עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by nitsanroz,

אני צריך לקנות מצלמת וידאו ללימודים (עיצוב גרפי) לעריכת וידאו שימוש באפטר אפקטס וכו' אמרו לי לבדוק שיש לה 3CCD מה מעבר לחפש? מה כדאי? הבנתי שהסוג שכדאי לחפש הוא mini DV אני מבין שהתקציב הוא לפחות 1500 שקל, אז בוא נגיד שהתקציב יהיה בין זה ל3000 וליפ היתרונות אבחר כמה להשקיע. (יש לי חיבור FIREWIRE במחשב) הציעו לי את panasonic nv-gs330 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=687081 1800 שקל בערך תודה

• 0 תגובות
    • 943 צפיות
  2. קניתי את המצלמה הנ"ל ורשום שהיא מתוצרת סין זה תקין? עוד מישהו כמוני?!

• 2 תגובות
    • 943 צפיות
  3. אני חייב לדעת, אם אני מביא את התמונה מחר אחר הצהריים, זה יהיה מוכן אחרי שעה שעתיים?

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  4. Started by borsood,

הגיע סוף סוף הזמן לעבור למצלמה חדשה. התקציב 1200 גמיש. המצלמה תהייה בשימוש כל בני הבית כך שהיא צריכה להוציא תמונות מעולות גם במצב אוטומטי מלא. אני מעדיף במיוחד מצלמה שתוציא תמונות טובות בתוך הבית ובתנאי תאורה חלשים יחסית. יש עדיפות לעדשה רחבה לטיולים. זום גבוה לא חשוב. חשבתי על דמוי SLR כי נראה לי יותר נוח להחזיק ולייצב מצלמה גדולה אבל אני מעדיף משהו לא יותר מחצי קילו וגם אינני בטוח שיש מצלמות מתאימות בטווח התקציב, אז גם קומפקטיות יתאימו אם לא צריך אצבעות גמדים לתפעל אותן. תודה לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  5. Started by overload,

שמתי לב ש95 אחוז מהתגובות פה הם "אהבתי"\" לא אהבתי" (בד"כ זה קיצוני יותר לשני הצדדים עד כדי כך שאנשים כותבים תגובה של שני מילים -"גועל נפש",למשל ). תגובות כאלה לא מוסיפות כלום לפורום לדעתי, ובטח שלא לצלם שרוצה לקבל חוות דעת כדי לשפר בעתיד וללמוד מטעויות. הצלם לא יכל להבין מה כל אחד חושב על התמונה שלו בלי שיגידו לו, בשביל זה הוא מפרסם פה את התמונה, בשביל לקבל ביקורת, לא רק דעות- שזה נחמד, אבל לא המטרה העיקרית של פורום צילום. סתם רציתי לשתף אתכם , ערב טוב.

• 5 תגובות
    • 943 צפיות
  6. היי לפי מה שבררתי פה ובאתרים אחרים A610 מומלצת אפילו יותר מ A620 הענין הוא שאני יכול להביא את ה A620+512 ב1300ש"ח ואת ה A610 באותו המחיר ובלי זיכרון נוסף (אגב אני לא מבין מה ההיגיון בהבדל הזה....אבל אלו הדילים) השאלה היא בביצועים-יש באמת הבדל?משמעותי?- כי מבחינת מחיר ברור מה עדיף תודה לעונים.

• 13 תגובות
    • 943 צפיות
  7. מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 1000-1200 , כרטיס זיכרון יש לי 4 ג'יגה SD, וסוללות גם יש.. אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? בעיקר צילומי נוף ואנשים, בעיקר באור יום, לפעמים יהיו תנאי תאורה חלשים יותר (לילות, בתים וכו'..) האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). לפעמים.. האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא. האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? העלות של פלאש כזה יד שניה נעה בין 400 ל-600 ש"ח או 1000 עד…

• 7 תגובות
    • 943 צפיות
  8. Started by shlomom,

• 8 תגובות
    • 943 צפיות
  9. שלום לכולם! אני מחפש מצלמה דיגיטלית עד 500 ש"ח, כמה שיותר קטנה (לא צריך להגזים אומנם) וכמה שיותר איכותית. [עריכה] אני נורא מתנצל שלא שמתי לב לנושא הנעוץ ולכן אני אענה על השאלון 1. מה התקציב שעומד לרשותך ? בעיקרון 500 ש"ח עם אפשרות לחריגה קטנה של עד 50שח 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה. אפס, לא מכיר אף אחד מהמושגים הנ"ל (חוץ מעולה כמות מגהפיקסלית שאני יודע שכמה שיותר יותר טוב). 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ? לא היה לי ניסיון עם מצלמות חוץ ממצלמה בנוקיה שהיתה לי קודם והמצלמה שיש לי כרגע בסמסונג גלאקסי 4…

• 1 תגובה
    • 943 צפיות
  10. בס"ד שלום רב, נתחיל בהקדמה שזה המצלמה הדיגיטלית הראשונה שלי ואני ממש מתחיל בכל הקטע של צילום. באופן כללי ממה שקראתי עדיפה הS6500 איכות תמונה,עדשה רחבה וכו'. הדבר שהכי הכי מפריע לי זה יצוב התמונה,האם בגלל שאני מתחיל חשוב היצוב תמונה? במידה ומישהו יכול להשקיע מזמנו ולהדגים לי איך עדיף\לא עדיף היצוב תמונה אני אודה לו מאוד. ובקיצור S3 או S6500 למתחיל? (מזמין היום בעז"ה אשמח לתשובות מהירות)

• 6 תגובות
    • 942 צפיות
  11. Started by PyroGhost,

שקלתי לנסות לעשות משהו עם הSB28 שיש ברשותי ותהיתי אם זה אפשר להשתמש בו בתור סלייב לSB800... מישהו יכול לעזור לי להבין האם זה אפשרי ואם כן איך אני עושה את זה?

• 4 תגובות
    • 942 צפיות
  12. שלום רב. חבר שלי מעונין במצלמת מיני דיוי פשוטה, שתשמש אותו לצילומים בייתיים. ניסיתי לחפש ולתור באנטרנט, ואין שום מקום שבאמת משווה ובוחן את הענין, וכל הענין נשאר מאוד מעורפל.. מה שנותן למוכרים בטרקלין חשמל לדחוף לנו זבל, ועוד במחיר מופרז. אז התקציב הוא עד 2500 שקלים, הדרישות מהמצלמה לא מופלגות. היא לא צריכה לצלם סטילס. היא לאוו דווקא צריכה להיות קטנה וקומפקטית (למרות שאם זה בא בתור בונוס במחיר הזה אז זה רק בונוס.) לא צריך זום אופטי מטורף..(כי במילא עם זום הכל רועד אם לא מצלמים עם חצובה) לא זקוק לאפשרויות עריכה מטורפות.. פשוט שתדע לצלם טוב. שלא יהיה לה בעיה עם צילומים פנים.. שתיהיה איכותית. ושיהיה קל להוריד הכל למחשב, וגם להוריד לוידאו האנולוגי הרגיל (לקלטת) בסקירה בYNET…

• 2 תגובות
    • 942 צפיות
  13. Started by infernal goat,

שלום לכולם לאחרונה רכשתי מצלמה דיגיטלית של canon, מן הסתם היא מתחברת עם כבל USB למחשב,רציתי לשאול אם אפשר להשאיר את הכבל מחובר למחשב והצד השני שלו סתם זרוק איפהשהו ולחבר אליו את המצלמה רק כשאני צריך, במקום לחבר כל פעם למחשב כשאני צריך להעביר משהו קטן. או שזה לא הכי בריא למחשב או לכבל [?]. תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 942 צפיות
  14. Started by Koss,

עבודה של חצי שעה עם האחיין החמוד שלי וזה מה שיצא וכולם ביחד מצטער אם יהיה בעיה בצפיה בצילומים פשוט איימג'שק נדפקו או משהו.

• 14 תגובות
    • 942 צפיות
  15. Started by KoM,

• 9 תגובות
    • 942 צפיות
  16. Started by shlomom,

• 11 תגובות
    • 942 צפיות
  17. Started by gili222,

שלום שמי גילי ואני מחפש להעביר חומר מצולם ממצלמה למחשב וזקוק לכרטיס FIREWIRE אבל אני לא מבין בזה כ"כ ורציתי לקבל מידע מדוייק על הכרטיס, מחירו והחברה שכדאי לקנות ממנה תודה מראש על העזרה

• 2 תגובות
    • 942 צפיות
  18. Started by Chevy,

צולם בתאריך שצויין בכותרת קוראים לקשת Supernumerary Rainbow, בגלל ריבוי הגוון הכחול שמשתרע בקשת כיוון שהיו באותו זמן טיפות קטנות (סביב ה-0.4 מ"מ קוטר הטיפה), לעומת קשת רגילה בה קוטר הטיפה הוא כ-1.5 מ"מ. בגלל החיבה לאסטרונומיה, גם אופטיקה נכללת - לכן אני גם מצלם "תופעות טבע" של שבירת אור בשמיים בעננים וכד'... אם תראו מישהו הולך ומסתכל על השמיים - זה אני אני אתן לתמונות לדבר בשמי וזהו : עבר עריכה בפוטושופ, חיזוק הצבעים ב-Curves. (אם מישהו מעוניין ב-EXIF, שרק יאמר..)

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  19. Started by imac,

המצלמה נפלה לי, ולא נגיד שזאת הייתה נפילה קשה, בכלל לא! אחרי שהיא נפלה היא לא רוצה להדלק, אין לי מושג מה הבעיה. אז לפני שאני פונה לאחריות (קודם צריך לעבור דרך אבא שלי = עדיף שלא :-X ) אני רוצה לדעת אם יש למישהו הצעות למה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש ואם זה עוזר למישהו, המצלמה היא של HP דגם Photosmart 850

• 5 תגובות
    • 942 צפיות
  20. Started by kikoos,

היי חברה. לא מצאתי שום תרד שמדבר ממש על הבדלים ספציפים בין A75 ל A85. בהתחלה רציתי לקנות את A60, אבל מצאתי עבודה במלון בים המלח!! זה אומר שכל המשכורת הראשונה הולכת למצלמה. השאלה שלי היא כזאת: האם שווה להוסיף סכום של 300-400 ש"ח כדי לקנות את הA85 במקום A75? האם יש הבדלים משמעותיים בין המצלמות?...אתם יודעים צילום לילה\נוף\מאקרו וכו'.. תודה רבה ברצוני הפעם לקנות משהו רציני שימשיך איתי כמה שנים נחמדות.

• 4 תגובות
    • 942 צפיות
  21. Started by gurfi,

קניתי מצלמה ניקון l19. היא הגיעה בלי הכיסוי הדביק על המסך, ככה זה בד"כ? גם הרצועה היתה כבר מורכבת עליו, זה נורמלי?

• 5 תגובות
    • 942 צפיות
  22. Started by adam_godin,

איזה חיתוך עדיף בעינכם?? אולי משהוא אחר? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 942 צפיות
  23. אני מחבר את המצלמה שלי GR-DV500 של JVC דרך הUSB ווינדוס אקס-פי לא מוצא דרייבר מתאים. למי שיודע איך פותרים את זה.. אשמח לעזרה.. תודה..

• 2 תגובות
    • 941 צפיות
  24. Started by sgt_flippy,

אני רוצה לקנות לי מצלמה קומפקטית ויש 2 ששמתי את העין שלי עליהן רק אני לא יודע איזה לקחת canon powershot sd950 IS או canon SD990IS תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 941 צפיות
  25. למי שלא ראה. מדהים! http://www.gadgetim.co.il/contentItems.php?itemID=8091 http://www.av.co.il/Index.asp?ArticleID=10992&CategoryID=126 העתיד של מצלמות הסטילס. ;D V1253 V1233

• 3 תגובות
    • 941 צפיות

דיונים חדשים בפורומים