עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by Syrex,

שלום לכולם . אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית במחיר של 700 ש"ח לשימוש ביתי. צריך שתהיה של חברה מוכרת (שיהיה לי אבא ואמא למקרה של בעיות) יתקבל בברכה שהיא תהיה דקה וקטנה. וכל מה שאתם רואים לנכון. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 872 צפיות
  2. Started by T-Flash,

• 9 תגובות
    • 872 צפיות
  3. אני עם הFINEPIX כבר מעל שנה, ונהייתי ממש פריק של צילום והיא כבר ממש לא מספיקה לי... קשה לה מאוד לצלם בלי תנאי אור טובים, צילומים בתנועה, ובנוסף חסרים לה הרבה אופציות לשינוי ידני ראיתי בכמה חנויות שמוכרים את הCANON A96 ב1650~ (חדשה) ורציתי לדעת האם השדרוג יהווה שינוי גדול (או אחד ששווה את הכסף בכל מקרה..) תודה מראש

• 4 תגובות
    • 872 צפיות
  4. Started by aviram20,

יש לי מצלמה של דיגיטל קונספטס digital concepts מדגם 89379-Z כול הדרייבים שמצאתי הם בתשלום ואני גם לא מוצא את האתר של החברה שבו אני יוכל להוריד את הדרייבר למצלמה כדי להישתמש בה במחשב עוד בעיה יש במצלמה.. זה שהיא שוחטת בטריות אני שם 3 בטריות עולות 5 שקל הדקות האלה אחרי 2-3 דקות נגמרות הבטריותץ אני מכבה אותה מדליק הוא נותן עוד כמה שניות וככה עד שהבטיות שובקות באמת אם אני ישים אנרג'......... או דור... או חברה של בטריה טובה שעולה 30 שקל לרבעיה היא לא תשחוט ככה? או שעדיין זה לא משנה .. המצלמה היא 3.1 תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  5. Started by PyroGhost,

בזמני החופשי מצאתי מחזיק מפתחות ישן שלי והשתעשעתי איתו ועם הS9000, הרי לכם התוצאות : ( דני, הת'רד הקודם שלי כבר התייבש ונקבר בתחתית העמוד, לא ראיתי צורך להקפיץ אותו שוב... ) תגובות, הצעות ייעול, ביקורת, עריכות, מה שבא לכם, הכל יתקבל בברכה (:

6. Started by PyroGhost,

טוב בעקבות התמונה הזאת שפירסמתי :http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=175434.0 והתגובות שקיבלתי עליה החלטתי לצלם שוב את המקום, לנסות לתפוס זוויות שונות במקצת, הרי לכם 3 ניסיונות בינתיים : הערות, הארות וכל תגובה יתקבלו בברכה, תודה מראש לכל המגיבים, יוסי.

• 5 תגובות
    • 871 צפיות
  7. לאחרונה רכשתי את המצלמה f31fd של פוגי וחשבתי לקנות כרטיס זיכרון גדול של 2gb . אחת הסיבות שקניתי מלכתחילה את המצלמה הזאת היתה היכולת לצלם קיטעי וידיאו ארוכים שמוגבלים אך ורק בנפח כרטיס הזיכרון כך שלמעשה , אני אוכל לצלם קטע וידיאו של כחצי שעה עם כרטיס של 2gb. ציטוט מתוך: http://www.dpreview.com/reviews/fujifilmf30/page7.asp Movie mode Like most of its competitors the F30 offers movie capture at up to 640 x 480 pixels (VGA) / 30 frames per second, with the duration limited only by the space left on the card. The movies are recorded in motion JPEG (.avi) format, with fairly heavy compression; they work out at around 1.1 MB/sec, meaning you can fit just under 15 min…

• 6 תגובות
    • 871 צפיות
  8. Started by zeevkat,

יש לי את המצלמת וידיאו אבל הדירבר שלו לא נתמך בויסטה ואני לא מוצא אני צריך עזרה בבקשה Sony Handycam DCR-TRV245 Digital-8 Digital Camcorder דגם המצלמה

9. Started by gbox,

בס"ד אפשר לעשות זום עד לפרטים קטנים במיוחד. 1.5 גיגהפיקסל http://www.docbert.org/MP/ 0.7 גיגה פיקסל http://www.docbert.org/SydneyByNight/ 1 גיגהפיקסל http://www.docbert.org/ChicagoByNight/ תהנו

• 5 תגובות
    • 871 צפיות
  10. תמונה מטיול ... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 10 תגובות
    • 871 צפיות
  11. שלום. ברשותי המצלמה kodak cx7430 . רציתי לשאול האם קיימת אפשרות כלשהי שאוכל להפוך את המצלמה הזו למצלמת אינטרנט לשימוש בשיחות וידאו. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  12. Started by zoman,

• 7 תגובות
    • 871 צפיות
  13. Started by SOLIDUS SNAKE,

לאחרונה יצא לי הרבה לצלם בתוך מבנים ובכמה אירועים משפחתיים - התוצאות היו על הפנים. לכן אני זקוק לפלאש, חשבתי על שני הדגמים הבאים: hvl-f42am במחיר הוא 1000שח (EBAY) hvl-f58am במחיר הוא 1500שח (EBAY) אבל כמובן יש גם את הפלאשים של סיגמה. מכיוון שלא מצאתי השוואות או הוכחות לכאן או לכן מה יותר טוב. אני שואל אתכם מה עדיף.

14. יש לי את המצלמה כבר יותר משנה. אתמול החלפתי סוללות חדשות כמו בכל פעם שהסוללות נגמרות,אך הפעם הסוללות החדשות נגמרו בתוך 10 שניות. החלפתי שוב פעם לסוללות חדשות והפעם המצלמה לפני שנדלקה בקשה להחליף סוללות,,לאחר מכן נדלקה ולאחר כמה שניות הבהבה לי שוב המנורה שאומרת שהסוללה עומדת להגמר. אני לא מבין מה יכולה להיות הסיבה לכך,ניסיתי שוב ושוב ובכל פעם אותו דבר. האחריות נגמרה לי לפני שבוע ,יש למישהו מושג ?? תודה

• 4 תגובות
    • 871 צפיות
  15. Started by shlomom,

המטרה לשלוח תמונות להדפסה. הפורמט הדיגיטלי הוא בד"כ 3/4 בעוד התמונות הם 2/3 ולכן כמובן צריך לחתוך. אני מבין שאם שולחים לפיתוח תמונה 3/4 אז הם חותכים אוטומטית באיזושהי צורה. לאחר ביצוע crop ל 2/3, אם רוצים להכין מסגרת (Photoshop, Pain shop) אז היא שוב משנה את היחס. יש פתרון איך להכין/להוסיף מסגרת לתמונה ולשמור על היחס 2/3? יש הצעות, המלצות?

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  16. בוקר טוב. לא יודע מה ניכנס בהורים שלי פיתאום אבל הם ניזכרו שהעולם כבר כמה שנים משתמש במצלמות דיגיטליות ומצלמות הפילם נחלת העבר. הדרישות שלנו דיי פשוטות- מצלמה לא גדולה, דיגיטלית, איכות תמונה טובה, אפשרות לצילום ווידיאו, על כרטיסי זיכרון, על סוללה ניטענת לזמן ממושך, עם חיבור USB למחשב וקלה לתפעול. המצלמה תשמש בעיקר להנצחת אירועים משפחתיים ודברים באותו סטייל. כמו שאפשר להבין ההורים שלי לא מקצועני צילום כמו רובכם כאן לכן הדרישות לא כ"כ גבוהות. המצלמה שהייתה לנו עד כה שירתה אותנו 8 שנים ועדיין היא עובדת מצויין (איזה דגם של SONY). התקציב הוא עד 1000 ש"ח גג. אשמח לשמוע גם המלצה לחנות טובה באיזור המרכז ( אם יש אחת מקצועית ואיכותית בדרום תל אביב זה עוד יותר טוב) נ.ב. אם עב…

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  17. Started by maor5,

שלום לכולכם! אוקיי, הרבה זמן שאני מחפש מצלמה טובה. אני מתלבט בין Canon PowerShot A520 לבין Canon PowerShot A85 התקציב שלי הוא עד 1000 ומשהו שקל (100 200 שקל יותר לא נורא) אם יש משהו יותר טוב בתקציב הזה אני ישמח לשמוע אההה, שהיה איכות טובה, צילום מהיר וזהו אני חושב? : אממ יש עוד תגידו אני לא מבין בבזה!! טוב תודה רבה למי שיעזור!! :-*

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  18. Started by shimon956,

שלום לכולם שלחתי תמצלמה שלי CANON A80 לתיקון כי יש לי אחריות של שנה והבעיה שיש במצלמה היתה אם החריץ של הזיכרון שברגע שמכניסים את הזיכרון למצלמה היא נתקעת לי וקיצור הם אמרו לי שאני צריך לשלם לתיקון וזה יעלה לי כ 300 שקל האם זה מוצדק ? והאם בכלל תיקון כזה עולה 300 שקל ? ואין עוד מקומות לתקן אותה ?

• 5 תגובות
    • 870 צפיות
  19. מקווה שזה הפורום המתאים אם לא בבקשה תעבירו תודה. שלום אני מחפש מצלמה דיגיטלית. התקציב שלי הוא 500-600 ש"ח מקסימום. אני לא ממש מבין בזה לכן שואל פה.. דברים שחשוב שיהיה ממולץ החרבת זיכרון. הממ לא יודע כמו שאמרתי אני לא מבין גדול לכן אני משאיר את החירה בידיכם. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  20. Started by N N C,

ניסיון ראשון על הקאנון החדשה, a510...

• 4 תגובות
    • 870 צפיות
  21. Started by ALÞHA,

;D

• 8 תגובות
    • 870 צפיות
  22. פירסמתי את אותה ההודעה בפורום של תפוז, אבל הממשק שלו דפוק ולא רציתי להמשיך שם. בכל מקרה, אני אמקד יותר את מה שאני מחפש גם לפי מה שהגיבו לי שם. אף פעם לא הייתה לי מצלמה, גם לא פילם, אז מדובר במצלמה ראשונה שאני עומד לקנות. קראתי מאמרים פה ושם, ולמדתי על המושגים בעולם הצילום, ורק חסר הנסיון בפועל שהוא העיקר אני משער. בגלל חוסר נסיון, אני לא כל כך יודע מה יהיה השימוש העיקרי של המצלמה, ומה יעניין אותי לצלם ביום יום. אבל דבר אחד שאני בטוח בו, הוא שאני הולך לצלם המון צילומי מאקרו, חרקים קטנים, כי לפי גלריות שראיתי זה די עניין. אז אני מחפש מצלמה עם יכולת מאקרו מעולה בהתאם למחיר, שגם תאפשר צילומים של שאר הדברים (משפחה, יציאות במסעדה וכו'). לפי מה שהמליצו בתפוז, כדאי לי ללכת על מצל…

• 6 תגובות
    • 869 צפיות
  23. Started by DimaX,

היי! הנה 4 תמונות של זריחה ותמונה אחת של שקיעה. זריחה: [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 869 צפיות
  24. Started by 1,

התקציב שלי מתאים לשתי המצלמות, אך בכל זאת אני לא יודע את ההבדלים ולכן גם אני לא בטוח אם שווה להשקיע עוד כמה שטרות בשביל הA85. מישהו יכול להסביר לי מה ההבדלים מבחינת נתונים טכניים, והאם שווה לי בתור משתמש חובבן (צלם מתחיל שמעוניין לצלם, לפתח חלק מהתמונות, חלק להדפיס על דף A4, ולראות אותם על צג המחשב באיכות מעולה) לרכוש אותה ולהעדיפה על פני A75?

• 5 תגובות
    • 869 צפיות
  25. Started by Spootnik,

אשמח לדעת חוות דעת שלכם להבדלים ביניהם

• 0 תגובות
    • 869 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.