עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by roy7777777,

CANON A620 או A700 מה עדיף? אני מתלבט מה לקנות לכל אחת יש חיסרון ויתרון שלשני אין מה אתם ממליצים?

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  2. Started by artyom,

סוף סוף קניתי מצלמה... FUJI E500... 1000שח... ממה שצילמתי עד עכשיו אני דיי מרוצה... המצלמה היא לשימושים ביתיים ומשפחתיים בעיקר ואולי קצת להשתעשע איתה באיזה מאקרו המצלמה דיי נוחה וזה אבל אני לא מבין כלום במצלמות דיגיטליות אז אולי גם בדרך אני ילמד משהו... התחלתי קצת לצלם וזה, עשיתי כמה תמונות מאקרו וזה... אז הנה כמה שאלות... יש במצלמה הזאת אפשרות לשליטה ידנית על זמן פתיחת הטריס? שיצאו תמונות כאלה? התמונות האלה משגעות אותי, הן ממש יפות ובא לי גם לעשות כאלה... הנה עוד שאלה, לגבי פוקוס.. פוקוס גבוה מתמקד בעצם קרוב, או רחוק? תודה בהקדם

• 7 תגובות
    • 722 צפיות
  3. Started by ALÞHA,

• 5 תגובות
    • 981 צפיות
  4. Started by itaysp,

שלום, לפני כמה זמן צילמתי את התמונה הזו עם ה D70 של דוד שלי אצל סבא שלי. הציפור היא תור.. לא יודע איזה בדיוק אני לא מבין בזה בדיוק כמו סבא שלי.. הוא רצה שאני אצלם לו כמה דברים והצלחתי לתפוס את התור בשלבי המראה.. לא הצלחתי למצוא שם יותר טוב לתמונה קצת ערכתי בפוטושופ.. אני מקווה שלא הרסתי....

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  5. Started by ALÞHA,

• 14 תגובות
    • 913 צפיות
  6. Started by R0tem1,

יש עוד הרבה כאלה העלתי בנתיים רק אחת שאהבתי בגלל המטוס שנמרח הייתי מוגבל בזוית של הצילום כי עוד אין לי חצובה אבל אני מקווה שזה ישתנה בקרוב (זום אופטי X11)

• 5 תגובות
    • 927 צפיות
  7. יש לי מצלמה דיגיטלית Nikon coolpix 3100 עכשיו הבעיה היא שהיא ממש ממש אוכלת בטריות..וזה בעיה שפשוט אי אפשר להסתדר איתה.. למה כל 5 תמונות שאני מצלם נגמרת הבטריה.. וזה בטריות נטענות חדשות.. וגם ניסיתי בבטריות חדשות אחרות.. אני כבר משתגע למה אני חייב מצלמה ונמאס לי להיות מוגבל בצורה כזאת גדולה ככה.. תודה על העזרה..אגב שמתי אותה הודעה גם בפורום חומרה וציוד הקפי מצטער לא ראיתי את הפורום הזה ..

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  8. אני צריך לקנות מצלמה בהקדם האפשרי כי עוד מעט יש לי טיול ! ואני רוצה לקנות מצלמה טובה ,, עכשיו אני לא יודע כל -כך מה טוב ומה רע ! המחיר נע בין 1000-1500 ש"ח ,חח כמובן שדיגיטלית. וחברה טובה שיש לה אבא טוב . אם איכות תמונה טובה לפחות משהו שנע בין 5-7 מגה פיקסל. תודה מראש

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by ophir555,

מחפש לקנות ציוד צילום וידאו להסלקה. ( מה שהוא שמשתמשים לצילום בסתר כמו בשומר מסך) . מי שהוא יכול לייעץ על ערכה. בחנויות שעוסקות בכך מתח הרווחים הוא עצום, ולכן אם מי שהוא מתמצא אשמח ליעוץ תודה

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  10. אני אשמח לשמוע את דעתכם בנוגע לשירות שלהם. איך עברה הקניה? היו בעיות כלשהן? איך היה היחס של החנות לפני ואחרי הקניה? האם ניצלתם את האחריות,איפה ואיך? (איפה קיבלתם אחריות בארץ?) ושאלה בנוגע לMack Warranty- האם האחריות הזו שווה משהו? האם אפשר לממש אותה בארץ? והאם מישהו התנסה או ניצל את האחריות הזו בארץ? סורי על כמות השאלות, אבל זה די דחוף לי ואני אודה לכם אם תענו עליהן

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by ^Z^,

שלום אני מחפש עדשה לS5600. התקציב שלי נמוך - אני מקווה למשהו ב600 ככה, אולי פחות. אפשרי? ZZZZ

• 6 תגובות
    • 616 צפיות
  12. שלום אני מחפש לקנות מצלמה... ומבקש את עצותיכם. חשוב לי שהיא תיהיה קטנה (קוראים לזה בזאפ "קומפקטית במיוחד") ושזמן תגובה שיהיה מהיר ושהיא תיהיה 3-5 מגפיקסל לא צריך יותר מיותר בשבילי בעיקרון היא לשימוש ביתי רגיל + טיולים , אז שלא תיהיה רגישה 'מידיי'. ושיהיה לה מינימום שנתיים אחריות (מאוד חשוב לי , מתוך ניסיון אישי) אשמח לשמוע עצות גם איפה לקנות , וכל דבר אחר תודה

• 5 תגובות
    • 643 צפיות
  13. Started by asta,

הגדרות: compact = מצלמה שאפשר לשים בפאוץ או בתיק צד ,כך שאפשר להסתובב איתה ביום יום (בשום פנים ואופן לא מצלמות בגודל dslr , כמו s9000 ,fz30 שמחייבות תיק יעודי או תיק גב ) ultra zoom =זום 10+ דרישות נוספות : צילום וידיאו עם זום מייצב תמונה עם קול ברזולוציה מינימלית של 640-480 30 fps (ברור שאף אחד לא קונה מצלמה דיגיטלית בכדי לקבל איכות של minidv ,אבל זה feature שימושי מאוד בטיול ,כשאתה לא מעוניין ליסחוב גם מצלמת stills וגם minidv , והאמת חייבת סוף סוף להאמר : האיכות כבר מספיק טובה בחלק מין המצלמות על מנת להחליף מצלמת וידיאו עבור החובב הרציני , לצורך צילום קיטעי וידיאו קצרים לצרכים בייתים ). אפשרות לביצוע צילום עצמי בעזרת המסך המיפרקי iso שמיש גבוהה ככול האפשר ,שאי…

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. יש לי מצלמת וידאו מסוג samsung vp-l770 השאלה שלי היא: אני רוצה להעביר סרט שצילמתי למחשב אבל אין בירשותי תדיסק של ההתקנה שלה החומרה החדשה..ברצוני לדעת אם יש דרך אחרת או אם מישהו יהיה מוכן ליצרוב לי בתודה רבה רבה רבה שניר! ניתן לפנות אליי או פה או באיי סי 228629631 מסנג'ר SOOFGI1@HOTMAIL.COM אי מייל SN_IR@WALLA.COM פלאפון 0509399112 תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  15. Started by moonjib,

שלום לכולם. אני נמצא כרגע בארה"ב (אצל המשפחה), ולפני כמה שעות (כרגע השעה פה 4:55PM) הזמנתי את ה- Sony Cyber Shot DSC-H5 (+ כרטיס פלאש Memory Stick Pro Duo בגודל 1GB של SanDisk) מהאתר NewEgg.com. לינקים: ביקורת ב-dpreview.com: http://www.dpreview.com/reviews/sonyh5/ ביקורת ב- Digital Camera Resource Page.com: http://www.dcresource.com/reviews/sony/dsc_h5-review/index.shtml המצלמה ב-NewEgg.com: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16830179057 הכרטיס ב- NewEgg.com: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820191426 (כרטיסי הפלאש של סוני בשביל המצלמה מאוד מאוד יקרים, ולא יכולתי להרשות לעצמי אותם). אז מזל טוב לי. ;D עכשיו לבעיה: המצלמה+כרטיס יגיעו רק …

• 9 תגובות
    • 749 צפיות
  16. Started by ALÞHA,

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by boom!,

התצלמתי בחו"ל אצל צלם מקצועי וקיבלתי דיסק עם כל התמונות, כשהגעתי לארץ והעלתי אות התמונות על המחשב, ראיתי שהודבק הסמל של האולפן שצילם על התמונות, ושמתי לב שקיבלתי סיסמא(כנראה להורדת הכיתוב), אבל אין לי מושג איזה תוכנה יכולה לעשות את זה... אני שובר את הראש פה...תוכלו לעזור לי?

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  18. Started by ALÞHA,

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by ofsher,

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  20. מצלמה : LZ3 של PANASONIC לא ערכתי אף אחת מהתמונות (חוץ מגודל) למרות שחלק לא יזיק להן עריכה. כל התמונות צולמו באוטו' חוץ מכמה בודדות (במקרה כזה אני ירשום מעל התמונה). הלכתי לטיול בלי חצובה (לא יודע למה עשיתי את זה). אבנים יפות שראינו על החוף (מאקרו) המלון מבחוץ (צילום לילה + חשיפה הכי ארוכה שאפשר במצלמה) המסדרון בקומה שלנו במלון (חשיפה ארוכה) כד שהיה בלובי של המלון (ISO 400) כד אחר שהיה בלובי (ISO 400 + חשיפה ארוכה) כד שלישי שהיה בלובי (ISO 400 + חשיפה ארוכה) הכניסה לעיר העתיקה (שלהם) השטח שמיסביב לעיר העתיקה חלקים מהחומה של העיר יונים בעיר העתיקה בית הכנסת הישן מאוחר יותר אני אוסיף עוד תמונות.

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  21. Started by ofsher,

סימטריה נראה לי שהרב חובל טעה בפנייה

• 11 תגובות
    • 950 צפיות
  22. Started by Walter Samuel,

http://www.dpreview.com/reviews/fujifilmf30/ האם יש לנו מלכה קומפקטית חדשה?

• 6 תגובות
    • 806 צפיות
  23. שלום לכולם, ערב טוב, ברשותי מצלמה דיגיטלית שרכשתי בהמלצתכם לפני שנה+ , דגם Caplio G3 של חברת Ricoh. אני מרוצה מהמצלמה ולא מזמן גיליתי שאם מצלמים באופציית "Sport" ובוחרים באופציה של רצף תמונות בתוך תמונה אחת: יש אופציה במצלמה שמפרידה את התמונות בעצם ומאפשרת לי לצפות בתמונה הגדולה, המחולקת, כסרט נע! כשאני מעביר את התמונה למחשב, אני מקבל תמונה גדולה עם ריבועים, כמו בתמונה המצורפת. השאלה שלי היא, כיצד ניתן לפצל את התמונות לרצף תמונות? תודה רבה, אורן.

• 6 תגובות
    • 830 צפיות
  24. Started by -impreza-,

קצת שפירויות ! החוסר חדות בגלל ההקטנה ..=\

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by axon,

קבלו שני חברים טובים בלי רמיזות רומטיות טיפים לצילום בשקיעה יתקבלו בברכה [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים