עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. חייב להעלות בדחיפות כ 300 תמונות .......... איזה אתר הכי מומלץ והכי פשוט (וגם חינמי כמובן) להעלאת תמונות ? תודה.

• 8 תגובות
    • 894 צפיות
  2. Started by itaysk,

שלום, אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטאלית פשוטה וטובה, כזאת שגם אחותי ואמא שלי שאין להם שום ניסיון בצילום יוכלו להתמש בה. ראיתי שהקנון power shot ממש נפוצות אבל אשמח לקבל המלצות. תקציב:1000-1400 דרישות:יכולת לצילום וידאו עם קול, תמיכה בסוללות סטנדרטיות (עדיף AA) תודה

• 8 תגובות
    • 894 צפיות
  3. אז ככה הגיע הזמן ליקנות מצלמה דיגיטלית הסיגנון שלי זה אלו שניכנסים לכיס הקומפקטיות הקטנות אז ראיתי כמה וכמה ורציתי להיתייעץ פה איזה מצלמה לקחת. הנה המצלמה שאני רוצה: SD630 http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=411324 מה אתם אומרים עליה? ממה שהבנתי לעשות וידאו באיכות הכי גבוהה זה 9 דקות והוא תופס ג'יגה מהזיכרון. מאוד חשוב לי מצב הוידאו רציתי לדעת אם יש עוד מצלמות של CANON שטובות מהSD630 ביכולות הוידאו? בקשר לחברות אני סגור אך ורק על CANON ועל הקומפקטיות במיוחד! אני "חובבן ומתחיל" בתחום הצילום אפשר להגיד אבל אני מאוד אוהב לצלם ואני רוצה שתיהיה לי מצלמה ברמה גבוהה יוקרתית ואיכותית! בכללי על איזה מצלמה אתם ממליצים עד 1500 +-

• 14 תגובות
    • 894 צפיות
  4. כדי לקנות את המצלמה של סוני: Sony Cyber-shot DSC-T3 או את המצלמה של canon: ב1295 שקל Canon PowerShot A620 או שיש דגם יותר חדש שהמחיר שלו לא עובר את התקציב 1500(כולל עוד כרטיס זכרון חדש ותיק קטן למצלמה ומטען+סוללות) אני צריך לדעת דחוף כי אני טס עוד 4 ורוצה להזמין לפני הטיסה אם יש מצלמות אחרות מחברות שונות הכל טוב רק שיהיה משהו בסט תודה מראש!

• 13 תגובות
    • 894 צפיות
  5. משהו מכיר עוד חנויות שמוכרות לארץ ציוד צילום ?

• 10 תגובות
    • 894 צפיות
  6. Started by PyroGhost,

טוב בעקבות התמונה הזאת שפירסמתי :http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=175434.0 והתגובות שקיבלתי עליה החלטתי לצלם שוב את המקום, לנסות לתפוס זוויות שונות במקצת, הרי לכם 3 ניסיונות בינתיים : הערות, הארות וכל תגובה יתקבלו בברכה, תודה מראש לכל המגיבים, יוסי.

• 5 תגובות
    • 893 צפיות
  7. אריג'נט בשיתוף גליץ, בית הספר לצילום המוביל בישראל מקיימים מפגש מקצועי לצלמים 18:00-18:30 - התכנסות והרשמה 18:30-18:45 - רועי גליץ, דברי פתיחה 18:45-19:15 - אריגנ'ט, סקירת קו מוצרי Wacom 19:15-20:15 - אדם שול, עבודה בפוטושופ ולוחות Wacom לצלמים המפגש יתקיים ביום ג', ה- 27/12/11 בגליץ, רחוב היצירה 26, רמת גן ההשתתפות אינה כרוכה בתשלום מספר המקומות מוגבל ולכן יש צורך בהרשמה מוקדמת להרשמה: ‏http://www.arigent.co.il/forms/Ariscribe.asp?Ari=39

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  8. ח"ח משובח למשתמש Oferz מ Fresh, על לקיחת היוזמה ושיתוף הידע והתמונות המרהיבות עם כולנו! http://www.fresh.co.il/vBulletin/showthread.php?t=133217 http://www.fresh.co.il/vBulletin/showthread.php?t=133757

• 6 תגובות
    • 893 צפיות
  9. Started by Shoq,

מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 1000 שקל אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? גם וגם, אותו דבר בערך, מאמין שיותר באור. האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). אם תצא איכות טובה, אז ללא פלאש, אבל אם צריך אז כמובן עם פלאש. האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? העלות של פלאש כזה יד שניה נעה בין 400 ל-600 ש"ח או 1000 עד 1200 ש"ח לפלאש חדש. לא האם חשוב לך לצלם ב…

• 7 תגובות
    • 893 צפיות
  10. . מה התקציב שעומד לרשותך ? 1500-1000 ש"ח 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה. רמה בסיסית של צילום בטיולים. 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ? מצלמות של אולימפוס וקנון. הגביל אותי שלא היה סוללת ליתיום וכל הזמן צריך להחליף סוללה. בנוסף לא היה זום אופטי חזק רק X3 אני חושב. 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין לצלם, ובאילו תנאי תאורה ? (העריכו במידת האפשר גם שימושיות - למשל: הרבה תמונות חברה בטיולים באור יום, הרבה תמונות של הילדה בתוך הבית, מעט תמונות ברחובות חשוכים באמצע הלילה, מעט מאוד תמונות של הילדה במופעי ריקוד באו…

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  11. אהלן ברשותי נגן MP3 מסוג IRIVER H120 - שטח דיסק כולל של 20- ג'יגה אני מתכנן לקנות בקרוב את ה CANON A95. http://www.camera4less.co.il/product.asp?pID=416&cID=30&c=235641 שאלתי היא, האם יש אפשרות לבצע העברת תמונות מכרטיס הזכרון (CF) של המצלמה, ישירות אל הנגן ? אולי באמצעות אחד האביזרים שמופיעים בעמוד הזה : http://www.camera4less.co.il/categories.asp?cID=73 ? האם למישהו יש ידע או נסיון ממשי בדבר כזה ? האם זה אפשרי בכלל ? ומעבר לזה, אשמח לשמוע על המוניטין של camera4less (הרצתי חיפוש עליהם כאן בכל הפורומים, בינתיים זה נראה טוב). תודה מראש לעונים

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  12. Started by ^Z^,

אני מחפש מצלמה דיגיטלית חדשה. התקציב הוא 1100 ש"ח, אבל אני גמיש יחסית. אני צריך מצלמה קומפקטית, הגודל לא מפריע לי, אבל המשקל כן. אני מתכנן לצלם בחללים קטנים עם תאורה חלשה, כך שעדשה רחבה היא בונוס. כמו כן, אני צריך יכולות מאקרו טובות. תמיכה בSecure Digital חשובה לי, בגלל המחיר הזול של הכרטיסים ומאחר שהם נורא נפוצים, אבל אני יכול להתפשר על פורמטים אחרים כגון . עדיפות למצלמות עם עינית. חשבתי על הFuji F31 או הCanon A710. מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 893 צפיות
  13. Started by maor5,

שלום לכולכם! אוקיי, הרבה זמן שאני מחפש מצלמה טובה. אני מתלבט בין Canon PowerShot A520 לבין Canon PowerShot A85 התקציב שלי הוא עד 1000 ומשהו שקל (100 200 שקל יותר לא נורא) אם יש משהו יותר טוב בתקציב הזה אני ישמח לשמוע אההה, שהיה איכות טובה, צילום מהיר וזהו אני חושב? : אממ יש עוד תגידו אני לא מבין בבזה!! טוב תודה רבה למי שיעזור!! :-*

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  14. תמונה מטיול ... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 10 תגובות
    • 893 צפיות
  15. Started by benor,

• 6 תגובות
    • 893 צפיות
  16. בגלל באג בפורום, התגובה שלי בדיון משום מה לא מופיעה. אז הנה היא בת'רד חדש: לא חייבים פלאש חיצוני. אפשר להגדיל מאוד את הטווח של הפלאש הפנימי ע"י שימוש בצמצם הכי פתוח ו-ISO גבוה יותר. אפשר גם להשתמש במצב הכי רחב ופשוט להתקרב לנושא. בכל מקרה, תמונה עם תאורה טובה לא תצא מצילום כזה, גם לא עם פלאש חיצוני יקר. זה פלאש דרעק שממש לא שווה את ה-800 ש"ח שהוא עולה. העוצמה שלו חלשה ואין לו תנועות מלאות. קישקוש. העוצמה של הפלאש הזה משתנה ונשלטת ע"י המצלמה (TTL). אני לא רוצה להיות בוטה, אבל להבזיק לשמיים זאת כסילות לשמה. ממש לא צריך לשחק עם העוצמות, פשוט נותנים למצלמה לעשות את זה. בשביל זה בדיוק קונים פלאש ייעודי. אני מציע שגם אל תחפש. כתבת בהודעה אחת מספיק דברים מטעים בשביל כמה ד…

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  17. Started by Dano,

חברת כרטיסי זיכרון..מישהו שמע עליה? שווה כרטיס 256 SD ב160?

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  18. אני עם הFINEPIX כבר מעל שנה, ונהייתי ממש פריק של צילום והיא כבר ממש לא מספיקה לי... קשה לה מאוד לצלם בלי תנאי אור טובים, צילומים בתנועה, ובנוסף חסרים לה הרבה אופציות לשינוי ידני ראיתי בכמה חנויות שמוכרים את הCANON A96 ב1650~ (חדשה) ורציתי לדעת האם השדרוג יהווה שינוי גדול (או אחד ששווה את הכסף בכל מקרה..) תודה מראש

• 4 תגובות
    • 893 צפיות
  19. Started by ALÞHA,

;D

• 8 תגובות
    • 893 צפיות
  20. Started by ALÞHA,

• 3 תגובות
    • 892 צפיות
  21. Started by zeevkat,

יש לי את המצלמת וידיאו אבל הדירבר שלו לא נתמך בויסטה ואני לא מוצא אני צריך עזרה בבקשה Sony Handycam DCR-TRV245 Digital-8 Digital Camcorder דגם המצלמה

22. Started by shlomom,

המטרה לשלוח תמונות להדפסה. הפורמט הדיגיטלי הוא בד"כ 3/4 בעוד התמונות הם 2/3 ולכן כמובן צריך לחתוך. אני מבין שאם שולחים לפיתוח תמונה 3/4 אז הם חותכים אוטומטית באיזושהי צורה. לאחר ביצוע crop ל 2/3, אם רוצים להכין מסגרת (Photoshop, Pain shop) אז היא שוב משנה את היחס. יש פתרון איך להכין/להוסיף מסגרת לתמונה ולשמור על היחס 2/3? יש הצעות, המלצות?

• 2 תגובות
    • 892 צפיות
  23. שלום. אני מחפש מצלמה לצילומים חובבניים. לדוגמא לצלם את הילדים בטיולים, לצלם איזה חפץ או משהו, אני לא מחפש משהו מקצועי עם מאקרו והכל, למרות שאני מאוד אשמח. אני מתאר לעצמי שב500 שקל אי אפשר למצוא משהו חדש, לכן רציתי לדעת על אילו מצלמות אתם ממליצים שאוכל לחפש אפילו יד שניה או משהו. רציתי את הF20 שעלתה פעם 700 שקל אבל עכשיו היא קפצה פתאום ל1000 עריכה: איך הFuji FinePix A400 ? אופס להעביר בבקשה לפורום צילום

• 8 תגובות
    • 892 צפיות
  24. Started by SOLIDUS SNAKE,

לאחרונה יצא לי הרבה לצלם בתוך מבנים ובכמה אירועים משפחתיים - התוצאות היו על הפנים. לכן אני זקוק לפלאש, חשבתי על שני הדגמים הבאים: hvl-f42am במחיר הוא 1000שח (EBAY) hvl-f58am במחיר הוא 1500שח (EBAY) אבל כמובן יש גם את הפלאשים של סיגמה. מכיוון שלא מצאתי השוואות או הוכחות לכאן או לכן מה יותר טוב. אני שואל אתכם מה עדיף.

25. Started by shimon956,

שלום לכולם שלחתי תמצלמה שלי CANON A80 לתיקון כי יש לי אחריות של שנה והבעיה שיש במצלמה היתה אם החריץ של הזיכרון שברגע שמכניסים את הזיכרון למצלמה היא נתקעת לי וקיצור הם אמרו לי שאני צריך לשלם לתיקון וזה יעלה לי כ 300 שקל האם זה מוצדק ? והאם בכלל תיקון כזה עולה 300 שקל ? ואין עוד מקומות לתקן אותה ?

• 5 תגובות
    • 892 צפיות

דיונים חדשים בפורומים