צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
יש לי מצלמה של סוני דגם DSC-S600 שלא מצאתי בשום מקום איך מישתמשים במאקרו. הורדתי את המדריך למשתשמש מהאתר של סוני וגם שם לא מצאתי. רם למישהו יש מושג שיודיע. תודה מראש :]
-
- 6 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אני מחפש מצלמה דיגיטלית חדשה. התקציב הוא 1100 ש"ח, אבל אני גמיש יחסית. אני צריך מצלמה קומפקטית, הגודל לא מפריע לי, אבל המשקל כן. אני מתכנן לצלם בחללים קטנים עם תאורה חלשה, כך שעדשה רחבה היא בונוס. כמו כן, אני צריך יכולות מאקרו טובות. תמיכה בSecure Digital חשובה לי, בגלל המחיר הזול של הכרטיסים ומאחר שהם נורא נפוצים, אבל אני יכול להתפשר על פורמטים אחרים כגון . עדיפות למצלמות עם עינית. חשבתי על הFuji F31 או הCanon A710. מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 864 צפיות
-
-
-
-
הזמנתי אותה עכשיו מ- bsd, רציתי לשאול אם יש איזשהו מדריך למצלמה הנ"ל בעברית או משו דומה.? תודה
-
- 7 תגובות
- 863 צפיות
-
-
1. מה התקציב שעומד לרשותך ? 200$ קנייה בארהב 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה. בסיסית אבל רצוי אופציה ידנית במצלמה 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ? 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין לצלם, ובאילו תנאי תאורה ? (העריכו במידת האפשר גם שימושיות - למשל: הרבה תמונות חברה בטיולים באור יום, הרבה תמונות של הילדה בתוך הבית, מעט תמונות ברחובות חשוכים באמצע הלילה, מעט מאוד תמונות של הילדה במופעי ריקוד באולם חשוך, מעט תמונות ציפורים ממרחק רק בשעות הערביים) ישמש לטיול אין צורך בזום מטורף חובה עדשה רחבה 5. האם אתה מתכ…
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
-
שלום. נתחיל בכך שהציוד שלי הוא לא מקצועי (בלשון המעטה) - Fuji s5700 אני אוהב לצלם מאקרו אבל נתקל בבעיות רבות בעת הצילום, מטריד אותי שבזמן ההתפקסות על העצם התמונה נראת מעולה אך כאשר הוא מגיע לפוקוס האולטימטיבי מבחינתו התוצאה על הפנים. הנה כמה דוגמאות למאקרו שניסיתי לעשות הבוקר וכמה שאלות, אשמח לתשובות: התמונות לא עברו עריכה, רק הוקטנו הנסיון הראשון - טיפות. מצב אוטומט על סופר מאקרו, בהתפקסות זה נראה מעולה, תוצאה סופית על הפנים. ניסיתי לעשות במצב ידני, ולהתאים את האיזון של הבהירות אבל אותה תוצאה. ניסיתי לזוז קצת כדי שהמנורה האדומה של המצלמה שאאל"ט תפקידה לפקס תפגע בעצם וגם לתת לאור להכנס, התוצאה טיפה יותר טובה, אבל עדיין זה לא מאקרו. נסיון שני - סחלב נסיון ל…
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום לכולם חברה שלי רוצה לקנות מצלמה קומפקטית בסביבות ה 800 ש"ח אני והיא לא מבינים בצילום אז אמרתי נתייעץ פה :-) אין לי מושג איזה פרמתרים חשובים לה חוץ מזה שהיא אמרה לי שהיא רוצה 8-9 מגהפיקסל שתהיה קטנה ושיהיה לה זום אופטי סבבה. אני מניח שחשוב גם ממשק נוח ואין שום צורך בכלל בתמיכה בעיברית. ממבט שתחי בזאפ זה מה שקפץ לי לעין MJU840וOlympus איך היא לדוגמה?
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
-
- 8 תגובות
- 863 צפיות
-
-
תקציב עד 700 שקל סוללת לתיום המצלמה לא לדברים רציניים סתם בשביל הכיף שיהיו לכל הפחות 7 mps והכי חשוב לא מצלמה מחודשת זו הסיבה בעצם שאני מתקשה לבחור אשמח לעזרה.
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
-
ח"ח משובח למשתמש Oferz מ Fresh, על לקיחת היוזמה ושיתוף הידע והתמונות המרהיבות עם כולנו! http://www.fresh.co.il/vBulletin/showthread.php?t=133217 http://www.fresh.co.il/vBulletin/showthread.php?t=133757
-
- 6 תגובות
- 863 צפיות
-
-
בזמני החופשי מצאתי מחזיק מפתחות ישן שלי והשתעשעתי איתו ועם הS9000, הרי לכם התוצאות : ( דני, הת'רד הקודם שלי כבר התייבש ונקבר בתחתית העמוד, לא ראיתי צורך להקפיץ אותו שוב... ) תגובות, הצעות ייעול, ביקורת, עריכות, מה שבא לכם, הכל יתקבל בברכה (:
-
- 8 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני חדש בתחום ורוצה להתחיל לצלם,קראתי את החוברת אבל לא ממש הבנתי. איזה הגדרות כדאי לי לשים במצלמה עלמנת שהכל יהיה אופטימלי ? אני רוצה להתחיל לצלם בעיקר צילומי מאקרו אבל לא רק. בבקשה מי שמבין ואל תחזירו אותי לחוברת כי לא ממש הבנתי. אולי כדאי לי להישאר על הדיפולט או משהו אחר ?
-
- 13 תגובות
- 862 צפיות
-
-
-
שלום לכולם ברשותי canon s1 is כבר 4 שנים. בפעם האחרונה שפתחתי את המצלמה גיליתי כי התצוגה גם במסך וגם בעינית שחורה (כמובן שהכיסוי היה מורד). ניסיתי לצלם תמונה וכמובן שהיא יצאה שחורה. שיחקתי באפשרויות השונות וזומים שונים ללא הועיל. האם מישהו נתקל בתופעה זו? עצות יתקבלו בברכה
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
כמה קירות שחרבו ונפלו מהמצודה שהייתה על המצוק. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-
-
אתמול רכבתי על אופניים באיזור יקום/אודים . (התמונות לא הכי מושקעות , הטיול עצמו היה מיועד להנאה מהרכביבה ולא לצילום )
-
- 8 תגובות
- 862 צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי את המצלמה f31fd של פוגי וחשבתי לקנות כרטיס זיכרון גדול של 2gb . אחת הסיבות שקניתי מלכתחילה את המצלמה הזאת היתה היכולת לצלם קיטעי וידיאו ארוכים שמוגבלים אך ורק בנפח כרטיס הזיכרון כך שלמעשה , אני אוכל לצלם קטע וידיאו של כחצי שעה עם כרטיס של 2gb. ציטוט מתוך: http://www.dpreview.com/reviews/fujifilmf30/page7.asp Movie mode Like most of its competitors the F30 offers movie capture at up to 640 x 480 pixels (VGA) / 30 frames per second, with the duration limited only by the space left on the card. The movies are recorded in motion JPEG (.avi) format, with fairly heavy compression; they work out at around 1.1 MB/sec, meaning you can fit just under 15 min…
-
- 6 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום חברים ברשותי המצלמה הבאה http://store.sony.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&langId=-1&partNumber=DSLRA390L קיבלתי אותה מידידה במתנה למרות שאני לא חובב צילום ואין לי מושג במצלמות. המצלמה אומנם לא חדשה אך נראית דנדשה. השאלה שלי מה שוויה היום בשוק הישראלי? למרות שחיפשתי בכל הרשת מצאתי כמה תוצאות ואני לא סגור על זה. לכן אני פונה אילכם חובבי הצילום לקבל פידבק בנושא. (כן, רוב הסיכויים אני מוכר את המצלמה , אני לא רואה את עצמי יוצא לצלם את נחל לכיש באשדוד). תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
-
-
מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 1000 שקל אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? גם וגם, אותו דבר בערך, מאמין שיותר באור. האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). אם תצא איכות טובה, אז ללא פלאש, אבל אם צריך אז כמובן עם פלאש. האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? העלות של פלאש כזה יד שניה נעה בין 400 ל-600 ש"ח או 1000 עד 1200 ש"ח לפלאש חדש. לא האם חשוב לך לצלם ב…
-
- 7 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום אמא שלי שוקלת למכור את המצלמה השינה שלה ( OLYMPUS C-740UZ ) בתקווה לגרד כמה שקלים. מהו השוי העכשיו של המצלמה הנ"ל ? כי במקרה והמצלמה שווה חמישים שקלים אז פשוט נשאיר אותה כמצלמת גיבוי לינקים : http://www.steves-digicams.com/2003_reviews/c740uz.html http://www.olympusamerica.com/cpg_section/cpg_archived_product_details.asp?id=909 תודה
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
ברשותי מצלמה מדגם Casio Exilim EX-Z1080 מפרט מלא - http://www.wisebuy.co.il/r_productDetails.aspx?PcatID=484&PID=29720 האם אפשרי לצלם תמונות 'מקצועיות' ע"י שליטה בזמן החשיפה של המצלמה ? אם לא, איזה פונקציות שימושיות בעליל יש למצלמה הזאת ?
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-
-
לאחרונה יצא לי הרבה לצלם בתוך מבנים ובכמה אירועים משפחתיים - התוצאות היו על הפנים. לכן אני זקוק לפלאש, חשבתי על שני הדגמים הבאים: hvl-f42am במחיר הוא 1000שח (EBAY) hvl-f58am במחיר הוא 1500שח (EBAY) אבל כמובן יש גם את הפלאשים של סיגמה. מכיוון שלא מצאתי השוואות או הוכחות לכאן או לכן מה יותר טוב. אני שואל אתכם מה עדיף.
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-