים האלה בצילומי מאקרו ונוף בסיסים? אולי עדיף לקפוץ ישר לSLR בסיסית? (אני יכל לשלוח תמונות שצולמו בקומפקטית בינונית, אולימפוס FE-120 רק תגידו לאן) כרגע מתלבט בין S6000, S8000FD או האולימפוס למעלה ההבדל הבולט בין שני ה פוג'י הוא קיומו של פוקוס\זום על העדשה וMP יותר נמוך ל S6000

• 4 תגובות
    • 875 צפיות
  15. שלום, איזה מצלמה לדעתכם יכולה להחליף את ה Olympus C-770 UZ המתישנת (של חבר) המטרה קומפקטית ראויה עם hot-shoe.

• 9 תגובות
    • 875 צפיות
  16. Started by ALÞHA,

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  17. Started by Flash_oS,

חוץ מהמחיר כמובן. http://zap.co.il/model.asp?model_id=12911 והאם היום שווה יותר לקנות 512MB? http://zap.co.il/model.asp?model_id=12928

18. Started by Shavoigen,

שלום,אני חובב מתחיל בצילום. במצלמות ועדשות אני די מתמצא,אבל בפלאשים בכלל לא. הייתי רוצה לדעת מה ההבדלים הבסיסיים בין הפלאשים ולאילו נתונים לשים לב בבחירה. תודה.

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  19. Started by Galit17,

קניתי אותה המוכר אמר לי ש tz15 זה tz5 מישהו יודע למה שינו את השם? קניתי את המצלמה בחנות אלקטרו פוטו בתא , וקבלתי אחריות יבואן של יורוקום ככה שזה לא מחודש. המצלמה לא הגיעה עטופה ארמטית בנילון זה בסדר?

• 5 תגובות
    • 875 צפיות
  20. Started by חננב,

אני מתכוון לקנות את אחת מאלה בקרוב (מארה"ב) ועוד לא הגעתי להחלטה. לא מצאתי הרבה חומר על הריקו פרט לכמה ציונים די טובים באתרים שמסקרים מצלמות, לעומת זאת יש די הרבה ביקורות גם בארץ על ה A630 חיוביות מאוד. מה שהמשאיר את הנושא להכרעתכם הוא שנדהמתי מהאיכות תמונה של הריקו, הזום, העדשה העדיפה, כמות הרעש(?), ומצד שני לקנון שם טוב, הוא נמכר בארץ ו... זהו בערך. עוד דבר שרציתי לדעת זה האם הריקו נמכרת בארץ? והאם יש ביקורות/ הערות שלכם שיצביעו לי קצת יותר טוב על החסרונות של הריקו (ואני מאמין שיש ). תודה ;D

• 9 תגובות
    • 874 צפיות
  21. אהלן חבר'ה, אני מתעניין ברכישת מצלמה דיגיטלית "רב שימושית". הייתי מעוניין שבמקרה הצורך אוכל להקליט עם המצלמה גם קטעי וידאו (עם או בלי סאונד). האם קיים דבר כזה ? תודה, מקסים.

• 6 תגובות
    • 874 צפיות
  22. הבנתי שיש כל מיני סוגים של כרטיסים והכרטיסים של סאן דיסק הם הכי טובים...מה שמתאים למצלמה שלי זה ..זכרון של 256 מגה של סאן דיסק עולה 430 חעומת זכרון אחר שמצאתי באינטרנט במחיר של 280: http://www.camera4less.co.il/product.asp?pID=133&cID=64 השאלה שלי היא על מה אתם ממליצים...גם מבחינת המחיר וגם מבחינת האיכות של הכרטיסים...מה ההבדל בין הכרטיס היקר לכרטיס הזול...תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  23. Started by hertzel27,

שלום בימים אלה אני מתכנן לקנות מצלמה בתקציב של 1500 ש"ח, מרוב כל הדגמים שהתלבטתי לגביהם אלה הדגמים שהגיעו לגמר: Canon PowerShot SX200 IS Panasonic Lumix DMC TZ6 אשמח אם תוכלו לומר לי מי מבינהם טובה ומתאימה יותר (או שאם יש דגם אחר בתקציב הנ"ל שלדעתכם טוב יותר) לצלם חובבן כמוני אשר מחפש מצלמה שתשמש את המשפחה לאירועים וטיולים, חשוב לי שהמצלמה תהיה איכותית מאוד (יחסית לתקציב הזה) ונוחה לתפעול יש לציין שאיכות הוידאו בכלל לא חשובה לי כי לא יהיה לי בה צורך. ושאלה נוספת מה ההבדל בין tz5 ל-tz6 מכיוון שההבדל במחיר מתבטא ב-30 ש"ח אך הזום האופטי ורמת הפיקסלים גבוהה יותר ב-tz6 דבר שניראה לי מצריך הפרש של יותר מ-30 ש"ח ולכן ניראה טיפה חשוד. תודה

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  24. Started by My_Name,

אני מחפש מצלמה קומפקטית ונוחה אבל גם איכותית (שזה לא יבוא אחד על חשבון השני). אני לא מתפשר לא על נוחות ולא על איכות על מה אתם ממליצים בתקציב הזה ?

• 5 תגובות
    • 874 צפיות
  25. Started by גיימרית,

הייתה לי במשך כמה שנים Dimage Z1. הוצאתי איתה אחלה תמונות בהתחשב בזה שאני לא מבינה כלום בצילום. עם הזמן התחיל להיות לי מסורבל להסחב איתה, וגם היא הייתה נורא לא מאוזנת לטעמי (כבדה בצד של הבטריות וקלה מדי בצד השני). אז ביקשתי המלצה למצלמה קומפקטית באיזה פורום אחר, שעדיין אפשר להוציא תמונות איכותיות למתחילים. והמליצו לי על הקנון הזו. אז קניתי ומאז אני רק סובלת (אני לא פוסלת את האפשרות שזה בגלל שאני עושה משהו לא נכון). קודם כל, היא אוכלת לי בטריות כאילו אין מחר. ממש זוללת אותן. אבל מה שבאמת משגע אותי זה האיכות הבינונית לחלוטין של תמונות שיוצאות לי איתה. הסבירו לי איך לשים אותה על האיכות הטובה ביותר ועדיין התמונות יוצאות מעפנות. גם הגודל שלהן לא הגיוני בכלל לרמה של fine. במינו…

• 3 תגובות
    • 874 צפיות

דיונים חדשים בפורומים