צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
-
-
- 6 תגובות
- 791 צפיות
-
-
הצילומים נעשו כולם באמצעות fuji s5600 וללא שום עריכה דיגיטלית. הקובץ הראשון: 1/25 sec f/3.2 iso 400 התמונה השניה: 1/800 sec f/8 iso 200 והתמונה האחרונה שצולמה בהפרש של עשר שניות מקודמתה: 1/250 sec f/3.2 iso 100 אם יש לכם הצעות למבחנים נוספים אשמח לנסות [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה, גם אני רוצה להצטרף למאה ה-21 כמובן שאני כבר מבולבל מהמגוון וההמלצות, אני נזקק לעזרכם האדיבה. מה אני רוצה מהמצלמה?!: 1. אני רוצה זום אופטי גדול ומיוצב. 2. פלאש פנימי - עדיף, לא חובה. 3. וידאו לא קריטי. nice to have. 4. בסביבות 350 - 400 דולר. אפשרי לקניה בארה"ב. (לא אכעס לסטיה של 20 דולר) תודה מראש. נדב
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
כמו שנאמר בכותרת, אני קצת חדש בנושא המצלמות אז אני אסביר מה אני צריך-מצלמה דיגיטלית קלה לתפעול ופשוטה, שאני אוכל להוריד את התמונות למחשב שלי, שהתמונות יהיו ברורות וזהו בערך. נ.ב. התחלתי לחפש כמה מצלמות ושמתי לב שציינו ליד כל מצלמה ## מגה פיקסל למה מתכוונים בזה?
-
- 7 תגובות
- 705 צפיות
-
-
-
אהלן! רציתי לשאול האם משתלם, או איפה אפשר לבדוק אם משתלם, להביא d200 או d30 מסינגפור? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחפש מהחברות הבאות בלבד canon, nikon, olympus. כמה דברים הכרחיים במצלמה. זום x10 / x12 עם מייצב תמונה חובה. 5mp לפחות. איכות תמונה כמה שיותר טוב... עד עכשיו ראיתי 2 מצלמות שתפסו לי את העין. canon power shot s3 is http://www.canon-europe.com/For_Home/Product_Finder/Cameras/Digital/PowerShot/PowerShot_S3_IS/index.asp?specs=1 olympus sp-510 uz http://www.olympusamerica.com/cpg_section/product.asp?product=1268&fl=4 לצערי מהצד של nikon לא מצאתי משהו ראוי שיתמודד מול המצלמות האלה. יש עוד איזה מצלמה שפספסתי מהחברות האלה שכדאי להכניס אותה להשוואה? אולי מצלמה ישנה יותר? ובכלל, איזה מצלמה עדיפה מבין השתיים? במקרה והן באמת היחידות שכדאי לחשוב עליהן.
-
- 6 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אני צריך להביא לבצפר תמונה לרישום: תמונה בגוונים שחור אפור לבן, אבל רק חלק מתמונה ואז אני ממשיך את הרקע או את התמונה עצמה..... אז אם למישהו יש רעיון לתמונה טובה עדיף בשחור לבן אפור אבל לא חייב(אני יכל לשנות לשחור לבן בפוטושוף) TNX BEFOR) (
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
-
- 22 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
אהלן! אני מעוניין לקנות מצלמת slr חדשה, וקראתי את הביקורות ב dpreview על שתי המצלמות. מאוד חשוב לי היכולת הדפסה בגדלים גדולים (במצב raw), וקראתי באתר שלמרות של ג200 יש יותר מגה פיקסלים, והרזולוציה של טובה יותר, אין הבדל משמעותי בהדפסות גדולות מה 30d. איך זה יכול להיות??? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 912 צפיות
-
-
השתעשעתי היום בגינה עם הA620 החדשה שלי. צילמתי שני פרחים ששתלתי לפני 3 חודשים והם בראו שיח שלם. אשמח לקבל כל ביקורת, תהנו. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אני מחפש מצלמה קטנה ככל שתיהיה , אבל תיהיה על סוללות AA כי אני צריך אותה לטיולים. זמן תגובה מהיר שלא תיהיה עדינה מידיי , בכל זאת היא לטיולים. אין לי צורך שהיא תיהיה 7 מגה פיקסל , אפילו 5 יספק אותי מאוד אין לי בעיה שהיא תיהיה אוטומטית לחלוטין , אני לא מתכוון לשחק עם כל האפשרויות צילום חשבתי על A610\ A620 , אך ראיתי אותה והיא פשוט גדולה פיזית, אז היא ירדה לבנתיים מהפרק. ראיתי גם את Panasonic DMC LZ2 שהיא מתאימה מה יש לכם לומר עליה? טובה? איזה עוד מצלמות אתן חושבים שיתאימו לי ? התקציב הוא עד 1500 למצלמה תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 769 צפיות
-
-
-
כדי לקנות את המצלמה של סוני: Sony Cyber-shot DSC-T3 או את המצלמה של canon: ב1295 שקל Canon PowerShot A620 או שיש דגם יותר חדש שהמחיר שלו לא עובר את התקציב 1500(כולל עוד כרטיס זכרון חדש ותיק קטן למצלמה ומטען+סוללות) אני צריך לדעת דחוף כי אני טס עוד 4 ורוצה להזמין לפני הטיסה אם יש מצלמות אחרות מחברות שונות הכל טוב רק שיהיה משהו בסט תודה מראש!
-
- 13 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אני מעוניין בהמלצה למצלמה דיגיטלית טובה ב 250$ לא משהו גרנדיוזי שקשה לשימוש אבל גם לא משהו פשוט מדי של "לכוון וללחוץ" תודה רבה מראש
-
- 5 תגובות
- 703 צפיות
-
-
-
היה מהיר ולא כזה רציני אבל האירוע הגיע אליי בהפתעה ובכל זאת טרחתי לצלם קצת.
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אמא צילמה. 8) ...עד שמצאתי תמונות ששוות פירסום. כה חבל שלא צילמתי שם :'( תהנו !
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש בין המצלמות האלו הבדל מחירים של 400 + ש"ח וההבדל באפיון שלהם לא נראה לי גדול במיוחד. מישהו מוכן להאיר את עיני ולהסביר לי ע"י כך למה כולכם ממליצים על ה 620 ולא על ה 530? http://www.dpreview.com/reviews/compare_post.asp?method=sidebyside&cameras=canon_a530%2Ccanon_a620&show=all http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=E-Camera&DB188192=188226
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אני מצלם ב fuji f5600 ואני מחפש תמונה שתוכל לתפור תמונוות פנורמה יחדיו. נהגתי לצלם עם ה d490 והייתה לה תוכנה שידעה לעשות זאת באופן מושלם אבל היא מוכנה לעשות זאת רק על תמונות שצולמו על ידה. מישהו מכיר תוכנה שיכולה לעשות את זה בלי קשר? או לחילופין טיפים כיצד לעשות זאת בעצמי?
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
-