עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by שחר13,

היי, אני רוצה לקנות מצלמה חדשה. הצרכים שלי הם בסיסיים.קודם, שהמצלמה אמורה להיות קומפקטית ולא גדולה ולא נוחה. פלאש וזום טוב. המצלמה מיועדת לצילום בחו"ל, נופים, משפחה, מסיבות.. ככה שהאיכות של המצלמה מאוד חשוב. שלא יהיו עיגולים כאלו בתמונות וכמו חוסר צבע בתמונות. אני מחפש מצלמה שיראו את התמונות באיכות טובה וגם כשמעבירים את התמונות למחשב ומגדילים את התמונה שיראו טוב. תקציב: 2500

2. כדי לקנות את המצלמה של סוני: Sony Cyber-shot DSC-T3 או את המצלמה של canon: ב1295 שקל Canon PowerShot A620 או שיש דגם יותר חדש שהמחיר שלו לא עובר את התקציב 1500(כולל עוד כרטיס זכרון חדש ותיק קטן למצלמה ומטען+סוללות) אני צריך לדעת דחוף כי אני טס עוד 4 ורוצה להזמין לפני הטיסה אם יש מצלמות אחרות מחברות שונות הכל טוב רק שיהיה משהו בסט תודה מראש!

• 13 תגובות
    • 877 צפיות
  3. ברשותי מצלמה מדגם Casio Exilim EX-Z1080 מפרט מלא - http://www.wisebuy.co.il/r_productDetails.aspx?PcatID=484&PID=29720 האם אפשרי לצלם תמונות 'מקצועיות' ע"י שליטה בזמן החשיפה של המצלמה ? אם לא, איזה פונקציות שימושיות בעליל יש למצלמה הזאת ?

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  4. Started by SMoKeR,

החל מלפני שבוע יש לי את המצלמה המדוברת ורציתי להביא לכם אותה בחוות דעת, כמו ביקורת כזאת אבל בקטנה... אני יעבור רק על הנקודות החלשות שלה ואשווה כמה מהן עם הדגם היותר מתקדם שלה, ה -S9000/9500. בעיקרון אלה לא דברים שיגרמו לי אישית להתחרט על הקנייה אבל בהחלט ישנם כמה נקודות חשובות שהיה עדיף שישפרו... חסרונות: אין אפשרות להוספת פלאש חיצוני - (ב S9500 יש אפשרות ל hot-shoe) אין Auto Rotate במצב Playback לתמונות שצולמו אנכית - לא נוח הזום שניתן לעשות על תמונה שכבר צולמה הוא מוגבל, לדוגמה על תמונת 480 א 640 אין אפשרות בכלל לעשות זום. וברזולוציות גבוהות יותר הזום מוגבל עד להגדלה מסויימת מחיקת תמונה לוקחת קצת יותר מדי זמן ומלווה באנימציה מעצבנת אין מייצב תמונה אין…

• 4 תגובות
    • 876 צפיות
  5. Started by orlupo,

• 10 תגובות
    • 876 צפיות
  6. Started by gshhar,

שלום לכולם. אני חדש בתחום ורוצה להתחיל לצלם,קראתי את החוברת אבל לא ממש הבנתי. איזה הגדרות כדאי לי לשים במצלמה עלמנת שהכל יהיה אופטימלי ? אני רוצה להתחיל לצלם בעיקר צילומי מאקרו אבל לא רק. בבקשה מי שמבין ואל תחזירו אותי לחוברת כי לא ממש הבנתי. אולי כדאי לי להישאר על הדיפולט או משהו אחר ?

• 13 תגובות
    • 876 צפיות
  7. Started by Denton,

שלום לכולם חברה שלי רוצה לקנות מצלמה קומפקטית בסביבות ה 800 ש"ח אני והיא לא מבינים בצילום אז אמרתי נתייעץ פה :-) אין לי מושג איזה פרמתרים חשובים לה חוץ מזה שהיא אמרה לי שהיא רוצה 8-9 מגהפיקסל שתהיה קטנה ושיהיה לה זום אופטי סבבה. אני מניח שחשוב גם ממשק נוח ואין שום צורך בכלל בתמיכה בעיברית. ממבט שתחי בזאפ זה מה שקפץ לי לעין MJU840וOlympus איך היא לדוגמה?

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  8. Started by overload,

אח שלי קנה מצלמה של HP ב 850 שקל, קצת זילזתי תאמת בהתחלה. אבל היום קיבלתי את המצלמה וקצת שיחקתי איתה, זאת הפעם הראשונה שאני מצלם עם מצלמה דיגיטאלית (או בכלל פעם ראשונה שאני מצלם עם מצלמה לכיף). 3 תמונות, שניים בצוהוריים אחת אחרי הצוהוריים-

• 7 תגובות
    • 876 צפיות
  9. Started by noambaum,

חוות דעת ראשונה שלי: היא קטנה יותר ממה שחשבתי אבל נראית מליון דולר. אני אתעסק איתה היום בצהריים ואחזור בערב בשביל לכתוב חוות דעת יותר מפורטת... ביי בנתיים נועם ***עריכה*** תמונת סופר מקרו מסנטימטר בודד!!!

• 6 תגובות
    • 876 צפיות
  10. Started by re5pect,

שלום! יש לי A75 ואני מאוד מרוצה ממנה רציתי לשאול מהם מגבלות המצלמה מבחינת טמפרטורה-קור וחום. והאם אפשר לחשוף את החישן לשמש בלי פחד שיקרה לו משהו.?\

• 5 תגובות
    • 876 צפיות
  11. דוד שלי שהוא הגיעה השבוע לביקור בארץ הביא מלטביה דיסק של תמונות ובינהם התמונה הזאת, הוא קם משינה, הסתכל מהחלון וחשב לעצמו שזה יום ממש יפה, אז הוא הביא את המצלמה, שם אותה על טיימר של 5 שניות ואז בדיוק כשהתמונה צולמה הוא שמע צווחה מטורפת וראה שחף טס -1-2 מטר מהחלון שלו. קבלו: הנה תמונה בלי השחף:

• 5 תגובות
    • 876 צפיות
  12. Started by sharkk,

ממ תתנו הערות בונות, שאני ילמד בהמשך, כמו האם לפתוח יותר תצמצם/סגר, ISO, אם א בלי פלאש וכד'... זה תמונות רגילות מהגינה... תודה רבה

• 7 תגובות
    • 876 צפיות
  13. Started by benor,

כמה קירות שחרבו ונפלו מהמצודה שהייתה על המצוק. [attachment deleted by admin]

14. Started by shamir87,

מישהו יכול להביא לי אתר טוב שיכול להסביר לי איך מגדירים מצלמה דיגטלית לפי כל המצבים שלה?? אני לא מבין כל כך גדול במצלמות אבל אני יודע שיש הרבה מאוד מצבי צילום ואני לא יודע באיזה הגדרות אני צריך להשתמש במצבים מסויימים.. אם מישהו יכול להביא לי מדריך או אתר מפורט שמסביר להגדיר את המצלמה אני אודשה לו.. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  15. אני רוצה תוכנה לעריכת תמונות כמו פוטושופ אך חינמית. האם יש אחת שאיכשהו מתקרבת לפוטושופ ואם כן איפו אפשא למצוא? תודה

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  16. ח"ח משובח למשתמש Oferz מ Fresh, על לקיחת היוזמה ושיתוף הידע והתמונות המרהיבות עם כולנו! http://www.fresh.co.il/vBulletin/showthread.php?t=133217 http://www.fresh.co.il/vBulletin/showthread.php?t=133757

• 6 תגובות
    • 875 צפיות
  17. Started by benor,

אתמול רכבתי על אופניים באיזור יקום/אודים . (התמונות לא הכי מושקעות , הטיול עצמו היה מיועד להנאה מהרכביבה ולא לצילום )

• 8 תגובות
    • 875 צפיות
  18. Started by KoM,

• 8 תגובות
    • 875 צפיות
  19. Started by mano4now,

שלום לכם, שאלה לי אליכם, הסדרה של המצלמות CANON S1 LS ועד CANON S5 LS עדיין ממשיכה ? כי לא ראיתי כל-כך שמוכרים את הS5. ואני רוצה מצלמה דומה לה בתכונות. הציעו לי את מצלמה CANON SX-110IS . האם היא דומה בתכונות ותואמת תקציבית לסדרת ה LS. האם יצאה או שעומדת לצאת מצלמה S6 או S7 וכדו' ? מנו

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  20. Started by alex241286,

תמונת HDR ראשונה שעשיתי אתמול מצלמה קנון A590IS עם 5 חשיפות שונות מה דעתכם? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 875 צפיות
  21. Started by afekchaos,

איך עושים שלא יהיו עיניים אדומות עם פוטו שופ?

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  22. Started by ^Z^,

אני מחפש מצלמה דיגיטלית חדשה. התקציב הוא 1100 ש"ח, אבל אני גמיש יחסית. אני צריך מצלמה קומפקטית, הגודל לא מפריע לי, אבל המשקל כן. אני מתכנן לצלם בחללים קטנים עם תאורה חלשה, כך שעדשה רחבה היא בונוס. כמו כן, אני צריך יכולות מאקרו טובות. תמיכה בSecure Digital חשובה לי, בגלל המחיר הזול של הכרטיסים ומאחר שהם נורא נפוצים, אבל אני יכול להתפשר על פורמטים אחרים כגון . עדיפות למצלמות עם עינית. חשבתי על הFuji F31 או הCanon A710. מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 875 צפיות
  23. #1 #2

• 10 תגובות
    • 875 צפיות
  24. Started by MODY69,

התמונה לא נערכה כלל (בלי תוכנות במחשב כרגע). http://img321.imageshack.us/img321/5489/dscf1478ny2.jpg

• 10 תגובות
    • 875 צפיות
  25. Started by FeedMe,

אהלן בהמשך לטרנד הביקורות ולביקורת של שלמה על ה9100 של פוג'י, החלטתי להעלות לפורום חו"ד קצרצרה שלי על המצלמה עם כמה תמונות שצילמתי באילת, בעיקר כדי להודות בפורום לכל מי שעזר לי להחליט על קנייתה. אז ככה. הרושם הראשוני שלי הוא- וואו. המצלמה נדלקת ומוכנה לצילום תוך קצת יותר משניה. קצת משחקים בבית ובחוץ מגלים כמה פונקציות מעניינות, כמו כפתור שמראה את הגרף של איזון הלבן בתמונה. ובכלל, יש כפתור נפרד לכל דבר- לשליטה על האיכות והצבע, לשליטה על מצב הצילום, על צילום רצוף, השהייה, מאקרו, פלאש, תפריטים- כל כך הרבה ועדיין קל מאוד ואינטואיטיבי לתפוס את השימוש בה. אין צורך להכנס לכל מיני תפריטים בשביל לשנות הגדרות- הרוב פשוט טבעי ויש לו כפתור משל עצמו. ה-viewfinder זוועתי. אהבתי מאו…

• 8 תגובות
    • 875 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.