צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
-
צילמתי 5 דק' וידאו ב N82 שלי וזה יצא כמעט 200MB איך אני מקטין את הקובץ אחרי שאני מעביר אותו למחשב? תודה
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אהלן קראתי ברשת המון מאמרים לגבי HDR. אבל לא מצאתי מדריך מסודר לHDR מקובץ RAW אחד. הבנתי שאני צריך ליצר עוד שני קבצים עם EV שונה(בהפרשים של 1\3)יש דרך לעשות זאת? בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
http://vimeo.com/2422992 לא יודע מה איתכם אבל אותי האיכות דיי הרשימה.
-
- 3 תגובות
- 911 צפיות
-
-
אהלן. זקוק מכם להמלצה על מצלמה דיגטלית - קומפקטית. תקציב: 1500 - 2500 שקל. מאפייני המצלמה הרצויה: * זום אופטי * מייצב תמונה * נוחה לשימוש תודה מראש לממליצים! נדב.
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אם אפשר אבקש תגובות... השתמשתי במצלמה Sony R1 תהנו ויום נעים.. http://www.siz.co.il/my.php?i=jnhwjyrvtzgk.jpg http://www.siz.co.il/my.php?i=l4nwmijaddol.jpg http://www.siz.co.il/my.php?i=2hdzlny4m2nf.jpg http://www.siz.co.il/my.php?i=t222nnnlmnnh.jpg
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לכבוד היום-הולדת התחדשתי ב- D90 + 18-105 ;D המצלמה מצויינת, איכות בנייה טובה מאוד והכי חשוב האחיזה מאוד נוחה לי. יש לי כמה minor issues שהייתי רוצה לפתור בעזרתכם. קודם כל רכשתי פילטר של Hoya ובחלק מהתמונות יש הילה שככל הנראה נגרמת מהפילטר. דוגמא: help? שמתי לב שגם עם הפילטר מורכב לוקח למצלמה בערך כחצי שנייה יותר להתפקס.. זאת תופעה ידועה? שנית, אתמול בלילה כשכיביתי את המצלמה הLED של הכרטיס זיכרון התחיל להבהב ללא הרף ולא משנה מה עשיתי (הוצאתי את הכרטיס זיכרון, בטרייה ואת העדשה) כלום לא עזר. בסוף הלכתי לישון והתעלמתי מזה בתקווה שאני אוכל לפתור את זה למחרת. היום התעוררתי וגיליתי (לא להפתעתי) שזה גמר לי את הבטרייה.. אחרי שטענתי אותה הוצאתי את הכרטיס זיכרון ופתאום הבע…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם , אתם בטח זוכרים אותי מלפני הרבה זמן הייתי מפרסם תמונות שצילמתי . לא הייתי הרבה זמן ואפשר להגיד חזרתי מקווה שיש פעילות בפורום עדיין EXIF: Camera: Nikon D80 Exposure: 0.001 sec (1/800) Aperture: f/4.5 Focal Length: 24 mm ISO Speed: 100 Exposure Bias: 0 EV Flash: No Flash התמונה צולמה ממטוס למי ששואל . תגובות , הערות , הצעות לשיפור בפעם הבאה יתקבלו בשמחה אלכס
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
היי יש אפשרות להביא את המצלמה הזאת ב800ש"ח לערך עם 4 שנות אחריות מבית 4H זו מתנה לאבא של חברה שלי. למי שמכיר את המצלמה אשמח להסבר אשמח גם לדעת את ההבדלים בין Pentax K100D לבין Pentax K110D כי כנראה אני הולך לכיוון הDSLR אני "צלם" מתחיל אבל ראיתי תמונות שעשו עם המצלמות הללו והם ממש משגעות בדיוק שלהן. אלא אם כן יש המלצות עד 2000ש"ח
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שתי תמונות שצילמתי עם הTZ5 שלי, בשעות אחר הצהריים(אחת היום אחת לפני שבועיים) בקשר לתמונה השניה: המטרה הייתה ליצור רקע כמה שיותר מטושטש.(אני יודע שהרקע לא משהו, אבל זה בחצר בבית שלי) אשמח לתגובות [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
# מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? עדיף לשמור מתחת ל-700 שקל אבל מחנות אמינה ועדיפות למיבואן רשמי. # אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? אני לא מפחד מצילומים בחוץ זה בדר"כ כל מצלמה עושה בסדר, הנקודת חולשה שלי זה לרעשים בצילום INDOOR, אני לא יכול לסבול מצלמות שחדר טיפה חשוך גורם להם לערמות של "לכלוך" בתמונה או מריחה של תאורה בחדר טיפה חשוך. # כמה מהותייים לך המשקל והגודל של המצלמה? האם תתפשר על תכונות או על איכות תמונה עבור מצלמה שנכנסת לכיס? האם מצלמה עם יכולות גבוהות יותר, אבל שדורשת נרתיק נפרד היא אופציה מבחינתך? אם אני חייב להתפשר על גודל או איכות אני אתפשר על גודל, אבל זה יכאב לי, עדיף שהמצלמה תיהיה …
-
- 3 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מצלמה בתקתיב של 500-550 שקל לצילומים רגילים בייתיים חברים וכדומה.. צריך המלצמה למצלמה בתקציב זה תודה
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
חבר שנמצא בארה"ב מחפש מצלמה לא מקצועית עד 400 דולר. הוא שלח לי שאלה אם אני מכיר את הדגם Lumix DMC-ZS3 של פנסוניק, הבעיה שאני לא מכיר.. העדשה נראית מצויינת (טווח של 25-300 מ"מ) ויש גם וידאו HD שזה בונוס נחמד משהו מכיר את ביצועי החיישן הרגיל במשפחת המצלמות של פנסוניק? (גודל 1/2.33) לא מדובר בחיישן של ה-LX3 שהוא 1/1.6 אופציה שעלתה מולה היא ה-F200FXR החדשה של פוג'י.. השאלה אם לצילומי נוף יהיה הבדל? האם יש מצלמה בשוק כרגע שעדיפה עליהן?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה, תקציב מצויין בכותרת עבור מצלמה , כרטיס זיכרון עם זה עניין יקר במקרה הכי גרוע אני אזמין מ EBAY השימוש למצלמה יהיה יום יומי אז אני מאמין שגם אור וחושך , לא מבין גדול לגבי תצלום חושך אבל אני אשמח אם יהיה לה יכולת צילום טובה בחושך יכולת צילום מאקרו לא עיקר הצילום אבל שיתאפשר זאת הקנייה הראשונה שלי, עובד ממצלמת אייפון שאני ממש לא מרוצה ממנה רוב התמונות יהיו על מחשב , אך גם מעוניין לפתח (הגדלות סטנדרטיות, לא בקיא במידה) הייתי מעדיף זום גבוה שלא תיהיה כבדה, אבל נוחה לנשיאה. לא נעול על שום יצרן בגלל שאינני בקיא בתחום תכונות חשובות: מהירות תגובה, שליטה בצמצם , מהירות פתיחה/סגירה , מעל 7MP , מצב וידאו יכולת HD , עדשה חדה גם בפינות , פלאש טוב , אחריות טובה. בגדול, …
-
- 3 תגובות
- 882 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת...התקציב קצת גמיש..אבל כמה שפחות יותר טוב.. אני נוטה לכיוון של קנון בגלל נסיון קודם טוב וגם בגלל שאני יכול להשיג הנחה יפה( ;D ) מ"קרט"... מחפש מצלמה עם 10 מגה פיקסל ומעלה.. זום אופטי של X15 ומעלה.. אני מאוד אוהב למצלם מאקרו אבל לא רק,אני מצלם גם נוף,אנשים,חיות,חשוב לי יכולת צילום נוף מואר (כמו עיר) בלילה וצילום לילה בכלל. חשוב לי מייצב תמונה. חשבתי על המצלמה של FUJI ה2000HD ששיחקתי איתה קצת ונראתה לי חמודה מאוד...עם יכולת צילום וידאו בHD אבל אני מסתכל גם על הSX10 של קנון שקורצת לי בכל מקרה אשמח לעזרה! תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אני ת'אמת לא יודע מה זה תקציב סביר למצלמות חובבניות. בקרוב אני אהיה בדיוטי פרי בדרכי לפולין, ולכן רציתי להתחדש עם מצלמה. אני מחפש מצלמה עם איכות תמונות כמה שיותר גבוה (כמובן :) שתחזיק הרבה מעמד (אם אפשר שתפעל על בטריות אצבע כי בפולין אין מקומות להטעין בשלג), לא מסיבית מידי וקלה לתפעול (הגדרות וכו'). תודה.
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
פחות או יותר מחקתי והשארתי את מה שצריך. מצלמה למשתמש הפשוט בלי יותר מדי פילוסופיות והתעסקויות. דרישות: ממשק נוח, קלות בתפעול, סוללה שתחזיק לזמן רב. * מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? - 700 - 500 ש"ח * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום, נופים, אנשים * האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לא * האם אתה משתמש כיום במצלמה דיגיטלית אחרת? כן A80, D40 * האם אתה מתכוון להדפיס או לצפות בתמונות על גבי מסך? כן בגודל A4 גג * מהו טווח העדשה במ"מ שחשוב לך? 35/28 לא ממש חשוב * כמה מהותייים לך המשקל והגודל של המצלמה? מצלמה קומפקטית (לא דקה שתהייה בערך בגודל של ה A80) * האם אתה נעול על יצרן מסויים? אם כן, מדוע? לא נעול על שום …
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מצלמה דיגיטלית איכותית בתקציב של 600-800 ש"ח המצלמה למטרות ביתיות. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
הייתי חייב להראות לכם ראיתי תמונות שצולמו עם עדשת מאקרו 105mm של SIGMA וזה יוצא ממש דומה!! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 944 צפיות
-
-
ראיתי שיש כמה גרסאות של הפלאש, אחת לניקון, אחת לקאנון וכיוב'. כשאני קונה, אני חייב בהכרח אחת לפנטקס או שזה onesize fits all?
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
היי, כבר כמה זמן שאני מתעניין בנושא של צילום במהירות גבוהה אני יודע שאם אני שם על מצב TV במצלמה ומעלה את המד למעל 160 בערך אני יכול לצלם במהירות בלי שיהיו טשטושים או מריחות, הביעה היא שבכל מספר מעל ה160 התמונות יוצאות חשוכות מאוד בלי פלאש, ואני לא רוצה לצלם תמיד עם פלאש, מה שגם זה מאט את הצילום תמונות ברצף רציתי לדעת איך אפשר לכוון את המצלמה ככה שאני יוכל לצלם מהר, בלי פלאש, ושהתמונה לא תצא חשוכה עד כדי כך שאי אפשר להבין מה צילמתי תודה מראש וכאלה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לקנות G10 בזמן הקרוב מאוד, ♦ http://www.electrophoto.co.il/Product.aspx?ProductID=8 האם אתם ממליצים? האם אתם חושבים שיש הצדקה לקנות את הגירסה של ה-X200? ההפרש הוא דיי גדול - 90 ש"ח... מבחינת מהירות האם הוא יספיק לי או שאתם חושבים שעלי לקנות משהו יותר מהר? תודה אופיר
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
בעת הצגת תמונה (לאחר הצילום) איזורים שרופים מהבהבים לי באדום וחשוכים (תת חשיפה) נצבעים לי בצהוב. מישהו נתקל בתופעה הזו? האם זה פיצר? האם אפשר לבטלו? תודה.
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אחרי ה-E620 שהוצגה ב-PMA, אולימפוס יורה פעם שנייה.. אחות רביעית במשפחת מצלמות entry level DSLR: תכירות את ה-Olympus E-450 לא מדובר במשהו מדהים כמו ה-E620, אלא בשיפור/מחליפה ל-E420 העדכון כולל רזולוציית מסך יותר גבוהה, מעבד תמונה מעודכן יותר, אפקטים לתמונה (בדומה ל-E620) והגדלת הבאפר לתמונות ברצף מ-6 ל-8. בינתיים הנה לינק להצגה ב-DP http://www.dpreview.com/news/0903/09033101olympuse450.asp
-
- 3 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אני מקבל פינות חשוכות (בעיקר פינה שמאלית עליונה) בחלק מהצילומים שלי לאחרונה, ורציתי לדעת למה זה. כי זה מועצם פי כמה וכמה כשאני מכין מזה HDRים. כמה דוגמאות:
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-