עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by matan_18,

שלום לכם, אני עומד לרכוש מצלמה דיגיטלית ואני מתלבט בין שתי מצלמות למרות שאחת מהם הרבה יותר טובה מהשנייה Olympus C8080 שהיא מצויינת. והשניייה:Nikon Coolpix8800 הניקון מגיעה ללא כרטיס זיכרון

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by yakir8,

שלום אני רוצה לקנות מצלמת אינטרנט והיתי מעונין לדעת על מה אני צריך לבדוק במפרט שלה כדי להבחין אם היא תיתן תוצאות טובות או פחות טובות תודה מראש

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  3. שלום לכולם, רכשתי אתמול מצלמה מסוג Canon SD1200. לצערי, אני די מסוייג מהסוללה שקיבלתי. הסוללה לא נראת כמו בתמונות של הסוללות מהסוג הזה ברשת, שהן לבנות ועם יותר מידע על הסוללה עצמה בקידמת הסוללה, כמו שניתן לראות כאן: הסוללה שאני קיבלתי היא אפורה, ורשום כול מה שיש בתמונה למעלה, רק ללא הקיבולת של הסוללה, שזה רשום רק מאחור. נכון לעכשיו יצרתי קשר עם קנון ארה"ב, שביקשו שאשלח להם תמונות של הסוללה וכך עשיתי. מחכה לתשובה מהם. בנתיים, חשבתי אולי לעוד אנשים יש פה מצלמות Canon עם סוללת NB-6L, שיכולים לאשר אולי גם להם יש סוללה כמו שלי, שתמונה שלה מצורפת למטה. יש לציין שאני מסוייג מאוד מהסוללה הזאת בעיקר בגלל שהרשת חנויות שקניתי ממנה מייבאת בעצמה את המצלמות הללו, ולא דרך קרט. א…

4. שלום, אני מתלבט איזו מצלמת כיס עם זום גדול לקנות: canon S3 או Fuji 9100/9600. בעקרון לא היה לי יותר מדי ספק ש-canon עד שהתחלתי לקרוא מה שאתם כותבים בפורום על ה-fuji. האם באמת ה-fuji הרבה יותר טובה? זה לא חסרון שאין לה מייצב תמונה? חוץ מזה, התפרסמה ביקורת ראשונה למצלמה והיא פחות מתלהבת מה-canon: http://www.megapixel.net/reviews/fuji-s9100/s9100-results.php http://www.megapixel.net/reviews/canon-s3is/s3-results.php ברור לי שכל בחירה שאעשה תהיה טובה, אבל אשמח לקבל תשובה על מנת שאוכל לקנות מצלמה תודה

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  5. Started by SMSM,

שלום ! 2 שאלות - 1. יש לי NIKON 2100 עם בעיה - כשאני מדליק אותה אני מקבל הודעה LENS ERROR שלפעמים מתחלפת ב SYSTEM ERROR - ניסיתי החלפת סוללות, כרטיס זכרון ולנסות להוציא קצת את העדשה - היא תקועה - אבל כלום לא עזר ... מישהו מכיר את התופעה או מקום שאפשר לתקן את זה ? 2. מה דעתכם על קניית מצלמה דיגיטלית מחודשת - REFUBRISHED ? אני לא מוצא כל כך חסרונות בעניין - אולי תחדשו לי ... ! תודה מראש !

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Vaz,

האם כדאי לי למכור את המצלמה sx20is בסביבות 1000 שח כולל האביזירים? ואיזו מצלמה כדאי לקחת אם אני רוצה קומפקטית שתוציא לי תמונות טובות??

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום לכל חברי הפורום! 1. מה התקציב שעומד לרשותך ? עד 350 ש"ח 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה. בסיסית אבל מכיר את כל המונחים שצויינו פה 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ? קומפקטיות רגילות ולא הוגבלתי 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין לצלם, ובאילו תנאי תאורה ? (העריכו במידת האפשר גם שימושיות - למשל: הרבה תמונות חברה בטיולים באור יום, הרבה תמונות של הילדה בתוך הבית, מעט תמונות ברחובות חשוכים באמצע הלילה, מעט מאוד תמונות של הילדה במופעי ריקוד באולם חשוך, מעט תמונות ציפורים ממרחק רק בשעות הערביים) תמונות מטיולים בע…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Dima323,

יש לכם ניסיון עם כאלה? שווה להתעסק עם זה?

• 3 תגובות
    • 931 צפיות
  9. Started by idanmal,

חברים מישהו יכול לתת לי אולי כיוון איך לכוון אולי את הצמצם ואת התריס שלי במצלמה ??? קראתי באתר של רועי גליץ אבל לא ממש הבנתי . יש לי מצלמה פוג'י S5000 התריס שלי מגיע מ-2 ועד 2000 ,והצמצם לעומת זאת מ-2.8 עד 8 . אני למשל רוצה לצלם צילום לילה ,לצורך העניין משהו מואר כמו נוף עם הרבה אורות ,על כמה בערך אני צריך לשים את הצמצם ואת התריס??? אני יודע שבתריס למשל 2 זאת חשיפה של 2 שניות ו2000 זה מאוד מהיר ,ובצמצם 2.8 זה יותר פתוח כלומר יותר חשיפה.... הקטע הוא ששנייהם נותנים חשיפה לאור אז איך אני מחליט כמה זה וכמה זה? ומה קורה אם אני משתמש בפלאש למשל בדיסקוטק אני רוצה לתפוס את התאורה ... תעזרו לי...

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by idok,

השתעשעתי היום בגינה עם הA620 החדשה שלי. צילמתי שני פרחים ששתלתי לפני 3 חודשים והם בראו שיח שלם. אשמח לקבל כל ביקורת, תהנו. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  11. Started by amd,

תעזרו לי לבחור מצלמה טובה אם אפשר עד 1200 ש''ח...... תודה מאגף הבניייה........

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אני חייב לדעת, אם אני מביא את התמונה מחר אחר הצהריים, זה יהיה מוכן אחרי שעה שעתיים?

• 3 תגובות
    • 922 צפיות
  13. Started by swg,

אז ככה, אני כנראה קונה אותה בקרוב ויש לי כמה שאלות. -איך הזום האופטי בX12, זה יוצא באמת ברור ומפוקס כמו תמונה בלי זום? (אם יש דוגמה, אני אשמח. אפילו כמה) -איך המהירות צילום הרציף שלה? האם היא משתווה לאותה המהירות של הA710? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  14. Started by ngc224,

שלום ! ליפני כ 3 שנים קניתי את Canon PowerShot SX1 IS כי רציתי מצלמה אם זום גדול וצילום FULL HD, וגם רציתי ללמוד לצלם באופן יותר מקצועי... אך היום הבנתי שהמצלמה גדולה, כבדה, ואני לא משתמש ב 90% מהיכולות שלה ומצלם תמיד באוטומט... ראיתי שיש היום מצלמות קומפקטיות כמו Canon PowerShot SX230 HS שאונות לי אל הדרישות כמו זום גדול, FULL HD ו GPS וגם שוקלות מעט. השאלה היא האים כדי למכור את SX1 ולקנות את SX230 ? מבחינת צילומי סטילס, צילומי וידאו יש הבדל באיכות אם מצלמים במצב אוטומטי ?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by hagai-,

ב A75 יש מסך 1.8" לעומת 1.5 ב- A70, בנוסף היא מציעה 12 מצבי צילום נוספים בתנאי תאורה קשה (שלג, חוף וכו') ומגיעה עם כרטיס זכרון של 32MB (לא משנה הרבה). העניין הוא שההבדל בין המצלמות הוא כ-50 ש"ח בלבד. האם יש סיבה שלא לרכוש את ה A75 על פני ה A70?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלום לכולם. הסיפור הוא כזה, יש לי 2 גיגה (טוב אולי קצת פחות כי חצי זה חרא ) של מדיה ואני רוצה לעשות 4 נגלות של 500 MB (כרטיס של 512) ולהציג את הכל למשפחה, עכשיו הייתי בטוח שהמצלמה זה כמו ממש הארד דיסק נייד ואני רואה עכשיו שאני לא יכול להוסיף אליה דברים. יש איזה שיטה לעשות את זה? אפשרי בכלל?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. http://triton.tpd.tno.nl/gigazoom/Delft2.htm בקרוב בחנויות המובחרות...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Frozen-Ice,

שלום אני מחפש מצלמה במחיר של מקסימום 2500 ש"ח דרישות : 1. כמה שיותר זום אופטי (חשוב) 2. כמה שיותר שהמצלמה עצמה תהיה קטנה (חשוב) 3. המתשמש במצלמה יהיה מישהו שרק רוצה להדליק ולצלם ולא להסתבך בהגדרות כי אין לו ידע נירחב 4. מצלמה שמצלמת סירטונים באיכות ובגודל טובים (גם חושב) תודה לכל הממליצים (אפשר להמליץ על כמה מצלמות) תודה תודה

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  19. Started by Danikk8,

שאלה קטנה, יש לי כרגע מצלמת S6500 Fuji המצויינת, שאני מחזיק, ויש עכשיו מצב, שאני יכול להחליף אותה ל D40 בתוספת לא משמעותית(כמה מאות שקלים בודדים), השאלה, האם כדאי לי ??

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by borsood,

הגיע סוף סוף הזמן לעבור למצלמה חדשה. התקציב 1200 גמיש. המצלמה תהייה בשימוש כל בני הבית כך שהיא צריכה להוציא תמונות מעולות גם במצב אוטומטי מלא. אני מעדיף במיוחד מצלמה שתוציא תמונות טובות בתוך הבית ובתנאי תאורה חלשים יחסית. יש עדיפות לעדשה רחבה לטיולים. זום גבוה לא חשוב. חשבתי על דמוי SLR כי נראה לי יותר נוח להחזיק ולייצב מצלמה גדולה אבל אני מעדיף משהו לא יותר מחצי קילו וגם אינני בטוח שיש מצלמות מתאימות בטווח התקציב, אז גם קומפקטיות יתאימו אם לא צריך אצבעות גמדים לתפעל אותן. תודה לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 922 צפיות
  21. Started by הנווט,

שלום ערכתי והעברתי סרטים מהמסרטה הדיגיטאלית שלי למחשב באמצעות תוכנת MOVIE MAKER. שמרתי את הסרטים בפורמט DV-AVI. כאשר אני מנסה לצרוב אותם (באמצעות NERO 7 ) לפורמט DVD , אני אומנם מקבל את הסרט אבל עם קול משובש ומעוות . אודה למי שיכול לייעץ לי איך לפתור את הבעייה או להמליץ על הדרך להעברת סרטים ממסרטה דיגיטאלית לפורמט DVD. תודה הנווט

22. FUJIFILM S9100/9600 איך היא השימושים הם לשימוש חובבני קצת לילה קצת יום קצת בע"ח הכל מהכל חשוב גם שתיהיה לה תפיסה רחבה הכי חשוב זה איכות התמונה (בהתאם למחיר) תקציב 2000

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  23. לצערי המצלמה שלי הלכה קפוט (נשברה) וזאת לאחר חודשיים של שימוש.. (אין לי מושג איך זה קרה.. כל הזמן היא הייתה שמורה בתוך קייס, שמרתי עליה מאוד, השקעתי בעוד סוללות ומטענים.. והופ.. רגע אחד של חוסר מזל הרס את הכל..) המצלמה די סיפקה אותי בכל מה שקשור לאיכות התמונות, לפשטות ולתפעול של המצלמה. אני די מתלבט.. האם להמשיך עם הסדרה וללכת לכיוון הIXUS 90, או משום מה.. יש מצלמה אחרת שצדה את עיני והיא הDSC T700 של SONY השאלה היא כזאת.. היכן ניתן להשיג אותה במחיר שפוי? והאם יש תמורה לכסף? (למרות שהיא חורגת מהתקציב) במידה ולא.. האם T300 יכולה לעשות את העבודה, במחיר סלחני יותר? אני מעדיף שלא ללכת לכיוון הNIKONים למיניהם.. מכיוון שאיכות ההרכבה והבניה , לא מספקת אותי. (המצלמה שלי יוצרה ביפן…

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  24. Started by mrraz,

לפני כמה ימים יפה כתמיד [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  25. מישהו יודע על חנויות אינטרנטית מומלצות שמדפיסות תמונות ושולחות בדואר? יתרונות/חסרונות, איכות, מחירים וכו' רצוי משהו שיש לכם ניסיון איתו, לא תוצאות מחיפוש בגוגל - את זה אני יודע לעשות לבד... תודה

• 3 תגובות
    • 3.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.