עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by rhin0,

http://img175.imageshack.us/img175/8962/texture122copysp9.jpg

• 3 תגובות
    • 886 צפיות
  2. Started by reem,

קניתי מצלמה canon mv750i צילמתי סרט שנשמר על הקלטת . עכשיו אני רוצה להעביר את הסרט שבקלטת למחשב כך שזה ישמר לי בתור קובץ וידאו . אם מישהו יוכל להסביר לי איך עושים זאת פאנן... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 886 צפיות
  3. Started by IAF.ofek,

החדשות של קאנון בארץ ב-C4L 1349 ¤ - Canon PowerShot A530 2039 ¤ - Canon PowerShot A700 1743 ¤ - Canon PowerShot A540 1051 ¤ - Canon PowerShot A430 ה-A700 יקרה יחסית למה שהיא מספקת,ה-A540 תיהיה משתלמת ב-300-400 ש"ח פחות

• 6 תגובות
    • 886 צפיות
  4. Started by amos700,

איך עושים צילום מתמשך canon a520

• 2 תגובות
    • 885 צפיות
  5. Started by Axel Foley,

כותרת, תודה

• 2 תגובות
    • 885 צפיות
  6. שלום. ברשותי המצלמה kodak cx7430 . רציתי לשאול האם קיימת אפשרות כלשהי שאוכל להפוך את המצלמה הזו למצלמת אינטרנט לשימוש בשיחות וידאו. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 885 צפיות
  7. Started by AsD[eyal],

היה הופעה מעולה אם תירצו אני יעלה עוד תפיסות יפות ובליעדיות [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 885 צפיות
  8. סבא שלי רוצה לקנות בעתיד הקרוב מצלמה "שיראו את התאריך של הצילום על התמונות!" ציטוט מפי סבי, עכשיו הוא מתלבט במצלמות בתקציב של A95 אבל זולות יותר (אגב, כמה עולה הA95?), ויש גם עדיפות למצלמה שתחזיק הרבה זמן. אני חשבתי על מצלמה 4MP, משהו איכותי, מה אתם חושבים? תודה רבה, אופיר

• 5 תגובות
    • 885 צפיות
  9. למי שעוד לא מכיר, ה-G1 אמורה להיות לא פחות ממבשרת של מהפכה אדירה בתחום הצילום החובבני ואולי אפילו המקצועי (בעתיד). זאת מצלמה קומפקטית, בעלת חיישן גדול יחסית (4/3), ללא מנגנון מראות ו/או פנטפריזמה ומערכת עדשות קומפקטיות וקלות מתחלפות. מבחינות רבות, המצלמה הזאת ואחיותיה העתידיות, אמורות לתת את כל היתרונות של ה-DSLR עם פחות משקל, פחות מסובכות טכנית וחלקים נעים ופחות כסף! כן, אני בתמימותי חשבתי שעל פחות מצלמה צריך לשלם פחות כסף. ה-G1 מלאה בגימיקים אלקטרוניים בשקל, בזה אין לי ספק, אבל אין לה את כל הדברים שהופכים את ה-DSLR ליקרה (וזה כבר מזמן לא החיישן). האם שיתוף הפעולה בין פנסוניק ללייקה גרם להם לחשוב שגם הם יכולים לגבות פרמיום מטורף על מצלמה שהיא בסך הכל סבירה? אז נכון, ה-G1…

• 5 תגובות
    • 885 צפיות
  10. Started by dsane,

כל הערה תתקבל בברכה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 885 צפיות
  11. Started by fungiman,

לכל אוהדי המותגים הפנטיים

• 5 תגובות
    • 885 צפיות
  12. Started by Bagheera,

נגמר הגז אז בחרתי לנצל את שאריות הלהבה לבחון את עדשת המאקרו החדשה על ה D100 (אחח אם היא רק יכלה לכתוב קבצי RAW במהירות נורמלית לכרטיס ) * EXIF זמין בתמונה, בלחיצה ניתן לקבל את התמונה ב 1920X1200.

• 4 תגובות
    • 885 צפיות
  13. Started by ben007,

היי חברה, ההורים שלי חזרו מחול והביאו לי מצלמה ;D, עם: סוג: קומפקטית 5 MP 3 זום אופטי 2.6דיגיטלי מסך: 1.8 ( 85000 פיסקלים ) אפשרות לצילום וידאו עם סאונד (30 FPS ) בטרייה: CR-V3 and AA כרטיס זכרון: SD זכרון פנימי : 11 MB תוכנות שבאות איתה : acdsee, quicktime מחיר : לפי האתר, נמכרת בפחות מ- 300 דולר, אני קניתי ב-260 תמונות שלה: (מצטער על האיכות, עדיין webcam \: ) תמונות שצולמו איתה : המצלמה ממש חדשה, לא ראיתי אותה בארץ וגם לא אצל סטיב מה אתם אומרים? יכולה להתחרות ב- A95 או ב- S500 ?

• 3 תגובות
    • 884 צפיות
  14. Started by sagi5,

http://static.flickr.com/76/207122821_927ab8fc88_o.jpg

• 10 תגובות
    • 884 צפיות
  15. Started by R0ck,

1. "So, What you had in mind"... 2. "Men In Blue" - 3.

• 4 תגובות
    • 884 צפיות
  16. Started by sev0717,

שלום אנשים, אני דיי חובבן בתחום המצלמות. אני מחפש המלצה למצלמה בסביבות ה-700-800 ש"ח שתוציא תמונות איכותיות גם במקומות עם תאורה מוגבלת אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על דגמים.

• 3 תגובות
    • 884 צפיות
  17. Started by benor,

היא נראית דיי מביטחה: http://www.dpreview.com/news/0508/05082202canona610a620.asp תראו איזה מאקרו איכותי: http://www.canon-europe.com/For_Home/Product_Finder/Cameras/Digital/image_samples/samples_powershot_A610.asp?ComponentID=307732&SourcePageID=306455#2

• 11 תגובות
    • 884 צפיות
  18. Started by FARKASH7,

כבר פתחתי תרד בנושא אבל לאחר בדיקה של צרכי ואי מתן מענה בדיון הקודם אני צריך המלצה לנגן. הדרישות: נפח גדול לפחות 60GB זמן סוללה ארוך, לפחות 30 שעות איכות סאונד גבוהה המתחרה החזק כרגע הוא האייפוד קלסיק שמגיע בתקציב הזה בנפח של 120GB ועם זמןן סוללה של 36 שעות ע"פ נתוני יצרן כמובן. על נוחות התפעול אין מה להרחיב, השאלה אם יש מתחרים שנותנים תמורה ואיכות גבוהים יותר בתקציב הנ"ל. שוב אני מזכיר דרוש נפח גדול לכן אני פוסל את רוב נגני הטאצ' מבוססי זיכרון הפלאז ופונה לנגני הההרדיסק. פורסם בטעות בפורום הנ"ל, מנהלים בבקשה להעביר תודה.

• 0 תגובות
    • 884 צפיות
  19. Started by Odedb52,

התמונה צולמה בפולין במצודת ואוול בכניסה לכנסיה. Canon A20 די ישנה. לא היה לי משהו אחר זמין, זה היה ממש בשלוף שקלטתי את הנזירה באה והכניסה היתה ריקה מאנשים.. (יש רגעים שאתה פשוט מדמיין את התמונה הסופית ) עברה רק הוספת קונטראסט. תגובות יתקבלו בברכה

• 1 תגובה
    • 884 צפיות
  20. Started by someone,

אז זהו, חזרתי לארץ, היה ממש כיף בלונדון! הספקתי להיות כמעט בכל המקומות שרציתי להגיע אליהם,הרבה מהזמן שלי שם העברתי בשיטוטים ברחבי לונדון, או במעבר בין תחנות Tube למיניהן במטרה למצוא את הדרך המהירה ביותר למקום שאליו אני רוצה להגיע.. http://briefcase.walla.co.il/data/t/o/m/e/r/y/o/n/a/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200309161752404964/200511242346156638/IMG_0041A.jpg את 4 הימים האחרונים העברתי באכסניית נוער שנקראת Globetrotter, אחד המקומות היותר מהנים שהתאכסנתי בהם, חברה צעירים (18-25 טווח הגילאים שם לדעתי) מכון כושר, חנות, חדר כביסה, חדר קולנוע (סרטים חדשים מציגים שם, בחינם) אינטרנט, נקיון, ובעיקר אחלה חברה מכל העולם, מומלץ! (והמחיר גם די סביר, 17 פאונד ללילה בחדר של 6) …

• 10 תגובות
    • 883 צפיות
  21. מחפש מצלמה עם זום 10 ומעלה עד 1000 שקל .. חשבתי על הפוג'י S1000fd היא עולה 850 ש"ח .. יש לכם אולי אלטרנטיבות יותר טובות ?

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  22. Started by TripMan,

הזמנתי לפני כמה שעות את הA590, ועכשיו ראיתי שיש גם את הFE-46 ב10 ש"ח יותר..והמפרט נראה בחלקו טוב יותר מזה של הקנון. אז השאלה שלי היא אם שווה להחליף בין המצלמות? תודה

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  23. Started by vib,

פששש יש כשרון נתתם לי בוסט של רצון להביא אותה בתמונות מיוחדות.. אבל, יש לי מצלמה שאני לא יודע עד כמה היא טובה: Sony DSC P72 -איך היא?

• 5 תגובות
    • 883 צפיות
  24. Started by Dano,

שלום! קודם כל אם אסור להזכיר פה חנויות אז מייד תמחקו את ההודעה... האם מישהו מכיר את החנות "רואים עולם" וממליץ עליה או במילים אחרות זול שמה וכדאי לקנות? אני רוצה לקנות שם את ה קאנון A95 וגם את החנות "צמצם" שבה אני יייקנה את הכרטיס זיכרון והמטען סוללות.. תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 883 צפיות
  25. יש לי מצלמה של סוני DCR-PC115e שהיא מיני DV. קיבלתי איתה כבל יו אס בי - אני יכול להעביר דרכו סרטים מהמצלמה למחשב או שצריך כבל DV או Firewire?

• 2 תגובות
    • 883 צפיות

דיונים חדשים בפורומים