צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
היי אנשים , אם אתם זוכרים אותי המלצתם לי כאן על ה S2 של קנון. אני בהחלט מרוצה ממנה! קניתי אותה כמחודשת , הביאו לי עליה מחיר ממש טוב.. בכל אופן , אני זוכר שבהתחלה , שהיתי מצלם איתה , היה יוצא אור ירוק בלילה , שאמור לעזור ל פלאש להתכוונן. בתקופה האחרונה שמתי לב שהאור הזה פשוט לא עובד יותר.. ניסיתי להגדיר את הפלאש בכל מיני מצבים לשנות מצבי צילום , ואין לי מושג , למה הוא לא עובד , או איך קוראים לאופציה שמפעיל האותו. אם מישהו יוכל לעזור לי בזה , זה יהיה מצויין. אני מפחד שמשהו נדפק בנורה הזאת ולשלוח לתיקון אחרי פחות מחודש זה דיי מבאס. יש למישהו מושג? משהו שיכול לעזור? תודה :-*
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אתמול בלילה כיוונתי את ה A610 לכיוון מזרח בזווית 45 מעלות כלפי מעלה וצילמתי את שתי התמונות הבאות: http://img66.imageshack.us/my.php?image=photo0017lx.jpg http://img76.imageshack.us/my.php?image=photo0027hn.jpg למישהו יש מושג מה הם הכוכבים המצולמים (לדעתי האדמדם הוא מאדים אבל לא בטוח).
-
- 12 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום לכולם! צילמתי במסיבה עם מצלמה EOS300 לא דיגיטלית . פילם ראשון הכל היה בסדר,הפלאש עבד פיקס. בפילם השני התחילו הצרות א) נעלם הפלאש. ב) כשלחצתי על הכפתור לצלם ,נשמע "טליק" כמין נעילת צמצם וראיתי חושך,והמצלמה נכנסת למצב כבוי. כאשר הייתי לוחץ שוב על כפתור הצילום,היא נדלקת ומספר התמונה יורד. מאוד אשמח אם תאירו את עיניי מה אירע כאן? האם יש סיכוי שאכן יהיו תמונות על אף תופעה זו? המון תודה! אני מאוד לחוץ!
-
- 5 תגובות
- 624 צפיות
-
-
-
- 11 תגובות
- 965 צפיות
-
-
-
שלום אני צריך המלצה על כרטיס זיכרון של גיגה עד 200 שקל למצלמה S3
-
- 7 תגובות
- 616 צפיות
-
-
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם .... חבר שלי מעוניין לקנות מצלמה במחיר הנל ...הוא בקרוב רוצה להתחיל קורס צילום ומחפש את המצלמה הטובה ביותר במחיר שציינתי . המחיר הוא רק עבור הגוף בלבד ,רצוי מצלמת SLR, רצוי של NIKON או CANON....הוא לא רוצה לשמוע על חברה אחרת. בקיצור תודה לכל העוזרים ובבקשה רק מי שבאמת מבין שיגיב .....תודה.
-
- 12 תגובות
- 943 צפיות
-
-
-
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני מחפש מצלמה דיגיטלית.. אממ יש כמה דברים שמאוד חשובים לי... שתיהיה קטנה. כי יש לי עכשיו מצלמה שלדעתי היא טובה מאוד fujifukm s5100 אבל היא גדולה ומבעסת.. אני רוצה מצלמה שתכנס לי לכיס שליטה ידנית בכל האפשרויות..כאילו הזום המיקוד האוויט באלאנס וכל שאר הדברים שלא עולים לי בראש.. שתיהיה איכותיית כמה שאפשר.. אה שיהיה לה אפשרות לוידיאו איכותי כמה שאפשר.. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
מה זה מגה פיקסל או פיקסל אני יודע שזה משהו בחידיות או שמהו כזה אפשר הסבר יותר מפורט (לא מאמר באנגלית בבקשה) עם אפשר אני חדש בזה ולא מבין בגרוש (כמה דברים כללים בלחץ)??
-
- 5 תגובות
- 976 צפיות
-
-
-
שלום, ברצוני לקנות מצלמה חדשה וחשבתי על המצלמות האלה. איזו מצלמה טובה יותר מבחינת מחיר/איכות?(הCANON זולה בכ 250 ש"ח עם חישוב הזיכרון, איך האיכות?). תודה.
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה ההבדלים העיקריים בין הגירסה 5600 ל 9600 חוץ מה גודל המגה פיסקל
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
3 קוב מים לא הספיקו אז הביאו את הרכב אספקה ש"דיגמן" לי מול השקיעה מחפש שם לתמונה,תרגישו חופשי לתת
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
Nי שמוצא לי את הדרייבר והתוכנה vp-eye 3.0 הוא מלך אצלי למה אני מחפש אותו כל הזמן אני מוצא את 2.0 או שאני מוצא אותו והקישור לא עובד
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
היי אנשים , יש לי את ה Canon S2 is אני מאוד רוצה לקנות פלאש חיצוני , במיוחד לצילום באירועים\מסיבות. אממ , מה שאני לא מבין זה , איך הוא מתחבר? כי שמתי לב שלמ צלמה שלי , יש את הפלאש שלה למעלה ואין איזה חיבור או משהו לפלאש חיצוני... אז מה האפשרויות? ראיתי פלאש מסויים שמתחבר דרך החיבור הקטן של החצובה מלמטה , והולך לצד של המצלמה. אבל מה שאני לא מבין בחיבור הזה , זה פשוט ההברגה מלמטה היא מפלסטיק רגיל , לא משהו שיכול להולך מידע או משהו כזה.. אז איך הפלאש עצמו יודע מתי המצלמה מצלמת ומתי לפעול? בכל מקרה , אם בכל זאת יש דרך לחבר פלאש חיצוני למצלמה הזאת , אני אשמח לקבל חוות דעת.. תקציב כרגע לא ידוע , 1000 שקל פלוס מינוס. רק תמליצו על משהו טוב. תודה !
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קונה מתנה לאחי לחתונה מצלמה דיגיטאלית, אני צריך המלצה בבקשה שתיכנס לתקציב שלי ואם יש איזה שהיא מצלמה שיש לה אפשרות להחליף עדשות . אשמח לקבל כמה דגמים שאתם יכולים להמליץ לי עליהם תודה.
-
- 8 תגובות
- 728 צפיות
-
-
-
- 9 תגובות
- 911 צפיות
-
-
בעיון בדף הבא : http://www.dpreview.com/reviews/compare_post.asp?method=sidebyside&cameras=canon_s2is%2Ccanon_s3is&show=all רואים שישנם מספר הבדלים .אולם בתור אחד שלא מכיר כול כך את המושגים הטכניים השונים,אני לא ממש יודע עד כמה הם גדולים. האם ההבדלים הללו משמעותיים ושווים את ההפרש של כ-700 שח בין שני הדגמים? חשוב לי : שיצאו תוצאות טובות בצילום ללא פלש ,בתנאי תאורה נחותים. שהקליפ וידיאו יהיה איכותי. שהמייצב האופטי והאוטופוקוס יתפקדו היטב בזום המקסימלי x12 ובתנאי תאורה ירודים , בשני המצבים גם בצילום stills וגם בצילום קטע וידיאו. במידה וישנה מצלמה אחרת (עם מייצב תמונה +זום גבוהה +אפשרות צילום וידיאו 640x480 - fps 30 +מסך מיפרקי +הזנת מתח מסוללות אצבע ניטענות -AA ) …
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכל בכותרת, מחפש מצלמה דיגיטאלית טובה עד המחיר הנ"ל, שתתן תמורה שווה למחיר (=
-
- 9 תגובות
- 677 צפיות
-