עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. אני לא יודע האם זה הפורום הנכון, אבל רציתי לדעת האם אפשר איכשהוא להשתמש במצלמה זו כמצלמת אינטרנט.... אני ניסיתי לשחק עם זה קצת אבל זה לא עזר... האם מישהוא יודע דרך שאפשר לעשות זאת?? תודה

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  2. Started by ophir555,

מעונין לקנות דיגיטלית ע 3000 שקל דרישות לא נעול על מותג כל שהוא מצלמה בעיקר לטיולים , משקל פחות חשוב זום גדול עם מייצב צילום רצף מהיר רצוי יכולת מאקרו סבירה איכות תמונה נקודה חשובה כולל בזום מקסימלי ו6 ומעלה מגה פיקסל אפשרות לפלש חיצוני חשבתי בתחילה על רפלקסית דיגיטלית , אבל הבנתי שבמחיר הזה אוכל לרכוש רק משומשת ואני מעונין במצלמה חדשה ולכן אתפשר על דמוי האם מצלמה של 6 מגה תאפשר הגדלה של עד א-3 בלא גרעון ורעש בצילום 100 אסא תודה

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  3. Started by ALÞHA,

8) [attachment deleted by admin]

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Shadowman,

אבקש להגיב על הפסלים ולא על צורת הצילום סה"כ צלמתי עם מצלמה של הפלאפון והתעקשתי להראות לכם כמה פסלים נחמדים! הדובדבן שבקצפת

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Snufkin,

נסיון בשחור לבן [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by ran_meir,

רציתי לשתף אותכם בתמונה שעצרה את הנשימה של כל מי שראה אותה: ללא כל עריכה *פחית בירה... נוותר הפעם

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by timac,

לפי הנותנים הטכניים האלה: http://www.canon-europe.com/For_Home/Product_Finder/Camcorders/DVD_Digital/dc100/index.asp?specs=1 איך אני יכול לדעת כמה מגה פיקסל יש למצלמה בתמונות סטילס? תודה .

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  8. Started by timac,

כמה זמן מצלמה נגיד כמו זאת http://video.org.il/product.asp?productid=490 יכולה לצלם וידיאו אם אני שם לה כרטיס זיכרון של ג'יגה? תודה.

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  9. Started by MeTaLhAmMeR,

כבר הספיקו לבלבל אותי כמה אנשים ולהגיד שטויות או שלא אז אני חיב לקבל תשובה פעם אחת ולתמיד... במצלמות דיגיטליות כמה שגודל החיישן גדול יותר הוא טוב יותר נכון?, אז אם ככה חיישן בגודל 1/2.5 גדול יותר מ1/1.8? או ש 1/1.8 גדול יותר מ 1/2.5?

• 6 תגובות
    • 959 צפיות
  10. צילום עם אולימפוס C5060 קומפקטית, מגובה הרצפה ובעזרת המסך המסתובב: צילום עם מינולטה 7D רפלקסית, ב-ISO 400:

• 7 תגובות
    • 650 צפיות
  11. Started by ofer1928,

אני לא יודע איך מעלים תמונות לאתר. אפשר עזרה בבקשה?

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  12. Started by amos700,

איך עושים צילום מתמשך canon a520

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  13. Started by amos700,

אני רוצה לחבר עדשה במצלמה שלי canon a520 האם זה אפשרי ואיזה עדשה לקנות???

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  14. Started by Snufkin,

אני מעוניין להעלות תמונה לפורוםת לאיזה גודל (מבחינת רזולוציה ומשקל) לשנות אותה?

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  15. Started by Chevy,

מספר תמונות שמצאתי כאשר צילמתי עוד עם ה-Canon S50 ועדשת מאקרו. תהנו.

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by ALÞHA,

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by Lethal_Acid,

שלום, לצערי התיק שהוזמן מCAMERA הגיע קטן ולא מתאים למרות שבישקתי מהטלפנית לבדוק זאת. אני מחפש חנות שיהייה ניתן לרכוש בה תיק רגיל לא גדול ולא יקר ל S5200 שלי. לא איכפת לי לרכוש אחד גם יד שנייה אבל שיהייה במצב מעולה. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  18. שלום לכולם, טיילתי באירלנד וצילמתי המון תמונות והעברתי אותם למחשב ומחקתי את התמונות מהכרטיס זיכרון. יום שישי האחרון פירמטתי את המחשב שלי ושכחתי לגבות את התמונות שלי מהטיול - שביזות מטורפת!! שמעתי שיש תוכנות שיכולות לשחזר מידע מכרטיס זיכרון של מצלמה. יש לי כרטיס זיכרון מסוג של חברת פוג'י. אם אתם מכירים תוכנה כזאת, אני לא רק אשמח אני אהיה הבן אדם המאושר ביותר. תחשבו מה זה לאבד את המזכרת הכי חשובה שלך מטיול בחו"ל. בבקשה תעזרו לי אני ממש בדיכאון. בתודה מראש לכל העוזרים.

• 6 תגובות
    • 919 צפיות
  19. Started by hofzeluches,

מפרט: http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=9018566 זכיתי בה ב-899 כולל משלוח המחיר הכי זול בזאפ הוא 1,379 אבל זה כולל כרטיס זכרון של 512 אני חושב (אצלי זה מגיע עם 16) עעכשיו הנקודה היא שאתרים כמו p1000 לא יוצאים מפסידים אז המוח היהודי מתחיל לעשות חושבים.. מה המלכוד? בכל מקרה בהנחה שאין מלכוד המחיר מצדיק את התמורה? הבנתי שהיא לא מקצועית ממש ויש לה בעיות של תאורה (פלאש של 2 מטר בלבד וזום קטנטן) אבל מנגד אני רק צלם ביתי וסה"כ רוצה תמונות איכותיות ברזולוציה גבוהה מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  20. Started by aviv512,

21. Started by benor,

זאת הכלבה שלי , היא כל הזמן ישנה לה על הפוף והיא בת 13 כבר. למישהו יש הצעות, איך אפשר לשפר לערוך את זה אחרת? תודה.

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  22. Started by ALÞHA,

תצפית מהמקום האהוב עלי ביותר בישראל בימים עם פחות אובך, הנוף עוד יותר מרהיב. למעשה, הרבה יותר מרהיב!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by ALÞHA,

• 7 תגובות
    • 996 צפיות
  24. Started by sxs,

היי, המצלמה האחרונה שקניתי הייתה ב2001... Olympus 2MP מאחר והיא איטית, והתמונות "לא משהו" (בלשון המעטה...) אני רוצה להחליף אותה למשהו חדש יותר. תקציב: 1500 ש"ח עם אפשרות לחריגה אם זה באמת שווה את זה. צריכה להיות: - בעלת זמן תגובה מהיר - עדיף קטנה יחסית - מוציאה תמונות טובות גם על מצב אוטומטי(בשביל ההורים) - עדשה רחבה יחסית(הזום המקסימלי לא כל כך מטריד) - בעלת יכולת וידאו תודה על העזרה

• 9 תגובות
    • 759 צפיות
  25. Started by Roach,

שלום אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית , התקציב עומד על כ2500 ש"ח שמעתי הרבה מאד המלצות על ה F30 אבל ראיתי תמונה שלה בחוץ והצבעים שלה לא היו משהו (הסגול האיימתני חדר לתמונה) אני נמצא כרגע בצבא מה שאומר שהמצלמה צריכה להיות עמידה וצריכה להתאים לכמה שיותר מצבי צילום (חלקם קיצוניים) כמוכן זמן סוללה ארוך יהיה מבורך (או סוללות נטענות AA) האופציות שאני רואה לעיני כרגע הן: Fuji F30 Nikon P4 יש גם את הה Canon S80 שהיא יותר יקרה אבל השאלה אם היא שווה את זה? מה היכולות הנוספות שהיא נותנת? שקלתי גם מתלמות בעלות זום גדול כמו ה S3 ודומותיה אבל הגעתי למסקנה שהן גדולות מדי (תופסות יותר מדי מקום ועלולות לחטוף יותר מכות) וגם שאני אסתדר עם זום ממומצע (במקרה הכי רע אני יכול לעשות הגדלה דיגיטל…

• 4 תגובות
    • 756 צפיות

דיונים חדשים בפורומים