צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים. המצלמה Canon A70 נדפקה לי בליל הסדר.. שאני מצלם תמונות רגילות עם פלאש , בלי פלאש , בכל מצב זה מה שיוצא: כל התמונה פסים מוזרים כאלה ... ושאני מצלם סרטים , הכל בסדר. מישהו יודע מה התקלה? נגד שנשרף? קבל שנשרף? העדשה? פילטר? משהו ? וכמה יעלה לי לתקן אותה אם בכלל זה משתלם? תודה רבה !
-
- 7 תגובות
- 901 צפיות
-
-
אני צריך מצלמה לצילום נופים עירוניים ובניינים. ברור שאני לא צריך משהו מקצועי, אבל שתהיה איכות "מעולה" בקנה מידה חובבני, עד כמה שניתן עם מצלמה בטווח מחיר כזה(2000 שקל ללא כרטיס זיכרון וסוללות נטענות זה פחות או יותר המקסימום). אני לא צריך זום גדול, לכן לא רואה טעם לקנות מצלמה יקרה שמה שמייחד אותה זה הזום העצום שלה. זום "סטנדרטי", לא יותר. אני גם לא רוצה שהמצלמה תהיה מיניאטורית כמו דגם מסוים שראיתי, שבקושי אפשר להחזיק אותה ולמצוא את הכפתורים... אשמח לכל המלצה.
-
- 8 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שבוע מהיום אני בנפאל , שם תכננתי לקנות את ה- S1, אחרי שהרבה אנשים הציעו לי מהסיבות שהסוללות הם סוללות רגילות, כרטיס הזיכרון של המצלמה זול, איכות צילום לא רעה, זום מעולה וכו'. דבר שלא הצלחתי לברר זה אם יש אפשרות של פיקוס ידני ולא אוטמטי במצלמה הזו. מישהו יודע? דרך אגב, יש פה מישהו שלא ממליץ לי לקנות אותה?
-
- 5 תגובות
- 901 צפיות
-
-
אבא שלי רוצה לקנות מצלמה חדשה ואני רוצה לעזור לו קצת להחליט הבנתי ממנו שהוא ראה באילת את המצלמה הזאת http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=36679 ב1600 שקל עם כרטיס זכרון 256 נרתיק בטריות ומטען וכולם התלהבו וקנו רק הוא לא כי לא היה לו כסף.. בקיצור אז רציתי לשאול אם המצלמה הזאת באמת טובה כמו שהוא אומר ואם יש משו יותר טוב בכזה מחיר בערך תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 901 צפיות
-
-
הראשונה צולמה במחנה ההשמדה אושוויץ' בירקנאו והשניה צולמה במחנה ההשמדה מאיידנק [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 901 צפיות
-
-
פששש יש כשרון נתתם לי בוסט של רצון להביא אותה בתמונות מיוחדות.. אבל, יש לי מצלמה שאני לא יודע עד כמה היא טובה: Sony DSC P72 -איך היא?
-
- 5 תגובות
- 900 צפיות
-
-
-
-
שלום,לםני כמה ימים קיבלתי את הפילטר HOYA R72 58mm שמתי על המצלמה Sony DSC-F828 מישהו יכול להסביר לי איך לערוך? אני מצרף 2 תמונות להמחשה http://albums.tapuz.co.il/Albums/getImage.asp?a=1513049&b=0&c=488351.jpg&d=80.-18.-14.-14.-19.-17.-21.-24.36.42.33.90 http://albums.tapuz.co.il/Albums/getImage.asp?a=1513049&b=0&c=488340.jpg&d=40.22.26.26.21.22.18.16.76.82.73.50 ניסיתי לערוך לפי המדריך באתר של רועי אבל לא יצא טוב,מישהו יכול לעזור לי? תודה,בר
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
קניתי A590 והיתה נקודה תפוסה שהופיע בכל התמונות (שהעברתי כבר למחשב, לא פיקסל מת במסך של המצלמה). חיפשתי בגוגל וראיתי שיש כמה תלונות על הסדרה הזאת של A500, חזרתי לחנות והחליפו לי אותה במקום. סה"כ אני מרוצה ממנה מאוד אבל רציתי להדגיש שכדאי לבדוק את העניין הזה עוד בחנות, אפילו בצורה הכי בסיסית כמו להצמיד את היד למצלמה ולהסתכל על המסך אם על הרקע השחור יש פתאום נקודה. מיותר להגיע הביתה ושוב לחזור לחנות בגלל זה. יום טוב.
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
תהנו http://sidorini.com/gallery2/v/Sidorini_landscape/?g2_GALLERYSID=a64aed5536c4eb0df71b0dd8f9df6370
-
- 6 תגובות
- 900 צפיות
-
-
האם מישהו יודע עד כמה משמעותי ההבדל למשל בין סוללות GP 2300 ל-2100? בכמה אחוז זמן/תמונות זה אמור להספיק יותר?
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
אני מוכר את המצלמה הזאת ב600 שקל מי שמעוניין שיצור איתי קשר בפרטי
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
אני מחפש מצלמת point and shot.חבר שלי יהיה בארה"ב בשבועיים הקרובים אז זאת הזדמנות טובה שהוא יביא לי אחת כזאת. התקציב שלי הוא עד 400 דולר. המצלמה תשמש אותי בעיקר בטיול המתוכנן שלי לדרום אמריקה, הרבה צילומי נוף, חופים, זריחות ושקיעות. אני לא מחפש יותר מדי דברים מתקדמים, אני חושב שרוב הזמן אני אצלם על מצב אוטומטי, רוב הזמן אלו יהיו צילומי יום ואני לא חושב שאני כמעט אצלם בלילה אבל אם כבר אז שהפלאש יעשה את העבודה כמו שצריך. למרות שרוב התמונות יצולמו על אוטומט, אני בכל זאת רוצה אפשרות להתעסק עם כל האפשרויות כי בכל מקרה כדאי ללמוד מה המצלמה מסוגלת לעשות. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 899 צפיות
-
-
גיא עולמי – אוצרות, תערוכות ואירועי צילום מפיק תערוכת צילום כמחווה לעיר ללא הפסקה, תל-אביב החוגגת 101 שנים בשיתוף עם פורטל תל-אביב TLVCT ו SWIFT מדפיסים פנטזיות קול קורא לצלמים להשתתפות בתערוכה: TLVCT תל-אביב של פעם, של היום, של הלילה, מזיעה בחום, רטובה בגשם, אנושית, מלאת עשן או במנוחה רגעית נדירה, בתנופה של בנייה, ברגעי חגיגה, בפקקי התנועה, בחוף הים, מצפון לדרום וחוצה איילון, בקיצור: תל-אביב 365 ימים בשנה סביב השעון בכל מובן של המילה מעוניינים להשתתף ? הפרטים המלאים באתר: www.tlvct.co.il מועד אחרון לשליחת עבודות: 25/02/2010 http://www.tlvct.co.il http://www.swift.co.il http://www.guy-olami.co.il [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש לקנות מצלמה חדשה לשימוש כללי. רצוי עד 1500 ש"ח, אבל אם יהיה ממש כדאי ביחס לתמורה אפשר גם קצת יותר, בתנאי שהיא לא ענקית וכבדה. אין לי צרכים מיוחדים, המטרה היא בעיקר לצלם בטיולים ובחו"ל, ובגלל זה ההעדפה שהמצלמה לא תהיה גדולה מידי. אין לי כוונה להשתמש בחצובה או לצרף ציוד נוסף כמו פלאש חיצוני וכו'. יהיה נחמד אם יהיה מסך מסתובב ומייצב תמונה. הנה כמה דגמים שנראים לי (תרגישו חופשי לכוון אותי גם למקומות אחרים): קנון S5 - מאוד נראית לי. אבל אפילו לא מוכרים אותה יותר ב-B&H למשל. יש דגם שכבר מחליף אותה? פנסוניק FZ18 (האם הFZ28 שווה את הקפיצה במחיר?) ניקון P80 אולימפוס SP570 (גם קצת יותר יקרה מהאחרות, וגם הזכרון יותר יקר) פנסוניק TZ5 בדקת…
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
-
-
יש לי מצלמה של סוני DCR-PC115e שהיא מיני DV. קיבלתי איתה כבל יו אס בי - אני יכול להעביר דרכו סרטים מהמצלמה למחשב או שצריך כבל DV או Firewire?
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
-
-
קיבלתי היום את ה-Canon A520 שלי. אני נוב גמור בצילום וזקוק לכמה טיפים. בינתיים צילמתי רק תמונת מאקרו ואני צריך טיפים לשיפור. צילמתי בלי חצובה ובלי פלאש. בחלק מהתמונות שצילמתי הפוקוס לא היה איפה שרציתי אותו, האם אפשר לשנות את מיקום המלבן שמאתר את הפוקוס? בחוברת מצאתי רק דרך מוזרה שכללה ריבוע במרכז המסך שמוגדל יותר מכל שאר התמונה. אני רק רוצה לשנות את מיקום הפוקוס.
-
- 3 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אתמול היו רוחות מאוד חזקות,95 קמ"ש מקסימום, וברקים ,אז יצאתי לחצר וצילמתי את השמיים בתקווה לתפוס ברק,אבל לא כל כך הצלחתי,אז נשארתי עם תמונות של השמיים . EXIF : 15 sec ISO 50 f/5.6 כפול שמונה תמונות הנה קצת הסברים על הטכניקה שבה השתמשתי : הצבתי את המצלמה על חצובה וכיוונתי לצילום מתפרץ של 8 תמונות אחת אחרי השניה שכל תמונה בחשיפה של 15 שניות,אחר כך חיברתי את התמונות בעזרת תוכנה (יורחב עליה אחר כך), מה שבעצם יצר תמונה בעלת חשיפה של 2 דקות (15 שניות * 8 תמונות). החשיפה הארוכה יצרה עננים מרוחים שניתן לראות את התנועה שלהם ברוח החזקה,ובנוסף גם אפקט של שביל כוכבים כתוצאה מהסתובבות כדור הארץ. התוכנה שהשתמשתי בה לחיבור התמונות היא תוכנה בשם Image Stacker,תוכנה בתשלום,אך בג…
-
- 3 תגובות
- 899 צפיות
-
-
עד 200 ש"ח. ראיתי בזאפ חצובות, אבל לא של S1.
-
- 4 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מצלמה דיגיטלית איכותית בתקציב של 600-800 ש"ח המצלמה למטרות ביתיות. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום. מקווה שהגעתי למקום הנכון... במידה ולא אשמח אם תוכלו לכוון אותי. קודם כל, אני יודע שזה "צילום דיגיטלי", אבל זה המקום היחיד פה שנראה לי מתאים לבעיה שלי באתר... אז ככה: הגיעה לרשותי מצלמה של ידידה שלי מדגם ELMO super 110. היא קנתה אותה לפני כ-30 שנה ועשתה קצת סדר ובמקרה מצאה אותי והחליטה למכור וכאן אני נכנסתי לתמונה. המצלמה במצב חדש (!!) מעולם לא השתמשו בה, אפילו ארבעת סוללות ה-AA שהגיעו איתה עדיין אטומות וסגורות באריזה המקורית שלהן. מישהו יכול בבקשה לעזור לי אולי איכשהו במכירה או לכוון אותי למקום טוב למכור וגם להגיד לי כמה בערך היא שווה היום? חשוב לציין שזה מוצר לאספנים. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שוב, נמל ת"א...אבל סיימתי עם הסטים הגדולים, עכשיו זה תמונות פה ושם מקווה שתאהבו, עדיין לא סיימתי. תהנו מהשמש בינתיים כי הולך להיות סוער. :-X
-
- 7 תגובות
- 897 צפיות
-
-
אהלן, ברשותי הציוד הבא K200D 50-135 f/2,8 EF530 Super היום צילמתי הופעה. ושמתי לב לקטע מוזר. הפלאש, כאשר הוא מוקפץ (רגיל, 60 מעלות), התמונות יוצאות חשוכות. אני מצלם עם הפרטים הבאים: מצב ידני במצלמה: ISO 400 f/2.8 1\60 מצב PTTL בפלאש. כאילו האור לא מגיע לבמה. חשוב לציים שאני מצלם ממרחק של 6-8 מטר מהמקור. התקרה בגובה של 4 מטר. ואז שמתי לב לתופעה מוזרה ברגע שאני מלביש על הראש של הפלאש את הדבר המחוספס הזה, שהופך את הזום של הפלאש ל-17MM, פתאום התמונות יוצאות מוארות כמו שצריך. אני לא מצליח להבין למה בלי הדבר הזה, התמונות יוצאות חשוכות. יש למישהו הסבר ? בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 897 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון CompactFlash למצלמתי האהובה Canon A80. ראיתי ב-Camera4less כרטיסים מסוגים שונים. לדוגמא: Kingston רגיל Kingston High Speed PQI x40 רציתי לדעת מה ההבדלים ביניהם, והאם ההבדל משפיע על המהירות (האם המצלמה מסוגלת בכלל לעבוד במהירות גבוהה)?
-
- 3 תגובות
- 897 צפיות
-