צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
מה עדיף ? מה ההבדל בין הFZ7 לFZ7GC-S?
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שאלה בכותרת.... איפה הWiFi אמור להיות ממוקם? במחשב? איך הוא בכלל עובד ה WiFi הזה ומה הוא בכלל? מה השימוש שלו במצלמה הזאת?
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אולימפוס C5060 - כל התמונות צולמו עם עדשת מתאם במצב הכי רחב (מקביל ל-19mm)? מינולטה 7D - התמונה הראשונה צולמה ב-105mm, השניה ב-65mm
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. אבסטרקט 2. בקבוצה 3. בדידות 4. פנינג 5. I have been watching you #2
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום ברשותי מצלמת ניקון D100 עם עדשת מקרו אשר משמשת לצורכי צילום במרפאת שיניים. במרפאה ישנה תוכנה שתומכת בלכידה מהתקני Twain. רציתי לדעת אם יש אפשרות לקבל תמונות ישר מהמצלמה לשמירה בתוך התוכנה בעזרת ה Twain. הייתי רוצה שהמערכת תעבוד כך: המצלמה תהיה מחוברת למחשב ב USB כאשר בתוכנה יש לחצן Twain Cature ברגע שלוחצים יפתח חלון שמחכה שתצולם תמונה, ברגע שהרופא יצלם התמונה תעבור ישר לתוכנה ותשימר במסד הנתונים שלה. יש לניקון דריבר כזה?
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
מצלמה זו זולה יותר מהמצלמה אותו סוג שפועלת בשיטת PAL שאלתי:האם בעת המרה ל PAL האיכות יורדת? תודה
-
- 5 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטאלית שתהיה קטנה ואני אוכל להכניס אותה לכיס , התקציב - 2000 ש"ח בלי כרטיס זיכרון. חשבתי על Ixus 750 עם 7.1 פיקסל שנראית לי מצלמה טובה מאוד מה אתם אומרים עליה??
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום לפני איזה חודש חיפשתי כאן באתר מצלמה דיגיטלית על 400 ש"ח ולא כל כך הלך, אז העליתי תתקציב ל700 ש"ח. יש מצלמה דיגיטלית בתקציב הזה שתתאים למתחיל אבל תכלול פיצ'רים מתקדמים? תודה, Zzzz
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מעיון באתר השוואת מצלמות עולה כי סדרת מצלמות הוידאו של קנון נקראת בחו"ל Optura כאן, לעומת זאת, הדגם מתחיל באותיות MV ואילו שם המותג (Optura) לא מוזכר כלל. מהו הדגם הזה ה Optura? ואיך ניתן להשוותו לדגמים המשווקים בארץ והמתחילים באותיות MV לדוגמא: MV850i.
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
-
שלום לכם, אני מתלבט כרגע בין 2 מצלמות: Canon EOS 350D ו Sony DSC-R1 אני אשמח לשמוע את דעתכם - מי המומלצת? תודה
-
- 7 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום לכולם, שוב אני מתנסה בתמונות עם המצלמה החדשה (יחסית) שלי. והפעם ניסיתי לעשות קצת תמונות בזום. כרגיל אשמח לשמוע את דעתכם ו \ או הערות לשיפור. אנא קחו בחשבון שלא ביצעתי עריכה על התמונות באף תוכנה (פרט להקטנה של התמונה). תודה מראש, רם גולה: פריחת הדובדבן: אורן בגשם: ואם כבר גשם אז גם איזה מקדש:
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
צילום ממש ראשון שלי.. קצת ערכתי תגובות בבקשה.. אני מבין שזה לא ברמה של הרוב פה אבל בכל מקרה אם אפשר משוב..
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה דעתכם עליה ? היא יכולה להיכנס לכיס ?.. תתאים לטיול משפחות בחו"ל ? ...אני יכול להביא אותה ב1200 שקל ללא כרטיס זכרון
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
חברים כמו בכותרת, בנוסף, המצלמה מיועדת לאוכולוסיה "מתקשה" (הורים שלי) אז שלא תהיה מסובכת מדי בתודה מראש לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
שלום לכולם, כמו שכתבתי בכותרת, אני מעוניין לקנות מצלמה חדשה והתקציב שלי הוא עד 3000 ש"ח. הדרישות שלי הן: שגודל העדשה שלה יאפשר צילום של נופים ומבנים גדולים (כמו למשל מגדל אייפל) מבלי שהתמונה תחתך. שהמצלמה תהיה נוחה ביד ושהמקשים שבה יהיו מסודרים בצורה חכמה וטובה. והכי חשוב, שתאפשר יצירת תמונות איכותיות כמה שיותר וללא רעשים. נ.ב: כמובן שלא חובה לבזבז את כל ה3K .. אם יש למשל מצלמה באיזור ה2K שתהיה ממש טובה אז אני חושב שאני "אסתפק" בה אשמח להמלצות ותודה לכולם, עמית
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בקרוב אהיה נוכח בטקס סיום קורס טיס ואני רוצה לצלם את המטס , יש לי PANTEX ZX-50 ואני רוצה לדעת אם אני יכול להשיג תוצאות טובות יותר בצילום בתנאים שישררו עם מצלמה דיגיטלית בתקציב של כ-1500+ ש"ח ואם כן מה מומלץ בהתאם לתנאי הצילום (צילום עצמים מהירים ורחוקים אני מניח)
-
- 10 תגובות
- 765 צפיות
-
-
-
- 28 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש למישהו מושג אם פוג'י הולכת להוציא דגם חדש יותר מה S9500? ואם כן אז מתי? אני רוצה לדעת שאם אני יקנה אותה עכשיו אז בעוד כמה חודשים יצא דגם יותר טוב ואני סתם יתבעס
-
- 5 תגובות
- 600 צפיות
-
-
טוב אז ככה נכנסתי לאתר הזה http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_cat.asp?cat_id=309&d_link=Cat_מצלמות%20דיגיטליות ואני רוצה להוציא מצלמה דיגיטלית ,הבעייה היא שאני חובבן(זאת אומרת שבחיים לא הייתה לי מצלמה וזאת הקנייה הראשונה שלי,אבל זה לא אומר שאני טמבל ותביאו לי מצלמה פשוטה) ואני לא יודע איזה מצלמה לבחור ,הייתי רוצה מצלמה איכותית,טובה,בעלת המון פונקצית(שיהיה לי הרבה מה ללמוד ממנה),אמינה,לא זוללת סוללה,חסכונית בקשר לסרטי וידאו בMB ,שאני אוכל לצלם גם מרחוק טוב ממנה כלומר שיהיה זום טוב,שיהיה פוקוס,שאני אוכל לצלם במהירות והתמונה לא תמרח,שהצילום בלילה יהיה טוב-וכמובן גם הפלאש,שתהיה מהירה,רצוי מסך LCD גדול אבל שהמצלמה לא תהיה גדולה מדי, וכל הפיצ'רים האחרים והבסיסיים שיש למ…
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מצלמה קומפקטית ואיכותית. ממש אין לי כוח לעשות חקר שוק עכשיו על כל המצלמות ואיזה חברה הכי עדיפה.. אתם מאוד תעזרו לי אם תציעו על מצלמה שתיהיה כמה שיותר וקומפקטית ואיכותית. המצלמה הקודמת שלי הייתה מצלמת פילם תבינו.. אז אני ממש לא מעודכן במצלמות החדשות. רק יש לי שאלה מזאת מצלמת סטילס והאם זה מה שאני צריך מבחינת מה שכתבתי למעלה?
-
- 7 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מלצמת וידאו, בתקציב של 2000-3000 ש"ח בערך, ואני צריך עצות איזו מצלמה כדאי, או לפחות כיוון כללי כמו איזו חברה או מה חשוב שיהיה במצלמה. השימוש הוא ממש לא מקצועי, אני לא הולך לצלם סרטי הוליווד, אלא סתם פה ושם. תודה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-