עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by PhP dUdE,

העלתי בD-SPOT לפני כמה זמן,אז חשבתי להעלות גם לכאן.

• 7 תגובות
    • 874 צפיות
  2. Started by לילי,

יש לי מצלמה דיגיטלית canon a-75 . איך מוסיפים תאריך על גבי התמונה? אני לא מצליחה לשים .

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  3. שלום, אני רוצה לקנות מצלמה לשימוש דיי רגיל (אני מכיר את חלק מהמצבים portrait,Land scape.....) אני לא רוצה משהוא מטורף במחירי 1000+ שקלים אני רוצה מצלמה שתהיה בעלת פונקציות / גימיקים נחמדים אבל לא חובה בכללי סתם מצלמה למשפחה לא צילום מקצועי מה שכן חובה שתהיה בה אפשרות לצלם וידאו באיכות טובה כמו שאמרתי לא איכות של מיליון דולר אבל שיהיה אפשר לראות מה הולך על המסך בכללי משהו ב 500-600 גג 800 ה 800 צריך להיות הגג כי זה המקסימום כולל כרטיס זיכרון הייתי עושה זאת בעצמי אבל אני לא מבין כל כך איזה מותגים יותר טובים ואיזה פחות איזה זום וכל זה לכן רציתי לשאול את הPros (מקצוענים) ;D תודה מראש

• 7 תגובות
    • 873 צפיות
  4. Started by pure perfection,

מה המצב ?? אני מחפש מצלמה "מקצועית" עד 2000 ש"ח , אני רוצה מצלמה עם איכות טובה גם בתמונות רגילות וגם בוידיו . תודה

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  5. Started by Tzach_n,

שלום לכולם, אז ככה אני מחפש המלצה למצלמת כיס איכותית שנותנת צילום סטילס ווידאו באיכות HD 1080p, ברור לי שיש המון כאלה אבל יש עוד פקטור שחשוב לי הוא איכות הרמקול של המצלמה, אני אסביר: אני בליין ויוצא להמון מסיבות ורוצה לצלם קליפים במועדונים. ברוב המצלמות איכות המיקרופון לא טובה ויש דיסטורשן נוראי כך שחשוב לי שלמצלמה יהיה מיקרופון שמסוגל להסתדר עם עוצמות בגובה 90db ואולי אפילו יותר בלי לייצר דיסטורשן. תקציב באיזור ה-1000 ש"ח. תודה

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  6. Started by Odedb52,

שלום. חבר שלי מעונין לקנות מצלמה בתקציב של כ-900 שקלים. לא מילאתי שאלון כי זה למשפחה שבאמת לא מחפשים משהו מיוחד במצלמה וגם אם אראה להם את השאלון רוב התשובות יהיו "לא אכפת לי". הם פשוט מחפשים מצלמה פשוטה לתפעול, שתספק תמורה למחיר באיכות תמונה טובה. (פשוט משפחה ממוצעת שלא מבינה יותר מדי במצלמות וטכנולוגיה ומעוניינת במשהו שיספק להם איכות תמונה טובה בלי יותר מדי שאלות וסיבוכים) תודה, עודד

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  7. Started by Cereal Killer,

אהלן, את כל הרכישות הגדולות שלי אני אוהב לעשות במזומן, מכין קצת כסף מראש, חוסך ואז הולך וקונה, אני רוצה להתחיל לשים כסף בצד בשביל DSLR עם ערכה בסיסית למתחיל (דוגרי אני לא יודע מה זה אומר מבחינת עדשות/פילטרים וכל מה שמסביב) השאלה שלי היא בראיתכם ומנסיונכם, כמה עליי לחסוך לתענוג זה?

8. בשעה טובה רכשתי מצלמה חדשה הדגם הוא Canon SD700 אבל כידוע הזיכרון שמגיע עם המצלמה הנ"ל הוא רק 16 מגה בייט שזה ממש מבאס. אז החלטתי לנצל את הכסף שלי שמעלה אבק ב paypal לרכוש כרטיס זיכרון נורמלי. למשהו יש עצה איזה כרטיס כדאי לרכוש ומהיכן ?

• 5 תגובות
    • 873 צפיות
  9. היי אני זקוק להמלצה למצלמה דיגיטלית. הצרכים הם בעיקר לטיולים, אבל רצוי שיהיו גם פונקציות שמאפשרות לצלם מתחיל מעט להתפתח בתחום הצילום. תקציב 1500 ש"ח. עדיפות ל canon או nikon. זום אופטי - מינימום X12 רזולוציה - מינימום 10MP יתרון ל GPS אבל ממש (ממש) ממש לא חובה. תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  10. Started by AcidBurns,

אתם בטח בטוחים שאני הולך לשים פה תמונה של המחנות או של אחד הגטאות או איזה משו שקושר לשואה או משו כזה...אבל ממש לא... התמונה היא מהשנה מהמסע שלי לפולין עם כל השכבה, מממממממ...יש לחבר שלי canon eos300 למי שלא'דע היא עולה 799$ עם עדשה מחורבנת הוא קנה עדשה של סיגמה ב1000 ומשו ש"ח 70 על 300..קיצור..היינו בנסיעה בתוך ווארשה ולקחתי לו את המצלמה כמו ברוב הטיול..תבינו אותי עם כזה דבר קשה שלא לצלם...מסכן הילד..חחחח ישבנו כל החברה מאחורה והחלטתי לעבור קדימה לקצת התיישבתי במושב השני, והאוטובס עצר באחת הצמתים לכמה שניות בעקבות הרמזור וקלטתי את זה בזווית העין..בהזדמנות היחידה שהייתה לי דפקתי בה תמונה.. אני מתחנן לתגובות אגב התמונה צולמה ממרחק של כ5 מטר )בלי הגזמה( . אני מתחנן נואשות…

• 6 תגובות
    • 872 צפיות
  11. Started by erandob,

אני מעוניין לקנות בטריה נוספת למצלמה PENTAX K7 מצאתי ב- EBAY מכירה של בטריה חלופית, בעלות של $10 כולל משלוח להלן הלינק: http://cgi.ebay.com/Camera-Battery-D-Li90-DLi90-For-Pentax-k7-K-7-Digital_W0QQitemZ230389995666QQcmdZViewItemQQptZBatteries_Chargers?hash=item35a4505892 רציתי לדעת מה דעתכם. האם כדאי לקנות? האם יש משהו מיוחד בבטריה המקורית, שווה להשקיע בה יותר ($60בלי משלוח)?

12. Started by GUNZ,

מה ההבדל בין מחודש לרגיל לפעמים כותבים במכירות ברשת מחודש מישהו יודע מה זה אומר?

• 8 תגובות
    • 872 צפיות
  13. Started by Shikli,

שלום, אני מעוניין לקנות מצלמה. שום דרישות מיוחדות. אני לא מבין כלום במפרטי מצלמות. אני רק רוצה שיצאו תמונות טובות אם אני אחליט לצלם למשל את החתול שלי לידי או אם אני אלך ואצלם נוף הררי או כול דבר כלשהוא. ושיהיה נפח של משהוא כמו 512 מגה, אפשר פחות. בקשר למחיר..הייתי אומר בין 1000-ל2000 והעדפה למחיר כמה שיותר קרוב לאלף. תודה.

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  14. Started by Guarding angel,

היי יש לי את האפשרות לרכוש את הCANON S5-IS ב900 ואת הFZ8 ב700. מדובר במצלמות שהיו בשימוש מועט מאוד ונבדקו (1500 קליקים לקנון ו3600 לפנסוניק). אני מצלם הכול מהכול מחפש איכות תמונה גבוהה,אני מצלם לרוב פואטרטיים וגם תמונות מאקרו. אשמח להמלצה מביניהן כרגע DSLR לא מתאים לי.

15. Started by benor,

2 פריימים שאהבתי .

• 7 תגובות
    • 871 צפיות
  16. שלום רב, ברשותי מצלמה מדגם Canon A710 IS וכרטיס זכרון לא נעול מחברת HCOM בנפח 1GIGA הבעיה מסתבר לא בכרטיס זכרון כי הוא נבדק במצלמה מיושנת אחרת (Nikon Coolpix 3200) ושם היה אפשר לכתוב עליו בנוסף למצלמה, קיבלתי דיסק... האם בלי התוכנות שעל הדיסק ( ZoomBrowser, Photostitch, EOS Utility ) אני אוכל לעשות את הפעולה של הכתיבה לכרטיס זכרון? עוד מישהו נתקל באותה בעיה במצלמה הספציפית הזו ?!?

• 4 תגובות
    • 871 צפיות
  17. Started by draak31,

צולם בעיר דוד בתערוכה בעלת אותו שם(נראה לי אותו שם)

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  18. Started by overload,

הרמונייה בטבע (גודלה מדי בשביל FF)

• 10 תגובות
    • 871 צפיות
  19. Started by aleXtazi,

לא יודע עם תאהבו או לא [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 871 צפיות
  20. Started by PyroGhost,

• 9 תגובות
    • 871 צפיות
  21. שלום, ראיתי באתר eBay את מה שנראה לי כעסקה מושלמת... קיט מעולה למצלמה הזאת (a75) במחיר טוב, אותה אגב אני רוצה בכלל לא רק כי ראיתי אותה בצחיר הזדמנות... הבעיה היא שאני לא יודע מחירים בארץ והאם משתלם לקנות באינטרנט... הכתובת של המוצר באיביי היא http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=30012&item=3837208473&rd=1 (מצטער אני לא יודע להוסיף קישור) מאוד יעזור לי אם תוכלו להעיף מבט ולהגיד לי מה אתם חושבים. נ.ב. מה ההבדל בין האפשרות לתת הצעת מחיר לבין buy now? בכל מקרה תודה מראש, יותם

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  22. Started by guyo,

"קניה וטנזניה מבעד לעדשה" שלמה כרמל מציג תערוכת ביכורים הפתיחה החגיגית ביום חמישי 21/10 בשעה 20:00 המקום: גלריית החלונות, קומה 3 בקניון עזריאלי, תל-אביב הצלם: שלמה כרמל http://www.guy-olami.com/NoteBoard/ShlomoCarmel.htm האוצר: גיא עולמי http://www.guy-olami.com

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  23. Started by kikoos,

אני יודע שזה לא קשור יותר מידי לפורום תמונות אבל לדעתי אפשר לבקש זאת פה. אני צריך חתימה לתמונות שאני מצלם (עם ה A75 הנפלאה שלי) השם שלי זה אחיקם נאור לכן אני רוצה חתימה כזאת באנגלית בכתב עגלגל ויפה משהו בשחור-אדום יהיה יפה דרך אגב רושמים טת השם שלי ככה ואנגלית Achikam Naor תודה מראש למי שיעשה לי חתימה.

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  24. Started by AcidBurns,

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. אלו תמונות מפיק אבל הם גם שלי: ויהיה נחמד אם תגיבו...גם דברים רעים מתקבלים בברכה כל עוד אומרים אותם יפה.. ת'ם יודעים משו בסגנון של הערות בונות..

• 11 תגובות
    • 871 צפיות
  25. Started by epichorus,

שלום, מישהו יודע מה מחירה של ה500D בדיוטי פרי ?

• 0 תגובות
    • 871 צפיות

דיונים חדשים בפורומים