צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
הנני מחפש תוכנה אשר תתקן תמונות שבהן מופיעים אזורים בצבע אפור. כאשר מסתכלים בתמונות בספרייה באקספלורר ניתן לראות שהתמונות שלמות. אולם, לאחר שפותחים מספר תמונות ניתן לראות שהתמונות אינן שלמות, אלא, מכוסות בכיסוי אפור. שאלתי היא, האם ישנה תוכנה אשר מתקנת מצב זה. תודה
-
- 4 תגובות
- 918 צפיות
-
-
-
-
המצלמה נפלה לי, ולא נגיד שזאת הייתה נפילה קשה, בכלל לא! אחרי שהיא נפלה היא לא רוצה להדלק, אין לי מושג מה הבעיה. אז לפני שאני פונה לאחריות (קודם צריך לעבור דרך אבא שלי = עדיף שלא :-X ) אני רוצה לדעת אם יש למישהו הצעות למה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש ואם זה עוזר למישהו, המצלמה היא של HP דגם Photosmart 850
-
- 5 תגובות
- 918 צפיות
-
-
עדיף כמה שפחות. אפשר להגיד שכמעט ואני לא משתמש במצלמה, אבל בעוד מספר חודשים אני וחברה טסים לחו"ל ובדיוק באותו הזמן ההורים שלה גם טסים ולוקחים את המצלמה שלהם, ולי יש מצלמה דיגיטלית של OLYMPUS לא משהו בכלל ישנה. עפ"י המלצות שראיתי פה בפורום במספר עמודים, ראיתי שהרבה ממליצים על ה A590 IS http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7731999&came=177 וזה בול נכס בתקציב ניתן להגיד. האם ללכת על זה? או שאפשר לקחת משהו זול יותר.. נגיד כמו הSAMSUNG S17 או משהו בסגנון הזה... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
-
אחרי מסע בפורומים השונים ואתרי סקירות שונים ומשונים הגעתי לסוף דרכי ואני בדרכי לקנות מצלמה דיגטלית משלי אחרי שה NIKON 3100 שלי עברה בירושה לאחותי . :yelclap: המצלמה המיוחלת היא CANON A95 , המצלמה + כרטיס זכרון 512 סאן דיסק ULTRA II +תיק קטן , מטען GP +4 סוללות 2000MAH יעלו לי 2,206 ש"ח :jump: הואיל והסכום הינו משמעותי עבורי אני רוצה תגובותיכם לעניין האם בחרתי בחירה טובה או לא או אולי באותו סכום יכולתי לקנות משהו טוב יותר ***הערה*** אני מתכונן לצלם בעיקר INDOOR ובלילה , כמובן שהמלמה תשמש אותי גם בטיולים משפחתיים אבל לא הרבה נא תגובותיכם לעניין הבחירה שלי :nixweiss:
-
- 3 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום חברה אני מחפש כבר המון זמן פלאש טוב (חוץ מהמובנה) ל MINOLTA DIMAGE 7... חיפשתי ב ZAP ולא מצאתי... תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 918 צפיות
-
-
קניתי את המצלמה הנ"ל ורשום שהיא מתוצרת סין זה תקין? עוד מישהו כמוני?!
-
- 2 תגובות
- 917 צפיות
-
-
יש פתרון. עדכון firmware חדש אמור לפתור את הבעיה הזו ועוד כמה. אני עדכנתי גם כן את ה-C5060 שלי עם עדכון שלא מופיע באתר של אולימפוס, והתוצאה היא שיפור עצום ביכולות הפוקוס של המצלמה באור חלש.
-
- 6 תגובות
- 917 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! אני מחפש מצלמה דיגיטלית עד 500 ש"ח, כמה שיותר קטנה (לא צריך להגזים אומנם) וכמה שיותר איכותית. [עריכה] אני נורא מתנצל שלא שמתי לב לנושא הנעוץ ולכן אני אענה על השאלון 1. מה התקציב שעומד לרשותך ? בעיקרון 500 ש"ח עם אפשרות לחריגה קטנה של עד 50שח 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה. אפס, לא מכיר אף אחד מהמושגים הנ"ל (חוץ מעולה כמות מגהפיקסלית שאני יודע שכמה שיותר יותר טוב). 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ? לא היה לי ניסיון עם מצלמות חוץ ממצלמה בנוקיה שהיתה לי קודם והמצלמה שיש לי כרגע בסמסונג גלאקסי 4…
-
- 1 תגובה
- 917 צפיות
-
-
היי לפי מה שבררתי פה ובאתרים אחרים A610 מומלצת אפילו יותר מ A620 הענין הוא שאני יכול להביא את ה A620+512 ב1300ש"ח ואת ה A610 באותו המחיר ובלי זיכרון נוסף (אגב אני לא מבין מה ההיגיון בהבדל הזה....אבל אלו הדילים) השאלה היא בביצועים-יש באמת הבדל?משמעותי?- כי מבחינת מחיר ברור מה עדיף תודה לעונים.
-
- 13 תגובות
- 916 צפיות
-
-
הבנתי שה F31 ו R6 מאוד מומלצות - רק לך תמצא אותם... במלאי הקיים בארץ מה המצלמה הכי מומלצת לשימוש יומיומי והתוצאות הטובות ביותר? רוצה משהו קומפקטי לא dSLR. תודה
-
- 8 תגובות
- 916 צפיות
-
-
מבנה : גוף קומפקטי, אולם לא דקיק מדי. איכות בניה סבירה, כיסוי סוללה נראה לא איכותי במיוחד ומעט רופף. יחסית לקטגוריה איכות האחיזה סבירה ומאפשרת צילום (באורך מוקד קצר) גם ב-1/30 בלי יותר מדי רעד. ארגונומיקה, כפתורים ותפריטים : חוגת מצבים נוחה שמאפשרת גישה למספר מצבי צילום מתוכנתים מועילים למדי. ניתן לבחור מראש שני מצבי סצינות. תפריט הצילום מחולק בין כפתור ה-F לכפתור ה-menu ומאפשר גישה מהירה יחסית לבקרות החשובות - ISO, איזון לבן, תיקון חשיפה. כפתור החשיפה (צילום) ובקרת הזום במיקום נוח ואינטואיטיבי, נדרש מעט לחץ לעבור ממצב חצי-לחיצה ללחיצה מלאה, תכונה חיובית בהחלט. מצב replay בסיסי ונוח. מצבי צילום : מצב אוטומטי לחלוטין יעיל. בהערכה גסה הוא קולע ביותר משני שליש בתנאי תאורה נו…
-
- 4 תגובות
- 916 צפיות
-
-
תקציב: 2000 ש"ח ללא חריגות. דרישות: מקצועית ככל האפשר, זום גבוה ומאקרו מצוין.
-
- 3 תגובות
- 915 צפיות
-
-
צילמתי במאקרו של W800 קקטוס יפה, אך נראה לי, לא יצא לי משהו. הנה שתי גירסאות: 1. http://img194.imageshack.us/my.php?image=17rqfiltered7yg.jpg 2. http://img419.imageshack.us/img419/6903/25mu.jpg תגובות בונות בבקשה.
-
- 8 תגובות
- 915 צפיות
-
-
למישהו יש נסיון עם המצלמה הזו? http://www.firevideo.net/
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-
-
היי חברה. לא מצאתי שום תרד שמדבר ממש על הבדלים ספציפים בין A75 ל A85. בהתחלה רציתי לקנות את A60, אבל מצאתי עבודה במלון בים המלח!! זה אומר שכל המשכורת הראשונה הולכת למצלמה. השאלה שלי היא כזאת: האם שווה להוסיף סכום של 300-400 ש"ח כדי לקנות את הA85 במקום A75? האם יש הבדלים משמעותיים בין המצלמות?...אתם יודעים צילום לילה\נוף\מאקרו וכו'.. תודה רבה ברצוני הפעם לקנות משהו רציני שימשיך איתי כמה שנים נחמדות.
-
- 4 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום ,לפני כמה זמן הייתה לי התלבטות בין ה-A520 לA85,לבסוף החלטתי לחכות עד שהמחיר ירד אצל ה-520,ולקנות. חיכיתי חיכיתי והמחיר הגיע לרצפה - בסביבות 1060 ש"ח,אבל אז הגיע הA610,אך עם תג מחיר גבוהה יותר. רציתי לדעת איזה מצלמה יותר טובה,ומה התכונות החדשות ב-610 שאין ב-520? אני בעקרון מחפש מצלמה לצילום המשפחה וטיולים,אך גם לצילום אומנותי (בשליטה ידנית)
-
- 7 תגובות
- 915 צפיות
-
-
במצלמות דיגטליות DSLR יש אחריות לתריס לכ 40000 צילומים בממוצע . לפי החישוב שלי צלם שמצלם ארועים לדוגמא מצלם כ 500 תמונות לפחות לערב ולפעמים יותר. כיון שכך לאחר כ 80 ארועים בממוצע ( מספר חודשים) האחריות פגה. האם התריס מעצם היותו מכני סובל מבעיות אמינות?
-
- 2 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום, אני טס היום בלילה לתאילנד ואני מחפש מצלמה עד 1000 עם חריגה קטנה, ביום הראשון אני הולך להיות בMBK, האם כדאי לי לחפש שם דגם ספציפי? או שעדיף לי לקנות אחת מהדיוטי פרי? תודה
-
- 0 תגובות
- 914 צפיות
-
-
-
בס"ד בקרוב אני מתכנן לקנות מצלמת וידאו לשימשים בייתים (צילום המשפחה) אולי קצת הרועים משפחתיים וטיולים. התקציב שלי הוא + - 2000 ש"ח. הדרישות שלי אכות צילום טובה מאוד, סוג מדיית ההקלטה או על גבי דיסק DVD או HDD. לאחרונה ניתקלתי בCanon HR10 לדעתכיים היא עונה על הדרישות ושווה קניה? http://zap.co.il/search.aspx?keyword=Canon%20HR10%20 תודה שי.
-
- 0 תגובות
- 914 צפיות
-
-
אתמול סיימתי לכתוב ביקרות על הגרסא האחרונה של התוכנה של Topaz Labs: Topaz Denoise 3 Review זוהי אחת מתוכנות הסרת הרעש הטובות בשוק ושווה לקרוא ולהתנסות בה. תהנו...
-
- 1 תגובה
- 914 צפיות
-