עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. אני צריך מצלמה שתהיה איכותית אבל לא הכי מקצועית. או בקיצור מה הכי טוב שאפשר לקנות ב500 שקל? נכנסתי לזאפ והנה כמה דגמים שלפי הביקורות נראים לי מתאימים: Kodak C330 Canon A450 Pentak Optio M20 Coolpix 4600 Nikon אולי יש לכם הצעות אחרות שלא רשמתי כאן.. תודה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 959 צפיות
  2. Started by IAF.ofek,

שלום ,לפני כמה זמן הייתה לי התלבטות בין ה-A520 לA85,לבסוף החלטתי לחכות עד שהמחיר ירד אצל ה-520,ולקנות. חיכיתי חיכיתי והמחיר הגיע לרצפה - בסביבות 1060 ש"ח,אבל אז הגיע הA610,אך עם תג מחיר גבוהה יותר. רציתי לדעת איזה מצלמה יותר טובה,ומה התכונות החדשות ב-610 שאין ב-520? אני בעקרון מחפש מצלמה לצילום המשפחה וטיולים,אך גם לצילום אומנותי (בשליטה ידנית)

• 7 תגובות
    • 959 צפיות
  3. התקציב למצלמה + כרטיס זיכרון. אם המצלמה פועלת על בטריות אצבע, קרי AA אז ללא בטריות. המצלמה מיועדת לילדה בת 12, התכונה החשובה ביותר היא צילום במצב אוטומטי כמה שיותר פשוט (וכמובן, כמה שיותר איכותי). לא. בעיקר חתולים, לפי השימוש שהיא עושה במצלמה שיש כרגע. אין לי על זה תשובה חד משמעית, בגדול- לא רחבה. לא מאוד מהותי. כל עוד זה לא מפלצת- יהיה בסדר.

• 6 תגובות
    • 959 צפיות
  4. Started by efialon,

שלום ברצוני להתייעץ איתכם לפני רכישת מצלמה, המצלמה היא של חברת SONY דגם S950 התקציב שלי עומד על כ 900 ש"ח ועל פי בירורים היא נמצא לי כמשתלמת ביותר. ישנם המלצות מישהו התנסה איתה בעבר?? יש לציין כי היא מיועדת לצרכים משפחתיים- כלומר צילום ברמה בינונית.

• 4 תגובות
    • 958 צפיות
  5. לפני כשנתיים קנינו מצלמת מיני DV מסוג Canon MV530i קנינו גם כרטיס לעריכת וידאו ותוכנה שתומכת בו.. לאחר הקניה ניסינו לצלם איתה ואז להעביר למחשב בכל אופן לאחר ההעברה והעריכה , כל דקת צילום שקלה בסביבות ה1.2GB+ זה היה לפני שנתיים ואני כותב את זה רק היום כי לא ידעתי על פורום מקצועי שעוסק בתחום אז אני מקווה שתוכלו לעזור תודה רבה לעונים ומקווה שתוכלו לעזור כי בנתיים היא סתם מצלמה לקסטות ולסטילס דיי מפוקסל אז שוב תודה לעוזרים ומחכה לתגובות ( דרך אגב אחלה פורום יש פה )

• 7 תגובות
    • 958 צפיות
  6. Started by Drazick,

אתמול סיימתי לכתוב ביקרות על הגרסא האחרונה של התוכנה של Topaz Labs: Topaz Denoise 3 Review זוהי אחת מתוכנות הסרת הרעש הטובות בשוק ושווה לקרוא ולהתנסות בה. תהנו...

• 1 תגובה
    • 958 צפיות
  7. Started by stone cold,

אני כבר הרבה זמן מחפש לקנות מצלמת ווידיאו שנותנת לצלם גם בHD התקציב עד 2000 שקל ועדיף פחות וזה למטרות ביתיות במילים אחרות צילומים ליוטוב \פורומים וצילומי משפחה בכל מקרה בינתיים ראיתי (באינטרנט ) את הsony hdr-cx115e עם יש המלצות על מתחרים זה מאוד יעזור וזה די דחוף לי (מת כבר לקנות )

• 0 תגובות
    • 958 צפיות
  8. Started by pak82,

הי אני מחפש לקנות מצלמה דיגיטלית ל"משתמש הביתי" באזור 1500 ש"ח המצלמה משמשת בעיקר לצילומים מטיולים בחו"ל (נופים ועירוני) וקצת אירועים משפחתיים חשוב לי שתהיה בא גם את האופציה של הצילום וידאו וכמו כן שהזמן התאפסות שלה בין תמונה לתמונה לא יהיה ארוך וכמו כן שהפוקוס שלי יהיה איכותי ושיהיה באה זום של לפחות X5ודבר נוסף הוא שהכרטיסי זיכרון שלה והסוללות לא יהיו יקרים מדי מילאתי את השאלון כדי שתוכלו לעזור לי יותר •מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? באזור 1500 •אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? צילומי נוף ומבנים בעיקר ביום אך גם לפעמים בלילה •האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? ללא פלאש ופלאש מוקפץ •האם יש לך נכ…

9. Started by dsane,

כל תגובה תתקבל בברכה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 958 צפיות
  10. http://boren.sent.com/photography/articles/Lens-quality

• 7 תגובות
    • 958 צפיות
  11. Started by guyo,

"קניה וטנזניה מבעד לעדשה" שלמה כרמל מציג תערוכת ביכורים הפתיחה החגיגית ביום חמישי 21/10 בשעה 20:00 המקום: גלריית החלונות, קומה 3 בקניון עזריאלי, תל-אביב הצלם: שלמה כרמל http://www.guy-olami.com/NoteBoard/ShlomoCarmel.htm האוצר: גיא עולמי http://www.guy-olami.com

• 1 תגובה
    • 957 צפיות
  12. Started by Tal601,

היי! יש לי את המצלמה TZ10 של פנסוניק, ושאני מצלם איתה וידאו האיכות יוצאת לא משהו ומטושטש... (ואני מצלם באור יום) איך אני יכול לסדר את זה? אני שם על AVCHD ואיכות SH, חוץ מזה אני לא מבין בכל האפשרויות. נ.ב פתחתי נושא לפני איזה חודש ואף אחד לא עוזר לי!! (ולפי חוקי הפורום הבנתי שאסור להקפיץ נושאים אז פתחתי אחד חדש.) ועכשיו אני צריך לצלם משהו ואני לא רוצה שהאיכות תהיה לא טובה... :'(

• 1 תגובה
    • 957 צפיות
  13. Started by Koss,

עבודה של חצי שעה עם האחיין החמוד שלי וזה מה שיצא וכולם ביחד מצטער אם יהיה בעיה בצפיה בצילומים פשוט איימג'שק נדפקו או משהו.

• 14 תגובות
    • 957 צפיות
  14. למי שלא ראה. מדהים! http://www.gadgetim.co.il/contentItems.php?itemID=8091 http://www.av.co.il/Index.asp?ArticleID=10992&CategoryID=126 העתיד של מצלמות הסטילס. ;D V1253 V1233

• 3 תגובות
    • 957 צפיות
  15. Started by dsane,

על סלע המחלוקת? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 957 צפיות
  16. Started by Tapeworm,

צולם במעונות אונ' חיפה.

• 7 תגובות
    • 957 צפיות
  17. Started by Snufkin,

דעתכם? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 957 צפיות
  18. אני קניתי מצלמה A610 ואני רוצה לקנות לה זכרון 512... אז רציתי לשאול איזה כדאי כי הפרשי המחירים הם ממש גדולים... יש את הפשוטים שעולים בערך 170 ויש כאלה שעולים עד 402 שבהם בדרך כלל יש מהירות לכרטיס... ואופציות נוספות אבל השאלה שלי זה איזה כדאי לקחת? את ההכי פשוט או משו באמצע? ומה קובעת המהירות של כרטיס הזכרון?

• 9 תגובות
    • 957 צפיות
  19. Started by coldfire,

אחרי מסע בפורומים השונים ואתרי סקירות שונים ומשונים הגעתי לסוף דרכי ואני בדרכי לקנות מצלמה דיגטלית משלי אחרי שה NIKON 3100 שלי עברה בירושה לאחותי . :yelclap: המצלמה המיוחלת היא CANON A95 , המצלמה + כרטיס זכרון 512 סאן דיסק ULTRA II +תיק קטן , מטען GP +4 סוללות 2000MAH יעלו לי 2,206 ש"ח :jump: הואיל והסכום הינו משמעותי עבורי אני רוצה תגובותיכם לעניין האם בחרתי בחירה טובה או לא או אולי באותו סכום יכולתי לקנות משהו טוב יותר ***הערה*** אני מתכונן לצלם בעיקר INDOOR ובלילה , כמובן שהמלמה תשמש אותי גם בטיולים משפחתיים אבל לא הרבה נא תגובותיכם לעניין הבחירה שלי :nixweiss:

• 3 תגובות
    • 957 צפיות
  20. Started by ben007,

בקרוב אצלנו

• 7 תגובות
    • 957 צפיות
  21. Started by benor,

• 5 תגובות
    • 956 צפיות
  22. היי חברים. יש לי מצלמת וידאו של סוני. צילמתי בה סרט ואני רוצה להפעיל את זה על המחשב. כשאני מכניס את הדיסק אני רואה 4 ספריות ואלה השמות שלהן: MPEG Video Text Document Unicode Document VOB video files מה זה הפורמט הזה? ואיך אני מפעיל את זה על המחשב? הבנתי משהו voc או משהו בסגנון.. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 956 צפיות
  23. Started by stingeR-,

תמונות מהיום בקיסריה במיצרים... [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 956 צפיות
  24. Started by sagi_10,

http://img115.imageshack.us/img115/8721/p1010121ls0.jpg

• 8 תגובות
    • 956 צפיות
  25. Started by aviran_n,

השארתי את התמונות ברזולוציה מקורית, אז כדי לצפות בתמונות בגודל מלא תלחצו על התמונות שכאן... אני עדיין דיי מתחיל עם המצלמה הזאת, אשמח לקבל טיפים לשיפור.

• 10 תגובות
    • 956 צפיות

דיונים חדשים בפורומים