צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
אני כבר הרבה זמן מחפש לקנות מצלמת ווידיאו שנותנת לצלם גם בHD התקציב עד 2000 שקל ועדיף פחות וזה למטרות ביתיות במילים אחרות צילומים ליוטוב \פורומים וצילומי משפחה בכל מקרה בינתיים ראיתי (באינטרנט ) את הsony hdr-cx115e עם יש המלצות על מתחרים זה מאוד יעזור וזה די דחוף לי (מת כבר לקנות )
-
- 0 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום! אני צריך המלצה למצלמה טובה דמוי SLR(כמו 5700) כרגע יש לי 5500 שהיא 4.1 מגה אבל אני מרגיש שאין בה מספיק אפשרויות תוכלו לתת לי לינקים לחנויות רציניות(כמו באג, ביג בוקס אופיס דיפו וכו') שיש סניף באיזור ב"ש שתהייה נוחה לאחיזה,תשומש לצילום בלילה וביום בחוץ ובפנים... אין העדפה לחברה מסויימת רק שיהייה לה פלאש חזק ונשלף אבל היום ברוב המצלמות הפלאש נפתח אוטומטית מתי שצריך ב5500 שלי יש כפתור שפותח אותו ומתי שהוא פתוח הוא פועל... אם מייצרים היום עוד מצלמות כאלה אחת כזו תהייה נהדרת!!! אהה ועוד משהו-שיהייה לה זום לפחות X10 מה אתם אומרים על זו? http://zap.co.il/model.asp?model_id=502889 היא נראית די טובה והאם יש לה זום X18 אופטי או אופטי ודיגיטלי ביחד?
-
- 8 תגובות
- 976 צפיות
-
-
-
היום קניתי את המצלמה החדשה ב980 ש"ח,מחיר סביר לפי מה שראיתי,למרות שאפשר גם למצוא אותו ב750 אבל לא נורא. רציתי לשאול את מי שיש לו את המצלמה הזאת,עד כמה היא באמת טובה?אם אפשר דוגמאות לתמונות טובות שהצליחו להוציא ממנה,איך היא בכלליות? לי היא נראית ממש בסדר...
-
- 5 תגובות
- 976 צפיות
-
-
יש מגוון רחב של זכרונוות cf עם מהירויות עבודה שונות ופער המחירים ביניהם גדול מאד .באתרים המקצועיים ואתרי היצרנים יש פירוט מדויק. הספקים והמפיצים בארץ, בדר"כ לא מציינים את מהירות העבודה. לא ברורה לי חשיבות המהירות ואם יש לכך השלכות על איכות הצילומים, או שזה משפיע רק על משך זמן העברת החומר. אשמח לקבל חוות דעתם של מבינים בתחום.
-
- 1 תגובה
- 976 צפיות
-
-
-
המצלמה חזרה, אחרי כמה חודשים שלא נגעתי בה. החלטתי לצלם כמה תמונת מקרו של צמחים עם הרבה אור. ותמונה אחת של קוקוס מינימום הוואי.
-
- 10 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה רכשתי מצלמה דיגיטלית של canon, מן הסתם היא מתחברת עם כבל USB למחשב,רציתי לשאול אם אפשר להשאיר את הכבל מחובר למחשב והצד השני שלו סתם זרוק איפהשהו ולחבר אליו את המצלמה רק כשאני צריך, במקום לחבר כל פעם למחשב כשאני צריך להעביר משהו קטן. או שזה לא הכי בריא למחשב או לכבל [?]. תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 975 צפיות
-
-
בית קברות Highgate בלונדון, תמונה שיצאה בצבעים ממש עזים, ועליי לפחות משרה אווירת CREEPY כזאת.. הערות וביקורת יתקבלו בשמחה..
-
- 6 תגובות
- 975 צפיות
-
-
יש פתרון. עדכון firmware חדש אמור לפתור את הבעיה הזו ועוד כמה. אני עדכנתי גם כן את ה-C5060 שלי עם עדכון שלא מופיע באתר של אולימפוס, והתוצאה היא שיפור עצום ביכולות הפוקוס של המצלמה באור חלש.
-
- 6 תגובות
- 975 צפיות
-
-
כרגע יש לי את ה- olympus c-220 zoom ואני לא מרוצה ממני. ואני חושב שהגיע הזמן להחליף. אני מחפש מצלמה בעלת 5 mp, קטנה (גם גודל וגם משקל), קלה לתפעול, בעלת פלאש חזק יחסית ושהיא תוכל לצלם קליפים ברזולוציה 640x 480x עם סאונד. אני ראיתי 3 דגמים והם: Minolta Dimage G500 Nikon CoolPix 5200 Canon S500 משלושת הדגמים האלו העפתי את ה- Minolta, ונשארתי עם ה- Canon וה- Nikon. אני אישית נוטה יותר לכיוון ה- Nikon, אבל אני עדיין לא בטוח מפני שראיתי את ההשוואה הבאה: Canon S500 http://www.imaging-resource.com/PRODS/S500/S50PICS.HTM Nikon CoolPix 5200 http://www.imaging-resource.com/PRODS/CP5200/CP52PICS.HTM השוואה "Side By Side" ביניהם http://www.digitalreview.ca/cams/CP5200vsS500.shtml לפי…
-
- 0 תגובות
- 975 צפיות
-
-
ברשותי מצלמת ווידאו דיגיטלית של סוני, שמצלמת ב HD, פורמט הקבצים הנוצרים במחשב הוא m2ts שנתמך ב VLC, Media Player ושאר נגנים פופולארים (הבנתי גם ש m2ts נתמך בבלו רי) 1. האם יש טעם ו/או צורך כלשהו להמיר את קובץ ה m2ts לפורמט אחר (AVI למשל) ? 2. כיצד אני יכול להציג את הסרט בנגן ה DVD הבייתי ? לאיזה פורמט צריך להפוך (אם בכלל) וכיצד ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום, 3 תמונות שצולמו עם פוג'י שש וחצי K. הכל עם עדיפות צמצם ומצב מאקרו,ב- 28 ממ ,וצמצם 4. התמונות לא עברו עיבוד,אלא רק השלישית עברה הסבה מ- RAW ל- JPEG. ראשונה חשיפה רגילה (הייתי צריך לבצע spot meter או center meter כדי שהחשיפה תהיה יותר טובה): שניה - חשיפה של 2 סטופים ב- under ,כדי שה"לבן" לא יישרף: שלישית - כמו השניה ,אבל ב- RAW: רק שתראו כמה טווך דינמי RAW נותן! ואני יודע שאפשר להעלות את החשיפה ולשחק עם הצבעים,אבל רציתי שתראו תמונות ישירות,בלי עיבוד.
-
- 5 תגובות
- 975 צפיות
-
-
היי חברים. יש לי מצלמת וידאו של סוני. צילמתי בה סרט ואני רוצה להפעיל את זה על המחשב. כשאני מכניס את הדיסק אני רואה 4 ספריות ואלה השמות שלהן: MPEG Video Text Document Unicode Document VOB video files מה זה הפורמט הזה? ואיך אני מפעיל את זה על המחשב? הבנתי משהו voc או משהו בסגנון.. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום לכולם בזמנו קניתי מצלמה עם אחריות mack ל3 שנים. קרתה המצלמה קלה ופניתי אליהם (גב' שריל, למי שמכיר) למימוש האחריות. היא השיבה שהאחריות מכסה מוצרים זולים מהמצלמה שקניתי. קניתי אחריות למצלמה מתחת ל250 דולר. המחיר מעל 250 דולר רק אם מחשיבים את המע"מ בארץ. ככל שאני יודע הם אמורים להתייחס למחיר ללא מע"מ האם מישהו יודע האם אמנם כך? חוץ מזה כשפניתי אליהם אח"כ בשאלות הבהרה הם לא ענו. אין קול ואין עונה. לידיעת אלו ששוקלים לקנות אחריות של Mack. האם יש משהו שאני יכל לעשות בעניין? לתבוע נציג שלהם בארץ או משהו כזה?
-
- 0 תגובות
- 974 צפיות
-
-
מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 1000-1200 , כרטיס זיכרון יש לי 4 ג'יגה SD, וסוללות גם יש.. אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? בעיקר צילומי נוף ואנשים, בעיקר באור יום, לפעמים יהיו תנאי תאורה חלשים יותר (לילות, בתים וכו'..) האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). לפעמים.. האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא. האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? העלות של פלאש כזה יד שניה נעה בין 400 ל-600 ש"ח או 1000 עד…
-
- 7 תגובות
- 974 צפיות
-
-
יש לי כרטיס זיכרון של Transcend 128 *45 128MB אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון של 2/4G ויש לי כמה זאלות. א. מה זה ה*45 ראיתי שיש *150... מה ההבדל? ב. יש לי מצלמה PENTEX 50 האם אני יכל להשתמש בכרטיס זיכרון של SANDISK?
-
- 5 תגובות
- 974 צפיות
-
-
חבר שלי נוסע לחול והוא ביקש מדודה שלו שעומדת להגיע מחול מצלמה כי ההפרש בין הארץ לארצות הברית הוא ענקי, בכל אופן מבין כל המצלמות שמתאימות לצרכים שלו הוא סינן 2 מצלמות : minolta dimage f100 ו- canon photoshot s50 אני מבקש שתענו לי בכנות בלי דעות קדומות, איזה מצלמה נותנת יחס עלות\תועלת גבוהה יותר? ואיזה מצלמה איכותית יותר?
-
- 5 תגובות
- 974 צפיות
-
-
בקיצור שום העדפה אחרת מלבד איכות תמונה הגבוהה ביותר שאפשר למצוא במחיר זה.שמעתי הרבה על canon a590 אבל אם יש מצלמה יותר איכותית עד 800 אשמח לקבל הצעתכם.
-
- 5 תגובות
- 973 צפיות
-
-
השאלה בכותרת... אשמח לתשובות.. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 973 צפיות
-
-
מהכי טובה להכי פחות (סתם אני מבולבל קצת והייתי רוצה סדר) 400D 350D 10D 20D 30D D40X D40
-
- 7 תגובות
- 973 צפיות
-
-
סתם נושא כללי, בלי יותר מדי מטרות. לאחרונה התגלגלה לידי מצלמה 510A מהסדרה הנ"ל ואני יכול להגיד שאני ממש מרוצה, יש לה זמן סוללה ארוך (עד עכשיו הייתה לי מצלמה ענקית שלHP שהייתה אוכלת 4 סוללות תוך פחות מחצי שעה צילום), אפשרות לכוון את הפוקוס ידנית והיא קומפקטית. לדוד שלי יש 710SI (או משהו כזה) שהיא גם ממש טובה, יצוב תמונה, זמן סוללה ארוך ומסך ענק אבל יש לי כמה שאלות לגבי הסדרה ובכלל - 1. איך המספור הולך? ל510 שלי יש 4 מגה פיקסל, ל710 יש 6 אבל ל6XX יש 10 מגה פיקסל ? 2. יש אפשרות לראות את מצב הסוללה? (ראיתי רק כשהיא מתרוקנת אז יש כזה סמל אבל במצב רגיל לא ראיתי) * מה דעתכם על הסדרה? (A XXX) יש מצלמות טובות יותר באיזור ה1.2?
-
- 6 תגובות
- 973 צפיות
-
-
מחפש לקנות מצלמה פשוטה לסבתא שלי שכרגע משתמשת במצלמת פילים פשוטה. היות והיכולת הטכנולוגית של סבתי אינה גבוהה במיוחד, לא יהיה שימוש בפונקציות מעבר למצב אוט', עם/בלי פלאש ועוד כמה דברים בסיסיים. לכן לדעתי חשוב שהמצלמה תצלם טוב במצב אוט', מסך גדול ופשטות שימוש. היות ואיני מתמצא ממש בתחום אבקש המלצות לדגמים עד 500 ש"ח, 800 ש"ח ו-1000 ש"ח, ואשמח אם תוכלו לפרט בקצרה על ההבדלים בינהם. תודה.
-
- 2 תגובות
- 973 צפיות
-
-
המצלמה החדשה מחליפה את ה-GX100 וכוללת את רוב התכונות של הדגם הקודם (גודל קומפקטי מאוד, עדשת 24-72 עם מקרו רציני בשני צידי הזום, מייצב, תושבת לפלאש חיצוני, ממשק משתמש מעולה) ביחד עם שיפורים רבים: - באפר לפורמט RAW שמאפשר לצלם עד 5 תמונות מבלי צורך להמתין שהמצלמה תכתוב את התמונות לכרטיס הזכרון - פלס דיגיטלי (דומה לזה שקיים בניקון D3 ובריקו GR Digital II) - מסך 2.7 אינצ' עם 460,000 פיקסלים ועם שיפורים בזווית הצפיה ובתצוגה באור יום - אפשרות לצילום בפורמט 1:1 גם במצב RAW - אפשרות לביטול ניקוי הרעשים - באופן גורף או ב-ISO נמוך בלבד - מצב זכרון משתמש נוסף בגלגל המצבים (סה"כ 3 זכרונות) - כפתור Fn2 ניתן לתכנות (בנוסף לכפתור Fn1 ומתג Adj שהיו קיימים גם בדגם הקודם) - מצב לט…
-
- 0 תגובות
- 973 צפיות
-
-
קניתי מצלמה ניקון l19. היא הגיעה בלי הכיסוי הדביק על המסך, ככה זה בד"כ? גם הרצועה היתה כבר מורכבת עליו, זה נורמלי?
-
- 5 תגובות
- 973 צפיות
-