צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
צהריים טובים, אני מתכנן לרכוש בחודשים הקרובים (עד אוקטובר) מצלמה קומפקטית שתשמש אותי בעיקר לצילומי חוץ (טיולים, נוף, יום-יומי). השימוש המרכזי של המצלמה יהיה צילום סטילס אך אני מתעד תוכן רב בוידאו ולכן זהו קריטריון חשוב מאוד עבורי. להלן רשמת התכונות החשובות לי במצלמה: 1. תקציב : נח באיזור ה-350- 400 דולר - קיימת אפשרות לרכישה בחו"ל. 2. רמת הידע שלי בצילום היא בינונית - אני מצלם מגיל צעיר אך לא צילמתי בצורה רצינית שנים. 3. מצלמות קומפקטיות פשוטות בעיקר , כאשר התחום שהגביל אותי בצורה משמשעתית ביותר היה וידאו באיכות ירודה, וכמובן צילומי נוף בינוניים ביותר. 4. אצלם בעיקר נופים (מרחק רב), אך מעבר לטיולים המטרה של המצלמה היא לשימוש יום-יומי ולכן ישנה חשיבות לביצועיה …
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
http://vimeo.com/2422992 לא יודע מה איתכם אבל אותי האיכות דיי הרשימה.
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על מצלמת סטילס דיגיטלית במחיר מקסימלי של 3000 שקל? כמות הזיכרות לא ממש חשובה פה (כאילו ברור שרצוי ויהיה אפשר להרחיב..)
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רצתי לשמוע את דעתכם בנוגע למצלמה olympus FE-20. חשוב שהסוללות יהיו חזקות, מסך איכותי. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 902 צפיות
-
-
Review: Dust removal systems / sensor cleaning משהו נחמד שנתקלתי בו, שכדאי לקרוא.
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
צולם ע"י W800, זהו סוג מיוחד של קקטוס שיש לסבתא שלי בחצר אני יודע הכותרת לא מתאימה כל כך לתמונה,אפשר הצעות? ;D
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
http://img19.imageshack.us/img19/9210/1sr1.jpg http://img258.imageshack.us/img258/4010/5fg3.jpg http://img406.imageshack.us/img406/3572/2yt4.jpg http://img406.imageshack.us/img406/8584/3tu6.jpg http://img68.imageshack.us/img68/3093/4uz3.jpg עכשיו נראה אותך slim shady
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
חבר ואני היינו בירושלים. טיילנו בעיר העתיקה ובעיקר ברובע המוסלמי. חיפשנו את החומוס הכי טעים. בדרך נתקלתי בהמון מצבים לצילום. יצאה לי שלישייה של נשים, אני די אוהב אותה. סורגים של ייאוש פוג'י S5200 איזו 400 1/250 f3.2 חם היום ויהיה חם גם מחר... פוג'י S5200 איזו 400 1/220 f3.4 האור בקצה הכנסייה צולם בכנסיית הקבר. מקום שממש קשה לצלם בו בלי DSLR בגלל האיזו הגבוה הדרוש (גם חצובה תעזור אבל תשנה את הסיטואציה אולי). פוג'י S5200 איזו 400 1/4 f3.2 אשמח להערות, הארות וסתם שאלות :-)
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום אני חדש בפורום, ההורים שלי רוצים לקנות מצלמת וידאו דיגיטלית בתקציב של 2000-3000 שקל אין לי מושג בנושא הזה ואשמח אם תוכלו לעזור לי ולהמליץ על מצלמות טובות בתקציב [את המצלמה כנראה נקנה בהונג קונג- אם זה משנה משהו] תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 969 צפיות
-
-
(טוב, במקרה הזה העננים היו הנמוכים) תמונות מהבוקר (28.1) [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
-
תמונה שצילמתי היום, מה דעתכם? (צולם במקרה האמת, סתם השתעשעתי עם המצלמה תוך כדי שחבר שלי נהג, אין לכם מושג איזה פרצופים מצחיקים אנשים דופקים לכם כשהם עומדים ברמזור ומסתכלים עליכם ומקבלים פלאש לעיניים P: ) לא ממש מצאתי לה כותרת אחרת, כמה אנשים אמרו לי שזה נראה כמו הדרך לאוושויץ o_O [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
יש לי מצלמה ניקון 3200, מצלמה דיי פשוטה וחובבנית אבל מוציאה תמונות מעולות, ויש לי חיסרון אחד שנורא מפריע לי . רציתי לשאול למה יש לי השהייה מאוד ארוכה בין תמונה לתמונה? האם זה בגלל שהכרטיס שלי איטי? (קניתי אותו מזמן, אני לא יודע מה המהירות שלו אבל אני מניח שהיא ממש איטית) או שזה בגלל שהפלאש נטען בין תמונה לתמונה כמו שחלק אמרו לי? אני שואל כי אני רוצה לקנות עוד כרטיס של ג'יגה וראיתי שיש במהירות 60X ויש גם יותר מהירים במהירות 133X ואני לא יודע אם זה משנה לי כי אם המעבר בין התמונות לא יהיה מהיר ואם ההעתקה למחשב לא תהיה יותר מהירה בהרבה אז חבל לי על הכסף. כרגע אני מעתיק תמונות למחשב בפחות ממגה לשנייה (בערך 800K לשנייה) אני רוצה לציין שאם הפלאש לא מופעל אז כמעט ואין לי השהייה ב…
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום חבר'ה אני קונה מצלמת DSLR. אין לי עבודה בצילום או סוג ספציפי של תמונות שאני מצלם, אלא בכללי בטיולים, נוף, משפחה וכו'. המליצו לי על Cannon Rebel XTi 400D 10.1MP, אמנם אני רוצה לדעת האם יש אופציות יותר טובות. יכול להיות שאני אקנה מחו"ל (זה תלוי בהפרש המחירים לעומת הארץ) ראיתי שלסוני יש מצלמה שעושה רושם שהיא טובה - Sony DSLR Alpha-100. איך היא משתווה ל-400D? והאם יש אופציות נוספות במחירים דומים אשר יותר טובים? תודה רבה ושבת שלום
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
האם ניתן להדפיס תמונה שצולמה ב8 מגה פיקסל לגודל של 80 על 60 ס"מ? אם צריך להגדיל את התוכנה במחשב,איך הכי כדאי לעשות את זה בשביל לקבל את התוצאה הטובה ביותר?
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מצלמה דיגיטלית איכותית בתקציב של 600-800 ש"ח המצלמה למטרות ביתיות. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום, כפי שהכותרת מרמזת, אני מחפשת מצלמה דיגיטלית חדשה ופשוטה במחיר של 400 ש"ח, מקסימום 500 ש"ח, שמצלמת וידאו באיכות HD למרות שרוב השימוש יהיה לתמונות (שימוש מועט מאוד, לכן התקציב הדל). ראיתי שיש שאלות לענות עליהן, להלן תשובותיי: 1. מה התקציב שעומד לרשותך ? 400-500 ש"ח 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה.ידע נרחב, אך לשימושי הבסיסי אסתפק במצלמה פשוטה (מצלמת 10 תמונות בשבוע, וידאו HD פעם בשבועיים בערך). 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ? מצלמה ישנה שנרכשה לפני 8 וחצי שנים, אמנם מצלמה מצויינת אבל מגביל אותי כיום הגודל של…
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם תושבות פלאש הן משהו סטנדרטי, כך שאני יכול לפרק פלאש מכל מצלמה ולחבר אותו לאחת אחרת, או שזה תלוי חברה (כמו עדשות בערך), או שזב בכל תלוי מצלמה ואי אפשר להחליף בין שתי מצלמות....
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אני נמצא בקנדה ואני כמובן גר לבד וצריך להכין לעצמי את האוכל, היום בצהרים שהכנתי לעצמי החלטתי לנסות לשחק קצת עם התאורה שיש בבית בעזרת מנורת שולחן והתוצאה לפניכם. אני יודע שזה נירא טעים! Camera: Nikon D80 Exposure: 0.013 sec (1/80) Aperture: f/2.2 Focal Length: 50 mm Exposure: +0.45 ISO Speed: 250 Exposure Bias: 0 EV תגובות
-
- 3 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
האם משהו יודע פרטים עליה מעבר לשמועות ולמפרט המופיע בDPREVIEW . איכות תמונה ? וכו ..
-
- 3 תגובות
- 946 צפיות
-
-
אני מחפש מצלמת point and shot.חבר שלי יהיה בארה"ב בשבועיים הקרובים אז זאת הזדמנות טובה שהוא יביא לי אחת כזאת. התקציב שלי הוא עד 400 דולר. המצלמה תשמש אותי בעיקר בטיול המתוכנן שלי לדרום אמריקה, הרבה צילומי נוף, חופים, זריחות ושקיעות. אני לא מחפש יותר מדי דברים מתקדמים, אני חושב שרוב הזמן אני אצלם על מצב אוטומטי, רוב הזמן אלו יהיו צילומי יום ואני לא חושב שאני כמעט אצלם בלילה אבל אם כבר אז שהפלאש יעשה את העבודה כמו שצריך. למרות שרוב התמונות יצולמו על אוטומט, אני בכל זאת רוצה אפשרות להתעסק עם כל האפשרויות כי בכל מקרה כדאי ללמוד מה המצלמה מסוגלת לעשות. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום לכולם! אז ככה אני הבעלים הגאה של המצלמה הנ"ל.עד כאן הכול טוב. אבל הבעיה שהמצלמה מגיעה עם ספר בעברית אומנם אך הוא לא מפרט כלום על המצלמה. אפילו לחבר שלי שיש לו את ה- Z1 יש יותר פירוט בספר שהוא קיבל באנגלית!! יש לציין שקניתי מהיבואן "דלתה פילם" ולא מיבואן פרללי שלחתי להם אי מייל אך הם מתעלמים!!! מה לעשות ? איך להשיג את הספר?
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
כמה זמן מצלמה נגיד כמו זאת http://video.org.il/product.asp?productid=490 יכולה לצלם וידיאו אם אני שם לה כרטיס זיכרון של ג'יגה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש עדשה למצלמת NIKON D60 SLR עד 1500 שקל
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-