עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by FireFlash,

מה דעתכם על המצלמה? IXSUS 5 עם 5 מגה פיקסל....

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  2. Started by ^Z^,

http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=1312&aff=zap איך המצלמה בתווך המחיר? ואיך היא לעומת הS5600 והS2 IS (הגודל לא מהווה שיקול). אני צריך את המצלמה לצילומי נוף ומקומות צפופים.

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  3. Started by cold fire,

אני רוצה לקנות מצלמת אינטרנט עד 200 לskpe או מסנגיר אני חדש בפורום ואין לי מושג איזה קריטריונים לחפש מה שחשוב שלא יהיו מריחות(עד כמה שניתן) תודה

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  4. היי, הכוונה היא לא לאחר שהסרט מוקלט על קסטת מיני DV אלא תוך כדי צילום. בתכל'ס הכוונה היא לחבר את מצלמת הוידאו עם כבל FireWire למחשב ומה שהמצלמה רואה (לא מקליטה) יעבור ישירות למחשב, כמו נניח מצלמת מעקב. האם יש אפשרות כזאת? תודה, אופיר

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  5. Started by LeftRight,

תודה =]

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  6. Started by ophir555,

חושב לקנות את הפוג' 9500. יחד עם זאת לא הצלחתי להבין האם יש לה מנגנון יצוב בזום מקסימלי או מנגנון פיצוי רעידות אחר, כיון שמרבית הצילומים שלי יעזרו בזום נקודה זו מאוד חשובה לי תודה

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  7. Started by bommer,

שלום לכולם למישהו היה התנסות עם המצלמה הזאת?אני יכול לקנות אותה ב3500 +מתנה 300 ש"ח קניית ציוד

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  8. Started by Lethal_Acid,

שלום לכולם, לבסוף לאחר הטופיק פה וקיראה נוספת של אין ספור ביקרות באינטרנט נפלה החלטה לקנות את המצלמה. לבנתיים נבדק צילום בלילה, צילום עם ZOOM וצילום אובייקט בתנוע. נראת אחלה במחיר שנקנתה היא עונה לי על כל הציפיות. הייתי רוצה לדעת אם מישהו מכיר פורום או מדירך מעבר לזה שקיבלתי עם המצלמה כדי להוציא ממנה את המיטב. אשמח להכוונה. תדוה מראש.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by dsane,

יש דרך לסדר את העיברית בתוכנה הזו? היא יוצאת הפוכה משומה

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  10. Started by sagi5,

תמונות בגן מדע במכון ויצמן למי שמכיר- במבנה האקוספירה

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  11. Started by Kenny,

היי אנשים , יש לי את ה S2 , תמונות יפות , מאוד מרוצה. אך רוצה יותר... במיוחד מצלמה שעומדת באסא גבוה.. אני מעוניין לצלם בעיקר בלילה (חשיפות ארוכות) , ובמועדונים , שגם כאן חשוב האסא. עם הS2 , התמונות יוצאות מאוד מגורענות באסא 200 ומעלה. אני לא רוצה להשקיע יותר מידי... התקציב עומד על 2000 אפשר קצת יותר + כמה שאני אקבל על הS2. במחיר הזה אינ מנחש שאוכל למצוא רק יד שניה... אם תוכלו להמליץ , לתת עצות , ולכוון אותי זה יהיה נחמד. רצוי גם פלאש חיצוני ואם אפשר עדשה קצת יותר איכותית מהקיט. (אפשרי לחרוג מהתקציב אם זה שווה את זה ) תודה :-*

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  12. שלום אני צריך המלצה למצלמה דיגיטלית + ציוד ב2000 ש"ח היא צריכה להיות קלה מאוד לשימוש במצב אוטומטי שיהיה נוח לאמא ועם כל הפיצ'רים הנחמדים למצב ידני בשבילי אמא שלי תשתמש בה בעיקר לצילום של גינות (היא מעצבת) תודה ד"א אני מעדיף עדשה רחבה על זום גדול

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by itaysp,

תמונה שצילמתי בסוף השבוע האחרון באילת אחרי הצלילות כשקניתי לי משהו לאכול.. אני מקווה שהעריכה שיפרה את התמונה זאת העריכה הראשונה שלי.

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  14. Started by avi2014,

Olympus Mju DiIGITAL/Stylus 600 1200 שקל +512 זיכרון _נרתיק 6 מגה פיקסל דעות?

• 12 תגובות
    • 835 צפיות
  15. Started by imhungry,

שלום לכולם יש ברשותי מצלמה דיגיטלית מסוג Nikon Coolpix 5600 והיום שבאתי לחבר אותה למחשב המחשב לא זיהה אותה מבדיקה מהירה גיליתי שהדריברים איך שהוא לא נמצאים על המחשב ואני גם לא מוצא את הדיסקט שלהם ניסיתי למצוא את הדריברים באינטרנט אבל ללא הועיל אודה אם מישהו יכול למצוא לי אותם בתודה מראש תומר .

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  16. אפשרות לקניה בחו"ל, עדיפות ראשונה היא סוללות רגילות ולא יחודיות. עדיפות שניה היא המחר עדיפות שלישית היא שליטה ידנית על פרטי הצילום (חשיפה גודל צמצם)

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  17. Started by ALÞHA,

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  18. Started by Frozen-Ice,

שלום אני מחפש מצלמה במחיר של מקסימום 2500 ש"ח דרישות : 1. כמה שיותר זום אופטי (חשוב) 2. כמה שיותר שהמצלמה עצמה תהיה קטנה (חשוב) 3. המתשמש במצלמה יהיה מישהו שרק רוצה להדליק ולצלם ולא להסתבך בהגדרות כי אין לו ידע נירחב 4. מצלמה שמצלמת סירטונים באיכות ובגודל טובים (גם חושב) תודה לכל הממליצים (אפשר להמליץ על כמה מצלמות) תודה תודה

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  19. אני חייב לדעת, אם אני מביא את התמונה מחר אחר הצהריים, זה יהיה מוכן אחרי שעה שעתיים?

• 3 תגובות
    • 887 צפיות
  20. Started by esaly,

שלום! יש לי מצלמת וידאו של סוני ואני מעוניין להעתיק את הסרטים שצילמתי למחשב.. כיצד ניתן לעשות זאת? יש לי חיבור FIREWIRE במצלמה וחיבור USB.. הבנתי שחיבור FIREWIERE זה לסרטים והUSB זה להעברת התמונות... האם זה נכון... אשמח לתגובות...

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. Started by shon,

אהלן! רציתי לשאול האם במצלמות slr כשאני משנה ידנית את טמפרטורת האור (דרך סולם קלווין), רואים את שינויי הטמפרטורה גם בעינית(viewfinder) עצמה? תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 698 צפיות
  22. Started by shibby15,

אחד מהקקטוסים, לדעתי יצא ממש לא רע צולם עם קנון S1 http://img119.imageshack.us/my.php?image=smemory033mv7.jpg

• 10 תגובות
    • 858 צפיות
  23. Started by Kenny,

היי , אממ , פעם ראשונה שאני באמת מנסה לעשות חשיפה ארוכה עם המצלמה. אני לא מצלם משהו , המצלמה הזאת היא יחסית פשוטה ולא רפלקס (S2 is) אבל בכל זאת החלטתי לנסות , אז לא לנגח אותי בהערות , תודה :-* . אגב , שמתי לב שיש יותר מידי רעשים בתמונה , אם למישהו יהיה כוח לנסות לעזור לי להפחית אותם זה יהיה נחמד. היתי צריך לצלם ב iso200 ולא 400 . פשוט באותו רגע בכנרת , בלילה , היה דיי קשה לראות את זה במסך של המצלמה. אממ , לדעתי התמונות היו יוצאות יפות יותר , אם היה קצת אור מהירח.. אותו ללילה , לא היה ירח , או שהיה מאחורי עננים היה ממש חושך רציני. שמתי את 2 התמונות... קצת מאוכזב שהאבנים , שרציתי שהם יהיו הנושא , לא יצאו מפוקסות כמו שצריך. התמונה השניה בשחור לבן ... אני גם לא י…

• 6 תגובות
    • 785 צפיות
  24. Started by sagi_10,

http://img115.imageshack.us/img115/8721/p1010121ls0.jpg

• 8 תגובות
    • 900 צפיות
  25. Started by bommer,

שלום לכולם אני ממש מתלבט בין שתי מצלמות אלו: canon mv900 http://www.canon.co.il/_Products/Item.asp?ArticleID=686&CategoryID=53 או sonyDCR-HC26E http://mdk.pionet.com/default.asp?catid={8EAD9C02-4427-4B7A-A66F-25EDB8C31A7C}&details_type=1&itemid={AAB1F468-B287-474C-96F0-83DE8A4D369A} אני רוצה לקנות מצלמה שלא תעלה יותר מ2200 שקל מכיוון שאני פעם בשנה בערך משתמש בה ואני נוסע לתאילנד עוד שבוע ואני רוצה לקנות על מנת שאני אוכל לצלם שם... אני חובבן ולא יותר מזה, מה שאני רוצה זה וידאו יפה שאני אוכל להכניס אותו למחשב, להפוך אותו לAVI ואז לראות בDVD. יש לי עוד שאלה קטנה, למה צריך USB? למה הוא משמש? והאם אני צריך כרטיס מיוחד על מנת שאני אוכל לחבר את המצלמה למחשב? תודה

• 2 תגובות
    • 890 צפיות

דיונים חדשים בפורומים