צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
צולם מהפלאפון שלי, עומק השדה אגב מקורי בתמונה.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
מה אתם אומרים, האם אני יכול להסיג משהוא טוב? אני חשבתי לקנות FUJI 5600 באילת (1399)+כרטיס ב(250)
-
- 7 תגובות
- 728 צפיות
-
-
המצלמה שלי לא עובד כשאני בא לצלם מהשו !! זה כותם לי שYOUR DRIVERS IS NOT מהשו כזה ועוד.. אני מתקין את ה DRIVERS וזה כותב לי עדיין שזה לא מוצא את הDRIVERS הבעיה היא שאני מתקיןןןןן אותם וזה לא מוצא :pissed: עזרו לי !!!! בקקשה ???
-
- 3 תגובות
- 966 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס SD ולא יודע איזה לקחת,אחד 512 X60 השני 1G X50 עזבו את הגודל כמה העוד 10 האלה (שאין לי מושג כמה הם משמעותיים). האחד http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=760&p=26 השני http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=380&p=26 תודה רבה. המצלמה היא casio exlim s-600..
-
- 7 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אין לי בכלל מצלמה דיגיטלית (אני צילמתי אבל המצלמה לא שלי) ככה שכל מני עצות לשיפור ותיקון לא ממש יעזרו לי פשוט רציתי לשתף אנשים בתמונה הזו [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום! בזמן האחרון התעניינתי בצילום ולאחר זמן מה שהייתי עם מצלמה אוטו' ולמדתי קצת על המצבים וכל השאר החלטתי להשתדרג.. אני רוצה לקנות מצלמה חדשה בתקציב של עד 3,000 שקל אבל עדיף בפחות.. חשוב לי שלמצלמה יהיה זום גדול ויכולות מאקרו טובות יחסית...(אני משתמש במצלמה בעיקר לצילום ציפורים ומאקרו..אבל חשוב גם כל הדברים האחרים) חשבתי על 3 הדגמים הבאים: canon S2 IS dimage Z6 fuji s5600 רציתי לדעת מה דעתכם..איזה מצלמה עדיפה או שבכלל כדאי דגם אחר...איזה?
-
- 14 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אני לא כל-כך יודע לצלם, כיאילו אני יודע לצלם אבל לא כמו אלה שמצלמים פה... אז אני רוצה מצלמה כזאת שתוציא לי תמונות טובות עם צלם ממוצע... ולא תקציב בשמיים, אני רוצה שתגידו תקציב או מצלמה שתתאים לי כדיי לדעת אם שווה לי לחסוך את הכסף או לוותר עם זה לזמן הקרוב...
-
- 10 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות כמתנה מצלמה דיגיטלית לסבא שלי.. הדגש הוא על מסך גדול יחסית (2-2.5 אינץ' עדיף), הכי קטן 1.8 אינ'ץ. הזום לא גדול מדי..בסביבות 3X ושתהיה איכות תמונה טובה. התקציב הוא עד 1400 ש"ח בערך פלוס מינוס.. היום ראיתי מצלמת אולימפוס FE140 ב- 1400 ש"ח מה אתם אומרים עליה האם שווה? אשמח להמלצות נוספות. בתודה מראש... דני
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני הולך כנראה לקנות את הa700 החדשה של קנון יש לי רק 2 שאלות שלא ממש הצלחתי למצוא עליהם תשובה: 1. האם היא בכלל שווה את זה??? או שפשוט עדיף לקנות a620? 2. עם הוידאו שלה מוגבל בזמן?- או בגודל כרטיס? איך זה הולך לא הצלחתי להבין תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
אני משתמש במצלמה דיגיטלית של פוג'י דגם S9500 ויש תופעה מוזרה שמתרחשת בנקודות לבנות על התמונה ברגע שמצלמים עם הפלאש (דוגמא בתמונה המצורפת) עכשיו, אני לא בטוח שזאת בעיה או שזה פשוט קורה במצלמות דיגיטליות כי לעוד 2 אנשים יש בעיה מאוד מאוד דומה עם המצלמות סוני מסדרת T שלהם וזאת תופעה שקורת רק במצלמים עם הפלאש במקומות שהם יחסית חשוכים ממה לדעתכם זה קורה?? [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 734 צפיות
-
-
כחלק מהסטים הפירסומיים יותר שעשיתי, שימו לב לניקיון האריזה
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
This, was once green. trees up high, reaching to the sky. flowers in all the colors of the rainbow, adorn the fresh grass which stands out tall. And then all, Volcano fall. Green Red White now all black and brown. The smell of decay and burn all around. The sun no longer shines, it just burns. Yet from the ashes, trees and flowers still sruggle to be seen Popping out in beautiful scens, now even more uniqe. The flower is much more red, now that's all around it is completly dead. התמונות נלקחו בארה"ב, בחופש הגדול שהיה. שכחתי את שם האזור, אבל כפי שאפשר להבין מהשיר(שנכתב ע"י :פ) מדובר באזור רגיל לחלוטין אשר לפני כמה אלפי שנים התפרץ בו הר געש ופשוט החריב הכל, אבל ממש בכמה עש…
-
- 6 תגובות
- 740 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני מחפש אחר מצלמה דיגיטלית לשימוש רגיל, שתצלם...הדרישות לא גבוהות כלכך, אין צורך בתפעול ידני ושליטה בכל הפונקציות השונות. שתהיה אוטומטית בעלת מצבי צילום, זה יספיק. צילומים איכותיים דגש חשוב. שתדע להפיק צילומים איכותיים וחדים גם כאשר התנאים אינם מושלמים. זום אופטי אין צורך ביותר מ X3\X6. אפשר להסתפק ב X3, אלא אם כן.... 3מגה פיקסל לדעתי יספיק.אם מסתדר יותר...אפשר...אבל 3 זה המינימום. שתהיה קטנה, כמה שיותר - יותר טוב. דגש חשוב. מעבר לזה...שתהיה מבית טוב, עם שם טוב, נוחה לתפעול. אשמח לשמוע תגובות, יתרונות וחסרונות של מצלמות המתאימות לצרכיי. איני בקיא במחירים, אבל הסכום המוקצב למצלמה הוא כ- 2-3 אלף..(יספיק?) בנוסף גם הייתי מעוניין לשמוע על מקומות אמינים לרכוש מ…
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
-
צולם בזמן נסיע באוטובוס אבל בכל זאת נחמד התמונה לא עברה עריכה ביכלל רק מסגרת וזהו... [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי לנסות ולפתח את התחביב שפיתחתי לאחרונה של צילום ובדרך שמעתי על החצובות ולא הבנתי די הרבה דברים בקשר אליהן. אז הנה השאלות: 1. מהו תפקיד החצובה? 2. איך המצלמה יושבת על החצובה ולא נופלת? 3. לפי מה אפשר לדעת שהחצובה היא איכותית או לא? 4. האם יש הבדל בין חצובה איכותית ללא איכותית? 5. כמה תעלה חצובה רגילה (לא שולחנית, כזו שאפשר לקחת איתך למקומות שונים מחוץ לבית למשל) וטובה? תודה רבה מראש.
-
- 13 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום,הייתי בחוף ים לפני כמה ימים,וצילמתי תמונה - רציתי לשאול מה דעתכם. האיכות לא עד כדי כך טובה,היא צולמה בפלאפון.(W800I,מה שכן זה לא היה ממש בפוקוס) תיקנתי קצת.(אגב,תעלמו מהמסגרת,אני בכלל לא מצליח לעשות מסגרת שחורה,הכוונה שאני לא מצליח לעשות את המילוי,עד לשלב של היצירת מסגרת אני יכול,אני מניח שזה בגלל שעל הLayer של הBackground יש שם Lock,ואני לא יכול לפתוח אותו) מתכנן על מצלמה דיגטלית חדשה בקרוב. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 640 צפיות
-
-
-
-
- 11 תגובות
- 825 צפיות
-
-
-
כתוב לי במדריך שיש מקרופון מובנה אבל בצילום של סרטונים אין קול
-
- 5 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אני מחפש מצלמה ממש קטנה שיכולה להכנס לכיס בלי בעיה, עכשיו , מצאתי שני דגמים איזה מהם עדיף... CASIO EX-Z600 6MP שעולה בערך 1700 ש"ח או SIO EX-Z750 7.2mp שעולה בערך 1500 ש"ח איזה עדיפה? יש מצלמה יותר טובה במחיר 1500-1700 ש"ח?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש מצלמה חדשה יעוד: סטילס, מסך דיי גדול(אבל זה לא הכי חשוב), זמן תגובה בין צילום לצילום מהיר ככל האפשר, מותג אמין ושתהיה קומפקטית ככל האפשר. תקציב: 1000-1500 ש"ח. הכי הכי הכי חשוב זה זמן תגובה בין תמונה לתמונה, אם אפשר שיהיה במהירות שיא, באיכות גבוהה מאד כמובן שתיהיה התגובה המהירה(כגון 3 מגה פיקסל ומעלה). גם חשוב, לא שהיא תעבור בין תמונה לתמונה מהר, אלא גם שתצלם ותעבד את התמונה מהר ככל האפשר(אם תרצו תתקראו לכל הבוכטה הזאת שכתבתי כאן"צילום רציף מהיר"). תודה מראש. .swg
-
- 11 תגובות
- 959 צפיות
-