צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
שלום שמי גילי ואני מחפש להעביר חומר מצולם ממצלמה למחשב וזקוק לכרטיס FIREWIRE אבל אני לא מבין בזה כ"כ ורציתי לקבל מידע מדוייק על הכרטיס, מחירו והחברה שכדאי לקנות ממנה תודה מראש על העזרה
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אחרי מסע בפורומים השונים ואתרי סקירות שונים ומשונים הגעתי לסוף דרכי ואני בדרכי לקנות מצלמה דיגטלית משלי אחרי שה NIKON 3100 שלי עברה בירושה לאחותי . :yelclap: המצלמה המיוחלת היא CANON A95 , המצלמה + כרטיס זכרון 512 סאן דיסק ULTRA II +תיק קטן , מטען GP +4 סוללות 2000MAH יעלו לי 2,206 ש"ח :jump: הואיל והסכום הינו משמעותי עבורי אני רוצה תגובותיכם לעניין האם בחרתי בחירה טובה או לא או אולי באותו סכום יכולתי לקנות משהו טוב יותר ***הערה*** אני מתכונן לצלם בעיקר INDOOR ובלילה , כמובן שהמלמה תשמש אותי גם בטיולים משפחתיים אבל לא הרבה נא תגובותיכם לעניין הבחירה שלי :nixweiss:
-
- 3 תגובות
- 907 צפיות
-
-
צולם בתאריך שצויין בכותרת קוראים לקשת Supernumerary Rainbow, בגלל ריבוי הגוון הכחול שמשתרע בקשת כיוון שהיו באותו זמן טיפות קטנות (סביב ה-0.4 מ"מ קוטר הטיפה), לעומת קשת רגילה בה קוטר הטיפה הוא כ-1.5 מ"מ. בגלל החיבה לאסטרונומיה, גם אופטיקה נכללת - לכן אני גם מצלם "תופעות טבע" של שבירת אור בשמיים בעננים וכד'... אם תראו מישהו הולך ומסתכל על השמיים - זה אני אני אתן לתמונות לדבר בשמי וזהו : עבר עריכה בפוטושופ, חיזוק הצבעים ב-Curves. (אם מישהו מעוניין ב-EXIF, שרק יאמר..)
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
קניתי את ה Canon A510 שבוע שעבר , אני עדיין Noob בכל מה שקשור לצילום ... אז הנה תמונה ב Auto סך הכל אני מרוצה מהמצלמה ... יש איזה טיפים למתחילים ?
-
- 4 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום חברה אני מחפש כבר המון זמן פלאש טוב (חוץ מהמובנה) ל MINOLTA DIMAGE 7... חיפשתי ב ZAP ולא מצאתי... תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 907 צפיות
-
-
מה כדאי? המצלמה מיועדת בעיקר לתמונות נוף (בטיולים בחו"ל ובארץ) ולתמונות תקריב. התקציב כ-1500 +-
-
- 6 תגובות
- 907 צפיות
-
-
השארתי את התמונות ברזולוציה מקורית, אז כדי לצפות בתמונות בגודל מלא תלחצו על התמונות שכאן... אני עדיין דיי מתחיל עם המצלמה הזאת, אשמח לקבל טיפים לשיפור.
-
- 10 תגובות
- 907 צפיות
-
-
למי שלא ראה. מדהים! http://www.gadgetim.co.il/contentItems.php?itemID=8091 http://www.av.co.il/Index.asp?ArticleID=10992&CategoryID=126 העתיד של מצלמות הסטילס. ;D V1253 V1233
-
- 3 תגובות
- 907 צפיות
-
-
עבודה של חצי שעה עם האחיין החמוד שלי וזה מה שיצא וכולם ביחד מצטער אם יהיה בעיה בצפיה בצילומים פשוט איימג'שק נדפקו או משהו.
-
- 14 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אבד לי הכבל ואני לא מוצא אותו בחנויות ברשת מישהו יכול לעזור לי? איך נקראת בכלל היציאה?
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
לאור העובדה שבזאפ זו המצלמה הכי מבוקשת. מה הסיבה שלא ממליצים עליה פה?
-
- 3 תגובות
- 906 צפיות
-
-
בכותרת,תודה. http://www.fujifilm.com/products/digital_cameras/s/finepix_s1000fd/pdf/index/finepix_s1000fd_catalogue_01.pdf
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אהלן, במצלמה שלי(K200D) עשיתי אופציה שכאשר אתה מצלם תראה גם את ההיסטוגרמה של התמונה. עכשיו לפי זה, הייתי רוצה לדעת אם התמונה שלי תצא חשופה יפה, או לא. השאלה מה היא חשיפה נכונה על פי היסטוגרמה. אשמח להסבר קטן, בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 906 צפיות
-
-
מרבית העובדים הינם בעלי וותק של פחות משנת עבודה. http://economictimes.indiatimes.com/News/Nikon_lays_off_1500_in_Thailand_as_demand_slumps/rssarticleshow/3744112.cms
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש מצלמה דיגיטלית עד 500 ש"ח, כמה שיותר קטנה (לא צריך להגזים אומנם) וכמה שיותר איכותית. [עריכה] אני נורא מתנצל שלא שמתי לב לנושא הנעוץ ולכן אני אענה על השאלון 1. מה התקציב שעומד לרשותך ? בעיקרון 500 ש"ח עם אפשרות לחריגה קטנה של עד 50שח 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה. אפס, לא מכיר אף אחד מהמושגים הנ"ל (חוץ מעולה כמות מגהפיקסלית שאני יודע שכמה שיותר יותר טוב). 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ? לא היה לי ניסיון עם מצלמות חוץ ממצלמה בנוקיה שהיתה לי קודם והמצלמה שיש לי כרגע בסמסונג גלאקסי 4…
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
-
-
לאחר די הרבה זמן עם הפוג'י החלטתי שאני רוצה להתקדם למצלמה יותר טובה.. אז קודם כל, האם יש בכלל מצלמות יותר טובות בטווח מחירים הזה? ואם כן, יש המלצות מישהו?.. דרישות מהמצלמה החדשה? טוב, גודל לא ממש חשוב, מינימום 3MP אני מניח.. זום גדול זה פלוס, אבל לא הכרחי, מה שחשוב לי זה כמה שיותר אפשרויות שניתנות לשינוי במצלמה (מה שאין בFUJI) ואיכות תמונה בעיקרון.. כל השאר פתוח תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה רכשתי מצלמה דיגיטלית של canon, מן הסתם היא מתחברת עם כבל USB למחשב,רציתי לשאול אם אפשר להשאיר את הכבל מחובר למחשב והצד השני שלו סתם זרוק איפהשהו ולחבר אליו את המצלמה רק כשאני צריך, במקום לחבר כל פעם למחשב כשאני צריך להעביר משהו קטן. או שזה לא הכי בריא למחשב או לכבל [?]. תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 905 צפיות
-
-
-
-
http://www.deviantart.com/deviation/43190002/?&q=by%3Aop-ivy&qh=sort%3Atime+-in%3Ascraps
-
- 9 תגובות
- 905 צפיות
-
-
אחרי שרציתי לקנות את הFuji F20 ובכל החנויות היא לא במלאי יש לי את האופציות הבאות: Fuji F480 Fuji F650 Canon A550 מי מהם הכי מוממלצת? והאם יש מצלמות אחרות בערך במחיר שלהם (התקציב הוא עד 1000 ש"ח) שעדיף לי לקנות?
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
-
-
יש פתרון. עדכון firmware חדש אמור לפתור את הבעיה הזו ועוד כמה. אני עדכנתי גם כן את ה-C5060 שלי עם עדכון שלא מופיע באתר של אולימפוס, והתוצאה היא שיפור עצום ביכולות הפוקוס של המצלמה באור חלש.
-
- 6 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום ,לפני כמה זמן הייתה לי התלבטות בין ה-A520 לA85,לבסוף החלטתי לחכות עד שהמחיר ירד אצל ה-520,ולקנות. חיכיתי חיכיתי והמחיר הגיע לרצפה - בסביבות 1060 ש"ח,אבל אז הגיע הA610,אך עם תג מחיר גבוהה יותר. רציתי לדעת איזה מצלמה יותר טובה,ומה התכונות החדשות ב-610 שאין ב-520? אני בעקרון מחפש מצלמה לצילום המשפחה וטיולים,אך גם לצילום אומנותי (בשליטה ידנית)
-
- 7 תגובות
- 904 צפיות
-
-
המצלמה נפלה לי, ולא נגיד שזאת הייתה נפילה קשה, בכלל לא! אחרי שהיא נפלה היא לא רוצה להדלק, אין לי מושג מה הבעיה. אז לפני שאני פונה לאחריות (קודם צריך לעבור דרך אבא שלי = עדיף שלא :-X ) אני רוצה לדעת אם יש למישהו הצעות למה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש ואם זה עוזר למישהו, המצלמה היא של HP דגם Photosmart 850
-
- 5 תגובות
- 904 צפיות
-
-
הבנתי שה F31 ו R6 מאוד מומלצות - רק לך תמצא אותם... במלאי הקיים בארץ מה המצלמה הכי מומלצת לשימוש יומיומי והתוצאות הטובות ביותר? רוצה משהו קומפקטי לא dSLR. תודה
-
- 8 תגובות
- 904 צפיות
-