עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by Odedb52,

תמונה נחמדה שצילמתי, לא עברה עריכה... אתם תמשיכו מפה.. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  2. Started by ALÞHA,

;D

3. Started by axon,

טיפים לפוקוס בלילה שהאוטופוקוס מסרב לציית ? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  4. שלום, איזה מצלמה לדעתכם יכולה להחליף את ה Olympus C-770 UZ המתישנת (של חבר) המטרה קומפקטית ראויה עם hot-shoe.

• 9 תגובות
    • 834 צפיות
  5. שלום לכולם, ערב טוב, ברשותי מצלמה דיגיטלית שרכשתי בהמלצתכם לפני שנה+ , דגם Caplio G3 של חברת Ricoh. אני מרוצה מהמצלמה ולא מזמן גיליתי שאם מצלמים באופציית "Sport" ובוחרים באופציה של רצף תמונות בתוך תמונה אחת: יש אופציה במצלמה שמפרידה את התמונות בעצם ומאפשרת לי לצפות בתמונה הגדולה, המחולקת, כסרט נע! כשאני מעביר את התמונה למחשב, אני מקבל תמונה גדולה עם ריבועים, כמו בתמונה המצורפת. השאלה שלי היא, כיצד ניתן לפצל את התמונות לרצף תמונות? תודה רבה, אורן.

• 6 תגובות
    • 834 צפיות
  6. הוא קונה מצלמה מ-B&H, ולבנתיים חשב על המוצרים האלה: Fujifilm FinePix F30 Fujifilm 512MB -Picture Card (M-Type) Tamrac 5696 Digital-6 Camera Shoulder Bag עם משלוח ומע"מ, המחיר הסופי הוא 2200 ש"ח יש צורך לשפר משהו מהפריטים?

• 11 תגובות
    • 834 צפיות
  7. כעיקרון אני צלם חובבן והחלטתי סוף סוף ליקראת יום ההולדת שלי לפנק את עצמי במצלה דיגיטאלית משהו איכותי ( אני יודע שהכול יחסי ). עכשיו הכי חשוב לי שהמצלמה תיהיה מצלמת כיס= אולטרה קומפקט עכשיו אין לי הרבה ניסיון בבחירת מצלמות דיגיטאליות ברמת העיקרון עומדות לפניי האופציות הבאות (דכ אגב טווח מחירים שלי זה עד 1300-1400 מצלמה בלבד) DMCFX8וPanasonicו - מצלמה של פנסוניק ייתרונות: הבנתי שיש לה עדשה של חברה מאוד מאוד ידועה ואיכותית ושזה גורם חשוב המצלמה... הבנתי שיש לה פיטצ'ר משהו מייצב תמונה (לא יודע מזה שמעתי שזה עוזר עם יש תנודות של המצלמה) ייחודי למצלמה הזאת של פנסוניק שבדכ מרכיבים את המייצב הזה רק במצלמות גדולות ואיכותיות (יש אמת?) הרזולוציה שלה יותר גדולה משל הקאנון חסרונות: סו…

• 12 תגובות
    • 834 צפיות
  8. Started by ALÞHA,

9. Started by arieltan,

ובכן בעוד כשבוע אני טס לאוסטין טקסס ואני מחפש מצלמה לשימוש סביר שתיתן את מירב המענה לשימושים רגילים ולטווח ארוך לאחר ברור ישנה חנות די גדולה ואני צריך עזרה בבחירת מצלמה באזור ה-300$ ממה שמופיע שם. http://shop3.outpost.com/search?cat=-41702&pType=pDisplay אשמח לעזרה כי אני חסר ניסיון בתחום זה.

• 4 תגובות
    • 833 צפיות
  10. Started by Pure-Gold,

שיאו בין חצות ל 1. צפוי 100 טיפות בשעה. הכינו מצלמות, נקווה שלא יהיה מאכזב כמו פעם שעברה.

• 4 תגובות
    • 833 צפיות
  11. Started by eladbu,

מה היתרון של כרטיס אחסון למצלמה בתצורת על כרטיס CF רגיל?

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  12. מה דעתכם על הגלריה החדשה שלי??? http://planet.nana.co.il/shahar_ga

• 5 תגובות
    • 833 צפיות
  13. Started by shibby15,

לצערי המצלמה התקלקלה לדעתי בקלל שנפלה או קיבלה מכה. זה נראה כאילו החיישן/העדשה זזו. המסך רואים תמונה שברובה שחורה עם מריחות של צבעים, כאשר אני מכוון את המצלמה אל מנורה או משהו כזה רואים במסך שהיא מופנית לכיוון מקור אור. אבל ממש מרוח וכהה ומעורפל. מישהו נתקל בתקלה הזו? איפה אפשר למצוא מעבדות זולות שיוכלו לעזור? כדאי בכלל לתקן בימינו? תודה מראש רום

• 6 תגובות
    • 833 צפיות
  14. אני מחפש אתר פשוט וחינמי שאני יכול להעלות אליו אלבומים של תמונות ולשלב טקסט קצר שמתאר כל אלבום וגם כל תמונה בכל אלבום ואלבום. לדוגמא אני רוצה להעלות תמונות נבחרות מהאלבום של הצילומים שעשיתי בזמן הטיול לברזיל.(ובהמשך אלבומים נוספים של מדינות נוספות בהם טיילתי) אני רוצה שיתאפשר לי לתת שם לאלבום לצרף אליו טקסט קצר שמתאר את מסלול הטיול , ובנוסף אני רוצה להוסיף טקסט קצר לכל תמונה באלבום . אני רוצה להגביל את הצפייה רק לאותם אנשים שאני אתן להם סיסמא שתאפשר להם לצפות באלבומים (צפייה בלבד ,ללא שום אפשרות לבצע שום שינויים כמו מחיקה של התמונות או הוספת תמונות אחרות). אני מעוניין שאותם חברים יוכלו להוריד אליהם את התמונות ולהדפיסם. ברור שאין לי שום כוונה לתת את שם המשתמש והסיסמא שלי ש…

• 7 תגובות
    • 833 צפיות
  15. http://www.dpreview.com/products/compare/side-by-side?products=oly_epl2&products=panasonic_dmcgf2&sortDir=ascending אני מתבלט מה לקנות בין 2 הדגמים האלה- תעזרו לי לקבל החלטה סופית , (רכישה בחול) תודה

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  16. Started by Satlan,

אהלן, הדימיון כולו שלכם.

• 7 תגובות
    • 833 צפיות
  17. Started by HORADRiM,

מאקרו קצת שונה... [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  18. Started by Access Denied,

יש יותר מדי סוגים בשוק.. השאלה זה מה קונים? הולכים על הכי זול או שלא? הסיבה שאני שואל ולא ישר רץ לקנות את ה-SD הרגיל זה כי באולימפוס שאני מתכנן לקנות יש מקום ל- ו-CF בלבד. אז אם למשהו בא להסביר מי מהשניים עדיף (ולמה) ואיפה ה-SD בתוך הסיפור הזה זה יהיה מצויין!

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  19. Started by ablabl,

לאחר שמכרתי את ה-450D שלי אני מחפש מחליפה. חשבתי בגדול על ה-550D+עדשה 17-70 של סיגמה עם צמצם של 2.8-4,או עם הטמרון 18-50 וצמצם של 2.8. אשמח אם מישהו שמבין יותר ממני יוכל לעזור לי בנושא. 1.תקציב 4K. 2.רמת הידע היא בינונית. 3.הייתה לי 450D כשנתיים,בעיקר הזום ותאורה חשוכה. 4.מכל הסוגים.בעיקר צילומי טבע אבל גם הופעות וצילומים "חשוכים" יחסית. 5.לא.שימוש בייתי בעיקר. 6.אני חושב ש17-70 זה מעולה אבל אני אסתפק גם ב18-50 אם ההבדלים משמעותיים. 7.כן הגודל חשוב למדי(בעיקר לא גדולה כמו ה40D וכגון) 8.לא 9.לא 10.לא 11.לא 12.יהיה נחמד אם יהיה בה ווידאו HD.לא חובה. תודה!

20. Started by KoM,

מזכרת מהירדן הגועש...

• 8 תגובות
    • 832 צפיות
  21. Started by Chevy,

ככה קוראים לגמל שלמה הזה. נתקלתי בו כשהוא מטפס על ביתן המגורים פעם ראשונה אני רואה כזה.

• 7 תגובות
    • 832 צפיות
  22. Started by aleXtazi,

סתם אתמול החלטתי לעשות סיבוב אולי נימצא איזה מהשהו לצלם וראיתי חתול בגובה של איזה 2.5 מטר על העץ..עזרתי לו לרדת ואז הוא התחיל לרדוף אחרי אז צילמתי אותו על הדרך. אני יודע שהעריכה קצת כבדה אבל אני אישית אהבתי את זה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  23. Started by bio_stdnt,

סוס כפות ברומניה. חשבתי לעשות בשחור לבן גדי להעביר את המסר יותר טוב אבל איכשהו הניגודיות בין הסבל של הסוס לציבעוניות נראתה לי יותר מטרידה לעין [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  24. Started by ALÞHA,

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  25. שתהיה לפחות 4-5 מגה פיקסל, שיהיה לה זום אופטי גבוה, שיהיה לה פלש איכותי, כמובן איכות תמונה מעולה שתהיה קומפקטית ושיהיה לה אורך חיי סוללה גבוה. אין לי תקציב ספציפי, ההורים שלי קונים אותה בארה"ב (אם זה משנה בכלל). אני לא מבין יותר מדי בתחום ולכן כנראה שיש קריטריונים חשובים שלא ציינתי אז פשוט תמליצו על מה שהייתם קונים בעצמכם מכל הבחינות, כתבתי לכם את הדברים שהכי חשובים לי. תודה מראש לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 832 צפיות

דיונים חדשים בפורומים