צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
לפני הכל- אני לא מבין יותר מדי בנושא, והשימוש יהיה חובבני בלבד. הנקודות שהכי חשובות עבורי: 1. וידאו- לפחות 720/30P 2. עדיף איכות תמונה (מבחינת צבעים, טשטושים וכדומה) על רזולוצייה. מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 1500 ש"ח אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? בערך 60% אור יום האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). לא נראה לי האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא האם יש ל…
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
כמה שאני אוהב את המצבים שהמצלמה מתכווננת לבד אליהם ;D מה אתם אומרים אפשר לשפר, לתקן, להעיר... תודה נ.ב. מישהו יכול להסביר לי בבקשה (אם יש כמובן הסבר) לצורה שבה התלכדו העננים המצורפים בתמונה השלישית? זה נראה כמו מין "פצצת אטום אווירית" ( :s05:) [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 900 צפיות
-
-
יש לציין שהמצלמה מגיעה עם אחריות לשנה (בדיוק כמו מצלמה מאותו דגם אבל חדשה) ובמחיר נמוך ב-25 אחוז. (999 לעומת 1320) ערכתי בדיקה לערך מחודשת/refurbished ולצערי לא מצאתי מסקנה חד משמעית. האם יש כאן מישהו שקנה את המצלמה הנ"ל או מצלמה מחודשת אחרת ויכול לתת חוות דעת ?
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
http://www.dpreview.com/reviews/fujifilmf31fd
-
- 5 תגובות
- 900 צפיות
-
-
Olympus Mju DiIGITAL/Stylus 600 1200 שקל +512 זיכרון _נרתיק 6 מגה פיקסל דעות?
-
- 12 תגובות
- 900 צפיות
-
-
נתחיל בסיפור: יום חמישי, עוד יום בטכניון... כל היום אני רואה מטוסים באויר שמשאירים קוים וצורות בשמים (שובלים לבנים). כבר בטכניון ראיתי מין עין כזאת בשמים - מטוס שעשה פניה רחבה ויצר עם השובל שלו מין עיגול/אליפסה... תוך כדי נסיעה הביתה אני רואה שבמקום שיש לי עליו תצפית מהבית שלי יש איזה מטוס שיוצר עין חדשה... כל הדרך רק חיכיתי להגיע הביתה לפני שהשובל יתפזר, וכשהגעתי ישר עליתי לגג וצילמתי.. אחרי כמה תמונות של העין עצמה, הסתכלתי מסביב וחשבתי שגם השמים ראויים לצילום - החלטתי לעשות נסיון ראשון בפנורמה (), והתוצאה לפניכם: (זאת גרסה מוקטנת לכ-15% מהגודל המקורי. לחיצה על התמונה מקשרת לתמונה בגודל של כ-40%. התמונה המקורית (4844X1563) שמורה אצלי...) ההדבקה לא מצוינת - בכל זא…
-
- 8 תגובות
- 900 צפיות
-
-
-
טוב אז ככה לפני חצי שנה פתחתי דיון דומה אבל אז מצלמות HD ביתיות עלו הרבה יותר לאחרונה ראיתי מצלמות FHD ב2000 שקל אבל אין לי מושג איך הן בפועל סך הכל לא מחפש משהו מיקצועי אלה קומפקטי עם מספיק אכסון תקציב עד 3000 שקל
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
-
-
-
חבר שלי מעוניין לקנות מצלמת וידאו לצרכים משפחתיים לא איזה משהו מטורף שתהיה איכותית עד כמה שאפשר ופשוטה ונוחה לתפעול,וכמובן עם כמה שיותר מקום לצילומים ארוכים.... במחיר של עד 2000 ש"ח. אני ממש אבל ממש לא מבין בתחום, בחיים לא התעניינתי בזה לכן אני מבקש את עזרתכם תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אני לא חובב צילום, אין לי צורך בשיטות צילום שונות ומבחינתי מצלמת הפילם הפשוטה שיש לי שעלתה 100 ש"ח והדבר הכי משוכלל שיש בה זה פלאש אוטומטי מספיקה לצרכים שלי. אני רוצה לקנות דיגיטלית כדי לחסוך את החלק של הפיתוח והסריקה - אני עובר לניו- יורק ואני ארצה לצלם הרבה ולשלוח תמונות באימייל, וגם מסך ה-LCD שמראה בדיוק מה אני מצלם יהיה לי מאוד נוח. אשמח לקבל המלצות למצלמות שקל לתפעל ולא צריך להתחיל לחשוב על כיוון התאורה, לשחק עם זמן החשיפה וכל מיני פונקציות אחרות (לא אכפת לי שהדברים האלה יהיו קיימים, אני פשוט לא רוצה להיות חייב להתעסק איתם). אני מעדיף מצלמה שיכולה לעבוד עם סוללות נטענות רגילות, ושמחיר כרטיסי הזכרון לא יהיה גבוה מדי. אני רואה שכולם ממליצים על המצלמות של CANON, אבל מצד…
-
- 3 תגובות
- 899 צפיות
-
-
היי כמו שראיתם בכותרת אני מחפש מצלמה דיגיטלית בתקציב של עד 1000 ש"ח ורצוי כמה שפחות. סוללות ומטען יש לי אז אין צורך לזה, עדיפות לכרטיס ג'יגה שיהיה כלול במחיר ואם אי אפשר אז לא קריטי, היה לי את המצלמה הזאת canon ixus s500 נשבר המסך לא משתלם לתקן, אני מרוצה מקנון סך הכל ומעדיף להמשיך איתם... אם יש מצלמה שיכולה לצלם וידאו בלי הגבלת זמן זה יהיה מעולה.... תודה, דרך אגב זה מאוד לחוץ כי הייתי צריך להזמין את זה עוד היום זה מיועד לטיסה לחול.
-
- 11 תגובות
- 899 צפיות
-
-
הנני מתכבד להזמינכם לפתיחה החגיגית של התערוכה חום יולי אוגוסט 2 http://www.guy-olami.com/Recomm.htm ברצוני להודות לכל מי שנטל חלק בפרוייקט המצליח תודה ל 191 הצלמים תודה לארבעת השופטים: גלעד בנארי, עינב יהב, יצחק לנגל ושלמה סרי רב תודות לאוצר התערוכה, גיורא שלמי - מנהל המדרשה לצילום גיאוגרפי תודה גדולה לנותני חסותם ולמעניקי הפרסים: מרכז עזריאלי, שלמה כרמל - חברת "עולם אחר", מעבדת אינטרפוטו (אלנבי 19 ת"א), מגזין הצילום "קונטקט", שלג הפקות דפוס, מסגור ולמינציה LIGHTDISPLAY וסרטי FUJI ממני גיא עולמי מפיק חום יולי אוגוסט 2 בשם עמותת אמני הצילום ראשון לציון התערוכה תוצג: 02/09-10/10 בגלריית החלונות, קומה 3 בקניון עזריאלי, ת"א הפתיחה החגיגית ובחירת הצילומים הזוכים יום חמ…
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שמעו! דוד שלי רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית. עכשיו הוא רוצה לקנות בסביבות ה-5- 7 מגה פיקסלים!!! אני לא מצליח להסביר לו שזה סתם ביזבוז של כסף. איך אני אוכל להסביר לו שהוא יוכל להסתפק גם ב- 4 מגה פיקסל? הדרישות שלו הם מצלמה קטנה ואיכותית (אני המלצתי לו על ה-A520 ועל ה- A95) אם יש לכם הצעות אז זרקו... הוא רוצה לקנות את ה-Sony DSCP93 שווה לו? תודה!
-
- 9 תגובות
- 898 צפיות
-
-
http://www.flickr.com/photos/26831876@N00/ אז מה אתם חושבים?
-
- 5 תגובות
- 898 צפיות
-
-
אני מעוניין להתקדם קצת מהמצלמה הדפוקה שיש לי עכשיו (FE 100 ) למצלמה קצת יותר איכותית ומתקדמת הפעם אני מעוניין במצלמה דקיקה וקטנה יחסית, אני לא אוהב להסתובב עם הנרתיק וכל ה"מסביב" פשוט לשים אותה בכיס וללכת בין הדגמים שראיתי יש את הT9 של סוני (7.1 MP) לניקון יש את הS200, עם המייצב תמונה ולפנטקס יש משהו "סביר" אשמח לקבל המלצות למצלמות נוספות הדרישות שלי מלבד הגודל הן: 1.צריכת חשמל נמוכה 2.שליטה על הפרמטרים (במצלמה שלי אין כלום, רק לצלם, וזהו) 3. מאקרו איכותי בתודה אלי.
-
- 9 תגובות
- 898 צפיות
-
-
בוקר טוב! אני מחפש מצלמת דמוי SLR . אני מתכוון לצלם הרבה דברים - נוף, אנשים, אוביקטים נייחים. לא מתכוון להשתמש בפלאש חיצוני. אני לא מתכוון להשתמש בחצובה. לא מתכוון לצלם ספציפית באור חלש יש ברשות הוריי Minolta Dimage 7i והיא בערך מה שאני מחפש מבחינת נוחות צילום - זום זז באופן ידני (ולא כפתור ששולט עליו) גודל המצלמה והפרקטיות שלה. אני לא מתכוון להדפיס תמונות ממדפסת, אבל כן ארצה לשים תמונות כטפט על המסך. טווח עדשה: כמה שיותר גדולה ורחבה - ככה טוב יותר לא אתפשר על מצלמת כיס, אני רוצה מצלמה בגודל מלא. אני לא נעול על יצרן מסויים, אבל בטווח המחירים הנ"ל בדקתי באינטרנט את כל הFUJI למיניהם; הם נראו לי מתאימים. ואין לי פשוט מושג מה ההבדלים בין הדגמים שלהם S1000FD לבין S2000HD או 57…
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
יש מכירה קבוצתית, המחיר ממש זול השאלה האם המצלמה הזאת טובה בכלל ? http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=4092770
-
- 3 תגובות
- 898 צפיות
-
-
לצערי המצלמה התקלקלה לדעתי בקלל שנפלה או קיבלה מכה. זה נראה כאילו החיישן/העדשה זזו. המסך רואים תמונה שברובה שחורה עם מריחות של צבעים, כאשר אני מכוון את המצלמה אל מנורה או משהו כזה רואים במסך שהיא מופנית לכיוון מקור אור. אבל ממש מרוח וכהה ומעורפל. מישהו נתקל בתקלה הזו? איפה אפשר למצוא מעבדות זולות שיוכלו לעזור? כדאי בכלל לתקן בימינו? תודה מראש רום
-
- 6 תגובות
- 898 צפיות
-
-
-
צילום מאוד משמעותי בשבילי, מביע המון מעצמי... "עיתונים לכביסה" [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 898 צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 898 צפיות
-
-
-
-
- 5 תגובות
- 897 צפיות
-
-
אני מחפש מצלמה קומפקטית ונוחה אבל גם איכותית (שזה לא יבוא אחד על חשבון השני). אני לא מתפשר לא על נוחות ולא על איכות על מה אתם ממליצים בתקציב הזה ?
-
- 5 תגובות
- 897 צפיות
-