עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by ALÞHA,

• 5 תגובות
    • 823 צפיות
  2. המצלמה הנבחרת היא הניקון D80. לאחר צילום ב D70s החלטתי שאין ספק שבין קנון וניקון שעבדתי איתן (בלא מעט דגמים) הניקון פשוט יושבת כמו כפפה על היד. עכשיו השאלה היא עדשות: מה לקנות. התקציב לשניהם ביחד הוא סביבות 4000 שקלים, רצוי בתשלומים היכן שניתן. יש גם חבר בארה"ב כרגע שיכול להביא עדשות משם אם מישהו מכיר מקום שניתן לשלם בו בכרטיס אשראי באופן יחסית גמיש ולשלוח לכתובת בארה"ב, בהנחה שהמחיר משמעותית נמוך יותר (מה לגבי אחריות? בינלאומית? משו?) השאלון שלי: * מה התקציב הכולל למצלמה, עדשה, סוללות וכרטיס זכרון? כ-4000 שקלים. * האם אתה מתכוון לקנות עם אותו תקציב גם ציוד נוסף (עדשות נוספות, פלאש וכו')? לא - קונה מצלמה, עדשה, תיק וכרטיס זכרון. * האם לאחר הקנייה הראשונית יש …

• 4 תגובות
    • 928 צפיות
  3. Started by KoM,

עיבוד כבד לתמונה שפשוט דרשה תוצאה כזאת. המקורית בצבעוני. שתי גרסאות... התמונה המקורית צבעונית כמובן...

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by KoM,

מדובר בזמן בניית הדגם לפרויקט הגמר שלי מהתיכון, זה אמנם לפני דיי הרבה זמן אבל עדיין לדעתי יש משהו בתמונות האלה... צולם לפני כארבע שנים (!!!) עם האולימפוס הישנה...

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  5. שלום. מה התקציב הכולל למצלמה, עדשה, סוללות וכרטיס זכרון? 2000+ אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? הכל האם אתה מתכוון לצלם בעלי חיים מרחוק? ציפורים במעוף? חרקים מקרוב? לא צילום שדורש מאקרו או זום מטורף. למיטב הבנתי שאר השאלות מתמקדות במצלמות סטילס, כך שאעבור לפרטים הרלוונטים: מה שחשוב לי זה צילום ע"ג כ. זיכרון בפורמט MPG כך שאין צורך להמיר אחרי שפותחים את הקובץ במחשב (מצוין לתוכנות עריכת וידאו), ורזולוציה אני לא חושב שבתקציב הזה יש HD אז רזולוציה של 720X480 תספיק. אשמח לשמוע איזה דגם נראה לכם מתאים ומשווק בארץ. תודה.

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  6. Started by artyom,

סוף סוף קניתי מצלמה... FUJI E500... 1000שח... ממה שצילמתי עד עכשיו אני דיי מרוצה... המצלמה היא לשימושים ביתיים ומשפחתיים בעיקר ואולי קצת להשתעשע איתה באיזה מאקרו המצלמה דיי נוחה וזה אבל אני לא מבין כלום במצלמות דיגיטליות אז אולי גם בדרך אני ילמד משהו... התחלתי קצת לצלם וזה, עשיתי כמה תמונות מאקרו וזה... אז הנה כמה שאלות... יש במצלמה הזאת אפשרות לשליטה ידנית על זמן פתיחת הטריס? שיצאו תמונות כאלה? התמונות האלה משגעות אותי, הן ממש יפות ובא לי גם לעשות כאלה... הנה עוד שאלה, לגבי פוקוס.. פוקוס גבוה מתמקד בעצם קרוב, או רחוק? תודה בהקדם

• 7 תגובות
    • 737 צפיות
  7. Started by artyom,

מיציתי את המצלמה הביתית שלי (FIREPIX E500) שיש בה אפשרויות לכיוונון ידני ודיי מיציתי אותה, והייתי רוצה להתקדם לSLR. נייתי רוצה מצלמה טובה שתשאר אצלי גם כשאני ילמד אותה ושאני לא יצטרך לעבור שוב פעם, התקציב נמוך אבל נראה לי שאפשר למצוא משהו נחמד מיד שניה או משהו. תודה

• 52 תגובות
    • 4.5k צפיות
  8. שלום אני מתכוון לנסוע לנפאל לחודש בערך ורציתי לקנות מצלמה חשבתי על canon sx10 is, או olympus sp590 יש לשתיהן עדשה רחבה ומגיעות ל x20/x26. מה אתם אומרים? מי מהן המומלצת? האם יש משהו אחר? מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 1.8K אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? מתכוון לצלם גם בתנאי תאורה חלשים יותר האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? גם וגם האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? ללא חצובה האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לא האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)?לא האם אתה מתכוון להדפיס או לצפות בתמונות על גבי מסך? אם הראשון, מהו גודל הנייר המקסימלי שאתה מעריך שת…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by eliil1,

בינתיים חשבתי על אלו : Canon Powershot A590 Canon Powershot A720 Panasonic DMC LZ8/LZ10 Panasonic DMC FS3/FS5/FS6/FS7 Panasonic TZ4 / TZ5 Panasaonic FX35/FX37 רצוי שהמצלמה תיהיה קומפקטית, אבל כמובן לא הכרחי, העיקר שתיהיה איכותית,שאיכות התמונה תיהיה מאוד טובה, גם במצלמה גם במחשב, שלא תישבר או תתקלקל אחרי איזה כמה חודשים, שתיהיה סוללה מספיק טובה, זום טוב, אפשרות הסרטון טובה (איכות תיהיה טובה) והמסך יהיה טוב. צריך שיהיה לפחות 8 MP כי אני רוצה לעשות תמונות ברזולוציות גבוהות. *ולגבי ה DSLR וכל הדברים האלה, אני לא מבין בזה, לכן אני לא יכול לציין מה אני רוצה..NON DSLR או SLR או..... תודה, יום טוב

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  10. Started by Danihell,

אחרי שנתיים של שימוש בפוג'י A210 הכלתתי לעבור למשהו טיפה יותר טוב. אחרי חיפוש קצר ברשת עליתי על הפוג'י S5700, ישמח לשמוע עליה עוד ביקורת או הצעות למצלמה אחרת במחיר דומה. http://zap.co.il/compModels.asp?sog=E-Camera&model_id=577192 לפי הנתונים המצלמה מוצלחת ושווה את המחיר.

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  11. Started by rangerman,

לחובבי החתולים שביננו, את הצילום הבא צילמתי במקדש Wat Chet Yod בצ'אנג מאי בצפון תאילנד. נפש החיה היחידה (מלבדי) שהייתה שם היה החתול הזה. Olympus C5060 - 1/40", f2.8, ISO 400, 27mm

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית אני רוצה מצלמה שתהייה כמה שיותק קומפקטית וקלה עם 4 או יותר מגה פיקסל ועם זום אופטי של 4 לפחות [עדיף יותר של 6 ככה אם יש] מה כדאי לי? מחיר בערך 2000 אפשר גם קצת יותר אני לא רוצה מצלמה כבדה כזאת וגדולה משהו קטן, קל משקל כמה שיותר ועוד שאלה החברה ניקון היא חברה טובה? כי יש לי מצלמת ריפלקס מקצועית של קנון והיא ואנחנו ממש מרוצים אז חשבנו ללכת על קנון גם הפעם אז איזה מצלמה של קנון יש בהתאם לבקשות שלי? [אפשר גם של חברה אחרת] תודה לכם

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. שלום ברשותי מצלמה דיגיטלית Canon PowerShot S3IS אני יודע שזוהי מצלמה דיגיטלית מאוד טובה, אבל מה זה אומר בדיוק? אני לא יודע איך להשתמש בכל הפונקציות שלה, אלא רק לצלם באופן רגיל אני רוצה לדעת איך להשתמש ביעילות בכל האפשרויות של המצלמה, למשל ISO, זום ידני, מאקרו, Aparture, Shutter וכו אני לא יודע מה חלק מהאפשרויות עושות ואיך להשתמש ברובן בחושך נראה שעל המסך הכל זז לאט יותר, לפעמים לוקח זמן עד שהמצלמה לוקחת את התמונה. באור יום נראה שהרבה יותר קל לצלם מאשר בחושך. מה אפשר לשנות בשביל לצלם תמונה בחושך, טוב ככל שאפשר? וכל מה שאפשר לדעת על האפשרויות הנוספות, טיפים וכו קראתי את הנעוץ אך הוא כמובן לא מסביר את כל אפשרויות המצלמה הדיגיטלית תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Cryptonite,

שלום,אני מתכנן לקנות מצלמה עם 5 מגה פיקסל ומעלה,שתהייה קלה לפעולות, נוחה ובעלת תמונות איכותיות הוידאו לא חשוב בכלל,רק התמונות זה מה שחשוב באמת תודה ויום טוב

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  15. כמה תמונות מהטיול לאירופה... [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 815 צפיות
  16. Started by Alex89,

כשאני מצלם איתה לוקח לה כמה שניות לצלם. יש אפשרות לעשות שהיא תצלם יותר מהר? שזמן התגובה בין הכפתור למצלמה יהיה יותר מהיר... + לוקח לה גם הרבה זמן לחזור למצב צילום לאחר שאני מצלם תמונה, יש פתרון לזה?

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  17. Started by idofr,

שבוע טוב

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  18. אני מעוניין לקנות את ה A75 לפי מה שבדקתי לפני כמה שבועות היא היתה הכי מומלצת ועכשיו סוף סוף נמצא התקציב אבל מאיפה הכי משתלם לקנות ? שהיא לא תהיה מחודשת ועם אחריות טובה ... אני מעדיף כרגע לקנות רק את המצלמה בלי ציוד נלווה כגון כרטיס זיכרון נוסף ומעמד על מנת לחסוך בהוצאות אבל אם יש לך הצעה כדאית אז אני ישקול אותה תודה מראש

19. היי חברים, ירושלים, איזו עיר יפייפיה. 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. .11 12. לתמונה האחרונה אני אתן לכם לינק ישיר, לדעתי זה פשוט חטא להקטין אותה, זו הפנורמית היפה ביותר שצילמתי לדעתי, מקווה שתאהבו, אשמח לתגובות. http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/a/n/a/t/u/s/h/k/u/s/h/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200411032222269240/200501171254284297/3.jpg

• 21 תגובות
    • 3.9k צפיות
  20. זה אוטומטית בחר איפה לשמור את הקבצים שאני יוצר עם המצלמה הבעיה היא שלא נשאר מקום ואני לאדע איך לשנות את המיקום של איפה הוא ישמור את הקבצים שאני יוצר עם המצלמה בדקתי דרך הproperties ואין שם מאיפה לשנות את זה ואני ממש לאדע איך לשנות את זה.. עזרה בבקשה

• 7 תגובות
    • 747 צפיות
  21. אהלן , תודה על העזרה . אני לא ממש מבין במצלמות .. אשמח עם תוכלו להמליץ לי על המצלמה הטובה ביותר שאוכל להשיג במסגרת התקציב שלי , גם אם היא מעבר לשימושים , מכיוון שהיא תשמש לתקופה ארוכה ביותר . שאלות הכרחיות מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 650 ש"ח . אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? תמונות כלליות , אין משהו ספציפי . נוף , משפחה וכד' . באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? אור יום בעיקר . האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? לא , במידה והאור חלש העדיף להשתמש בפלאש . האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לא . האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לידיעתך, פלאש חיצוני מאפשר לצלם בקלות תחת תאורת חדר - ללא מריחות תנועה כתוצאה מרעיד…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by T-Flash,

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by jackhammer,

אני מחפש לקנות מצלמה דיגיטלית חדשה אני לא ממש מבין בכל הנתונים וכל השטויות האלה אני רק רוצה שהתמונות יצאו ברורות וחדות בלי מריחות ורעשים וכמובן שהמצלמה תהיה קטנה וקמפקטית כדי לשים אותה בכיס (אני ממש שונא להסחב עם נרתיק מיוחד כמו איזה אהבל) ראיתי את המצלמה הזאת http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16830120149 איך היא?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. יש לי זכרון 512 וזה לא מצלם יותר מחצי דקה סרט למהה???

• 2 תגובות
    • 909 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.