עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by dsane,

כל תגובה תתקבל בברכה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 941 צפיות
  2. אני צריך מצלמה שתהיה איכותית אבל לא הכי מקצועית. או בקיצור מה הכי טוב שאפשר לקנות ב500 שקל? נכנסתי לזאפ והנה כמה דגמים שלפי הביקורות נראים לי מתאימים: Kodak C330 Canon A450 Pentak Optio M20 Coolpix 4600 Nikon אולי יש לכם הצעות אחרות שלא רשמתי כאן.. תודה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 941 צפיות
  3. היי, כעיקרון אני מחפש מצלמה נוספת למצלמה שיש לי היום, אני רוצה שזו תהיה מצלמה שלא יהיה חשש לקחת אותה לכל טיול ככה שהיא לא תהיה סופר עדינה, שתוכל לצלם תמונות נוף ותמונות בתנאי הארה בינוניים - ברמה גבוהה, משתדל לא לחרוג מהתקציב. ביינתים עומדת על הפרק הפוג' FinePix 650 שהוצעה במכרז בידיעות אחרונות מוסף כלכלה, הגיעו איתה ל 859 ש"ח, יש מצלמה שעדיפה עליה?

• 12 תגובות
    • 941 צפיות
  4. Started by sagi_10,

http://img115.imageshack.us/img115/8721/p1010121ls0.jpg

• 8 תגובות
    • 941 צפיות
  5. התקציב למצלמה + כרטיס זיכרון. אם המצלמה פועלת על בטריות אצבע, קרי AA אז ללא בטריות. המצלמה מיועדת לילדה בת 12, התכונה החשובה ביותר היא צילום במצב אוטומטי כמה שיותר פשוט (וכמובן, כמה שיותר איכותי). לא. בעיקר חתולים, לפי השימוש שהיא עושה במצלמה שיש כרגע. אין לי על זה תשובה חד משמעית, בגדול- לא רחבה. לא מאוד מהותי. כל עוד זה לא מפלצת- יהיה בסדר.

• 6 תגובות
    • 941 צפיות
  6. Started by Gil28,

אני מתחיל בענייני הצילום ואוהב את זה... רוצה מצלמה איכותית עם עדשה. חבר שלי שלמד בצבא המליץ על ה-D80. מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 940 צפיות
  7. בקיצור שום העדפה אחרת מלבד איכות תמונה הגבוהה ביותר שאפשר למצוא במחיר זה.שמעתי הרבה על canon a590 אבל אם יש מצלמה יותר איכותית עד 800 אשמח לקבל הצעתכם.

• 5 תגובות
    • 940 צפיות
  8. מהכי טובה להכי פחות (סתם אני מבולבל קצת והייתי רוצה סדר) 400D 350D 10D 20D 30D D40X D40

• 7 תגובות
    • 940 צפיות
  9. Started by stingeR-,

תמונות מהיום בקיסריה במיצרים... [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 940 צפיות
  10. מחפש לקנות מצלמה פשוטה לסבתא שלי שכרגע משתמשת במצלמת פילים פשוטה. היות והיכולת הטכנולוגית של סבתי אינה גבוהה במיוחד, לא יהיה שימוש בפונקציות מעבר למצב אוט', עם/בלי פלאש ועוד כמה דברים בסיסיים. לכן לדעתי חשוב שהמצלמה תצלם טוב במצב אוט', מסך גדול ופשטות שימוש. היות ואיני מתמצא ממש בתחום אבקש המלצות לדגמים עד 500 ש"ח, 800 ש"ח ו-1000 ש"ח, ואשמח אם תוכלו לפרט בקצרה על ההבדלים בינהם. תודה.

• 2 תגובות
    • 940 צפיות
  11. http://www.deviantart.com/deviation/43190002/?&q=by%3Aop-ivy&qh=sort%3Atime+-in%3Ascraps

12. Started by aviran_n,

השארתי את התמונות ברזולוציה מקורית, אז כדי לצפות בתמונות בגודל מלא תלחצו על התמונות שכאן... אני עדיין דיי מתחיל עם המצלמה הזאת, אשמח לקבל טיפים לשיפור.

• 10 תגובות
    • 940 צפיות
  13. Started by T-Flash,

שלום אנסה אותכם בסוג חדש של תמונות... התמונות צולמו בים המלח. Minolta Dimage 7 מה דעתכם?

• 6 תגובות
    • 939 צפיות
  14. Started by 12w23e,

שלום רב, אני רוצה מצלמה זולה שתעלה באיזור ה-600 ש"ח. ההתלבטות שאני חושב עליהם הן: canon a590is fuji f40fd כרגע אני נוטה לכיוון ה-fuji מכיוון שהיא יותר דקה ויש לה סוללת ליטיום. מצד שני ה-canon יותר חדשה. אני גם צריך לצלם ילדים קטנים , ואני לא בטוח איזו מצלמה מהירה יותר מרגע הלחיצה. מה אתם חושבים? יש אולי דגם אחר שאני צריך לשקול? תודה!

• 0 תגובות
    • 939 צפיות
  15. Started by dsane,

על סלע המחלוקת? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 939 צפיות
  16. בכותרת,תודה. http://www.fujifilm.com/products/digital_cameras/s/finepix_s1000fd/pdf/index/finepix_s1000fd_catalogue_01.pdf

• 0 תגובות
    • 939 צפיות
  17. Started by ALÞHA,

• 11 תגובות
    • 939 צפיות
  18. Started by coldfire,

אחרי מסע בפורומים השונים ואתרי סקירות שונים ומשונים הגעתי לסוף דרכי ואני בדרכי לקנות מצלמה דיגטלית משלי אחרי שה NIKON 3100 שלי עברה בירושה לאחותי . :yelclap: המצלמה המיוחלת היא CANON A95 , המצלמה + כרטיס זכרון 512 סאן דיסק ULTRA II +תיק קטן , מטען GP +4 סוללות 2000MAH יעלו לי 2,206 ש"ח :jump: הואיל והסכום הינו משמעותי עבורי אני רוצה תגובותיכם לעניין האם בחרתי בחירה טובה או לא או אולי באותו סכום יכולתי לקנות משהו טוב יותר ***הערה*** אני מתכונן לצלם בעיקר INDOOR ובלילה , כמובן שהמלמה תשמש אותי גם בטיולים משפחתיים אבל לא הרבה נא תגובותיכם לעניין הבחירה שלי :nixweiss:

• 3 תגובות
    • 939 צפיות
  19. Started by efialon,

שלום ברצוני להתייעץ איתכם לפני רכישת מצלמה, המצלמה היא של חברת SONY דגם S950 התקציב שלי עומד על כ 900 ש"ח ועל פי בירורים היא נמצא לי כמשתלמת ביותר. ישנם המלצות מישהו התנסה איתה בעבר?? יש לציין כי היא מיועדת לצרכים משפחתיים- כלומר צילום ברמה בינונית.

• 4 תגובות
    • 938 צפיות
  20. שלום, אני טס היום בלילה לתאילנד ואני מחפש מצלמה עד 1000 עם חריגה קטנה, ביום הראשון אני הולך להיות בMBK, האם כדאי לי לחפש שם דגם ספציפי? או שעדיף לי לקנות אחת מהדיוטי פרי? תודה

• 0 תגובות
    • 938 צפיות
  21. היי חברים, לאחר זמן רב שלא העלתי תמונות לפורום, חזרתי עם מקבץ תמונות משני טיולים שנערכו אתמול ולפני שבוע. האחד למערות בית גוברין והשני למעיינות הסטף שליד ירושלים. טיולים מומלצים לחובבי הטבע, כמובן שיש לקנח בארוחה בשרית בישוב אבו-גוש. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 938 צפיות
  22. השאלה בכותרת... אשמח לתשובות.. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 938 צפיות
  23. Started by Tapeworm,

צולם במעונות אונ' חיפה.

• 7 תגובות
    • 938 צפיות
  24. עדיף כמה שפחות. אפשר להגיד שכמעט ואני לא משתמש במצלמה, אבל בעוד מספר חודשים אני וחברה טסים לחו"ל ובדיוק באותו הזמן ההורים שלה גם טסים ולוקחים את המצלמה שלהם, ולי יש מצלמה דיגיטלית של OLYMPUS לא משהו בכלל ישנה. עפ"י המלצות שראיתי פה בפורום במספר עמודים, ראיתי שהרבה ממליצים על ה A590 IS http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7731999&came=177 וזה בול נכס בתקציב ניתן להגיד. האם ללכת על זה? או שאפשר לקחת משהו זול יותר.. נגיד כמו הSAMSUNG S17 או משהו בסגנון הזה... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 938 צפיות
  25. Started by Snufkin,

דעתכם? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 938 צפיות

דיונים חדשים בפורומים