צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
-
- 7 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אז ככה הגיע הזמן ליקנות מצלמה דיגיטלית הסיגנון שלי זה אלו שניכנסים לכיס הקומפקטיות הקטנות אז ראיתי כמה וכמה ורציתי להיתייעץ פה איזה מצלמה לקחת. הנה המצלמה שאני רוצה: SD630 http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=411324 מה אתם אומרים עליה? ממה שהבנתי לעשות וידאו באיכות הכי גבוהה זה 9 דקות והוא תופס ג'יגה מהזיכרון. מאוד חשוב לי מצב הוידאו רציתי לדעת אם יש עוד מצלמות של CANON שטובות מהSD630 ביכולות הוידאו? בקשר לחברות אני סגור אך ורק על CANON ועל הקומפקטיות במיוחד! אני "חובבן ומתחיל" בתחום הצילום אפשר להגיד אבל אני מאוד אוהב לצלם ואני רוצה שתיהיה לי מצלמה ברמה גבוהה יוקרתית ואיכותית! בכללי על איזה מצלמה אתם ממליצים עד 1500 +-
-
- 14 תגובות
- 902 צפיות
-
-
יש לי מצלמה של סוני דגם DSC-S600 שלא מצאתי בשום מקום איך מישתמשים במאקרו. הורדתי את המדריך למשתשמש מהאתר של סוני וגם שם לא מצאתי. רם למישהו יש מושג שיודיע. תודה מראש :]
-
- 6 תגובות
- 902 צפיות
-
-
בזמני החופשי מצאתי מחזיק מפתחות ישן שלי והשתעשעתי איתו ועם הS9000, הרי לכם התוצאות : ( דני, הת'רד הקודם שלי כבר התייבש ונקבר בתחתית העמוד, לא ראיתי צורך להקפיץ אותו שוב... ) תגובות, הצעות ייעול, ביקורת, עריכות, מה שבא לכם, הכל יתקבל בברכה (:
-
- 8 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום לכולם. שבי (מנהל הפורום) ביקש ממני לצלם לו כמה תמונות של החצובה שידגימו גם את הגודל שלה (הוא רצה לראות כי הוא לא נכח במיפגש). אז החלטתי לנצל את הבוק הקטן שעשיתי לה וגם להעלות את התמונות כאן בשבילכם , וזה קצת יענה גם לכל מי ששאל אותי שאלות בפרטי. אז כמו שחלקכם יודעים - מדובר בחצובת מיני טלסקופית בגודל של קצת יותר מ 10 ס"מ ונפתחת לגודל של קצת יותר מ 23 ס"מ. החצובה - כידוע אביזר חובה בשביל לצלם תמונות בלילה או בתנאי תאורה מינימלים , אך היא פוגעת בניידות של המצלמה הדיגיטלית הקטנה שקניתם ולרוב לא לוקחים אותה. החצובה הזאת זה הפתרון - גם קטנה וניכנסת לנרתיק של המצלמה או לכיס - וגם ניפתחת למספיק גודל שמאפשר עבודה ממוצעת. ולגבי שאלות של איפה לקנות בארץ - אני לא יודע , קנית…
-
- 4 תגובות
- 901 צפיות
-
-
-
- 8 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום לכולם . אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית במחיר של 700 ש"ח לשימוש ביתי. צריך שתהיה של חברה מוכרת (שיהיה לי אבא ואמא למקרה של בעיות) יתקבל בברכה שהיא תהיה דקה וקטנה. וכל מה שאתם רואים לנכון. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 901 צפיות
-
-
בוקר טוב. לא יודע מה ניכנס בהורים שלי פיתאום אבל הם ניזכרו שהעולם כבר כמה שנים משתמש במצלמות דיגיטליות ומצלמות הפילם נחלת העבר. הדרישות שלנו דיי פשוטות- מצלמה לא גדולה, דיגיטלית, איכות תמונה טובה, אפשרות לצילום ווידיאו, על כרטיסי זיכרון, על סוללה ניטענת לזמן ממושך, עם חיבור USB למחשב וקלה לתפעול. המצלמה תשמש בעיקר להנצחת אירועים משפחתיים ודברים באותו סטייל. כמו שאפשר להבין ההורים שלי לא מקצועני צילום כמו רובכם כאן לכן הדרישות לא כ"כ גבוהות. המצלמה שהייתה לנו עד כה שירתה אותנו 8 שנים ועדיין היא עובדת מצויין (איזה דגם של SONY). התקציב הוא עד 1000 ש"ח גג. אשמח לשמוע גם המלצה לחנות טובה באיזור המרכז ( אם יש אחת מקצועית ואיכותית בדרום תל אביב זה עוד יותר טוב) נ.ב. אם עב…
-
- 1 תגובה
- 901 צפיות
-
-
-
- 10 תגובות
- 901 צפיות
-
-
תמונה מטיול ... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 10 תגובות
- 901 צפיות
-
-
אח שלי קנה מצלמה של HP ב 850 שקל, קצת זילזתי תאמת בהתחלה. אבל היום קיבלתי את המצלמה וקצת שיחקתי איתה, זאת הפעם הראשונה שאני מצלם עם מצלמה דיגיטאלית (או בכלל פעם ראשונה שאני מצלם עם מצלמה לכיף). 3 תמונות, שניים בצוהוריים אחת אחרי הצוהוריים-
-
- 7 תגובות
- 901 צפיות
-
-
לאחרונה יצא לי הרבה לצלם בתוך מבנים ובכמה אירועים משפחתיים - התוצאות היו על הפנים. לכן אני זקוק לפלאש, חשבתי על שני הדגמים הבאים: hvl-f42am במחיר הוא 1000שח (EBAY) hvl-f58am במחיר הוא 1500שח (EBAY) אבל כמובן יש גם את הפלאשים של סיגמה. מכיוון שלא מצאתי השוואות או הוכחות לכאן או לכן מה יותר טוב. אני שואל אתכם מה עדיף.
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-
-
חייב להעלות בדחיפות כ 300 תמונות .......... איזה אתר הכי מומלץ והכי פשוט (וגם חינמי כמובן) להעלאת תמונות ? תודה.
-
- 8 תגובות
- 901 צפיות
-
-
משהו מכיר עוד חנויות שמוכרות לארץ ציוד צילום ?
-
- 10 תגובות
- 901 צפיות
-
-
-
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי את המצלמה f31fd של פוגי וחשבתי לקנות כרטיס זיכרון גדול של 2gb . אחת הסיבות שקניתי מלכתחילה את המצלמה הזאת היתה היכולת לצלם קיטעי וידיאו ארוכים שמוגבלים אך ורק בנפח כרטיס הזיכרון כך שלמעשה , אני אוכל לצלם קטע וידיאו של כחצי שעה עם כרטיס של 2gb. ציטוט מתוך: http://www.dpreview.com/reviews/fujifilmf30/page7.asp Movie mode Like most of its competitors the F30 offers movie capture at up to 640 x 480 pixels (VGA) / 30 frames per second, with the duration limited only by the space left on the card. The movies are recorded in motion JPEG (.avi) format, with fairly heavy compression; they work out at around 1.1 MB/sec, meaning you can fit just under 15 min…
-
- 6 תגובות
- 900 צפיות
-
-
-
אני מחפש מצלמה דיגיטלית חדשה. התקציב הוא 1100 ש"ח, אבל אני גמיש יחסית. אני צריך מצלמה קומפקטית, הגודל לא מפריע לי, אבל המשקל כן. אני מתכנן לצלם בחללים קטנים עם תאורה חלשה, כך שעדשה רחבה היא בונוס. כמו כן, אני צריך יכולות מאקרו טובות. תמיכה בSecure Digital חשובה לי, בגלל המחיר הזול של הכרטיסים ומאחר שהם נורא נפוצים, אבל אני יכול להתפשר על פורמטים אחרים כגון . עדיפות למצלמות עם עינית. חשבתי על הFuji F31 או הCanon A710. מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום לכולכם! אוקיי, הרבה זמן שאני מחפש מצלמה טובה. אני מתלבט בין Canon PowerShot A520 לבין Canon PowerShot A85 התקציב שלי הוא עד 1000 ומשהו שקל (100 200 שקל יותר לא נורא) אם יש משהו יותר טוב בתקציב הזה אני ישמח לשמוע אההה, שהיה איכות טובה, צילום מהיר וזהו אני חושב? : אממ יש עוד תגידו אני לא מבין בבזה!! טוב תודה רבה למי שיעזור!! :-*
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
-
שלום, אני רוצה להבין איך מחושבות המהירויות של כרטיסי SD ו CF. אני מתכוון לערכים כגון X66 X133 וכדומה מה זה X1 כיצד מחשבים כמה מידע מיצרת המצלמה בשניה כדי להתאים את מהירות הזכרון. אני מקווה שתתרמו ידע וקישורים לאתרים שמסבירים את הנושא.
-
- 8 תגובות
- 900 צפיות
-
-
בכוונתי לרכוש מצלמת וידיאו ואני מתלבט בין שני דגמים. Panasonic TM900 או Sony CX700 האם מישהו יכול לעזור לי בעצה טובה ? אני גמלאי בן 73 , טוב בנושא מחשבים וההובי העיקרי בחיי זה עריכת מצגות וסרטוני וידיאו. אני מציין שוב הובי ולא מקצוע. למדתי לבד להשתמש בתוכנות עריכה, powerpoint ,power dirctor 9 ,pinnacle 15 ועוד...... עד היום צעלמתי במצלמת Sony Cyber-Shot ,פתחתי איזור שלי ב-You Tube בו הכנסתי מעל 200 סרטונים שאני ערכתי. בכוונתי להתקדם בנושא צילום הוידאו ולכן מאד חשוב לי לבחור במצלמה הנכונה. אודה לך מאד אם תצליח לבדוק להמליץ לי איזה מהם לרכוש.
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
יש לי את המצלמה כבר יותר משנה. אתמול החלפתי סוללות חדשות כמו בכל פעם שהסוללות נגמרות,אך הפעם הסוללות החדשות נגמרו בתוך 10 שניות. החלפתי שוב פעם לסוללות חדשות והפעם המצלמה לפני שנדלקה בקשה להחליף סוללות,,לאחר מכן נדלקה ולאחר כמה שניות הבהבה לי שוב המנורה שאומרת שהסוללה עומדת להגמר. אני לא מבין מה יכולה להיות הסיבה לכך,ניסיתי שוב ושוב ובכל פעם אותו דבר. האחריות נגמרה לי לפני שבוע ,יש למישהו מושג ?? תודה
-
- 4 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אני עם הFINEPIX כבר מעל שנה, ונהייתי ממש פריק של צילום והיא כבר ממש לא מספיקה לי... קשה לה מאוד לצלם בלי תנאי אור טובים, צילומים בתנועה, ובנוסף חסרים לה הרבה אופציות לשינוי ידני ראיתי בכמה חנויות שמוכרים את הCANON A96 ב1650~ (חדשה) ורציתי לדעת האם השדרוג יהווה שינוי גדול (או אחד ששווה את הכסף בכל מקרה..) תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 900 צפיות
-