עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by bagetrek,

שלום , יש לי מצלמה של CANON POWERSHOT A80 ורציתי לדעת אם אפשר לחבר אותה למחשב ולהישתמש בה בתור מצלמת אינטרנט ..ז"א שאני יעשה איתה שיחות ווידאו דרך המסנג'ר ..זאת השאלה שלי האם אפשר לעשות דבר כזה ... תודה מ לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. המצלמה הזו היא עם מאגה פיקסל מטורף! = 7 מגה! הבנתי שתמונות ברזולוצייה כזו - שוקלות כ6 מגה 1. איזה רזולוצייה מספקת לצילום איכותי סביר ויומיומי ( ארועים משפחתיים בתוך הביית וגם מיחוצה לו) 2. איזה כרטיס זיכרון = מבחינת הגודל כדאי לירכוש?...למשל 512 מגה - מספיק לכמה תמונות ? 3. מתלבט כאן פעמיים - כי 512 מול 1 ג'יגה זה 50בש"ח הפרש...וכשמדובר בוידאו - אולי עדיף ללכת על 1 ג'יגה למשל ישנם ארועים שאתה רוצה לצלם גם קצת וידאו בקטנה אין לי כל כך מושג על הנפחים הרצויים תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 624 צפיות
  3. סתם משהו מעניין שניסיתי לעשות עם סביבון.. הביצוע ממש לא מושלם בגלל מגבלות האור והזמן שעמד לרשותי.. מחר אני אנסה שוב..

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Kitt0s,

שלום קניידלך, אני מחפש סורק נגטיבים.. מישהו התנסה פעם? יכול להמליץ על סורק טוב? האם כדאי להשקיע בכלל? שאלה נוספת היא על פיתוח עצמאי של תמונות.. אשמח לשמוע ממישהו בעל נסיון בנושא. חג שמח ושנה טובה

5. Started by drorgon,

שלום אשמח להמלצה לעדשה נוספת לעדשת ה-KIT דרישות- חסר לי זום בעדשה תקציב -עד 1500 ראיתי את הקנון 55-250 IS

6. Started by sgt_flippy,

איך אתם מחזיקים את המצלמה? האם אתם שמים את הרצועה על הצוואר או שאתם שמים אותי על הכתף או שאתם מצלמים בלי הרצועה (שזה סיכון בפני עצמו אם המצלמה תייפול) , או שאתם שמים את זה בדרך שונה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by dany_my,

- קודם כל יש לי שאלה, מה החסרונות בלהביא מצלמה מחו"ל? (להביא בעצמי במזוודה) אני מחפש לקנות מצלמה קומפקטית (עדיף שתוכל להיכנס לכיס) שתצלם באיכות טובה בעיקר לשם: אני בן 18, אני אוהב לצלם, אך לא באופן מקצועי, אלא בעיקר באירועים, טיולים וכו'... שיקולים: -איכות צילום -עמידות המצלמה -גודל המצלמה -זום -מהירות צילום הסתכלתי באינטרנט על מספר דגמים (שבארץ עולים עד 2000 ש"ח/ בח"ול עולים עד 300-350 דולר-עדיף פחות כמובן) וצימצמתי לשלוש אפשרויות שאהבתי: -פנסוניק TZ7-ZS3 (יתרון- צילום איכותי וזום טוב חיסרון- גודל) -פנסוניק TS1 (יתרון- עמידה + מצלמת מתחת למים! יחסית קטנה חיסרון- אני לא יודע עד כמה איכות הצילום שלה טובה + זום לא גדול) -סוני TX1 (יתרון- גודל (קטנה מאוד!) חיסרון- לא ראיתי א…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. Started by KoM,

פריצה בסופרסל ביג באיזור יהוד... האיזור שומם פרוץ ושקט... מספר תפיסות של המקום... פשוט קרעו את הסורגים והדלתות בטירוף, צולם ב-W800. [attachment deleted by admin]

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  9. שבי יעיד כמה אני לא משתגע על כוכבים, אבל אמרו לי שזה קורה פעם במאה ומשהו שנים ברמה כזאת, א זלקחתי תמצלמה ואיזה מסנן שאחותי קנתה וניסיתי את כוחי... פעם ראשונה שאני מנסה לצלם כוכבים, יצא נחמד והיה מעניין מאד למרות האילתור המאסיבי והעובדה שחצי מהליקוי הייתי בלי חצובה בכלל... עוד תמונות בהמשך היום... אשים בת'רד כאן כל מיני דוגמיות, ונתחיל עם המבוא :

• 28 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. כשאני מסתכל בתמונות על המסך האחורי של המצלמה יש שוליים שחורים מצד ימין ושמאל. אפשר לפתוח את התמונה על כל המסך ?

• 3 תגובות
    • 979 צפיות
  11. Started by Koss,

2 תמונות - והשניה - ניסיתי לתת לה מראה של תמונה מאוד ישנה, ואולי גם קצת מפחידה

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  12. Started by alergic,

# מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 700 # אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? גם בתנאי תאורה חלשים # האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? פלאש ישיר פנימי # האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לא # האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לא # האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)? כן # האם אתה משתמש כיום במצלמה דיגיטלית אחרת? אם כן, מה שם היצרן והדגם, ומה חסר לך בה? לא # האם אתה מתכוון להדפיס או לצפות בתמונות על גבי מסך? אם הראשון, מהו גודל הנייר המקסימלי שאתה מעריך שתרצה להדפיס? לא # מהו טווח העדשה במ"מ שחשוב לך? שים לב שמכפלת הזום (למשל X10) אינה נתון מועיל …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. Started by overload,

גאומטריה פשוטה

• 8 תגובות
    • 856 צפיות
  14. Started by overload,

אסרו עלינו במפורש ליצור כל סוג של קשר או לצלם את ה"ימ"מ\SWAT הפולני ששמר עלינו במסע לפולין. את התמונה הזאת הגנבתי כשהסתתרתי מאחורי חבר שלי והסתרתי את המצלמה עם התיק שלו ;D. [ ] הבהרה: למרות שמדובר בלוחם ביחידת הימ"ם החוק לגבי צילום לא חל עליו, הוא בסך הכל מאבטח. אמרו לנו לא לצלם אותם בכל מקרה, כי יש כאלה שבאמת אסור. OK?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שאלון לקניית מצלמת DSLR כדי להקל על קריאת התשובות, אנא כתוב בין התגיות , כך: תשובה. • מה התקציב הכולל למצלמה, עדשה, סוללות וכרטיס זכרון? 1000-1500 אבל אם אני מוכנה להשקיע יותר אם אין מצלמה מיקצועית טובה שמתאימה לי בסכום הזה אבל עדיין, אני מעדיפה כמה שיותר זול כי קשה לי להשקיע בזה המון כרגע • האם אתה מתכוון לקנות עם אותו תקציב גם ציוד נוסף (עדשות נוספות, פלאש וכו')? עדשות, תיק מצלמה, זיכרון 4GB • האם לאחר הקנייה הראשונית יש לך כוונה לרכוש בהמשך ציוד צילום נוסף (עבור מצלמת ה-DSLR)? אם כן, איזה סכום בשנה אתה מתכוון להקצות לכך? לא • האם יש לך נכונות לקנות מצלמה ו/או ציוד משלים בשוק היד שניה? לא • האם יש לך ציוד קודם ממצלמת DSLR או ממצלמת SLR פילם? אם כן, פרט לא • אי…

• 2 תגובות
    • 988 צפיות
  16. Started by Tapeworm,

מאד התבאסתי על הפרח החתוך למטה בתמונה השניה, אבל תנאי השטח הקוצניים והדבורים בסביבה גרמו לי לרצות לעוף משם

• 5 תגובות
    • 930 צפיות
  17. אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית. לא מחפש משהו מקצועי, לא מעוניין להיכנס עמוק לתחום הזה. אני רק אצלם מדי פעם חברים, משהו ברחוב וסתם דברים קטנים כאלה. אין לי מושג במצלמות דיגיטליות, אבל בבקשה תמליצו לי על מצלמה דיגיטלית (+אביזרים נלווים) הכי זול ואיכותי שיש (לא יודע כמה זה זול במצלמות דיגיטליות. 1000? 1500? אין לי מושג.)

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אני מתלבט בין שתי המצלמות הבאות: Nikon Coolpix S6300 Canon ELPH 100 HS (IXUS 115 HS) קצת רקע: אני רוצה לקנות מצלמה מתנה שתשמש לצילומים כלליים למישהו שלא מבין במצלמות יותר מידי כך שבגדול רצוי שיהיה לה מצב אוטומטי איכותי ושלא תהיה מסובכת להפעלה... טווח מחירים הוא עד 1100 שקל... תודה מראש לעוזרים! נ.ב. אם למישהו יש מצלמה אחרת להציע אני ישמח, שתי המצלמות הנ"ל היו נראות לי טובות ביחס למחיר...

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום, אני מחפש מצלמת, עדיפות ל DSLR ועדיף mirrorless, שיש לה אופציה מובנית בתוכנה שלה לשליטה על סוג הצילום הנ"ל- לא תוכנה חיצונית או מסגרות ומערכות חיצוניות כלשהן. חשוב מאוד גם עדשה מתחלפת. המטרה היא להעלות רחפן שיצלם תמונה כל זמן נתון מעכשיו ועד שיגמר המקום בכרטיס זיכרון\תגמר הבטרייה. זאת בדומה למה ש GOPRO יודעת לעשות- תמונה כל 0.5/1/2/5/10/60 שניות. בשל כך חשוב שהמצלמה תהייה מה שיותר קלה וקומפקטית. GOPRO עצמה לא טובה לי מאחר וזווית העדשה שלה רחבה מאוד וזה לא טוב למטרה שלי. המטרה היא לשדך לה עדשה, רצוי פריים, שתתן זווית צפייה יחסית קטנה. הוצאת תמונות מווידאו לא מספיק טוב לי. אני מחפש איכות גבוהה מאוד ורזולוציה גבוהה (תמונה עם הרבה מגה-פיקסלים) שתאפשר לעשות קרופ ועדין לה…

20. Started by over,

מה דעתכם ? [br]פורסם בתאריך: 10.05.2007 בשעה 00:16:09 עוד תמונה מאותו יום ..ילד שוודי ניסה לרוץ ןלברוח מהמצלמה , אבל מצב ספורט עושה את שלו...

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. זה די דחוף את זאת אני הכי אוהב http://s162.photobucket.com/albums/t275/danicars15/shirelanddaniel/new/?action=view&current=IMGP0008.jpg ויש גם את אלה http://s162.photobucket.com/albums/t275/danicars15/shirelanddaniel/new/?action=view&current=IMGP0007.jpg http://s162.photobucket.com/albums/t275/danicars15/shirelanddaniel/new/?action=view&current=DSC00299.jpg http://s162.photobucket.com/albums/t275/danicars15/shirelanddaniel/new/?action=view&current=DSC00298.jpg http://s162.photobucket.com/albums/t275/danicars15/shirelanddaniel/new/?action=view&current=DSC00297.jpg http://s162.photobucket.com/albums/t275/danicars15/shirelanddaniel/new/?action=view&amp…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Green,

היי שוב אני רוצה לצלם תמונות בחשיפה ארוכה ביום במיוחד בים או בנחלים ומפלים בשביל לקבל אפקט שראיתי לא פעם בתמונות שהמים הופכים למאין קטיפה בלילה זה לא בעיה ויוצאות לי תמונות ממש יפות אבל ביום אני פשוט מקבל תמונה לבנה אז איך עושים את זה? תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום, ידידה שלי ביקשה ממני לחפש לה מצלמה טובה ב2000 שקל, בלי כל כרטיסי הזכרון וכדומה.. עד עכשו היתה לה מצלמה גנרית ממש מעפנה, בלי שום אפשרויות היא מחפשת משהו מאתגר, והיא מצלמת ממש טוב יחסית למצלמה המעפנה שיש לה אני רוצה להביא לה מצלמה שתוכל להיות ידנית עד כמה שאפשר, אבל יחד עם זאת ידידותית למשתמש (במילים אחרות, לא DSLR מטורפת, וכן, אני יודע שזה לא נכנס בתקציב בכל מקרה P: ) חשבתי על ה S5100, מה דעתכם בנושא? היא לא צריכה זום מטורף, רב הצילומים שלה זה פורטרטים, זום של 4 +- יספיק, מבחינת מגה פיקסלים, אני מניח שמעל 4 זה מצויין, חשוב מאד כמובן שאיכות תהמונה תיהיה טובה, ובעדיפות גבוהה לRAW תודה!

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  24. Started by R0ck,

8) [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by Drazick,

לינק חובה לכל בעל מצלמת F30. כולל תחום העיבוד שלאחר הצילום: http://www.pbase.com/arn/fuji_f30#TOC תהנו ממצלמה מדהימה ומסקירה בול...

• 1 תגובה
    • 631 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.