עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by GRiM,

רעיון נחמד, אה? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  2. Started by benor,

כמה קירות שחרבו ונפלו מהמצודה שהייתה על המצוק. [attachment deleted by admin]

3. Started by DimaX,

היי! הנה 4 תמונות של זריחה ותמונה אחת של שקיעה. זריחה: [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 907 צפיות
  4. Started by ALÞHA,

• 5 תגובות
    • 907 צפיות
  5. Started by vsync,

http://vsync.fortunecity.com העלתי לפה, אתר שבניתי במיוחד אתמול בלילה, תמונות שצילמתי כולל קרופים. זה על שרת אכסון חינם ורפה שכל, כך שלא יכולתי להעלות תמונות של 2-3 מגה באיכות מקורית, אלא הקטנתי קצת והורדתי לאיכות 80 אחוז. הם גם דוחפים קוד בכח בנוסף לקוד שכתבתי בעצמי.. בהזדמנות הראשונה אני מעלה אותו כמו שצריך לשרת אמיתי ולא חינמי. בנתיים זה מה שיש. *אני לא צלם מקצועי, אלא מתכנת מקצועי אז קחו בחשבון.. אגב חשוב, תכנסו ב firefox כי האכסון החינתי הזוועתי הזה נראה מזעזע ב IE בגלל שטויות שלהם

• 3 תגובות
    • 907 צפיות
  6. אז ככה, אחרי טיול של כמה ימים ברמת הגולן, בסיומו עברתי במסלול הארוך של היהודיה (אחד המקומות הכי יפים בארץ לטעמי) המצלמה הקודמת שלי, FUJI S3000 התמלאה לה קצת במים והתפגרה.. אז עכשיו אני מחפש מצלמה חדשה, בתקציב גבוה בהרבה ממה שהיה לי בשביל הFUJI.. מקסימום 4000 שקל (עדיף בסביבות ה3500) הדרישות שלי מהמצלמה הן: הרבה אופציות ידניות תמונות חדות זום גבוה וצילום בתנאי תאורה נמוכים\חושך טובים חשבתי על המצלמות הבאות: Panasonic DMC-FZ20 Olympus C-8080 Canon PowerShot S2 IS Sony DSCP200 (למרות הזום הנמוך, אם מישהו חושב שהיא עולה בשאר הקטגרויות על המצלמות האחרות אני שוקל גם אותה) בתמונות שראיתי, התמונות של הFZ20 נראות לי הכי חדות, יש לה את הזום הכי גדול, והרבה אופציות ידניות, אז כרגע א…

• 7 תגובות
    • 907 צפיות
  7. שלום. אני מחפש מצלמה לצילומים חובבניים. לדוגמא לצלם את הילדים בטיולים, לצלם איזה חפץ או משהו, אני לא מחפש משהו מקצועי עם מאקרו והכל, למרות שאני מאוד אשמח. אני מתאר לעצמי שב500 שקל אי אפשר למצוא משהו חדש, לכן רציתי לדעת על אילו מצלמות אתם ממליצים שאוכל לחפש אפילו יד שניה או משהו. רציתי את הF20 שעלתה פעם 700 שקל אבל עכשיו היא קפצה פתאום ל1000 עריכה: איך הFuji FinePix A400 ? אופס להעביר בבקשה לפורום צילום

• 8 תגובות
    • 907 צפיות
  8. שלום לכולם דוד שלי יש מצלמה של MINOLTA DVnax 505 si נדמה לי שזה השם שהיא לא דיגטלית ושני אני קורא לזה צינורות AF=28-80 וווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו AF-75-300 כמה כול הציוד הזה שווה זה רק למבינים בלבד??

• 3 תגובות
    • 907 צפיות
  9. http://www.dpreview.com/products/compare/side-by-side?products=oly_epl2&products=panasonic_dmcgf2&sortDir=ascending אני מתבלט מה לקנות בין 2 הדגמים האלה- תעזרו לי לקבל החלטה סופית , (רכישה בחול) תודה

• 0 תגובות
    • 907 צפיות
  10. למי שעוד לא מכיר, ה-G1 אמורה להיות לא פחות ממבשרת של מהפכה אדירה בתחום הצילום החובבני ואולי אפילו המקצועי (בעתיד). זאת מצלמה קומפקטית, בעלת חיישן גדול יחסית (4/3), ללא מנגנון מראות ו/או פנטפריזמה ומערכת עדשות קומפקטיות וקלות מתחלפות. מבחינות רבות, המצלמה הזאת ואחיותיה העתידיות, אמורות לתת את כל היתרונות של ה-DSLR עם פחות משקל, פחות מסובכות טכנית וחלקים נעים ופחות כסף! כן, אני בתמימותי חשבתי שעל פחות מצלמה צריך לשלם פחות כסף. ה-G1 מלאה בגימיקים אלקטרוניים בשקל, בזה אין לי ספק, אבל אין לה את כל הדברים שהופכים את ה-DSLR ליקרה (וזה כבר מזמן לא החיישן). האם שיתוף הפעולה בין פנסוניק ללייקה גרם להם לחשוב שגם הם יכולים לגבות פרמיום מטורף על מצלמה שהיא בסך הכל סבירה? אז נכון, ה-G1…

• 5 תגובות
    • 907 צפיות
  11. Started by benor,

היא נראית דיי מביטחה: http://www.dpreview.com/news/0508/05082202canona610a620.asp תראו איזה מאקרו איכותי: http://www.canon-europe.com/For_Home/Product_Finder/Cameras/Digital/image_samples/samples_powershot_A610.asp?ComponentID=307732&SourcePageID=306455#2

• 11 תגובות
    • 907 צפיות
  12. Started by X XX,

שלום ושנה טובה אני מעוניין לקנות מצלמה קומפקטית דיגיטלית במחיר של עד 2000 שקל למטרת טיול ארוך לדרום אמריקה ולהמשך החיים. הדרישות שלי הם :חברה אמינה,עדשה טובה ורחבה , זום גדול במיוחד לצילום נוף,סוללה ליתיום,מסך רחב וטוב,מעל 10 מגה פיקסל(לא קריטי לא משנה משהו), איכות התמונות מעולות וטובות,וידאו באיכות מעולה. לא גדולה מדי. בכללי עשיתי סיקור והשוואות מחירים ומצאתי רק 2 מצלמות עם הדרישות שלי.. אחת פנסוניק TZ7 והשנייה קנון SX200IS שתיהם מעולות .. החיסרון בTZ7 שאין פונקציות ידניות שעכשיו פחות משנה לי ובהמשך שאני ילמד זה יבאס קצת. קריטי?? ולקנון אי זום בוידאו,פלאש מעצבן שקופץ ותמיד נשאר בחוץ, מסך פחות איכותי. מה אתם אומרים? הלכתי לחנות ושיחקתי עם שתיהם . יותר אהבתי את הTZ…

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  13. Started by FARKASH7,

כבר פתחתי תרד בנושא אבל לאחר בדיקה של צרכי ואי מתן מענה בדיון הקודם אני צריך המלצה לנגן. הדרישות: נפח גדול לפחות 60GB זמן סוללה ארוך, לפחות 30 שעות איכות סאונד גבוהה המתחרה החזק כרגע הוא האייפוד קלסיק שמגיע בתקציב הזה בנפח של 120GB ועם זמןן סוללה של 36 שעות ע"פ נתוני יצרן כמובן. על נוחות התפעול אין מה להרחיב, השאלה אם יש מתחרים שנותנים תמורה ואיכות גבוהים יותר בתקציב הנ"ל. שוב אני מזכיר דרוש נפח גדול לכן אני פוסל את רוב נגני הטאצ' מבוססי זיכרון הפלאז ופונה לנגני הההרדיסק. פורסם בטעות בפורום הנ"ל, מנהלים בבקשה להעביר תודה.

• 0 תגובות
    • 907 צפיות
  14. מה דעתך על הכרטיס הנל למצמה הנ"ל? יש סיכוי שהוא לא יתאים למצלמה? המלצות על כרטיס אחר? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 907 צפיות
  15. Started by PyroGhost,

היי, אני עובד כרגע על פרוייקט אישי ( התחלתי ללמוד במכינה לעיצוב - המטרה : שנקר בשנה הבאה ) ולצורך כך התבקשתי להכין עבודה. בשלב ההכנה נזכרתי שלפני זמן מה ראיתי ת'רד בדי ספוט (אני כמעט בטוח שזה היה שם) בפורום הנושא השבועי שיש שם, שהנושא שלו היה בסגנון של " צלם מצלם צלם " והיו שם כמה תמונות שנתנו לי השראה למשהו. הבעיה היא שאני מנסה למצוא את התמונות הללו שוב ע"מ לבדוק איזה אלמנט שאהבתי שם ואני לא בטוח איך הוא היה מיושם באחת התמונות ואני פשוט לא מוצא את זה עכשיו ( ישבתי משהו כמו חצי שעה עם החיפוש של הפורום, ניסיתי גם דפדוף ידני בעמודים ופשוט לא מצאתי כלום... אני יודע שיש פה כמה משתמשים שפעילים בדי ספוט ובכללי גם באתרים אחרים. השאלה שלי היא האם מישהו יודע על מה אני מדבר ויודע ל…

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  16. היי חברים, מחר בשעה טובה ומוצלחת אקנה צעצוע חדש ב CAMERA4LESS (שיש להם נוהל מוזר של הזמנה מראש ותיאום טלפוני טרם הגעה לחנות). הבעייה שאני תכננתי לקנות את ה- S1 שמוצעת שם במחיר דיי נחמד כוול כרטיס זכרון ומטען (2358 ש"ח). אך אבוי !!!! היא אזלה במלאי, מה היא עצתכם ? לחכות או לצאת עם CANON A95 דנדשה ? ההבדל באיכות החישנים משמעותי ? 1/1.8 בa95 לעומת 1/2.7 ב S1 ..... עצתכם חשובה ביותר! ואגב 3 מגה פיקסל מספקים אותי.

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  17. Started by kisin,

ברשותי מצלמת CANON שקניתי לפני 4 שנים בערך. לפני שבוע היא התקלקלה, כשמצלמים משהו זה יוצא סגול אפור ומעוות עד כדי כך שאי אפשר להבין מה צולם. 1. איפה אני יכול לתקן את המצלמה? 2. יש מצב שהמצלמה הלכה קפוט ואי אפשר לתקן אותה?

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  18. עם כול האופציות. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 906 צפיות
  19. Started by fungiman,

לכל אוהדי המותגים הפנטיים

• 5 תגובות
    • 906 צפיות
  20. Started by Odedb52,

התמונה צולמה בפולין במצודת ואוול בכניסה לכנסיה. Canon A20 די ישנה. לא היה לי משהו אחר זמין, זה היה ממש בשלוף שקלטתי את הנזירה באה והכניסה היתה ריקה מאנשים.. (יש רגעים שאתה פשוט מדמיין את התמונה הסופית ) עברה רק הוספת קונטראסט. תגובות יתקבלו בברכה

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  21. Started by IAF.ofek,

החדשות של קאנון בארץ ב-C4L 1349 ¤ - Canon PowerShot A530 2039 ¤ - Canon PowerShot A700 1743 ¤ - Canon PowerShot A540 1051 ¤ - Canon PowerShot A430 ה-A700 יקרה יחסית למה שהיא מספקת,ה-A540 תיהיה משתלמת ב-300-400 ש"ח פחות

• 6 תגובות
    • 906 צפיות
  22. Started by killerg,

שלום אני מיתעניין כרגע לגבי מצלמות של canon וראיתי שהסידרה האכשווית נקראת rebel אני רוצה להבין מה ההבדלך בין rebel ל סידרות שבהם היו מיספר ואז D כמו למשל ה 350D וה rebel XT האם זה בעצם אותה מצלמה ושם פשוט אחר?? כי במקומות שונים אני רואה : 350D\rebel XT תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 905 צפיות
  23. Started by Ashaman,

שלום לכולם, אני מחפש מצלמה שתתאים לתקציב שבכותרת, שמתי עין על Canon A2100, A2200, A1200. המצלמה מיועדת לצילומי אאוטדור בעיקר, נופים וכד' אשמח להמלצותיכם בנושא להלן תשובות לשאלות ההכרחיות: מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 800 למצלמה, כ.זיכרון לא רלוונטי, אם יידרש - אוסיף אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? בעיקר באור יום, תמונות אאוטדור כמעט באופן בלעדי האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). לא, במידה והאור יהיה חלש אשתמש בפלאש האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיע…

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  24. Started by AsD[eyal],

היה הופעה מעולה אם תירצו אני יעלה עוד תפיסות יפות ובליעדיות [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 905 צפיות
  25. Started by ALÞHA,

• 4 תגובות
    • 905 צפיות

דיונים חדשים בפורומים