צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים אני קונה מצלמה לשימוש כגון אירועים משפחתיים , פיקניקים , טיולים , צילום רגיל לגמרי שהיא תתמוך בSD ואם אפשר בMicroSD חובה קומפקטית , עדיפות לקומפקטית במיוחד חשוב - חיי הסוללה ממש טובים חשוב - יוכלת לשידור לטלויזיה ישירות מהמצלמה חשוב - צילום וידיאו מוגבל רק ע"י גודל הזיכרון בכרטיס חשוב - מסך LCD גדול לפחות '2.5 שמעתי שהמצלמות של CANON דיי נפוצות ובמחירים טובים וגם שסידרת הPowerShot מאד פופולרית כל זה במחיר של עד 1000 עם חריגה של 100 רק אם ממש קריטי תודה למי שעוזר
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום יש לי את המכשיר והוא נהדר! אבל יש בעיה...אני בגרוש לא יודע לצלם... מישהו יכול לרשום לי את ההגדרות הכי טובות במצלמה בעט הצילום בסביבה מתאימה? למשל אני נמצא בתוך הסלון בבית עם אורות דלוקים...עכשיו מה לעשות בהגדרות כדי שאני יוציא את המקסימום מהמצלמה? עוד דוגמה למשל אני מעוניין לצלם את הגינה באור יום....מה לעשות בהגדרות? אני שואל את כול זה כי משום מה אני לא מגיע לרמה של איכות תמונה כמו לרוב האנשים בפורם עם המכשיר וזה נראה לי מוזר... תודה לכול העוזר!
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
-
אני מחפש מצלמה אולטרה קומפקטית שתיכנס לכיס ושתהיה מהירה. יש עדיפות למצלמות עם כרטיסי SD ואני רוצה שיהיה כלול במחיר גם נרתיק טוב שישמור על המצלמה. תודה מראש לעוזרים MIKE
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש שירות ענן לאחסון תמונות שיכיל את התכונות הבאות: 1) בעל תוכנה לוקלית שמותקנת על המחשב/סמארטפון ומסונכרנת עם השירות (בדומה לדרופבוקס/גוגל) 2) מאפשר ליצור תגית ולהחיל אותה על אוסף של תמונות 3) מאפשר ליצור "עץ של תגיות" (בדומה אופן שבו מאורגנות ספריות במחשב) 4) מזהה את הפנים בתמונות ומאפשר לחפש תמונות שמכילות פרצוף של אדם מסוים 5) מאפשר חיפוש לפי המקום שבו צולמה התמונה (עבור תמונות המכילות מידע גיאוגרפי, כמובן) 6) מזהה כפילות של תמונות: נניח שאני מעלה תמונה שכבר קיימת - הוא יתריע על כך 7) מאפשר בחירת תמונות נוחה: לדוגמה - נניח שאני רוצה לבחור עשר תמונות מכל האוסף הקיים - אז כל תמונה שאסמן תופיע בחלון מקביל ויצוין…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! לאחר שהבנו שספק אם נוכל להציל את הS410 הגוססת, ששמשה אותנה נאמנה כמעט 3 שנים, אנו פונים כעת אל עבר רכישתה של מצלמה חדשה. אנחנו בעיקר מחפשים מצלמה קטנה שנכנסת לכיס בקלות וקלה יחסית. בנוסף, עדשה רחבה ומייצב יהיו יתרון, בנוסף לאיכות צילום גבוהה. חשבנו ללכת על הSD870IS של CANON. יש לכם רעיונות אחרים?
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום רב לכל החברות והחברים יצאתי מבולבל בענין המהירויות של כרטיסי SD כי בויקפידיה הבנתי שמעל מהירות 40X כבר נקרא מהירות 6 אז איך אוכל לדעת לקנות במהירות 150X ומעלה לעומת זאת מבעלי חנויות הבנתי שCLASS 6 הם המהירים ביותר הקיימים בשוק אולי יכול מישהו/י לעזור לי להבין בהבדלי המהירויות של הכרטיסים? שאלה נוספת, האם אכן יש הבדל גדול בצילום או בהסרטה עם כרטיס מהיר יותר מהרגיל? [br]פורסם בתאריך: 21.06.2009 בשעה 00:00:06 בינתיים המשכתי לחפש מענה לשאלתי ונהיתי רק מבולבל יותרלפי פורום תפוז הקלאס מהווה נקודת המינימום של המהירות כאשר קלאס 2 מינימום המהירות הינו 2 מ"ב לשניה וקלאס 6 הוא כרטיס במהירות מינימום של 6 מ"ב לשניה, הווי אומר אם קניתי כרטיס של 150X קיבלתי כרטיס במהירות של 20 מ"ב …
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש מצלמה דיגיטלית, עד 1000 ש"ח. חשוב לי זום אופטי, איכות תמונה ונוחות. בקשר לזכרון, אין צורך לקנות זכרון בנוסף, מכיוון שיש ברשותי זכרון מדגם CF, עוד מהמצלמה הקודמת. אשמח להמלצות, תודה!
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימים קניתי לאח שלי הקטן את המצלמה הזאת http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2560210 קניתי אותה במכירה פומבית לא מהאתר הזה קניתי אותה ב400 שקל ורציתי לדעת אם היא שווה את זה היא 2 מגה פיקסל הנה תמונה צילמתי את זה ברזולוציה נמוכה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום לכולם האם יש סוללה חילופית שתואמת לניקון d90 (האם EN-EL3e החילופית מתאימה?) תודה!
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
- 11 תגובות
- 951 צפיות
-
-
הכרטיס: http://www.tamlil2100.co.il/category.asp?cID=659 את המצלמה כולם מכירים. זה אמור לעבוד? עריכה: כן! המצלמה נקנתה ב-camera4less והכרטיס בתמליל (זול יותר), אין שום בעיה והכל עובד.
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום צריך המלצות לכמה מצלמות שמצאתי כולם בתקציב שלי Panasonic TZ30 Nikon Coolpix S6500 Sony Cyber-shot DSC-HX10V Canon PowerShot SX260 HS מה אתם ממליצים ? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך המלצה על מצלמת אינטרנט בסביבות 100-200 שח. התרשמתי מ- creative vista ו- creative NX PRO , אבל אני לא בטוח אם לקנות. אני צריך אותה בעיקר לועידות אינטרנט ולא לצילום וכדומה... תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה למצלמה חדשה. הדבר הכי חשוב מבחינתי הוא הגודל הפיזי שלה- אני מחפש מצלמה קטנה וקלה מאוד, כזו שאפשר יהיה לקחת בכיס בלי שתעיק יתר על המידה. עוד דברים הכרחיים: מסך גדול יחסית (2.5 אינץ ומעלה) זמן תגובה מהיר - המצלמה הישנה שלי אילצה אותי להמתין שניות ארוכות בין תמונה לתמונה בצילום עם פלאש -זה דבר בלתי נסבל מבחינתי, ולכן הדרישה היא למצלמה עם זה תגובה מהיר מאוד, גם בצילום לילי עם פלאש. אמינות - לא מעוניין להתחיל לרוץ למעבדת תיקונים כל חודש. חשוב מאוד שהמצלמה תיהיה אמינה ושתוכל לספוג זעזועים ומכות קלות בלי למות. התקציב די נמוך: עד 800 ש"ח. מקווה שקיים בשוק משהו שיענה על הדרישות שלי בתקציב הנ"ל. תודה מראש (:
-
- 2 תגובות
- 960 צפיות
-
-
ההורים שלי טסים להונג קונג ומחפשים מצלמה שתעלה בערך 200$ בארה"ב לרכוש. מה שחשוב זה שתהיה קומפקטית למדי (סדר גודל של הפוג'י f30) ושתהיה 28 מ"מ. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
האולימפוס PEN, פנסוניק GF-2 או הסוני NEX על מה אתם הייתם הולכים? אני לא אוהב להתעסק יותר מדי עם ההגדרות ובד"כ מצלם על אוטומט... זה אולי יעזור לכם לעזור לי מהפוסט הקודם : •מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 3 אלף אבל ככל הנראה אני אקנה את המצלמה בסין ככה שהמחירים בארץ לא הכי רלוונטיים •אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? גם וגם אבל יותר ביום, בעיקר נופים וצילומים מקרוב •האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). אני בדרך כלל לא מתעסק יותר מדי עם פלאש פשוט שם אותו על אוטומט •האם יש לך נכונות לצלם …
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי קבצי JPG ובמאפיינים כתוב: נוצר התשנה נפתח. שמתי לב שב"השתנה" תמיד התאריך מוקדם יותר. האם זה התאריך של צילום התמונה? יציר הקובץ? העתקתו למחשב? אפשר לסמוך על זה? זה ניתן לזיוף? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
חבר שלי בחו"ל והוא קונה לי מצלמה...איזה מצלמה כדאי לי לקנות? הוא אמר שיש שם את פוג'י S700 וS5700 שהם ב200 $ יש המלצה על אחת מהם או על מצלמה אחרת שיותר טובה במחיר של 200$? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי. ברשותי CANON A520 , אני רוצה לקנות למצלמה כרטיס זכרון גדול וחדש, אך יש לי התלבטות: האם לקנות של SAN DISK: (שהוא זול וסאן דיסק זו חברה טובה) http://zap.co.il/model.asp?model_id=343497 שאין לי מושג מה המהירות שלו .. אומשהו עם מהירות יותר גבוהה : http://zap.co.il/model.asp?model_id=359217 המצלמה היא מעט איטית...חשבתי אולי יעזור לקנות כרטיס זכרון יותר מהיר.. אם כן, תייעצו לי מה ומי ואם הכרטיסים האלה שווים בכלל, (האם זה ישפיע משמעותית על המהירות ? שכן המצלמה בלאו-הכי איטית יחחסית) תודה רבה..
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
חוץ מהמחיר כמובן. http://zap.co.il/model.asp?model_id=12911 והאם היום שווה יותר לקנות 512MB? http://zap.co.il/model.asp?model_id=12928
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
אני עדין מחפש מצלמה (]ירסמתי כאן כמה נושאים ) וראיתי מצלמה של סוני (Sony DSCH10) שיש לה גם HD , אבל אני לא יודע מה האיכויות שלה . אני רוצה לדעת אם היא שווה ומה הביקורות עלייה , והאם היא עדיפה על האולימפוס SP 560-UZ ???
-
- 6 תגובות
- 836 צפיות
-
-
למי שעוד לא מכיר, ה-G1 אמורה להיות לא פחות ממבשרת של מהפכה אדירה בתחום הצילום החובבני ואולי אפילו המקצועי (בעתיד). זאת מצלמה קומפקטית, בעלת חיישן גדול יחסית (4/3), ללא מנגנון מראות ו/או פנטפריזמה ומערכת עדשות קומפקטיות וקלות מתחלפות. מבחינות רבות, המצלמה הזאת ואחיותיה העתידיות, אמורות לתת את כל היתרונות של ה-DSLR עם פחות משקל, פחות מסובכות טכנית וחלקים נעים ופחות כסף! כן, אני בתמימותי חשבתי שעל פחות מצלמה צריך לשלם פחות כסף. ה-G1 מלאה בגימיקים אלקטרוניים בשקל, בזה אין לי ספק, אבל אין לה את כל הדברים שהופכים את ה-DSLR ליקרה (וזה כבר מזמן לא החיישן). האם שיתוף הפעולה בין פנסוניק ללייקה גרם להם לחשוב שגם הם יכולים לגבות פרמיום מטורף על מצלמה שהיא בסך הכל סבירה? אז נכון, ה-G1…
-
- 5 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אז מחיפוש פה בפורום וברחבי הרשת צמצמתי את האפשרויות לשני דגמים: ה Panasonic TZ5 שממש מומלצת פה בפורום ובכלל. וה Canon SX110IS שלא ממש מצאתי התייחסות אליה בפורום וגם ברשת, כנראה בגלל שהיא די חדשה, אבל ממה שכן מצאתי נראה כאילו היא מתחרה ראויה. שניהם די דומים מבחינת המפרט והמחיר.. ולכן אני מבקש את עזרתכם בהכרעה תודה מראש וסופ"ש נעים לכולם.
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
ראיתי סוני DSC - W80 והמצלמה מצאה חן בעיני (הגם שלא בדקתי כל האפשרויות) , היא צילמה טוב וקריא אפילו במצלמה עצמה 2 דפים גדולים , בתוך בית , אין זמן המתנה מידע , הלחיצה נראתה לי די ברורה , כן צילמנו תמונות מאלבומים וכד וניתן לצלם בה גם מיקרו גם וידאו , Full HD , תמונות טובות ברורות ויש פונקציות נוספות איכותיות (טיב תמונה) ביקורת על המצלמה מצאתי כאן http://64.233.183.104/search?q=cache:zxRF31fvGPQJ:www.wisebuy.co.il/wiseguys_review.aspx%3FPcatID%3D484%26PID%3D28861%26CID%3D2042+SONY+DSC+-+W80&hl=iw&ct=clnk&cd=2&gl=il&client=firefox-a ומפרט מלא: http://www.wisebuy.co.il/r_productDetails.aspx?PcatID=484&PID=28861 שמתי לב כי כרטיס הזכרון הוא תוצרת סוני …
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-