צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מחפש מצלמה פשוטה יחסית בתקציב של עד 400 שקל. מצאתי את Fuji FinePix AX250 ב400, היא נראת לי טובה יחסית. מה דעתכם? יש לכם המלצות אחרות? תודה, עמית
-
- 0 תגובות
- 972 צפיות
-
-
מה הייתם לוקחים, הכי אהבתי את ה S5800 FUJI, כי יש בה עינית, מסך איכותי וזום X10 והמחיר סביר. לעומת זאת יש את TZ3 של PANASONIC. ואת הNIKON P50 וגם KODAK C712 מה מבין המצלמות הללו הייתם בוחרים ולמה?
-
- 7 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום אני מעונין לרכוש מצלמה דיגיטלית על-סך של 1800-2000 שקלים. חשוב לציין שאני צריך לרכוש כרטיס זיכרון 256 או MB 512 מטען ותיק למצלמה. חשבתי ללכת על ה a80 ומה אתם חושבים ? ***מצלמה חדשה ולא מחודשת*** המצלמה תשמש לטיולים, צילוומים בתנועה ( כלומר ילד קופץ אם סקייט מדרגוות) וצילומים במועדוני לילה. תודה רבה ואשמח לקבל לתגובות.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אני לא מבין כ"כ גדול בצילום אבל זה מעיניין אותי לאחרונה אני ממש אוהב לצלם נופים וכדומה אין לי כרגע תמונות מעניין אני אעלה עוד בעתיד.. בנתיים רציתי קצת עזרה עם מספר תמונות שצילמת והם יצאו קצת לא ברורות בגלל שהתחיל חושב באותו זמן שצילמתי מישהו יכול לעזור לי בעריכה כך שהם יצאו יותר ברורות או לתת לי עצות לגבי זה? עידכון: לא הצלחתי לעלות יותר מתמונה אחת כנראה בגלל ההגבולה של הגודל 2 תמונות תופסות יותר מ 300Kb [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום. אחי קנה מצלמה חדשה והביא לי את הישנה שלנו לפני כ שנתיים הייתי רוצה לדעת כמה היא שווה כיום.. אני לא כ"כ מבין במצלמות אם בכול מקרה מה שרשום עליה זה POWERSHOT A300 3.2MEGA PIXELS 5.1X ZOOM CANON אני חושב שזה השם של החברה יש לה חיבור למחשב של USB 2.0 היא יכולה לצלם וידוי ותמונות רגילות.. מישהו יכול בבקשה לתת לי מחיר משוער כמה מצלמה כזאת שווה היום? תודה מראש. רועי.
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מצלמה שקניתי בארה"ב עם אחריות מורחבת של SAGEMAX. היא צריכה תיקון קל ואני יכול לתקן איפה שאני רוצה ולשלוח את החשבונית ל-SAGEMAX בשביל לקבל חזרה את הכסף. אז איפה הכי בטוח לשלוח לתיקון? והאם יש מקום באיזור השרון?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. אתמול חזרתי מטיול שנתי, צילמתי כמה תמונות ורציתי שתגידו לי מה אתם חושבים, אני רק מתחיל אז תהיו עדינים בכול מקרה אם יש שיפורים הצעות למשל אם הייתי צריך לצלם בזווית אחרת או לת פוקוס על משהו אחד באחת מהתמונות או כולן אני אשמח לשמוע..
-
- 10 תגובות
- 809 צפיות
-
-
-
אני מתלבט בין קניית שתי המצלמות הנ"ל. ההבדלים שמצאתי ביניהם(כולם לטובת ה-610) הם עוד 0.2 אינץ' בגודל המסך, 30 פריימים בוידאו במקום 20 והבדל בגודל החיישן בין 1/1.8(610) ל-1/2.5(530) וצילום המאקרו 5 לעומת 1 ס"מ. מישהו יכול להסביר לי על מה משפיע גודל החיישן וגודל המאקרו? ההבדל ביניהם הוא 200 ש"ח, אך גם ה-610 דורשת 4 סוללות במקום 2, האם זה מספק לה אורך חיים יותר ארוך? או שהיא פשוט זוללת אנרגיה?
-
- 5 תגובות
- 661 צפיות
-
-
-
-
You can see aggression and fear . Canon A610 1/160 F/4.1 ISO 100 Canon A610 1/320 F/4.1 ISO 100
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יודע? איך היא בהשוואה לעדשות קיט אחרות? מה המחיר שלה בנפרד מהמצלמה? האם שווה לקחת אותה כחלק מהקיט או להשקיע בעדשות אחרות כדוגמאת ה17-70 של סיגמה או ה APO 70-300?
-
- 11 תגובות
- 985 צפיות
-
-
הי, יש לי CANON A85 ואני מצלם סרטונים , על הנייר המצלמה אמורה לצלם סרטונים של 640*480 ב 30 תמונות לשניה אבל אני מקבל רק 10 תמונות לשניה. ניסיתי למצא מאיפה משנים את זה אך לא הצלחתי? האם משהוא יודע ?
-
- 3 תגובות
- 953 צפיות
-
-
צולם בתאריך שצויין בכותרת קוראים לקשת Supernumerary Rainbow, בגלל ריבוי הגוון הכחול שמשתרע בקשת כיוון שהיו באותו זמן טיפות קטנות (סביב ה-0.4 מ"מ קוטר הטיפה), לעומת קשת רגילה בה קוטר הטיפה הוא כ-1.5 מ"מ. בגלל החיבה לאסטרונומיה, גם אופטיקה נכללת - לכן אני גם מצלם "תופעות טבע" של שבירת אור בשמיים בעננים וכד'... אם תראו מישהו הולך ומסתכל על השמיים - זה אני אני אתן לתמונות לדבר בשמי וזהו : עבר עריכה בפוטושופ, חיזוק הצבעים ב-Curves. (אם מישהו מעוניין ב-EXIF, שרק יאמר..)
-
- 1 תגובה
- 920 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני מחפש מצלמה דיגיטלית.. אממ יש כמה דברים שמאוד חשובים לי... שתיהיה קטנה. כי יש לי עכשיו מצלמה שלדעתי היא טובה מאוד fujifukm s5100 אבל היא גדולה ומבעסת.. אני רוצה מצלמה שתכנס לי לכיס שליטה ידנית בכל האפשרויות..כאילו הזום המיקוד האוויט באלאנס וכל שאר הדברים שלא עולים לי בראש.. שתיהיה איכותיית כמה שאפשר.. אה שיהיה לה אפשרות לוידיאו איכותי כמה שאפשר.. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
3 אמנים - 3 תערוכות - 3 חללים אוצר התערוכה והגלריה: גיא עולמי ג'ק צימבר "מיסוך" רעיה גרינברג "BLUES" אורי קאופמן Digital Dreams פתיחה ביום ראשון 15/03/09 ב 19:00 הגלריה פתוחה א'-ה' 19:00 10:00 (מומלץ לתאם הגעה מראש) מקום: וואהל סנטר כנסים, אמנות ואירועים דרך קרן היסוד (רחוב אנה ווב) מול אונ' בר-אילן (בכיכר הגדולה) טלפון: 037360662 שלוחה 2 http://www.wohl-center.co.il 30/04/09 15/03/09 http://www.guy-olami.co.il/index.php?module=staticcontent;task=view;id=514
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
רכשתי היום פילטר פולירייזר, בנתיים ההשפעה על הניגודיות מאד טובה. רציתי לדעת אם יש לו גם "תופעות לוואי" שליליות?? תמונות יגיען ביום רביעי
-
- 4 תגובות
- 986 צפיות
-
-
יקום איזור נתניה(ליד וינגייט) [attachment deleted by admin]
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בעת הצגת תמונה (לאחר הצילום) איזורים שרופים מהבהבים לי באדום וחשוכים (תת חשיפה) נצבעים לי בצהוב. מישהו נתקל בתופעה הזו? האם זה פיצר? האם אפשר לבטלו? תודה.
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום לכולם שמי חיים, אני חדש פה בפורום של הצילום. אתמול קניתי מצלמה דיגיטאלית חדשה, Olympus TJU 700 עם כרטיס זיכרון 1 ג'יגה, 7 מגה פיקסל, X3 זום, זה בערך מה שידוע לי... עשיתי איתה כמה תמונות דווקא אני די מרוצה... אני בקרוב מאוד טס לארה"ב בעזרת השם, יחד עם הלהקה שלי, וקניתי את המצלמה כדי שיהיה לי איך לצלם שם... עכשיו יש לי מן התלבטות בעייתית... למצלמה יש בטרייה מיוחדת, מליטיום, השם שלה - li 42b . היא נטענת במטען דרך החשמל, אני לא ממש יודע לכמה זמן היא מספיקה... עכשיו, אני חשבתי שאני אקנה מצלמה שאוכל לשים בה בטריות רגילות, ולמשל אם נגמרות לי בטריות אז יש לי בטריות ספייר כדי שאני אוכל להמשיך לצלם.. אבל במצלמה שלי אין בטריית ספייר ואם הטעינה תיגמר לי תוך כדי שאנחנו במקום יפה…
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
האם המצלמה מומלצת במחיר 700 שקל ? אם לא , אילו ועד מצלמות באזרו המחיר הנ"ל ניתן לרכוש בבאג או קרביץ ?
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
הייתי חייב לעצור את האוטו ולצלם את זה. מעביר הרגשה מוזרה כשיש לך דבר כזה מימינך כל הדרך. מה אתם אומרים CREEPY? [attachment deleted by admin]
-
- 26 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי כמו שחלק פה יודעים קניתי לאחרונה S9000 לפי בדיקה באתרים הבנתי שעל סוללות 2500 המצלמה יכולה לצלם בערך 200+ תמונות קניתי בנק סוללות של GP עם 4 סוללות 2500 חדש כמובן אחרי טעינה מלאה המצלמה לא מצלמת יותר מבערך 30-40 תמונות והסוללות נגמרות וזה אפילו בלי שימוש בפלאש (לפי מה שזכור לי) וחוץ מזה המצלמה לא מראה שלב בניים של עוצמת הסוללה זתומרת שהיא עובדת וברגע אחד מהבהב לי סוללה אדומה על המסך והמצלמה נכבת ולא עוזר להדליק אותה שוב כי זה באותו המצב נראה לכם הגיוני? ואם לחברה שיש את המצלמה הזו קרה את המקרה הזה? תודה
-
- 9 תגובות
- 728 צפיות
-
-
כי מזמן לא העלו פה תמונות מצפה מראש לתגובות של "עיבוד מוגזם" [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-