צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
שלום, קנו לי מצלמת HDD של סוני בארה"ב מדגם DCR-SR42, עד כמה שאני יודע השיטת שידור האמריקאית היא NTSC, רציתי לדעת כמה זה יכול להשפיע מכיוון שהמצלמה היא דיגיטלית - יש לה דיסק קשיח. ואם אני מעביר את זה למחשב מה יכול לקרות אם בכלל. כי גם ככה אני יכול לצרוב את הוידאו איך שאני רוצה, או שאני טועה? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
http://www.canon-sales.co.jp/camera/eosd/20da/index.html מצלמת הריפלקס הכ"כ מדוברת של קנון, ה 20D, נמכרת עכשיו בגירסת ה"אסטרו". המצלמה מותאמת במיוחד לצילום אסטרונומי, כלומר, הוסר פילטר ה I.R מעל פני החיישן, מה שמאפשר לטווח התת-אדום בספקטרום הצבע להיחשף בחופשיות בפני החיישן, דבר החיוני עבור צילומים מסוג זה. ע"מ לאפשר למצלמה להתמודד עם צילומי יומ-יום רגילים, על המשתמש להרכיב מסנן אינפרא-אדום על גבי העדשה, בשביל למנוע סטיות מיותרות של הצבע האדום. Go Canon, Go!
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-
-
היי אני זקוק להמלצה למצלמה דיגיטלית. הצרכים הם בעיקר לטיולים, אבל רצוי שיהיו גם פונקציות שמאפשרות לצלם מתחיל מעט להתפתח בתחום הצילום. תקציב 1500 ש"ח. עדיפות ל canon או nikon. זום אופטי - מינימום X12 רזולוציה - מינימום 10MP יתרון ל GPS אבל ממש (ממש) ממש לא חובה. תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום, אני מבין שהכלל כמה שיותר מהר יותר טוב לא תופס כאן מכיוון שיש תלות גם במצלמה בה מצלמים. אם כן מה הכרטיס שייתן את מקסימום הביצועים ? תודה.
-
- 10 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מצלמה קומפקטית רחבה (רצוי 28MM) המטרה שלי זה לצלם כשאני יוצא לבלות עם חברים ולרוב זה בערב ככה שאין תאורה טובה לכן חשוב לי שתוכל לצלם בחושך כמו כן חשוב לי שתיהיה קומפקטית ונוח להסתובב איתה בקשר לזום האופטי אני מניח יספק אותי3X.4X קראתי דיי הרבה היום על מצלמות וראיתי הרבה טובות של CANON והיה פשוט חבל שהם הורגות סוללת. אין לי משהו נגדם פשוט אני מחפש משהו שלא יהרוג אותם מהר מידיי. וגם חשבתי על מייצב בעדשה ככה שלא ימרחו לי התמונות זה הכל נירא לי. התקציב הוא .1000 תודה רבה לכל המגיבים.
-
- 7 תגובות
- 887 צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום. נתחיל בכך שהציוד שלי הוא לא מקצועי (בלשון המעטה) - Fuji s5700 אני אוהב לצלם מאקרו אבל נתקל בבעיות רבות בעת הצילום, מטריד אותי שבזמן ההתפקסות על העצם התמונה נראת מעולה אך כאשר הוא מגיע לפוקוס האולטימטיבי מבחינתו התוצאה על הפנים. הנה כמה דוגמאות למאקרו שניסיתי לעשות הבוקר וכמה שאלות, אשמח לתשובות: התמונות לא עברו עריכה, רק הוקטנו הנסיון הראשון - טיפות. מצב אוטומט על סופר מאקרו, בהתפקסות זה נראה מעולה, תוצאה סופית על הפנים. ניסיתי לעשות במצב ידני, ולהתאים את האיזון של הבהירות אבל אותה תוצאה. ניסיתי לזוז קצת כדי שהמנורה האדומה של המצלמה שאאל"ט תפקידה לפקס תפגע בעצם וגם לתת לאור להכנס, התוצאה טיפה יותר טובה, אבל עדיין זה לא מאקרו. נסיון שני - סחלב נסיון ל…
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-
-
הבנתי שבכרטיסי חברת FUJI היא הכי מוצלחת. אני מעוניין לקנות של 2GB. ראיתי שיש אחד עם M ואחד עם H כשהH הוא המוצלח יותר. השאלה היא אם זה באמת משמעותי? לכרטיסי של סאנדיסק לא להתקרב? תודה לכל העוזר!
-
- 6 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום לכולם, אז ככה אני מחפש המלצה למצלמת כיס איכותית שנותנת צילום סטילס ווידאו באיכות HD 1080p, ברור לי שיש המון כאלה אבל יש עוד פקטור שחשוב לי הוא איכות הרמקול של המצלמה, אני אסביר: אני בליין ויוצא להמון מסיבות ורוצה לצלם קליפים במועדונים. ברוב המצלמות איכות המיקרופון לא טובה ויש דיסטורשן נוראי כך שחשוב לי שלמצלמה יהיה מיקרופון שמסוגל להסתדר עם עוצמות בגובה 90db ואולי אפילו יותר בלי לייצר דיסטורשן. תקציב באיזור ה-1000 ש"ח. תודה
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
<נושא>, עם דגש על איכות. תודה!.
-
- 5 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אהלן, את כל הרכישות הגדולות שלי אני אוהב לעשות במזומן, מכין קצת כסף מראש, חוסך ואז הולך וקונה, אני רוצה להתחיל לשים כסף בצד בשביל DSLR עם ערכה בסיסית למתחיל (דוגרי אני לא יודע מה זה אומר מבחינת עדשות/פילטרים וכל מה שמסביב) השאלה שלי היא בראיתכם ומנסיונכם, כמה עליי לחסוך לתענוג זה?
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה את ה-S9000 שזוהי המצלמה הראשונה שלי ואין לי שום אבל שום מושג בצילום. קראתי את החוברת שבאה עם המצלמה ואני רוצה להתחיל ולצלם במצב ידני ולהוציא תמונות איכותיות. איפה אני יכול להתחיל וללמוד איך אני מתעסק עם המהירות תריס,החשיפה לאור ה-ISO וכל מה שצריך להתעסק איתו כי אין לי שום מושג. יש איזה אתר טוב בנושא ? תודה.
-
- 12 תגובות
- 886 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי יצאו דגמי TZ6 ו-TZ7, מישהו יודע היכן אפשר להשיג אותם (בארה"ב?). ובנוסף, האם אלו שמות הדגמים? או שמדובר בZS1 וב-ZS3 בהתאמה? ולTZ5 יש שמות נוספים?
-
- 4 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום..המצלמה היא למשפחה..חשבנו על canona620 שהיא איכותית וזולה הבעיה היא שהיא דיי כבדה ולא קומפקטית במיוחד. אני מחפש הצעות למצלמה קומפקטית [ מקסימום 150 גרם ] עם איכוייות כמו של ה canon a620. דרישות : -חברה ידועה -הגנה למסך -min' 5 mega pixel -גודל חיישן 1/1.8 לפחות -אפשרות צילום וידאו -בטריה - עדיף לא יחודית -מסך גדול[עדיף מעל 2inch] זהו בערך התקציב הוא 1600 ש"ח יש לנו אפשרות לקנות מארהב ככה שיש בערך 350$ .. תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אחד מהקקטוסים, לדעתי יצא ממש לא רע צולם עם קנון S1 http://img119.imageshack.us/my.php?image=smemory033mv7.jpg
-
- 10 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום חברים ברשותי המצלמה הבאה http://store.sony.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&langId=-1&partNumber=DSLRA390L קיבלתי אותה מידידה במתנה למרות שאני לא חובב צילום ואין לי מושג במצלמות. המצלמה אומנם לא חדשה אך נראית דנדשה. השאלה שלי מה שוויה היום בשוק הישראלי? למרות שחיפשתי בכל הרשת מצאתי כמה תוצאות ואני לא סגור על זה. לכן אני פונה אילכם חובבי הצילום לקבל פידבק בנושא. (כן, רוב הסיכויים אני מוכר את המצלמה , אני לא רואה את עצמי יוצא לצלם את נחל לכיש באשדוד). תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מצלמה מדגם Canon A710 IS וכרטיס זכרון לא נעול מחברת HCOM בנפח 1GIGA הבעיה מסתבר לא בכרטיס זכרון כי הוא נבדק במצלמה מיושנת אחרת (Nikon Coolpix 3200) ושם היה אפשר לכתוב עליו בנוסף למצלמה, קיבלתי דיסק... האם בלי התוכנות שעל הדיסק ( ZoomBrowser, Photostitch, EOS Utility ) אני אוכל לעשות את הפעולה של הכתיבה לכרטיס זכרון? עוד מישהו נתקל באותה בעיה במצלמה הספציפית הזו ?!?
-
- 4 תגובות
- 885 צפיות
-
-
הייתי בטיול טבע סוף שבוע וצילמתי קצת תמונות [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 885 צפיות
-
-
יש לי מצלמת וידאו דיגיטאלית של CANON אני מחבר את המצלמה למחשב ע"י FIREWIRE האם העברת הסרט ע"י התוכנה של WINDOWS היא בחירה טובה? האם יש תוכנות טובות יותר?
-
- 5 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מצלמה לשימוש דיי רגיל (אני מכיר את חלק מהמצבים portrait,Land scape.....) אני לא רוצה משהוא מטורף במחירי 1000+ שקלים אני רוצה מצלמה שתהיה בעלת פונקציות / גימיקים נחמדים אבל לא חובה בכללי סתם מצלמה למשפחה לא צילום מקצועי מה שכן חובה שתהיה בה אפשרות לצלם וידאו באיכות טובה כמו שאמרתי לא איכות של מיליון דולר אבל שיהיה אפשר לראות מה הולך על המסך בכללי משהו ב 500-600 גג 800 ה 800 צריך להיות הגג כי זה המקסימום כולל כרטיס זיכרון הייתי עושה זאת בעצמי אבל אני לא מבין כל כך איזה מותגים יותר טובים ואיזה פחות איזה זום וכל זה לכן רציתי לשאול את הPros (מקצוענים) ;D תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום. חבר שלי מעונין לקנות מצלמה בתקציב של כ-900 שקלים. לא מילאתי שאלון כי זה למשפחה שבאמת לא מחפשים משהו מיוחד במצלמה וגם אם אראה להם את השאלון רוב התשובות יהיו "לא אכפת לי". הם פשוט מחפשים מצלמה פשוטה לתפעול, שתספק תמורה למחיר באיכות תמונה טובה. (פשוט משפחה ממוצעת שלא מבינה יותר מדי במצלמות וטכנולוגיה ומעוניינת במשהו שיספק להם איכות תמונה טובה בלי יותר מדי שאלות וסיבוכים) תודה, עודד
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום לכולם צריך המלצה למצלמה וידאו כיס או קומפקטית שתצלם ב HD עדיף עם זום אופטי ויכולת לצלם גם בחושך או לפחות התנאי תאורה לא מושלמים. כרגע מופיעה באחד מאתרי הקופונים מצלמת כיס של JVC מחיפוש בזאפ המחיר למצלמה הספציפית הזו אטרקטיבי, כמו כן יש מצמלמות דומות של מספר חברות שונות כגון פליפ, קריאיטיב, קודאק, סוני, סמסונג וכל מיני חברות שאני לא מכיר. אשמח לקבל המלצה על חברה ודגם ספציפי לא חייבים להגיע למגבלות התקציב (ראיתי דגמים החל ה300 ש"ח). ושאלה אחרונה האם מצלמה של סלולרי כמו סמסונג גלקסי S יכולה לתת תוצאה דומה. תודה מראש חזי
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
-
-
יש לי מצלמה דיגיטלית של canon ושאני מפעיל אותה הכל טוב ורואים דרך המסך את התמונה שאני רוצה לצלם אבל ברגע שאני מצלם התמונה יוצאת עם מלא קווים לבנים שמסתירים את התמונה למרות שלפני זה במסך ראו טוב אז זה לא בעיה בעדשה.. עכשיו השאלה שלי היא מה יכולה להיות התקלה ואם בכלל כדי לתקן אותה או שכבר עדיף לקנות חדשה..? תודה יואב
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
אני יודע שזה לא קשור יותר מידי לפורום תמונות אבל לדעתי אפשר לבקש זאת פה. אני צריך חתימה לתמונות שאני מצלם (עם ה A75 הנפלאה שלי) השם שלי זה אחיקם נאור לכן אני רוצה חתימה כזאת באנגלית בכתב עגלגל ויפה משהו בשחור-אדום יהיה יפה דרך אגב רושמים טת השם שלי ככה ואנגלית Achikam Naor תודה מראש למי שיעשה לי חתימה.
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-