עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by orlupo,

• 10 תגובות
    • 915 צפיות
  2. Started by overload,

אח שלי קנה מצלמה של HP ב 850 שקל, קצת זילזתי תאמת בהתחלה. אבל היום קיבלתי את המצלמה וקצת שיחקתי איתה, זאת הפעם הראשונה שאני מצלם עם מצלמה דיגיטאלית (או בכלל פעם ראשונה שאני מצלם עם מצלמה לכיף). 3 תמונות, שניים בצוהוריים אחת אחרי הצוהוריים-

• 7 תגובות
    • 915 צפיות
  3. שלום, אני רוצה להבין איך מחושבות המהירויות של כרטיסי SD ו CF. אני מתכוון לערכים כגון X66 X133 וכדומה מה זה X1 כיצד מחשבים כמה מידע מיצרת המצלמה בשניה כדי להתאים את מהירות הזכרון. אני מקווה שתתרמו ידע וקישורים לאתרים שמסבירים את הנושא.

• 8 תגובות
    • 915 צפיות
  4. Started by re5pect,

שלום! יש לי A75 ואני מאוד מרוצה ממנה רציתי לשאול מהם מגבלות המצלמה מבחינת טמפרטורה-קור וחום. והאם אפשר לחשוף את החישן לשמש בלי פחד שיקרה לו משהו.?\

• 5 תגובות
    • 915 צפיות
  5. Started by ilan_fix,

היי... אני הולך (אחרי הרבה עיקובים) לקנות מצלמה מינולטה Z3. זאת מצלמת 4 מגהפיקסל שמשתמשת בכרטיסי SD, ורק בהם אם אני מבין נכון. השאלה שלי היא,האם מספיק לי הכרטיסים הרגילים, או שכדאי להשקיע בכרטיס SD ULTRA? יהיה הבדל משמעותי במהירות? תודה

• 0 תגובות
    • 915 צפיות
  6. Started by ALÞHA,

;D

• 8 תגובות
    • 915 צפיות
  7. Started by benor,

אתמול רכבתי על אופניים באיזור יקום/אודים . (התמונות לא הכי מושקעות , הטיול עצמו היה מיועד להנאה מהרכביבה ולא לצילום )

• 8 תגובות
    • 914 צפיות
  8. Started by Syrex,

שלום לכולם . אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית במחיר של 700 ש"ח לשימוש ביתי. צריך שתהיה של חברה מוכרת (שיהיה לי אבא ואמא למקרה של בעיות) יתקבל בברכה שהיא תהיה דקה וקטנה. וכל מה שאתם רואים לנכון. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 914 צפיות
  9. Started by avivlyaviv,

תמונה שחבר צילם מהצפון בעמק החולה..... http://img87.imageshack.us/img87/2706/dsc00758te2.jpg איך?

• 8 תגובות
    • 914 צפיות
  10. Started by zoman,

• 7 תגובות
    • 914 צפיות
  11. Started by pazi,

בכוונתי לרכוש מצלמת וידיאו ואני מתלבט בין שני דגמים. Panasonic TM900 או Sony CX700 האם מישהו יכול לעזור לי בעצה טובה ? אני גמלאי בן 73 , טוב בנושא מחשבים וההובי העיקרי בחיי זה עריכת מצגות וסרטוני וידיאו. אני מציין שוב הובי ולא מקצוע. למדתי לבד להשתמש בתוכנות עריכה, powerpoint ,power dirctor 9 ,pinnacle 15 ועוד...... עד היום צעלמתי במצלמת Sony Cyber-Shot ,פתחתי איזור שלי ב-You Tube בו הכנסתי מעל 200 סרטונים שאני ערכתי. בכוונתי להתקדם בנושא צילום הוידאו ולכן מאד חשוב לי לבחור במצלמה הנכונה. אודה לך מאד אם תצליח לבדוק להמליץ לי איזה מהם לרכוש.

• 0 תגובות
    • 914 צפיות
  12. יש לי את המצלמה כבר יותר משנה. אתמול החלפתי סוללות חדשות כמו בכל פעם שהסוללות נגמרות,אך הפעם הסוללות החדשות נגמרו בתוך 10 שניות. החלפתי שוב פעם לסוללות חדשות והפעם המצלמה לפני שנדלקה בקשה להחליף סוללות,,לאחר מכן נדלקה ולאחר כמה שניות הבהבה לי שוב המנורה שאומרת שהסוללה עומדת להגמר. אני לא מבין מה יכולה להיות הסיבה לכך,ניסיתי שוב ושוב ובכל פעם אותו דבר. האחריות נגמרה לי לפני שבוע ,יש למישהו מושג ?? תודה

• 4 תגובות
    • 914 צפיות
  13. בשעה טובה רכשתי מצלמה חדשה הדגם הוא Canon SD700 אבל כידוע הזיכרון שמגיע עם המצלמה הנ"ל הוא רק 16 מגה בייט שזה ממש מבאס. אז החלטתי לנצל את הכסף שלי שמעלה אבק ב paypal לרכוש כרטיס זיכרון נורמלי. למשהו יש עצה איזה כרטיס כדאי לרכוש ומהיכן ?

• 5 תגובות
    • 914 צפיות
  14. חייב להעלות בדחיפות כ 300 תמונות .......... איזה אתר הכי מומלץ והכי פשוט (וגם חינמי כמובן) להעלאת תמונות ? תודה.

• 8 תגובות
    • 914 צפיות
  15. Started by reem,

קניתי מצלמה canon mv750i צילמתי סרט שנשמר על הקלטת . עכשיו אני רוצה להעביר את הסרט שבקלטת למחשב כך שזה ישמר לי בתור קובץ וידאו . אם מישהו יוכל להסביר לי איך עושים זאת פאנן... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 914 צפיות
  16. אז ככה הגיע הזמן ליקנות מצלמה דיגיטלית הסיגנון שלי זה אלו שניכנסים לכיס הקומפקטיות הקטנות אז ראיתי כמה וכמה ורציתי להיתייעץ פה איזה מצלמה לקחת. הנה המצלמה שאני רוצה: SD630 http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=411324 מה אתם אומרים עליה? ממה שהבנתי לעשות וידאו באיכות הכי גבוהה זה 9 דקות והוא תופס ג'יגה מהזיכרון. מאוד חשוב לי מצב הוידאו רציתי לדעת אם יש עוד מצלמות של CANON שטובות מהSD630 ביכולות הוידאו? בקשר לחברות אני סגור אך ורק על CANON ועל הקומפקטיות במיוחד! אני "חובבן ומתחיל" בתחום הצילום אפשר להגיד אבל אני מאוד אוהב לצלם ואני רוצה שתיהיה לי מצלמה ברמה גבוהה יוקרתית ואיכותית! בכללי על איזה מצלמה אתם ממליצים עד 1500 +-

• 14 תגובות
    • 914 צפיות
  17. כדי לקנות את המצלמה של סוני: Sony Cyber-shot DSC-T3 או את המצלמה של canon: ב1295 שקל Canon PowerShot A620 או שיש דגם יותר חדש שהמחיר שלו לא עובר את התקציב 1500(כולל עוד כרטיס זכרון חדש ותיק קטן למצלמה ומטען+סוללות) אני צריך לדעת דחוף כי אני טס עוד 4 ורוצה להזמין לפני הטיסה אם יש מצלמות אחרות מחברות שונות הכל טוב רק שיהיה משהו בסט תודה מראש!

• 13 תגובות
    • 914 צפיות
  18. משהו מכיר עוד חנויות שמוכרות לארץ ציוד צילום ?

• 10 תגובות
    • 914 צפיות
  19. Started by zoman,

במקרה תפסתי זברה מוכנה לפעילות ,אז צילמתי במהירות לפני שיעבור לה החשק

• 7 תגובות
    • 913 צפיות
  20. Started by SMoKeR,

החל מלפני שבוע יש לי את המצלמה המדוברת ורציתי להביא לכם אותה בחוות דעת, כמו ביקורת כזאת אבל בקטנה... אני יעבור רק על הנקודות החלשות שלה ואשווה כמה מהן עם הדגם היותר מתקדם שלה, ה -S9000/9500. בעיקרון אלה לא דברים שיגרמו לי אישית להתחרט על הקנייה אבל בהחלט ישנם כמה נקודות חשובות שהיה עדיף שישפרו... חסרונות: אין אפשרות להוספת פלאש חיצוני - (ב S9500 יש אפשרות ל hot-shoe) אין Auto Rotate במצב Playback לתמונות שצולמו אנכית - לא נוח הזום שניתן לעשות על תמונה שכבר צולמה הוא מוגבל, לדוגמה על תמונת 480 א 640 אין אפשרות בכלל לעשות זום. וברזולוציות גבוהות יותר הזום מוגבל עד להגדלה מסויימת מחיקת תמונה לוקחת קצת יותר מדי זמן ומלווה באנימציה מעצבנת אין מייצב תמונה אין…

• 4 תגובות
    • 913 צפיות
  21. Started by aleXtazi,

לא יודע עם תאהבו או לא [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 913 צפיות
  22. Started by ^Z^,

אני מחפש מצלמה דיגיטלית חדשה. התקציב הוא 1100 ש"ח, אבל אני גמיש יחסית. אני צריך מצלמה קומפקטית, הגודל לא מפריע לי, אבל המשקל כן. אני מתכנן לצלם בחללים קטנים עם תאורה חלשה, כך שעדשה רחבה היא בונוס. כמו כן, אני צריך יכולות מאקרו טובות. תמיכה בSecure Digital חשובה לי, בגלל המחיר הזול של הכרטיסים ומאחר שהם נורא נפוצים, אבל אני יכול להתפשר על פורמטים אחרים כגון . עדיפות למצלמות עם עינית. חשבתי על הFuji F31 או הCanon A710. מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 913 צפיות
  23. Started by SOLIDUS SNAKE,

לאחרונה יצא לי הרבה לצלם בתוך מבנים ובכמה אירועים משפחתיים - התוצאות היו על הפנים. לכן אני זקוק לפלאש, חשבתי על שני הדגמים הבאים: hvl-f42am במחיר הוא 1000שח (EBAY) hvl-f58am במחיר הוא 1500שח (EBAY) אבל כמובן יש גם את הפלאשים של סיגמה. מכיוון שלא מצאתי השוואות או הוכחות לכאן או לכן מה יותר טוב. אני שואל אתכם מה עדיף.

24. רוצה לרכוש כרטיס 16G במהירות סבירה - לא מחפש את הכי מהיר שיש מתלבט בין רכישת הכרטיס הזה http://www.amazon.com/gp/product/B0012W7HQK?ie=UTF8&seller=A3J17MMRJ6NIP7&sn=RetailTronics לבין הכרטיס הזה http://www.amazon.com/Transcend-Memory-TS16GSDHC6E-Frustration-Free-Packaging/dp/B001ECQVTM/ref=pd_cp_e_1 איזה מהם מהיר יותר ? איזה אמין יותר ונחשב איכותי יותר? בקיצור - איזה מומלץ יותר לצילום דיגיטאלי?

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  25. Started by ETB,

אני מתקוון לרכוש מצלמה דיגיטלית בתחילת החודש הבא, והתקציב שלי נמוך, חשבתי ללכת על המצלמה של KODAK CX6200 שעולה רק 500 שקל. באתר של Kodak אין הרבה פרטים על המצלמה, חוץ מזה שהיא 2MP, ויש לה רק זום דיגיטלי של X2 (אין זום אופטי) ואפשר לצלם בה 30 שניות של סרט, אבל אין שום פרטים על גודל החיישן, והיא אוטומטית לחלוטין. בתחלס היא ניראת מצלמה יחסית איכותית למחיר שלה, גם קראתי קצת ביקרות מעודדות עליה מאתרים מחו"ל. היא שווה את הכסף, או שכדיי לי לחסוך עוד 200 שקל וללכת על Canon A60, שניתן למצוא אותה בסביבות ה700 שקל.

• 3 תגובות
    • 913 צפיות

דיונים חדשים בפורומים