עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by IAF.ofek,

אתמול היו רוחות מאוד חזקות,95 קמ"ש מקסימום, וברקים ,אז יצאתי לחצר וצילמתי את השמיים בתקווה לתפוס ברק,אבל לא כל כך הצלחתי,אז נשארתי עם תמונות של השמיים . EXIF : 15 sec ISO 50 f/5.6 כפול שמונה תמונות הנה קצת הסברים על הטכניקה שבה השתמשתי : הצבתי את המצלמה על חצובה וכיוונתי לצילום מתפרץ של 8 תמונות אחת אחרי השניה שכל תמונה בחשיפה של 15 שניות,אחר כך חיברתי את התמונות בעזרת תוכנה (יורחב עליה אחר כך), מה שבעצם יצר תמונה בעלת חשיפה של 2 דקות (15 שניות * 8 תמונות). החשיפה הארוכה יצרה עננים מרוחים שניתן לראות את התנועה שלהם ברוח החזקה,ובנוסף גם אפקט של שביל כוכבים כתוצאה מהסתובבות כדור הארץ. התוכנה שהשתמשתי בה לחיבור התמונות היא תוכנה בשם Image Stacker,תוכנה בתשלום,אך בג…

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  2. שלום בדקתי באינטרנט על הדגמים האלו עכשיו שמתי לב שאין הבדלים כמעט בין ה720 ל590 חוץ מהזום אופטי..יש אולי עוד משהו שאני צריך לדעת לפני שאני בוחר את ה590 ולא את ה720?. דבר שני לגבי ה840 של אולימפוס..יש לה גם גוף מגנזיום גם מסך שמש היא תומכת בצילום וידאו ברזלוציה מלאה ומייצב תמונה כפול והיא גם קומפקטית בנוסף רציתי לשמוע את הדעות שלכם ולדעת במיוחד מה אתם חושבים.. במיוחד אתה chavy (דני)

• 4 תגובות
    • 857 צפיות
  3. עם כול האופציות. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 857 צפיות
  4. * מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 1500, אבל התקציב לא באמת מוגבל. * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? זו מתנה לזוג צעיר עם ילד בדרך, כך שהוא כנראה יהיה מושא רוב התמונות. ומכאן שגם צילומי "אין-דורס" והרבה וידאו. חוץ מזה זו אמורה להיות מצלמת all round למשפחה... * האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? דעה אישית - פלש הוא השטן. אני מאמין בלהמנע מצילום עם פלש עד כמה שאפשר. במילים אחרות, כן * האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לא * האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לא * האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)? לא עניתי על זה כבר? כן * האם …

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  5. Started by Spiritus,

תודה.

6. Started by overload,

גאומטריה פשוטה

• 8 תגובות
    • 856 צפיות
  7. Started by DardaDai,

שלום, יש לי מצלמת Canon S5 IS - שראיתי כבר שאנשים לא מתים עליה (בלשון המעטה) ... בכל אופן הציעו לי להחליף את המצלמה בתמורה לזיכוי של 800 ש"ח ולרכוש חדשה במקום. על פניו נראה לי שזה לא ממש כדאי... אני עדיין לא שולט במצלמה ב100% ויתכן שזו הסיבה שאנילא מצליח להוציא תמונות טובות. או שבאמת המצלמה לא טובה, וכדאי להחליף אותה כל עוד אפשר?

• 3 תגובות
    • 856 צפיות
  8. Started by gal,

היי לכולם, אני מעוניין להכנס לעולם הדיגיטלי ולרכוש מצלמה דיגיטלית ראשונה .עכשיו קראתי כל מיני ביקורות והשוואות שרק בלבלו אותי ואני ממש לא מוצא את עצמי אני אגיד לכם מה הדברים שחשובים לי ותנסו להמליץ לי על מצלמה שהכי קרובה למה שביקשתי. התנאים הם:גודל זום גבוה (הכוונה מעל לX5) מהירות מקסימלית בין התמונות הדפסה לא חותכת תמונה (שמעתי שבאיזה מצלמה של קנון לא זוכר איזה דגם יש מצב שכאשר מדפיסים התמונה נחתכת ומודפסת עם קוים לבנים בצדדים אז חשוב שזה לא יהיה כך) שניתן יהיה להוריד עיניים אדומות בצילומים לחלוטיןן שתהיה נוח להחזיק וקלה כמה שאפשר דרך אגב התקציב שלי הוא עד 2000 ש"ח גג. אני יכול להגיד ששמעתי ממישהו שמבין שהאופציות שקיימות במצלמות קנ…

• 2 תגובות
    • 855 צפיות
  9. Started by overload,

שחור ולבן SKY HIGH (תודה D-M-X)

• 6 תגובות
    • 855 צפיות
  10. Started by Ashaman,

שלום לכולם, אני מחפש מצלמה שתתאים לתקציב שבכותרת, שמתי עין על Canon A2100, A2200, A1200. המצלמה מיועדת לצילומי אאוטדור בעיקר, נופים וכד' אשמח להמלצותיכם בנושא להלן תשובות לשאלות ההכרחיות: מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 800 למצלמה, כ.זיכרון לא רלוונטי, אם יידרש - אוסיף אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? בעיקר באור יום, תמונות אאוטדור כמעט באופן בלעדי האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). לא, במידה והאור יהיה חלש אשתמש בפלאש האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיע…

• 0 תגובות
    • 855 צפיות
  11. Started by sheff2k1,

שמעו..אני קניתי קנון A610 ואני בהחלט יכול להגיד שאני לא מרוצה.............. היא מקרטעת בכל מה שקשור לפוקוס אוטומטי. הcamera shake warning מופיע כמעט בכל תצלום ביתי. תמונות רבות יוצאות מטושטשות למדי...יכול להיות שהמצלמה עצמה פגומה פיזית אולי? או שככה פועלות מצלמות דיגיטלות לא מקצועיות? אציין שכמובן לא היה זכר לבעיות שכאלה במצלמה האנלוגית..הכל היה יוצא חד לגמרי. אבל זאת המצלמה הדיגיטלית הראשונה שלי, כך שאני לא יודע למה לצפות

• 9 תגובות
    • 854 צפיות
  12. Started by Dano,

שלום! קודם כל אם אסור להזכיר פה חנויות אז מייד תמחקו את ההודעה... האם מישהו מכיר את החנות "רואים עולם" וממליץ עליה או במילים אחרות זול שמה וכדאי לקנות? אני רוצה לקנות שם את ה קאנון A95 וגם את החנות "צמצם" שבה אני יייקנה את הכרטיס זיכרון והמטען סוללות.. תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 854 צפיות
  13. Started by hichcock,

שלום. מקווה שהגעתי למקום הנכון... במידה ולא אשמח אם תוכלו לכוון אותי. קודם כל, אני יודע שזה "צילום דיגיטלי", אבל זה המקום היחיד פה שנראה לי מתאים לבעיה שלי באתר... אז ככה: הגיעה לרשותי מצלמה של ידידה שלי מדגם ELMO super 110. היא קנתה אותה לפני כ-30 שנה ועשתה קצת סדר ובמקרה מצאה אותי והחליטה למכור וכאן אני נכנסתי לתמונה. המצלמה במצב חדש (!!) מעולם לא השתמשו בה, אפילו ארבעת סוללות ה-AA שהגיעו איתה עדיין אטומות וסגורות באריזה המקורית שלהן. מישהו יכול בבקשה לעזור לי אולי איכשהו במכירה או לכוון אותי למקום טוב למכור וגם להגיד לי כמה בערך היא שווה היום? חשוב לציין שזה מוצר לאספנים. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 854 צפיות
  14. Started by DeadByDawn,

באופן רנדומלי...אחת בתנועה (איפה שיש משאית). בוא נראה אותכם מזהים באיזו עיר זה צולם עם פלאפון,אז אני יודע שהאיכות היא ... לא משהו

• 8 תגובות
    • 854 צפיות
  15. Started by nesber,

אני צריך מצלמה לצילום נופים עירוניים ובניינים. ברור שאני לא צריך משהו מקצועי, אבל שתהיה איכות "מעולה" בקנה מידה חובבני, עד כמה שניתן עם מצלמה בטווח מחיר כזה(2000 שקל ללא כרטיס זיכרון וסוללות נטענות זה פחות או יותר המקסימום). אני לא צריך זום גדול, לכן לא רואה טעם לקנות מצלמה יקרה שמה שמייחד אותה זה הזום העצום שלה. זום "סטנדרטי", לא יותר. אני גם לא רוצה שהמצלמה תהיה מיניאטורית כמו דגם מסוים שראיתי, שבקושי אפשר להחזיק אותה ולמצוא את הכפתורים... אשמח לכל המלצה.

• 8 תגובות
    • 854 צפיות
  16. שלום,לםני כמה ימים קיבלתי את הפילטר HOYA R72 58mm שמתי על המצלמה Sony DSC-F828 מישהו יכול להסביר לי איך לערוך? אני מצרף 2 תמונות להמחשה http://albums.tapuz.co.il/Albums/getImage.asp?a=1513049&b=0&c=488351.jpg&d=80.-18.-14.-14.-19.-17.-21.-24.36.42.33.90 http://albums.tapuz.co.il/Albums/getImage.asp?a=1513049&b=0&c=488340.jpg&d=40.22.26.26.21.22.18.16.76.82.73.50 ניסיתי לערוך לפי המדריך באתר של רועי אבל לא יצא טוב,מישהו יכול לעזור לי? תודה,בר

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  17. Started by Dano,

חברת כרטיסי זיכרון..מישהו שמע עליה? שווה כרטיס 256 SD ב160?

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  18. אני לא כל-כך יודע לצלם, כיאילו אני יודע לצלם אבל לא כמו אלה שמצלמים פה... אז אני רוצה מצלמה כזאת שתוציא לי תמונות טובות עם צלם ממוצע... ולא תקציב בשמיים, אני רוצה שתגידו תקציב או מצלמה שתתאים לי כדיי לדעת אם שווה לי לחסוך את הכסף או לוותר עם זה לזמן הקרוב...

• 10 תגובות
    • 854 צפיות
  19. המעבר מ P&S ל DSLR עשוי להיות קצת פשוט יותר לחלק מקהל היעד החובבני, אשר מעוניין להתקדם לעולם ה DSLR ועדיין להינות מתצוגה "חיה" של הפריים המיוחל, בדיוק כפי שהורגל אליו במצלמת ה P&S הדיגטלית. גימיק חביב שכבר קיים במס' מאוד מועט של מצלמות DSLR, שמיועדות לקהל יעד קצת יותר תובעני, כדוגמת ה Canon EOS 20Da המותאמת בעיקר לצילומי אסטרו-פוטוגרפיה. http://www.dpreview.com/articles/olympuse330

• 8 תגובות
    • 854 צפיות
  20. שתהיה לפחות 4-5 מגה פיקסל, שיהיה לה זום אופטי גבוה, שיהיה לה פלש איכותי, כמובן איכות תמונה מעולה שתהיה קומפקטית ושיהיה לה אורך חיי סוללה גבוה. אין לי תקציב ספציפי, ההורים שלי קונים אותה בארה"ב (אם זה משנה בכלל). אני לא מבין יותר מדי בתחום ולכן כנראה שיש קריטריונים חשובים שלא ציינתי אז פשוט תמליצו על מה שהייתם קונים בעצמכם מכל הבחינות, כתבתי לכם את הדברים שהכי חשובים לי. תודה מראש לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 854 צפיות
  21. Started by benor,

http://www.dpreview.com/reviews/fujifilmf31fd

• 5 תגובות
    • 854 צפיות
  22. Started by orlupo,

אני מחפש דרך יעילה ונוחה ולא להקפיץ את הפלאש כדי לרכך את האור שלו... בספר צילום שרכשתי היה כתוב לפצות את הפלאש בחשיפה של 0.5- אבל יש מקרים שזה עדיין יותר מדיי חזק ואפילו ב- 1-. יש למישהו עוד עצה בשבילי? בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 854 צפיות
  23. Started by R0tem1,

אני גר באיזור המרכז והסופת ברקים שהייתה פה אתמול הייתה מטורפת, נתקלתי במספר בעיות כשניסיתי לצלם אותה: 1) רוב הזמן היה גשם, ההגנה הכי טובה שהייתי יכול לת לה היא שקית ניילון חד פעמית יש לי פוג'י S9500 יש לה כיסויים עמידים למים?? לא ללחץ של צלילה רק לצילום בגשם. או שיש לכם פתרון אחר?? 2) בעייה טכנית - לא מצאתי את ההגדרות המתאימות לצילום ברקים, הצלחתי לתפוס ברקים רק במצב של מהירות תריס, כיוונתי אתת מהירות התריס ל1\60 200ISO והמצלמה התאימה את הצמצם F2.8.. למישהו יש מושג מהן ההגדרות הטובות ביותר??

• 7 תגובות
    • 854 צפיות
  24. Started by K0sTa,

תגידו שווה לקנות את המצלמה ב 1300 שקל בלי זיכרון בלי כלום ? והאם היא מצלמה טובה ב 1300 שקל כמה זמן סירטון אני יכול לצלם בא?

• 5 תגובות
    • 853 צפיות
  25. Started by alexpir,

אני מוכר את המצלמה הזאת ב600 שקל מי שמעוניין שיצור איתי קשר בפרטי

• 1 תגובה
    • 853 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.