עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by Access Denied,

אני צריך מצלמת רשת הכי פשוטה זולה ולא משהו יותר מדי זבלי... רק לדיבורים בשיחות ועידה קצת על הרשת.. זה בשביל סבתא אז לא לקחת קשה מדי וזה צריך לעלות מקסימות 150 שח.. אז לא להתפרע לי על מצלמות ועידה וידאו קונפרנס משהו ב-20 אלף דולר... איזה מצלמה נורמלית אפשר למצוא בכ"כ זול ואיפה יש לי אותה (אני גר בחיפה...)

2. Started by bommer,

אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית. אני לא מבין בזה אז רציתי המלצות למצלמה חבבנית + כי אני לא מקצוען. בקיצר שיהיו את כל הפונקציות שיש היום ויראו טוב. תודה נ.ב שמעתי על מצלמה canon a95 איך היא? ב1890 ש"ח

• 7 תגובות
    • 900 צפיות
  3. שלום! אני צריך המלצה מהמקצוענים פה למצלמה לאחי הקטן לקראת יום הולדת 12. הוא מבין במערכות ממוחשבות אבל אני מעדיף בשבילו משהו די פשוט לתפעול. חשבתי על Canon PowerShot A1100 IS אבל אם יש משהו טוב יותר אז אני אבחר בו. עריכה: הזמנתי את Canon PowerShot A1100 IS פשוט לא ענו לי קודם וזה די דחוף אבל אפשר להביע חוות דעת : הנה השאלון: •מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 820 •אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? בכל תנאי התאורה • האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). כן לפעמים •האם יש לך נכונות לצלם…

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  4. אני מצרף מספר תמונות ומקוה שתוכלו לתת כיוונים לסיבה התמונות צולמו בקנון 720 IS התמונה ליד הים נא לשים לב לילדה (הפנים) השניה כולה על הפנים מה הסיבה תודה לעוזרים התמונה תקריב צולמה בלילה תאורת מגרש ספורט [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 900 צפיות
  5. אני טס לסין בשבת ואני צריך לקחת איתי מצלמה. ה-Fuji 6500FD שלי כבדה וגדולה לי מדי ביחד עם הלאפטופ כדי להסתובב איתה כל הזמן. אני רוצה משהו קליל שגם יתאים בכיס, אני רואה שיש מגוון מצלמות ב-115-200 גרם. רוב המידות של מה שמצאתי הן באזור ה-94x55x20mm, ובתמונות הן לא ניראו לי כאלו קטנות. אני לא חושב שממש משנה לי עדשה רחבה במקרה זה, כבר יש לי אותה ב-6500 אם צריך (תודות ל-boren). מגה-פיקסל ברגע שזה 7mp זה דיי והותר. אני מניח שגם זום X3 יספיק. IS יכול להיות יתרון, גם תמיכה ב- כי כבר יש לי כרטיסים (אבל אז מגביל את עצמי ל-FUJI אני מבין שאולימפוס זה להתרחק). חשוב לי תמיכה בצילום מאקרו. דוגמאות לצרכים שלי איתה בגלריה פה: http://www.aquacut.co.il/slideshow_regular/index.html ניסית…

• 4 תגובות
    • 899 צפיות
  6. קניתי את המצלמה הנ"ל ורשום שהיא מתוצרת סין זה תקין? עוד מישהו כמוני?!

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  7. מבנה : גוף קומפקטי, אולם לא דקיק מדי. איכות בניה סבירה, כיסוי סוללה נראה לא איכותי במיוחד ומעט רופף. יחסית לקטגוריה איכות האחיזה סבירה ומאפשרת צילום (באורך מוקד קצר) גם ב-1/30 בלי יותר מדי רעד. ארגונומיקה, כפתורים ותפריטים : חוגת מצבים נוחה שמאפשרת גישה למספר מצבי צילום מתוכנתים מועילים למדי. ניתן לבחור מראש שני מצבי סצינות. תפריט הצילום מחולק בין כפתור ה-F לכפתור ה-menu ומאפשר גישה מהירה יחסית לבקרות החשובות - ISO, איזון לבן, תיקון חשיפה. כפתור החשיפה (צילום) ובקרת הזום במיקום נוח ואינטואיטיבי, נדרש מעט לחץ לעבור ממצב חצי-לחיצה ללחיצה מלאה, תכונה חיובית בהחלט. מצב replay בסיסי ונוח. מצבי צילום : מצב אוטומטי לחלוטין יעיל. בהערכה גסה הוא קולע ביותר משני שליש בתנאי תאורה נו…

• 4 תגובות
    • 899 צפיות
  8. Started by saarsv,

טוב אז אני חדש פה ואני צריך קצת עזרה...שמעתי שיש פה כמה אנשים שמבינים מה שהם אומרים... אני צריך מצלמה דיגיטלית...חשוב מאוד שתיהיה איתי בכל מקום ותוכל להכנס לכיס... מהמצלמות החדשות הקטנות....יש כמה ששמתי עליהם עין...אני אשמח אם למישהו יש הצעות שונות... http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=409892 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=409604 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=375570 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=411056 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=400893 חשוב לציין שהתקציב שלי הוא עד 1400 גג... ושאני לא צלם מקצועי אני מחפש מצלמה שתיהיה איתי בכל מקום...עדיף סוללת ליטיום שתחזיק הרבה... ואני מחפש בעקרון מצלמה שהאיכות שלה היא טובה וחדה ושתיהיה סבבה…

• 14 תגובות
    • 899 צפיות
  9. Started by shlomom,

שלום, מה דעתכם על השדה הקצור פס אדום בשמיים:

• 7 תגובות
    • 899 צפיות
  10. Started by wolf_silver,

אז ככ חבר שלי מחפש מצלמה דיגטלית מקצועית בטירוף כיאילו משהו שהוא יכול להיכנס איתה לתוך המים וכול זה.. יש לו תקציב של עד 3000 שקל בלחץ הוא מעדיף בפחות.. תודה רבה אנשיםם

• 7 תגובות
    • 899 צפיות
  11. שאלון לקניית מצלמה דיגיטלית קומפקטית מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 800 ש"ח אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? גם וגם האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). בעיקר האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. כן האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? העלות של פלאש כזה יד שניה נעה בין 400 ל-600 ש"ח או 1000 עד 1200 ש"ח לפלאש חדש. לא האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)? כן האם אתה מש…

• 4 תגובות
    • 899 צפיות
  12. Started by JONathan144,

שלום לכולם , אני מחפש מצלמה בסביבות ה 800 שקל, שיהיה קל להסתובב איתה וכמובן שתצלם גם וידיאו תודה

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  13. Started by eladh16,

שלום לכולם כאשר אני מצלם בלילה ומשתמש ב zoom מלא, המצלמה מתקשה לתת מיקוד(פוקוס) לתמונה והתמונה בסופו של דבר יוצאת מטושטשת. מה ניתן לעשות במצלמה כדי שהיה תיתן לי פוקוס ב full zoom בלילה? תודה

• 8 תגובות
    • 899 צפיות
  14. Started by pak82,

הי אני מחפש לקנות מצלמה דיגיטלית ל"משתמש הביתי" באזור 1500 ש"ח המצלמה משמשת בעיקר לצילומים מטיולים בחו"ל (נופים ועירוני) וקצת אירועים משפחתיים חשוב לי שתהיה בא גם את האופציה של הצילום וידאו וכמו כן שהזמן התאפסות שלה בין תמונה לתמונה לא יהיה ארוך וכמו כן שהפוקוס שלי יהיה איכותי ושיהיה באה זום של לפחות X5ודבר נוסף הוא שהכרטיסי זיכרון שלה והסוללות לא יהיו יקרים מדי מילאתי את השאלון כדי שתוכלו לעזור לי יותר •מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? באזור 1500 •אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? צילומי נוף ומבנים בעיקר ביום אך גם לפעמים בלילה •האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? ללא פלאש ופלאש מוקפץ •האם יש לך נכ…

15. שלום, אני טס היום בלילה לתאילנד ואני מחפש מצלמה עד 1000 עם חריגה קטנה, ביום הראשון אני הולך להיות בMBK, האם כדאי לי לחפש שם דגם ספציפי? או שעדיף לי לקנות אחת מהדיוטי פרי? תודה

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  16. קיבלתי את המצלמה מהסוג הנ"ל, ואני מחפש מידע והוראות הפעלה, למדתי להשתמש בה קצת, אבל אני מחפש איך מפעילים פלש (אור) כשמצלמים בחושך (למשל במסיבות) תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  17. לפני כשנתיים קנינו מצלמת מיני DV מסוג Canon MV530i קנינו גם כרטיס לעריכת וידאו ותוכנה שתומכת בו.. לאחר הקניה ניסינו לצלם איתה ואז להעביר למחשב בכל אופן לאחר ההעברה והעריכה , כל דקת צילום שקלה בסביבות ה1.2GB+ זה היה לפני שנתיים ואני כותב את זה רק היום כי לא ידעתי על פורום מקצועי שעוסק בתחום אז אני מקווה שתוכלו לעזור תודה רבה לעונים ומקווה שתוכלו לעזור כי בנתיים היא סתם מצלמה לקסטות ולסטילס דיי מפוקסל אז שוב תודה לעוזרים ומחכה לתגובות ( דרך אגב אחלה פורום יש פה )

• 7 תגובות
    • 899 צפיות
  18. יש לי זכרון 512 וזה לא מצלם יותר מחצי דקה סרט למהה???

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  19. אני קניתי מצלמה A610 ואני רוצה לקנות לה זכרון 512... אז רציתי לשאול איזה כדאי כי הפרשי המחירים הם ממש גדולים... יש את הפשוטים שעולים בערך 170 ויש כאלה שעולים עד 402 שבהם בדרך כלל יש מהירות לכרטיס... ואופציות נוספות אבל השאלה שלי זה איזה כדאי לקחת? את ההכי פשוט או משו באמצע? ומה קובעת המהירות של כרטיס הזכרון?

• 9 תגובות
    • 898 צפיות
  20. Started by T-Flash,

שלום אנסה אותכם בסוג חדש של תמונות... התמונות צולמו בים המלח. Minolta Dimage 7 מה דעתכם?

• 6 תגובות
    • 898 צפיות
  21. איך זה הגיוני שברזולוציה 1600X1200 אני מקבל 973 תמונות לצלם, ובמצב פוסטכארד (POSRCARD) שהוא מצב עם אותה רזולוציה אני מקבל 1730 תמונות? מדובר על כרטיס ג'יגה ב-Canon A610 באיכות הכי טובה.

• 6 תגובות
    • 898 צפיות
  22. Started by Stingray,

תמונות מהיום,לפני כשעה קלה. שום עריכה חוץ מהוספת מסגרת לבנה לכל תמונה (ואחת אפורה).

• 8 תגובות
    • 898 צפיות
  23. Started by Tal601,

היי! יש לי את המצלמה TZ10 של פנסוניק, ושאני מצלם איתה וידאו האיכות יוצאת לא משהו ומטושטש... (ואני מצלם באור יום) איך אני יכול לסדר את זה? אני שם על AVCHD ואיכות SH, חוץ מזה אני לא מבין בכל האפשרויות. נ.ב פתחתי נושא לפני איזה חודש ואף אחד לא עוזר לי!! (ולפי חוקי הפורום הבנתי שאסור להקפיץ נושאים אז פתחתי אחד חדש.) ועכשיו אני צריך לצלם משהו ואני לא רוצה שהאיכות תהיה לא טובה... :'(

• 1 תגובה
    • 898 צפיות
  24. אחרי ה-E620 שהוצגה ב-PMA, אולימפוס יורה פעם שנייה.. אחות רביעית במשפחת מצלמות entry level DSLR: תכירות את ה-Olympus E-450 לא מדובר במשהו מדהים כמו ה-E620, אלא בשיפור/מחליפה ל-E420 העדכון כולל רזולוציית מסך יותר גבוהה, מעבד תמונה מעודכן יותר, אפקטים לתמונה (בדומה ל-E620) והגדלת הבאפר לתמונות ברצף מ-6 ל-8. בינתיים הנה לינק להצגה ב-DP http://www.dpreview.com/news/0903/09033101olympuse450.asp

• 3 תגובות
    • 898 צפיות
  25. ניסיתי לצלם קצת טפטופים מכיור, זה נסיון ראשון, אם תוכלו לתת עצות והערות אני אשמח. אני יודע שזה עדיף עם פלאש חיצוני אבל זה לא אפשרות בשבילי אבל אני עובד כרגע על בניית כיסוי לפלאש: התמונות עברו קרופ וקצת עיבוד. ניסיון של אפקט פוקוס לא טוב אבל תפיסה יפה:

• 3 תגובות
    • 898 צפיות

דיונים חדשים בפורומים