צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
צולם ללא חצובה וללא שום דבר מיוחד. אז מה דעתם? גם על השעון ;D *איכות קצת ירדה כי הפכתי ל-png והקטנתי אותה...
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא ראיתי או מצאתי עדיין הכרזה רשמית, אבל מצאתי פרטים באתר של Fuji . http://www.fujifilmusa.com/JSP/fuji/epartners/digitalS6000Specs.jsp?dbid=856004&item=I856004&subitem=SIDataSpecSheets856004&urltype=dataspec&NavBarId=SIDataSpecSheets856004 המצלמה כנראה תשמש כשלב ביניים בין ה- S5XXX לבין ה- S9000 . כמה פרטים מעניינים: CCD Sensor 1 / 1.7-inch Super CCD HR - אותו החיישן אשר נמצא במצלמות מסדרת ה- F? אורכי מוקד 28-300 מ"מ טווח שימושי במיוחד המצלמה תשוחרר לשוק בספטמבר.
-
- 6 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום לכולם :] יש לי מצלמה דיגיטלית Sony DSC P73 , אבל לאחר החלטת המשפחה שלי כנראה לצאת לגיחה לחו"ל לכמה שבועות אנחנו צריכים מסרטת וידיאו . התקציב הוא בסביבות 2000 שקל , אפשר קצת פחות , אפשר קצת יותר . ( עדיפות לSony ) ורק עוד שאלה , יש אפשרות שנקנה את המצלמה מחו"ל ? יהיה יותר זול ?
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
היי חברה, לפני הרבה זמן רכשתי מצלמה טובה של קנון - דגם 530A, השתמשתי בא והכל היה סבבה. לאחרונה גיליתי שהכבל המחבר בין המצלמה למחשב נעלם. ניסיתי לחבר למחשב עם כבל USB רגיל, אבל המחשב לא מזהה את המצלמה. כנראה שצריך את הכבל המקורי... יש פתרונות?
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
-
זאת הולכת להיות המצלמה הראשונה שלי, אז אני לא בטוח לגביי הדרישות, כי עוד לא השתמשתי באחת בצורה רצינית לפני כן. מה שכן, אני מעדיף שהמצלמה תהיה כמה שיותר גדולה (כמו S5600), כי משימוש במצלמות של חברים, לא אהבתי את ה-A620 ודומיה, הרגשתי שאני מחזיק צעצוע קטן ביד :-X. צילום לילה, די חשוב. אני עובד בלילות, כך שמרבית התמונות שלי יהיו בזמן הזה. זום טלה, אם אפשרי לשלב משהו גבוהה, אז יהיה מצויין. אם לא, אז לא נורא. יש עוד מידע שאני צריך לרשום? התקציב הוא בעקרון עד 2500 שקלים, כולל הכל. אם צריך טיפה חריגה, לא תהיה בעיה.
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב שעומד לרשותך ? 1500 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה. ידע בסיסי-בינוני 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ? Powershot של canon פשוטה מאוד. זום x10 8 מגה פיקסל 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין לצלם, ובאילו תנאי תאורה ? (העריכו במידת האפשר גם שימושיות - למשל: הרבה תמונות חברה בטיולים באור יום, הרבה תמונות של הילדה בתוך הבית, מעט תמונות ברחובות חשוכים באמצע הלילה, מעט מאוד תמונות של הילדה במופעי ריקוד באולם חשוך, מעט תמונות ציפורים ממרחק רק בשעות הערביים) רוב התמונות תהיינה בצילום חוץ באור יום בטיול…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אז ככה חבר שלי הביא תמצלמה שלו אליי ויש לו כבל DV עם חיבור קטן וגדול (ניראה לי שזה 4 ל 6 פינים) הקיצר תקטן חיברתי למצלמה ואת הגדול לפייר וויר העברתי למצב של play שאפשר לראות את כל הדברים שצלמו ולא קורה כלום ניסיתי את כל המצבים ולא קורה כלום כאילו לא חיברתי כלום למחשב המצלמה היא JVC gr-dvl820u ד"א החיבור פייר וויר שלי מופיע כמו כרטיס רשת
-
- 20 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני יודע שהשאלה היא קצת בנאלית אבל כפי שאמרתי בנושא הקודם שפתחתי, אני מתכוון לקנות את האולימפוס c8080 ההתלבטות בין לקנות בארץ ובין בחו"ל היא נושא האחריות אם מישהו קנה את המצלמה בחו"ל ויודע מה כולל האחריות שם, איך היא עובדת ומה אני עושה בנושא תקלה שיעזור בבקשה בתודה אורי
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני מעוניין לקנות מצלמה דיגטלית חדשה. -צילום תמונות באיכות גבוהה. -אפשרות לצילום וידאו (גם קטעים קצרים זה טוב, ואם יש אפשרות להקלטת קול זה מצויין). -חייב שיהיה מסך ציבעוני קטן! -רצוי שהיא תהיה כמה שיותר קטנה. -עד 600 דולר (אני יכול לגלוש ל-700... מעדיף שלא). -אני קונה את המצלמה בארה"ב, אז אם אפשר אתרים משם. תודה מראש :-)
-
- 31 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אני רוצה להזמין מצלמה דיגיטלית מחו"ל עם תקציב של עד 300$. אני רוצה להזמין מצלמת ווידאו עם מצלמת סטילס דיגיטלית. האם מצלמות מסוג אלו שוות את הכסף שלהם או שהצילום שלהם יהיה מעפן? אם אתם ממליצים על מצלמות כאלו אז איזו מצלמה עדיף? שתקליט לזיכרון נייד או זיכרון פנימי בתוך המצלמה או על גבי קלטת קטנה? אם אתם לא ממליצים על מצלמות כאלו אז תמליצו לי על מצלמה דיגיטלית טובה... לא מפוצצת בפיקסלים כי אני ממש לא חושב שאני צריך 10 MG תודה לעוזרים!
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
-
אהלן, בחרתי לעצמי מתנת יומהולדת (DSLR ראשונה). יש למישהו המלצה מאיפה לרכוש? השארתי פרטים אצל קרט, אבל עושה רושם שהם לא הכי נלהבים לחזור אליי או משהו...
-
- 25 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום, אין לי כלל ידע על מצלמות דיגיטליות ועתה אני עושה סקר שוק לקראת הקנייה הראשונה שלי. במהלך החיפוש ראיתי את המצלמה http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7576&perur=2&t=7&c=529 שאחת התכונות של המצלמה הזו, כפי שהם מציינים: "מאפשר צילום תמונות HD" למה מציינים שזה HD? הרי יש שם עוד הרבה מצלמות (8-12M pixel) שלא מצוין שזה HD, למשל http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7667&cbar=r האם HD זה רק הרזולוציה (או מספר הפיקסלים) או שבמצלמות דיגיטליות ההגדרה ל HD שונה ממה שאני מכיר? תודה
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
-
-
אפשר לחבר את Canon A710 IS או את Panasonic LZ7 ל Iaudio X5 ב USB Host ??
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 971 צפיות
-
-
טוב, הסיפור שמאחורי : אתמול הלכתי עם חברה שלי לצפות במופע בגרויות שהרימה מגמת המחול בתיכון שלי ( אחת החברות שלה והרבה בנות מהשכבה שלי הופיעו ), כמובן לקחתי איתי את המצלמה, אחרי תידרוך קל מכמה אנשים על איך כדאי לצלם התחלתי לנסות עד שיצא משהו יפה. הרי לכם 3 תמונות יפות שיצאו, כולן צולמו בISO 800 ולכן הרעש הקל. תודה רבה לדני בקרמן ( Chevy ) על העזרה עם העריכה ( למרות שהוא רק הקטין ומסגר ). התמונות : Down To The Ground Captured Revival תודה מראש לכל המגיבים, יוסי.
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
צריך המלצות למצלמת ווידיאו דיגיטלית עד 2500 ש"ח אם תוכלו להוסיף לינקים ומידע חיוני יהיה מצויין תודה מראש![br]פורסם בתאריך: 16.01.2008 בשעה 13:35:10 שכחתי להוסיף חשוב לי שיהיה דיסק קשיח למצלמה
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
-
אני יודע שאין לתמונות הרבה משמעות והן דיי פשוטות אבל אני אהבתי את התוצאה אחרי העריכה (צבעים וכמובן Invert). כאן ניסיתי לעשות משהו נחמד - עשיתי חשיפה של 8 שניות ושניתי את המקום של התאורה, אפשר לראות את התנועה של הפנס בחלק העליון של הבקבוק ולפי הצל המפוזר : ו -2 רגילות : ואם זה מעניין מישהו אז ככה זה נראה במקור : ולא ! זה לא פרסומת סמויה ! 8)
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי תמונה שחלק ממנה כהה מאוד, וחלקה האחר בהיר(לשם העניין שמיים בהירים מול הרים חשוכים). איך אני יכול להבהיר את ההרים, ולהשאיר את השמיים בהירים? כאשר אני מסמן את ההרים ומשנה את הLEVELS בPHOTOSHOP, רואים הבדל ניכר במעבר בין השמים להרים. האם יש כלי שמסוגל לתקן את הגבולות ביניהם?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לצילום במשחקי כדורגל. כמובן אני צריך שתמונות קהל ושחקנים יצאו כמו שצריך, אבל הדבר העיקרי זה שהמיקרופון יהיה טוב.
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-