צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
אבא שלי רוצה לקנות את המצלמה הכי זולה של HP שעולה בסביבות 700 ש"ח. כבר יש לנו זיכרון SD 512. אמרתי לו שזה לא משהו אבל הוא לא מוכן להשקיע יותר כסף מזה. השאלה היא מה המצלמה הכי טובה שאפשר לקנות בסכום הזה? (הוא מוכן גם לקנות מחודשת או משומשת).
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את המצלמה הדיגיטלית שלי למחשב ולהפוך אות למצלמת אינטרנט איך אני יכול אם זה בכלל אפשרי? (CANON PS1) תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 924 צפיות
-
-
-
אני זקוק למצלמה טובה שתיתן תמונות לצילומי משפחה ונוף פשוטים .. שמעתי על ה Canon a610 האם היא הכי סבירה לתקציב שלי ? Canon a530 איך היא ? יותר זולה מה 610 ואותו מגה פיקסל מה רע בא ?
-
- 10 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
חבר שלי מחפש מצלמה מקצועית עד 4000 שקל (דיגיטלית) מה הייתם ממליצים?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה מומלץ בטווח מחירים זה? בעיקר צילום יום יהיו גם צילומיי לילה ,לצורך טיול כפי שכבר ציינתי בעבר רק העליתי את הסכום קניה. מעדיף לקנות מבאג אם תוכלו לתת לי המלצה מהאתר שלהם, תודה. http://www.bug.co.il/ כרגע דיי נעלו על ה a1000is אבל אשמח לשמוע עוד המלצות http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6822&perur=2&t=34&c=484 אהה וחשוב לי שתהיה לה יכולת וידאו טובה!
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
שלומות, אני מחפש מצלמה דיגיטלית , יש לכם המלצות ? מיועד לתמונות רגילות + העברה למחשב , לא סטילס... תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית במחיר של 1500 שקל(לא יותר)... ממש אין לי בעיה לעשות חיפוש בזאפ להשוואת מחירים... הבעיה שאני לא יודע איזה חברות ואילו דגמים טובים יותר ואילו פחות... מה שחשוב לי שבמחיר יהיה כלול זיכרון 512(אם לא כלול אז שהמצלמה תהיה במחיר כזה שיהיה אפשר להכניס גם זיכרון בתקציב) ועוד דבר שחשוב לי הוא שתהיה סוללה נטענת בעלת אורך חיים סביר וגם שכמות הפיקסלים תהיה בהתאם לכמות הסטנדרטית כיום... האמת שאין לי עוד דרישות כי אני לא ממש מבין באפשרויות שקיימות בשוק המצלמות וכמובן שיהיה זום נכבד ופחות חשוב לי עד כמה היא ידידותית למשתמש ועדיף שתהיה במימדים כמה שיותר קטנים... אם יש עוד משו חשוב אני ישמח אם תאירו את עיני. תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מעונין לרכוש מצלמה דיגיטלית על-סך של 1800-2000 שקלים. חשוב לציין שאני צריך לרכוש כרטיס זיכרון 256 או MB 512 מטען ותיק למצלמה. חשבתי ללכת על ה a80 ומה אתם חושבים ? ***מצלמה חדשה ולא מחודשת*** המצלמה תשמש לטיולים, צילוומים בתנועה ( כלומר ילד קופץ אם סקייט מדרגוות) וצילומים במועדוני לילה. תודה רבה ואשמח לקבל לתגובות.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית אבל אין לי שום מושג איזה טובה איזה לא, איזה חברה יותר איכותית וכו... היא צריכה להיות טובה ושתיתן את התמורה הכי טובה לכסף שלי, כמו כן הייתי רוצה מצלמה שיכולה לצלם וידאו כמה שיותר.
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
סטילס *שתהייה קטנה *רזולוציה גבוה *מסך קטן כזה ערכתי קצת את ההודעה שלי. תודה.
-
- 21 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, התקציב שלי לקנית מצלמה דיגיטלית (תמונות) הוא 2000 שקל. עכשיו השאלה שלי בנושא, האם כדי לקנות את פוג'וסטו של F300 (משהו כזה), או קנון של 201 (משהו כזה). אני מחפש דגש של תמונה איכותית (אם אפשר גם זום טוב), וכמו כן צילום לילי איכותי כמה שיותר. וכמובן הדבר הכי חשוב שהמצלמה תיהיה מאוד מאוד קומפקטית. מה ההמלצות שלכם?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני פותח את הת'רד הזה כי הקודם עסק בנושא אחר של אחריות בינלאומית. אז ככה,אחרי שאבדה המצלמה הקודמת שלנו הגיע הזמן לקנות חדשה. אבא שלי נוסע שבוע הבא לאמריקה אז במקרה שהוא יקנה שם התקציב שלנו הוא 330$(לא לחרוג בבקשה) במקרה ונחליט לקנות בארץ אז התקציב הוא 1400 ש"ח(גם פה לא לחרוג בבקשה) אבקש המצלמה לדגם אחד בתקציב בחו"ל ודגם אחד בתקציב בארץ דרישות: המצלמה תשמש לטיולים של המשפחה ולכל מה שעושים עם מצלמה משפחתית רצוי שיהיה בה זום גדול,לפחות 10 עם זאת,שלא תהיה כבדה מדי ואני חושב שמשהט כמו הS5(משקל של 550 גרם) זה די הגבול העליון,לכן אין אפשרות למשהו כמו S6500 לא מעוניין לקנות יד שנייה מסך 2.5" זה די הסטנדרט נראה לי כרגע כל הצילומים יהיו די בצורת P&S ככה שחשוב שהמצלמה…
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להיכנס לעולם הצילום הדיגיטלי בקטן [^^], ורציתי לשאול אם יש מצלמה דיגיטלית עד מ-ק-ס-י-מ-ו-ם 400 ש"ח, לא נהדרת אבל לא גרועה? ^Z^
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך מצלמה עד 750 ש"ח (עדיף שתהיה לה סוללת ליתיום נטענת). 1. מה התקציב שעומד לרשותך ? 750 ש"ח. 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה. סבירה. 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ? האיכות הגבילה. 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין לצלם, ובאילו תנאי תאורה ? (העריכו במידת האפשר גם שימושיות - למשל: הרבה תמונות חברה בטיולים באור יום, הרבה תמונות של הילדה בתוך הבית, מעט תמונות ברחובות חשוכים באמצע הלילה, מעט מאוד תמונות של הילדה במופעי ריקוד באולם חשוך, מעט תמונות ציפורים ממרחק רק בשעות הערביים) כללי טיולים, בית, גם במקומ…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התקציב הוא 2000 שקל. המצלמה שאני מחפש היא אחת שתתאים בעיקר לטיולים משפחתיים בארץ ובחו"ל. מהן המצלמות הכי איכותיות שניתן להשיג במחירים של עד 2000 שקל, ומה הנתונים הבולטים שלהם? כמו כן האם עם כל המצלמות מגיע כרטיס זכרון קטן וחובה להגדיל? האם ניתן לבחור בין סוללות נטענות ומטען לבין שימוש בסוללות רגילות או שזה תלוי במצלמה?
-
- 11 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית טובה עם זום גדול ושליטה על כל הפרמטרים של הצילום (ברשותי כיום canon S3). קראתי ביקורות בהרבה אתרים, ונראה כי 2 המצלמות הבולטות היום הן canon sx20 ו- panasonic DMC-FZ35. 1) האם ישנן עוד מצלמות ברמתן שכדאי לשקול? 2) איזו מצלמה עדיפה (בעיקר מבחינת איכות תמונה)? 3) האם שווה להשקיע קצת יותר ולקנות canon SX1? תודה רבה,
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מצלמה דיגיטלית עם מייצב עד 4000 ש"ח אשמח שהזום האופטי יהיה גבוה מ2.5 כמו כן, אני מחפש מצלמת וידאו DV. מישהו יכול להמליץ על מצלמה שכזאת עם זום אופטי של לפחות 15? (עד 6000 ש"ח)
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
2500 שקל בכל תנאי התאורה, המצלמה מיעודת לטיול לא מתכוון לקחת פלאש חיצוני רוצה שיהיה אפשרות לצלם באור חלש ללא פלאש לא לא חשוב לא, אבל רוצה שיהיה אפשרות לא A4 מתכוון לצלם נושאים כללים (אנשים, נוף וכו...) לכן אני חושב שעדשת 28-85מ''מ יתאים לי המשקל והגודל חשובים, חשוב גם שהמצלמה תיכנס לכיס בנוסף חשוב איכות בניה טובה עד כמה מצלמות עמידות לטלטולים (כמו רכיבה על אופנוע)? לא חשוב לי שהמלצה תגיב מהר, וזמן צילום קצר בין התמונות, לא מתכוון לצלם מקרו, אין צורך ב - RAW, אין צורך בחשיפה ידנית, רוצה שיהיה אפשרות לצלם וידאו, סוללת פאק ליתיום נטען ושיהיה אפשרות להוצאי את הסוללה ולהחליף אותה באחרת, אחריות יבואן רשמי אני רוצה שהמצלמה תהיה כמה שיותר קלה ופשוטה לתפעול, רק להוצאי…
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום לכולם ! ;D אני מחפש לקנות מצלמה פשוטה וקומפקטית שתשמש בעיקר לטיולים ולתמונות חוץ , עם שימוש יום יומי רגיל ובלי דרישות גבוהות / מיוחדות. בעיקרון התקציב הבסיסי היה באזור ה 700 ש"ח ועלה ל 800, ניתן לחרוג עד 1000 רק במדה והתוספת אכן מצדיקה את המחיר. תודה לעוזרים !
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מצלמה יחסית קומפקטית שמחירה יהיה עד אלפיים שקל. בעיקרון אני לא ממש מבין בנושאי צמצם חשיפה וכ'ו, אני מכיר את המושגים אך לצערי לא יצא לי לשחק הרבה עם מצלמות כדי להכיר אישית את הטכנולוגיה הזו. אבל בתור צרכן אני יכול לומר לכם מה אני כן רוצה שיהיה במצלמה הזו: כמה שיותר קומפקטית בסגנון הixus של קנון - מאד חשוב נושא הקומפקטיות. חשוב לי מאד שאיכות בתנאי תאורה וכ'ו יהיו גבוהים. חשוב מאד הנושא של בטרייה כעיקרון אני אעדיף סוללות רגילות אך לדאבוני זה סותר את הקומפקטיות של המצלמה. דיילי של צילום ומעבר מתמונה לתמונה נמוך ביותר נושא שיכול להפיל את קניית המצלמה חזק מאד. מצלמות במחיר הזה: הixus 55 ו- הixus 40 http://www.officedepot.co.il/(qsoup2qk3hllqq55qx1z4j55)/catalogFamily.…
-
- 53 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית והייתי רוצה שתגידו לי מה דעתכם על זאתי Sony DSC-S40 http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=576&aff=zap או זאת? OLYMPUS IR500 http://www.camera.co.il/sale.asp?pid=558 איזו מהן עדיפה? מה דעתכם ואם יש לכם הצעות יותר טובות אז בבקשה תציעו לי התקציב שלי עד 1500 חשוב לי שתהייה אפשרות לעשות סירטונים עם סאונד גם... נ.ב אהה וכמו כן איזה כרטיס זכרון כדאי לקנות? בקישור שהבאתי מקודם יש שניים מה ההבדל? ואיזה מהם עדיף? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך המלצה למצלמה דיגטלית עד 800 שקל שתהיה הכי טובה לתקציב אם אפשר גם שתהיה קומפקטית
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אז ככה...אמא שלי נוסעת...והיא ביקשה ממני לכתוב לה מה צריך להביא... אז ככה...אני לא רוצה דגם...אני רוצה מה צריך להיות.... חשבתי על משהו כזה... לפחות : זום אופטי X3 3.1 מליון פיקסל וידאיו עם קול (128MB כרטיס...לא משנה איזה סוג) ומשהו כזה...יש עוד איזה משהו.... ואיזה מצלמה עונה על הדרישות האלה...(מעדיף עם כרטיס SD, CF, MSD..העיקר לא ולא MMC)...??
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב! אני מחפש מצלמת דמוי SLR . אני מתכוון לצלם הרבה דברים - נוף, אנשים, אוביקטים נייחים. לא מתכוון להשתמש בפלאש חיצוני. אני לא מתכוון להשתמש בחצובה. לא מתכוון לצלם ספציפית באור חלש יש ברשות הוריי Minolta Dimage 7i והיא בערך מה שאני מחפש מבחינת נוחות צילום - זום זז באופן ידני (ולא כפתור ששולט עליו) גודל המצלמה והפרקטיות שלה. אני לא מתכוון להדפיס תמונות ממדפסת, אבל כן ארצה לשים תמונות כטפט על המסך. טווח עדשה: כמה שיותר גדולה ורחבה - ככה טוב יותר לא אתפשר על מצלמת כיס, אני רוצה מצלמה בגודל מלא. אני לא נעול על יצרן מסויים, אבל בטווח המחירים הנ"ל בדקתי באינטרנט את כל הFUJI למיניהם; הם נראו לי מתאימים. ואין לי פשוט מושג מה ההבדלים בין הדגמים שלהם S1000FD לבין S2000HD או 57…
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-