צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני טס היום בלילה לתאילנד ואני מחפש מצלמה עד 1000 עם חריגה קטנה, ביום הראשון אני הולך להיות בMBK, האם כדאי לי לחפש שם דגם ספציפי? או שעדיף לי לקנות אחת מהדיוטי פרי? תודה
-
- 0 תגובות
- 930 צפיות
-
-
-
המצלמה נפלה לי, ולא נגיד שזאת הייתה נפילה קשה, בכלל לא! אחרי שהיא נפלה היא לא רוצה להדלק, אין לי מושג מה הבעיה. אז לפני שאני פונה לאחריות (קודם צריך לעבור דרך אבא שלי = עדיף שלא :-X ) אני רוצה לדעת אם יש למישהו הצעות למה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש ואם זה עוזר למישהו, המצלמה היא של HP דגם Photosmart 850
-
- 5 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אחרי מסע בפורומים השונים ואתרי סקירות שונים ומשונים הגעתי לסוף דרכי ואני בדרכי לקנות מצלמה דיגטלית משלי אחרי שה NIKON 3100 שלי עברה בירושה לאחותי . :yelclap: המצלמה המיוחלת היא CANON A95 , המצלמה + כרטיס זכרון 512 סאן דיסק ULTRA II +תיק קטן , מטען GP +4 סוללות 2000MAH יעלו לי 2,206 ש"ח :jump: הואיל והסכום הינו משמעותי עבורי אני רוצה תגובותיכם לעניין האם בחרתי בחירה טובה או לא או אולי באותו סכום יכולתי לקנות משהו טוב יותר ***הערה*** אני מתכונן לצלם בעיקר INDOOR ובלילה , כמובן שהמלמה תשמש אותי גם בטיולים משפחתיים אבל לא הרבה נא תגובותיכם לעניין הבחירה שלי :nixweiss:
-
- 3 תגובות
- 930 צפיות
-
-
השארתי את התמונות ברזולוציה מקורית, אז כדי לצפות בתמונות בגודל מלא תלחצו על התמונות שכאן... אני עדיין דיי מתחיל עם המצלמה הזאת, אשמח לקבל טיפים לשיפור.
-
- 10 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אני מתחיל בענייני הצילום ואוהב את זה... רוצה מצלמה איכותית עם עדשה. חבר שלי שלמד בצבא המליץ על ה-D80. מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לי מצלמה קומפקטית ויש 2 ששמתי את העין שלי עליהן רק אני לא יודע איזה לקחת canon powershot sd950 IS או canon SD990IS תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
-
-
שלום ברצוני להתייעץ איתכם לפני רכישת מצלמה, המצלמה היא של חברת SONY דגם S950 התקציב שלי עומד על כ 900 ש"ח ועל פי בירורים היא נמצא לי כמשתלמת ביותר. ישנם המלצות מישהו התנסה איתה בעבר?? יש לציין כי היא מיועדת לצרכים משפחתיים- כלומר צילום ברמה בינונית.
-
- 4 תגובות
- 929 צפיות
-
-
היי חברים, לאחר זמן רב שלא העלתי תמונות לפורום, חזרתי עם מקבץ תמונות משני טיולים שנערכו אתמול ולפני שבוע. האחד למערות בית גוברין והשני למעיינות הסטף שליד ירושלים. טיולים מומלצים לחובבי הטבע, כמובן שיש לקנח בארוחה בשרית בישוב אבו-גוש. [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 929 צפיות
-
-
השאלה בכותרת... אשמח לתשובות.. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 929 צפיות
-
-
בכותרת,תודה. http://www.fujifilm.com/products/digital_cameras/s/finepix_s1000fd/pdf/index/finepix_s1000fd_catalogue_01.pdf
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-
-
-
-
קיבלתי את המצלמה מהסוג הנ"ל, ואני מחפש מידע והוראות הפעלה, למדתי להשתמש בה קצת, אבל אני מחפש איך מפעילים פלש (אור) כשמצלמים בחושך (למשל במסיבות) תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-
-
כול פעם שאני מעלה תמונות מהמצלמה למחשב הן יוצאון מצויין אבל ללא תאריך, וכבר השתגעתי כי יש במצלמה תאריך ושעה אבל זה לא מופיע בתמונה, כיצד אני מפעיל את האופצייה שהתאריך ו או השעה יוצגו בתמונה עצמה גם כן?
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-
-
-
שלום ,לפני כמה זמן הייתה לי התלבטות בין ה-A520 לA85,לבסוף החלטתי לחכות עד שהמחיר ירד אצל ה-520,ולקנות. חיכיתי חיכיתי והמחיר הגיע לרצפה - בסביבות 1060 ש"ח,אבל אז הגיע הA610,אך עם תג מחיר גבוהה יותר. רציתי לדעת איזה מצלמה יותר טובה,ומה התכונות החדשות ב-610 שאין ב-520? אני בעקרון מחפש מצלמה לצילום המשפחה וטיולים,אך גם לצילום אומנותי (בשליטה ידנית)
-
- 7 תגובות
- 928 צפיות
-
-
בקיצור שום העדפה אחרת מלבד איכות תמונה הגבוהה ביותר שאפשר למצוא במחיר זה.שמעתי הרבה על canon a590 אבל אם יש מצלמה יותר איכותית עד 800 אשמח לקבל הצעתכם.
-
- 5 תגובות
- 927 צפיות
-
-
צילמתי במאקרו של W800 קקטוס יפה, אך נראה לי, לא יצא לי משהו. הנה שתי גירסאות: 1. http://img194.imageshack.us/my.php?image=17rqfiltered7yg.jpg 2. http://img419.imageshack.us/img419/6903/25mu.jpg תגובות בונות בבקשה.
-
- 8 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחי היה ב-AMD שבגרמניה (עבודה). יום אחד,הוא ועמיתיו לעבודה יצאו לאיזה פארק,ואחי ראה סנאי. איזה סנאי חמוד? - והאיכות, מדהימה!!!. -העלאתי אותם בקובץ RAR כי התמונות גדולות מדי להעלאה באתר- לינק: http://simpleupload.net/download/85751/----------.rar.html מקווה שתהנו,ותגיבו, בתודה, MuTaTiOn
-
- 5 תגובות
- 927 צפיות
-
-
הנני מחפש תוכנה אשר תתקן תמונות שבהן מופיעים אזורים בצבע אפור. כאשר מסתכלים בתמונות בספרייה באקספלורר ניתן לראות שהתמונות שלמות. אולם, לאחר שפותחים מספר תמונות ניתן לראות שהתמונות אינן שלמות, אלא, מכוסות בכיסוי אפור. שאלתי היא, האם ישנה תוכנה אשר מתקנת מצב זה. תודה
-
- 4 תגובות
- 927 צפיות
-
-
-
http://boren.sent.com/photography/articles/Lens-quality
-
- 7 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מצלמה חדשה לשימושים חובבניים.. ננעלתי על 4 בסופו של דבר [מבית קנון]: 1. A95 - החלטתי לרדת ממנה מכיוון שלא נראה שלא שווה להשקיע במצלמה שכבר נכנסה לשוק לפני דיי הרבה זמן, למרות שהיא דיי טובה. 2. A520 - מצלמה טובה, אבל אני מניח שיש כבר יותר טובות בשוק במחיר סביר. 3. A620 4. A700 השתיים האחרונות עשו רושם טוב.... כאשר שתיהן עולות פחות או יותר אותו הדבר... הA700 עשה לי עליי רושם יותר טוב.... האם שווה לקנות אותה?
-
- 8 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום רב. חבר שלי מעונין במצלמת מיני דיוי פשוטה, שתשמש אותו לצילומים בייתיים. ניסיתי לחפש ולתור באנטרנט, ואין שום מקום שבאמת משווה ובוחן את הענין, וכל הענין נשאר מאוד מעורפל.. מה שנותן למוכרים בטרקלין חשמל לדחוף לנו זבל, ועוד במחיר מופרז. אז התקציב הוא עד 2500 שקלים, הדרישות מהמצלמה לא מופלגות. היא לא צריכה לצלם סטילס. היא לאוו דווקא צריכה להיות קטנה וקומפקטית (למרות שאם זה בא בתור בונוס במחיר הזה אז זה רק בונוס.) לא צריך זום אופטי מטורף..(כי במילא עם זום הכל רועד אם לא מצלמים עם חצובה) לא זקוק לאפשרויות עריכה מטורפות.. פשוט שתדע לצלם טוב. שלא יהיה לה בעיה עם צילומים פנים.. שתיהיה איכותית. ושיהיה קל להוריד הכל למחשב, וגם להוריד לוידאו האנולוגי הרגיל (לקלטת) בסקירה בYNET…
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-