צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
http://img175.imageshack.us/img175/8962/texture122copysp9.jpg
-
- 3 תגובות
- 894 צפיות
-
-
תראו תמונה שצילמתי עם המצלמה הזאת (התמונה עם הזום הגדול יותר), הרעשים נורא מפריעים ללא כל ספק. פרטי הצילום הם כדלקמן ISO 100 f/4.9 exposure time 1 sec לעומת זאת אני מציג תמונה שצילמתי עם המצלמה הקודמת שלי samsung digimax v700 פרטי התמונה הנ"ל הם כדלהלן ISO 100 f/5.1 exposure time 2.5 הרעשים הרבה פחות מורגשים למרות שמדובר באותה רמת ISO. הבעיה היא שגם מהירות הצילום בלומיקס מוגבלת לשניה אחת. דעותיכם בבקשה! וסתם כדי שיהיה מעניין אני מעלה גם עוד תמונה שצילמתי עם הסמסונג (התמונה עם הבניין) כאן מדובר בISO 100 f/2.8 exposure time 1/2 sec אני מאמין שאתם מבינים מה הבעיה שלי.
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום לכולם, ההורים של אישתי רוצים לרכוש מצלמת ווידאו, חיפשתי ברשת מדריכים ולא מצאתי משהו עדכני (המלצות מ2008 או מ2007). אני מניח שאני יכול עוד קצת לחפור, אבל אולי יש פה מישהו שיכול להכיין אותי למקום הנכון? באופן כללי, מה צריך לבדוק? (יציאות, כניסות, פורמט צילום, מדיה שעליה שומרים את הצילום וכו')? יש דגמים מומלצים במיוחד? אני מדבר על צילום חובבני ולא משהו מורכב מידי. אשמח לכל עזרה, תודה, רם
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
שלום ושנה טובה אני מעוניין לקנות מצלמה קומפקטית דיגיטלית במחיר של עד 2000 שקל למטרת טיול ארוך לדרום אמריקה ולהמשך החיים. הדרישות שלי הם :חברה אמינה,עדשה טובה ורחבה , זום גדול במיוחד לצילום נוף,סוללה ליתיום,מסך רחב וטוב,מעל 10 מגה פיקסל(לא קריטי לא משנה משהו), איכות התמונות מעולות וטובות,וידאו באיכות מעולה. לא גדולה מדי. בכללי עשיתי סיקור והשוואות מחירים ומצאתי רק 2 מצלמות עם הדרישות שלי.. אחת פנסוניק TZ7 והשנייה קנון SX200IS שתיהם מעולות .. החיסרון בTZ7 שאין פונקציות ידניות שעכשיו פחות משנה לי ובהמשך שאני ילמד זה יבאס קצת. קריטי?? ולקנון אי זום בוידאו,פלאש מעצבן שקופץ ותמיד נשאר בחוץ, מסך פחות איכותי. מה אתם אומרים? הלכתי לחנות ושיחקתי עם שתיהם . יותר אהבתי את הTZ…
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
-
-
אני מעוניין לרכוש מצלמה דיגיטלית בסכום של 1000-1500. הייתי מעוניין שהיא תיהיה שחורה האמת היא שיש לי כבר דגם כלשהו שראיתי אבל אני לא בטוח לגביה כי אני גם לא הכי מבין.. אז החלטתי לפנות לאנשים שמבינים קצת יותר ממני[אתם] . אני חשבתי על הדגם הזה. http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=JBS3IS [אני מקווה שמותר להפנות לאתרי מכירה אם לא אני מצטער] כי מה שחשוב לי במצלמה זה: 1)שהיא תיהיה שחורה -כי זה נראה לי הרבה יותר יפה!(-; 2)זום אופטי טוב. 3)מסך מפרקי וכמובן גם צילום וידאו ללא הגבלה עם קול. עכשיו בזאתי יש הכל והיא גם נראית יפה. אבל היא קצת יקרה היא עולה שם 2000ש"ח. מה אתם אומרים!? אפשר להשיג אותה אולי ביותר זול? או יש משהו אחר שאתם מציעים?! תודה רבה מראש לעונים!!!
-
- 5 תגובות
- 894 צפיות
-
-
היי חברה, ההורים שלי חזרו מחול והביאו לי מצלמה ;D, עם: סוג: קומפקטית 5 MP 3 זום אופטי 2.6דיגיטלי מסך: 1.8 ( 85000 פיסקלים ) אפשרות לצילום וידאו עם סאונד (30 FPS ) בטרייה: CR-V3 and AA כרטיס זכרון: SD זכרון פנימי : 11 MB תוכנות שבאות איתה : acdsee, quicktime מחיר : לפי האתר, נמכרת בפחות מ- 300 דולר, אני קניתי ב-260 תמונות שלה: (מצטער על האיכות, עדיין webcam \: ) תמונות שצולמו איתה : המצלמה ממש חדשה, לא ראיתי אותה בארץ וגם לא אצל סטיב מה אתם אומרים? יכולה להתחרות ב- A95 או ב- S500 ?
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-
-
-
-
היי חברים, מחר בשעה טובה ומוצלחת אקנה צעצוע חדש ב CAMERA4LESS (שיש להם נוהל מוזר של הזמנה מראש ותיאום טלפוני טרם הגעה לחנות). הבעייה שאני תכננתי לקנות את ה- S1 שמוצעת שם במחיר דיי נחמד כוול כרטיס זכרון ומטען (2358 ש"ח). אך אבוי !!!! היא אזלה במלאי, מה היא עצתכם ? לחכות או לצאת עם CANON A95 דנדשה ? ההבדל באיכות החישנים משמעותי ? 1/1.8 בa95 לעומת 1/2.7 ב S1 ..... עצתכם חשובה ביותר! ואגב 3 מגה פיקסל מספקים אותי.
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
-
-
1. איך המצלמה של אולימפוס C-370? האם היא שווה 888 ש"ח? 2. איך החברה Fujifilm? כי כל המצלמות שלה זולות בהרבה משל שאר החברות אבל עד כמה שידוע לי היא אמורה להיות די טובה.... 3. איך החברה Kodak? 4. למה אני רואה שבארץ מוכרים דגמי D-xxx של אולימפוס אבל באתר הרשמי שלהם לא קיימים כאלה דגמים?
-
- 4 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום. ברשותי המצלמה kodak cx7430 . רציתי לשאול האם קיימת אפשרות כלשהי שאוכל להפוך את המצלמה הזו למצלמת אינטרנט לשימוש בשיחות וידאו. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
אהלן, השאלה האמת די בכותרת,בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-
-
כבר פתחתי תרד בנושא אבל לאחר בדיקה של צרכי ואי מתן מענה בדיון הקודם אני צריך המלצה לנגן. הדרישות: נפח גדול לפחות 60GB זמן סוללה ארוך, לפחות 30 שעות איכות סאונד גבוהה המתחרה החזק כרגע הוא האייפוד קלסיק שמגיע בתקציב הזה בנפח של 120GB ועם זמןן סוללה של 36 שעות ע"פ נתוני יצרן כמובן. על נוחות התפעול אין מה להרחיב, השאלה אם יש מתחרים שנותנים תמורה ואיכות גבוהים יותר בתקציב הנ"ל. שוב אני מזכיר דרוש נפח גדול לכן אני פוסל את רוב נגני הטאצ' מבוססי זיכרון הפלאז ופונה לנגני הההרדיסק. פורסם בטעות בפורום הנ"ל, מנהלים בבקשה להעביר תודה.
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אז זהו, חזרתי לארץ, היה ממש כיף בלונדון! הספקתי להיות כמעט בכל המקומות שרציתי להגיע אליהם,הרבה מהזמן שלי שם העברתי בשיטוטים ברחבי לונדון, או במעבר בין תחנות Tube למיניהן במטרה למצוא את הדרך המהירה ביותר למקום שאליו אני רוצה להגיע.. http://briefcase.walla.co.il/data/t/o/m/e/r/y/o/n/a/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200309161752404964/200511242346156638/IMG_0041A.jpg את 4 הימים האחרונים העברתי באכסניית נוער שנקראת Globetrotter, אחד המקומות היותר מהנים שהתאכסנתי בהם, חברה צעירים (18-25 טווח הגילאים שם לדעתי) מכון כושר, חנות, חדר כביסה, חדר קולנוע (סרטים חדשים מציגים שם, בחינם) אינטרנט, נקיון, ובעיקר אחלה חברה מכל העולם, מומלץ! (והמחיר גם די סביר, 17 פאונד ללילה בחדר של 6) …
-
- 10 תגובות
- 892 צפיות
-
-
מחפש מצלמה עם זום 10 ומעלה עד 1000 שקל .. חשבתי על הפוג'י S1000fd היא עולה 850 ש"ח .. יש לכם אולי אלטרנטיבות יותר טובות ?
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום לכולם דוד שלי יש מצלמה של MINOLTA DVnax 505 si נדמה לי שזה השם שהיא לא דיגטלית ושני אני קורא לזה צינורות AF=28-80 וווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו AF-75-300 כמה כול הציוד הזה שווה זה רק למבינים בלבד??
-
- 3 תגובות
- 892 צפיות
-
-
סבא שלי רוצה לקנות בעתיד הקרוב מצלמה "שיראו את התאריך של הצילום על התמונות!" ציטוט מפי סבי, עכשיו הוא מתלבט במצלמות בתקציב של A95 אבל זולות יותר (אגב, כמה עולה הA95?), ויש גם עדיפות למצלמה שתחזיק הרבה זמן. אני חשבתי על מצלמה 4MP, משהו איכותי, מה אתם חושבים? תודה רבה, אופיר
-
- 5 תגובות
- 892 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 892 צפיות
-
-
איך הדגם הזה תמורת המחיר הנ"ל? http://www.sony.co.uk/view/ShowProduct.action?product=DCR-DVD109E&site=odw_en_GB&pageType=TechnicalSpecs&imageType=Main&category=SDH+DVD+Handycam#tab
-
- 5 תגובות
- 891 צפיות
-
-
-
-
חברים אני צריך שתעזרו לי פה.. קניתי את הZ1 ואני ממש מרוצה ממנה . אבל איך אני יכול לפתור את הבעיה שהתמונה יוצאת מטושטשת כאשר מצלמים בתאורת פלורסנט ? (בלילה) גם כשאני משתמש בפלש מהירות התריס היא 1/40 . זה נורמלי ? הבנתי שמומלץ 1/60 .. איך אני משנה את זה ? (אני מצלם בAUTO) הקיצר איך אתם ממליצים לצלם בלילה/תאורה נמוכה ?
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
-
-
קניתי מצלמה canon mv750i צילמתי סרט שנשמר על הקלטת . עכשיו אני רוצה להעביר את הסרט שבקלטת למחשב כך שזה ישמר לי בתור קובץ וידאו . אם מישהו יוכל להסביר לי איך עושים זאת פאנן... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-