צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
מצטער שפתחתי שניי נושאים באותו יום אבל היתי חייב. התמונה הגיע ככה מהמצלמה רק הוספתי קרדיט ומסגרת [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 920 צפיות
-
-
-
מקווה שזה הפורום המתאים אם לא בבקשה תעבירו תודה. שלום אני מחפש מצלמה דיגיטלית. התקציב שלי הוא 500-600 ש"ח מקסימום. אני לא ממש מבין בזה לכן שואל פה.. דברים שחשוב שיהיה ממולץ החרבת זיכרון. הממ לא יודע כמו שאמרתי אני לא מבין גדול לכן אני משאיר את החירה בידיכם. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אני רוצה תוכנה לעריכת תמונות כמו פוטושופ אך חינמית. האם יש אחת שאיכשהו מתקרבת לפוטושופ ואם כן איפו אפשא למצוא? תודה
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
-
-
איכשהו הרבה מאד דיסקים הגיעו לידי ולפני הזריקה לפח צילמתי יש לי תמונה של כל הדיסקים במגדל, אם למישהו משעמם ורוצה לספור ;D פסח שמח וכשר ומסודר לכולם אלו דיסקים של MSDN בשפות שונות (איטלקית/גרמנית/צרפתית/הולנדית...) שהגיעו במארז של MS
-
- 13 תגובות
- 920 צפיות
-
-
הכוונה למצלמה הזו... http://img133.imageshack.us/img133/1913/15hb1.jpg
-
- 8 תגובות
- 919 צפיות
-
-
. מה התקציב שעומד לרשותך ? 1500-1000 ש"ח 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה. רמה בסיסית של צילום בטיולים. 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ? מצלמות של אולימפוס וקנון. הגביל אותי שלא היה סוללת ליתיום וכל הזמן צריך להחליף סוללה. בנוסף לא היה זום אופטי חזק רק X3 אני חושב. 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין לצלם, ובאילו תנאי תאורה ? (העריכו במידת האפשר גם שימושיות - למשל: הרבה תמונות חברה בטיולים באור יום, הרבה תמונות של הילדה בתוך הבית, מעט תמונות ברחובות חשוכים באמצע הלילה, מעט מאוד תמונות של הילדה במופעי ריקוד באו…
-
- 1 תגובה
- 919 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מצלמה מדגם Canon A710 IS וכרטיס זכרון לא נעול מחברת HCOM בנפח 1GIGA הבעיה מסתבר לא בכרטיס זכרון כי הוא נבדק במצלמה מיושנת אחרת (Nikon Coolpix 3200) ושם היה אפשר לכתוב עליו בנוסף למצלמה, קיבלתי דיסק... האם בלי התוכנות שעל הדיסק ( ZoomBrowser, Photostitch, EOS Utility ) אני אוכל לעשות את הפעולה של הכתיבה לכרטיס זכרון? עוד מישהו נתקל באותה בעיה במצלמה הספציפית הזו ?!?
-
- 4 תגובות
- 919 צפיות
-
-
-
-
שלום פורום צילום עוד ארבעה ימים יש לי יום הולדת וחשבתי אולי לקנות את Minolta Z2, הייתי אולי הולך על Z3 איך היא יקרה לי מדי בקיצור, מה דעתכם על ה-Z2? יש כאן מישהו שיש לו אותה? אם כן, אז אפשר אולי מבט כללי על המצלמה (חסרונות ויתרונות) תודה רבה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 919 צפיות
-
-
-
אז ככה... היה לי דיי משעמם היום אז אמרתי בו ננסה מהשהו חדש ונצלם את הפלאפון שלי... לקחתי מספר דפים של מדפסת שמתי את הפלאפון וצילמתי כמה תמונות וזה מה שיצא בסוף וזה אחרי עריכה קטנה לצבע של הרקע זה פעם ראשונה שצילמתי מהשהו כזה איך קוראים לזה בשפה יותר מקצועים? "צילום סטודיו"? כמובן תגובות והארות יתקבלו בשמחה
-
- 10 תגובות
- 919 צפיות
-
-
-
אני גר באיזור המרכז והסופת ברקים שהייתה פה אתמול הייתה מטורפת, נתקלתי במספר בעיות כשניסיתי לצלם אותה: 1) רוב הזמן היה גשם, ההגנה הכי טובה שהייתי יכול לת לה היא שקית ניילון חד פעמית יש לי פוג'י S9500 יש לה כיסויים עמידים למים?? לא ללחץ של צלילה רק לצילום בגשם. או שיש לכם פתרון אחר?? 2) בעייה טכנית - לא מצאתי את ההגדרות המתאימות לצילום ברקים, הצלחתי לתפוס ברקים רק במצב של מהירות תריס, כיוונתי אתת מהירות התריס ל1\60 200ISO והמצלמה התאימה את הצמצם F2.8.. למישהו יש מושג מהן ההגדרות הטובות ביותר??
-
- 7 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אריג'נט בשיתוף גליץ, בית הספר לצילום המוביל בישראל מקיימים מפגש מקצועי לצלמים 18:00-18:30 - התכנסות והרשמה 18:30-18:45 - רועי גליץ, דברי פתיחה 18:45-19:15 - אריגנ'ט, סקירת קו מוצרי Wacom 19:15-20:15 - אדם שול, עבודה בפוטושופ ולוחות Wacom לצלמים המפגש יתקיים ביום ג', ה- 27/12/11 בגליץ, רחוב היצירה 26, רמת גן ההשתתפות אינה כרוכה בתשלום מספר המקומות מוגבל ולכן יש צורך בהרשמה מוקדמת להרשמה: http://www.arigent.co.il/forms/Ariscribe.asp?Ari=39
-
- 0 תגובות
- 918 צפיות
-
-
-
שלום לכם, שאלה לי אליכם, הסדרה של המצלמות CANON S1 LS ועד CANON S5 LS עדיין ממשיכה ? כי לא ראיתי כל-כך שמוכרים את הS5. ואני רוצה מצלמה דומה לה בתכונות. הציעו לי את מצלמה CANON SX-110IS . האם היא דומה בתכונות ותואמת תקציבית לסדרת ה LS. האם יצאה או שעומדת לצאת מצלמה S6 או S7 וכדו' ? מנו
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
הנה כנה תמונות ליליות מקורק שצולמו אתמול. התמונות עברו חידוד והקטנה. דעתכם? * *
-
- 9 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום לכולכם! אוקיי, הרבה זמן שאני מחפש מצלמה טובה. אני מתלבט בין Canon PowerShot A520 לבין Canon PowerShot A85 התקציב שלי הוא עד 1000 ומשהו שקל (100 200 שקל יותר לא נורא) אם יש משהו יותר טוב בתקציב הזה אני ישמח לשמוע אההה, שהיה איכות טובה, צילום מהיר וזהו אני חושב? : אממ יש עוד תגידו אני לא מבין בבזה!! טוב תודה רבה למי שיעזור!! :-*
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
-
-
תמונה מטיול ... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 10 תגובות
- 918 צפיות
-
-
-
ברשותי מצלמת NIKON D40, אני מעוניין לקנות עדשת מאקרו עד 1000 ש"ח. 1. האם אני יכול בסכום הזה לקנות עדשה סבירה? 2. האם אפשר לקנות בסכום הזה עדשת TELE בעלת יכולות מאקרו סבירות? 3. האם אני אזדקק לפלאש חיצוני? 4. אילו עדשות מאקרו הם מומלצות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
ניסיתי לחבר את ה-canon a85 שלי היום למחשב כדי להוריד תמונות, והמחשב לא מזהה שחיברתי אליו את המצלמה, ואני יודע שהכבל בסדר כי חיברתי לפלאפון ואותו הוא מזהה. יש דרך לתקן את זה?
-
- 4 תגובות
- 918 צפיות
-
-