צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
שלום חבר'ה אני קונה מצלמת DSLR. אין לי עבודה בצילום או סוג ספציפי של תמונות שאני מצלם, אלא בכללי בטיולים, נוף, משפחה וכו'. המליצו לי על Cannon Rebel XTi 400D 10.1MP, אמנם אני רוצה לדעת האם יש אופציות יותר טובות. יכול להיות שאני אקנה מחו"ל (זה תלוי בהפרש המחירים לעומת הארץ) ראיתי שלסוני יש מצלמה שעושה רושם שהיא טובה - Sony DSLR Alpha-100. איך היא משתווה ל-400D? והאם יש אופציות נוספות במחירים דומים אשר יותר טובים? תודה רבה ושבת שלום
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות פילטר 58 מ"מ ל S9100 שלי (זה מה שכתוב על העדשה) - כדי לשמור על העדשה בעיקר, וראיתי את הפילטר הזה לפני שאני מחליט רציתי להבין כמה דברים בנוגע לפילטר. - האם כל פילטר מתאים לכל עדשה (כמובן בגודל תואם)? זה יעזור להבין אם אפשר להזמין באינטרנט או שחייבים ללכת לחנות ולהתאים. - האם יש עניין של איכות לפילטר פשוט כמו UV? איך פילטר מאיכות ירודה משפיע על התמונה? - מה בדיוק עושה פילטר UV? - אמנם המטרה המרכזית שלי היא להגן בפני מכות ושריטות אבל מה הוא בדיוק מסנן ולמה?
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש תוכנה לא מסובכת לעריכת תמונות: הוספת מסגרת, חתימה, משחק עם הצבעים וכו'. אשמח להמלצות, תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
למי שפספס: http://hwzone.co.il/articles/2006_summary/7
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני שגיא בן 16 ולומד אלקטרו-אופטיקה. במסגרת הפרוייקט הזה אנחנו אמורים לעשות אב-טיפוס שקשור בעיקר באופטיקה אני בחרתי ללכת לתחום של הצילום כי זה הנושא שאני הכי חזק בו. אשמח אם תעלו לכאן את כל הבעיות שאתם נתקלים בהן בזמן הצילום. תודה על העזרה, שגיא אבסקר
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
תמונה מהכותל.. התלבטות קטנה מי מהן עדיפה, מה דעתכם? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אהלן מתלבט בין כמה מצלמות קומפקטיות עם זום טוב. נתקלתי במשהו מגרה ביותר: NIKON S10, מצלמה עם אפשרות לסיבוב נפרד של המסך והעדשה. מישהו שמע על הדגם הזה? (שיפור של הדגם S4, ה-ISO עלה מ-400 ל-800, עכשיו יש מייצב תמונה, מקרו 4 ס"מ, וסוללת ליתיום במקום 2 AA) מצלמה שווה בטירוף או שהיא רק עושה את עצמה? (ד"א, למייצב התמונה שלהם הם קוראים "בפשטות" CCD shift-type sensor stabilization system... ובמצב וידאו יש להם "מוריד זעזועים אלקטרוני" Electronic VR)
-
- 3 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט איזו מצלמת כיס עם זום גדול לקנות: canon S3 או Fuji 9100/9600. בעקרון לא היה לי יותר מדי ספק ש-canon עד שהתחלתי לקרוא מה שאתם כותבים בפורום על ה-fuji. האם באמת ה-fuji הרבה יותר טובה? זה לא חסרון שאין לה מייצב תמונה? חוץ מזה, התפרסמה ביקורת ראשונה למצלמה והיא פחות מתלהבת מה-canon: http://www.megapixel.net/reviews/fuji-s9100/s9100-results.php http://www.megapixel.net/reviews/canon-s3is/s3-results.php ברור לי שכל בחירה שאעשה תהיה טובה, אבל אשמח לקבל תשובה על מנת שאוכל לקנות מצלמה תודה
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
לשימוש די פשוט, לצילום של המשפחה וכ"ו, שתיהיה מהירה כלומר, לא כמו למשל הניקון שיש עם אותם נתונים בערך שאתה מצלם עם פלאש ואז מחכה שעה את שהיא חוזרת לעצמה ומוכנה לצילום נוסף! תודה מראש אנשים ושבת שלום.
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
קיימות מצלמות טובות יותר מ A710 עד 1500 ש"ח ? (קומפקטית, מצלמה בלבד בלי ערכות כוללות כרטיסי זכרון סולללות וכו'..)
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות מצלמה אבל אני לא מבין בחברות ובסוגים מחפש מצלמה די פשוטה וקלה לשימוש לפי מה שהבנתי בחיפוסים צריך 5מגה פיקסל או יותר וזום אופטי די גדול יש העדפה לחברות HP CANON SONY ועם אפשר גם לצרף איזה כרטיס זיכרון בסכום תודה מראש!!!
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
(טוב, במקרה הזה העננים היו הנמוכים) תמונות מהבוקר (28.1) [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
1000 ש"ח נטו למצלמה או 1200 עם כרטיס זיכרון 512-2048 אני חייב שיהיה זום אופטי [X3 אידיאלי בשבילי] אני לא צלם או משהו אני צריך רק point&shoot אבל שתהיה איכות טובה לתמונות שייצאו כמה שיותר קומפקטית, כמה שיותר קטנה ודקה, ככה יותר טוב. יש המלצות?
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אין ,אין לדעתי שום תחליף ל-iso גבוהה ולחיישן ccd גדול יחסית (1/1.7) ובקטע הזה אני ממש לא רוצה להיתפשר (חלס ,נימאס לי מתמונות מטושטשות שניגרמו עקב תנועה של האובייקט המצולם או תאורה לא מספקת ) ואני רוצה לבצע צילומים באור טיבעי וללא פלש . היה נחמד גם אם היה גם מייצב תמונה וזה רצוי מאוד אבל עדיין ,זה מישני בחשיבותו ל-iso . הסיבה היחידה שלא קניתי את ה-f31 היא הזום האופטי הנמוך והמאכזב שלה -x3. השאיפה היא לזום גבוהה בהרבה כמו לקומפקטית אחרת tz1 שמיצטיינת בזום x10 (אולם אסור שהזום יבוא על חשבון ה-iso.) התקציב -3500 שח +-. מחכה להמלצות.
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
האם יש לה נרתיק מקורי...אם לא אז המלצה לרנתיק שלא יהיה גדול מידי תודה
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם. קניתי מצלמה olympus fe-130. צילמתי בה כבר והעברתי תמונות הכל טוב ויפה! עכשיו משהו מוזר.. כשאני מדליק אותה הוא רושם לי "Card-Cover Open" והוא מראה תמונה של המיכסה של הסוללות עם הכרטיס זיכרון. אני מדגיש שלא ניתן לעשות איתה שום דבר.. בבקשה תעזרו לי זה דיי דחוף באמת. תודה לעונים http://isramarket.com/product.aspx?225 זאת המצלמה.
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
האם מישהו התנסה בעדשה שמכפילה את הזום ? האם זה פוגע באיכות התמונה? עיוותים וכאלה? בקיצור מה החיסרונות של עדשה מסוג שכזה?
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום לכולם, אמנם שאלה של מתחיל, אבל חשוב לי לדעת: אם אני רוצה להדפיס את התמונות שאני מצלם, האם כדאי לצלם אותן מראש באיכות וברזולוציה הגבוהות ביותר, או שאין לזה משמעות כשמדפיסים תמונה קטנה ? (המצלמה אגב היא COOLPIX 4300 של Nikon) תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
-
שלום רב, אני מחפש לאבא שלי מצלמה עד סכום של 800 ש"ח. המצלמה לא צריכה 2-3 מגה פיקסל. ואין לי שום בעיה שתיהיה מהדור הישן יותר ולא חדשה כמו a530 וכדומה. אולי שווה להסתכל ביד שניה על הcasio ?. מה שחשוב לי זה : 1. הגודל - שתוכל להכנס לכל כיס. 2. איכות תמונה. ----- עריכה: טוב אני מבין שאני מבקש משהו בלתי אפשרי, אז אולי רק המלצות על אילו מצלמות יד שניה לחפש?
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת כיצד מחשבים את: 1) ערך הלומה(Y) של צבע מסויים אם נתון הRGB שלו. 2) הרעש הממוצע של תמונה מסויימת(נקרא גם סיגמא במקומות מסויימים).
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין את F20 של פוג'י וחשבתי לקחת יחד איתה כרטיס זכרון של 1GB מסוג H (הבנתי שהם מהירים יותר), אלא שאז אני מגלה שממש קשה למצוא אותם ראיתי כרטיס של אולימפוס בוואלהשופס ב199 ש"ח!!! זה ממש יקר מישהו מכיר אולי חנויות אחרות? מחירים קצת יותר סבירים?
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-