צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
תמונה בזווית של קצת גלים [תמונה בלי משמעות של שמיים הפיצפונת שלי לפני הפיצפונת שלי אחרי לפני הצונמי !! הצונמי !! ואז רגיעה ואם מדברים על ים אז הנה ים של חרציות !!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. קומבך (איפה שמיצרים את הבירות של קומבכר) 2.באמבארג 3כנ"ל 4. אנדרת השואה ליד הרייכסטג בברלין לסיום תמונה עם סיפור עזויי.. טיילתי עם חבר בחצר המוזיאון היהודי בברלין, וליד התבון/טנור שהיה חלק מהתצוגה במוזיאון, ראינו זרוקים ליד התנור שעון זהב, נגן MP3, בגדים ונעליים, תאינו מה על הדברים האלו עושים על התנור ועל ידו, אבל המשכנו ללכת, לאחר כמה דקות הסתבר שאיזה מטורף נכנס ערום לתוך התנור/טבון (שכמובן לא עבד), ומייד הזרמו לשם לא כוחות משטרה, עד עכשיו לא הבנתי את המניעים של המטורף.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1) טיפוס על הר שלמה, HDR (לא קל לטפס עם מצלמה) 2) גם כן, שימו לב שזו זריחה (התאפשר תודות לפילטר פולירייזר ואובך רציני) 3) לא ממש רואים אבל כל ההר שאני נמצא עליו זו דיונה (פנורמה מ3 תמונות) 4) ועכביש זאב עם מצלמה ועדשה של חבר
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כעיקרון צילמתי את ה-R6 באולם התצוגה של מטרו ימאהה (מודל 2008 ;D), רציתי לשמוע לגבי 2 תמונות האלה, אם צריך לשפר וכו'....
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי מה הפירוש במצלמות (אזורי מיקוד) ??? תודה..........
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
כמו שכתבתי אני מחפש מצלמה קומפקטית עד 1500 שח וזקוק לעזרתכם. אני מחפש מצלמה לשימוש מישפחתי וגם ולא פחות חשוב מצלמה לטיולים. זקוק לעזרתכם בבחירת מצלמה כמה שיותר איכותית. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 978 צפיות
-
-
1. מה התקציב שעומד לרשותך ? 1500 ש"ח, ניתן לחרוג במידה והדבר מצדיק עלות-תועלת 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה. מכיר את המושגים ויצא לי להתעניין בהם גם בעבר. לא יצא לי לצלם כ"כ הרבה אבל אני מתכוון להתאמן איתה לפני הטיול. 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ? CANON A60 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין לצלם, ובאילו תנאי תאורה ? (העריכו במידת האפשר גם שימושיות - למשל: הרבה תמונות חברה בטיולים באור יום, הרבה תמונות של הילדה בתוך הבית, מעט תמונות ברחובות חשוכים באמצע הלילה, מעט מאוד תמונות של הילדה במופעי רי…
-
- 18 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
ישנו מאניאק מסויים שמרמה אנשים בצורה סיטונאית על בסיס יום יומי והגיע הזמן שהוא יככב באחת מתוכניות התחקירים על מנת שאנשים תמימים יפסיקו ליפול לרשת של אותו עכביש נוכל . הגשתי כבר תלונה למועצה לצרכנות וגם לתוכנית של אמנון לוי ,אולם לצערי לא זכיתי עד כה לתגובה מאף אחד מהגופים הללו. על כן החלטתי לעשות מעשה ולהצטייד בציוד דומה ולתעד אותו על חם בשעת מעשה ,וזאת בתיקווה שאם אני אפנה אליהם שוב פעם אבל עם חומר וידיאו מוקלט ,זה יהיה מספיק עסיסי ומשכנע על מנת שהם יפרסמו אותו לתועלת הציבור . על כן אם יש לכם צל של מושג במה מישתמשים התחקירנים בתוכניות הללו ,אני אודה לכם מאוד אם תביעו את דעתכם כאן.
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
על איזה מצלמה אתם ממליצים באיזור ה1500 שקל? חשוב שהמצלמה תהיה 4-5 מגה פיקסל, זום אופטי X3-4, ושתהיה אפשרות לשליטה ידנית עדיפה מצלמה של קאנון, ניקון או אוליפוס, אבל כל הצעה תתקבל בברכה תודה
-
- 8 תגובות
- 987 צפיות
-
-
טוב הדגמים שאני מתלבט הם בין FUJIS5500 ל MINOLTAZ2 . המחיר פחות או יותר אותו מחיר. היה לי קצת ניסיון עם הפוג'י והרבה אומרים שהוא שווה את המחיר אבל האם הוא באמת שווה? והאם שווה לקנות מצלמה עם זום כפול 10 ואיזה מהם? אני חושב אולי לוותר עם זום ולקנות את הקנאון A520 או את ה A95 בדקתי את המפרטים ולפיהם אין כל כך הבדל אבל נראה שבכל זאת עדיף את ה520, מה דעתכם? או בכלל להשקיע יותר ולקנות את האולימפוס C770 או C695 הבעיה שהם יקרים וסוללות ליתיום. אשמח לקבל תשובות בהקדם אני קצת לחוץ בזמן. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום, כנראה שיהיה לי בקרוב מישהו שיכול לקנות לי קצת דברים מארה"ב. אני רוצה עדשת טלה משהו בכיוון של 70-300/250, למצלמה שלי קנון 400D. בפלאש אני לא מבין כלום, אז כמה הסברים בנושא יתקבלו בברכה. חצובה אני כנראה אקנה בארץ, כי אני לא בטוח אם יוכלו להביא לי משהו כזה גדול. התקציב ל-3 הפריטים האלה הוא 1600 ש"ח(בערך $460) כהקניה מתבצעת בארה"ב(כרגע גם החצובה כלולה). אשמח לשמוע גם על שידרוגי תקציב אפשריים אם אפשר לקבל ציוד הרבה יותר טוב בהפרש קטן.
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
מגזין גרמני (אולי מפוברק?) חושף את פרטי ה D700 שתוכרז רשמית ככל הנראה מחר. בנוסף לעוד הכרזות אשר תפקודנה אותנו מחר, יוצא לאוויר העולם המבזק החיצוני החדש של ניקון, ה SB-900. למבזק החדש טווח כיסוי גדול יותר (17-200ממ, לעומת 24-105ממ ב SB-800). בנוסף, ניתן יהיה לבצע עדכון Firmware לפלאש דרך המצלמה. פאנן. מה באמת יהיה? את זאת נדע ככל הנראה רק מחר... http://gizmodo.com/5020709/nikon-d700-leaked-in-magazine http://img167.imageshack.us/img167/1367/d700abq0.jpg
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני יודע שיש את הפרימייר ,אבל העם יש איזו גירסה פשוטה ,משהוא שטוב יותר מה Movie maker (הזוועתי יש לומר) ,אבל טיפה פחות כבד מכל ה vegas ?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מצלמה חדשה של סוני וראיתי את המצלמה הזאת http://www.isfar.co.il/sony/product.asp?family_id=12&catalog_id=36&id=670 האם שווה לקנות אותה והאם האיכות טובה וזה שיש לה מסך גדול זה יכול לפגוע באיכות ? תודה לעוזרים
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ציוד: Canon A75 (ה-S50 שלי כרגע בתיקון בארה"ב) משקפת 10x50 פילטר שמש [מאושר/תקני]
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שקלתי לקנות מצלמה טובה רחבת זווית. מתישהו נפל האסימון והבנתי שלמעשה אין לי צורך בעדשות מתחלפות. אני צריך רק עדשה אחת. לכן חשבתי לכיוון מצלמה פשוטה וקטנה. בהמשך נפל לי עוד אסימון ואמרתי, אם כבר קטן, למה לא מובנה בטלפון שהרי כך אוכל לשאת את המצלמה לכל מקום. אז ראיתי שיש כמה דגמים ואני מחפש המלצה לטלפון עם מצלמה רחבת זווית. החיסרון הבולט והמפחיד ביותר של טלפון היא העמידות הנמוכה לעומת מצלמה ללא טלפון. המלצות?
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אגפה פושטת רגל לאחר כ"כ הרבה שנים: http://www.dpreview.com/news/0510/05102102agfa_end.asp זה לרעתנו מאחר שהתחרות רק תצטמצם אך אני מצד שני שמח כי אף פעם לא אהבתי את איכות התמונה של נייר אגפה ובמיוחד לאורך שנים ולכן יש סיכוי שכל המקומות שעבדו עד היום עם אגפה יעברו לקודאק.
-
- 9 תגובות
- 953 צפיות
-
-
היי, לאחרונה התחלתי לעסוק במודליג והתרשמי מההבדל שבין תמונה במצלמה מקצועית לרגילה... אני מעוניינת להשתדרג קצת מהמצלמה הדיגיטלית הישנה שלי למשהו יותר איכותי, אך שאיו דורש ידע מיוחד בצילום ("תמונות יפות לפייסבוק" מה שנקרה)... קיבלתי המלצה על מצלמות מירורלס אב יש מבחר גדול והייתי שמחה לשמוע המלצות יותר ספציפיות. אני צריכה מצלמה שנכנסת בתיק רגיל, שאינה דורשת הרבה התעסקות ובמחיר שלא יעבור הרבה את ה-1000 ש"ח... אשמח המלצות תודה.
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
s2 בתכונות שלה היא המושלמת ביותר לצרכים שלי הבעייה היחידה שדי ציננה את ההתלהבות שלי ממנה והסיבה שלא רכשתי אותה עד כה היא שהיא לא מבצעת שום דחיסת וידיאו כולשהיא על גביי כרטיס הזיכרון. התוצאה היא שגם אם אשקיע 400 שח על כרטיס זיכרון בנפח 1gb אורך קליפ וידיאו הכי ארוך שאוכל לעשות הוא 8 דקות (לשם השוואה בילבד :סרט הוליוודי של כ-100 דקות יחד עם קול באיכות טובה ניכנס בדיסק של 700 mb ועדיין הוא ניראה ונישמע טוב למדיי על גבי הטלוויזיה) אני כמובן לא מצפה שמצלמה דיגיטלית כולשהיא תגיע לרמת דחיסה שכזו וברור לי שאף מעבד שמשולב במצלמה דיגיטלית לא יהיה מסוגל לעולם לבצע את מה שעושה מחשב שולחני אבל כאשר אתה משקיע 3000 שח במצלמה+עוד 400 שח על כרטיס זיכרון sd 1gb המינימום שאתה יכול לצפות…
-
- 5 תגובות
- 808 צפיות
-
-
איך אומרים, תמונה אחת שווה אלף מילים? אז הנה שתי תמונות, אחת תמונה מקורית והשנייה אחרי ששחזרתי את הפרטים מהצללים בעזרת fill light וקצת עיבדתי את ההתוצאה. [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שמתי לב ש95 אחוז מהתגובות פה הם "אהבתי"\" לא אהבתי" (בד"כ זה קיצוני יותר לשני הצדדים עד כדי כך שאנשים כותבים תגובה של שני מילים -"גועל נפש",למשל ). תגובות כאלה לא מוסיפות כלום לפורום לדעתי, ובטח שלא לצלם שרוצה לקבל חוות דעת כדי לשפר בעתיד וללמוד מטעויות. הצלם לא יכל להבין מה כל אחד חושב על התמונה שלו בלי שיגידו לו, בשביל זה הוא מפרסם פה את התמונה, בשביל לקבל ביקורת, לא רק דעות- שזה נחמד, אבל לא המטרה העיקרית של פורום צילום. סתם רציתי לשתף אתכם , ערב טוב.
-
- 5 תגובות
- 923 צפיות
-
-
עומד לירכוש כרטיס זיכרון 2 ג'יגה ופתאום נודע לי שישנם כאלו זיכרונות במהירויות שונות למשל דוקא קינגסטון ( אחריות לכל החיים) - לא עובדים על מהירות גבוהה (מוגדרים כסטנדרטי) האם החשיבות היא רק בהטענה למחשב....הוא גם בצילום עצמו ( הזמן ביין צילום לצילום) או בצילומי וידאו - במצלמת סטילס אני רוצה ליקנות את כרטיס SD 2GB מבית Transcend - במהירות 150 X מקבלים עליו אחריות רק ל 5 שנים מה דעתכם על החברה הזו - שווה? תודה מראש - לכל מי שעוזר
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
מה התקציב הכולל למצלמה, עדשה, סוללות וכרטיס זכרון? 4000 ש"ח +/- האם אתה מתכוון לקנות עם אותו תקציב גם ציוד נוסף (עדשות נוספות, פלאש וכו')? מצלמה, עדשה בסיסית, סוללות, כרטיס זכרון האם לאחר הקנייה הראשונית יש לך כוונה לרכוש בהמשך ציוד צילום נוסף (עבור מצלמת ה-DSLR)? אם כן, איזה סכום בשנה אתה מתכוון להקצות לכך? כנראה שכן עבור עוד עדשה, תיק וחצובה. באזור ה 1000 ש"ח האם יש לך נכונות לקנות מצלמה ו/או ציוד משלים בשוק היד שניה? כן האם יש לך ציוד קודם ממצלמת DSLR או ממצלמת SLR פילם? אם כן, פרט לא אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? נופים באור, אנשים בתאורת פנים יתכן ומעט מאקרו. האם אתה מתכוון לצלם בעלי חיים מרחוק? ציפ…
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-