צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב שעומד לרשותך ? 200$ קנייה בארהב 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה. בסיסית אבל רצוי אופציה ידנית במצלמה 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ? 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין לצלם, ובאילו תנאי תאורה ? (העריכו במידת האפשר גם שימושיות - למשל: הרבה תמונות חברה בטיולים באור יום, הרבה תמונות של הילדה בתוך הבית, מעט תמונות ברחובות חשוכים באמצע הלילה, מעט מאוד תמונות של הילדה במופעי ריקוד באולם חשוך, מעט תמונות ציפורים ממרחק רק בשעות הערביים) ישמש לטיול אין צורך בזום מטורף חובה עדשה רחבה 5. האם אתה מתכ…
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 888 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני חדש בתחום ורוצה להתחיל לצלם,קראתי את החוברת אבל לא ממש הבנתי. איזה הגדרות כדאי לי לשים במצלמה עלמנת שהכל יהיה אופטימלי ? אני רוצה להתחיל לצלם בעיקר צילומי מאקרו אבל לא רק. בבקשה מי שמבין ואל תחזירו אותי לחוברת כי לא ממש הבנתי. אולי כדאי לי להישאר על הדיפולט או משהו אחר ?
-
- 13 תגובות
- 887 צפיות
-
-
תמונת HDR ראשונה שעשיתי אתמול מצלמה קנון A590IS עם 5 חשיפות שונות מה דעתכם? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אהלן יש לי שתי מצלמות, אחת דיגיטאלית ואחת ישנה מאוד ולא דיגיטאלית [אבל עם עדשה טלסקופית שעלולה להיות יעילה] הראשונה, הדיגיטאלית: מצלמת DSLR של canon מסדרת הEOS שלהם [זו מצלמה שקיבלתי במיוחד להיום אינני יודע את הדגם ולא מצאתי איפה כתוב עליה] השניה, אולימפוס שעובדת על פילים, אם תרצו אתן את הדגם [אני לא זוכר בעל פה והיא לא לידי, היא מהראשונות של אולימפוס עם AF..] בכל מקרה - השאלה הבוערת, מהן ההגדרות שאתם ממליצים לי? כיצד לסדר את המצלמה בכדי שתהיה אידיאלית לצרכים? [מהירות צמצם, מהירות ISO וכו'] ובאיזה עדשה אתם ממליצים לי להשתמש לאולימפוס? יש לי עדשת 70-270 מ"מ [טלסקופית] ועדשה של 25-70 מ"מ [רגילה] לקנון יש לי רק את העדשה שמגיעה איתה [18-55] אני צלם חובב שלא מזמן התחיל …
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
-
אח שלי קנה מצלמה של HP ב 850 שקל, קצת זילזתי תאמת בהתחלה. אבל היום קיבלתי את המצלמה וקצת שיחקתי איתה, זאת הפעם הראשונה שאני מצלם עם מצלמה דיגיטאלית (או בכלל פעם ראשונה שאני מצלם עם מצלמה לכיף). 3 תמונות, שניים בצוהוריים אחת אחרי הצוהוריים-
-
- 7 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אהלן ... אני מתלבט בין שתי מצלמות slr ישנות של pentax הראשונה k1000 והשנייה me super אשמח לקבל חוות דעת מאנשים שמכירים את הדגמים תודה..
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
-
שלום! יש לי A75 ואני מאוד מרוצה ממנה רציתי לשאול מהם מגבלות המצלמה מבחינת טמפרטורה-קור וחום. והאם אפשר לחשוף את החישן לשמש בלי פחד שיקרה לו משהו.?\
-
- 5 תגובות
- 887 צפיות
-
-
ממ תתנו הערות בונות, שאני ילמד בהמשך, כמו האם לפתוח יותר תצמצם/סגר, ISO, אם א בלי פלאש וכד'... זה תמונות רגילות מהגינה... תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 887 צפיות
-
-
-
יש לי מצלמה של דיגיטל קונספטס digital concepts מדגם 89379-Z כול הדרייבים שמצאתי הם בתשלום ואני גם לא מוצא את האתר של החברה שבו אני יוכל להוריד את הדרייבר למצלמה כדי להישתמש בה במחשב עוד בעיה יש במצלמה.. זה שהיא שוחטת בטריות אני שם 3 בטריות עולות 5 שקל הדקות האלה אחרי 2-3 דקות נגמרות הבטריותץ אני מכבה אותה מדליק הוא נותן עוד כמה שניות וככה עד שהבטיות שובקות באמת אם אני ישים אנרג'......... או דור... או חברה של בטריה טובה שעולה 30 שקל לרבעיה היא לא תשחוט ככה? או שעדיין זה לא משנה .. המצלמה היא 3.1 תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
www.Upics.co.il היי חברים יש אתר העלאת תמונות חדש מאוד איכותי ניתן לעלות תמונות ב PUBLIC וגם לפתוח יוזר וליצור אלבום מוגן בסיסמא. מומלץ בחום www.Upics.co.il
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי אתר טוב שיכול להסביר לי איך מגדירים מצלמה דיגטלית לפי כל המצבים שלה?? אני לא מבין כל כך גדול במצלמות אבל אני יודע שיש הרבה מאוד מצבי צילום ואני לא יודע באיזה הגדרות אני צריך להשתמש במצבים מסויימים.. אם מישהו יכול להביא לי מדריך או אתר מפורט שמסביר להגדיר את המצלמה אני אודשה לו.. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
-
אתמול רכבתי על אופניים באיזור יקום/אודים . (התמונות לא הכי מושקעות , הטיול עצמו היה מיועד להנאה מהרכביבה ולא לצילום )
-
- 8 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום אמא שלי שוקלת למכור את המצלמה השינה שלה ( OLYMPUS C-740UZ ) בתקווה לגרד כמה שקלים. מהו השוי העכשיו של המצלמה הנ"ל ? כי במקרה והמצלמה שווה חמישים שקלים אז פשוט נשאיר אותה כמצלמת גיבוי לינקים : http://www.steves-digicams.com/2003_reviews/c740uz.html http://www.olympusamerica.com/cpg_section/cpg_archived_product_details.asp?id=909 תודה
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
החל מלפני שבוע יש לי את המצלמה המדוברת ורציתי להביא לכם אותה בחוות דעת, כמו ביקורת כזאת אבל בקטנה... אני יעבור רק על הנקודות החלשות שלה ואשווה כמה מהן עם הדגם היותר מתקדם שלה, ה -S9000/9500. בעיקרון אלה לא דברים שיגרמו לי אישית להתחרט על הקנייה אבל בהחלט ישנם כמה נקודות חשובות שהיה עדיף שישפרו... חסרונות: אין אפשרות להוספת פלאש חיצוני - (ב S9500 יש אפשרות ל hot-shoe) אין Auto Rotate במצב Playback לתמונות שצולמו אנכית - לא נוח הזום שניתן לעשות על תמונה שכבר צולמה הוא מוגבל, לדוגמה על תמונת 480 א 640 אין אפשרות בכלל לעשות זום. וברזולוציות גבוהות יותר הזום מוגבל עד להגדלה מסויימת מחיקת תמונה לוקחת קצת יותר מדי זמן ומלווה באנימציה מעצבנת אין מייצב תמונה אין…
-
- 4 תגובות
- 886 צפיות
-
-
-
- 10 תגובות
- 886 צפיות
-
-
-
- 10 תגובות
- 886 צפיות
-
-
-
דוד שלי שהוא הגיעה השבוע לביקור בארץ הביא מלטביה דיסק של תמונות ובינהם התמונה הזאת, הוא קם משינה, הסתכל מהחלון וחשב לעצמו שזה יום ממש יפה, אז הוא הביא את המצלמה, שם אותה על טיימר של 5 שניות ואז בדיוק כשהתמונה צולמה הוא שמע צווחה מטורפת וראה שחף טס -1-2 מטר מהחלון שלו. קבלו: הנה תמונה בלי השחף:
-
- 5 תגובות
- 886 צפיות
-
-
היי לכולם, תרגמתי היום (עוד) פוסט שכתבתי שמסביר איך להתקין על כל מצלמת canon powershot רגילה תוספת לקשוחה שמאפשרת כתיבה של תסריטים, קבלת קבצי raw ואפילו משחקים. אני ספיציפית כתבתי תסריט שאפשר לי לבצע צילום אוטומטי בניסיון חיפוש אחר מטאורים במטר הפרסאידים בקיץ האחרון. http://www.guysoft.co.il/chdk/ אני אשמח לתגובות, קריאה מהנה
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-