עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by ALÞHA,

• 3 תגובות
    • 919 צפיות
  2. Started by domiel,

שלום, אח שלי מחפש מצלמות וידאו מקצועיות, מכיוון שהידע שלי בתחום הזה שווה לתחת אני צריך ממכם קצת מידע. כמה ~ תעלה מצלמת וידאו מקצועית (שמשמת תחנות טלויזיה)? האם יש מצלמות וידאו מקצועיות אשר מסוגלות לצלם ישירות לתוך דיסק קשיח/פלאש במקום לקלטת? באיזה פורמט כדי להחזיק את הסרטים לאחר עריכה?

• 2 תגובות
    • 919 צפיות
  3. Started by PhP dUdE,

העלתי בD-SPOT לפני כמה זמן,אז חשבתי להעלות גם לכאן.

• 7 תגובות
    • 919 צפיות
  4. Started by shimon23,

אחותי מחפש מצלמה בתקציב של עד 1000-1500 ש"ח, הדרישות הכלליות שלה הם מצלמה עם איכות צילום טובה, עדיפות לזום גבוה, וכדאי שיהיו גם כמה אופציות ידניות, למרות שנכון לעכשיו היא לא משתמשת בהם יותר מדי. על סמך חיפוש בפורום, ראיתי שהמצלמה הנ"ל היא פחות או יותר הכי מומלצת בתקציב שלנו. (יש חולקים על כך?) אך ראיתי שלמצלמה יש סוללה קבועה, ואני די לא אוהב סוללות כאלו. לכן יש לי מספר שאלות לבעלי המצלמה הנ"ל. לכמה תמונות בערך מספיקה הסוללה המצורפת? כמה עולה סוללה נוספת כזו (אפשר קישור)? וכמה זמן בערך לוקח להטעין את הסוללה, במצב שיש לי שתי סוללות ואז אני צריך להחליף את זו שבתוך המצלמה. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 919 צפיות
  5. Started by FeedMe,

אהלן בהמשך לטרנד הביקורות ולביקורת של שלמה על ה9100 של פוג'י, החלטתי להעלות לפורום חו"ד קצרצרה שלי על המצלמה עם כמה תמונות שצילמתי באילת, בעיקר כדי להודות בפורום לכל מי שעזר לי להחליט על קנייתה. אז ככה. הרושם הראשוני שלי הוא- וואו. המצלמה נדלקת ומוכנה לצילום תוך קצת יותר משניה. קצת משחקים בבית ובחוץ מגלים כמה פונקציות מעניינות, כמו כפתור שמראה את הגרף של איזון הלבן בתמונה. ובכלל, יש כפתור נפרד לכל דבר- לשליטה על האיכות והצבע, לשליטה על מצב הצילום, על צילום רצוף, השהייה, מאקרו, פלאש, תפריטים- כל כך הרבה ועדיין קל מאוד ואינטואיטיבי לתפוס את השימוש בה. אין צורך להכנס לכל מיני תפריטים בשביל לשנות הגדרות- הרוב פשוט טבעי ויש לו כפתור משל עצמו. ה-viewfinder זוועתי. אהבתי מאו…

• 8 תגובות
    • 919 צפיות
  6. Started by artyom,

איך אתם שמים את הפלאש שלכם בתיק? על הפינים? בתוך הנרתיק שלו? עם הצד המאיר למטה? יש לי שני פלאשים ולאחד אין נרתיק ואני לא בטוח אם זה טוב לשים אותו על הרגליים שלו שלא יקרה להם משהו, וגם מעצבן אותי להוציא אותו כל הזמן מהנרתיק. שתפו.

• 4 תגובות
    • 919 צפיות
  7. Started by ob,

שלום לכולם , לאחרונה רכשתי את המצלמה של פנסוניק FZ28 . עכשיו אני מחפש עדשה תוספת (teleconversion) ואני לא מוצא ... מצאתי שלושה חברות שונות ב-EBAY ואחת מהם היא של Opteka , אחרי חיפוש קצר בגוגל הבנתי שזה לא מומלץ בגרוש. אז אם מישהו מכיר בארץ או בחו"ל ויכול להמליץ לי אשמח מאוד .

• 5 תגובות
    • 919 צפיות
  8. http://www.canon-sales.co.jp/camera/eosd/20da/index.html מצלמת הריפלקס הכ"כ מדוברת של קנון, ה 20D, נמכרת עכשיו בגירסת ה"אסטרו". המצלמה מותאמת במיוחד לצילום אסטרונומי, כלומר, הוסר פילטר ה I.R מעל פני החיישן, מה שמאפשר לטווח התת-אדום בספקטרום הצבע להיחשף בחופשיות בפני החיישן, דבר החיוני עבור צילומים מסוג זה. ע"מ לאפשר למצלמה להתמודד עם צילומי יומ-יום רגילים, על המשתמש להרכיב מסנן אינפרא-אדום על גבי העדשה, בשביל למנוע סטיות מיותרות של הצבע האדום. Go Canon, Go!

• 3 תגובות
    • 919 צפיות
  9. Started by הבית השחור,

אני די מתחיל בעיקרון בצילום, ובSLR אין לי ניסיון בכלל. אני צריך את המצלמה בשביל צילומי קהל (באירועים למיניהם) לפעמים קהל ענק ממש, צילומי אנשים צפציפיים (קלוז אפ), צילומי נוף (גם בגדול וגם בקטן) ושהמצלמה תתאים לצילום גם בבית גם בחוץ, גם באור שמש חזק וגם בצל, גם בתוך אולמות גדולים עם זום אפילו עד כדי כך שהפלאש לא יכול להגיע לאובייקט המצולם, בקיצור הכל. ושאני יוכל להוציא גם תמונות עמוקות שהכל מצולם חד (בצילום של קהל ענק במרחקים גדולים) וגם רדוד מאוד, מומלץ שאני יוכל גם לצלם קטעי וידאו באותה המצלמה. התקציב שלי בעיקרון הוא עד 4000 בתשלומים כולל עדשה מינימלית אבל אני יכול להתגמש תלוי במה שתציאו לי. שמעתי משהו שנקרא תצוגה חיה, למה הכוונה? יש דבר כזה לא לראות את מה שאני מצלם תו…

• 8 תגובות
    • 918 צפיות
  10. חברה בבקשה תנו לי חוות דעת על המצלמה של SONY מדגם P43 כמו שמופיעה ב OLSALE ויש גם דגם חדש יותר P73... http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=35051&gsid=10-4 http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7003193&type=2&product=1&= יש שם גם מחיר מעולה ל 4MB גם יבואן הוא ישפאר... רשמי של סוני בארץ גם 3 שנים אחריות!!! וגם SONY :-) אני רואה שם גם חיבור USB2 מהיר וכו'... חשוב לי מאוד מאוד מאוד זמן המתנה בין תמונה לתמונה. במצלמה שלי בת שנתיים וחצי של FUJI אני מחכה 5 שניות בערך ואני מתפוצץ כשאני חייב לצלם אבל אני לא יכול כי היא מכינה את התמונה הבאה. פשוט לא נסבל! אני בטוח שפה זה לא 5 שניות אבל מקסימום שאני רוצה לחכות זה חצי שנייה או שלושת רבע שנייה..…

• 4 תגובות
    • 918 צפיות
  11. שלום, ראיתי באתר eBay את מה שנראה לי כעסקה מושלמת... קיט מעולה למצלמה הזאת (a75) במחיר טוב, אותה אגב אני רוצה בכלל לא רק כי ראיתי אותה בצחיר הזדמנות... הבעיה היא שאני לא יודע מחירים בארץ והאם משתלם לקנות באינטרנט... הכתובת של המוצר באיביי היא http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=30012&item=3837208473&rd=1 (מצטער אני לא יודע להוסיף קישור) מאוד יעזור לי אם תוכלו להעיף מבט ולהגיד לי מה אתם חושבים. נ.ב. מה ההבדל בין האפשרות לתת הצעת מחיר לבין buy now? בכל מקרה תודה מראש, יותם

• 1 תגובה
    • 918 צפיות
  12. Started by MODY69,

שלום, חבר שלי מחפש מצלמה P&S בסביבות ה- 600 ש"ח (ניתן לחרוג גג עד 700). המצלמה צריכה לדעת להוציא תמונות טובות במצב אוטומטי מלא (הוא לא מבין כלום בצילום). בקיצור, מצלמה בסגנון כל ה- A6X0 וכו'. כמו כן, המצלמה צריכה להיות זמינה בחנויות בארץ. תודה מראש, מודי69.

• 2 תגובות
    • 918 צפיות
  13. חבר שלי רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית... הוא רוצה רק קאנון או אולימפוס וצריך שיהיה לפחות 4 מגה פיקסל.. צריך שאפשר יהיה לצלם סרט עם קול לפחות 3 דקות שיהיה אפשר לצלם טוב גם ביום עם שמש וגם בלילה ושהזום הכולל (דיגיטליX אופטי) יהיה 12 התקציב זה 1300 שקל.. והוא רוצה לנסות לקנות במכרז ככה שאפשר נגיד שמחיר מחירון יהיה 1500 ואז במכרז הוא יוציא ב1300 תוגה מראש

• 8 תגובות
    • 918 צפיות
  14. Started by SOLIDUS SNAKE,

אתמול בלילה כיוונתי את ה A610 לכיוון מזרח בזווית 45 מעלות כלפי מעלה וצילמתי את שתי התמונות הבאות: http://img66.imageshack.us/my.php?image=photo0017lx.jpg http://img76.imageshack.us/my.php?image=photo0027hn.jpg למישהו יש מושג מה הם הכוכבים המצולמים (לדעתי האדמדם הוא מאדים אבל לא בטוח).

• 12 תגובות
    • 918 צפיות
  15. Started by re5pect,

שלום! איזה מהתוכנות שמקבלים עם המצלמה צריך להשתמש אם אפשר בכלל להעביר סרטים לכרטיס זיכרון של המצלמה? (ללא קורא כרטיסים, רק המצלמה בUSB)

• 2 תגובות
    • 918 צפיות
  16. Started by Qtec,

צילום של אחי, להזכירכם, ב.Z5

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  17. שלום רב, אני מחפש מצלמה שתפקידה העיקרי יהיה לצלם דירות, צריך לקחת את זה בחשבון בהתאמת המצלמה. אני צריך תמונות ברורות כמה שאפשר מתוך דירות שלעיתים לא תיהיה מוארות, יש לזכור שיש הצללות בתוך בתים ולעיתים מצבים שלא הכי נוח לצלם בהם. בנוסף המצלמה עתידה לשמש אותי ואת משפחתי לשימושים אישיים, ככה שצריך לקחת את זה גם בחשבון. אשמח לקבל המלצה על המצלמה הכי טובה שתתאים לצרכיי בתקציב של עד 800 ש"ח. ד"א, מה עדיף, מצלמה עם סוללות או מצלמה נטענת? תודה רבה מראש!

18. חנות הצילום השכונתית מציעה Canon Powershot A530 עם נרתיק, כרטיס זיכרון 16 מ"ב + כרטיס זיכרון 512 מ"ב + מטען ובטריות (במקור זה נגן MP3 מתנה אבל שאלתי אם אפשר להחליף בבטריות נטענות איכותיות והם ענו שכן) כל זה ב-1700 ש"ח מה אתם אומרים? ללכת על זה? מחיפוש בזאפ המצלמה הזאת מתומכרת מ-897 ש"ח כשהמחיר הממוצע הוא בערך 1100 למצלמה הזאת..

• 8 תגובות
    • 917 צפיות
  19. שלום. נתחיל בכך שהציוד שלי הוא לא מקצועי (בלשון המעטה) - Fuji s5700 אני אוהב לצלם מאקרו אבל נתקל בבעיות רבות בעת הצילום, מטריד אותי שבזמן ההתפקסות על העצם התמונה נראת מעולה אך כאשר הוא מגיע לפוקוס האולטימטיבי מבחינתו התוצאה על הפנים. הנה כמה דוגמאות למאקרו שניסיתי לעשות הבוקר וכמה שאלות, אשמח לתשובות: התמונות לא עברו עריכה, רק הוקטנו הנסיון הראשון - טיפות. מצב אוטומט על סופר מאקרו, בהתפקסות זה נראה מעולה, תוצאה סופית על הפנים. ניסיתי לעשות במצב ידני, ולהתאים את האיזון של הבהירות אבל אותה תוצאה. ניסיתי לזוז קצת כדי שהמנורה האדומה של המצלמה שאאל"ט תפקידה לפקס תפגע בעצם וגם לתת לאור להכנס, התוצאה טיפה יותר טובה, אבל עדיין זה לא מאקרו. נסיון שני - סחלב נסיון ל…

• 3 תגובות
    • 917 צפיות
  20. Started by Chevy,

כפי שקראתם או שעדיין לא הייתי שבוע שעבר ב-Digital City ונכחתי בהרצאות הקשורות לפורום ובנושא צילום דיגיטלי. אשמח לשמוע את דעתכם על הטיפים לצילום שהובאו (במידה והייתם) ומה שקראתם בסיקור שרשמתי. סיקור MS Digital City - צילום דיגיטלי (הפנורמה / סיור-וירטואלי בעמוד הראשון אני עשיתי, מקווה שהעברתי לכם את ה"אווירה" שהייתה שם) כמו כן שאלה נוספת היא האם כבר יצא לכם לממש חלק מן שיטות הצילום שהובאו

• 3 תגובות
    • 917 צפיות
  21. היי ראיתי שבצילום מקרו , המצלמה נופלת בזה , אין תמונה חדה אחת , וגם ניראה לי שאין לה עומק וצבעים טובים כל כך, זה נכון? יש לי מצלמה ישנה של אולימפוס C3020 דגיטלית שהמקרו שלה מדהים וגם איכות הצילומים שלה מעולה . מה תגובתכם? רוני

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  22. Started by kikoos,

אני יודע שזה לא קשור יותר מידי לפורום תמונות אבל לדעתי אפשר לבקש זאת פה. אני צריך חתימה לתמונות שאני מצלם (עם ה A75 הנפלאה שלי) השם שלי זה אחיקם נאור לכן אני רוצה חתימה כזאת באנגלית בכתב עגלגל ויפה משהו בשחור-אדום יהיה יפה דרך אגב רושמים טת השם שלי ככה ואנגלית Achikam Naor תודה מראש למי שיעשה לי חתימה.

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  23. Started by T-Flash,

• 9 תגובות
    • 916 צפיות
  24. Started by eladh16,

שלום אני מעונין לקנות חצובה מקצועית ואיכותית. השימושים העיקריים שלי בחצובה הם צילומי לילה כאשר יש צורך לייצב את המצלמה ללא תזוזה בצילום עם עם זמן חשיפה ארוך. עוד שימוש חשוב הוא צילומי וידיאו עם המצלמה שלי למרות שהיא סטילס(יכולת צילום HD), כך שאני מחפש חצובה בעלת ידית שאופן ההזזה שלה הוא נוח וחלק וסיבובים לכל הכיוונים כמובן(רצוי גם למעלה). לגבי גובה החצובה שיהיה סטנדרטי ושתיהיה חצובה המורכבת מחומרים טובים, עמידה טובה וחזקה. משקל בינוני, לא קריטי לי המשקל. תקציב: עד 600 ש"ח + - תודה

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  25. היי אנשים, לאחרונה אני כבר ממש בקושי מצלם... חשבתי למכור את הציוד הזה : Nikon D80 Sigma EX DG 24-70 2.8 SB800 תיק מקצועי מעור של SONY המצלמה בת שנתיים בערך, סביב ה 40,000 קליקים היתי אומר.

• 6 תגובות
    • 916 צפיות

דיונים חדשים בפורומים