עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by IAF.ofek,

תמונה מהארכיון שצולמה לפני מספר כמה חודשים בנצחון (ההיסטורי) של קבוצת בני השרון כנגד מכבי תל-אביב בכדורסל. כידוע (או לא) צילומי כדורסל נחשבים לקשים במיוחד בגלל תנאי התאורה הקשים - אולם סגור עם תאורה לא חזקה במיוחד,דבר שגורם למהירות תריס נמוכה. בתמונה ניתן לראות את הסנטר אוסמאן סיסה מזנק לריבאונד על חשבון פרקר. צולם ב-400 ISO ועבר סינון רעשים

• 9 תגובות
    • 932 צפיות
  2. הבנתי שיש לה בעיה כזאת אבל התגובות נעו בין זניח ל"לא הייתי קונה אותה עוד פעם", יש פה מישהו שמשתמש במצלמה ויכול לומר לי עד כמה התופעה קיימת, אני מתכוון לצלם גם אנשים ולא רק נופים ועצמים ולכן זה מאוד חשוב לי.

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by sagi5,

אני צילמתי, חבר שלי הטביע איך?

• 6 תגובות
    • 737 צפיות
  4. Started by ALÞHA,

• 11 תגובות
    • 948 צפיות
  5. Started by sagi5,

איך?

• 8 תגובות
    • 682 צפיות
  6. Started by benor,

הרבה זמן לא צלמתי, וגם הרבה זמן לא העליתי לכאן תמונות.

• 12 תגובות
    • 853 צפיות
  7. Started by lmlm,

איך? (צולם עם W800I)

• 11 תגובות
    • 918 צפיות
  8. Started by overload,

1940

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by liran2003,

• 11 תגובות
    • 960 צפיות
  10. Started by ALÞHA,

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by ALÞHA,

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by T-Flash,

• 9 תגובות
    • 872 צפיות
  13. האיכות לא משהוא אבל בכל זאת רציתי לשתף אותכם! [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by KoM,

הרבה זמן לא העליתי תמונה כלשהי אז נוציא אחת מהארכיון לבינתיים, בתקווה שיחזור הזמן לתמונות חדשות...

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. ניסיתי למצוא באתר, ומה שראיתי זה המלצות על ה A של קנון, ומצלמה ספציפית של קסיו שאני לא זוכר מה שמה. הבעיה היא שחלקן היו ישנות יחסית ומאז ירדו המחירים, והבעיה השנייה היא שאני מחפש מצלמה שלא תהיה רק סטילס: שני דברים שחשוב שיהיו לה הם אפשרות להטענה...יעני עריסה או משהו בסגנון ואפשרות לצילופ וידאו באיכות גבוהה וללא הגבלת זמן (על בסיס הכרטיס)... אופציונלי זה צילום וידאו עם אודיו אם אני נותן תקציב נמוך מדי...אשמח לשמוע על המצלמה שעונה על הדרישות, ומה התקציב שלה תודה מראש, שחר

• 7 תגובות
    • 576 צפיות
  16. Started by Kenny,

היי אנשים , אתמול היתי פעם ראשונה עם המצלמה החדשה ( Canon S2) במסיבה . אממ , צילמתי בסביבות 300 תמונות , בערך 100 מתוכן יצאו פצצה. היתר יצאו קצת עם בעיות ממש קטנות של פוקוס , או חוסר אור (פלאש) רציתי לדעת , מה ההגדרות הטובות ביותר לצילום במסיבה במצב ידני. קודם כל , בקשר לפלאש , אני יכול להגיד שהוא בהחלט מספיק ונותן כמו שצריך , עד ל3-4 , שזה בהחלט בסדר גמור. (הוא נטען תוך פחות מ2 שניות , ככה שגם מהבחינה הזאת הוא בסדר) ניסיתי לצלם עם הרבה הגדרות , לפעמים F2.7 לפעמים על 4-5 , וגם על 8 ניסיתי.. גם המהירות תריס , על שניה אחת , עד 1/10 . עכשיו אני מסתכל בתמונות , ואני לא זוכר ממש מה צילמתי איך , יותר מידי אלכוהול כנראה :\ . בכל מקרה , אני שואל אותכם , על איזה הגדרות F \ תריס \…

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by sagi5,

מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  18. Started by aleXtazi,

הגענו לזמנים כאלה שכבר אסור להשאיר אופנים בחוץ כי פשוט יגנבו לך את הגלגל :lol: מצטער עם לא רואים טוב פשוט התמונה צולמה על מוד שחור לבן במצלמה ולא עריכה לשחור לבן ככה שלא יכלתי הרבה לעשות בישביל להבליט את זה [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 686 צפיות
  19. Started by aleXtazi,

לא יודע עם תאהבו או לא [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 866 צפיות
  20. Started by orlupo,

התחלתי לקרוא את הכתבה הזו: http://www.dpreview.com/news/0605/06052205pentaxk100d.asp התרשמתי לטובה מאוד מפנטקס כי ה-K100D עשויה להיות מצלמה טובה, ופנטקס עושה צעד רציני כדי להיכנס לשוק, אך עד שהגעתי לשלב התמונות. היא נראית פלסטית לחלוטין ולא נוחה. אשמח לשמוע את דעתכם, אור

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. אני רוצה לקנות מצלמה חדשה לשימושים חובבניים.. ננעלתי על 4 בסופו של דבר [מבית קנון]: 1. A95 - החלטתי לרדת ממנה מכיוון שלא נראה שלא שווה להשקיע במצלמה שכבר נכנסה לשוק לפני דיי הרבה זמן, למרות שהיא דיי טובה. 2. A520 - מצלמה טובה, אבל אני מניח שיש כבר יותר טובות בשוק במחיר סביר. 3. A620 4. A700 השתיים האחרונות עשו רושם טוב.... כאשר שתיהן עולות פחות או יותר אותו הדבר... הA700 עשה לי עליי רושם יותר טוב.... האם שווה לקנות אותה?

• 8 תגובות
    • 884 צפיות
  22. Started by lmlm,

רציתי לשתף אותכם בתמונה הראשונה שלי מהפאלפון W800I הפצץ שקיבלתי לפני כמה ימים. מדי פעם אני אעלה פה ושם תמונות יפות שצילמתי אשמח אם משהו יציע לכותרת. תגובות?

• 7 תגובות
    • 683 צפיות
  23. Started by T-Flash,

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אני מנסה למחוק דרך המצלמה, ודרך המחשב תמונות מהכרטיס של המצלמה והוא נותן לי שגיאה כמו שרשמתי בכותרת. איך אני משחרר את ההגנה הזאתי? תודה COMPMAN112

• 7 תגובות
    • 992 צפיות
  25. Started by T-Flash,

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים