עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. משהו מכיר עוד חנויות שמוכרות לארץ ציוד צילום ?

• 10 תגובות
    • 859 צפיות
  2. Started by ALÞHA,

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  3. Started by Syrex,

שלום לכולם . אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית במחיר של 700 ש"ח לשימוש ביתי. צריך שתהיה של חברה מוכרת (שיהיה לי אבא ואמא למקרה של בעיות) יתקבל בברכה שהיא תהיה דקה וקטנה. וכל מה שאתם רואים לנכון. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 859 צפיות
  4. הכוונה למצלמה הזו... http://img133.imageshack.us/img133/1913/15hb1.jpg

• 8 תגובות
    • 859 צפיות
  5. Started by aviram20,

יש לי מצלמה של דיגיטל קונספטס digital concepts מדגם 89379-Z כול הדרייבים שמצאתי הם בתשלום ואני גם לא מוצא את האתר של החברה שבו אני יוכל להוריד את הדרייבר למצלמה כדי להישתמש בה במחשב עוד בעיה יש במצלמה.. זה שהיא שוחטת בטריות אני שם 3 בטריות עולות 5 שקל הדקות האלה אחרי 2-3 דקות נגמרות הבטריותץ אני מכבה אותה מדליק הוא נותן עוד כמה שניות וככה עד שהבטיות שובקות באמת אם אני ישים אנרג'......... או דור... או חברה של בטריה טובה שעולה 30 שקל לרבעיה היא לא תשחוט ככה? או שעדיין זה לא משנה .. המצלמה היא 3.1 תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  6. Started by rhin0,

http://img175.imageshack.us/img175/8962/texture122copysp9.jpg

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  7. Started by benor,

הרבה זמן לא צלמתי, וגם הרבה זמן לא העליתי לכאן תמונות.

• 12 תגובות
    • 857 צפיות
  8. Started by KoM,

שנים שלא פירסמתי כאן תמונה כלשהי, הנה אחת האחרונות.

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  9. שלום לכולם. שבי (מנהל הפורום) ביקש ממני לצלם לו כמה תמונות של החצובה שידגימו גם את הגודל שלה (הוא רצה לראות כי הוא לא נכח במיפגש). אז החלטתי לנצל את הבוק הקטן שעשיתי לה וגם להעלות את התמונות כאן בשבילכם , וזה קצת יענה גם לכל מי ששאל אותי שאלות בפרטי. אז כמו שחלקכם יודעים - מדובר בחצובת מיני טלסקופית בגודל של קצת יותר מ 10 ס"מ ונפתחת לגודל של קצת יותר מ 23 ס"מ. החצובה - כידוע אביזר חובה בשביל לצלם תמונות בלילה או בתנאי תאורה מינימלים , אך היא פוגעת בניידות של המצלמה הדיגיטלית הקטנה שקניתם ולרוב לא לוקחים אותה. החצובה הזאת זה הפתרון - גם קטנה וניכנסת לנרתיק של המצלמה או לכיס - וגם ניפתחת למספיק גודל שמאפשר עבודה ממוצעת. ולגבי שאלות של איפה לקנות בארץ - אני לא יודע , קנית…

• 4 תגובות
    • 857 צפיות
  10. Started by KoM,

• 5 תגובות
    • 857 צפיות
  11. אני עם הFINEPIX כבר מעל שנה, ונהייתי ממש פריק של צילום והיא כבר ממש לא מספיקה לי... קשה לה מאוד לצלם בלי תנאי אור טובים, צילומים בתנועה, ובנוסף חסרים לה הרבה אופציות לשינוי ידני ראיתי בכמה חנויות שמוכרים את הCANON A96 ב1650~ (חדשה) ורציתי לדעת האם השדרוג יהווה שינוי גדול (או אחד ששווה את הכסף בכל מקרה..) תודה מראש

• 4 תגובות
    • 857 צפיות
  12. Started by N N C,

ניסיון ראשון על הקאנון החדשה, a510...

• 4 תגובות
    • 857 צפיות
  13. שלום לכולם דוד שלי יש מצלמה של MINOLTA DVnax 505 si נדמה לי שזה השם שהיא לא דיגטלית ושני אני קורא לזה צינורות AF=28-80 וווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו AF-75-300 כמה כול הציוד הזה שווה זה רק למבינים בלבד??

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  14. Started by ashkenazone,

שלום, רציתי לדעת אם Kodak Easyshare cx7330 ב1000 ש"ח + 256 מגה זיכרון ונרתיק זה דיל טוב? מצלמה טובה במחיר טוב? ואיזה עוד אפשרויות יש לי בתקציב של 1000 גג שהן יותר טובות? תודה.

• 5 תגובות
    • 857 צפיות
  15. Started by ranyr,

אני מתלבט בין F20 לF30 יש הבדל משמעותי בניהם? בהתחשב שיש הבדל של 40$ לטובת F20

• 4 תגובות
    • 857 צפיות
  16. שלום. אני מחפש מצלמה לצילומים חובבניים. לדוגמא לצלם את הילדים בטיולים, לצלם איזה חפץ או משהו, אני לא מחפש משהו מקצועי עם מאקרו והכל, למרות שאני מאוד אשמח. אני מתאר לעצמי שב500 שקל אי אפשר למצוא משהו חדש, לכן רציתי לדעת על אילו מצלמות אתם ממליצים שאוכל לחפש אפילו יד שניה או משהו. רציתי את הF20 שעלתה פעם 700 שקל אבל עכשיו היא קפצה פתאום ל1000 עריכה: איך הFuji FinePix A400 ? אופס להעביר בבקשה לפורום צילום

• 8 תגובות
    • 856 צפיות
  17. Started by killerg,

שלום אני מיתעניין כרגע לגבי מצלמות של canon וראיתי שהסידרה האכשווית נקראת rebel אני רוצה להבין מה ההבדלך בין rebel ל סידרות שבהם היו מיספר ואז D כמו למשל ה 350D וה rebel XT האם זה בעצם אותה מצלמה ושם פשוט אחר?? כי במקומות שונים אני רואה : 350D\rebel XT תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 856 צפיות
  18. מקווה שזה הפורום המתאים אם לא בבקשה תעבירו תודה. שלום אני מחפש מצלמה דיגיטלית. התקציב שלי הוא 500-600 ש"ח מקסימום. אני לא ממש מבין בזה לכן שואל פה.. דברים שחשוב שיהיה ממולץ החרבת זיכרון. הממ לא יודע כמו שאמרתי אני לא מבין גדול לכן אני משאיר את החירה בידיכם. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 856 צפיות
  19. Started by DimaX,

היי! הנה 4 תמונות של זריחה ותמונה אחת של שקיעה. זריחה: [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 856 צפיות
  20. Started by IAF.ofek,

החדשות של קאנון בארץ ב-C4L 1349 ¤ - Canon PowerShot A530 2039 ¤ - Canon PowerShot A700 1743 ¤ - Canon PowerShot A540 1051 ¤ - Canon PowerShot A430 ה-A700 יקרה יחסית למה שהיא מספקת,ה-A540 תיהיה משתלמת ב-300-400 ש"ח פחות

• 6 תגובות
    • 856 צפיות
  21. Started by R0ck,

1. "So, What you had in mind"... 2. "Men In Blue" - 3.

• 4 תגובות
    • 856 צפיות
  22. Started by lior@s,

4 מגה פיקסל ועוד מלא אפשרויות בתוך ! אם אתם מכירים אותה מקרוב זה יהיה טוב. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 856 צפיות
  23. Started by afekchaos,

איך עושים שלא יהיו עיניים אדומות עם פוטו שופ?

• 1 תגובה
    • 856 צפיות
  24. Started by 1,

התקציב שלי מתאים לשתי המצלמות, אך בכל זאת אני לא יודע את ההבדלים ולכן גם אני לא בטוח אם שווה להשקיע עוד כמה שטרות בשביל הA85. מישהו יכול להסביר לי מה ההבדלים מבחינת נתונים טכניים, והאם שווה לי בתור משתמש חובבן (צלם מתחיל שמעוניין לצלם, לפתח חלק מהתמונות, חלק להדפיס על דף A4, ולראות אותם על צג המחשב באיכות מעולה) לרכוש אותה ולהעדיפה על פני A75?

• 5 תגובות
    • 856 צפיות
  25. תמונה מטיול ... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 10 תגובות
    • 856 צפיות

דיונים חדשים בפורומים