עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by Or ei,

חבר שלי שרוצה את המצלמה רוצה מצלמה עם זום אופטי גדול מ3X לא מהקומפקטיות תודה

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  2. Started by BKSlash,

1. מה התקציב שעומד לרשותך ? 15000- 2000 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה. נמוכה 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ? מצלמה זולה ולא איכותית 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין לצלם, ובאילו תנאי תאורה ? (העריכו במידת האפשר גם שימושיות - למשל: הרבה תמונות חברה בטיולים באור יום, הרבה תמונות של הילדה בתוך הבית, מעט תמונות ברחובות חשוכים באמצע הלילה, מעט מאוד תמונות של הילדה במופעי ריקוד באולם חשוך, מעט תמונות ציפורים ממרחק רק בשעות הערביים) לרוב בחוץ באור יום 5. האם אתה מתכוון להדפיס את תמונותיך לגדלים גדולים …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by J.allmighty,

שלומות, נשברה לי המצלמה ואני צריך חדשה, תקציב עד 2000 וכמו שהכותרת מרמזת אני לא מבין גדול בעניין חשוב לי רק להפטר סופית מהעניים האדומות ,שהתמונה תיהיה איכותית ושתחזיק שנים רבות. אני לא חושב שיש לי דרישות מוגזמות לתקציב הנ"ל אבל אם צריך להוסיף תגידו תודה מראש לכול עוזר.

• 10 תגובות
    • 938 צפיות
  4. Started by nir1,

לדוד שלי נגנבה המצלמה והוא רוצה לקנות חדשה.הוא לא ממש מבין בצילום אז צריך שהמצלמה תיהיה פשוטה וגם שתוציא תמונות טובות על מצב אוטומטי.התקציב הוא 2000 שקל.תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 888 צפיות
  5. Started by tomz,

סתם אני רואה כבר מעל חודש את המכרז ב P1000 על מצלמה MINOLTA Z2 שלפי מה שאני מבין מאוד איכותית, ואתם אף פעם לא ממליצים עליה פה, כאילו המכרז שלה כל הזמן מתמשך הוא היה אמור להיגמר לפני חודש, אבל הם רוצים עוד קונים, אז אולי לתשומת לבכם, ואולי שחלק מהאנשים שזהו התקציב שלהם, יוכלו לקנות משהו עדיף, סתם משהו לחשוב עליו אם אני טועה לגבי האיכות של המצלמה, תקנו אותי בבקשה אני לא ממש מבין בתחום

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by krembo0o,

שלום, לפני חמישה ימים שאלתי איזו מצלמה עדיפה fuji 6500 או את הH5 של סוני והסברתם לי למה הפוג'י עדיפה!!! אבל אחי שואל אם ישנה מצלמה במחיר קצת יותר גבוהה שמומלצת יותר מה-פוג'י?!

• 7 תגובות
    • 947 צפיות
  7. Started by gjook,

שלום מחפש המלצה למצלמה בסביבות ה400 ש"ח. המצלמה מיועדת לטיול בהודו. בנתיים ראיתי את הt100 של אולימפוס. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=751250 ואת המצלמה Canon PowerShot A490 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=748933 איזו עדיפה.? או אם יש מצלמה ממולצת אחרת במסגרת התקציב+- אני אשמח. תודה, גל.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  8. Started by skullfacer,

אחי רוצה לקנות מצלמה עד 500 ש''ח משהו מיקצועי לא סתם אם אפשר עזרה אני ישמח אני לא מבין בזה בשיט תודה

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  9. Started by kol209,

פתחתי פעם שעברה הודעה בפרום אני לא יודע איזה פרום אני לא מוצא את הודעה :'( איזה מצלמת אינטרנט הכי טובה ב500 שקל! אחד אמר לי PRO 400 של לג'תיק זות המצלמה הכי טובה ב500 שקל? המצלמה אזות איכותית ביותר?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. איזה מצלמה עדיפה מבין ה5 הבאים מבחינת ביצועים תמונות ומחיר בתודה מראש לכל העונים. Samsung-ES55-Digital-Camera-Optical http://www.amazon.co.uk/Samsung-ES55-Digital-Camera-Optical/dp/B001UE8AXY/ref=sr_1_16?ie=UTF8&s=electronics&qid=1264429616&sr=1-16 Canon-Powershot-A480 http://www.amazon.co.uk/Canon-Powershot-A480-Digital-Camera/dp/B001PO5WMQ/ref=sr_1_13?ie=UTF8&s=electronics&qid=1264429616&sr=1-13 Samsung-ES55- http://www.amazon.co.uk/Samsung-ES55-Digital-Camera-Optical/dp/B001UE8AYI/ref=sr_1_19?ie=UTF8&s=electronics&qid=1264429616&sr=1-19 Fujifilm-FinePix-A170 http://www.amazon.co.uk/Fujifilm-FinePix-A170-Digital-Camera/dp/B002GKC5M8/…

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  11. מסגרת התקציב שלי היא עד 1000 ש"ח המצלמה תשמש את כל המשפחה,אנשים בעלי ידע חובבני בצילום, רצוי שהמצלמה תיהייה חזקה עמידה יחסית מפני פגיעות. משק פשוט יהייה ליתרון. יש לציין כי חלק מהשימושים במצלמה יהיו גם צילום וידאו, חובה עם קול. # מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 1000 # אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? מגוון רחב של נושאים (תשמש כמצלמה משפחתית וכו") # האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). בלי ציוד עזר כלשהו גם עם פלאש וגם בלי # האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לציל…

• 2 תגובות
    • 943 צפיות
  12. Started by K0sTa,

אני רוצה לקנות מצלמה בין 1000 ל1500 שקל ככה שהכל יצא לי 2000 שקל כולל זיכרון 512 תיק וסוללות מצלמה של 7 מגה פיסקל וכמה שיותר זום אופטי תודה למי שמוצא!

• 6 תגובות
    • 804 צפיות
  13. חבר שלי מחפש מצלמה טוב עד 1600 שקל ( אולי אפשר לחרוג בכמה שקלים אם זה באמת שווה את זה) המצלמה מיודעת ל טיולים , וארועי משפחה וכדומה איכות טובה ( בין 3 ל 4 מגה פיקסל ) אם וידאו טוב 30fps על 640 וסאונד אם אפשר שתיהיה כמה שיותר מהירה , אני פשוט יודע מנסיון שאפשר להשתגע עם מצלמה איטית. ( canon ixus430) זום - פה יש קצת בלגן - אבא שלו רוצה X4 , אבל גם X3 בסדר , אבל רצוי שיהיה 4X , אפשר גם יותר . כמובן זה צריך להכיל זיכרון בין 512 ל 1 גיגה.

• 37 תגובות
    • 3.7k צפיות
  14. Started by Mr.Pepo,

אהלן אני אשמח לקבל המלצה למצלמה בייתית, לצילומי סטילס ווידאו (אם אפשר באיכות HD) הדגש בעיקר על צילומי סטילס, צילום וידאו הוא בגדר בונוס כך שניתן לתת את כובד משקל ההחלטה לצילומי סטילס. דגשים: איכות בנייה, זמן סוללה ארוך וקומפקטית ככל הניתן. התקציב כאמור עד 500 דולר או 2000 שקלים לצורך העניין.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by harry,

קיבלתי מחבר שלי מצלמת אינטרנט, אבל הוא אמר לי שאין לו דרייבר לזה, אז חיפשתי על המצלמה את השם יצרן ולא מצאתי, כל מה שמצאתי זה דגם : dc2120 עשיתי חיפוש בגוגל לדרייבר שלה ולא מצאתי, אז בבקשה אם מישהוא מכיר אתר שיש שם דרייבר למצלמה הזאת או שיש לו את המצלמה הזאת ורוצה לשלוח לי דרייבר בבקשה שיכתוב!!! הנה איך נראת המצלמה : פה בבקשה, זה דחוף אני מת להשתמש בה! אם יש לכם את הדרייבר שלה תכתבו !

• 2 תגובות
    • 959 צפיות
  16. Started by benrot,

שלום לכולם, האם יש מצלמה (קומפקטית) בעלת תכונות דומות לפנאסוניק TZ10 אשר תתן גם צילומי לילה(באיסו גבוה) באיכות גבוהה?? התכונות החשובות: *איכות תמונה גבוהה מאוד באור יום* זום מינימוםX8 וידאוHD שליטה ידנית. עדשה רחבה. והתכונה הנוספת שאני מחפש: איכות תמונה טובה וחדה עד כמה שאפשר באיסו גבוה( בתנאי תאורה ליליים). תודה מראש

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by tomer861,

שלום לכולם ראיתי את הטופס למילוי השאלה רק שאני לא מכיר שם שום דבר והמצלמה לא בשבילי וקשה לי להאמין שהיא מכירה אם היא ביקשה ממני אני צריך המלצה למצלמת בתווך 1000-1300 שקל עדיפות לחברה מוכרת סוני יהיה נחמד תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  18. Started by jacob22,

טוב ככה קניתי מצלמה של אולימפוס fe 4050 וצילמתי איתה כמה תמונות האיכות סבבה לגמרי אבל יש תמונות שזה עושה לי שגיאה בתמונה והמצלמה חדשה ...וגם בצילום וידאו שאני מצלם טיפה בשמש מופיע פסים סגולים..בכל מקרה החזרתי אותה ..איזה מצלמה מומצלת בתקציב שלי ..חשבתי על fujifilm ax250 איך היא??

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום, ידידה שלי ביקשה ממני לחפש לה מצלמה טובה ב2000 שקל, בלי כל כרטיסי הזכרון וכדומה.. עד עכשו היתה לה מצלמה גנרית ממש מעפנה, בלי שום אפשרויות היא מחפשת משהו מאתגר, והיא מצלמת ממש טוב יחסית למצלמה המעפנה שיש לה אני רוצה להביא לה מצלמה שתוכל להיות ידנית עד כמה שאפשר, אבל יחד עם זאת ידידותית למשתמש (במילים אחרות, לא DSLR מטורפת, וכן, אני יודע שזה לא נכנס בתקציב בכל מקרה P: ) חשבתי על ה S5100, מה דעתכם בנושא? היא לא צריכה זום מטורף, רב הצילומים שלה זה פורטרטים, זום של 4 +- יספיק, מבחינת מגה פיקסלים, אני מניח שמעל 4 זה מצויין, חשוב מאד כמובן שאיכות תהמונה תיהיה טובה, ובעדיפות גבוהה לRAW תודה!

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  20. אני מחפש מצלמה בתקציב של עד 1200 ש"ח שתופעל על סוללות AA ותהיה קטנה מספיק כדי שיהיה נוח להכניס אותה לכיס של מכנסיים צבאיים. אשמח להצעות. שנה טובה ומתוקה.

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  21. שלום לכם, אני מחפש מצלמה טובה, קומפקטית, כשהדגש הוא על יכולות הוידאו שלה. לגבי התקציב, עד 1000 ש"ח זה מספיק, ואם יש צורך אפשר גם עד 1500. תודה מראש.

22. Started by Fertilizer,

מה אתם אומרים http://www.geniusnet.com.tw/product/camera/p533.htm שווה 250 שקל? זה הגיוני?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שמעתי שהZ5 לא טובה בצילום בלילה. אני מחפש מצלמה עם זום גבוה, אפשרויות זמן חשיפה, רגישות שונה וחדות תמונה (יש לZ5 גם חולשה כאן). האם יש אלטרנטיבה טובה יותר לz5? (במחיר הזה כמובן) תודה נ.ב מה עם ה- z20 ? הבדל המחירים הוא בערך 1000 ש"ח השאלה אם תוספת המחיר ל- z5 שווה את זה, ולא כדאי לקנות את ה-z20 שאני לא יודע אם הבדלי האיכות ביניהם כ"כ גדולים.

• 9 תגובות
    • 918 צפיות
  24. שלום, ברצוני לרכוש מצלמה דיגיטלית למטרת צילום משפחתי ונופים מידי פעם. מחיר המצלמה יכול להגיע עד ל-1,200 ש"ח, כאשר ההעדפה היא כמה שפחות, בהתחשב ביחס העלות-תמורה. חשוב לי שהמצלמה תהיה לפחות 5MP ושאיכות הצילום בתנאי חושך תהיה נאותה, לכל הפחות. יש לציין שזו תהיה המצלמה הדיגיטלית הראשונה במשפחה, לאחר אין ספור שנים בהם השתמשנו במצלמת פילם בנוסף, הבנתי ש-Fuji F31FD היא הטובה בתחום המחירים הנ"ל, אולם קשה להשיג אותה בארץ. על כן, אשמח אם מישהו יכול לאמת/להזים עובדה זו ולהמליץ לי על דגמים נוספים. תודה רבה לעוזרים ושבת שלום.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. הכל בכותרת, מחפש מצלמה דיגיטאלית טובה עד המחיר הנ"ל, שתתן תמורה שווה למחיר (=

• 9 תגובות
    • 686 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.