עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by ZenMaster,

מה יותר מהיר SD או CF מה ההבדל בינהם ???? אני רוצה אותם בשביל מחשב כף יד , אבל אתם הכי מבינים לגבי הכרטיסים האלה פה. אז מה עדיף 1G SD או 1G CF ???

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  2. Started by orlupo,

אני מחפש דרך יעילה ונוחה ולא להקפיץ את הפלאש כדי לרכך את האור שלו... בספר צילום שרכשתי היה כתוב לפצות את הפלאש בחשיפה של 0.5- אבל יש מקרים שזה עדיין יותר מדיי חזק ואפילו ב- 1-. יש למישהו עוד עצה בשבילי? בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 842 צפיות
  3. בגלל באג בפורום, התגובה שלי בדיון משום מה לא מופיעה. אז הנה היא בת'רד חדש: לא חייבים פלאש חיצוני. אפשר להגדיל מאוד את הטווח של הפלאש הפנימי ע"י שימוש בצמצם הכי פתוח ו-ISO גבוה יותר. אפשר גם להשתמש במצב הכי רחב ופשוט להתקרב לנושא. בכל מקרה, תמונה עם תאורה טובה לא תצא מצילום כזה, גם לא עם פלאש חיצוני יקר. זה פלאש דרעק שממש לא שווה את ה-800 ש"ח שהוא עולה. העוצמה שלו חלשה ואין לו תנועות מלאות. קישקוש. העוצמה של הפלאש הזה משתנה ונשלטת ע"י המצלמה (TTL). אני לא רוצה להיות בוטה, אבל להבזיק לשמיים זאת כסילות לשמה. ממש לא צריך לשחק עם העוצמות, פשוט נותנים למצלמה לעשות את זה. בשביל זה בדיוק קונים פלאש ייעודי. אני מציע שגם אל תחפש. כתבת בהודעה אחת מספיק דברים מטעים בשביל כמה ד…

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  4. המעבר מ P&S ל DSLR עשוי להיות קצת פשוט יותר לחלק מקהל היעד החובבני, אשר מעוניין להתקדם לעולם ה DSLR ועדיין להינות מתצוגה "חיה" של הפריים המיוחל, בדיוק כפי שהורגל אליו במצלמת ה P&S הדיגטלית. גימיק חביב שכבר קיים במס' מאוד מועט של מצלמות DSLR, שמיועדות לקהל יעד קצת יותר תובעני, כדוגמת ה Canon EOS 20Da המותאמת בעיקר לצילומי אסטרו-פוטוגרפיה. http://www.dpreview.com/articles/olympuse330

• 8 תגובות
    • 842 צפיות
  5. Started by Sifo Jen,

היי!, היום ביקרתי החופים הנטושים של געש וצילמתי כמה תמונות, אחת מאוד אהבתי והייתי רוצה עזרה בלערוך אותה כדי להוריד את כל ה"רעש" של צילום טלפון, מאחר ואין לי ניסיון עם פוטושופ אשמח לקבל עזרה בזה. (בבקשה לא לצחוק על התמונות, אין לי מושג בצילום ואף פעם לא ממש השתמשתי במצלמה, זו בערך פעם ראשונה...). ** חייב לציין שכששומרים את התמונה למחשב וצופים בא מהתוכנה של הוינדוס היא נראת הרבה יותר טוב [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 842 צפיות
  6. מנפלאות ה-8MP, CROP הזוי...

• 10 תגובות
    • 841 צפיות
  7. Started by Dano,

שלום! קודם כל אם אסור להזכיר פה חנויות אז מייד תמחקו את ההודעה... האם מישהו מכיר את החנות "רואים עולם" וממליץ עליה או במילים אחרות זול שמה וכדאי לקנות? אני רוצה לקנות שם את ה קאנון A95 וגם את החנות "צמצם" שבה אני יייקנה את הכרטיס זיכרון והמטען סוללות.. תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 841 צפיות
  8. Started by Dano,

חברת כרטיסי זיכרון..מישהו שמע עליה? שווה כרטיס 256 SD ב160?

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  9. אהלן, השאלה האמת די בכותרת,בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  10. Started by My_Name,

אני מחפש מצלמה קומפקטית ונוחה אבל גם איכותית (שזה לא יבוא אחד על חשבון השני). אני לא מתפשר לא על נוחות ולא על איכות על מה אתם ממליצים בתקציב הזה ?

• 5 תגובות
    • 841 צפיות
  11. Started by hichcock,

שלום. מקווה שהגעתי למקום הנכון... במידה ולא אשמח אם תוכלו לכוון אותי. קודם כל, אני יודע שזה "צילום דיגיטלי", אבל זה המקום היחיד פה שנראה לי מתאים לבעיה שלי באתר... אז ככה: הגיעה לרשותי מצלמה של ידידה שלי מדגם ELMO super 110. היא קנתה אותה לפני כ-30 שנה ועשתה קצת סדר ובמקרה מצאה אותי והחליטה למכור וכאן אני נכנסתי לתמונה. המצלמה במצב חדש (!!) מעולם לא השתמשו בה, אפילו ארבעת סוללות ה-AA שהגיעו איתה עדיין אטומות וסגורות באריזה המקורית שלהן. מישהו יכול בבקשה לעזור לי אולי איכשהו במכירה או לכוון אותי למקום טוב למכור וגם להגיד לי כמה בערך היא שווה היום? חשוב לציין שזה מוצר לאספנים. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  12. Started by roy_BB,

יש לי מצלמה דיגיטלית של חברת CANON עם כרטיס זיכרון מסוג SD מחקתי סרטון שהיה על הכרטיס בטעות.. יש אפשרות לשחזר אותו איכשהו כמו שאפשר לשחזר משהו שנמחק מסל מחזור? תודה

• 5 תגובות
    • 840 צפיות
  13. Started by nesoleg,

לאחרונה החלטתי לקנות מצלמה, לאחר חיפושים בזאפ הגעתי ל: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=726328 Canon PowerShot A1100IS מבחינת המיפרט והמחיר בעיניי היא סבבה לגמרי. הדבר היחידי שמדאיג אותי זה צריכת סוללות (אם היא זוללת או חוסכת) - לגבי זה לא מצאתי מידע. ובנוסף, האם הזום האופטי (4X) מספיק לצילום תמונות איכותיות? האם שווה ליקנות אותה? אשמח לקבל עזרה ממי שהתנסה בדגם הנ"ל או בדגמים דומים. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  14. Started by ALÞHA,

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  15. Started by overload,

לפני חצי שנה עברנו דירה, זה נראה לי כאילו עברו שנים כבר, מצד שני התמונה הזאת גרמה לי להרגיש כאילו זה היה אתמול. לפני שעזבנו צילמתי את התמונה הזאת. ערכתי אותה היום.

• 10 תגובות
    • 840 צפיות
  16. Started by PyroGhost,

• 7 תגובות
    • 840 צפיות
  17. Started by מתן123,

שלום..המצלמה היא למשפחה..חשבנו על canona620 שהיא איכותית וזולה הבעיה היא שהיא דיי כבדה ולא קומפקטית במיוחד. אני מחפש הצעות למצלמה קומפקטית [ מקסימום 150 גרם ] עם איכוייות כמו של ה canon a620. דרישות : -חברה ידועה -הגנה למסך -min' 5 mega pixel -גודל חיישן 1/1.8 לפחות -אפשרות צילום וידאו -בטריה - עדיף לא יחודית -מסך גדול[עדיף מעל 2inch] זהו בערך התקציב הוא 1600 ש"ח יש לנו אפשרות לקנות מארהב ככה שיש בערך 350$ .. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 840 צפיות
  18. Started by avi2014,

Olympus Mju DiIGITAL/Stylus 600 1200 שקל +512 זיכרון _נרתיק 6 מגה פיקסל דעות?

• 12 תגובות
    • 840 צפיות
  19. Started by pazi,

בכוונתי לרכוש מצלמת וידיאו ואני מתלבט בין שני דגמים. Panasonic TM900 או Sony CX700 האם מישהו יכול לעזור לי בעצה טובה ? אני גמלאי בן 73 , טוב בנושא מחשבים וההובי העיקרי בחיי זה עריכת מצגות וסרטוני וידיאו. אני מציין שוב הובי ולא מקצוע. למדתי לבד להשתמש בתוכנות עריכה, powerpoint ,power dirctor 9 ,pinnacle 15 ועוד...... עד היום צעלמתי במצלמת Sony Cyber-Shot ,פתחתי איזור שלי ב-You Tube בו הכנסתי מעל 200 סרטונים שאני ערכתי. בכוונתי להתקדם בנושא צילום הוידאו ולכן מאד חשוב לי לבחור במצלמה הנכונה. אודה לך מאד אם תצליח לבדוק להמליץ לי איזה מהם לרכוש.

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  20. Started by N N C,

יש לציין שהמצלמה מגיעה עם אחריות לשנה (בדיוק כמו מצלמה מאותו דגם אבל חדשה) ובמחיר נמוך ב-25 אחוז. (999 לעומת 1320) ערכתי בדיקה לערך מחודשת/refurbished ולצערי לא מצאתי מסקנה חד משמעית. האם יש כאן מישהו שקנה את המצלמה הנ"ל או מצלמה מחודשת אחרת ויכול לתת חוות דעת ?

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  21. Started by AsD[eyal],

היה הופעה מעולה אם תירצו אני יעלה עוד תפיסות יפות ובליעדיות [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  22. Started by adam_godin,

המלצות לשיפור יתקבלו בברכה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 840 צפיות
  23. שלום,לםני כמה ימים קיבלתי את הפילטר HOYA R72 58mm שמתי על המצלמה Sony DSC-F828 מישהו יכול להסביר לי איך לערוך? אני מצרף 2 תמונות להמחשה http://albums.tapuz.co.il/Albums/getImage.asp?a=1513049&b=0&c=488351.jpg&d=80.-18.-14.-14.-19.-17.-21.-24.36.42.33.90 http://albums.tapuz.co.il/Albums/getImage.asp?a=1513049&b=0&c=488340.jpg&d=40.22.26.26.21.22.18.16.76.82.73.50 ניסיתי לערוך לפי המדריך באתר של רועי אבל לא יצא טוב,מישהו יכול לעזור לי? תודה,בר

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  24. Started by DeadByDawn,

באופן רנדומלי...אחת בתנועה (איפה שיש משאית). בוא נראה אותכם מזהים באיזו עיר זה צולם עם פלאפון,אז אני יודע שהאיכות היא ... לא משהו

• 8 תגובות
    • 840 צפיות
  25. Nikkor 24mm F/1.4 - 2199$ http://www.dpreview.com/news/1002/10020901nikon24mmf14.asp Nikkor 16-35mm F/4 VR - 1260$ http://www.dpreview.com/news/1002/10020902nikon16mm35mm.asp

• 0 תגובות
    • 839 צפיות

דיונים חדשים בפורומים