עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. אילו בטריות מתאימות לה? ואילו מומלצות באופן כללי? (הבנתי שכדאי נטענות) איזה כרטיס זיכרון מומלץ? תודה! ;D

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. ערב טוב כולם, קרובת משפחה שלי ביקשה ממני עזרה בבחירת מצלמת וידאו דיגטלית והרבה זמן לא התעסקתי בתחום כך שאני חושש שאני לא מספיק בעניינים. אשמח לשמוע המלצות שלכם בעניין, התקציב הוא בין 2500 - 3000 ש"ח. אשמח אם תמליצו לי על משהו לפני יום שלישי כדי שהיא תספיק לקנות את המצלמה לפני יום כיפור :-\ תודה מראש

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  3. מבחינת הגיון, כולם ישר יגידו שכמובן 30 דקות עדיף. אבל קראתי בכמה מקומות, שכשטוענים סוללות בכזאת מהירות, אז אחרי זמן ממש קצר הן נהפכות לפחות טובות, ומתחילות להתרוקן ממש מהר! אבל טעינה ארוכה של 8 שעות, מבטיחה סוללות יותר יעילות, וחיים ארוכים יותר. אני מדבר על סוללות AA נטענות, כמו למצלמה S6500. מישהו יכול לאמת? כי אם זה לא נכון, אז עדיף לי בהרבה טעינה של 30 דקות, במקום להמתין 8 שעות.

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  4. Started by dbx22,

באיזה גודל/רזולוציה(אני מתכוון לדוגמא 1024*768 או 640*480) צריך לצלם במצלמה קנון A80 בשביל שייצאו תמונות בגודל רגיל 10X15? או שזה לא קשור? ומי שאני מפתח אצלו את התמונות שולט בגודל? תודה רבה לכל העוזרים!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by CobraBoy,

שלום אני שוקל לקנות מצלמה דיגיטלית בטווח מחירים שבין 500 עד 800 הדרישות הם: צילום תמונות בחושך באיכות בנונית עד גבוה צילום וידאו עם קול גודל המצלמה לא משנה גודל הזיכרון אם אפשר שהייה גדול הנה הדגמים ואם ישנם עוד דגמים שאולי פיספתי ואתם מכירים שהם הרבה יותר טובים מאלו שהצגתי כאן תוכלו להגיד לי . PowerShot A550וCanonו DSCS650וSonyו Coolpix L10וNikonו תודה לכולם על העזרה !

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  6. Started by Cereal Killer,

אהלן, את כל הרכישות הגדולות שלי אני אוהב לעשות במזומן, מכין קצת כסף מראש, חוסך ואז הולך וקונה, אני רוצה להתחיל לשים כסף בצד בשביל DSLR עם ערכה בסיסית למתחיל (דוגרי אני לא יודע מה זה אומר מבחינת עדשות/פילטרים וכל מה שמסביב) השאלה שלי היא בראיתכם ומנסיונכם, כמה עליי לחסוך לתענוג זה?

7. בעקבות ירידת מחירי זיכרונות ה- sd , צצו כמו פיטריות אחרי הגשם, עשרות מכשירים קטנים שמיתיימרים לעשות הכול : stills+webcam+טייפ מנהלים ברור לגמרי שמכשיר combo יהיה תמיד פשרה גדולה, וברור לי לגמרי שהמקסימום שאולי אפשר לימצוא הוא מכשיר שיתן לפחות תוצאות סבירות . אולם לצערי יצא לי לראות רק מכשירים סיניים זולים שיש בהם חסרונות קריטיים כמו : העדר כניסת audio line-in (לחיבור מיקרופון חיצוני איכותי) העדר זום אופטי מינימלי של x3 העדר אפשרות להרחיב את הזיכרון המובנה אם למישהו כאן בפורום יש מכשיר דומה (מבוסס זיכרון - לא דיסק קשיח ) ושהוא מבסוט ממנו או שהוא ראה מכשיר כזה בפעולה (ושאין בו את החסרונות הרשומים מעלה) אנא רשמו כאן את שמו

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  8. הבנתי שיש המון סוגים של כרטיסים כל מיני מהירויות כתיבה וקריאה שונות תיקונים בזמן הקלטה ועוד אז קצת מידע על המצלמה שקניתי . קודם כל אני מחפש כרטיס 64 גיגה חשוב שלא יהיה תקיעות וההקלטה תיהיה על מקסימום האיכות 4K @ 25fps (3840*2160 pixels) 2.7K @ 30fps (2704*1524 pixels) 1080p @ 60fps (1920*1080 pixels) 1080p @ 30fps (1920*1080 pixels) 720p @ 120fps (1280*720 pixels) כמו שאתם רואים 25 FPS אני לא מאמין שאני יצלם באיכות של 25 כי זה אוכל את הסוללה אבל חשוב לי שהכרטיס יתמוך בכל האיכותיות האלה תודה

9. ומה יותר טוב? כי ההבדל בינהם זה רק 40 ש"ח והאם ההבדל גדול?

• 3 תגובות
    • 996 צפיות
  10. Started by Arik.G,

מה ההדלים בין שני החייזנים? קראתי חומר עליהם אבל הכל שם מסובך ולא במונחים שאני מבין. מישהו יכול בבקשה להסביר בקצרה מה ההבדל? ולמה בחיישני CMOS יש כל כך הרבה רעש בתמונות? לדוגמה צילמתי עם ה K800 שלי תמונה וכל הרקע השחור נראה עם הרבה רעש. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 3.8k צפיות
  11. Started by idofr,

אמ....אין יותר מידי מה להוסיף אני יודע שצריך לערות אותה אבל ממש אין לי כח אולי בפעם אחרת בנתיים גם ככה אני חושב שהיא מאוד מוצלחת אז תגובות יתקבלו בכיף והערכה שבת שלום

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  12. שלום לכולם, אני מחפש דיגיטלית שתהיה קומפקטית מצלם נופים,אנשים לא משהו מיוחד... איך הOLYMPUS MJU 760?? ואיך הFE240 לעומתה??האם מדובר באותו המלצמה רק בגוף אחר?? מה יש עוד בתקציב שלי שיכנס לי בסביבות ה6-7מגה פיקסל?? ומבחינת איכות מסך ISO רגישות עדשה שיהיו טובים וגבוהים ככל האפשר.. תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  13. אהלן מתלבט בין כמה מצלמות קומפקטיות עם זום טוב. נתקלתי במשהו מגרה ביותר: NIKON S10, מצלמה עם אפשרות לסיבוב נפרד של המסך והעדשה. מישהו שמע על הדגם הזה? (שיפור של הדגם S4, ה-ISO עלה מ-400 ל-800, עכשיו יש מייצב תמונה, מקרו 4 ס"מ, וסוללת ליתיום במקום 2 AA) מצלמה שווה בטירוף או שהיא רק עושה את עצמה? (ד"א, למייצב התמונה שלהם הם קוראים "בפשטות" CCD shift-type sensor stabilization system... ובמצב וידאו יש להם "מוריד זעזועים אלקטרוני" Electronic VR)

• 3 תגובות
    • 959 צפיות
  14. Started by ArielBiMBa,

אני פותח את הת'רד הזה כי הקודם עסק בנושא אחר של אחריות בינלאומית. אז ככה,אחרי שאבדה המצלמה הקודמת שלנו הגיע הזמן לקנות חדשה. אבא שלי נוסע שבוע הבא לאמריקה אז במקרה שהוא יקנה שם התקציב שלנו הוא 330$(לא לחרוג בבקשה) במקרה ונחליט לקנות בארץ אז התקציב הוא 1400 ש"ח(גם פה לא לחרוג בבקשה) אבקש המצלמה לדגם אחד בתקציב בחו"ל ודגם אחד בתקציב בארץ דרישות: המצלמה תשמש לטיולים של המשפחה ולכל מה שעושים עם מצלמה משפחתית רצוי שיהיה בה זום גדול,לפחות 10 עם זאת,שלא תהיה כבדה מדי ואני חושב שמשהט כמו הS5(משקל של 550 גרם) זה די הגבול העליון,לכן אין אפשרות למשהו כמו S6500 לא מעוניין לקנות יד שנייה מסך 2.5" זה די הסטנדרט נראה לי כרגע כל הצילומים יהיו די בצורת P&S ככה שחשוב שהמצלמה…

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  15. Started by R0tem1,

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  16. Started by DeadByDawn,

מה בעצם קובע את איכות התמונה?? כמה שיותר מגה פיסקל ?? לא ככ נראה לי,כי יש לי לדוגמא (אין לי משהו אחר כדי להמחיש) מכשיר סלולארי,עם 1.3mpx ... ועוד אחד אחר עם 1.3mpx ובשני האיכות היא פשוט מדהימה ,רואים יותר חלק,וברור יותר,התמונות טובות יותר. בקיצור,גורם לי לחשוב שחדות ואיכות תמונה (בלי קשר לרזולוציה),זה לא התפקיד של כמות \גודל המה שזה לא יהיה (מגה פיסקל).

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  17. היי, אתחיל ואומר שאני חסר ניסיון בנושא, ברשותי כרגע מצלמה דיגיטלית מסוג A345 של FinePix. ברצוניי לרכוש מצלמה למטרת צילום כמובן, אך בנוסף למטרת למידת צילום, לא רק "לחץ וצלם". אשמח לקבל הסבר מה יש לבדוק לפני, לקראת מה ללכת, קישורים כאלו ואחרים לקריאה/למידה נוספת בנושא - בשמחה. אין הגבלה של תקציב בעיקרון - אך לפני ההמלצה, לקראת מה ללכת בכלל? תודה.

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  18. Started by DarkSight,

אני מתלבט האם לקנות את המצלמה של CANON A75 בחנות צילום אמרו לי שהיא ממש טובה אבל די קשה להאמין לכל מילה שיוצאת להם מהפה אז אני צריך ממכם המלצות בבקשה מה לקנות ואם המצלמה הזאת שווה משהו התקציב שלי הוא 1500 שקל ואם זה עניין של עוד 100 שקלים בשביל משהו יותר טוב אז אין בעיה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by ras81,

שלום יש לי מינולטה A1 http://www.dpreview.com/reviews/minoltadimagea1/ הייתי מעוניין להוסיף לה עדשת זום אך אין לי מושג איזו כדאי (ואם צריך איזה מתאם) ואיפה אני יכול לקנות כזה. אודה לכל עצה ועזרה - תודה

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  20. מתלבט בין ה- 450D, 1000D ו-500D לצילום חובבני. השאלה שלי היא האם אני יכול להסתפק ב-1000D או שאני צריך יותר. השימושים שלי הם צילומים כלליים.

• 3 תגובות
    • 977 צפיות
  21. אני ממש לא מבין במצלמות.. מגה פיקסל כל השטויות האלה לא יודע.. אני מחפש מצלמה הכי טובה שיכולה להיות במחיר של 1000 שקל +- מקסימום 1200.. עדיף שהיא תהיה של חברה מוכרת כמו אולימפוס, קנון, סוני...... והכי חשוב שהיא תהיה טובה ותצלם באיכות גבוהה! תודה רבה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  22. Started by Bagheera,

נראה שהניקוז ברחוב שלנו נסתם לגמרי. :-X

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  23. Started by MODI,

קודם כל יש לי את המצלמה CANON 350D עם עדשת קיט אני בעיקרון מצלם את כל מה שיפה... אני מחפש חצובה שתחזיק את המצלמה שלי והכי חשוב שיהיה לה את הידית הזאת בראש שיהיה אפשר לשנות את זוויות המצלמה. ועשה חשוב שיהיה לה הרבה זום. תקציב, כמה שפחות :-\

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  24. שלום, קניתי מצלמת וידאו חדשה, JVC GRD820. מה דעתכם עליה? האנשים שמבינים בתחום, בעלים שלה וכו'. קניתי ביחד איתה כבל FIREWARE וכרטיס המתאם בינהם. מזה FIREWARE? מזה פורמט הקלטה MINI-DV? באיזה איכות היא בעצם מצלמת? אחרי שאני מצלם סרט על קלטת, איך אני מעביר את זה למחשב לדוגמא לפורמט DIVX\XVID\AVI? אשמח להסבר. תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Hack,

איך המצלמה הזאת באופן כללי?יחסית למחיר שלה? אני יכול להשיג אותה יד שנייה ב1900 ש"ח כדאי לי?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.