עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by KoM,

• 5 תגובות
    • 912 צפיות
  2. מחפש מצלמה עם זום 10 ומעלה עד 1000 שקל .. חשבתי על הפוג'י S1000fd היא עולה 850 ש"ח .. יש לכם אולי אלטרנטיבות יותר טובות ?

• 0 תגובות
    • 911 צפיות
  3. Started by idok,

השתעשעתי היום בגינה עם הA620 החדשה שלי. צילמתי שני פרחים ששתלתי לפני 3 חודשים והם בראו שיח שלם. אשמח לקבל כל ביקורת, תהנו. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 911 צפיות
  4. Started by R0ck,

1. "So, What you had in mind"... 2. "Men In Blue" - 3.

• 4 תגובות
    • 911 צפיות
  5. Started by overload,

שחור ולבן SKY HIGH (תודה D-M-X)

• 6 תגובות
    • 911 צפיות
  6. Started by integral,

תהנו http://sidorini.com/gallery2/v/Sidorini_landscape/?g2_GALLERYSID=a64aed5536c4eb0df71b0dd8f9df6370

• 6 תגובות
    • 911 צפיות
  7. האם מישהו יודע עד כמה משמעותי ההבדל למשל בין סוללות GP 2300 ל-2100? בכמה אחוז זמן/תמונות זה אמור להספיק יותר?

• 1 תגובה
    • 911 צפיות
  8. שלום לכולם, ההורים של אישתי רוצים לרכוש מצלמת ווידאו, חיפשתי ברשת מדריכים ולא מצאתי משהו עדכני (המלצות מ2008 או מ2007). אני מניח שאני יכול עוד קצת לחפור, אבל אולי יש פה מישהו שיכול להכיין אותי למקום הנכון? באופן כללי, מה צריך לבדוק? (יציאות, כניסות, פורמט צילום, מדיה שעליה שומרים את הצילום וכו')? יש דגמים מומלצים במיוחד? אני מדבר על צילום חובבני ולא משהו מורכב מידי. אשמח לכל עזרה, תודה, רם

• 1 תגובה
    • 911 צפיות
  9. Started by Odedb52,

התמונה צולמה בפולין במצודת ואוול בכניסה לכנסיה. Canon A20 די ישנה. לא היה לי משהו אחר זמין, זה היה ממש בשלוף שקלטתי את הנזירה באה והכניסה היתה ריקה מאנשים.. (יש רגעים שאתה פשוט מדמיין את התמונה הסופית ) עברה רק הוספת קונטראסט. תגובות יתקבלו בברכה

• 1 תגובה
    • 911 צפיות
  10. Started by sheff2k1,

שמעו..אני קניתי קנון A610 ואני בהחלט יכול להגיד שאני לא מרוצה.............. היא מקרטעת בכל מה שקשור לפוקוס אוטומטי. הcamera shake warning מופיע כמעט בכל תצלום ביתי. תמונות רבות יוצאות מטושטשות למדי...יכול להיות שהמצלמה עצמה פגומה פיזית אולי? או שככה פועלות מצלמות דיגיטלות לא מקצועיות? אציין שכמובן לא היה זכר לבעיות שכאלה במצלמה האנלוגית..הכל היה יוצא חד לגמרי. אבל זאת המצלמה הדיגיטלית הראשונה שלי, כך שאני לא יודע למה לצפות

• 9 תגובות
    • 910 צפיות
  11. Started by TripMan,

הזמנתי לפני כמה שעות את הA590, ועכשיו ראיתי שיש גם את הFE-46 ב10 ש"ח יותר..והמפרט נראה בחלקו טוב יותר מזה של הקנון. אז השאלה שלי היא אם שווה להחליף בין המצלמות? תודה

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  12. Started by rozwell,

שלום לכולם אני מחפש לקנות מצלמה חדשה לשימוש כללי. רצוי עד 1500 ש"ח, אבל אם יהיה ממש כדאי ביחס לתמורה אפשר גם קצת יותר, בתנאי שהיא לא ענקית וכבדה. אין לי צרכים מיוחדים, המטרה היא בעיקר לצלם בטיולים ובחו"ל, ובגלל זה ההעדפה שהמצלמה לא תהיה גדולה מידי. אין לי כוונה להשתמש בחצובה או לצרף ציוד נוסף כמו פלאש חיצוני וכו'. יהיה נחמד אם יהיה מסך מסתובב ומייצב תמונה. הנה כמה דגמים שנראים לי (תרגישו חופשי לכוון אותי גם למקומות אחרים): קנון S5 - מאוד נראית לי. אבל אפילו לא מוכרים אותה יותר ב-B&H למשל. יש דגם שכבר מחליף אותה? פנסוניק FZ18 (האם הFZ28 שווה את הקפיצה במחיר?) ניקון P80 אולימפוס SP570 (גם קצת יותר יקרה מהאחרות, וגם הזכרון יותר יקר) פנסוניק TZ5 בדקת…

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  13. Started by Axel Foley,

כותרת, תודה

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  14. Started by Chevy,

שוב, נמל ת"א...אבל סיימתי עם הסטים הגדולים, עכשיו זה תמונות פה ושם מקווה שתאהבו, עדיין לא סיימתי. תהנו מהשמש בינתיים כי הולך להיות סוער. :-X

• 7 תגובות
    • 910 צפיות
  15. Started by nency,

היי אני מעבירה למכשיר תמ' בד"כ היו לי כרטיסים עד 2 ג'יגה עכשיו רכשתי כרטיסים של 4 ג'יגה והמכשיר לא מצליח למשוך את התמ' הת' ירדו למח' דרך קורא כרטיסים חיצוני (דרך הפאנל המובנה לא הצליח לי)הפאנל המובנה תקין הצלחתי להוריד דרכו כרטיסים בנפחים קטנים עד 2 ג'יגה שאלתי האם המכשיר לא תומך בכרטיסים מעל 2 ג'יגה? ואם כן מה ניתן לעשות? האם קיים עדכון תוכנה? אם כן אז היכן וכיצד אני מבצעת אותו אני ממש ממש זקוקה לעזרתכם מודה מאוד מראש לטורחים להשיב

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  16. Started by Dano,

שלום! קודם כל אם אסור להזכיר פה חנויות אז מייד תמחקו את ההודעה... האם מישהו מכיר את החנות "רואים עולם" וממליץ עליה או במילים אחרות זול שמה וכדאי לקנות? אני רוצה לקנות שם את ה קאנון A95 וגם את החנות "צמצם" שבה אני יייקנה את הכרטיס זיכרון והמטען סוללות.. תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 909 צפיות
  17. Started by R0tem1,

צולם בצפת בליל הסדר חבל שלא הייתה לי חצובה, יפה שם בעיר העתיקה full size: http://img463.imageshack.us/img463/93/dscf0024vb2.jpg

• 4 תגובות
    • 909 צפיות
  18. שלום, איזה מצלמה לדעתכם יכולה להחליף את ה Olympus C-770 UZ המתישנת (של חבר) המטרה קומפקטית ראויה עם hot-shoe.

• 9 תגובות
    • 909 צפיות
  19. Started by IAF.ofek,

אתמול היו רוחות מאוד חזקות,95 קמ"ש מקסימום, וברקים ,אז יצאתי לחצר וצילמתי את השמיים בתקווה לתפוס ברק,אבל לא כל כך הצלחתי,אז נשארתי עם תמונות של השמיים . EXIF : 15 sec ISO 50 f/5.6 כפול שמונה תמונות הנה קצת הסברים על הטכניקה שבה השתמשתי : הצבתי את המצלמה על חצובה וכיוונתי לצילום מתפרץ של 8 תמונות אחת אחרי השניה שכל תמונה בחשיפה של 15 שניות,אחר כך חיברתי את התמונות בעזרת תוכנה (יורחב עליה אחר כך), מה שבעצם יצר תמונה בעלת חשיפה של 2 דקות (15 שניות * 8 תמונות). החשיפה הארוכה יצרה עננים מרוחים שניתן לראות את התנועה שלהם ברוח החזקה,ובנוסף גם אפקט של שביל כוכבים כתוצאה מהסתובבות כדור הארץ. התוכנה שהשתמשתי בה לחיבור התמונות היא תוכנה בשם Image Stacker,תוכנה בתשלום,אך בג…

• 3 תגובות
    • 909 צפיות
  20. Started by HellBoY,

אבא שלי רוצה לקנות מצלמה חדשה ואני רוצה לעזור לו קצת להחליט הבנתי ממנו שהוא ראה באילת את המצלמה הזאת http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=36679 ב1600 שקל עם כרטיס זכרון 256 נרתיק בטריות ומטען וכולם התלהבו וקנו רק הוא לא כי לא היה לו כסף.. בקיצור אז רציתי לשאול אם המצלמה הזאת באמת טובה כמו שהוא אומר ואם יש משו יותר טוב בכזה מחיר בערך תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 909 צפיות
  21. Started by krembo0o,

יש לי תקציב בסביבות 2500+- (אני מזמין או היום או מחר) אני צריך מצלמה מקצועית! לצלם הכל כולל נופים ואפשרות לזום גבוהה.. שאוכל לצלם חיות בתנועה בלי טישטוש בתמונה ושתיהיה מהירה! הציעו לי בינתיים את ה- Sony DSC-H5 אני לא בטוח לגביה ועכשיו לפני יומיים שלושה אמרתם לי לקנות את הfuji s6500 ואני ואחי מתווכחים איזה מצלמה כדי... הסתכלתי ב dpreview והשוואתי ו= Max resolution 2848 x 2136 <3072 x 2304 Click for help Low resolution 2048 x 1536, 1600 x 1200, 640 x 480 <2592 x 1944, 1280 x 960, 640 x 480 Image ratio w:h 4:3, 3:2 = 4:3, 3:2 Effective pixels 6.1 million < 7.1 million Sensor photo detectors 6.3 million < 7.2 million Sensor size …

• 10 תגובות
    • 909 צפיות
  22. Started by 1900GT,

שלום, אני מעוניין לרכוש מצלמה דיגיטלית איכותית בתקציב של 600-800 ש"ח המצלמה למטרות ביתיות. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 908 צפיות
  23. Started by vib,

פששש יש כשרון נתתם לי בוסט של רצון להביא אותה בתמונות מיוחדות.. אבל, יש לי מצלמה שאני לא יודע עד כמה היא טובה: Sony DSC P72 -איך היא?

• 5 תגובות
    • 908 צפיות
  24. Started by Spiritus,

תודה.

25. היי חבר'ה היום קניתי את המצלמה הנ"ל וההתרשמות הראשונית ממנה היא טובה אבל התחלתי לצלם ולהגיד את האמת התאכזבתי מאד מאיכות התמונות שיצאו לי ממנה. עכשיו כרגע המצלמה עומדת על AUTO, אבל ניסיתי לשחק קצת עם ההגדרות הידניות שלא הניבו תוצאות טובות מהAUTO. האיכות עומדת על 6M N, ז"א NORMAL. עוד לא ניסיתי FINE, אבל עם כרטיס של 2GB אני מקבל הערכה שיכנסו בערך 680 תמונות, מה שאומר גודל תמונה מטורף. הנה כמה דוגמאות של הטשטוש\גרעינות\מריחה (אם אפשר לקרוא לזה מריחה) שאני מקבל בתמונות: *אני יודע שבתמונה השניה לא מופיע תצוגה מקדימה, אבל התמונה בלינק עובדת. הנה עוד תמונה, שיצאה קצת יותר טוב, אבל עדיין לא ממש לטעמי. מה יכול לגרום לזה? אני עושה משהו לא נכון? משהו מוגדר לא נכון? כל ש…

• 2 תגובות
    • 907 צפיות

דיונים חדשים בפורומים