עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. אני רוצה לקנות את הסט שלי מארה"ב.. אני מחפש מאיפה יהיה הכי זול לקנות.. לא צריך שיהיה משלוח לארץ, משלוח בארה"ב יספיק. בקיצור.. אני מכיר שני אתרים עיקריים שאפשר להביא מהם : eBay Amazon אתם מכירים עוד ? אולי יש חנויות שמתמחות רק בזה ?? אשמח לקבל תשובה בהקדם האפשרי.. שבת שלום, מתן.

2. Started by nba18,

טוב חברים אני כמעט סגור על הקנון SX230 מצאתי עוד דגם של מצלמה של פנסוניק DMC-TZ20 שמשום מה נראה יותר טוב והמחיר יותר זול... אני לא מבין גדול בתחום אך מקריאה במפרט הבנתי ש: 1. זום יותר גדול 2. יותר מגה פיקסל 3. מסך מגע 4. עדשה רחבה יותר 5. צילום וידאו ללא הגבלה. מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  3. Started by krembo0o,

יש לי תקציב בסביבות 2500+- (אני מזמין או היום או מחר) אני צריך מצלמה מקצועית! לצלם הכל כולל נופים ואפשרות לזום גבוהה.. שאוכל לצלם חיות בתנועה בלי טישטוש בתמונה ושתיהיה מהירה! הציעו לי בינתיים את ה- Sony DSC-H5 אני לא בטוח לגביה ועכשיו לפני יומיים שלושה אמרתם לי לקנות את הfuji s6500 ואני ואחי מתווכחים איזה מצלמה כדי... הסתכלתי ב dpreview והשוואתי ו= Max resolution 2848 x 2136 <3072 x 2304 Click for help Low resolution 2048 x 1536, 1600 x 1200, 640 x 480 <2592 x 1944, 1280 x 960, 640 x 480 Image ratio w:h 4:3, 3:2 = 4:3, 3:2 Effective pixels 6.1 million < 7.1 million Sensor photo detectors 6.3 million < 7.2 million Sensor size …

• 10 תגובות
    • 863 צפיות
  4. מחפש מצלמה עם זום 10 ומעלה עד 1000 שקל .. חשבתי על הפוג'י S1000fd היא עולה 850 ש"ח .. יש לכם אולי אלטרנטיבות יותר טובות ?

• 0 תגובות
    • 862 צפיות
  5. Started by ALÞHA,

• 5 תגובות
    • 862 צפיות
  6. לפני הכל- אני לא מבין יותר מדי בנושא, והשימוש יהיה חובבני בלבד. הנקודות שהכי חשובות עבורי: 1. וידאו- לפחות 720/30P 2. עדיף איכות תמונה (מבחינת צבעים, טשטושים וכדומה) על רזולוצייה. מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 1500 ש"ח אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? בערך 60% אור יום האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). לא נראה לי האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא האם יש ל…

• 0 תגובות
    • 862 צפיות
  7. Started by AsD[eyal],

היה הופעה מעולה אם תירצו אני יעלה עוד תפיסות יפות ובליעדיות [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  8. Started by ETB,

אני מתקוון לרכוש מצלמה דיגיטלית בתחילת החודש הבא, והתקציב שלי נמוך, חשבתי ללכת על המצלמה של KODAK CX6200 שעולה רק 500 שקל. באתר של Kodak אין הרבה פרטים על המצלמה, חוץ מזה שהיא 2MP, ויש לה רק זום דיגיטלי של X2 (אין זום אופטי) ואפשר לצלם בה 30 שניות של סרט, אבל אין שום פרטים על גודל החיישן, והיא אוטומטית לחלוטין. בתחלס היא ניראת מצלמה יחסית איכותית למחיר שלה, גם קראתי קצת ביקרות מעודדות עליה מאתרים מחו"ל. היא שווה את הכסף, או שכדיי לי לחסוך עוד 200 שקל וללכת על Canon A60, שניתן למצוא אותה בסביבות ה700 שקל.

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  9. Started by HellBoY,

אבא שלי רוצה לקנות מצלמה חדשה ואני רוצה לעזור לו קצת להחליט הבנתי ממנו שהוא ראה באילת את המצלמה הזאת http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=36679 ב1600 שקל עם כרטיס זכרון 256 נרתיק בטריות ומטען וכולם התלהבו וקנו רק הוא לא כי לא היה לו כסף.. בקיצור אז רציתי לשאול אם המצלמה הזאת באמת טובה כמו שהוא אומר ואם יש משו יותר טוב בכזה מחיר בערך תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 862 צפיות
  10. קניתי A590 והיתה נקודה תפוסה שהופיע בכל התמונות (שהעברתי כבר למחשב, לא פיקסל מת במסך של המצלמה). חיפשתי בגוגל וראיתי שיש כמה תלונות על הסדרה הזאת של A500, חזרתי לחנות והחליפו לי אותה במקום. סה"כ אני מרוצה ממנה מאוד אבל רציתי להדגיש שכדאי לבדוק את העניין הזה עוד בחנות, אפילו בצורה הכי בסיסית כמו להצמיד את היד למצלמה ולהסתכל על המסך אם על הרקע השחור יש פתאום נקודה. מיותר להגיע הביתה ושוב לחזור לחנות בגלל זה. יום טוב.

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  11. בגלל באג בפורום, התגובה שלי בדיון משום מה לא מופיעה. אז הנה היא בת'רד חדש: לא חייבים פלאש חיצוני. אפשר להגדיל מאוד את הטווח של הפלאש הפנימי ע"י שימוש בצמצם הכי פתוח ו-ISO גבוה יותר. אפשר גם להשתמש במצב הכי רחב ופשוט להתקרב לנושא. בכל מקרה, תמונה עם תאורה טובה לא תצא מצילום כזה, גם לא עם פלאש חיצוני יקר. זה פלאש דרעק שממש לא שווה את ה-800 ש"ח שהוא עולה. העוצמה שלו חלשה ואין לו תנועות מלאות. קישקוש. העוצמה של הפלאש הזה משתנה ונשלטת ע"י המצלמה (TTL). אני לא רוצה להיות בוטה, אבל להבזיק לשמיים זאת כסילות לשמה. ממש לא צריך לשחק עם העוצמות, פשוט נותנים למצלמה לעשות את זה. בשביל זה בדיוק קונים פלאש ייעודי. אני מציע שגם אל תחפש. כתבת בהודעה אחת מספיק דברים מטעים בשביל כמה ד…

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  12. Started by MODI,

הראשונה צולמה במחנה ההשמדה אושוויץ' בירקנאו והשניה צולמה במחנה ההשמדה מאיידנק [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 862 צפיות
  13. Started by adi785,

שלום, אני חדש לגמרי בעולם הצילום, מחפש מצלמה בעלת יכולות זום טובות, צילומי מקרו סבירים, אפשרות להפיק צילומי לילה טובים וחדים ויכולת לצלם עצמים בתנועה (ללא מריחות). כרגע מתלבט בין 2 מצלמות של Canon sx100 IS A720 IS קראתי ביקורות טובות עליהן במספר אתרים אבל אני לא מבין עדיין את כל המונחים הטכניים שמופיעים בביקורות. האם יש המלצות אחרות?

• 4 תגובות
    • 862 צפיות
  14. Started by someone,

אז זהו, חזרתי לארץ, היה ממש כיף בלונדון! הספקתי להיות כמעט בכל המקומות שרציתי להגיע אליהם,הרבה מהזמן שלי שם העברתי בשיטוטים ברחבי לונדון, או במעבר בין תחנות Tube למיניהן במטרה למצוא את הדרך המהירה ביותר למקום שאליו אני רוצה להגיע.. http://briefcase.walla.co.il/data/t/o/m/e/r/y/o/n/a/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200309161752404964/200511242346156638/IMG_0041A.jpg את 4 הימים האחרונים העברתי באכסניית נוער שנקראת Globetrotter, אחד המקומות היותר מהנים שהתאכסנתי בהם, חברה צעירים (18-25 טווח הגילאים שם לדעתי) מכון כושר, חנות, חדר כביסה, חדר קולנוע (סרטים חדשים מציגים שם, בחינם) אינטרנט, נקיון, ובעיקר אחלה חברה מכל העולם, מומלץ! (והמחיר גם די סביר, 17 פאונד ללילה בחדר של 6) …

• 10 תגובות
    • 861 צפיות
  15. Started by motib25,

שלום אני מחפש מצלמה דיגיטלית קומפקטית יש לי כמה דגמים של מצלמות שאני חושב לקנות. המצלמה זה להורים שלי שאין להם הרבה ידע 1. canon sx-220 2. canon sx-230 מה שאני יודע שהבדל בין ה 220 ל230 זה שיש לו GPS 3.Olympus SZ-20 מצלמה עם זום קצת פחות אבל יש לו תפריט בעברית והוא יכול לצלם 3D עם יש עוד עוד מצלמות טובות בתקציב של עד 1500 ש"ח תודה מראש ;D

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  16. Started by PyroGhost,

היי, אני עובד כרגע על פרוייקט אישי ( התחלתי ללמוד במכינה לעיצוב - המטרה : שנקר בשנה הבאה ) ולצורך כך התבקשתי להכין עבודה. בשלב ההכנה נזכרתי שלפני זמן מה ראיתי ת'רד בדי ספוט (אני כמעט בטוח שזה היה שם) בפורום הנושא השבועי שיש שם, שהנושא שלו היה בסגנון של " צלם מצלם צלם " והיו שם כמה תמונות שנתנו לי השראה למשהו. הבעיה היא שאני מנסה למצוא את התמונות הללו שוב ע"מ לבדוק איזה אלמנט שאהבתי שם ואני לא בטוח איך הוא היה מיושם באחת התמונות ואני פשוט לא מוצא את זה עכשיו ( ישבתי משהו כמו חצי שעה עם החיפוש של הפורום, ניסיתי גם דפדוף ידני בעמודים ופשוט לא מצאתי כלום... אני יודע שיש פה כמה משתמשים שפעילים בדי ספוט ובכללי גם באתרים אחרים. השאלה שלי היא האם מישהו יודע על מה אני מדבר ויודע ל…

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  17. Started by Mr.Pepo,

קיבלתי היום את ה-Canon A520 שלי. אני נוב גמור בצילום וזקוק לכמה טיפים. בינתיים צילמתי רק תמונת מאקרו ואני צריך טיפים לשיפור. צילמתי בלי חצובה ובלי פלאש. בחלק מהתמונות שצילמתי הפוקוס לא היה איפה שרציתי אותו, האם אפשר לשנות את מיקום המלבן שמאתר את הפוקוס? בחוברת מצאתי רק דרך מוזרה שכללה ריבוע במרכז המסך שמוגדל יותר מכל שאר התמונה. אני רק רוצה לשנות את מיקום הפוקוס.

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  18. אז ככה, אחרי טיול של כמה ימים ברמת הגולן, בסיומו עברתי במסלול הארוך של היהודיה (אחד המקומות הכי יפים בארץ לטעמי) המצלמה הקודמת שלי, FUJI S3000 התמלאה לה קצת במים והתפגרה.. אז עכשיו אני מחפש מצלמה חדשה, בתקציב גבוה בהרבה ממה שהיה לי בשביל הFUJI.. מקסימום 4000 שקל (עדיף בסביבות ה3500) הדרישות שלי מהמצלמה הן: הרבה אופציות ידניות תמונות חדות זום גבוה וצילום בתנאי תאורה נמוכים\חושך טובים חשבתי על המצלמות הבאות: Panasonic DMC-FZ20 Olympus C-8080 Canon PowerShot S2 IS Sony DSCP200 (למרות הזום הנמוך, אם מישהו חושב שהיא עולה בשאר הקטגרויות על המצלמות האחרות אני שוקל גם אותה) בתמונות שראיתי, התמונות של הFZ20 נראות לי הכי חדות, יש לה את הזום הכי גדול, והרבה אופציות ידניות, אז כרגע א…

• 7 תגובות
    • 861 צפיות
  19. Started by benor,

ברשותי מצלמת NIKON D40, אני מעוניין לקנות עדשת מאקרו עד 1000 ש"ח. 1. האם אני יכול בסכום הזה לקנות עדשה סבירה? 2. האם אפשר לקנות בסכום הזה עדשת TELE בעלת יכולות מאקרו סבירות? 3. האם אני אזדקק לפלאש חיצוני? 4. אילו עדשות מאקרו הם מומלצות? תודה.

20. Started by Nick_Less,

אחרי תקופה דיי ארוכה שלא העלתי תמונות אני מעלה עכשיו כמה

• 8 תגובות
    • 861 צפיות
  21. Started by Bagheera,

נגמר הגז אז בחרתי לנצל את שאריות הלהבה לבחון את עדשת המאקרו החדשה על ה D100 (אחח אם היא רק יכלה לכתוב קבצי RAW במהירות נורמלית לכרטיס ) * EXIF זמין בתמונה, בלחיצה ניתן לקבל את התמונה ב 1920X1200.

• 4 תגובות
    • 861 צפיות
  22. Started by vib,

פששש יש כשרון נתתם לי בוסט של רצון להביא אותה בתמונות מיוחדות.. אבל, יש לי מצלמה שאני לא יודע עד כמה היא טובה: Sony DSC P72 -איך היא?

• 5 תגובות
    • 860 צפיות
  23. Started by VL,

אני צריך המלצה למצלמה העונה לתקציב בכותרת. הדרישות שלי מהמצלמה הן: שתחזיק מעמד הרבה זמן איכות תמונה סבירה , שלא תהיה דפוקה ושלא יהיה יותר מדי טוב כי התקציב לא יספיק לתמונה איכותית. שלא תהיה יותר מדי קטנה ולא יותר מדי גדולה עם פלאש/עזרים לצילום בלילה.

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  24. אהלן. זקוק מכם להמלצה על מצלמה דיגטלית - קומפקטית. תקציב: 1500 - 2500 שקל. מאפייני המצלמה הרצויה: * זום אופטי * מייצב תמונה * נוחה לשימוש תודה מראש לממליצים! נדב.

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  25. אהלן, השאלה האמת די בכותרת,בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 860 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.