צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
ראיתי שיש כמה גרסאות של הפלאש, אחת לניקון, אחת לקאנון וכיוב'. כשאני קונה, אני חייב בהכרח אחת לפנטקס או שזה onesize fits all?
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה למצלמה דיגיטאלית עד 400 ש"ח. תודה
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
כמו שהכותרת מרמזת, לא היה לי שם יותר טוב לכותרת, שתי תמונות שנלקחו אתמול כשהייתה הפסקת חשמל בבית, יש נרות, אז למה לא לצלם? תגובות [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
חושב לקנות את הפוג' 9500. יחד עם זאת לא הצלחתי להבין האם יש לה מנגנון יצוב בזום מקסימלי או מנגנון פיצוי רעידות אחר, כיון שמרבית הצילומים שלי יעזרו בזום נקודה זו מאוד חשובה לי תודה
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אני מחפש מצלמה ונתקלטי בשני הדילים הללו http://www.ritzcamera.com/product/541555926.htm?bct=t1134 עם זוג עדשות שמכסות 14-150 מ"מ לעומת k100d super זהה לה במחיר עם עדשת 18-55 מ"מ. מה עדיף? כמובן אם יש לכם הצעות אחרות באזור וושינגטון אני אשמח. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני רוצה להזמין את F20 של פוג'י וחשבתי לקחת יחד איתה כרטיס זכרון של 1GB מסוג H (הבנתי שהם מהירים יותר), אלא שאז אני מגלה שממש קשה למצוא אותם ראיתי כרטיס של אולימפוס בוואלהשופס ב199 ש"ח!!! זה ממש יקר מישהו מכיר אולי חנויות אחרות? מחירים קצת יותר סבירים?
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום, לעבודה/תיקונים של תמונות (ממצלמה דיגיטלית) יש עדיפות כלשהי ל photoshop על ה photoshop elements ? אני עובד עם photoshop elements יש לי סיבה להתקין את הגרסה ה"רגילה" של הפוטושופ?
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום אני שוקל לקנות מצלמה עם Wi-Fi, לדוגמא את זו: http://www.amazon.com/dp/B00HV6KLP0/ בגלל הנוחות של העבר תמונות מהמצלמה אל המחשב בלי הצורך לחבר כבל כל פעם. למישהו יש נסיון עם מצלמות עם Wi-Fi? האם זו תכונה שבאמת שימושית או לא? תודה
-
- 3 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
האם מישהו נתקל בבעיה שעם כרטיס cf sandisk ultra II 1 gb האולימפוס C8080 מוכנה לצלם עליו ואפילו אח"כ לתת לצפות בתמונות אך כשמחברים למחשב את המצלמה היא לא מזהה אותו אלא אם מוציאים את זיכרון ה- 32 MB שמסופק איתה. דרך אגב זה קרה גם עם עוד כרטיס CF של חבר שלי שהוא מחברה גנרית mb 64. בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
המצלמה הזאת מוצגת כבעלת מייצב תמונה, אבל אני הבנתי שדווקא למצלמה זאת אין את המייצב, זה נכון ? http://www.priceless.org.il/scripts/prodView.asp?idproduct=323
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
enjoy and the last one is for my brilliant friends:
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אהלן חברים! ברשותי nikon D40X עם עדשת קיט AF-S 18-55 ופלאש SB-400 אחרי חצי שנה+ עם המצלמה דיי מיציתי את התכונות שלה והעדשה, וחיפשתי אחר עדשה חדשה, משהו לכיוון של 28-200 (חיפשתי 28-300, אבל לא מצאתי בכלל.) ועדשות AF-S של ניקון או HSM של סיגמה עולות יותר מ2000 שקל. עכשו נכנסתי לדילמה, האם לקנות עדשה כזו ב2000 שקל+, או למכור את המצלמה (מחיר השוק שלה הוא סביבות ה2300 שקל לפי מה שראיתי, ואני עוד מוסיף פלאש ותיק) ולהוסיף את ה2000 האלו, ולקנות מצלמה חדשה עם עדשה מתאימה (כיוון שהיא תהיה בלי מנוע פיקוס פנימי זה יהיה זול יותר. אפילו אם אני אצטרך להוסיף 3 אלף.) עריכה : העדשה שחשבתי עליה היא זו : Sigma DC OS 18-200mm F3.5-6.3 HSM (Optical Stabilizer) for Nikon ב2600 שקל והמצלמה היא ה…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות פילטר 58 מ"מ ל S9100 שלי (זה מה שכתוב על העדשה) - כדי לשמור על העדשה בעיקר, וראיתי את הפילטר הזה לפני שאני מחליט רציתי להבין כמה דברים בנוגע לפילטר. - האם כל פילטר מתאים לכל עדשה (כמובן בגודל תואם)? זה יעזור להבין אם אפשר להזמין באינטרנט או שחייבים ללכת לחנות ולהתאים. - האם יש עניין של איכות לפילטר פשוט כמו UV? איך פילטר מאיכות ירודה משפיע על התמונה? - מה בדיוק עושה פילטר UV? - אמנם המטרה המרכזית שלי היא להגן בפני מכות ושריטות אבל מה הוא בדיוק מסנן ולמה?
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היה חסר במלאי את המצלמה שהזמנתי אז הביאו לי c50 ואמרו לי שזה מהסדרה החדשה...עכשיו בדקתי בכל מיני מקומות ואמרו לי ש המצלמה c460 טובה יותר בגלל שיש לה מסך 1.8 אינץ שלא מאבד צבעים בשמש לעומת הc50 שיש לו מסך 1.5 אינץ... מישהו יכול לתת לי המלצה איזו מצלמה טובה יותר??? יש לי אפשרות להחליף לc460 אבל נראה לי שהב50 טובה יותר... מישהו יכול לתת ליט המלצות מפורטות איזו מצלמה כדאי לי לקנות??? תודה לכם!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך הצעות למצלמה דיגיטלית פשוטה בין טווח המחירים 1500-2000
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שתי המצלמות - את הF11 אני יכול לרכוש ב 1770 שח עם שנתיים אחריות מהיבואן הרשמי את הF10 ב1700 עם אותה אחריות (אבל גם עם תלושים משי חג לפסח) ההבדלי מחיר לא כל כך מפריעים לי כי אני יכול להשתמש בתלושים גם למשהו אחר... השאלה היא אם ההבדלים בין המצלמות הם משמעותיים? (אני צלם מתחיל) תודה!
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום יש לי מצלמה canon a720 לפני מספר ימים צילמתי בעזרתה סרטון עד שניגמר לי המקום בכרטיס הזיכרון הסרטון מתנגן במצלמה אך לאחר שהעברתי את הקובץ למחשב לא הצלחתי לנגן אותו האם יש דרך לנגן אותו גם במחשב?
-
- 3 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
אמ....טוב אז תמונות מהמשלחת הגאונית של תיכון הרצוג, כפר סבא - לא תמצאו משלחת יותר טובה חחח enjoy
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
לשימוש די פשוט, לצילום של המשפחה וכ"ו, שתיהיה מהירה כלומר, לא כמו למשל הניקון שיש עם אותם נתונים בערך שאתה מצלם עם פלאש ואז מחכה שעה את שהיא חוזרת לעצמה ומוכנה לצילום נוסף! תודה מראש אנשים ושבת שלום.
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
יש לי מצלמת קנון 720 יש אפשרות להפוך אותה למצלמת רשת? שיהיה בזום וכ'ו?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, ברצוני לרכוש מצלמה חדשה בתקציב של כ 1200 - 1300 ש"ח חשבתי על ה NIKON COOLPIX S500, איך היא? האם יש מצלמות יותר טובות ממנה במחיר זה? תודה
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מצלמה דיגיטלית.. ואין לי שום מושג איזה לקנות.. בגלל זה אני בא ושאול אותכם איזה הכי כדאי לי לקנות שהתמונות יצאו באיכות ממש טובה.. וסכום עד 1500 גג.. כמה שפחות יותר טוב ושהצלמה תיהיה באיכות טובה... שמעתי על A85 .. ובכל זאת אין לי מושג מה הכי כדי לי לקנות.. ? ואם יש לכם מושג מאיפה לקנות בראשל"צ ולא דרך האינטרנט. :>
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
לאחר כמה דיונים פה בפורום, הזמנתי את SONY A350 עם עדשת הקיט 18-70mm (היא עדיין לא הגיעה... אני לא אשכח לפרסם פה את התמונות הראשונות...) בכל מקרה, רציתי לקנות פילטר (בינתיים UV ולהגנה מפני שריטות, אבל בעתיד הקרוב גם IR, נושא שמאוד מעניין אותי) ניסיתי לחפש באינטרנט מה קוטר העדשה ולא מצאתי. אשמח אם תוכלו לעזור. תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-